Exällä suhde poikamme nuoreen valmentajaan

vanhapieruko

Jospa alottaisin kertomalla että ex-vaimon kanssa tässä vuosi sitten erottiin yli 15 yhteisen vuoden jälkeen. Ei eroon mitään turhia draamoja liittynyt ja puoli vuotta eron jälkeen vielä yhdessä asuttiin aika hyvällä mielellä.
Vajaa puoli vuotta sitten exä muutti tähän lähelle ja näkee poikaamme usein vaikka minä pojan kanssa asunkin.

Poika harrastaa futista ja nyt tosiaan exä ilmoitti olevan ihastusta ilmassa pojan valmentajan kanssa. Tunne molemminpuolinen. Paljastuihan samalla tätä kestäneen jo pari kuukautta. Ei tarvitse Sherlock olla kun tietää että peittoa heiluteltu jo moneen otteeseen tai mistä tiedän onko nuo sängyllä vai pöydällä sen tehneet.
Hyvin ovat saaneet rauhassa viettää aikaa kun poika asuu minulla. Nyt tosiaan halusivat kertoa että voivat olla avoimesti yhdessä pojankin nähden ja eipä se jäisi minultakaan tietämättä jos poika näkee.

Ei siinä mitään, on tuo omakin äiti isää melkein 10 vuotta vanhempi. Silti vähän syö miestä koko viritelmä pakko myöntää. Exän kanssa ei juuri viimeiseen vuoteen spontaania seksiä harrastettu ja sai siinä ajatella joskus onko sitä enää haluttava kumppani.
Pojan valmentaja on 19 eli exää 15 vuotta nuorempi ja minä taas exää 5 vuotta vanhempi. Nyt käsittääkseni puumat muodissa ja exäkin näyttää nuorentuneen entisestään nuoren jätkän tultua kuvioon.
Samalla sitä miettii onko exä katsellut valmentajaa jo ennen eroamme kun minulla ei koskaan tullut mieleen sellaista epäillä tai edes ajatella exää kiinnostavan nuoret kundit.
Nyt tässä pyörii vaan päässä miten poikamme syntyessä tuolla uudella poikaystävällä oli ikää ehkä 8 vuotta ja miten suhteemme alussa tuo jätkä oli ehkä 3-vuotias. Ja sinne minä pojan vein tyytyväisenä pelaamaan ja heitin vitsiä valmentajan kanssa tietämättä että joskus se jannu tulee höyläämään vaimoani.
Jätkän facebook-sivulla käyneenä voi vielä vertailla että vaikka tässä minäkin urheilen eikä sitä huonossa kunnossa olla niin kyllä kateutta herättää kun niitä kuvia katseli missä paita oli unohtunut pukea päälle. Exä vielä kommentoinut uusimpaan ja kommentista päätellen on kuola valunut
näppäimistölle eikä edes ollut ainoa nainen joka näistä kuvista tuntui tykkäävän.

Minä en koko vuonna ole naisia tapaillut eikä ole tuntunut että vielä pystyisin. Tuntuu pahalta että exä jatkaa elämää ja minä en. Ei tässä osaa edes alkaa etsiä seuraa kun itsetunto maassa näiden nuorten jannujen takia jotka varmaan kaikkien naisten päiväunien kohde.
Poika kyllä tuo elämään iloa ja kaipa minä totun ajatukseen kuka sitä exää nykyään panee.

3

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjkgklhg

      Kyllä se siitä, ajan kanssa. Mut keskity siihen, miten itse toivut ja jatkat eteenpäin. Jos jäät pohtimaan eksän panemisia, jäät samalla vanhaan kuvioon pyörimään ympyrää.

    • kylläsesiitä70

      Anna exän panna rauhassa. Sitä myös sanotaan, että routa porsaan kotiin ajaa. No sinä et ehkä huoli enää. Exäsi on halunnut soppansa keittää ja siinä kiehua. Hänellä vaikuttaisi olevan ikäkriisi. Harmi, kun kaikki eivät ymmärrä näitä juttuja itsessään.

      Rakenna oma elämäsi uudestaan ja ole se mikä olet. Olet juuri hyvä niin. Vahvista olemista itsenäsi, se on kaunista. Jos ei naiset nyt kiinnosta, niin se on ihan sallittua. Ei tarvitsekaan. Itse olin vuoden ilman ketään eron jälkeen. Se teki hyvää. Kuuntele itseäsi ja pidä hyvää huolta itsestäsi.

      ps. Kaikki naiset eivät muuten tykkää nuorista kundeista. Kun miehellä on ikää ja elämänkokemusta, on miehessä innostavaa syvyyttä. Nuoret bodarit ja muuten vaan ulkonäkönsä kanssa himmailijat ovat vain jotenkin tyhjiä. Elänyt mies on vaan jotenkin niin kauhean seksikäs.

      • einuorempia

        Samaa mieltä. Omanikäinen mies on paras suhteeseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe