Jasmin ei parisuhteessa!

LaiskaJasso

Eli Jasso on poistanut Facebookistaan tiedot, että asuu Perthissä tai on parisuhteessa! Voivoi...

126

1010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä.se.siitä

      Meidän pitää nyt tukea Jassua tässä orastavassa eheytymisessä jonka ensimmäinen askel on tosiasioiden tiedostaminen ja hyväksyminen.

      • perttulainen

        Vaan kun ensimmäisenä pomppaa kaunis kuva Perthin rannikolta ja onnellinen ja hymyilevä yhteiskuva. Että tiedä sitten mitä uskois.


      • DebbieT

        Ne on katsos vaan rakkaita muistoja... :,(


    • pieninaskelin

      Ensi viikolla ehkä vaihtuu jo profiilikuvakin. Ihmeellistä puuhastelua.

    • täydellinenomapolku

      Jasmin on ollut ahkera ja kuvaillut äitinsä kasvimaata facebookkiin. Myös elokuun vasen poski kuvattu väkinäisesti hevosenhampaat hymyillessä loistaen.

    • Tipottaintietoa

      Nyt pohjustetaan sitä, ettei Ricu tosiaankaan tule tällä viikolla Suomeen.

      • Hohhoijakkaaaaa

        Olen ymmälläni...jos ricu on tulossa tänne, niin miksi jassu postailee lentokuvia, että olis menossa sinne?
        Vai onko ne kuvia siitä että riccu onkin nyt tulossa tänne.....beats me...


      • Kdkbf
        Hohhoijakkaaaaa kirjoitti:

        Olen ymmälläni...jos ricu on tulossa tänne, niin miksi jassu postailee lentokuvia, että olis menossa sinne?
        Vai onko ne kuvia siitä että riccu onkin nyt tulossa tänne.....beats me...

        Jassu ei enää muista mitä valehteli.


    • Ihqua

      Miksi sitten kuitenkin on kuva hänestä ja Rrrrrrakkaasta?

      • elämänitarina

        Koska sen on onnistunut kuva Jaminista, omasta mielestään. No, siitä selviää kuvaa rajaamalla


    • itsestäänselvyys

      Kyllähän tämä on ollut ilmiselvää siitä hetkestä lähtien kun idioottiwoohoo dumpattiin kotiporstuaan ja Riku lähti samalla silmänräpäyksellä takaisin kotiinsa.

    • lyhytlovestoori

      Hehheh Siis RAKKAANI, MIEHENI jätti Jasson sittenkin! Olikin ennalta arvattavissa.#muntyyliin#meidäntyyliin#love#envoisi ollaonnellisempi#
      Kyl varppi hävettää, kun niin polleena mainostettiin aussia ja MEIDÄN KOTIAMME jota niin sisustettiinkin naisen kädellä, luu jäi vetävän käteen jälleen kerran. Nyt olis aika Jassun tehdä ryhtiliike ja katsoa sinne peiliin, olisiko siellä syy ainaiseen epäonneen! Lapsellinen muija sanoisin.
      Kouluttautuisi edes kun on vielä suht nuorikin jonka jälkeen töihin ettei tarvi olla aina toisten taskuilla. Miehet käyttää edelleenkin vain patjana ja hylkää jos jatkaa samaa rataa.

      • ei-koulumatskua

        Kouluttautumisen estää se tosiasia että Jassu on oikeasti penaalin tylsimpiä kyniä ja on äärimmäisen laiska. Voitteko kuvitella Jassua esimerkiksi lähihoitajana jossa oikeasti saattaa olla toisen ihmisen hengestä vastuussa? Puistattava ajatuskin!


      • Jdjbbd
        ei-koulumatskua kirjoitti:

        Kouluttautumisen estää se tosiasia että Jassu on oikeasti penaalin tylsimpiä kyniä ja on äärimmäisen laiska. Voitteko kuvitella Jassua esimerkiksi lähihoitajana jossa oikeasti saattaa olla toisen ihmisen hengestä vastuussa? Puistattava ajatuskin!

        Jassu saisi kaipaamaansa julkisuutta ja huomiota jos hän olisi lähihoitaja ja jotain sattuisi potilaille. Tuskinpa enää potilaan elämä pysyisi salassa kun jassu olisi vauhdissa seiskassa :D


    • Pitkäänkestikin

      Oliko Ricu edes yhtä yötä Oulussa, kun tulivat keväällä Jasminin kanssa? Kyllä se saattokeikalta vaikuttaa, jos ei ollut kiinnostunut tutustumaan morsiamensa kotikaupunkiin ja sukulaisiin yhtään.

      • hoidonsaatto

        Illansuussa olivat Oulussa ja jo aamulla oli Riku häipynyt. Ilmiselvä saattokeikka - varmistus siitä että woohoo todella on maapallon toisella puolella.


