Kysymyksiä rippikoulusta

Unna_The_Doge

Minä olen miettinyt muutamaa asiaa;

1. Onko ripparin jälkeen pakko mennä siihen ihmeen konfirmaatioon? Jos on, onko siellä pakko maistaa sitä ehtoollisviiniä?

2. Jos menee rippileirille, onko siis odotettava puoli vuotta, ja sillä aikaa arvattava jossain saarnoissa ja sitten vielä pystyä todistamaan, että on käynyt (niin olen kuullut)? Jos on, niin montako kertaa?

3. Mitä ratsastus rippileirillä tehdään? Mikä on lähin sellainen leiri Salosta katsoen?

4. Saako ottaa mukaan huuliharpun?

5. Mitä kaikkea sille pitäisi ottaa?

6. Kauanko kestää?

7. Onko pakko rukoilla,vaikkei olisi uskovainen?

8. Mitä siellä yleisesti ottaen tehdään?

9. Mitä sinne saa ja mitä ei saa viedä?

10. Missä nukutaan? Teltassako? Millaisissa paikoissa niitä leirejä pidetään?

11. Onko se sen arvoista?

Minulla on maanantaihin (15. Elokuuta 2016) asti aikaa päättää, joten toivoisin, että joku vastaisi edes osaan kysymyksistä.

37

204

Vastaukset

 • 12. Voiko esittäytyä lempinimellä, jos ei tahdo kertoa oikeaa nimeä?

 • 1. Riparin jälkeen on pakko mennä konfirmaatioon, jossa saa lopullisen riparitodistuksen. Ehtoollisviiniä ei ole pakko maistaa, kunhan ilmoitat vain ohjaajille ennen tilaisuutta.

  2. Ennen leiriä pitää
  käydä 5-7 (en ole varma) tilaisuudessa, kuten Jumalanpalveluksessa. 1. tilaisuudessa saatte leimapassit, jotka kerätään aina jokaisen kohtaamisen alussa,ja saatte ne sitten päivän lopussa takaisin leimattuna. Jokainen kohtaaminen tehdään oman ryhmän kanssa, eli yksin ei mitään pidä tehdä.

  4. Leirille saa ottaa mukaan kaikkea, lukuunottatta päihteitä ja alkoholia.

  5. Ennen leiriä saatte pakkauslistan. Mukaan otetaan ainakin vaihtovaatteita ja hampaiden ja naamanpesuaineita . Makuupussi otetaan paikasta riippuen.

  6. Päiväripari kestää 2 vk (ma-pe) ja rippileiri n. 1 viikon.

  7. Ei ole pakko, jos ohjaajalle ilmoittaa.

  8. Leirillä puhutaan uskon asioista ,kuten Jumalasta ja Jeesuksesta. Leirillä myös kokoonnutaan pienimpiin ryhmiin (1 leiri jaetaan 5 ryhmään, joita johtaa oma isonen) joissa asioita pohditaan ja katsotaan omaa elämää niiden kautta. Päivän lopussa on leikkejä. Päiväripari on 6h per päivä (sis. ruokailu ja välitunnit), leirillä on sama määrä, mutta hajautettuna ympäri päivää.

  9. Leirille saa viedä kaikki tarpeelliset tavarat päihteitä ja alkoholia lukuunottamatta. Saat lisätietoa ennen leiriä.

  10. Leirillä nukutaan leirikeskuksen majoituksessa, ellei mene erityisille (esim. vaellus) rippileireille. Leirejä pidetään leirintäkeskuksissa. Leiriä päättäessäsi saat valita mihin vaihtoehdoista menet.

  11. Leiri on ehdottomasti sen arvoinen. Siellä saa paljon uusia ystäviä sekä hauskoja kokemuksia.

  12. Leirillä saat esiintyä lempinimelläsi. Virallisiin papereihin, jotka vain ohjaaja näkee, pitää laittaa oikea nimi. Muut eivät sitä saa papereista tietää.

  Päiväriparilla menet aamulla paikalle, ja päivän päätteeksi klo 14-16 pääset kotiin. Leireille mennään yhdessä kuljetuksella, ja ollaan siellä viikko ennen kuin tullaan kotiin. Riparilla ei ole pakko tehdä kaikkea, jos ei halua. Ketään ei voida pakottaa mihinkään. Rippileirin käyneet voivat mennä kirkossa naimisiin. Ei käyneet voivat mennä muualla,mutta ei kirkossa. Jos ei kuulu kirkkoon, ei ole tietenkään pakko leiriä käydä. Sinunkaan ei ole pakko käydä leiriä (vaikka kuuluisitkin kirkkoon). Riparin voi käydä aikuisenakin.

  • Hyvä vastaus


  • Kiitos vastauksista.


  • ##1. Riparin jälkeen on pakko mennä konfirmaatioon, jossa saa lopullisen riparitodistuksen. Ehtoollisviiniä ei ole pakko maistaa, kunhan ilmoitat vain ohjaajille ennen tilaisuutta.##

   OLET VARMAAN VALEHDELLUT MUUTAKIN!
   JOS EI USKONTUNNUSTUKSEN KALTAISENA JÄRJETTÖMÄN ASIASTA TOTUUTTA TIEDÄ,
   NIIN USKOMALLA SIITÄ TULEE VAAN TODISTUS SIITÄ KUINKA JÄRJETTÖMIÄ OLETTE!!!

   SIIS

   KOKO saatanallisuuden RIPPIKOULU KOULUTUKSEENKAAN EI OLE PAKKO MENNÄ!

   JOTEN TUOLLAISET SAATANALLISUUKSIEN ESITTÄJÄT OVAT RIKOLLISESTI VÄÄRÄÄ TODISTUSTA ANTAVIA RIKOLLISIA, KALTAISINE TUKIJOINEENKIN!

   OPETELKAA REHELLISYYTTÄ JA PYSYKÄÄ IHMISINÄ!


  • Unna_The_Doge kirjoitti:

   Kiitos vastauksista.

   varo, ettei kukaan sinua valheillaan eksytä!!!
   Kiittelit valheessata....


  • Konfirmaatioon ei ole pakko mennä.
   Jos toteaa itsekseen, että ei usko kirkon uskonnontunnutusta (sen ihmeellisyyksiä), ei kannata vahvistaa uskoa (confirm). Voi sanoa vanhemmille ja sukulaisille, että pidetään 15-vuotisjuhlat tai muut juhlat, mutta ei konfirmaatiojuhlaa.
   Kässään kyllä, että tämä on pikkuisen rohkea veto.


 • Ainiin, vielä pari kysymystä: kuinka pitkin välein yleensäkään järjestetään niitä tilaisuuksia? Kun sinne ilmoittautuu koulujen alussa, siis joskus elokuussa, mihin vuodenaikaan se leiri on? Olen kuullut juttuja, että puolen vuoden päästä Ilmoittautumisajan lopusta.

 • Jokos se kännykköjen mukaan ottaminen ja niiden käyttämiset ovat tuleet sallituksi?

  • Tottakai kännyköitä voi ottaa mukaan ja käyttää rippileirillä. Paitsi oppitunneilla ja hartauksissa pidetään äänettömänä.


 • Vielä ehdit viisastua ennen lähtöä joten tee se ELLET HALUA TULLA USKONTUNNUSTUKSEN KALTAISEKSI ÄÄLIÖKSI JA RIKOLLISEKSI.

  • Tälläinen huutaminen ei antaisi fiksua kuvaa uskonnottomista. Voi olla, että huutaja haluaakin antaa huonon kuvan uskonnottomista - eli hän ei ole uskonnoton. Tässä asiallista tietoa http://uskonnonvapaus.fi/


  • Uskonvapautta EI OLE ESIMERKIKSI RIKOLLISUUDEN LAPSIKASTE RIKOLLISUUS!
   uskonvapautta koskeva suomen perustuslaki ei anna oikeutta rikkoa toisia LAKEJA joten suomessa toimii uskonvapauden nojalla uskonnollinen rikollisuus.

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
   "Jeesus on tie
   1.7.2011 20:09
   Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
   Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
   Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
   Jumalalta!"

   pedofiilien suojelija rikollisuudella on oma saatanallisuuden raamattu:
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
   "teuta
   21.6.2011 18:31
   KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
   KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
   AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
   SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
   HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
   JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9817522#comment-57826957
   "teuta
   22.4.2011 22:35
   Ok !se on sillälailla että Es/Lestois on 2tiedossa joista toinen on sen verran vanha että on jo kerinnyt tuomionsa kärsinyt .
   sitten salassa n.7-13,
   VL:n on n.100 joista 30 käsitellään , salassa n.100-400.
   En tiedä mitä varten pitäisi vielä muuta tietää."

   http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
   Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
   Suomen Laki:
   11 § (24.7.1998/563)
   Rikoksentekijän suojeleminen
   Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

   Mitä 1 momentissa säädetään, ei koske rikokseen osallista eikä 10 §:n 2 momentissa mainitussa suhteessa rikoksentekijään olevaa henkilöä, eikä rikosta, josta ei säädetä ankarampaa rangaistusta kuin kuusi kuukautta vankeutta."

   FAKTAA:
   http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
   "Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
   2 luku
   Perusoikeudet
   6 §
   Yhdenvertaisuus
   Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
   Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

   Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

   Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

   11 §
   Uskonnon ja omantunnon vapaus
   Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
   Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

   Huomatkaa, että "Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä,.." on kaikkia alle 18 vuotiaita koskeva LAILLINEN OIKEUS IHMISYYTEENSÄ SEKÄ ASENTEISIINSA RIKOLLISUUSEN USKONMISIEN SUHTEEN.

   Lainattua tekstiä:
   "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

   JOTEN NK. SUOMEN VALTION, KANSAN KIRKKO, ON SUOMEEN RIKOLLISESTI TUOTU RIKOLLISUUS JOKA TULISI LAILLA KIELTÄÄ JA POISTAA SUOMESTA.


