Myykää tilanne - sota syttyy

seonmenoanyt

Eli sota Venäjän ja Naton (USA:n) välille. Siitähän jo vaaditaan Wall Streetiä myöten. Johdannaisia myydään jo USA:n eri pörsseissä. Nykyinen USA:n hallitus on hieman vastahakoinen sodan aloittamiselle, ettei saisi enää viime metreillä sodanlietsojan mainetta.

Se, mitä Putin sanoi, on suomalaisen todella suusta lähtenyttä. Mutta aivan oikein. Jokainen sen ymmärtää. USA:lla ei ole kunnon maajoukkoja. Venäjän valloitukseen tarvitaan hyvät maajoukot. He ovat huomanneet, että Suomella sellaiset on.
Isäntämaasopimus oli kuin taivaanlahja USA:lle ja Nato:lle. Suomi on valmis.

Wall Streetin pörssissä myydään jo osakkeita Venäjän öljylähteistä ja mineraalirikkauksista. Kauppa käy kuumana. Wall Street painostaa kovin hallitustaan hieromaan sodan Ukrainassa Venäjän, Naton ja EU:n välille. Silloin nämä johdannaiset tuottaisivat Wall Streetille 100 kertaisen voiton. Tosin vain siinä tapauksessa, että Venäjä pystytään lyömään ja maa valtaamaan.

Meidän pojillamme on suuri vastuu Wall Srtreetin voittojen kotiuttamisessa. Toivottavasti hallituksemme aina puolustuvoimain ylipäällikköä eli presitenttiämme myöten ovat tämän kyllin selvästi tuoneet alaisilleen esille. Isänmaan puolesta on taisteltava henkeen ja vereen.

Me emme enää kolmatta sotaa saa hävitä Itäiselle naapurillemme. Muutoin läntisten naapuriemme sijoitukset kärsivät tosi suuria kolauksia, jopa niin, että valtio joutuu taas tukemaan rahansa menettäneitä sijoittajia ja pankkiireita.

3

347

Vastaukset

  • Miltä se tosiaan tuntuisi, kun USA alkaisi tuoda amerikkalaista demokratiaa Suomeenkin?
    Kommentoi

  • Valloitusretkiä tekevät nykyään enää menneisyydessä elävät maat kuten Venäjä ja Kiina.
    Osoittakaa se syyttävä sormi oikeaan suuntaan, niin ette vaikuta niin jumalattoman tyhmiltä.
    Kukaan ei halua venäjälle vaan kaikki haluavat pois sieltä parempiin maihin.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.