Kausala mielessäin

EntinenNuori80

Mitä kaikkea Kausalassa on menneinä vuosina ja -kymmeninä tapahtunut?
Asuin siellä 80-luvulla, kun oli vielä Ömpön eväs, Ravilinnan grilli ja koulussa oli jossain keskusteluissa mainittu Sippel opettamassa enkkua? Yläasteen reksinä oli Manelius muistaakseni... Kokoonnuttiin silloin Iitin Sähkön lipan alle, hengailtiin torilla, Matkahuollolla, nuorisotalolla yms. Kesällä oltiin Saukonkallion lavalla :)
Ovatko kaikki tyypit muuttaneet sieltä pois?

7

318

  Vastaukset

  • Ei tapahdu yhtään mitään.

  • Joku lähti ABC:lta mopolla, muutoin on yhä hiljaista. Temosen pariskunta on kiitettäväsi yrittänyt saada kylille sitä elämää, mutta aika laihaksi on jäänyt.

   • Juuri Sippelin ja Marteliuksen aikoihin eräs luokkatoverini vittuili minulle. Löin häntä palleaan. Hän löi tunnin päätyttyä takaisin.


   • Manseelius kirjoitti:

    Juuri Sippelin ja Marteliuksen aikoihin eräs luokkatoverini vittuili minulle. Löin häntä palleaan. Hän löi tunnin päätyttyä takaisin.

    Teidän tulee pöyhäistä palleaa pitkällä sivukoukulla.Ja tietenkin sillä vahvemmalla kädellä.Varteenotettava vaihtoehto on myös jonkinlainen iskukombinaatio,esim.vasen koukku maxan kärkeen,oikea palleaan.Itse olen saanut näin usean vittuilijan kippuraan kanveesille.Kerrankin Reijo Niemisen matikan tunnilla.Tahi mixi jättää pöyhäisyyn?Iskusarja palleaan saa vittuilijan takuulla linkkuun!Vote viimeistellä uhrin polvella vastapalloon.T.Sensei Vepa


  • Moro
   Asuit oikeaan aikaan, nykyään siellä EI ole mitään. Kaikki myyty naapuriin, kouvolaan. Manseelius, taidan tuntea sinut. Aloittaja, laitatko nimen ja sukunimen ekat kirjaimet tähän?

  • Pysyyköhän mikään niin paikallaan kun Kausala. Ravilinna ehkä hiukan laajentanut repertuaariaan.

  • Sitten oli myös 60-luku kun lukiota rakennettiin. Harjakaiset oli melkoiset, Työmaakoppien seinät voisivat kertoa jotain mutta eivät kerro.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3738
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2090