 • Hei Unna_The_Doge.
  Halusit vastauksia jo aiemmin näihin kysymyksiisi. Mutta toivottavasti näistä on vielä sinulle apua. Rippikoulun käyminen ei ole kenellekään pakollista. Usein kirkon jäsenet rippikoulun kuitenkin käyvät ja jotkut liittyvät rippikoulun käytyään seurakuntaan. Kun olet käynyt rippikoulun niin, jos tuntuu siltä että et konfirmaatioon halua jostakin syystä osallistua, niin silloin ilmoitat siitä rippikoulun papille. Silloin sinulle merkitään vain rippikoulun käyminen. Jos myöhemmin haluat konfirmaation, niin se voidaan järjestää vain sinulle. Joihinkin kirkollisiin juttuihin kuuluu, että olet konfirmoitu esim. kummina olemiseen.
  Rippikouluja järjestetään hyvin erilaisia, usein järjestetään leiririppikouluja seurakunnan omassa leirikeskuksessa. Päiväkouluissa on yleensä ohjelmaa aamusta iltaan ja illaksi mennään kotiin. Rippikoulussa käydään läpi sitä, millaiseen uskoon sinut on kastettu, mitä se merkitsee ja puhutaan paljon elämästä yleensä. Rippikoulu alkaa rippikouluun ilmoittautumisesta. Tästä saat infoa omasta kotiseurakunnastasi yleensä seurakunnan nettisivuilta. Kun sitten olet valinnut ja päässyt tiettyyn rippikouluun, niin loppusyksyn ja kevään aikana jo rippikoulu kokoontuu ja joissakin seurakunnissa käydään erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa. Tästäkin saat ohjeet, kun olet ilmoittautunut. Myös rippikoulun leirijaksolle saat selvät ohjeet, siitä mitä otat mukaan ja millainen päiväohjelma siellä on. Toivon sinulle antoisaa riparivuotta.

  Merja-pappi

  • Kerro nuorille mistä ja miksi "rippi" oikein keksitty kun sitä ei ole raamatussakaan ja miksi sitä käytetään.


 • 1.12.2014 09:57 Merja-pappi kirjoitti...:
  "Kirkon perusta ja tärkein asia on miten ihminen pelastuu."

  Miksi kirjoitat nuoria eksyttäviä kirjoituksia mm rippi ja rippikoulu sopaskasta?
  Uskontunnustuksen mukaan olet ihmisyydestä luopunut syntinen/rikollinen ja koulutat kaltaisekses VIELÄ IHMISIÄ OLEVISTA NUORISTA JA LAPSISTA!
  Tiedät, että olet rikollisuuden herralle pappislupauksen antanut Jumalasta luopunut herra jumalan ja sen herran, saatanan asialla kouluttamassa, aivopesemässä ihmisistä rikollisia saatanan palveljoita.
  KERRO TOTUUS SIITÄ; MIHIN SELLAISET PELASTUU!

  ANNA ASIALLISTA TIETOA JA LOPETA HÖRHÖILYSI:

  MIKSI USKOVAINEN EI SAA OLLA JÄRKEVÄ?
  SIKSIKÖ, ETTÄ HUOMAA JUMALOIVANSA SAATANAA?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Meillä ei ole järkeä'

  MIKSI USKOVAISEN EI SAA YMMÄRTÄÄ?
  SIKSIKÖ, ETTEI PELKÄISI SAATANAA?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Meillä ei ole ymmärrystä'

  MIKSI ON SYNTIÄ OLLA SYNNITÖN ja IHMINEN?
  MIKSI PITÄÄ TULLA RIKOLLISUUDEN PERISYNTISEKSI?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
  'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
  'Olemme syntisiä'

  MIKSI LAPSET JA NUORET EIVÄT SAA OLLA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA NIILLÄ OMINAISUUKSILLAAN JOTKA SYNTYISSÄÄN SAIVAT?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

  MIKSI KRISTITYN PITÄÄ EROTA JUMALASTA?
  VAATIIKO SAATANA NIIN VAI PAPISTOKO SEN VAATII?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
  'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

  MIKSI KRISTITYN PITÄÄ OLLA IKUISESTI KRISTITTYJEN RIKOLLISUUDEN PERISYNTINEN VAIKKA ITSE EI OLISI SYNTIÄ TEHNYT?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
  'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

  MIKSI ET OLE REHELLINEN???
  KERRO TOTUUS LAPSILLE JA NUORILLE;
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
  Pappislupaus
  Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
  "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."
  HUOM!!!
  Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"
  ev.l. herra on herra epäjumala jonka ensimmäistä käskyä ei ole raamatussa.
  ev.l. herra kieltää itseensä uskovia palvelemasta muita kuin häntä jumalana.
  ev.l. herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
  "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

  kristitty luterilainen ei saa palvella jumalana muita kuin luder/lutheria; ei Jumalaa ja Jeesustakaan. Kysymys on siitä, onko aivopesu oppi uskovapautta koskevan Lain vastainen.
  Joten pappikin 'pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
  USKONTUNNUSTUKSEN KALTAINEN PAPPIKIN,
  Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
  12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
  12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
  12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

  JATKUU

  • Esimerkkejä vääristä todistuksista...:

   -"Jumala on avioliiton asettanut" on vale, Jeesuskaan ei sitä asettanut vaikka oli Kaanan häissä. Siihen hää tilaisuuteen ei tarvittu Jumalan, Jeesuksen, fariseuksien, papiston tai edes luterilaisuuden edustajaa.
   -"älä tee aviorikosta" on väärennetty 1992 vuoden raamattuun "älä tee huorin" käskyn tilalle jotta uskovaiset irstailisivat itsensä pois Jumalallisuudestaan.
   -"kastekäsky" on väärennetyn raamatun tekstiä. Kreikan kielen "kaste" merkitsee peseytimistä kuten Jeesuskin teki itselleen ja opetuslapsilleen mm pesemällä heidän jaltat. Se "kaste" / peseytyminen pelastaa maailmassa päivittäin todennäköisesti satoja tuhansia ihmisiä mm sairaaloissa.
   -"lapsikaste" jota ei raamattu tunne on rikollisen lisäys.
   -"kummi" sanaakaan ei edes väärennetty raamattu tunne.
   -"hätälapsikaste" valheellinen oppi.
   -"ehtoollinen" Jeesuksesta ulostusta tekevien pilkkaus rituaali.
   -"kolminaisuusoppi" on eksyttäjän oppi; ks. Johanneksen evankeliumi 10:30
   -"perisyntiä" ei raamattu tunne vielä mutta ehkä jo seuraavassa raamatun väärennöksessä sekin on.
   -"rakkauden kaksoiskäsky" ei ole Jumalan ja Jeesuksen oppia.

   -"rippi" sanaa ei ole raamatussa, rikollisten oma epäjumalallinen rituaali.
   -"rippisalaisuus" ei ole raamatussa, sillä suojataan lahkojen sisällä olevien rikollisia joutumasta maallisen oikeuden eteen, mm kirkon pedofiilit ovat tukea saaneet.

   -"ristiäiset" sanaa ei ole raamatussa. Se on lasten oikeuksia rikkova rituaali jossa lapsi "tapetaan" hengellisesti ja asetetaan hengellisesti kuolleen merkki Jumalan Valtakunnan kaltaisen lapsen otsaan.

   -sakramentit ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia. Törkeää valetta.
   -"tuomiosunnuntai" ei ole raamatullinen eikä evankeliumin oppia niinkuin ei "tuomiokirkotkaan" joita omistavat seurakunnat jotka eivät ole Jeesuksen perustamia.

   -uskontunnustus lutherille ei ole edes väärennetyn raamatun oppia ja uskontunnustuksen kaltaisuus on Jumalasta ja ihmisyydestä luopumisen aivopesu oppi!

   VÄÄRÄN TODISTUKSEN JAKAMINEN ON RIKOS!

   Joh. Ilm. 22:18, 19 "Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. "

   SE, ETTÄ ITSE OLET PAPPINA ITSES TUOMINNUT EI OIKEUTA SINUA TOISIA OTTAMAAN KALTAISTESI TUOMION.
   Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
   12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
   12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
   12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

   KOULUTAT IHMISIÄ USKOMAAN, SE ON saatanaa PALVELEVIEN OPPIA!
   Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
   24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
   24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
   24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
   24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
   24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
   24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

   JOTEN
   JOS SINUN VÄLTTÄMÄTTÄ PITÄÄ SAADA saatanaa jumalana EDUSTAA, NIIN TEE SE SEN saatanan omassa nimessä!


  • Hei.
   Ripistä jotakin, lähde www.evl.fi/sanasto. Ripin perusta on Matteuksen ja Johanneksen evankeliumeissa. Niiden mukaan kirkolle on annettu niin kutsuttu avainten valta, minkä vuoksi kirkko voi joko antaa syntejä anteeksi tai sitoa ne: ”Jeesus sanoi Pietarille: 'Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu.'”(Matt. 16:19) ”Jeesus sanoi opetuslapsilleen: `Ottakaa Pyhä Henki. Jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksi annetut. Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi.’” (Joh. 20:22–23)

   Merja-pappi


  • kuunteleva_kirkko kirjoitti:

   Hei.
   Ripistä jotakin, lähde www.evl.fi/sanasto. Ripin perusta on Matteuksen ja Johanneksen evankeliumeissa. Niiden mukaan kirkolle on annettu niin kutsuttu avainten valta, minkä vuoksi kirkko voi joko antaa syntejä anteeksi tai sitoa ne: ”Jeesus sanoi Pietarille: 'Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu.'”(Matt. 16:19) ”Jeesus sanoi opetuslapsilleen: `Ottakaa Pyhä Henki. Jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksi annetut. Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi.’” (Joh. 20:22–23)

   Merja-pappi

   Missä kohtaa Jeesus ilmoittaa nuo oikeudet antaneensa saatanaa palvalleville rikollisille?

   Oletko valheessasi ottanut huomioon, että uskontunustuksessanne olette Jumalasta luopuneet ja Jeesuksen antaman tiedon mukaan "HE OVAT YHTÄ" JOTEN EROAMALLA "YHDESTÄ" EROAA "HEISTÄ."?????

   Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
   10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
   Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

   Luopumalla Heistä "YHDESTÄ" loupuu "HEISTÄ"
   ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
   'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
   JA TUON TUNNUSTUKSEN ANTANEINA OLETTE LUOPUNEET JEESUKSEN SYNTIENNE/RIKOKSIENNE SOVITUKSISTA!

   uskontunnustuksen kaltaisena, herra jumalalle paqppislupauksen antaneena valehtelet nuorille! Paratiisin käärmeen myrkkyä levetität rikollisesti!
   JEESUKSEN evankeliumia Markuksen mukaan:
   12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
   12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
   12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

   AIVOPESET USKOMAAN VAIKKA JEESUS ON USKOMISET KIELTÄNYT JOTEN KÄYHÄN VÄLILLÄ saatanan palvelijoiden rituaaleissa kysymässä parempaa sontaa valehtelemisen onnitumisen suhteen!!!
   Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
   24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
   24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
   24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
   24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
   24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
   24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

   ja

   Pappislupauksen antaneena rikot herra jumalalle antaamaasi lupausta jonka mukaan et saa Jeesuksen evankeliumia saarnata tai opettaa!!!
   Tai onko kilpailu uskovaisista rikollisuuden rahoittajista tullut niin rajuksi, että uusien aivopeseminen pitää saada aikaan kaikin keinoin???
   Seurakuntalaisista monet tykkää että papit vois kyllä viinansa ostaa omasta seurakunnan maksamasta valehtelijan palkasta!


  • opmjhyt kirjoitti:

   Missä kohtaa Jeesus ilmoittaa nuo oikeudet antaneensa saatanaa palvalleville rikollisille?

   Oletko valheessasi ottanut huomioon, että uskontunustuksessanne olette Jumalasta luopuneet ja Jeesuksen antaman tiedon mukaan "HE OVAT YHTÄ" JOTEN EROAMALLA "YHDESTÄ" EROAA "HEISTÄ."?????

   Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
   10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
   Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

   Luopumalla Heistä "YHDESTÄ" loupuu "HEISTÄ"
   ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
   'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
   JA TUON TUNNUSTUKSEN ANTANEINA OLETTE LUOPUNEET JEESUKSEN SYNTIENNE/RIKOKSIENNE SOVITUKSISTA!

   uskontunnustuksen kaltaisena, herra jumalalle paqppislupauksen antaneena valehtelet nuorille! Paratiisin käärmeen myrkkyä levetität rikollisesti!
   JEESUKSEN evankeliumia Markuksen mukaan:
   12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
   12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
   12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

   AIVOPESET USKOMAAN VAIKKA JEESUS ON USKOMISET KIELTÄNYT JOTEN KÄYHÄN VÄLILLÄ saatanan palvelijoiden rituaaleissa kysymässä parempaa sontaa valehtelemisen onnitumisen suhteen!!!
   Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
   24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
   24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
   24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
   24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
   24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
   24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

   ja

   Pappislupauksen antaneena rikot herra jumalalle antaamaasi lupausta jonka mukaan et saa Jeesuksen evankeliumia saarnata tai opettaa!!!
   Tai onko kilpailu uskovaisista rikollisuuden rahoittajista tullut niin rajuksi, että uusien aivopeseminen pitää saada aikaan kaikin keinoin???
   Seurakuntalaisista monet tykkää että papit vois kyllä viinansa ostaa omasta seurakunnan maksamasta valehtelijan palkasta!

   merja-pappi; kirjoitit
   1.12.2014 09:57
   "Kirkon perusta ja tärkein asia on miten ihminen pelastuu."

   Ihmisen pelastus ei ole kirkon tuella tapahtuvaa, siitä pitää Jumalasta ja ihmisyydestään luopunut papisto saatanan kanssa huolen!

   Jeesus otti ei uskossa olleen kastamattomat ryövärin mukaansa Paratiisiin ja todisti samalla millaisia saatanallisuuden poppamiehiä, sadetanssijoita, samaaneja jne todellisuudessa sellaisten seuraajina olette!

   IHMISILLÄ on oikeus ilman saatanaa palvelleen rikollisuudenne herra jumalaa; pitää ihmisenä itse suhteensa Jumalaan joten Hänen ja IHMISTEN suhteet ei kuulu rikollisuuden papistolle!

   Teillä, Jumalasta, ihmisyydestä, järjestä ja ymmärtämisestä luopuneilla on omat saatanaa palvelevien oppinne tällaisina ääliöinä:
   FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
   järjettömyydenne:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
   'Meillä ei ole järkeä'

   Ymmärtämättömyydenne:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
   'Meillä ei ole ymmärrystä'

   Ihmisyydestänne luopuminen:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
   'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
   'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
   'Olemme syntisiä'

   Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
   'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

   "hänestä"- herra saatanasta uusi jumala:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
   'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

   totta! Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
   'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

   Aivopesu perkeleen tavoite on turmella ihminen ja hänen Jumalan Valtakunnan kaltaisuus jonka Jeesus ilmoitti jo lapsilla olevan:
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/16.html
   'Järjelle ymmärrettävällä tavalla on mahdotonta selittää, miten Jumala tuli ihmiseksi.'
   ((( JOKA LUOPU IHMISYYDESTÄÄN!!! )))

   IHMISEN JÄRJELLÄ, luder/luther EI OLE IHMISTEN JUMALA JOTEN JOS TEISSÄ USKONTUNNUKSEN KALTAISISSA ON VIELÄ JOLLAKIN JÄRKEÄ, NIIN ILMOITTAKAA SEURAKUNNISSANNE, ETTÄ luder/luther EI OLE MAAILMAN KAIKKEUDEN LUONUT herra jumala!
   MAAILMAN KAIKKEUS, IHMISINEEN, OLI TUHANSIA VUOSIA ENNEN herra jumalaanne!!! Tutkikaa faktat niin ei tarvii uskoa sillä uskomiset on Jeesuskin kieltänyt mutta pappinne kehoittaa uskomaan jotta saatana saa omakseen eksytetyt.

   HUOM!
   Käytin saanaa "ääliöinä" kun en tiedä millä nimellä ihmisyydestä luopunutta uskontunnustuksen kaltais tulee kutsua KUN elukaksi ei voi kutsua kun elukatkin ovat niin viisaita, etteivät uskontunnustuksia rikollisuuden herroille anna!


  • kuunteleva_kirkko kirjoitti:

   Hei.
   Ripistä jotakin, lähde www.evl.fi/sanasto. Ripin perusta on Matteuksen ja Johanneksen evankeliumeissa. Niiden mukaan kirkolle on annettu niin kutsuttu avainten valta, minkä vuoksi kirkko voi joko antaa syntejä anteeksi tai sitoa ne: ”Jeesus sanoi Pietarille: 'Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu.'”(Matt. 16:19) ”Jeesus sanoi opetuslapsilleen: `Ottakaa Pyhä Henki. Jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksi annetut. Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi.’” (Joh. 20:22–23)

   Merja-pappi

   Merja-pappille...
   #
   Ripin perusta on Matteuksen ja Johanneksen evankeliumeissa.
   #

   VALEHTELET! TÖRKEE EKSYTYS VALE!
   RIPPI, SALARIPPI, RIPPI SALAISUUS, RIPPIKOULU, RIPPI-ISÄ OVAT SANOINA PALJON MATTEUKSEN JA JOHANNEKSEN JÄLKEEN rikollisen kristinuskon saatanaa palvelevien herrojen JA RIKOLLISUUDEN OMAVANHURSKAUS OPPIA JOSSA RIKOLLISUUS JAKAA OMILLE RIKOLLISILLEEN RIKOKSIA ANTEEKSI!
   SIIS
   KRISTILLISTEN JUMALALLA JA JEESUKSEN OPETUSLAPSINEEN EI OLE MITÄÄN OPPIA YLLÄ MAIITUISTA saatanallisuuden rikollisuuden opeista!
   TÖRKEÄÄ JUMALAA, JEESUSTA JA IHMISIÄ VIHAAVAN PAPIN VALETTA!
   pappikin voi laittaa hakusanaksi "rippi" tähän osoitteeseen niin sitä sanaa et löydä, puhumattakaan että se olisi Jumalan ja Jeesuksen asettamana edes saatanallisuuden väärennetyssä raamatussa. SEN VUOKSI, JEESUS LÄHETTI PYHÄN HENGEN OMILLEEN, ETTEI TOTUUS KATOAISI MAAILMASTA mutta papistolle ei kelpaa rehellisyydellä mikään oppi jota ei voisi saatanallisuudelle hyödytään JUMALAN, JEESUKSEN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN VALEHTELEMALLA!
   Esim.
   http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
   "Kiva kun olit tarkkana
   teuta 13.11.2010 14:18
   Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
   Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

   NÄIN RIKOLLISUUS JAKAA RIKOLLISILLEN RIKOKSIA ANTEEKSI,
   SIIS KYSEESSÄ ON RIKOLLINEN OMAVANHURSKAUS OPI!
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
   "teuta
   21.6.2011 18:31
   KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
   KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
   AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
   SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
   HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
   JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

   RIPPI-ISÄ ei ole JUMALAN JA JEESUKSEN VIRKAAN ASETTAMA VAAN saatanaa palvelevan rikollisuuden edustaja!
   -------------

   #
   ”Jeesus sanoi Pietarille: 'Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu.
   #

   VÄÄRENNETYN RAAMATUN MUKAAN JEESUS ON NOIN SANONUT.
   VALEHTELEVAN EKSYTTÄJÄ PAPIN ONGELMAKSI NOUSEE SE TOTUUS, ETTÄ JEESUS SANOI SEN OMALLE KRISTITYLLE OPETUSLAPSELLEEN EIKÄ rikollisen kristinuskon apostolille!
   JA ILMEISESTI PAPPI EI OLE ASIAA TUTKINUT TAI ON JÄRJETÖN KUN EI MAIITSE SITÄ, ETTÄ PIETARI KIELSI JEESUKSEN USEAAN KERTAAN! OLI PIETARI kristittyjen kätyri VAIN OMASTA TAHDOSTA PETTURI;
   SITÄ EMME TIEDÄ.
   MUTTA, JEESUS SANOI MYÖS NÄIN:
   Johanneksen evankeliumi:
   6:70 Jeesus vastasi heille: "Enkö minä ole valinnut teitä, te kaksitoista? Ja yksi teistä on perkele."
   KETÄ JEESUS TARKOITTI, SITÄ EMME VARMUUDELLA TIEDÄ! ARVAAMISET JA USKOMISET EI OLE TIETOA!