      • heklaperkele

        Rikki heitti vieäl viimeiset lastit hyvästiksi ja sitten nopeasti pakoon XD


      • weeteeäf

        Eikö Jaska suostunut lähtemään ausseista muuten, kuin että Riku tulee mukaan ja jää tänne sadetta pitelemään?

        Mitä vihnettä kävi sille, että asutaan klamouristi Suomessa, Saksassa ja Australiassa? Toinen asuu Suomessa, toinen Perthissä ja Saksassa firman osoite :-P


    • Dramaattinen

      Kyllä olisi kannattanut kertoa Seiskassa, että yritti itsaria Ricun petettyä ja jätettyä. Sympatiaa olisi ropissut, ja Denniskin olisi voinut rientää sairasvuoteen äärelle.

    • täydellinenseksi

      Jasmin ja Richard ovat yhdessä sopineet etteivät he mainosta parisuhdettaan sosiaalisessa mediassa. Silti he ovat parisuhteessa ja heidän seksinsä on täydellistä.

      • Huono.maine

        Ricu lähti kyllä siitä "suhteesta" litomaan jo ajat sitten. Fb kihlauskin oli aivan yksipuolinen. Ouluun asti piti saattaa tää sinnikäs morsian kun se ei muuten suostunut palaan kotimaahansa. Huoh. Ricu parka. Jassun takia suomalaisilla on nyt ikävä maine Borootissa ja Perttulassa. Toivottavasti mieltävät vinkuintiaanin ennemminkin intialaiseksi kuin suomalaiseksi.


      • InkkariJssmin

        Aussit on tottuneet siihen että intialaiset puhuu höpöjuttuja


    • givemefive

      Nyt ollaan ilmeisesti taloudellisesti siinä tilanteessa, että kaikki juonenkäänteet kierrätetään sevenin kautta, että saadaan oulussa pötyä pöytään.

      Perintövero erääntyy, siivooja palkka ei päätä huimaa, eikä taksisuharia nappaa keski-ikäisen teinin ruokkiminen.

      Mut jotain kiinnostavaa projektia oli vielä tiedossa? Varmaan kuullaan myöhemmin.

    • Jassunsekavaelämä

      Mitä sitten vaikka onkin kuvia rakkaasta ja maisemia Perttulan suunnalta, ei merkitse mitään. Pappaakin kehuttiin vielä talvella mukavaksi ja ystävälliseksi ukkeliksi joka ei todellakaan ollut ansainnut Jasminin suunnalta saamaansa kohtelua, Jassu jopa leimas itsensä valehtelijaksi ja petturiksi.

      Kohtahan rakas Mr Bramley kuitenkin muuttui ikäväksi ja köyhäksi eläkeläiseksi, seksi oli, aikaisemmista puheista täysin poiketen, epäonnistunutta ja koko suhde ja avioliitto, jälleen aikaisemmista vakuutteluista poiketen, niin kamalaa et Jassu päätti ottaa peräti nirrin itseltään. Katsokaas, se kun on niinmuah ja munelämää.

      Luulen et itsaria yritettiin kesällä Oulussa, jotain huhuja lähtenyt liikkeelle ja jostain syystä Jassu selittelee et homma hoidettiinkin vuosi sitten Borootissa ku papsu oli niin kamalan tylsä ettei sitä enää millään sietänyt. Outo tyyppi.

    • h125

      Miksi tätä asiaa pitää puida täällä ? Ja nimenomaa negatiiviseen sävyyn ? Oskari Katajistokin vinoili hänestä, joillakin kokkareilla kera uuden naisensa. Exät on exiä. No lapsellinenhan tuo Jasmin on, mutta kiltti, jos vertaa Tuksuun. Ei kaikkien tartte olla jatkuvasti parisuhteessa. Sinkkuna on helpompaa. Oma tupa, oma lupa.

      • jassoapapsuttaa

        Papsujen pikku huorulainen se on, ei mitään muuta.


      • ehfuhebe

        Ei kai sillä väliä ole, onko sinkku vai varattu mutta kun Jassun pitää valehdella kaikki. Esittää elävänsä täysin erilaista elämää kuin mitä oikeasti elää.
        Jassu ei kyllä ole kiltti, ei edes Tuksuun verrattuna. Julmaa henkistä väkivaltaa käytti Dennikseenkin hyötymistarkoituksessa.


      • Ei.onnistu.koskaan

        Missäs muualla tätä puitaisiin eli naureskeltaisiin ellei just kotimaiset julkkisjuorut palstalla? Ei parisuhteessa tartte olla, mut miksi Jassu on valehdellut liki 5 kuukautta olevansa parisuhteessa? Miksi ei voi myöntää et vituiks meni ja reisille roiskui taas? Ja exät on exiä, mut miksi Jassu nostaa eksänsä esiin jatkuvasti vielä vuosien jälkeenkin haukkuakseen niitä? On kyllä niin tuksuaanista puuhaa. Ei kiltti ja herttainen tyttö tollasta vaan tee.


