Aleppon lasten huudot

Mikään ei saa suorastaan kiukustumaan, kuin Syyriassa älytön sodankäynti aikanamme! En ota kantaa kuka pommittaa, en ongelmallisesta vyyhdistä, siitä kun ei selvää helpolla oteta, mutta kun vahvempi osapuoli voi kalustollaan ilmasta käsin moukaroida kaupungin ihmisineen matalaksi, on menty epäinhimillisyyteen.

Mies miestä vastaankin, olisi tuloksellisempaa ja ennenkaikkea säästävämpää siviiliväestölle!
Katselin äsken Ruotsin tv:n kautta hirvittävän raunioitunutta Aleppoa ja ympäristöä, jossa lapsia on heitteillä yli 100.000 kodittomina ja orpoina ilman poispääsyä helvetillisistä olosuhteista.
Kansainvälinen päätös olisi tärkeämpää kuin mikään muu , saada lapset turvaan sieltä, vaikka sijoitettaviksi,....en voi ymmärtää miksi UNICEF tai YK sallii tuollaisen älyttömän sodan yhä jatkua? !!!!!!!!!!

86

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Makriina.ek

      Aina siviiliväestö joutuu pahimpaan tilanteeseen! Kyllähän ammattisotilaat ja koulutetut taistelijat osaavat suojautua ja pystyvät liikkumaan, mutta mihin pakenee aseeton ja hätääntynyt perhe, naiset, vanhukset ja lapset. He ovat ne maksumiehet, joita joka sota tarvitsee. Propagandassa sitten esitetään vihollisen toimien aiheuttamia traagisia tilanteita ja kyyneleitä, ja raunioissa eläviä sylilapsia.
      .
      Mikään muu eläinlaji ei ole keksinyt aseita tappaaksen lajitovereitaan.
      Se taito erottaa meidät eläimistä.

      • Mutta eikö kukaan kysy, mikä kierre syntyy näistä lasten sukupolvista, jotka joutuvat näkemään hirvittävää hätää ja puutetta?
        Tietenkin aikuiset suojaavat pieniään viimeiseen asti, mutta tuossa tilanteessa on kansainvälinen apu jo välttämätöntä.

        Katseli Unicefin toimintaa, tiedossa siellä on Aleppon lasten tilanne, mutta pitää joku väylä auki avustuskuljetuksille oli vain maininta.. Kenian lapsista jatkui, oliko vesipula,...

        Olkoon tiedossa ihmislajin kyky aselliseen ylivoimaisuuten, ei se silti SAA JATKUA!

        Lopputulos sellaisesta on vain pystyyn kuollut turtumus ja välinpitämättömyys epäinhimillisyyttä kohdatessaan, ihan omassakin ympäristössään!


    • erilaisiaovat

      Kyllä Suomessa miehet puolustivat kotejaan ja perhettään. Lähi-idässä ei taida lasten ja naisen henki olla yhtä arvokas.

      • hoit_su

        Just. Ampuvat ritsoilla pommikoneita vai.


      • On turhaa verrata näitä asioita keskenään.
        Kukaan ei ole kuolleempi kuin toinen, hätää tuntee jokainen ahdistettu.

        Mietin sitä, millaisia ihmisiä kasvaa näistä syntymärtään asti vainotuista ihmisistä, joille pommit ja läheisten kuolema ovat jokapäivisiä. Eikö tämä kierre jatku ilman muuta sukupolvesta toiseen. Niinhän esim. Palestiinassa nyt jo on tapahtunut kymmeniä vuosia.
        Entä ne Afrikan maat, joissa valtaa pitää terroristiryhmät Boko Haramin tapaan. Heiltä eivät siviilit pysty suojautumaan, eikä hallitukset osaa, pysty tai halua tehdä mitään.


      • Mieten.voimme.elää

        Näitä ryhmiä on niin monia on isis, on boko haram, on talibanit jne ...

        Heidän elämässään / maailmassaan on aina sodittu, tapeltu ja kidutettu silpomalla lapsia ja naisia, he ajattelevat: elämä on tätä.

        Miten me kilteiksi kasvatetut suomalaiset voimme elää heidän kanssaan?
        Onha tietenkin meilläkin sairaamme ja poikkeavamme, mutta vain muutamia.


      • Palasin hetkeksi aiheen pariin vielä. Niin, nuo lähi-idän maat kiihkeine tempperamentteineen on todella erilaisia luonteeltaan. Ympäristö, uskonto "silmä silmästä, hammas hampaasta",...on meilläkin kuultua hapatusta.
        Kyllä Luonto-Luoja kostaa isien pahat teot monien tulevien sukupolvien ajan taas.

        Rohkeutta puuttua tilanteeseen kansainvälisellä tasolla toivon, muuta kun en voi!

        PS. Satuitteko näkemään klo 11 uutisissa maailman suurimman helium lentokoneen :D Englannissa valmistetun 92 m pitkän ja pullean ilmalaivan? Niin huvittavan hölmön näköinen alus, että purskahdin nauruun. Ameriikka ei ollut rahan puutteen vuoksi keksinnöstä kiinnostunut mainittiin tiedotteessa myös 😂.
        En tosin ihmettele, Brandenburgin kohtaloa ajatellessa!


      • Voihan nenä!
        Hindenburg tietenkin. Brand kun on palo suomeksi, lipsahti se ilmalaivan nimeksi!


    • Sen vuoksi maahanmuuttajien kotouttaminen onkin niin tärkeää. Tänne tulevat monen polven vainotut ihmiset eivät noin vain usko, että Suomessa ei hoideta asioita pommeilla ja veriteoilla. Ei mitään asioita!
      Tullaan maista, joissa viranomaiset ja poliisi etunenässä ovat vihollisia.
      Ei sisäänrakennettua pelkoa voi poistaa noin vain. Tulijan on pakko kääntää koko ajattelumallinsa.
      Emme voi sallia, että nämä asenteet lisääntyvät Suomessa.

      • En tiedä,...saattaa olla vain helpottuneita ihmisiä arpineen tietenkin. Ainakin yhden Syyrialaisen kanssa jutellessani näin vain syvän tuskan, emmekö täällä ymmärrä hävitystä siellä, muuten vapautunut nuori ja ihanteita täynnä. Jälleen rakentamaan kotimaataan haluaisi, mutta näkee sen tällä hetkellä mahdottomana. Tosin perheensäkin on täällä, jo aiemmin tulleina Suomeen.
        Avulias ja lämminhenkinen mies, Saija tyttärentyttäreni kumppani.


      • hoit_su

        Hienosti sanottu Makriina♥ Rasistien tapaisella vainoamisella saadaan aikaan vain vihaa ja kostonhimoa.


      • toisasiat
        hoit_su kirjoitti:

        Hienosti sanottu Makriina♥ Rasistien tapaisella vainoamisella saadaan aikaan vain vihaa ja kostonhimoa.

        Hienosti se oli sanottu, mutta entäs käytäntö ? Luulisi että tuollaista kauhua pakenevat eivät valittaisi heti ruuasta ja raiskaisi suomalaisia naisia. Puhumattakaan siitä miten pahoinpitelevät toisiaan vokeissa. Miten Suomi voisi sotaakäyvät osapuolet ja jopa terroristit onnistuneesti kotouttaa, huonolta näyttää jo alku. Ei siinä auta vaikka kukkahattutätit miten suomalaisia rasisteiksi syyttävät. Huonosti on onnistunut aikaisempienkin tulijoiden kohdalla, rikostilastot ja sosiaaliturvan varassa eläminen sen kertoo. Eikä ole rasismia tunnustaa tosiasioita.
        Miten muuten sinisirkun lapsenlapsi, pitääkö käntyä muslimiksi, jos avioon aikovat ?


