Aihe

Seroquel ja Telfast: Väsymyshuippukokemuksia?

Telfast_Seroquel

Itse syön 300mg Seroquel XR lääkettä ylläpitohoitona.

Voisiko joku lääketieteen ammattilainen vastata, onko mahdollista, että Telfast 120 mg häiritsee Seroquelin normaalia imeytymistä, jos ne otetaan molemmat samaan aikaan illalla?

Otan lääkkeet samalla nielaisulla veden kanssa klo 20:00. Kerran pari viikossa saan tuon lääkkeiden oton jälkeen 1-2 tunnissa todella voimakkaan väsymysreaktion.

Telfastin fexofenadiini voimistaa Seroquelin ketiapiinin vapautumista maksan reaktioissa (CYP3A4)? Onko tuo mahdollista?

Ja voiko sillä olla merkitystä, että molemmat tarrautuvat kiinni H1 -reseptoreihin?

Olisin todella kiitollinen jos joku selittäisi asian koska ero on ilmeinen: Telfastin kanssa noita väsymyskohtauksia tulee iltaisin mutta esimerkiksi nyt olen ollut jo kuukauden ilman telfastia enkä ole saanut yhtään väsymyskohtausta illalla.

Ruokailustakaan ei ole kyse. Olen testannut kaikenlaisia ruokakombinaatioita.

2

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Yksbipo

   Ota Telfast aamuisin, sehän piristää normaalisti yksin otettuna.

   Itse en uskaltanut noita lääkkeitä edes samaan aikaan käyttää, vaikka psykiatri sanoi, että on OK. Fiksu yleislääkäri kuitenkin sanoi, että tuo Telfast rasittaa sydäntä samoin kuin Seroquel, joten yhteiskäyttö jäi sitten siihen. Seroquelin kanssa allergiaan auttoi Loratadin + nenäsuihke + rasvat (ihottumaan).

   Loppujen lopuksi se Seroquelkin jouduttiin lopettamaan sydänvaivojen takia.

  • S_R_

   Muilla edellä mainittuja kokemuksia?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   18684
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   366
   6878
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2040