Ruotsalaiset firmat vallottaa Suomea

suomi-finland

Minua kyllä jotenki ärsyttää suunnattomasti nuo Ruotsalais firmat jotka tyrkyttää noita liikkeeitään Suomalaisille. Ruotsin kielelellä hoilotellaan mainoksissa ja Suomalaiset työntää rahansa niihin. Eli IKEA, Bygmaxx ja naurettavin tuo tori.fi. Kyllähän siellä jotain kirppis tavaraa voi myydä, mutta esim. auton myyminen on ihan lasten kengissä siellä. Ja tätä koitetaan mainoksissa kehua, että siellä ne kannattaa myydä, mutta paskat! Ei voi paskempaa sivustoa autokaupalle olla! Ostajakaan ei pysty rajaamaan kuin suurinpiirtein hakemansa auton ominaisuudet. Automallin hakuun tulee ne mallit millä nimellä nyt myyjä on sattunut autonsa laittamaan myyntiin. Nettiauto on ihan toista maata. Pystyy hakemaan autot ja varusteet tarkasti ja ilmotukset tulee selvästi hakuun, ja juuri ne mitä oli hakemassakin. Käytetään nyt jumalauta Suomalaiset tätä onnistunutta Suomalaista sivustoa autojen myyntiin. Ihan säälittää, kun Ruotsalais reppanat joutuu myymään autojaan niiden torissa, eli blocketissa. Kyllä kannattaisi nettix firmalla viedä tuo verkkosivunsa hurrien ulottuville, niin näkisivät minkälainen on kunnollinen autokaupan nettisivu, ja blocketti saisi jäädä jotain kodin irtaimistoa välittämään.

3

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Me suomalaiset pystymme yhteisvoimin nostamaan maamme ja kansantaloutemme nousemaan omille jaloilleen ja pärjäämään. Meidän pitää koota voimamme yhteen ja kohentaa osaamistamme, tietotaitojamme ja asenteitamme. Omaamme pitää arvostaa ja omaamme pitää kehittää. Oman kansantaloutemme rahkeita pitää voimistaa. Yksi kaikkein olennaisin operaatio olisi oman suomalaiskansallisen liikepankin perustaminen. Toki meillä on osuuspankkiryhmä suurimpana rahalaitoksena, mutta me tarvitsemme myös entisaikojen muistojen kaltaisen ykistyisen liikepankin. HOP, SYP ja KOP eivät onnistuneet fuusioituneinakaan säilymään omassa hallinnassamme, vaan ruotsalaiset kaappasivat Meritan pilkkahinnalla. Ovat tainneet monen monet rahoitusratkaisutkin mennä viimeisten parin vuosikymmenen aikana ruotsalaissukaisesti. Jos meillä olisi oma "Koti-Suomen Pankki" (KSP), niin silloin voisimme olla ainakin varmja siitä, että ulkomaalaiset eivät meidän elinkeinoelämämme rahoitusratkaisuja päsmäröisi.

      • perinteinen.säästöpankki

        Olisiko se sellainen perinteinen talletuspankki jossa tilille maksettaisiin korkoa eikä olisi mitään palvelumaksuja ja rahaa saisi nostaa vaikka henk. kohtaisella palvelulla tiskiltä kuten ennenkin?
        Eikä mitään tyhjästä rahan luomista vaan pankin toimeentulo rehellisesti anto- ja ottolainauksen erotuksella niinkuin ennenvanhaan.
        Meillähän oli hyvä pankkijärjestelmä vielä 80-luvulla ennenkuin jupit pilasi sen ja 90-luvun devalvaatiot, valuuttalainat sekä niistä johtuva lama viimeisteli täystuhon.


      • W.Leiriniekka

        Kyllä se aikaisemman ajan perinteinen pankkitoiminta sopii nykyäänkin malliksi. Joissakin pankeissa toimii edelleen käteisen nostaminen omalta tililtä konttoreissa kassapalveluna ja hyvä niin. Asioin itsekin juuri semmoisessa säästöpankissa. Sitten on kuitenkin jonkin verran eri asia tarkastella liikepankkitoimintaa isommassa mittakaavassa eli niin kuin Merita oli vielä olemassa viellä viimeisenä vaiheena ennen omistuksen myymistä ruotsalaisille. Tietysti pankki pitäisi hoitaa Meritaa paremmin, etteivät saaliinhimoiset ulkomaalaiset pääsisi pankkia kaappaamaan. Siinä mielessä osuuspankki on rakenteeltaan hyvä, sillä siihen eivät ulkomaalaiset pysty pääsemään käsiksi "atomisoituneen" omistuspohjan ansiosta. Valtion omistuspohjaankaan ei voida luottaa. Joittenkin vaalien jälkeen maahan voi syntyä hallitus, joka alkaa kaupata kaikkea Koti-Suomessa aikojen mittaan rakennettua ulkomaalaisille. Onhan tässä varsin hontelo olo, kun valtiovaltaankaan ei voi enää luottaa suomalaisuuden tukena ja turvana. Palaan vielä tuohon "KSP"-ideaan eli kantasuomalaisen liikepankin olisi oltava sen verran iso rahalaitos, että se voisi toimimaan teollisuuden ja muun elinkeinoelämän rahalaitoksena ja siihen tarvittaisiin tosiaankin kunnollinen mittava liikepankki.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4435
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      242
      2196
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1620
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1423
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      277
      1256
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1117
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1074
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      969
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      953
    Aihe