      • En ole edes kysynyt, yhteiselon muodot päättää nuoret itse.
        Avioituminenhan ei ainoa yhdyselämän muoto ole, aika näyttää miten sitten päättävät.


      • Makriina.ek
        toisasiat kirjoitti:

        Hienosti se oli sanottu, mutta entäs käytäntö ? Luulisi että tuollaista kauhua pakenevat eivät valittaisi heti ruuasta ja raiskaisi suomalaisia naisia. Puhumattakaan siitä miten pahoinpitelevät toisiaan vokeissa. Miten Suomi voisi sotaakäyvät osapuolet ja jopa terroristit onnistuneesti kotouttaa, huonolta näyttää jo alku. Ei siinä auta vaikka kukkahattutätit miten suomalaisia rasisteiksi syyttävät. Huonosti on onnistunut aikaisempienkin tulijoiden kohdalla, rikostilastot ja sosiaaliturvan varassa eläminen sen kertoo. Eikä ole rasismia tunnustaa tosiasioita.
        Miten muuten sinisirkun lapsenlapsi, pitääkö käntyä muslimiksi, jos avioon aikovat ?

        Kauhun keskeltä paenneet purkavat tuskansa kuka mitenkin. Tulevathan he myös eri maista ja eri olosuhteista. Siksi juuri on osoitettava jokaiselle tulijalle, että raivo, viha ja aggressiivisuus pitää purkaa vaikkapa punttisalilla, maratonjuoksulla, leuanvedolla, EI väkivaltaisena käytöksenä.
        Pelko ja viha on heissä myötäsyntyistä, se pitäisi tajuta. Heidän ympärillään on syntymästä saakka eletty pommien ja hädän vaikutuspiirissä. Väkivalta on ollut jokapäiväistä.
        Ei siitä varmaankaan pääse noin vain, vaikka he itsekin ehkä niin olettavat. Kun he sortuvat väkivaltaan, on heitä kohdeltava Suomen lakien mukaan, he eivät ole sharialain alaiset, he eivät ole uskoinnollisten saarnaajien valtapiirissä, he saavat avun ja tuen suomalaiselta yhteiskunnalta, samoin joutuvat vastuuseen sille kun ja jos menettävät itsensä hallinnan.
        Kotouttamisessa tämä kaikki pitäisi tehdä heille niin kirkkaaksi, että pystyvät sitä käsittelemään.


      • Ettet.häpeä

        Hah! Hyvin on mennyt valejuutalaisten kommunistipropaganda perille.
        Ei nuo mitään pakolaisia ole. Rikkaitten tyhjäntoimittajien poikia pakoilemassa sotaväkeä, vankiloista dumpattuja rikollisia, kokonaisia varuskuntia kaikkine kapiaisineen ja esikuntineen. Mitä muita? Ei nyt tule mieleen.


      • Harak.O.Bobama

      • Selkeästi.kiteytetty

        "Taas koko maailma itkee terroristien ja mediatalojen jallittaessa ihmisiä, uittamalla viattoman lapsen kaikessa paskassa ja pahoinpitelemällä sen jälkeen veret pihalle . Itke sinäkin toimittelijoiden seurassa, jotka välittävät propagandaa, kunhan se vain tulee oikeasta osoitteesta. Lahjoita rahaa tämän mielettömyyden tukemiseen ja mediasirkuksen uusiin, entistä itkettävämpiin esityksiin. Jännitä seuraavaa uutista jossa ovatkin ehkä vuorossa pommituksen uhreina kuolleet lapset, jotka ovat onnistuneet ryömimään kuolemansa jälkeen toimittelijoille sopiviin kuvauspaikkoihin."


      • Eikö siis ole oikein ja kohtuullista, että lapset ja muut puolustuskyvyttömät pääsevät tätä väkivaltaa pakoon muihin maihin? Jos sotaa käyvillä alueilla on inhimillisyys täysin kadonnut, kuten mv:n video osoittaa, mitä teillä on sitä vastaan, että sieltä yritetään paeta?
        Onko mielestänne parempi, että yhä useammat sukupolvet elävät kuin pedot ja pitävät sitä normaalina elämänmuotona?
        Kiteyttäjä kiteyttää uutiskuvaajien toimintaa tyylikkäästi ja osoittaa, että myös toimittajat ovat antautuneet sodan ja veren ihannointiin ja valokuvaavat kuolleita lapsia. Tai "uittamalla viattoman lapsen kaikessa paskassa ...jne" Sinulla ei ole myötätuntoa näille lapsille? Eikö olisi ollut parempi, jos ne lapset olisivat päässeet pakoon? Koko alue on häiriintyneiden ja epäinhimillisten ihmisten käsissä.
        Siviilit joutuvat maksumiehiksi aina.
        Paikalliset uutiskuvaajat ovat ensimmäiset hyeenat, kuten itsekin osoitat.
        Missä ovat avun tuojat?


      • autettu-on-valtavasti
        Makriina kirjoitti:

        Eikö siis ole oikein ja kohtuullista, että lapset ja muut puolustuskyvyttömät pääsevät tätä väkivaltaa pakoon muihin maihin? Jos sotaa käyvillä alueilla on inhimillisyys täysin kadonnut, kuten mv:n video osoittaa, mitä teillä on sitä vastaan, että sieltä yritetään paeta?
        Onko mielestänne parempi, että yhä useammat sukupolvet elävät kuin pedot ja pitävät sitä normaalina elämänmuotona?
        Kiteyttäjä kiteyttää uutiskuvaajien toimintaa tyylikkäästi ja osoittaa, että myös toimittajat ovat antautuneet sodan ja veren ihannointiin ja valokuvaavat kuolleita lapsia. Tai "uittamalla viattoman lapsen kaikessa paskassa ...jne" Sinulla ei ole myötätuntoa näille lapsille? Eikö olisi ollut parempi, jos ne lapset olisivat päässeet pakoon? Koko alue on häiriintyneiden ja epäinhimillisten ihmisten käsissä.
        Siviilit joutuvat maksumiehiksi aina.
        Paikalliset uutiskuvaajat ovat ensimmäiset hyeenat, kuten itsekin osoitat.
        Missä ovat avun tuojat?