      • VoiKiitosPalstalaiset

        Se että persaukinen last season huomiohuora satuilee on meille monelle mukavaa viihdettä. Viihteeksi Jassun tekee sen mitä hän pokkana esittää/mikä onkaan totuus. Palstalaisten kyynisimmätkin arvaukset ovat lähes järjestäen osoittautuneet todeksi.

        Tämä taitaa olla ainoa foorumi missä äitinsä luona vetelehtivä Jassu saa kaipaamaansa huomiota.


      • mitäänomaahälläole

        Hahahahaa mikä OMA TUPA? Woohottimella ei ole ollut IKINÄ omaa tupaa, aina jonkun hömelön nurkissa, niin kuin nytkin.
        Ja oma lupa sehän on oikeutettu vain ja ainoastaan Jassolle, ei papsuille avioliiton aikanakin. Jasso saa pettää mutta sitähän ei lasketa XD.


    • DebbieT

      Helga, suu suppuun! Lapsesi on säälittävä, valehteleva ja selittelevä ketku. Me näädät paljastetaan valheet.

      • eikömuutataaskaan

        Mikä hulabaloo täällä on menossa? Jassun facen aikajanalla hän ON parisuhteessa.


      • menäädät

        Ketä noi "me näädät" on, onko ne samoja kuin Tukiaista vahtaavat näädät? Onko niitä vielä muillakin palstoilla?


      • tutustuItseesi

        Meissä jokaisessa asuu pieni näätä, sinussakin.


      • aikaaollapäiväkoneella
        menäädät kirjoitti:

        Ketä noi "me näädät" on, onko ne samoja kuin Tukiaista vahtaavat näädät? Onko niitä vielä muillakin palstoilla?

        "Me näädät" on huippukoulutettuja työttömiä osaajia, kotiäitejä ja muutenkin elämästä syrjäytyneitä henkilöitä. Muutama eläkemuijakin on joukossa.


      • äläyleistä
        tutustuItseesi kirjoitti:

        Meissä jokaisessa asuu pieni näätä, sinussakin.

        Puhu vaan itsestäsi.


      • Tervemenoajo
        aikaaollapäiväkoneella kirjoitti:

        "Me näädät" on huippukoulutettuja työttömiä osaajia, kotiäitejä ja muutenkin elämästä syrjäytyneitä henkilöitä. Muutama eläkemuijakin on joukossa.

        Sinä se olet sitten meidän näätien vastakohta, samanlainen oman elämänsä onneton tunari kuin ihailemasi jassukin. Just saying. Jos ei juoruilu kotimaisista julkkiksista kiinnosta pätkän vertaa, niin käytä, hyvä ihminen, aikasi toki fiksummin, älä tuhlaa sitä täällä meidän juoruilijoiden keskuudessa. Luulisi noinkin fiksulla ihmisellä olevan parempaakin tekemistä kuin nillittää jokaikisessä ketjussa turhanpäiväisyyksistä aamusta iltaan.


      • tervetuloapalstalle
        Tervemenoajo kirjoitti:

        Sinä se olet sitten meidän näätien vastakohta, samanlainen oman elämänsä onneton tunari kuin ihailemasi jassukin. Just saying. Jos ei juoruilu kotimaisista julkkiksista kiinnosta pätkän vertaa, niin käytä, hyvä ihminen, aikasi toki fiksummin, älä tuhlaa sitä täällä meidän juoruilijoiden keskuudessa. Luulisi noinkin fiksulla ihmisellä olevan parempaakin tekemistä kuin nillittää jokaikisessä ketjussa turhanpäiväisyyksistä aamusta iltaan.

        Kiva, kun huomasit edes eron meidän välillämme. Muusta en menekään takuuseen.


      • heklasto

        Hekla -> vittuun...täältä riehumasta :D


      • suurestinaurattaa
        heklasto kirjoitti:

        Hekla -> vittuun...täältä riehumasta :D

        Onko Heklakin tässä ketjussa kommentoimassa?


      • kikkeliskokkelisvaan

        Työnnä se ruma pääsi per.......n jankuttaja :(


      • Titityyyyyt
        tervetuloapalstalle kirjoitti:

        Kiva, kun huomasit edes eron meidän välillämme. Muusta en menekään takuuseen.

        Totta. Kumma kun viihdyt meidän surkimusten parissa niin innokkaasti. Et malta pois pysyä ikinä. Luulis noin älykkäälle löytyvän vertaistaan seuraa?