   --------------

   NYT SATTUU OLEMAAN NIIN, ETTEI JEESUS RAAMATUN MUKAAN TUOTA SANONUT RIKOLLISEN KRISTINUSKON KRISTYILLE!
   VAAN
   JEESUS SANOI TUON VÄÄRENNETYN RAAMATUN MUKAAN OMILLE KRISTILLISILLE, HUOM! KRISTILLISILLE OPETUSLAPSILLEEN!
   JOTEN Merja-pappi LEIKKII JEESUKSEN herraa kristittynä paavalilais-luterilaisuuden valehtelijana!
   -
   EDELLEEN ON NIIN, ETTÄ JEESUS OPETTI OMIA, KRISTILLISIÄ OPETUSLAPSIAAN EIKÄ saatanaa palvelevia paavalilais-luterilaisuuden valehtelijoita näin:
   "Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi.’” (Joh. 20:22–23)
   JOTEN REHELLISTÄ, JÄRKEVÄÄ JA YMMÄRTÄVÄÄ PAPPIA EI VIELÄKÄÄN SAATU RIPPIKOULULAISTEN OPETTAJAKSI MUTTA uskontunnustuksen kaltaisen ja herra jumalalle pappislupauksen ilmeisesti antaneelle saatanaa jumaloivan valehtelijan saivat nuoret taas heitä eksyttämään helevetiin!

   RIPPI ev.l. sivulla:
   http://evl.fi/EVLfi.nsf/Documents/BFE428A94C79A4A9C225705B002C4AFE
   "Rippi on Kristuksen asettama. Raamatussa kerrotaan näin: ”Jeesus sanoi Pietarille: 'Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu.'” (Matt. 16:19) ”

   OLISKO PAPISTON AIKA VAIHTAA OPTIKKOA? MAINITUISSA RAAMATUNKAAN KOHDISSA EI OLE RIPPI SANAAKAAN!!!
   JA
   EDELLEEN JEESUS OPETTAA OMIA, KRISTILLISIÄ OPETUSLAPSIAAN eikä rikollisen kristinuskon apostoleita!

   Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
   4:11 Niin hän sanoi heille: "Teille on annettu Jumalan valtakunnan salaisuus, mutta noille ulkopuolella oleville kaikki tulee vertauksissa,"
   SIIS
   JEESUS PITÄÄ HARHAOPPEJA OPETTAVIA JÄRJETTÖMIÄ ULKOPUOLISINA!
   SELLAISIA OVAT MM RIKOLLLISEN KRISTINUSKON APOSTOLIT SEKÄ PAPISTO JOILLE JA JOISTA JEESUS ILMOITTI OMILLEEN MM NÄIN:
   Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
   12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
   12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
   12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

   jatkuu...


  • gkvkfdkeke kirjoitti:

   Merja-pappille...
   #
   Ripin perusta on Matteuksen ja Johanneksen evankeliumeissa.
   #

   VALEHTELET! TÖRKEE EKSYTYS VALE!
   RIPPI, SALARIPPI, RIPPI SALAISUUS, RIPPIKOULU, RIPPI-ISÄ OVAT SANOINA PALJON MATTEUKSEN JA JOHANNEKSEN JÄLKEEN rikollisen kristinuskon saatanaa palvelevien herrojen JA RIKOLLISUUDEN OMAVANHURSKAUS OPPIA JOSSA RIKOLLISUUS JAKAA OMILLE RIKOLLISILLEEN RIKOKSIA ANTEEKSI!
   SIIS
   KRISTILLISTEN JUMALALLA JA JEESUKSEN OPETUSLAPSINEEN EI OLE MITÄÄN OPPIA YLLÄ MAIITUISTA saatanallisuuden rikollisuuden opeista!
   TÖRKEÄÄ JUMALAA, JEESUSTA JA IHMISIÄ VIHAAVAN PAPIN VALETTA!
   pappikin voi laittaa hakusanaksi "rippi" tähän osoitteeseen niin sitä sanaa et löydä, puhumattakaan että se olisi Jumalan ja Jeesuksen asettamana edes saatanallisuuden väärennetyssä raamatussa. SEN VUOKSI, JEESUS LÄHETTI PYHÄN HENGEN OMILLEEN, ETTEI TOTUUS KATOAISI MAAILMASTA mutta papistolle ei kelpaa rehellisyydellä mikään oppi jota ei voisi saatanallisuudelle hyödytään JUMALAN, JEESUKSEN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN VALEHTELEMALLA!
   Esim.
   http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
   "Kiva kun olit tarkkana
   teuta 13.11.2010 14:18
   Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
   Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

   NÄIN RIKOLLISUUS JAKAA RIKOLLISILLEN RIKOKSIA ANTEEKSI,
   SIIS KYSEESSÄ ON RIKOLLINEN OMAVANHURSKAUS OPI!
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
   "teuta
   21.6.2011 18:31
   KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
   KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
   AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
   SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
   HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
   JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

   RIPPI-ISÄ ei ole JUMALAN JA JEESUKSEN VIRKAAN ASETTAMA VAAN saatanaa palvelevan rikollisuuden edustaja!
   -------------

   #
   ”Jeesus sanoi Pietarille: 'Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu.
   #

   VÄÄRENNETYN RAAMATUN MUKAAN JEESUS ON NOIN SANONUT.
   VALEHTELEVAN EKSYTTÄJÄ PAPIN ONGELMAKSI NOUSEE SE TOTUUS, ETTÄ JEESUS SANOI SEN OMALLE KRISTITYLLE OPETUSLAPSELLEEN EIKÄ rikollisen kristinuskon apostolille!
   JA ILMEISESTI PAPPI EI OLE ASIAA TUTKINUT TAI ON JÄRJETÖN KUN EI MAIITSE SITÄ, ETTÄ PIETARI KIELSI JEESUKSEN USEAAN KERTAAN! OLI PIETARI kristittyjen kätyri VAIN OMASTA TAHDOSTA PETTURI;
   SITÄ EMME TIEDÄ.
   MUTTA, JEESUS SANOI MYÖS NÄIN:
   Johanneksen evankeliumi:
   6:70 Jeesus vastasi heille: "Enkö minä ole valinnut teitä, te kaksitoista? Ja yksi teistä on perkele."
   KETÄ JEESUS TARKOITTI, SITÄ EMME VARMUUDELLA TIEDÄ! ARVAAMISET JA USKOMISET EI OLE TIETOA!

   --------------

   NYT SATTUU OLEMAAN NIIN, ETTEI JEESUS RAAMATUN MUKAAN TUOTA SANONUT RIKOLLISEN KRISTINUSKON KRISTYILLE!
   VAAN
   JEESUS SANOI TUON VÄÄRENNETYN RAAMATUN MUKAAN OMILLE KRISTILLISILLE, HUOM! KRISTILLISILLE OPETUSLAPSILLEEN!
   JOTEN Merja-pappi LEIKKII JEESUKSEN herraa kristittynä paavalilais-luterilaisuuden valehtelijana!
   -
   EDELLEEN ON NIIN, ETTÄ JEESUS OPETTI OMIA, KRISTILLISIÄ OPETUSLAPSIAAN EIKÄ saatanaa palvelevia paavalilais-luterilaisuuden valehtelijoita näin:
   "Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi.’” (Joh. 20:22–23)
   JOTEN REHELLISTÄ, JÄRKEVÄÄ JA YMMÄRTÄVÄÄ PAPPIA EI VIELÄKÄÄN SAATU RIPPIKOULULAISTEN OPETTAJAKSI MUTTA uskontunnustuksen kaltaisen ja herra jumalalle pappislupauksen ilmeisesti antaneelle saatanaa jumaloivan valehtelijan saivat nuoret taas heitä eksyttämään helevetiin!

   RIPPI ev.l. sivulla:
   http://evl.fi/EVLfi.nsf/Documents/BFE428A94C79A4A9C225705B002C4AFE
   "Rippi on Kristuksen asettama. Raamatussa kerrotaan näin: ”Jeesus sanoi Pietarille: 'Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu.'” (Matt. 16:19) ”

   OLISKO PAPISTON AIKA VAIHTAA OPTIKKOA? MAINITUISSA RAAMATUNKAAN KOHDISSA EI OLE RIPPI SANAAKAAN!!!
   JA
   EDELLEEN JEESUS OPETTAA OMIA, KRISTILLISIÄ OPETUSLAPSIAAN eikä rikollisen kristinuskon apostoleita!

   Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
   4:11 Niin hän sanoi heille: "Teille on annettu Jumalan valtakunnan salaisuus, mutta noille ulkopuolella oleville kaikki tulee vertauksissa,"
   SIIS
   JEESUS PITÄÄ HARHAOPPEJA OPETTAVIA JÄRJETTÖMIÄ ULKOPUOLISINA!
   SELLAISIA OVAT MM RIKOLLLISEN KRISTINUSKON APOSTOLIT SEKÄ PAPISTO JOILLE JA JOISTA JEESUS ILMOITTI OMILLEEN MM NÄIN:
   Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
   12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
   12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
   12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

   jatkuu...

   jatkoa...

   Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskontunnustuksensa kaltaisia uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina.

   --- hajurako----

   Kristilliset = Jeesuksen ja Jeesuksen opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.

   KRISTITYT, LOPETTAKAA NE SATOJA VUOSIA KESTÄNEET VALEHTELUNNE!
   ETTE OLE KRISILLISIÄ VAAN OLETTE saatanaa palvelevien paavalilais-luterilaisuuden herra jumalien ikuisia rikollisia/syntisiä kristittyjä!
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
   'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
   LUKEKAA TARKEMMIN uskontunnuksenne JA KUN JÄRKIINNYTTE, NIIN TULKAA SITTEN KERTOMAAN TOTUUS!