        Kun olisikin niin, että lapset ja puolustuskyvyttömät pääsisivät turvaan. Mutta kun ensimmäisinä luikkivat nämä asekuntoiset ja asevelvolliset nuoret miehet kaikkein parhaimman elintason antaviin maihin, ei paljon sympatiaa maalle heru. Moni valehtelee ikänsä, että saisi alaikäisen edut, vaikka parta kasvaa ja raiskausvalmiudet on. Kyllä apua on tuupattu sinne vuosikausia miljardikaupalla, leireille elätetty miljoonat ihmiset , ja hyysätään kalleimman mukaan eri maiden vokeissa. Niin kauan kuin eivät itse puolustaudu, ei se tuho lopu koskaan. Kenen etu on saada Eurooppa sekasortoon pakolaisten takia, sitä näkemystä ei paljon uskalleta ääneen sanoa.
        Lapsille on varmasti myötätuntoa muiden maiden ihmisillä, mutta eihän kukaan voi sinne lähteä hakemaan, tapetuksi tulee. Miksi ei hallitus lähetä lapsia sotaa pakoon, kuten Suomesta oli mahdollista viedä lapsia Ruotsiin ? Varmasti lapsia otettaisiin ilomielin vastaan, mutta meillehän tuli vain kymmeniätuhansia partasuita. Ei Suomen nuoret miehet luikkineet ulkomaille. Onko Syyria, Irakin ja Afganistanin miehet menetelleet oikein, kun ovat jättäneet naisensa ja lapsensa sodan jalkoihin ? Miksi aina syyllistetään meitä ja vaaditaan aina vaan lisää meiltä , jotka ei olla missään vastuussa muhamettilaisten touhuista. Kun uskonnon lait menee yli maallisen lain, miten nuo ikinä sopeutuvat länsimaihin ?


      • autettu-on-valtavasti kirjoitti:

        Kun olisikin niin, että lapset ja puolustuskyvyttömät pääsisivät turvaan. Mutta kun ensimmäisinä luikkivat nämä asekuntoiset ja asevelvolliset nuoret miehet kaikkein parhaimman elintason antaviin maihin, ei paljon sympatiaa maalle heru. Moni valehtelee ikänsä, että saisi alaikäisen edut, vaikka parta kasvaa ja raiskausvalmiudet on. Kyllä apua on tuupattu sinne vuosikausia miljardikaupalla, leireille elätetty miljoonat ihmiset , ja hyysätään kalleimman mukaan eri maiden vokeissa. Niin kauan kuin eivät itse puolustaudu, ei se tuho lopu koskaan. Kenen etu on saada Eurooppa sekasortoon pakolaisten takia, sitä näkemystä ei paljon uskalleta ääneen sanoa.
        Lapsille on varmasti myötätuntoa muiden maiden ihmisillä, mutta eihän kukaan voi sinne lähteä hakemaan, tapetuksi tulee. Miksi ei hallitus lähetä lapsia sotaa pakoon, kuten Suomesta oli mahdollista viedä lapsia Ruotsiin ? Varmasti lapsia otettaisiin ilomielin vastaan, mutta meillehän tuli vain kymmeniätuhansia partasuita. Ei Suomen nuoret miehet luikkineet ulkomaille. Onko Syyria, Irakin ja Afganistanin miehet menetelleet oikein, kun ovat jättäneet naisensa ja lapsensa sodan jalkoihin ? Miksi aina syyllistetään meitä ja vaaditaan aina vaan lisää meiltä , jotka ei olla missään vastuussa muhamettilaisten touhuista. Kun uskonnon lait menee yli maallisen lain, miten nuo ikinä sopeutuvat länsimaihin ?

        Minä en syyllistä "teitä".
        Minä syyllistän ennen kaikkea maassa riehuvia voimia, joilla ei enää ole inhimillisiä tunteita. Jos esitetään todisteet siitä, että raunioista kaivettu lapsi olisikin vain lavastettu, jos kuvataan lapsiin kohdistettuja veritekoja, jos paikalliset uutiskuvaajat yllyttävät niihin, niin kysyn uudestaan: Missä ovat avun tuojat? Eivätkö ihmiset siis lainkaan välitä, mitä heidän omille lapsilleen tapahtuu? Ei avun tuojan tarvitsisi kaukaa tulla, voisivathan maanmiehetkin lapsiaan suojella. Ulottuuko uskontojen välinen viha turvattomiin lapsiin asti?

        Minä en sano mitään niistä, jotka ovat jo pakoon pässeet. Kysyt miksei hallitus lähetä lapsia muihin maihin, ja minä kysyn, mikä hallitus.


      • oikeinko-on
        Makriina kirjoitti:

        Minä en syyllistä "teitä".
        Minä syyllistän ennen kaikkea maassa riehuvia voimia, joilla ei enää ole inhimillisiä tunteita. Jos esitetään todisteet siitä, että raunioista kaivettu lapsi olisikin vain lavastettu, jos kuvataan lapsiin kohdistettuja veritekoja, jos paikalliset uutiskuvaajat yllyttävät niihin, niin kysyn uudestaan: Missä ovat avun tuojat? Eivätkö ihmiset siis lainkaan välitä, mitä heidän omille lapsilleen tapahtuu? Ei avun tuojan tarvitsisi kaukaa tulla, voisivathan maanmiehetkin lapsiaan suojella. Ulottuuko uskontojen välinen viha turvattomiin lapsiin asti?

        Minä en sano mitään niistä, jotka ovat jo pakoon pässeet. Kysyt miksei hallitus lähetä lapsia muihin maihin, ja minä kysyn, mikä hallitus.

        Syyriassa on presidentti ja hallitus, hoitakoot omat asiansa. Kaikki ulkovaltioiden puuttuminen on vaan lisännyt ja pitkittänyt kärsimyksiä. Lapset ovat ensikädessä vanhempiensa vastuulla. Onko se länsimaiden tehtävä hakea nämä lapset ja vanhukset henkensä kaupalla, kun vahvimmat ja varakkaimmat isät/pojat/veljet jättivät heidät oman onnensa nojaan ? Eipä näkynyt montakaan lasta niissä Tornion kautta tunkevista "pakolaisista". On se kumma kun nämä suvakkitädit ei mitään moitittavaa näe näissä nuorten miesten pakomatkoissa hyvinvoinnin maihin.


      • autettu-on-valtavasti kirjoitti:

        Kun olisikin niin, että lapset ja puolustuskyvyttömät pääsisivät turvaan. Mutta kun ensimmäisinä luikkivat nämä asekuntoiset ja asevelvolliset nuoret miehet kaikkein parhaimman elintason antaviin maihin, ei paljon sympatiaa maalle heru. Moni valehtelee ikänsä, että saisi alaikäisen edut, vaikka parta kasvaa ja raiskausvalmiudet on. Kyllä apua on tuupattu sinne vuosikausia miljardikaupalla, leireille elätetty miljoonat ihmiset , ja hyysätään kalleimman mukaan eri maiden vokeissa. Niin kauan kuin eivät itse puolustaudu, ei se tuho lopu koskaan. Kenen etu on saada Eurooppa sekasortoon pakolaisten takia, sitä näkemystä ei paljon uskalleta ääneen sanoa.
        Lapsille on varmasti myötätuntoa muiden maiden ihmisillä, mutta eihän kukaan voi sinne lähteä hakemaan, tapetuksi tulee. Miksi ei hallitus lähetä lapsia sotaa pakoon, kuten Suomesta oli mahdollista viedä lapsia Ruotsiin ? Varmasti lapsia otettaisiin ilomielin vastaan, mutta meillehän tuli vain kymmeniätuhansia partasuita. Ei Suomen nuoret miehet luikkineet ulkomaille. Onko Syyria, Irakin ja Afganistanin miehet menetelleet oikein, kun ovat jättäneet naisensa ja lapsensa sodan jalkoihin ? Miksi aina syyllistetään meitä ja vaaditaan aina vaan lisää meiltä , jotka ei olla missään vastuussa muhamettilaisten touhuista. Kun uskonnon lait menee yli maallisen lain, miten nuo ikinä sopeutuvat länsimaihin ?