      • signetäti
        tervetuloapalstalle kirjoitti:

        Kiva, kun huomasit edes eron meidän välillämme. Muusta en menekään takuuseen.

        Minua puolestaan ihmetyttää, että näädät tai siis joku näätä katsoo oikeudekseen puhua kaikkien näätien puolesta, onko se eettisesti aivan oikein. Ellei sitten ole olemassa oikea rekisteröity yhdistys, ja sääntöihin kirjattu, että yksi kaikkien puolesta signeeraa. Jotain outoa ja epämääräistäkin asiassa on.


      • KaivaNenääs
        signetäti kirjoitti:

        Minua puolestaan ihmetyttää, että näädät tai siis joku näätä katsoo oikeudekseen puhua kaikkien näätien puolesta, onko se eettisesti aivan oikein. Ellei sitten ole olemassa oikea rekisteröity yhdistys, ja sääntöihin kirjattu, että yksi kaikkien puolesta signeeraa. Jotain outoa ja epämääräistäkin asiassa on.

        On yhdistys, säännöt ja outoa epämääräisyyttä. Näin on. Ja nyt kun tiedät, niin heiiiiiiiii-heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vaan sinullekin. Pääset nyt palaamaan korkeatasoisemmille foorumeille jutustelemaan yleviä pyhimysten kanssa.


      • voisentään
        aikaaollapäiväkoneella kirjoitti:

        "Me näädät" on huippukoulutettuja työttömiä osaajia, kotiäitejä ja muutenkin elämästä syrjäytyneitä henkilöitä. Muutama eläkemuijakin on joukossa.

        Just joo, ja näädät on vielä jopa ennustajii.


    • KurkkuRakkautta

      Facessa ei ole enää mainintaa parisuhteesta. Mutta kuva kurkusta oli. Sekö on nyt rakkaimmista rakkain.

      • Perunapetturuus

        Pääsee Oulun eukko kyntämään kurkkupenkkiMME. Ethän Jassu kuitenkaan makaa viereisessä perunapellossa, vaika se miten vihreämmältä ja rakkaammalta näyttää.


      • KättäPidempää

        Ei kai Jaskan kaltainen Himokas Hieho missään selibaatissa elä vaikka mies jättikin? Kurkku uppoaa jo tulevana iltana pillakkaan Jaskan neidon kammiossa.


      • himokashieho

        Hahhah kurkkupikkelsiä a`la Jassu.


      • kuhan.hänes.on

        Eikö tuo oo kesäkurpitsa eikä kurkku. Kivasti silti jäpöttää.


      • Ekakerta_

        Kurkku on Jasulle silleen hyvä että sitä voi rauhassa haukkua mädäksi exäksi, eikä tule elatusvaateita postiluukkuun. Ja yhden kerrankin ei eukko valehtelis.


      • Kolinapurkki
        kuhan.hänes.on kirjoitti:

        Eikö tuo oo kesäkurpitsa eikä kurkku. Kivasti silti jäpöttää.

        Kurkku olisikin liian tuore. kuRttuinen kesäkurpitsa sopii pappojenrakastajalle paree.

        Mites nuo omenat. Jassu on sen verran ööh isoluinen että niitä voisi käyttää geishapalloina. Harjoittaa työvälinettään uutta pappaa etsiskellessä


      • Foodporn
        Kolinapurkki kirjoitti:

        Kurkku olisikin liian tuore. kuRttuinen kesäkurpitsa sopii pappojenrakastajalle paree.

        Mites nuo omenat. Jassu on sen verran ööh isoluinen että niitä voisi käyttää geishapalloina. Harjoittaa työvälinettään uutta pappaa etsiskellessä

        Näkyykö siellä mitään pihoja, joita vois katsottuna käyttää piiskana domina-tyyliin?


      • Foodporn
        Foodporn kirjoitti:

        Näkyykö siellä mitään pihoja, joita vois katsottuna käyttää piiskana domina-tyyliin?

        PUJOJA prkl 😐


    • Huomiohhh

      Miks se tuolla kuusikossa kesäkurpitsan kanssa. Yrittää itsemurhaa vai. Kun Reissuriku jätti jähmätin.

      Saaks kesäkurpitsalla kohujuttua seiskaan?

      • YHTEISYMMÄRRYKSESSÄ

        "Lenkkeilijä järjestelmäkameroineen yllätti rakkaudessa riutuvan jasmin mäntylän onanoimassa kesäkurpitsalla kuusikossa. Katso kuvat uusimmasta seiskasta.


      • täälläjulkkisjuoruissa
        YHTEISYMMÄRRYKSESSÄ kirjoitti:

        "Lenkkeilijä järjestelmäkameroineen yllätti rakkaudessa riutuvan jasmin mäntylän onanoimassa kesäkurpitsalla kuusikossa. Katso kuvat uusimmasta seiskasta.

