Asentoja joissa penis tuntuu paksummalta?

hoikka-joka-paikasta

Joka paikassa sanotaan nykyään, että peniksen paksuus merkitsee enemmän kuin pituus. Kertokaa naiset asentoja tai muita vinkkejä, joissa penis tuntuu paksummalta? Yksi asento se, että nainen laittaa lähetyssaarnaajassa jalat yhteen, mutta muuta en tiedä eikä tämäkään oikein ole mielestäni hyvä asento. Kivempaa on kun naisella on jalat levällään.

5

789

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • LucyInTheSky

   Kyljellään lusikka-asennossa ainakin tuntuu paksummalta. Minusta tosin parempi keino on laittaa naiselle (eli minulle, olen siis itse nainen) dildo tai muu vastaava suoleen, niin pillussakin tuntuu täydemmältä.

   • alle10

    Hoikkakullisena on puolison kanssa etsiskelty asentoja, joissa kulli tuntuu isommalta. Kaikki jalat yhdessä asennot ainakin kelpaavat naiselleni, koska pillu on silloin tiukempi. Vatsallaan ja takaapäin osuu hänen mielestään hyvään kohtaan ja silloin ei paksuudellakaan ole niin paljon merkitystä.
    Joidenkin naisten mielestä kullini oli jopa parempi, koska anaaliyhdynnässä iso kulli on huonompi. En oikein ymmärrä dildon käyttöä, kun voisit ottaa miehen kullinkin peräaukkoosi. Mieskin voisi saada tosi tiukkaa, joka on meille pienikullisille aika harvinaista. Joitakin tosi tiukkapilluisiakin naisia on, mutta eihän sitä tiedä ellei pääse kokeilemaan.
    Klitoriksen hieronta säätää pillua paljonkin pienemmäksi, joten ei se tuntemus aina ole ihan miehen peniksen koonkaan varassa.


  • Paksuamammalle

   Pumppaat sen ja sen jälkeen kalurengas...

  • Kiristinmies

   En tiedä asennosta mutta itse käytän jotain kiristintä kalun ja pallien juuressa. Esim maitotölkistä leikkaan soiron jonka kieputan pallien juuren ympäri ja maalarinteipillä tiukkaan kiinni. Viisi senttiä leveä soiro jo mukavasti palleissa tuntuu, ja seisooooo

  • takaapäinonihquu

   Täh??? eikun takaapäin ja tyynyjä vatsan alle, niin että peppu nousee pystyyn ja siitä sitten. Muista klitta, sillä se on tärkeä …

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2191
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1151
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1091
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   79
   897
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   892
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   821
  7. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   216
   783
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   725
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   691
  Aihe