        Asenne siis on tämä, että kun sieltä on jo karannut asekuntoisia miehiä ja partansa ajaneita lapsia, niin loput jääkööt sinne. Tänne ei mitään eikä ketään, kiintiö on täynnä. Ei minkään kokoisia lapsia. He ovat jo kieroon kasvaneita tappajia jokainen. Nyt pitää paneutua pakoon päässeiden haukkumiseen, heidän halveksimiseensa, heidän karkoittamiseensa. Ja saman tien pitää haukkua "suvakit".
        Ja sillä tavalla maailma pelastuu! Haukkumalla.

        On turha kuvitella, että myötätuntoiset ihmiset halauaisivat kaikkien syyrialaisten pakenevan maastaan ja tulemaan Suomeen meidän sossun hoteisiin. Kukaan ei toivo sitä. Kaikki päin vastoin toivovat, että sota päättyisi ja jälleenrakentaminen alkaisi, jolloin nämä partasuulapsetkin voisivat palata koteihinsa.
        Sota ei pääty toivomalla. Pitää saada aikaan muutoksia, ja niitä emme me saa aikaan. Siihen on ihan toiset tekijät, ja se on vuosien työ. Kohdellaanko lapsia kaltoin kaikki se aika? Millaisia aikuisia heistä tulee? Säilyykö rauha, jos se saadaan, kun lapsien ainoa tunnetila on viha, pelko ja kauhu.


    • Ramoona_

      Turvallisuuneuvosto on YK:n arvovaltaisin elin, jonka pysyvät jäsenmaat ovat USA, Kiina ,Venäjä, Ranska ja Britannia. YK kyllä tuomitsee sotarikokset ja on huolissaan siviilien kärsimyksistä, sillä on rauhanturvajoukkoja ja auttamisjärjestöjä. EU on YK:lta saanut arvostelua pakolaispolitiikastaan, mutta miten se on voinut itse vaikuttaa konfliktien syntysijoilla. Aika hampaattomalta se vaikuttaa tällaisissa tilanteissa. Sairaaloiden pommitus tuntuu olevan järjestelmällistä, huoltotiet katkaistu, lapset äiteineen tai orpoina, vanhukset ja raajarikot koettavat jotenkin raunioissa sinnitellä. Lehtikuvissa isommat lapset kantavat pienempiään, tonkivat raunioista jotain myytävää. Mutta kohta ei ole mitään ostettavaa, kun ruokaa eikä vettä saada toimitetuksi, lääkkeistä on tietysti myös huutava pula.

      Millaisia aikuisia noista lapsista kasvaakaan , mikäli onnistuvat hengissä säilymään. Suomensyyrialainen Rami Adham on jo vuosikausia tehnyt vaarallisia matkoja viedäkseen apua ja iloa Syyrian lapsille. Lehtikuvissa lapset näyttävät ainakin hetken lapsilta pidellessään saamiaan pehmoleluja. Eräässä kuvassa näytetiin lasten sytyttämiä autonrenkaita, joiden sankan savun toivottiin harhauttavan pommikoneita.

      • YKturha

        Kun katsoo mitkä maat on Turvallisuusneuvostossa, varsinkin USA ja Venäjä, ei siitä voi mitään hyvää tulosta syntyä.


    • kenen.vastuu

      Tilanne on surkea Alepossa ja vuosikausia leireissä, ei ihme että on pakolaistilanne.

      • Hattu.ilman.propelia

        Näin juuri toteutetaan uutta uljasta siionistista maailmanjärjestystä tasan tarkkaan kasaarien opein. Lue enemmän asiasta. Myöskin Kalergisuunnitelmasta ja Siionin viisaitten pöytäkirjoista. Eikä Raamatun viimeisen kirjan, Johanneksen ilmestyksenkään lukemisesta haittaa ole. Siinä kerrotaan parituhatta vuotta vanhoin kuvauksin nykymenosta.


    • Ramoona_

      Hesari kertoo viikon ajan uuden tarinan sodan runtelemasta Syyriasta. Tänään kerrotaan lääkäri Zaher Sahloulista, joka on presidentti Al-Assadin opiskelutoveri. Hallituksen joukot ovat teheet suurimman osan iskuista sairaaloihin, joissa on lääkäreitäkin paljon kuollut. Näitä pommittavia joukkoja mainitaan vaikka kuinka monta nimeltä, sitten on vielä tuntemattomia joukkoja. Miten tällaisessa kaoottisessa tilanteessa voi maataan puolustaa, vaikka paljon kuulee sitä ihmettelyä, miksi nuoret miehet ovat paenneet.

      Eräässä tarinassa kerrottiin, miten opiskelijatytöt koettavat viettää vapaa-aikaa ja huvitella keskenään kahviloissa ja diskoissa , kun naimaikäiset miehet ovat taistelemassa , kuolleet tai paenneet. Miten valtavan monta tuhoutunutta unelmaa ja särkynyttä sydäntä sota nuorille aiheuttaakaan.

      Lääkäri Sahloul on paennut Amerikkaan, mutta tehnyt sieltä käsin matkoja auttamaan Syyrian sairaaloihin ja sanoo, että joka kerta tilanne on pahempi. Hän toimii nettiyhteyden kautta Chigagosta käsin antaen neuvoja teho-osastoille .

      Olemme tottuneet kuulemaan suuria lukuja, puhutaan miljoonista pakolaisista, mutta miljoonia elää sota-alueillakin. Helposti turtuu tähän uutisvyöryyn, emmehän me voi mitenkään tähän kauheuteen vaikuttaa. Joskus joku uutiskuva saa hetkeksi maailman hätkähtämään, kuten se Välimerellä hukkunut pikkupoika rantahiekalle ajautuneena. Nyt on kuva raunioista pelastetusta pikkupojasta, joka verisenä tyhjin katsein ja jähmettyneenä istuu ambulanssissa. Jokaisella on oma tarinansa, kasvojen antaminen saa havahtumaan, että tämä kaikki todella tapahtuu lastemme ja lastenlastemme ikäisille, joille kuuluisi tulevaisuuden toivo ja elämä.

      • surullistakatsoa

        Uutisissakin näytettiin tuon lapsen kuva.


      • Laiaan-ylempää

        hyvästä viestistä osan:
        "Eräässä tarinassa kerrottiin, miten opiskelijatytöt koettavat viettää vapaa-aikaa ja huvitella keskenään kahviloissa ja diskoissa , kun naimaikäiset miehet ovat taistelemassa , kuolleet tai paenneet. Miten valtavan monta tuhoutunutta unelmaa ja särkynyttä sydäntä sota nuorille aiheuttaakaan. "

        Tämä oli todellisuutta Suomessakin viime vuosisadalla.

        Diskon paikalle vain nuorisoseuratalo.


      • Ai-niin

        Ai niin, "paennet"-sana vain on poistettava.
        Suomalaiset miehet eivät lähteneet pakoon.


      • Daeshin.video
        surullistakatsoa kirjoitti:

        Uutisissakin näytettiin tuon lapsen kuva.