        Pelottavaa kuinka paljon on avohoitopotilaita nykyään.


      • paitakiristää

        Älä sie turhaa pelkää, höllää vaan sitä pakkopaitaasi niin ei ahista niin pahasti :) siehän olet sieltä osastolta B, eiköstä niin?


      • hyväniin
        paitakiristää kirjoitti:

        Älä sie turhaa pelkää, höllää vaan sitä pakkopaitaasi niin ei ahista niin pahasti :) siehän olet sieltä osastolta B, eiköstä niin?

        Sulle on siis löytynyt paikka suljetulta A osastolta.


      • SurrurSurutPois
        täälläjulkkisjuoruissa kirjoitti:

        Pelottavaa kuinka paljon on avohoitopotilaita nykyään.

        No mikset lainaa lahjadidoa, Helka?


      • heklanunelmia
        hyväniin kirjoitti:

        Sulle on siis löytynyt paikka suljetulta A osastolta.

        No ei ole kun woohotin vei viimeisen paikan sieltäXD


      • ExätSaaKatua
        täälläjulkkisjuoruissa kirjoitti:

        Pelottavaa kuinka paljon on avohoitopotilaita nykyään.

        Sanos muuta, yrittänyt jo tappaa itsensä, kohta tippuu muiden päitä.


      • täälläjulkkisjuoruissa
        ExätSaaKatua kirjoitti:

        Sanos muuta, yrittänyt jo tappaa itsensä, kohta tippuu muiden päitä.

        Onko "YHTEISYMMÄRRYKSESSÄ" nikki siis hänkin yrittänyt itsaria? Kenen päitä uskot hänen pudottavan?


    • JassunUnet

      Ei jassurassu koskaan missään parisuhteessa aboaussin kanssa edes ollut. Aussi piti vähän hauskaa and that's it. Tuskin edes oletti sen viipyvän niinkin pitkään mut Jassultahan häpeilemätön loisiminen toisten kustannuksella onnistuu. Aussi tais olettaa vieraan hoitavan omat kulunsa ja menonsa, ei se sitä vaivautunut juurikaan viihdyttään, parinkertaa otti lyhyelle työmatkalle mukaan ja kerran lähti rannalle seuraksi. Aika tylsää ja kylmäkiskoista seurustelua umpirakastuneelta mieheltä. Samanlaista valheellista hehkutusta kuin miten olon ja elon ihanuutta woohotettiin papsunkin kanssa. 34v ja elää täysin mielikuvituselämää. Huh.

      • saks.idealist

        Papsu taisi vain oikeasti rakastaa Jassoa. Vaan Jassohan ei monik tavoin jälkeenjääneenä kykene rakastamaan muuta kuin itseään. Monilla tavoin arkkityyppinen liberalismin hedelmä.


      • muukalaislegioonikko
        saks.idealist kirjoitti:

        Papsu taisi vain oikeasti rakastaa Jassoa. Vaan Jassohan ei monik tavoin jälkeenjääneenä kykene rakastamaan muuta kuin itseään. Monilla tavoin arkkityyppinen liberalismin hedelmä.

        "arkkityyppinen liberalismin hedelmä"

        Paitsi että tämä "neitonen" on ainakin Suomessa Kokoomuksen vankkumaton kannattaja... :)


      • Punikitlakoon
        muukalaislegioonikko kirjoitti:

        "arkkityyppinen liberalismin hedelmä"

        Paitsi että tämä "neitonen" on ainakin Suomessa Kokoomuksen vankkumaton kannattaja... :)

        Kookomushan on nimenomaan oikeistoliberaali puolue, etkö sitä tienny, vitun tyhmä?


      • saks.idealisti
        muukalaislegioonikko kirjoitti:

        "arkkityyppinen liberalismin hedelmä"

        Paitsi että tämä "neitonen" on ainakin Suomessa Kokoomuksen vankkumaton kannattaja... :)

        Kokoomus on liberaalipuolue, niin talous- kuin sosiaaliliberaali. Hegelin filosofiaan pohjautuvia puolueita ei Suomessa ole, kts. Mennander/Hännikäinen: Liberalismin petos.
        On aivan yhdentekevää mitä woohoo kannattaa, kun poliittisista aatteistahan tai yhteiskunnallisista asioista ei woohoo tajua yhtään mitään. Lyly Rajalaa tuo yritti hööpöttää, siksi kokoomus.


      • saks.idealisti
        Punikitlakoon kirjoitti:

        Kookomushan on nimenomaan oikeistoliberaali puolue, etkö sitä tienny, vitun tyhmä?

        Ja liberalismi on syöpä.


      • muukalaislegioonikko
        Punikitlakoon kirjoitti:

        Kookomushan on nimenomaan oikeistoliberaali puolue, etkö sitä tienny, vitun tyhmä?

