Mikä näitä hörhöjä oikeen vaivaa?

rakit.pois.kerrostalosta

Pitäkää ne rakkinne kurissa!!! On se nyt he****tiä, ettei ihmiset saa enää tehdä töitäänkään rauhassa! Ihan oikein postilta!

http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/koira-estanyt-postinjakelun-useampaan-kerrostaloon-jo-kuukausien-ajan/

"Koira estänyt postinjakelun useampaan kerrostaloon jo kuukausien ajan

Postinjakajaa purrut koira sai Kokemäellä aikaan ketjureaktion, jonka seurauksena postin jakelu keskeytettiin Myyränkadun kerrostaloihin jo kesäkuussa.

Kahden kerrostalon asukkaat ovat juhannusviikosta lähtien joutuneet hakemaan postinsa Postin palvelupisteestä 1,6 kilometrin päästä. Jakelu keskeytettiin, koska postinjakaja on jo pitkään kokenut olonsa turvattomaksi kerrostaloalueella.

Postin aluepäällikön Hannu Riihimäen mukaan näin pitkä jakelun keskeytys on harvinainen, ja asiaan yritetään löytää ratkaisu mahdollisimman pian."

8

482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunnontyöntekijät

      No syy tuokin…. Miksi ei ole heti tehnyt ilmoitusta koirasta ja miksi ei ole vaihtanut jakelupiiriä ja miksi yksi kantaja saa määritellä ettei kaksi kerrostalollista ihmistä saa postia, ja lisää kysymyksiä ja järkeviä ratkaisuja tulee mieleen kokoajan 😀 en ihan heti purematta niele tätä syytä tai heidän ratkaisuaan. Kokemäen postinkanto on nykyään ihan vitsi!

    • laiskajakaja

      Kyllä taitaa olla kyseessä työnvieroksuja kantaja, ei ole toiminut postinkanto enää tässä kylässä ollenkaan tämän kevään aikana. Kannattaisi postin aluepäälikön katsoa miten jakajat vaihtuneet tämän vuoden puolella ja onko se syy ongelmiin? Jakaja ei jaksa eikä viitsi kulkea rappuja ja keksii tälläsitä. Yksi koira ei voi olla syy. Noissakin taloissa on niin normaalit postiluukut asuntojen ovissa, joten miten se koira pääsee kiinni ja joka rapussa ja jokaisen asukkaan ovelle pure´maan ja kiusaamaan kantajaa? Ei voi olla oikein lain mukaan eikä muutenkaan oikeata toimintaa postilta.

      • minäkin.pelkäisin

        No, tuskin se yksi koira se ainoa syy onkaan. Se nyt sattu kait olemaan se viimeinen pisara, joka läikäytti koko kupin nurin. Tiedätkö edes millasta sakkia ko. taloissa asuu? En yhtään ihmettele jakajien pelkoa. Pelkäisin itsekin liikkua siellä niiden juoppojen, narkkien ja muiden sekopäiden keskellä, kun ei yhtään tiedä, millon saattaa olla puukko selässä tai nyrkki nenussa tai jotain muuta vastaavaa... Mahtaakos se yks maankuulu murhamies vielä siellä asua?


    • MäenUsko

      No se peipohjan hurja koira taitaa olla syynä naapuripitäjässäkin heikentyneeseen postinjakeluun?
      Jos siellä niin pelottava koira on, niin miten se naapurusto siellä pärjää, kykenevätkö asunnoistaan ollenkaan poistumaan?
      Kai semmonen häirikkö-koira pystytään häätämään, jos postinjakelun estää? Aika uskomaton tarina!