        Et sitten ole lukenut mistä oli kysymys?
        Propagandavideo. Kakrun naamalle sutaistu jotain mönjää ja vähän pölyä päälle. Sitä ihmeissään haroi. Ei itkenytkään. "Hoitaja" nosti istumaan johonkin ja häipyi sitten muualle. Tuntuuko uskottavalta käytökseltä vai lavastukselta?
        Ja paras viimeiseksi: videoinnin jälkeen Daesh leikkasi pään irti. Tästä on suttaamaton videokin netissä.
        Usko sinä vain propagandaan!


    • yxkaxkolo-me

      Syyria on yksi YKn perustajana toiminut valtio, asukkaita melkein 23 miljoonaa joista Aleppossa (2005) 2.3 miljoonaa, suuresta kaupungista on kyse.

    • Muistis

      Toissa syksynä tapettiin 550 lasta Palestiinassa kahdessa viikossa.

    • AlepponKujanjuoksu

      Viime vuonna Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista 1,9% oli Syyriasta.

    • näinsemeni

      Viime vuonna Suomi antoi lähes kaikille irakilaisille turvapaikan , siksi se ryntäys, ei siihen todella turvaa tarvitsevat mukaan kyenneet. Nyt näitä onnenonkijoita on vaikea saada takaisin. Suomella on ollut maine lepsusta turvapaikkapolitiikasta. Nyt ei ole varaa ottaa enää todella turvan tarpeessa olevia.

      • niin.on

        Päästivät, tulivat läpi euroopan ilman päästämistä, nytten setvitään ketkä ovat oikeutettuja jäämään.
        Syyrian tilanne on tosi ikävä ei tota voi kun murehtia, täältä käsin ei ihmiset ei voi ymmärtää siten kuin ne jotka kokevat jatkuvasti vuosia vuosien perään ja kuinka monta osapuolta lieneekään. Onko se vapaustaistelua, ei vaikuta siltä kun taistellaan hengissä olemisesta tietämättä ketä vastaan.


      • Sianpaskaa.allahille

        Islam on aina ollut sodassa. Jo profeetaksi nostettu pedofiili muhametti oli massamurhaaja heidän omien muka pyhien kirjoitustensa mukaan. Eikä kuraani ole mitään muuta kuin vihaa ja murhaa ylistävä ja lietsova satukirja, sisältö silkkaa sianpaskaa! Miten tällainen vihakirja saa olla myynnissä Suomessa? Jos minä kirjoittaisin vihakirjan vaikka musulmaaneja vastaan, niin äkkiä olisin linnassa ja omaisuuteni ryöstettynä. Tällainen laki täällä valejuutalaisten sätkynukkemaassa.


    • pilkkujapiste

      Pivittelyt ei auta mitään eikä ketään.

    • myötätuntoinen

      Mitkä pivittelyt ? Kerro sinä sitten mikä auttaa. Empatiansa voi aina ilmaista kärsiviä kohtaan ja voihan auttaa olemalla ystävällinen pakolaisille ja lahjoittaa keräyksiin .
      Olisko parempi jos oltaisiin kuin sodista kärsiviä ei olisi olemassakaan ?

    • Maailma on niin täynnä tuota suunnatonta hulluutta, ettei mitäään ulospääsyä näytä olevan.
      Onhan meillä YK, jonka pääsihteeri sanoi olevansa hirveän vihainen Syyrian tilanteesta. Vihan voimalla saadaan suurinta pahaa aikaan ja tätä raaka-ainetta on runsaasti käytössä.

      Suurvaltojen tulisi päätyä yksimielesyyteen kaikesta. Veto- oikeudesta luopuminen olisi jonkinlainen alkuratkaisu.

      Syyrian järjettömyys on käsittämätöntä. Presidentti Hafez al Assad on perinyt diktatuurivallan isältään.

      Syyrian kansa päätti lopettaa diktatuurin, mutta huonosti kävvi. Ei maailman oikeustaju tuollaista hyväksy. Enäjäkin meni apuun "isistä tuhoamaan" samalla kuoli vapaudestaan taistelevia syyrialaisiakin.

      Näistä pohtimisista syntyisi vaikkakirja, oten lopetan

      • On olemassa sanonta " niin kaukana kuin itä on lännestä" kuvaamassa eroa länsimaisen demokratian ja idän vanhojen kulttuurien välillä.
        Olen aikaisemmin jo ihmetellyt, miksi länsimaat puuttuvat itsenäisten valtioiden itsemääräämisoikeuksiin?
        Jos nyt diktatuurinen, uskonnollinen tai aatteellinen järjestys sotii meidän demokratian käsitystämme vastaan, eihän sitä väkipakolla muuteta.
        Kun mennään sorkkimaan niitä vieraan kulttuurin tuhatvuotisia hierarkioita hajoittaen, syntyy syvä kaaos ja epäoikeuden tunne ihmisissä, jotka hekin näkee paljon halveksittavaa länsimaissa!
        Niinpä viha on hakenut purkautumistietään, koston kierre on saanut alkunsa. Ei auttaisi nyt kuin pysähtyä tuossa silmittömässä tuhoamisessa, koska kehitys, jos sen yleensä on välttämätön mennä länsimaiseen malliin, e i t a p a h d u j o s e i s i i h e n o l e e d e s e d e l l y t y k s i ä!
        ,


      • onnistuuko.milloin

        Eipä mikään maa hyväksy toisten puuttumisesta maansa asioihin, sekään ei pidä paikkansa siitä on hyvä esimerkki mm. Syyria joka pitäisi suurvaltojen yhteisellä päätöksellä lopettaa.


    • justiinsajoo-

      Juujuu, meidän länsimaiden vikahan tämä kaikki on. Miten luulet että ne kuin eri planeetalta olevat tänne muka sopeutuu , nehän haluaa muuttaa läntisen kulttuurin maat mieleisikseen. Suvakit siinä auttaa ja kotouttaa elättämällä ja suostumalla kaikkiim vaatimuksiin. Sääli tuota lapsenlastasi joka tuollaisen kelkkaan läksi.

      • No voi voi, tuota ainaista surkeutta 😊 Ensinnäkään ei kenenkään "kelkkaan mennä"! Toisesksi, aloituksessani en käsittele kotimaan pakolaisongelmaa, josta voit tehdä oman aloituksen,


    • älähänpullistele

      Se vielä pahempi, jos kelkkaan joudutaan, kelkkaan meneminen tarkoittaa vapaaehtoista seurustelua. Käsittelethän itsekkin kotimaan pakolaisongelmaa oikein henkilökohtaisella tavalla, ekö tuo tytön kumppani ole Syyrian pakolaisia ? Sitä paitsi tuo Syyrian ongelma on kyllä Suomenkin ongelma, vaikka paljon enemmän on Irakista , Afganistanista ja Somaliasta tänne väkeä tunkenut. Kyllä näihin ketjuihin saa mielipiteensä kirjoittaa, vaikka se ei ole sama kuin sinulla.

      • Makriina.ek

        Kysymys oli Aleppon lapsien hädästä. Siitä vaihdamme mielipiteitä tässä ketjussa. Ajatuksia, jotka nousevat mieleemme kun näemme sen epätoivon, joka näissä sodan runtelemissa maissa vallitsee.
        Eilen 18.8. oli ykkösen ohjelma, josa puhuttiin työttömyydestä ja maahanmuuttajista. Yksi keskustelijoista sanoi, että nyt ollaan ensi kertaa siinä pisteessä, että Suomeen muuttavia on enemmän kuin lähteviä.

