Exällä suhde poikamme nuoreen valmentajaan

vanhapieruko

Jospa alottaisin kertomalla että ex-vaimon kanssa tässä vuosi sitten erottiin yli 15 yhteisen vuoden jälkeen. Ei eroon mitään turhia draamoja liittynyt ja puoli vuotta eron jälkeen vielä yhdessä asuttiin aika hyvällä mielellä.
Vajaa puoli vuotta sitten exä muutti tähän lähelle ja näkee poikaamme usein vaikka minä pojan kanssa asunkin.

Poika harrastaa futista ja nyt tosiaan exä ilmoitti olevan ihastusta ilmassa pojan valmentajan kanssa. Tunne molemminpuolinen. Paljastuihan samalla tätä kestäneen jo pari kuukautta. Ei tarvitse Sherlock olla kun tietää että peittoa heiluteltu jo moneen otteeseen tai mistä tiedän onko nuo sängyllä vai pöydällä sen tehneet.
Hyvin ovat saaneet rauhassa viettää aikaa kun poika asuu minulla. Nyt tosiaan halusivat kertoa että voivat olla avoimesti yhdessä pojankin nähden ja eipä se jäisi minultakaan tietämättä jos poika näkee.

Ei siinä mitään, on tuo omakin äiti isää melkein 10 vuotta vanhempi. Silti vähän syö miestä koko viritelmä pakko myöntää. Exän kanssa ei juuri viimeiseen vuoteen spontaania seksiä harrastettu ja sai siinä ajatella joskus onko sitä enää haluttava kumppani.
Pojan valmentaja on 19 eli exää 15 vuotta nuorempi ja minä taas exää 5 vuotta vanhempi. Nyt käsittääkseni puumat muodissa ja exäkin näyttää nuorentuneen entisestään nuoren jätkän tultua kuvioon.
Samalla sitä miettii onko exä katsellut valmentajaa jo ennen eroamme kun minulla ei koskaan tullut mieleen sellaista epäillä tai edes ajatella exää kiinnostavan nuoret kundit.
Nyt tässä pyörii vaan päässä miten poikamme syntyessä tuolla uudella poikaystävällä oli ikää ehkä 8 vuotta ja miten suhteemme alussa tuo jätkä oli ehkä 3-vuotias. Ja sinne minä pojan vein tyytyväisenä pelaamaan ja heitin vitsiä valmentajan kanssa tietämättä että joskus se jannu tulee höyläämään vaimoani.
Jätkän facebook-sivulla käyneenä voi vielä vertailla että vaikka tässä minäkin urheilen eikä sitä huonossa kunnossa olla niin kyllä kateutta herättää kun niitä kuvia katseli missä paita oli unohtunut pukea päälle. Exä vielä kommentoinut uusimpaan ja kommentista päätellen on kuola valunut
näppäimistölle eikä edes ollut ainoa nainen joka näistä kuvista tuntui tykkäävän.

Minä en koko vuonna ole naisia tapaillut eikä ole tuntunut että vielä pystyisin. Tuntuu pahalta että exä jatkaa elämää ja minä en. Ei tässä osaa edes alkaa etsiä seuraa kun itsetunto maassa näiden nuorten jannujen takia jotka varmaan kaikkien naisten päiväunien kohde.
Poika kyllä tuo elämään iloa ja kaipa minä totun ajatukseen kuka sitä exää nykyään panee.

3

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kjkgklhg

   Kyllä se siitä, ajan kanssa. Mut keskity siihen, miten itse toivut ja jatkat eteenpäin. Jos jäät pohtimaan eksän panemisia, jäät samalla vanhaan kuvioon pyörimään ympyrää.

  • kylläsesiitä70

   Anna exän panna rauhassa. Sitä myös sanotaan, että routa porsaan kotiin ajaa. No sinä et ehkä huoli enää. Exäsi on halunnut soppansa keittää ja siinä kiehua. Hänellä vaikuttaisi olevan ikäkriisi. Harmi, kun kaikki eivät ymmärrä näitä juttuja itsessään.

   Rakenna oma elämäsi uudestaan ja ole se mikä olet. Olet juuri hyvä niin. Vahvista olemista itsenäsi, se on kaunista. Jos ei naiset nyt kiinnosta, niin se on ihan sallittua. Ei tarvitsekaan. Itse olin vuoden ilman ketään eron jälkeen. Se teki hyvää. Kuuntele itseäsi ja pidä hyvää huolta itsestäsi.

   ps. Kaikki naiset eivät muuten tykkää nuorista kundeista. Kun miehellä on ikää ja elämänkokemusta, on miehessä innostavaa syvyyttä. Nuoret bodarit ja muuten vaan ulkonäkönsä kanssa himmailijat ovat vain jotenkin tyhjiä. Elänyt mies on vaan jotenkin niin kauhean seksikäs.

   • einuorempia

    Samaa mieltä. Omanikäinen mies on paras suhteeseen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   163
   7323
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   38
   2180
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   135
   2137
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   128
   1976
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1538
  6. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   62
   1243
  7. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   60
   1207
  8. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1192
  9. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   125
   1148
  10. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   148
   1110
  Aihe