   Näistä, Jeesuksen, opetuslapsineen perustamista seurakunnista ei ole yhtään rikollisten kristinuskon kristittyjen seurakuntia vaan ne ovat kristillisten ihmisten seurakuntia:
   Ilm. 2:1-29
   Pergamos
   Tyatira
   Sardes
   Smyrna
   Filadelfia
   Efeso
   Laodikea
   ----------
   HUOM!
   Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.
   ----------

   JOTEN LAPSILLE JA PAPEILLE PITÄÄ VAIPAT VAIHTAA AJOISSA!!!

   JOS ETTE TÄTÄ, JEESUKSEN ITSE ANTAMAA OPPIA YMMÄRRÄ, NIIN ÄLKÄÄ OPETTAKO MUUTAKAAN JEESUKSEN NIMEEN!!!
   Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
   24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
   24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
   24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
   24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
   24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
   24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

   esimerkkejä rikollisuuden perisynneistä ja väärän todistuksen antamisista...:
   -"Jumala on avioliiton asettanut" on vale, Jeesuskaan ei sitä asettanut vaikka oli Kaanan häissä. Siihen hää tilaisuuteen ei tarvittu Jumalan, Jeesuksen, fariseuksien, papiston tai edes luterilaisuuden edustajaa.
   -"älä tee aviorikosta" on väärennetty 1992 vuoden raamattuun "älä tee huorin" käskyn tilalle jotta uskovaiset irstailisivat itsensä pois Jumalallisuudestaan.
   -"kastekäsky" on väärennetyn raamatun tekstiä. Kreikan kielen "kaste" merkitsee peseytimistä kuten Jeesuskin teki itselleen ja opetuslapsilleen mm pesemällä heidän jaltat. Se "kaste" / peseytyminen pelastaa maailmassa päivittäin todennäköisesti satoja tuhansia ihmisiä mm sairaaloissa.
   -"lapsikaste" jota ei raamattu tunne on rikollisen lisäys.
   -"kummi" sanaakaan ei edes väärennetty raamattu tunne.
   -"hätälapsikaste" valheellinen oppi.
   -"ehtoollinen" Jeesuksesta ulostusta tekevien pilkkaus rituaali.
   -"kolminaisuusoppi" on eksyttäjän oppi; ks. Johanneksen evankeliumi 10:30
   -"perisyntiä" ei raamattu tunne vielä mutta ehkä jo seuraavassa raamatun väärennöksessä sekin on.
   -"rakkauden kaksoiskäsky" ei ole Jumalan ja Jeesuksen oppia.
   -"rippi" sanaa ei ole raamatussa, rikollisten oma epäjumalallinen rituaali.
   -"rippisalaisuus" ei ole raamatussa, sillä suojataan lahkojen sisällä olevien rikollisia joutumasta maallisen oikeuden eteen, mm kirkon pedofiilit ovat tukea saaneet.
   -"ristiäiset" sanaa ei ole raamatussa. Se on lasten oikeuksia rikkova rituaali jossa lapsi "tapetaan" hengellisesti ja asetetaan hengellisesti kuolleen merkki Jumalan Valtakunnan kaltaisen lapsen otsaan.
   -sakramentit ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia. Törkeää valetta.
   -"tuomiosunnuntai" ei ole raamatullinen eikä evankeliumin oppia niinkuin ei "tuomiokirkotkaan" joita omistavat seurakunnat jotka eivät ole Jeesuksen perustamia.
   -uskontunnustus lutherille ei ole edes väärennetyn raamatun oppia ja uskontunnustuksen kaltaisuus on Jumalasta ja ihmisyydestä luopumisen aivopesu oppi!

   jne....

   Joten, te kirkkohäitä odottavat voitte olla varma siitä, että...
   "tämän seurakunnan ja (herra) jumalan kasvojen edessä..." seisoo rikollisen kristinuskon valehteleva pappi...
   jonka oppien mukaan kastettujen lasten vanhempien pitää ottaa vastuu lapsikaste rikoksesta JOKA ON YKSI MONISTA saatanallisuuden perisynti rikoksista!

   Näin se saatanallisuuden perisynti siirretään rikoksena sukupolvista seuraaviin ja josta rikoksena ei kirkko ja papisto ota vastuuta tekoineen ja oppeineen!!!
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
   "Hei Mirka,
   Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
   Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
   Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
   t. Maarit-pappi"
   JUMALA JA JEESUS EI OLE LAPSIKASTETTA ASETTANUT JOTENHEIDÄN NIMEN TAAKSE saatanallisuus PIILOUTUU EKSYTTÄÄKSEEN JÄRJETTÖMIÄ!!


 • Suosittelen sinulle protua. Siellä sinua kunnioitetaan, eikä edes yritetä aivopestä harhaiseen jumalauskoon. Mitään sellaisia ansoja ei ole protuleiriläisille tehty, niin kuin kirkko on rippikoulun käynneille on tehnyt.

 • ""1. Onko ripparin jälkeen pakko mennä siihen ihmeen konfirmaatioon? Jos on, onko siellä pakko maistaa sitä ehtoollisviiniä?""

  - Konfirmaatio on olennainen osa rippikoulua. Siina riparilaiset seisoo valkoinen lakana päällä julkisesti, yleisön silmien edessä ja tunnustetaan ääneen jumalausko. Kirkko on mielissään tästä, että taas kaikki riparin käyneet tunnustaa julkisesti uskovansa jumalaan HEH HEH HEH. Osa yleisöstä pitää riparilaisia täysin pelleinä ja toiset idiootteina jne.

  - Itse en suostuisi moiseen pelleilyyn mistään hinnasta ja voihan sitä aina mennä protulle jossa ei ole moista pelleilyä.

 • Merja-papille:
  Kun sinä niin suurena kaikki tietävänä koulutettuna kaiken niin hyvin tiedät,
  niin
  valaiset meitä saatanallisuuksienne salaisuuksilla JA VASTAA NÄIHIN KYSYMYKSIIN KUN TÄLLAISIKSI KOULUTAT NIIN VARMANA TIEDÄT VASTAUKSET:

  MIKSI USKOVAINEN EI SAA OLLA JÄRKEVÄ?
  SIKSIKÖ, ETTÄ HUOMAA JUMALOIVANSA SAATANAA?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Meillä ei ole järkeä'

  MIKSI USKOVAISEN EI SAA YMMÄRTÄÄ?
  SIKSIKÖ, ETTEI PELKÄISI SAATANAA?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Meillä ei ole ymmärrystä'

  MIKSI ON SYNTIÄ OLLA SYNNITÖN ja IHMINEN?
  MIKSI PITÄÄ TULLA RIKOLLISUUDEN PERISYNTISEKSI?
  MIKSI IHMISYYDESTÄÄN PITÄÄ USKOVAISTEN LUOPUA?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
  'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
  'Olemme syntisiä'

  MIKSI LAPSET JA NUORET EIVÄT SAA OLLA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA NIILLÄ OMINAISUUKSILLAAN JOTKA SYNTYISSÄÄN SAIVAT?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

  MIKSI KRISTITYN PITÄÄ EROTA JUMALASTA?
  VAATIIKO SAATANA NIIN VAI PAPISTOKO SEN VAATII?
  JOS JUMALASTA LUOPUU NIIN MIKSI EI JUMALOI SAATANAA SEN OMASSA NIMESSÄ?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
  'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

  MIKSI KRISTITYN PITÄÄ OLLA IKUISESTI KRISTITTYJEN RIKOLLISUUDEN PERISYNTINEN VAIKKA ITSE EI OLISI SYNTIÄ TEHNYT?
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
  'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

  JÄÄMME ODOTTELEMAAN REHELLISIÄ VASTAUKSIA!
  saatanallisuuden valheita emme halua!

  • Hei, yritän nyt jotakin sinun vaikeisiin kysymyksiisi vastata.
   Uskon ja uskon opin määrittely sanoin on todella haasteellista. Katekismuksessa on yritetty selittää hyvin tiivistetysti luterilaisen kirkon opin ydinkohtia. Itse näen opin tärkeimpänä viestinä sen, että Jumalan edessä me olemme vajavaisia, emmekä voi itseämme pelastaa, emmekä noudattaa Jumalan tahtoa.
   Jumala antoi meille kymmenen käskyä elämän ohjeeksi, mutta pian hän huomasi, että ihminen ei niitä pysty noudattamaan ja lähetti meille Vapahtajan ja syntien sovittajan Jeesuksen, joka sovitti meidän vajavuutemme. Kysymyksesi miksi meillä ei ole järkeä tai miksi emme ymmärrä liittyvät juuri tähän. Näillä sanoilla yritetään ilmaista sitä, miten me ihmiset tarvitsemme Jeesusta Vapahtajaksi, koska emme voi noudattaa hyvän elämän ohjeita vaan lankeamme, erehdymme ja teemme väärin.
   Meissä ihmisissä on hyvää ja kaunista, mutta ne ovat vailinaisia, synnin alla ikään kuin olevia. Ensimmäiset ihmiset lankesivat pahaan, syntiin, eivät pystyneet noudattamaan Jumalan lakia. Tuo ihmisen syntisyys periytyy meille kaikille. Pieni lapsi on viaton ja ei varmaan ole tehnyt mitään pahaa, silti me ymmärrämme, että hän on saman syntisen ihmiskunnan jäsen ja kykenemätön tekemään sitten aikanaan hyvää ja oikeaa. Hän ikään kuin perii syntisyyden ihmisyydessään.
   Yksi kuvaus synnistä on kuvata sitä eroksi Jumalasta. Tuon eron Jumalasta voi kuroa umpeen vain Jeesus.
   Luterilaisen opin yksi tärkeä pointti on myös se, että Jeesuksen vieras vanhurskaus luetaan meidän syntisten hyväksi ja me olemme vanhurskaita tämän takia ja tässä maailman todellisuudessa kuitenkin synnin alaisia ja synnin houkutuksille alttiina. Me teemme väärin, vaikka luottaisimme Jeesukseen. Siksi jokaisena uutena päivä joudumme toteamaan en muuttunut hyväksi vaan lankesin, mutta saan pyytää anteeksi ja turvata tänäänkin Kristukseen.