        Täältä on aina lähdetty paremman leivän toivossa, varsinkin sodan jälkeisinä köyhinä vuosina, mutta eväthän lähtijät toki ole olleet elintasopakolaisia, eii ei ei. He ovat olleet suomalaisia, ahkeria siirtolaisia, jotka ovat menneet työn tekoon muihin maihin. Eikö niin? Suomen rakentaminen ei ole ollut heillä sydämenasia, vaan oma suu on ollut lähempänä kuin kotimaan elintason kohottaminen. Sitä emme tietenkään moiti. Vapaasti täältä on saanut lähteä.
        Mutta jos tänne tullaan elintasopakolaiseksi, eikä jäädä jälleenrakentamaan pankrutissa olevaa kotimaata, niin ..
        Nyt harhauduin itsekin puhumaan muusta kuin Aleppon lapsien hädästä. Siitä huomaa, että kaikki asiat ovat nivoutuneet toisiinsa. Yksi ajatus herättää toisen.

        Hups, huomaan, etten ole kirjautunut!


      • H.Sapiens

        Entäs mitä se tarkoittaa, jos putoaa kelkasta?

        Tiedätkö, että koskaan aikaisemmin ei ole näin paljon maastaan paenneita ihmisiä, koko ihmiskunnan historian aikana. Siinä ei vanhat rasistiset torjunnat enää auta.
        Nyt on naapurimaittenkin asukkaat ymmärrettävä ihmisiksi.


      • en-rasisti
        H.Sapiens kirjoitti:

        Entäs mitä se tarkoittaa, jos putoaa kelkasta?

        Tiedätkö, että koskaan aikaisemmin ei ole näin paljon maastaan paenneita ihmisiä, koko ihmiskunnan historian aikana. Siinä ei vanhat rasistiset torjunnat enää auta.
        Nyt on naapurimaittenkin asukkaat ymmärrettävä ihmisiksi.

        Onkos ne naapurimaista tulleita? Aika monen turvallisen maan läpi tänne pohjan perille taivalsivat, kun täällä paras sossuturva. Eihän turvapaikkaan oikeutettuja kuin 1/10. Onko rasistista torjua elintasopakolaiset , koska silloin oikeasti hädässä oleville ei enää riitä varoja ja tiloja.


      • H.Sapiens

        Ovat. Virosta ja Venäjältä heitä tulee eniten. Syyrialaisia on pakolaisten joukossa n. 2%.
        Nyt alkaa tulla Turkista koulutettua väkeä, joita epäillään vallankumouksen kannattajiksi. Heitä vainotaan nyt kuolemnrangaistuksen uhalla, koska ovat kannattaneet toista puoluetta kuin pääministeri.


      • heinähousu

        Siitä lähtien kun ihminen lähti Afrikasta on ollut liikehdintää jos joku meni ensin ja valtasi alueen nii kohta tuli toinen joka omi sen haltuunsa. Rajoja on siirrelty vahvimman oikeudella ja hallitsijat on vaihtuneet näin on Syyriassakin nykyisen hallitsijan isä teki sotilasvallankaappauksen ja poika peri sen 34 vuotiaana mutta lain mukaan olisi hallitsijan pitänyt olla vähintään 40 vuotias, no lakia muutettiin ja ikärajaksi tuli 34 v. kas kummaa se on demokratiaa ja kansa on tyytyväinen kuten olette huomanneet.


      • Puppet.in.a.string

        Silti kansa antoi viimeisissä vaaleissa suurimmat kannatuslukunsa juuri Syyrian nykyiselle hallitukselle ja hallitsijalle. Siitä huolimatta, että valejuutalaiset ja heidän murhaajajoukkonsa toisin väittävät. Ja murhat jatkuvat, ei lopu raha uuden siionistisen maailmaneliitin lompakosta eikä murhanhimoiset heidän sätkynukkevaltioistaan.


    • häipyisivät

      Usa nää kapinat lietsoo ja rahoittaa!

      • Häipyisivät.mihin

        Odotas kun Trump tulee.


      • josclintton
        Häipyisivät.mihin kirjoitti:

        Odotas kun Trump tulee.

        Vetää CIAN kotihommiin ja maalima rauhoittuu!


      • H.Sapiens

        Suositteletko, että koko muu maailma nyt hyökkäisi USA:an ja panisi sen sotavoimat matalaksi? Vai mikä on tarkoituksesi?
        Kun väität, että USA on kaiken takana niin vihjaise nyt meille, mikä tarkoitus sillä on? Ei kauppa käy, jos vastapuolet vain sotivat.


      • Usakaikenpaha
        H.Sapiens kirjoitti:

        Suositteletko, että koko muu maailma nyt hyökkäisi USA:an ja panisi sen sotavoimat matalaksi? Vai mikä on tarkoituksesi?
        Kun väität, että USA on kaiken takana niin vihjaise nyt meille, mikä tarkoitus sillä on? Ei kauppa käy, jos vastapuolet vain sotivat.

        Pannaan se kaupasaartoon..Kunnes vie mihensä ja rahansa kotimaahan. Jemenissä ja muyalla touhuaa kanssa


    • Mikä_oli_uutta

      Tuohan oli juuri samankaltaista kuin Gaasassa, kun Israel hyökkäsi sinne tykistöiskuin ja ohjuksin. Israelille kyllä tiedotettiin että kouluissa, sairaaloissa ja päiväkodeissa on lapsia ja vain siviilejä, mutta Israel halusi kostaa lapsille, sotilaidensa taisteluissa kärsimänsä tappiot.

      • siitäsaivat

        Olisko kannattanut rättipäiden olla ampumatta ohjuksia ja kranaatteja??


    • miljonia

      Afrikassa lapsia pakotetaan sotilaisiksi ja tappamaan.Toisia raiskataan ja tapetaan.

    • täälläjatkuu

      Tällaisista maista tullaan tänne Suomeen ja jatketaan perinteitä. Se moninkertainen lasten somalimurhaaja-raiskaaja pääsee vapaaksi eikä voi lähettää Somaliaan, kun ei se maa ota vastaan jos ei vapaaehtoisesti lähde.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Abdiqadir_Osman_Hussein

      • suvakkionvajakki

        palautus leirit pystyyn rikollisille ja sen verran kurjat olot että lähtee vapaaehtoisesti...


      • sano

        Nii sinäkin kuulut niihin maahanmuuttopalstalla oleviin viha/rasisteihin jotka päivästä toiseen toistaa yhtä samaa eikö sulla ole yhtään moraalia käsitellä oikeasti ongelmia eikä suu vaahdossa hokea kuin mielipuoli, häpeäisit ja tekisit jotain hyödyllistä.


      • Alkuperäisraukkis

        Kylläpä sitä pidetään itseä ja maanmiehiä nyhveröinä, kun alistutaan joillekin terroristeille ja suostutaan siihen, että lapsia aletaan pakottaa sotilaiksi, ja tappamaan ja raiskaamaan.
        Eikö sinussakaan ole miestä puolustamaan omia arvojasi omassa maassasi? Muutaman tuhannen maahanmuuttajan pelossa tutiset siinä ja vingut, että nyt ne tulee ja tappaa. Ja yksi - siis YKSI psykopaatti somali on vapautumassa vankilasta, ja sinusta se tietää maailmanloppua. Eiköhän hänelle muuten järjesty paikka Niuvanniemestä, kuten aikanaan järjestyi Jammusedällekin, kun hänen lusimisensa päättyi. Hänenkin jäljiltään löytyi kaksi tapettua ja pahoinpideltyä tyttölasta. Suomalaiselta!!