        Tjaa, Kokoomus tasapainoittelee arvoliberalismin ja arvokonservatismin välillä. Välillä puolueen toinen siipi on johdossa, kuten Stubbin aikana, kun nyt puheenjohtajan vaihdon jälkeen taas konservatiivisiipi näyttäisi olevan nousussa.


      • muukalaislegioonikko
        saks.idealisti kirjoitti:

        Kokoomus on liberaalipuolue, niin talous- kuin sosiaaliliberaali. Hegelin filosofiaan pohjautuvia puolueita ei Suomessa ole, kts. Mennander/Hännikäinen: Liberalismin petos.
        On aivan yhdentekevää mitä woohoo kannattaa, kun poliittisista aatteistahan tai yhteiskunnallisista asioista ei woohoo tajua yhtään mitään. Lyly Rajalaa tuo yritti hööpöttää, siksi kokoomus.

        Kumpikohan yritti kumpaa, LR JM:ää vai toisin päin.. Huhuja on monia, mutta niistä harva taitaa olla totta.


      • oolulaane

        Tietäen LR:n aloitteentekijänä on voinut olla kumpi tahansa. Kaikkihan täällä tuosta hommasta tiesi ja olivat yleinen irvailunaihe.


    • Eksien.mollaasa

      Rajalahan oli oikein perhetuttu jossakin vaiheessa ja monissa Jassun kuvissa mukana. On tainnut nyt sekin ystävyys tai rakkaus jo ruostua.

    • heräsimilloin

      Missähän vaiheessa Jasso itse tajusi missä mennään? Luultavasti vasta siinä vaiheessa kun Hekla sai lähdön Rikun naamakirjakavereista. On se niin tyhmä! Luultavasti Riku todennut jo parin päivän patiollaloisimisen jälkeen että ei helvetti.

      • Pesukoneeseen

        No itselle selvä signaali pesäerosta olisi se, kun morsmaikku työntäisi silsaiset kenkänsä tiskikoneeseen. Olisi se sitten "hassunhauskaa mun juttua" tai ei, niin vaihtoon lähtisi.


    • Vinttimmeonvaiti

      Voi että, kyllä meidän rakastavat sukulaisemme ja perheemme Aussisessa nyt surevat. Huonekalumme kodissamme vartovat turhaan aktiivista, elämäänsä ja talouttaan esimerkillisesti hallinnoivaa, työteliästä, liikunnallista emäntää. Voi kyyneleemme sentään.

      • ladonnovi

        Niin ja ei saa unohtaa nimetöntä patiokissaa, kenen maksaläiskä naamaa se nyt nuolee? Niin ja se astianpesukone seisoo tyhjän panttina kun woohoo neropatti ei ole tunkemassa sinne hikisiä läpsyköitään. Nyyh ja nyyh!
        Kuka nyt aukasee Rikulle vakuumilohipakkaukset , oi voi Riku mitä meni tekemään. Jasso oli niin rrrrreipas ja aikaansaapa kotivaimo.


    • Samistenrskkaus

      Koskahan todellakin tajus et "suhde" on loppu kun oltiin niin samiksia ja tykättiin samoista tv-ohjelmista ja musiikistakin, samallalailla oltiin itsekkäitä ja vaan rakastettiin. Suunniteltiin yhteistä tulevaisuutta ja mietittiin sopivaa asunpaikkaa. Rikulla tais elämä olla niin sekaisin talvella kun oli ero tulossa ja firma menossa ja viina maistui. Humalassahan sitä on hauska ja helppo suunnitella suurenmoista tulevaisuutta, todellisuus vaan iskee jossain vaiheessa, Riculla ennemmin, Jassulle paljon myöhemmin ja ero näyttäis tulleen sille täydellisenä yllätyksenä. Ei oo uskonut eikä ymmärtänyt missä mennään. Raskaus- ja itsariviestien jälkeen loppui koko konkkaronkan kaunis facebook ystävyyskin samantien. Niin ne samikset...

    • Pohdiskelijaa

      Jasminin insta auki, joku emiratesin rätti kuva lisätty 2 h sitten. Matkustamassa ausseihin ?? (Sarkasmia)

      • rypytHelmassa

        ei emirates tarjoa matkustajilleennoin ryppyisiä rettuja :-)


    • kjähätikjähäti

      Pelimiehen tunnistaa naamasta. Hyvä supliikki, rento ote elämään. Ei mitään syvempiä vesiä silmissä, vaikka suu hymyilis ja puhuis vaikka mitä. Kivoista, kevyistä fyysisistä kokemuksista ollaan valmiita myös maksamaan = parit bling bling-korut ja muutamat lentoliput sun muut hankinnat eivät tunnu missään, mitä lompsan hyvinvointiin tulee, ja sehän on vaan kiva että kivalla kokemuksella säilyy usko - hymyillessään kiva kokemus on kauneimmillaan. Näitähän sattuu..
      Harmi vain etteivät kivat sattumat tajua olevansa ihan kivaa viihdettä, vaan ottavat itsensä kuolemanvakavasti samalla, kun ajattelevat voivansa pitää alempiarvoisiksi katsomiaan ihmisiä viihteenään, tilapäiskliffana. Se on kurjaa, kun omaan nilkkaan kalahtaa.... Ikävää on kuulla exän suusta jälkeenpäin esimerkiksi että:"Hän on vähän tyhmä. Käytin häntä hieman hyväkseni", niin kuin totesi muuan Mäntyläkin eräästä Oskusta kerran..

      Karma.

    • Mhunh

      Nyt on homma hakusessa, kun avioero on Englannissa kesken, eikä Ricusta saa enää mitään irti.

    • vasen.poski

      Ja nyt tänään päivää myöhemmin älynnyt poistaa Rikun naamat profiilikuvistaan! Tilalle tullut vasenta poskee.

      • fasekaveri

        Mitähän se kuvan vaihtaminen mahtaa todistaa?


      • Jdjdb
        fasekaveri kirjoitti:

        Mitähän se kuvan vaihtaminen mahtaa todistaa?

        Poissa silmistä, poissa mielestä?


    • Nohöhtaas

      Miksi viime-Seiskassa sitten luki, että Riku tulee tällä viikolla Suomeen?

      • yksinkertainen-juttu

        Siksi koska idioottiwoohoo on patologinen paskanpuhuja.


      • hghgjg

        Iltapäivälehdessä toimittaja Tainola tituleerasi Jasminia työtä tekeväksi pr-ihmiseksi myös. Riku ei varmaan tullut nyt Suomeen, koska Jasminilla on niin kovasti töitä. Säpäkkä, fiksu uraihminen kun on. Ehkä se hommaa oman asunnonkin ennen kuin täyttää 80 vuotta. Kun sillä nyt on sitä duuniakin niin paljon xd


    • Lerttuliina

      Hyvä juttu. Tämän vain halusinkin tietää!

    • vasen.nimetöm

      Huomatkaa jassun profiilikuvassa kuinka vasen käsi esillä että miehet näkee kyseessä olevan naimaton nainen! Ja tietysti vasen poski.

    • Paskaläjäjassu

      Vai muka etäsuhde, hahah! Mikäs sitä lotjaketta Oulussa pidätteli? Eikö tää omien polkujen rohkea kulkija uskalla äitin helmoista pihapiiriä pidemmälle? Itsekääs lortto. Kun mummo sairasteli niin HELKAN TÄYTYI OTTAA VAPAATA TYÖSTÄÄN vaikka saatavilla oli roteva ja riuska nuori nainen. Lorttoa vaan ei olis vähempää voinut kiinnstaa koko mummo vaan jäi lojumaan papsun elätettäväksi vaikka inhoskin koko ukkoa.

    • HastakaaJassunkinpylly

      Vittu kusen ja yrjöän päällenne ja paskannan .näädät haistakaa kakkainen pyllyni (Fb.28.8.Johanna Mia Tukiainen )

    • Lolololololompmpmp

      Nuolaa paskainen pylyni naadat vittupaat. Pieren ja nauran teile persereiat.(Fb.28.8 Johanna Mia Tukiainen )

      • kristallin_kirkas

        Ihan selvin päin.


    • pelastakootitsensä

      Näille molemmille naisille olis kaikista parasta, että eivät kirjoittaisi yhtään riviä julkisuuteen, hankkiutuisivat katkolle, muuttaisivat omilleen asuun ja opettelisivat molemmat tulemaan toimeen omilla rahoillaan. Nyt nuo reppanat rähisee kun niille nauretaan julkisuudessa ja kansa odottaa vaan suurempaa mokaa heiltä. Julkisuus ei ole ollut heille ollenkaan hyväksi, koska se on vääristänyt heidän käsityksensä itsestään ja hetken huuma julkisuudessa on luonut heille sen kuvan, että ovat todella kauniita ja suosittuja. Nyt kun aika on ajanut ohi ja alkoholiongelmat sekä rahavaikeudet ovat jokapäiväisiä seuralaisia, niin he ovat ymmällään miksi heille vain nauretaan.
      Nyt kannattais molempien pelastaa vielä jos pystyvät itsensä ja elämänsä. Muistakaa kuinka yhdelle 30naiselle kävikään. Nyt ei kukaan käy edes hänen haudallaan, sinne hyljätiin ja muutaman vuoden päästä ei enää kukaan edes muista muutakuin, että joku alkoholisoitunut reppana oli.

    • poistukaamars

      Saatanan laiskajasso ja porrehekla.