   Merja-pappi


  • kuunteleva_kirkko kirjoitti:

   Hei, yritän nyt jotakin sinun vaikeisiin kysymyksiisi vastata.
   Uskon ja uskon opin määrittely sanoin on todella haasteellista. Katekismuksessa on yritetty selittää hyvin tiivistetysti luterilaisen kirkon opin ydinkohtia. Itse näen opin tärkeimpänä viestinä sen, että Jumalan edessä me olemme vajavaisia, emmekä voi itseämme pelastaa, emmekä noudattaa Jumalan tahtoa.
   Jumala antoi meille kymmenen käskyä elämän ohjeeksi, mutta pian hän huomasi, että ihminen ei niitä pysty noudattamaan ja lähetti meille Vapahtajan ja syntien sovittajan Jeesuksen, joka sovitti meidän vajavuutemme. Kysymyksesi miksi meillä ei ole järkeä tai miksi emme ymmärrä liittyvät juuri tähän. Näillä sanoilla yritetään ilmaista sitä, miten me ihmiset tarvitsemme Jeesusta Vapahtajaksi, koska emme voi noudattaa hyvän elämän ohjeita vaan lankeamme, erehdymme ja teemme väärin.
   Meissä ihmisissä on hyvää ja kaunista, mutta ne ovat vailinaisia, synnin alla ikään kuin olevia. Ensimmäiset ihmiset lankesivat pahaan, syntiin, eivät pystyneet noudattamaan Jumalan lakia. Tuo ihmisen syntisyys periytyy meille kaikille. Pieni lapsi on viaton ja ei varmaan ole tehnyt mitään pahaa, silti me ymmärrämme, että hän on saman syntisen ihmiskunnan jäsen ja kykenemätön tekemään sitten aikanaan hyvää ja oikeaa. Hän ikään kuin perii syntisyyden ihmisyydessään.
   Yksi kuvaus synnistä on kuvata sitä eroksi Jumalasta. Tuon eron Jumalasta voi kuroa umpeen vain Jeesus.
   Luterilaisen opin yksi tärkeä pointti on myös se, että Jeesuksen vieras vanhurskaus luetaan meidän syntisten hyväksi ja me olemme vanhurskaita tämän takia ja tässä maailman todellisuudessa kuitenkin synnin alaisia ja synnin houkutuksille alttiina. Me teemme väärin, vaikka luottaisimme Jeesukseen. Siksi jokaisena uutena päivä joudumme toteamaan en muuttunut hyväksi vaan lankesin, mutta saan pyytää anteeksi ja turvata tänäänkin Kristukseen.

   Merja-pappi

   Merja-pappi kirjoitti:
   ###Siksi jokaisena uutena päivä joudumme toteamaan en muuttunut hyväksi vaan lankesin, mutta saan pyytää anteeksi ja turvata tänäänkin Kristukseen.###

   Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
   24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.

   Merja_pappia, lue tämäkin:
   24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
   (olet eksytetty ja ammatiltasi eksyttäjä...)

   24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
   24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
   24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
   24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

   (...tietoisesti pappina tuomitset työlläsi itse itses....:
   Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
   12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
   12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
   12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

   KERRO TUOKIN EKSYTTÄMILLESI uusille saatanaa jumaloiville!!!!


 • RIKOLLISUUDEN RIPPISALAISUUDESTA...
  joka ei myöskään ole Jumalan ja Jeesuksen oppia...

  http://evl.fi/EVLfi.nsf/Documents/BFE428A94C79A4A9C225705B002C4AFE
  "Rippisalaisuus eli vaitiolovelvollisuus on papeilla ehdoton. Pappi ei missään tilanteessa saa ilmaista ripissä hänelle uskottua asiaa eikä myöskään sitä henkilöä, joka hänelle on uskoutunut.

  Muiden seurakunnan työntekijöidenkin kohdalla vaitiolovelvollisuus on ehdoton, poikkeuksena ainoastaan tilanne jossa asiakkaan suostumus oikeuttaa tai lain säännös (esim. lastensuojelulaki) velvoittaa työntekijää antamaan asiasta tietoa. Jos ripin vastaanottaa toinen seurakuntalainen, häntä sitoo moraalinen eli yleisen tavan ja käytännön mukainen vaitiolovelvollisuus."

  ----------------

  Huomatkaa "poikkeuksena ainoastaan" sopaska ei pidä paikkaansa!!!
  herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
  Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
  "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

  käytännössä:
  rikollisuus jakaa lahkonsa rikollisille SELLAISIA RIKOKSIA ANTEEKSI JOTKA PITÄÄ ILMOITTAA POLIISILLE, MM PEDOFIILIT:
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
  "teuta
  21.6.2011 18:31
  KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
  KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
  AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
  SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
  HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
  JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
  "Jeesus on tie
  1.7.2011 20:09
  Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
  Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
  Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
  Jumalalta!"

  JA KUN RIPPI-ISÄ ON ANTANUT RIKOLLISELLE ANTEEKSI RIKOKSEN JA HILJENTÄNYT RAISKATUN LAPSI RAUKAN SAATANALLA JA HELEVETILLÄ IKUISESTI KÄRSIMÄÄN, NIIN....

  SITTEN RIKOLLISUUS saatanallisuuden rippisalaisuudellaan LEUHKII KUINKA MONTA ON SALASSA, SIIS POLIISI ILMOITUSTA JÄTTÄMÄTÖNTÄ RIKOSTA:
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/9817522#comment-57826957
  "teuta
  22.4.2011 22:35
  Ok !se on sillälailla että Es/Lestois on 2tiedossa joista toinen on sen verran vanha että on jo kerinnyt tuomionsa kärsinyt .
  sitten salassa n.7-13,
  VL:n on n.100 joista 30 käsitellään , salassa n.100-400.
  En tiedä mitä varten pitäisi vielä muuta tietää. "

  NOIN SE PAPISTON JA RIKOLLISUUDEN KEKSIMÄ SAATANALLISUUDEN KEKSIMÄ OMAVANHURSKAUS OPPI KÄYTÖNNÖSSÄ TOIMII!!!

  ONKO KRISTITTYJEN JOUKOSSA AINOATAKAAN AITOA INHIMILLISTÄ OLENTOA!?!
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
  'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
  ....PAPPINAKIN!!!

 • Wow!!!

  kuunteleva_kirkko
  2.9.2016 14:01
  Hei, yritän nyt jotakin sinun vaikeisiin kysymyksiisi vastata.
  Uskon ja uskon opin määrittely sanoin on todella haasteellista. Katekismuksessa on yritetty selittää hyvin tiivistetysti luterilaisen kirkon opin ydinkohtia. Itse näen opin tärkeimpänä viestinä sen, että Jumalan edessä me olemme vajavaisia, emmekä voi itseämme pelastaa, emmekä noudattaa Jumalan tahtoa.

  #
  Tarkoitatko tosissasi, että uskontunnustuksen kaltaisuus auttaa mainitsemisten ongelmia suhteen?
  ja
  Miten voit yleensä mainita JUMALAN nimetä kun uskontunnustuksessa olet Hänestä luopunut? ....järjettömyyttäsikö?
  #

  Jumala antoi meille kymmenen käskyä elämän ohjeeksi, mutta pian hän huomasi, että ihminen ei niitä pysty noudattamaan ja lähetti meille Vapahtajan ja syntien sovittajan Jeesuksen, joka sovitti meidän vajavuutemme.

  #
  Valitan, mutta jälleen kieroilet! herra jumalasi katekismuksen ensimmäistä käskyä ei ole raamatussa!
  Siis
  kyseessä on rikollisuuden herra jumalan laki jota JUMALAN nimeen pilkaten käytät! MIKSI? YMMÄRTÄMÄTTÖMYYTTÄS VAI?
  #

  Kysymyksesi miksi meillä ei ole järkeä tai miksi emme ymmärrä liittyvät juuri tähän. Näillä sanoilla yritetään ilmaista sitä, miten me ihmiset tarvitsemme Jeesusta Vapahtajaksi, koska emme voi noudattaa hyvän elämän ohjeita vaan lankeamme, erehdymme ja teemme väärin.

  #
  Miten niin "me ihmiset" tehän uskontunnustuksessa luovutte Jumalasta ja Jeesuksen antaman tiedon mukaan on niin, että jos luopuu YHDESTÄ, HEISTÄ KOLMASTA, NIIN LUOPUU KAIKISTA!
  "Jeesusta Vapahtajaksi" Hänestäkin luopuneena ja vetoamisesi on eksytys oppia!
  Tiedät, että pappislupauksen mukaan et saa edes Jeesuksen evankeliumia saarnata ja opettaa!
  ja
  tiedät senkin, että työlläsi itse itses tuomitsen Jeesuksen antaman tiedon mukaan!
  Kerro jos haluat näyttöä vastauksen suhteen.
  #

  Meissä ihmisissä on hyvää ja kaunista, mutta ne ovat vailinaisia, synnin alla ikään kuin olevia. Ensimmäiset ihmiset lankesivat pahaan, syntiin, eivät pystyneet noudattamaan Jumalan lakia.

  #
  "Meissä ihmisissä" LOPETA IHMISYYDESTÄÄN LUOPUMATTOMIEN NIMISSÄ ESIINTYMINEN KUN OLETTE USKONTUNNUSTUKSESSA IHMISYYDESTÄ LUOPUNEET!
  #

  Tuo ihmisen syntisyys periytyy meille kaikille. Pieni lapsi on viaton ja ei varmaan ole tehnyt mitään pahaa, silti me ymmärrämme, että hän on saman syntisen ihmiskunnan jäsen ja kykenemätön tekemään sitten aikanaan hyvää ja oikeaa.