        Olisi varmaan näiden kirjoittajien ruvettava katsomaan uutta asuinmaata itselleen. Heidänlaisiaan ruikuttajia Suomi tuskin kaipaa.


    • Tänään luin jostain sen lohduttavan tiedon, että pieni raunioista pelastettu poika, jonka kuvaa on näytetty monta päivää mediassa, selvisi koettelemuksestaan vähällä On jo kotiutettu sairaalasta. Toivotaan, että hänelle löytyi koti ja omaiset! Sitä ei uutinen kertonut.

      • Häpeäisit.edes

        Valeuutisen luit.
        Sitä poikaa ei pelastettu raunioista vaan sen päälle jotain töhkää levitettiin ja sen päälle pölyä. Sitä ihmeissään haroi. Eikä edes itkenyt. "Hoitaja" sen nosti johonkin istumaan ja meni sitten itse pois. Tapahtuisiko oikeasti näin?
        Ei, vaan video oli lavastettu. Daeshin lavastus. Jatkoakin on netissä videoituna. Saman pojan pää leikataan irti videolla. Haluatko linkin, kestätkö katsoa? Ei ole naamaakaan sutattu.
        Usko sinä vain niitä Daeshin, NZWO:n, kasaarien ja kulttuurimarksilaisten propagandafilmejä!


      • älä.yritä.selittää
        Häpeäisit.edes kirjoitti:

        Valeuutisen luit.
        Sitä poikaa ei pelastettu raunioista vaan sen päälle jotain töhkää levitettiin ja sen päälle pölyä. Sitä ihmeissään haroi. Eikä edes itkenyt. "Hoitaja" sen nosti johonkin istumaan ja meni sitten itse pois. Tapahtuisiko oikeasti näin?
        Ei, vaan video oli lavastettu. Daeshin lavastus. Jatkoakin on netissä videoituna. Saman pojan pää leikataan irti videolla. Haluatko linkin, kestätkö katsoa? Ei ole naamaakaan sutattu.
        Usko sinä vain niitä Daeshin, NZWO:n, kasaarien ja kulttuurimarksilaisten propagandafilmejä!

        Etteikö siellä tapahdu julmuuksia sitäkö yrität selittää johan olet tietämätön, matkusta Syyriaan katsomaan jollet usko, et uskaltaisi huutelet eukkos selän takaa tai tuskin sulla edes eukkoa sujelemassa.


      • Häpeäisit.edes kirjoitti:

        Valeuutisen luit.
        Sitä poikaa ei pelastettu raunioista vaan sen päälle jotain töhkää levitettiin ja sen päälle pölyä. Sitä ihmeissään haroi. Eikä edes itkenyt. "Hoitaja" sen nosti johonkin istumaan ja meni sitten itse pois. Tapahtuisiko oikeasti näin?
        Ei, vaan video oli lavastettu. Daeshin lavastus. Jatkoakin on netissä videoituna. Saman pojan pää leikataan irti videolla. Haluatko linkin, kestätkö katsoa? Ei ole naamaakaan sutattu.
        Usko sinä vain niitä Daeshin, NZWO:n, kasaarien ja kulttuurimarksilaisten propagandafilmejä!

        Oliko se filmattu Suomessa?


      • Otappa.selevää.itekki

        "Taas koko maailma itkee terroristien ja mediatalojen jallittaessa ihmisiä, uittamalla viattoman lapsen kaikessa paskassa ja pahoinpitelemällä sen jälkeen veret pihalle . Itke sinäkin toimittelijoiden seurassa, jotka välittävät propagandaa, kunhan se vain tulee oikeasta osoitteesta. Lahjoita rahaa tämän mielettömyyden tukemiseen ja mediasirkuksen uusiin, entistä itkettävämpiin esityksiin. Jännitä seuraavaa uutista jossa ovatkin ehkä vuorossa pommituksen uhreina kuolleet lapset, jotka ovat onnistuneet ryömimään kuolemansa jälkeen toimittelijoille sopiviin kuvauspaikkoihin."


    • En edes llut nähnyt sitä kuvaa, mutta onhan hyvä,..niin kuin aloituksessa kerroin, oli ihan sattuma, että käänsin Ruotsin uutiskanavalle, ettei samoja puolentunnin välein joudu kuuntelemaan. Se hävitys, jonka kamera tallensi kaupungista ympäristöineen, oli niin lohduton, etten ymmärrä miten siellä voi siviiliväestö jossakin kolossa elää, vedet hakusessa ja ruuasta tapellen!

      No pahin raivostuminen on nyt laantunut, ja taisin lukea jostakin toissa päivänä rttä 8000 maahantulijaa on palautettu. Koko ajan niitä seulotaan, että opiksikin sekin olis otettava, on vaan niin poikkeuksellista nämä kansainvaellukset.

      Eläinlaumat tosin siirtyvät ruuan loputtua, ja vaaran uhatessa, mutta ei "alaston apina" tässä mittakaavassa ole Europpaan aikoihin pyrkinyt.

      PS. Juuri palasin kotiin, onpa mukavan viileää sisällä verrattuna ulkoilmaan 👓👕 heippa!

      • leipäjonotkasvaa

        Millä nää elättimamut rahoitat? Suomi leikkasi jo kanssneläkkeetkin!


      • lolihentalin.sisko

        Mitä taas väität, ei minulta mitään kansaneläkettä ole leikattu. Ainainen pelko p,,,,,,,,,sä omasta hyvinvoinnistaan näillä vanhuksilla, itsekkäitä kuin pirut.


      • sota.kirves.pois

        Millä ne sodat saisi lopetetuksi? Eikös Venäjä siellä ainakin pommita.
        Joka maassa tarvittaisi nuokin varat oman kansan tarpeisiin, ei sotaan.


      • Uskotko.mukauutisiin

        Valejuutalaisten kasaarien käsikassara USA siellä todistettavasti terrorin aloitti ja terroria jatkaa muine terroristikumppaneineen. Kun ei Syyrian pankki alkanut näitten omistaman IMF:n orjaksi. Samasta syystä taannoin koko Puolan johto murhattiin "lento-onnettomuudessa" ja siitä hengissä säilyneet kolme ammuttiin. Vahingossa sivullinen videoi tuon ja pisti YouTubeen seurauksella, että puukotettiin hengiltä alta kahden viikon.
        Ja etkö ole kuullut Japanin maanjäristyksestä? Japanikaan ei ensin antautunut IMF:lle, mutta kun mannerlaattojen risteyskohdassa räjäytettiin merenalainen ydinpommi ja sillä aikaansaatiin kunnon maanjäristys sekä senjälkeinen tsunami, niin Japaninkin mieli muuttui. USA on harjoitellut näitä tsunamien tekoja Uuden Seelannin rannikolla 1948-1974 eli kunnen Uusi Seelanti kielsi ne. Tässä vain pari esimerkkiä viimeisimmistä toimista.


      • Pakahduttavaa.vihaa

        Mikä on "valejuutalainen kasaari"?