      • pikkumyyrä

        Mä asun Myyränkadulla,asunut vajaan vuoden.As,koska asiassaiantuntijana voin sanoa,että asukkaat eivät aiheuta ongelmia,vaan joidenkin asukkaiden vieraat.Jokaisessa käytävässä,ilmoitustaululla on lappunen ,jossa mainitaan:ovet pidettävä lukossa,jokainen asukas vastaa vieraistaan.Silti nämä ovet pidetään öiseen aikaan raollaan,että kuka tahansa hörhö pääsee sisälle tekemään ilkivaltaa.Itse en ole päässyt saunaan puolenvuoden aikana,koska vedottiin ilkivaltaan,kun varastotilojen lukot vaihdettiin,eikä asukkaille ole annettu uusia avaimia.Tapaus,jossa koira pääsi puremaan postinjakajaa on surullinen,koska tapahtumaa on edeltänyt juuri naapurin kaksi hörhöystävää,jotka olivat tapelleet käytävässä,hakanneet nyrkein ihmisten oviin ja vielä lopuksi heittäneet ison kiven oviikkunasta sisälle,juuri,kun tämä ns.koiranomistaja oli ollut menossa ulkoiluttamaan koiraansa normaaliin tapaan.Käsittääkseni poliisit ovat selvittäneet asian koiranomistajan kanssa,koska tapauksessa huomioidaan myös näiden hörhöjen aloittama episodi käytävässä.Jos tilanne olisi ollut vain sellainen,että asiaan ei liity muuta,olisi virkavalta vaatinut koiran lopettamista.Joka tapauksessa kesän aikana Myyränkadulla on ollut välienselvittelyjä hörhöjen kera(niin ulkona,kuin käytävässä)on rikottu laseja kadun puolelle useaan otteeseen,mikä on vaarallista ohikulkijoille.Sekä,nyt viimeksi kuulin ,että talon uusin asukas oli kanniskellut ystäviensä kanssa polkupyöriä patioonsa,kulkeneet ihan avoimesti esim.Myyränkadun vieressä sijaitsevien rivitalojen pihoissa.Sekä jonkin asukkaan hörhöystävä käy ahdistelemassa joitakin ihmisiä seurailemalla näitä autolla ja tekemällä perättömiä ilmiantoja.Ahdistelia on kuulemma mielenterveysongelmainen huumeiden ja lääkkeiden väärinkäyttäjä,jolta kuulemani mukaan on kielletty ajaminen voimakkaan lääkityksen takija(0ngelmat kuulemma vakavia.ollut hengenlähtö lähellä).Itse en ihmistä tunne,mutta eikös tällaiset pitäisi sulkea vähäksi aikaa laitoshoitoon,että jos ystävät eivät auta,miksi omaiset eivät tee mitään.Ja uskallan väittää,että Myyränkadulla jokainen huolehtii lemmikeistään.En tiedä yhtään vapaana tällä alueelle juossutta koiraa,mutta vapaana juoksevia hörhöjä sitäkin enemmän ilman kaulapantaa.


      • pikkumyyrä

        Sen verran vielä lisään,että itse tosiaan Myyränkolossa asuvana ja silloin itseäni asiantuntijana pitävänä asukkaana voin vain todeta,että lukuun ottamatta kesällä sattunutta ikävää juttua,olen tyytyväinen,että mulla asuu naapurustossa koiria.Tällä tarkoitan sitä, että kun esim.joku hörhö tulee vaikka sekoilemaan mun käytävään,yrittää väkipakolla jonkun asuntoon.Poliisit eivät välttämättä ehdi ajoissa paikalle.Ja lyhyessä ajassa voi sattua paljon pahaa.Mutta koiran haukkuminenkin saattaa jo toimia jonkinlaisena pelotteena näille kusipäille.Eli itse nukun yöni ihan turvallisin mielin.


    • Zaqzswcfr

      Se on kyl taivaantosi että ennen tätä koirajuttua täällä muutenki postin toiminta oli mitä oli. Työntekijät valitti yli joutuivat kantamaan postipaketteja ovelle ym. Nytpähä vaa vissii saivat pätevän syyn lopettaa jakelun. Ja edelleen siwalta pitää postit hakea, postilaatikoita ei ole tulossa vaikka niin uumoiltiin

    • victoryvennamo

      No nyt toimii jakelu. Eikä tarvinnu muuta kun postin palkata valvoja(vartija) tälle lintsarille. Hyvä posti-itella-posti.
      vielä kun pysyis rahakuoret tallessa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      390
      3857
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      133
      2697
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      128
      1875
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1320
    5. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1192
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      172
      1189
    7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1167
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      64
      1125
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      51
      952
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      930
    Aihe