  #
  Perisyntiä EI OLE LAPSILLA! Siihen syntiin lapsia kastavat rikolliset, kastavat lapsia! Siis jos uskovainen on lapsena kalstettu, niin hänen tulee kastattaa omat lapsensa samaan lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuteen LAITTOMASTI!
  Jeesuskaan ei ole käskenyt kastaa ketään rikollisuuden toimesta ikuiseksi rikollisiksi, EI EDES LAPSIA JOIDEN KALTAINEN ON JUMALAN VALTAKUNTA!
  Pistä tuo selvyys kalloosi niin syvälle että muistat sen joka kerta kun näetkään lapsen!
  Ja
  jos, siis JOS, sitä perisyntiä olis ollut Aatamilla ja Eevalla, niin VOIN KERTOA, ETTÄ JUMALAN ANTOI ARMON NOOAN PERHEELLE, JOTTA IHMISIÄ OLISI MAAPALLOLLA! ja JUMALA SIUNASI HEIDÄT!
  uskotko sinä, JUMALAN SIUNAAVAN PERKELEEN PERISYNTIÄ?
  Saat olla varma, että sitä perisynti sanaakaan ei saatanallisuuden käsikirjaksi väärennetyssä raamatussa joten se on rikollisen kristinuskon saatanaa palvelevien papiston jne keksimä pirullisuus!
  ja
  mitä heletin hyvää lahkosi on tehnyt omia uskovaisia, pikku lapsiakin noitarovioilla tappamalla (vielä 2000 luvullakin) ???
  Tunnustat, siitä kirjoittamattas, että luder/lutheri on jumalasi opeineen ja opeissas täyttät hänen omille, eksytetyille rikollisilleen antamaa käskyä..:
  Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
  "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."
  HUOM! "hänestä" tarkoittaa todellista herraanne; saatanaa!
  #

  Hän ikään kuin perii syntisyyden ihmisyydessään.

  #
  Luehan tämä tarkemmin....
  Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
  12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
  12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
  12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

  /jatkuu...

  • jatkoa.../

   Alan vähitellen oppimaan miten teitä pappeja koulutetaan (aivopestään) ja millä tavalla. Virkasisares jo ehti haukkumaan Jumalan ja ihmiset, ihmisyydestään luopuneidet lahkonne rikoksista. Arvaat varmaan miltä SYYTTÖMISTÄ IHMISISTÄ TUNTUU KUN KOULUJA KÄYNEET saatanan herra jumalia palvelevat SYYTTÖMISTÄ TEKEE AMMATIKSEEN RIKOLLISIA OMISTA RIKOKSISTAAN!
   ##

   Yksi kuvaus synnistä on kuvata sitä eroksi Jumalasta. Tuon eron Jumalasta voi kuroa umpeen vain Jeesus.

   ##
   ARMON JAKAMIS OIKEUS ON JUMALAN VALTAKUNNALLA MUTTA JEESUSHAN ILMOITTI JO YLLÄ OLEVAN TIEDON MUKAAN, ETTÄ "OMAKSI TUOMIOKSI" TEETTE saatanan herra jumalille töitä!
   Tai tunnutko ketään joka voi asettaa VIRALLISESTI ITSENSÄ JUMALAN HERRAKSI?
   TÄMÄ, kouluttamanneko?:
   http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
   "Kiva kun olit tarkkana
   teuta 13.11.2010 14:18
   Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
   Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
   "teuta
   8.8.2012 00:24
   Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."
   ##

   Luterilaisen opin yksi tärkeä pointti on myös se, että Jeesuksen vieras vanhurskaus luetaan meidän syntisten hyväksi ja me olemme vanhurskaita tämän takia ja tässä maailman todellisuudessa kuitenkin synnin alaisia ja synnin houkutuksille alttiina.

   ##
   Tiedätkö, juuri tuota olen kauan odottanut!
   En kerro vielä kaikkea mutta...
   TOTUUS ON TASAN TARKKAAN SE, ETTÄ RIKOLLISUUDENNE, omavanhurskaus oppinne, ON SUORAAN saatanaa palvelevien pääkonttorista, miekka sivistyksen sivistyneenä tiedät, että se on helevetti!

   Omavanhurskaus, on ja pysyy:
   -eksytys oppina, SE TULEE saatanallisuudessa esiin mm KUN rippi ja salarippi rituaaleissanne rippi-isä jakaa esim. pedofiileille rikoksia anteeksi ja lapset pelotteleevaikenenaan helevetillä ja saatanalla!
   OMAVANHURSKAUS RIKOLLISUUS ON NOIN TODISTETTU TÖRKEIMMÄKSI saatanallisuudeksenne JOSSA SYYTÖNTÄ/SYYTÖMIÄ LAPSI/LAPSIA KÄYTETÄÄN IHMISUHRINA saatanallisuuden anttarilla!
   JOS ET MITÄÄ FAKTOISTANI YMMÄRRÄ, NIIN OPETTE TUO YMMÄRTÄMÄÄN SILLÄ rippi, salarippi, rippi-isä, rippi salaisuus ON RIKOLLISUUDEN RIKOLLISTEN RIKOLLISESTI SUOJELEMISTA OMANVANHURSKAUS OPILLA JOTA EI OLE JUMALA, JEESUS EIKÄ SUOMEN PERUSTUSLAKIKAAN TIETÄÄKSENI ASETTANUT! NÄIN SE TOIMII KATEKISMUKSEN OPEIN...
   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
   "teuta
   21.6.2011 18:31
   KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
   KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
   AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
   SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
   HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
   JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
   "Jeesus on tie
   1.7.2011 20:09
   Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
   Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
   Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
   Jumalalta!"

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/9864171
   teuta
   14.5.2011 16:22
   Ei tuosta ÄLÄ TAPA käskystä , tarvii sen enenpää ymmärtää
   kun mitä siinä lukee ..

   JOTEN EI TEILLE JUMALAN JA JEESUKSEN LAIT JA OPIT KELPAA!
   JOS, OLISITTE JUMALAN JA JEESUKSEN ASIALLA, NIIN OLISITTE AMMATTIKUNTANA JO KAUAN SITTEN HÄVINNEET MAAILMASTA, SILLÄ JEESUS SIUNASI LAPSIA JA TOISIN LAPSIA KOHTELEVILLE ANTOIN MYLLYNKIVIEN KÄYTTÖOHJEET!

   -todennäköisesti OMAVANHURSKAUS oppinne suurempaa syntiä ei ole jos tappamista ei oteta huomioon.
   ##

   Me teemme väärin, vaikka luottaisimme Jeesukseen. Siksi jokaisena uutena päivä joudumme toteamaan en muuttunut hyväksi vaan lankesin, mutta saan pyytää anteeksi ja turvata tänäänkin Kristukseen.
   Merja-pappi

   ##
   Kuules Merja, en tuomitse sinuakaan koska olet sen jo itse tehnyt Jeesuksen antaman tiedon mukaan.
   mutta
   OLET EKSYTETTY.
   etkä ainoastaan eksytetty vaan myös suuri väärää tietoa Jumalan ja Jeesuksen Nimeen valehteleva luder/lutheria (ei oikea nimi, tiedät varmaan oikeankin nimen) ja sen herraa, saatanaa jumaloiva pappi. Joko tietoisesti tai aivopestynä ymmärtämättäsi saatanan kaveri oppeines!
   Ainakin minun, uskonnollisesti kouluttamattoman on valitettavasti kerttova totuus niin sinusta kuin toisistakin kaltaisistasi. Ja se totuus on, että vaikka ette tunnusta, niin saatana on todellinen herranne. Ei esim paavalilais-luterilaisuuden oppein kristittyjen rikollisuus OLE JUMALASTA JA IHMISISTÄ KUTEN (Pirkko-pappi) OPETATTE VAAN SE ON NIMEN OMAAN KRISTITTYJEN SAATANAA PALVELEVIEN RIKOLLISTEN OPPIA JA TEKOJA!
   -Paavali tapatti Jeesuksen seurajia
   -luder/luther laati opin jonka mukaan edelleen suomalaistenkin rahallisilla tuella tapetaan IHMISIÄ kehitysmaissa ja Pirkko-pappikin maksaa oikein iloisena niistä tukemalla rahallisesti.
   EI JUMALAA JA JEESUSTA PALVELEVAT NOIN TEE! TUOLLAIN ON SAATANAA PALVELEVIEN RIKOLLISUUTTA. KAI PAPINKIN PITÄS SEN VERRAN YMMÄRTÄÄ, VAI???
   ##

   /JATKUU


 • jatkoa.../

  Jos sinäkin olisit Jumalan ja Jeesuksen oppien asialla;
  NIIN
  TEILLÄ OLISI JUMALAN TAI/JA JEESUKSEN JAKAMA VIRKA!
  Ja niin ei ole!
  Rikollisuus jakaa itse virkansa rikollisilleen!
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
  'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi#Pappislupaus
  "Tehtävän edellytykset
  Pappisvirkaan vihkiminen edellyttää sitä, että vihittävä uskoo olevansa virassaan Kristuksen kutsuma (vocatio interna). Pappi uskoo, että itse evankeliumi, Kristuksen valtuutus ja kirkon usko kantavat häntä. Pappislupauksessa pappi sitoutuu kristilliseen elämäntapaan. Hän pyrkii toteuttamaan lähimmäisenrakkauden ihannetta sekä virassaan että yksityiselämässään.[12]
  Papiksi vihittävän tulee olla
  jumalaapelkäävä ja kristillisestä vakaumuksesta tunnettu konfirmoitu kirkon jäsen,
  suorittanut yliopistossa sellaisen teologisen tutkinnon, jonka piispainkokous on hyväksynyt pappisviran kelpoisuusvaatimukseksi,
  terveydeltään pappisvirkaan kykenevä sekä
  muutoinkin pappisvirkaan soveltuva (Kirkkojärjestys 5. luku 2 §).[12].
  Pappien tulee olla suorittanut teologin tutkinto, johon on mahdollisuus yliopistoissa. Ennen yliopistolaitoksen syntyä Suomeen koulutus tapahtui keskiajalla Turun katedraalikoulussa."