      • jo.on
        Uskotko.mukauutisiin kirjoitti:

        Valejuutalaisten kasaarien käsikassara USA siellä todistettavasti terrorin aloitti ja terroria jatkaa muine terroristikumppaneineen. Kun ei Syyrian pankki alkanut näitten omistaman IMF:n orjaksi. Samasta syystä taannoin koko Puolan johto murhattiin "lento-onnettomuudessa" ja siitä hengissä säilyneet kolme ammuttiin. Vahingossa sivullinen videoi tuon ja pisti YouTubeen seurauksella, että puukotettiin hengiltä alta kahden viikon.
        Ja etkö ole kuullut Japanin maanjäristyksestä? Japanikaan ei ensin antautunut IMF:lle, mutta kun mannerlaattojen risteyskohdassa räjäytettiin merenalainen ydinpommi ja sillä aikaansaatiin kunnon maanjäristys sekä senjälkeinen tsunami, niin Japaninkin mieli muuttui. USA on harjoitellut näitä tsunamien tekoja Uuden Seelannin rannikolla 1948-1974 eli kunnen Uusi Seelanti kielsi ne. Tässä vain pari esimerkkiä viimeisimmistä toimista.

        Jopa on luulosairautta, en viiti vastata tarkemmin.


      • Uskotko.mukauutisiin
        Pakahduttavaa.vihaa kirjoitti:

        Mikä on "valejuutalainen kasaari"?

        Etkö edes tuon vertaa ole maailman menoa seurannut?
        Jos ehdoin tahdoin pidät itseäsi tyhmänä kuin vasemman jalan saapas, niin minäkö sinulle viisautta pystyisin opettamaan? Ja miksi se minun pitäisi tehdä just sinua varten, kun muut on jo aikaa sitten tehneet sen ja julkistaneet? Sinua vain pitäisi erikseen kaikkien passata! HÄPEÄISIT EDES!


    • 6397

      Venäjä saa Euroopan polvilleen, kun tuottaa pakolaisia.

      • ma.s.a

        Jessus mten älykästä :(


    • se.siitä

      Syyrian selkkaus on jatkunut viisivuotta eikä loppua näy, maa on tuhottu suurinpiirtein raunioksi yli puolet on paennut kodeistaan vain osa on päässyt pakenemaan yli rajan.
      Minkä puolesta siellä voi taistella, kuinka monta osapuolta ulkovallat mukaan luettuna ja hekin vielä eri intressien vuoksi länsimaat vasta painona. Onko hallitus ja diktaattori oikeestaan laillinen joka on perua sotilasvallan kaappauksesta, tätä suosii venäjä ja iran jossa kummassakin on diktaattorinen valtajärjestelmä. Sitten vielä isis, kurdit, kapinallisia monta ryhmittymää.
      Yhtä sekasotkua ei ihme jos äidit laittaa pokiaan länteen että heille edes löytyi jotain tulevaisuutta. Tämä minun näkökulma sohvan reunalta ymmärtäisin paremmin jos menisin paikanpäälle ja eläisin vaikka vuoden sodan keskellä niin silloin voisin vaikka tällä palstalla esittää jotain konkreettista.

      • Paikan päällä ei muuta ole tehtävissä naisilla lapsineen kuin pysytellä hengissä parhaan kykynsä mukaan. On lähes mahdotonta edes kuvitella mitä se vaatii ihmisiltä,..nähdä pienten lasten pelko ja epätoivo, olla kykenemätön äiteinä kaikkia ympärillä olevia lohduttamaan ja ruokkimaan.

        Ja silti he yrittävät nuoret ja vanhat äiti-ihmiset, selvitä sodan jaloista, päivästä toiseen.


        Tanskalainen tv ohjelma käsitteli tänään lasten välttämättömyyttä saada kokea äidin huomio, lapsen tunteisiin vastaaminen on tärkeää. Tunne-elämän kehitys kärsii pysyviä vammoja, jos lapsen tarpeisiin ei reagoida normaalilla tavalla katsekontaktilla ja ilmeillä.
        Paljon henkisesti ja ruumiillisesti murjottuja kärsiviä, jättää Syyriankin sota jälkeensä.

        Emmehän me voi kuin seurata tiedotusvälineiden kautta tilannetta, toivoa ja luottaa järjen lopulta saavan voiton Syyrian sodassa.


      • kukasyyllinen
        sini-sirkku kirjoitti:

        Paikan päällä ei muuta ole tehtävissä naisilla lapsineen kuin pysytellä hengissä parhaan kykynsä mukaan. On lähes mahdotonta edes kuvitella mitä se vaatii ihmisiltä,..nähdä pienten lasten pelko ja epätoivo, olla kykenemätön äiteinä kaikkia ympärillä olevia lohduttamaan ja ruokkimaan.

        Ja silti he yrittävät nuoret ja vanhat äiti-ihmiset, selvitä sodan jaloista, päivästä toiseen.


        Tanskalainen tv ohjelma käsitteli tänään lasten välttämättömyyttä saada kokea äidin huomio, lapsen tunteisiin vastaaminen on tärkeää. Tunne-elämän kehitys kärsii pysyviä vammoja, jos lapsen tarpeisiin ei reagoida normaalilla tavalla katsekontaktilla ja ilmeillä.
        Paljon henkisesti ja ruumiillisesti murjottuja kärsiviä, jättää Syyriankin sota jälkeensä.

        Emmehän me voi kuin seurata tiedotusvälineiden kautta tilannetta, toivoa ja luottaa järjen lopulta saavan voiton Syyrian sodassa.

        Kun rättipää kapinalliset sekoittuu aina siviilien joukkoon.. Vaikea kukistaa kapinaa. Ampuvat siviilien joukosta.


    • Seniilitsedätsuohon

      Minäkään en ymmärrä miksi maailman johtajat eivät tee mitään jotta ne seniilit sedät jotka kurjistavat omien kansojensa oloja saataisiin pois palleiltaan. Mikä siinä voi olla niin vaikeaa kun valtauksia tehdään muunkin laisista syistä.

      • vetkottelevat

        Siinäpä se aivan varmasti loppuisi, saatiinhan toinenmaailman sotakin kun päätettiin ja väkisin se lopetettiin, miljoona miestä aseistettu hampaisiin asti se olis yks huraus jaaha aletaanha elämään ihmisiksi.


      • Lastentakiajoseimuuten

        Toisesta maailmasta on jo jonkin verran aikaa ja kehitys on ollut hitonmoista. Luulisi että ihminenkin olisi kehittynyt edes sen verran että ei tarvitsisi aseistautua laisinkaan. Se tärkein 'ase' kun on jokaisella omien korvainsa väliss'.


    • seitsemänplus

      Miksi vain Aleppo?
      Koko Syyria on sodassa.

      • xen.ia

        Koska asemasota alkoi jo 2012 Aleppossa, on sinne keskittynyt niin kapinalliset, kuin hallituksen joukot, Isisin ja curdien joukkojen sekamelskaan. Paikallinen väestö kuuluu sivullisiin, joiden ainoa keino selvitä on paeta jos voivat, tai sitten kituutella kansainvälisen avun turvin kunnes sisällissota päättyy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      331
      3106
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2298
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1685
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      197
      1631
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      69
      1417
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      56
      1293
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      158
      949
    Aihe