  Koulutatte virassanne kristittyjen; luterilaisuuden valehtelevia rikollisia:
  http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9520950/47306902
  "kaste kirja n. 350 luvulta
  teuta 22.12.2010 22:17
  Pappedella on tärkeä merkitys sakramentin oikein toimittamisessa , Papilla ei ole omia ansioita , vaan Kristuksen antama virka . "

  EI IHMISTEN JUMALA JA JEESUS KALTAISILLENNE AIVOPESU PAPPISKOULUTUSTA ANTANUT ja eihän Heidän opit edes kelpaa teille!
  MUTTA
  JUMALAN JA JEESUKSEN SELÄN TAKANA PARATIISIN KÄÄRMEEN VIEKKAUDELLA PALVELETTE SAATANAA JUMALAN JA JEESUKSEN NIMEEN.
  Tuo ei ole uskoa vaan todistettua faktaa!
  Ainoa, REHELLISESTI saatana herrakseen varovasti tunnustanut oli rikollisuudenne yksi perustajistanne, paavali. Rukoili saatanasta eroa kolme kertaa helevetin enkeleiden seurassa; koskaan ei eroa saanut, raamatun mukaan.

  kristityt ovat paavalilaisuuden rikollisuuden uskmovaisia - apostoleineen.

  esiinnyttä saatanallisuudenne VALHEELLISUUDELLA
  KRISTILLISINÄ VAIKKA ETTÄ OLE KRISTILLISIÄ VAAN VALEHTELIJOITA;
  TARKISTA JOSD ET USKO:
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
  'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

  Merja, minulle on yhden tekevää miten esille ottamille faktat otat vastaan!
  Tiedän, että mielen manipuloituna /aivopestynä ja papiksi aivopesu koulutettuna TUSKIN KOSKAAN ENÄÄN PYSTYT OMILLA AIVOILLA TÄLLAISIA ASIOITA AJATTELEMAAN, vaikka niin uskot!

  Monet, TÄRKEÄTKIN kysymykset jäi vastaamatta mutta olen kiitoksen velkaa sinulle siitä hyvästä, että annoit minulle vahvistuksen mm perisynti harhaopistanne sekä rippi rikollisuuden suhteen valoa siitä, että nyt tiedän kuinka oikeassa olen ollutmutta epävarmuus on kumminkin vaivannut sillä en ole enkä halua olla lasten ja nuorten enkä aikuistenkaan tuomitsija SILLÄ JOKAINEN TUOMITSEE ITSE ITSENSÄ, PAITSI HE, JOTKA MIEKALLA, PAKKOKASTEELLE, LAPSIKASTEELLE JNE OVAT SAATANALLISUUDEN RIKOLLISUUTEEN PAKKOLLA, LAITTOMASTI LIITETTY!

  pappina lapsikaste rikoksesta eivät ole eksytetyt lasten vanhemmat muuta kuin perisyntiä mutta rikoksista vastuu on hyvin suurelle todennäköisyydellä rikokseen jotamisen oppien ja tekojen todelliset tekijät!
  Joten jos papilla olis ihmisyyttä ja kuinnioitusta LAPSIIN, JOIDEN KALTAINEN JUMALAN VALTAKUNTA ON, NIIN ETTE KASTAISI YHTÄÄN LASTA sillä ette ole kelvollisia lapsia tappanneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollsiiden edustajina sellaiseen tehtävään. Jeesus siunasi lapsia ja kuten jo kerroin niin Hän antoi myllynkivien käyttöohjeet... lapsia toisin kohteleville... papeillekkin...
  Lapsen hengellisesti tappaminen, lapsikaste riruaalissa, papin työnä on törkeä "murha" joten sen ristin asettaminen JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISEN OTSAAN ON saatanallisuuden rikos papilta! Ja kun tuollainen rikollinen vielä pääsee lapsia kouluttamaan, kaltaisekseen, niin kyllä suomen valtion kirkon maine on varmaan helevetissä korkealla!!!

  Tässä on perisyntiisyydenne karua totuutta....
  Lainattua tekstiä:
  "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

  herralta rauhaa IHMISILLE
  ja
  pistähän pappina asiat parempaa järjestykseen; ota vakavasti ja tee parannus!

 • Psss...
  Merja-pappi...
  Tässä on se oppinne joka pitää suomalaisia perkeleen perisyntisinä.
  Siis, oppinne mukaan kastetun tulee kastattaa lapsensa samaan lapsiakin rikollisesti kohtelevien rikollisuuden jäseniksi ja niin se laittomuuden perisynti siirtyy sukupolvista seuraaviin rikoksina.
  TUOLLE saatanallisuuden JATKUVUUDELLE EI JUMALA JA JEESUS OLE KÄSKYÄ ANTANUT vaan se on rikollisuuden herra; herra jumalineen jonka palveljoina näin teette ja rikollisuuden kirkko asetukseen vetomalla vaikka kirkon opeilla ei ole Jumalan ja Jeesuksen kanssa mitään tekemistä oppien suhteen muuta, kuin ev.l. pappistunnustuksen ehdot joissa rajataan sananvapauttasi niin, että et saa työssäsi Jeesuksen evankeliumia saarnata tai opettaa MUTTA JEESUKSEN NIMEEN kelpaa saatanallisuuden oppeja opettamisiin kuten tämä alla oleva teksti osoittaa ja tottakai "taivaan isän" nimeen pilkaten pitää saada kieroilla!

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
  "Hei Mirka,
  Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
  Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
  Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
  t. Maarit-pappi"

  IHMINEN löytää tuosta yllä olevasta neljä saatanallisuuden törkeää valetta! "taivaan isän" nimeen vahvistettua valetta.
  JA
  TODELLISUUDESSA tuosta löytyy puhtaan sielullisuuden omaaville useampia rikollisuuden herran kierouksia.

  Kannattee oppia kunnoittamaan LAPSIA JA NUORIA sillä HEIDÄN KALTAINEN ON JUMALAN VALTAKUNTA ja teidän, lapsia kohtaan toiminut rikollisuudenne on LAPSIA RIKOLLISESTI KOHTELEVANA TEHNYT JA TEKEE EDELLEEN RIKOKSIA JUMALAN VALTAKUNTAA VASTAA LASTEN SUHTEEN JOITA ETTE KUNNIOITA!
  Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
  18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
  Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
  9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

  JEESUS EI OLE KÄSKENYT KASTAA KETÄÄN, LAPSIAKAAN, LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKOLLISUUDEN JÄSENIKSI JOTEN LASTEN LIITTÄMINEN RIKOLLISUUDEENNE ON RIKOS!

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
  Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
  2 luku
  Perusoikeudet
  6 §
  Yhdenvertaisuus
  Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
  Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.
  Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.
  Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

  Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

  SIVISTYNEIDEN VALTIOIDEN LAKIEN HIRARKIA...
  Jumalan ja Jeesuksen Laki = korkein Laki
  Suomen Perustuslaki = ei saa olla ristiriidassa yllä olevan Lain suhteen.
  suomen kirkkolaki = ei saa olla ristiriidassa YLLÄ OLEVIEN LAKIEN SUHTEEN

  mm rippi, salarippi, rippi-isä, rippisalaisuus ovat törkeitä rikollisuuden itselleen asettamia Jumalan ja Jeesuksen ja Suomen Perustus Lakien vastaista rikollisuutta!
  Uskonvapautta koskeva LAKI, ei anna oikeutta rikkoa muita LAKEJA!

  JOTEN
  ilmeisesti se "taivaan isänne" istuu suomen edustuskunnassa ja hallistuksessa sekä tietoysti lakivaliokunnissa KOSKA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISTEN LASTEN JA NUORTEN TURMELEMINEN ON herraa palvelevien herra jumalien oppien mukaan laillista!!!

 • Rippikouluissa koulutetaan / aivopestään ihmisyydestään luopuneiksi järjettömiksi rikollisiksi.

  Joten suositten järkevänä ihmisenä pysymisenä.

 • Hyvin saatanalliseksi on nuoria aivopesty, tulee hyvin ilmi tälläkin keskustelu alueella. Kyllä rikollisuuden virkailijoina papisto on kunnostautunut muutenkin kuin viinakaupan jonoissa!
  Jos on uskontunnustuksensa antanut, pappinakin, niin minkä helevetin takia pitää Jumalan ja Jeesuksen Nimessä paasta lapsille kun uskontunnustuksen mukaan on Jumalasta luopunut järjetön?

  Voihan se rehellisesti lapsille kertoa että on saatanaa jumaloiva ihmisyydestään luopunut järjetön pikkupiru tai miksi niitä ihmisyydestään luopuneita uskovaisia pitää kutsua!
  Elukoiksi ei voi uskontunnustuksen kaltaisia kutsua kun silloin pilkkaa järjeviä elukoita jotka ei anna uskontunnustuksia eikä mene rippikouluun aivopestaviksi!

  Rippikoululainen aivopestään uskomaan
  kun
  Jeesuskin on sen kieltänyt.... vaan eihän uskovainen saa tätäkään ymmärtää...
  Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
  24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
  24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
  24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
  24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
  24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
  24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

 • Jumala ei pelasta sinua sen kummemmin olet käynyt riparin tai et.Turpaan tulee koska kuolet kuitenkin.100% totuus.

  • Voiko rippikoulua siirtää vuodella? Ite oon 05 ja kaikki parhaat kaverit ja ystävät on 06 ni voiks sitä siirtää vuodel? ;-;


 • "Kolkuttajalle avataan " Kylläpä kääntyi nuoren yksinkertaisten kysymysten v.2016 vastaukset oudolle urille. Hysteerisesti huutava aikuinen varmasti sekoitti monen pään. Miksi ? - ja miksi näin suppeassa mediassa? Onko hän kenties muslimi? Joka tapauksessa toivon, että hän on rauhoittunut, saanut lääkkeensä ja sairaalahoitonsa. Jeesus sanoo: "Minä olen Tie, Totuus ja Elämä".

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  99
  3887
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1932
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  83
  1754