    • Hävetkää

      Täällä kirjoittavat katkerat naiset kyllä tietävät, että Jassu on heitä valovuoden edellä glamourissa niin kuin kaikessa muussakin ja se näkyy täällä keskustelussa hyvin ikävänä ja moukkamaisena käytöksenä.

      Jassu nauttii tälläkin hetkellä erittäin arvokasta skumppaa samalla, kun te lahnat yritätte paikkailla tuulitakkeihinne tulleita reikiä. Häpeän puolestanne.

      • MitäpäItseTeet

        Minä häpeän sinun puolesta. Kun kyvyt ei riitä asialliseen argumetointiin, alkaa toisten kommentoijien nälviminen ja mollaaminen.


      • Hahahahahah

        Wooohhho, juu ja kaunaista naurua!


      • Oiuoiuoiuoiu
        MitäpäItseTeet kirjoitti:

        Minä häpeän sinun puolesta. Kun kyvyt ei riitä asialliseen argumetointiin, alkaa toisten kommentoijien nälviminen ja mollaaminen.

        Tolla yhdellä on itsellään erittäin paha pakkomielle Oulun lorttoon. Tosiseikat Jassun elämän surkeudesta saa sen aivan pois tolaltaan ja syytteleen totuutta. Kaunaiset röhönaurut multakin!


      • TaasHäirikköPalstalla

        Jaska ei nauti arvokasta skumppaa työttömänä vaan loisii veronmaksajien rahoilla vintillä valehdellen asuvan ausseissa. Jasmin on valovuosia takana kauniista siroista koulutetuista suomalaisista naisista. Iso löysä ruho ja ilkeä luonne jolla stalkkaa Testereitä ja muita ihmisiä kertoo Jasson sairaudesta. Terve ihminen ei yritä itsemurhaa ja myy sitä lehdille.

        Jasminin isokokoinen löysä kroppa 80-luvun vaatetuksella ei todellakaan pärjää kauniille suomalaisille siroille mallinmittaisille naisille. Häpeän sinua kirjoittaja, oletko lahna tuulitakissa ja tuuleko vintillä vai kurkkiiko Eero taas ikkunasta? Taitaa 80-luvun vaatetus koukkanokkineen itse puolustaa Jaskaa, kukaan terve ei valehtelijaa puolusta muu kuin sinä. Ketjusta toiseen, yötä päivää, mene töihin paskamaha ja osta muita vaatteita kuin ne 80-luvun rytkyt mut ai niin ei ole rahaa millä ostaa ;) Just saying;) Meillä töissä on kahvitauko, miten työttömän arki sujuu kun aikaa maanisesti häiriköidä tuntemattomia palstan kirjoittajia jatkuvasti? Mene nyt paskamaha töihin mars!


      • Titityyy_Jasso
        Oiuoiuoiuoiu kirjoitti:

        Tolla yhdellä on itsellään erittäin paha pakkomielle Oulun lorttoon. Tosiseikat Jassun elämän surkeudesta saa sen aivan pois tolaltaan ja syytteleen totuutta. Kaunaiset röhönaurut multakin!

        Joo tuolla palstahäiriköijällä on pakkomielle Oulun lorton valheiden paljastajista, ei kukaan normaali koko ajan päivystä ja hauku tuntemattomia kirjoittajia. Puolustaa virallisesti mielisairasta ja haukkuu ihmisiä jotka paljastavat sarjavalehtelijan valheet, ei ole tervettä ei :D Ai niin kannattaa tosiaan ignooraa palstahäiriköijän haukkumaviestit. Lue ne palstan säännöt, täällä puhutaan puoliverisestä kouluttamattomasta 80-luvun vaatteiden käyttäjä Jassosta, ei siis muista kirjoittajista. Voi titityy ja vintillä tosiaan tuulee;)


      • 80-luvunVaatteet

        Jasso on mielenterveyspotilas ja pitkäaikaistyötön joten antakkee sille armoa!! Ei ymmärrä enää omaa tilaansa vintillä.


      • miehenjättämä
        TaasHäirikköPalstalla kirjoitti:

        Jaska ei nauti arvokasta skumppaa työttömänä vaan loisii veronmaksajien rahoilla vintillä valehdellen asuvan ausseissa. Jasmin on valovuosia takana kauniista siroista koulutetuista suomalaisista naisista. Iso löysä ruho ja ilkeä luonne jolla stalkkaa Testereitä ja muita ihmisiä kertoo Jasson sairaudesta. Terve ihminen ei yritä itsemurhaa ja myy sitä lehdille.

        Jasminin isokokoinen löysä kroppa 80-luvun vaatetuksella ei todellakaan pärjää kauniille suomalaisille siroille mallinmittaisille naisille. Häpeän sinua kirjoittaja, oletko lahna tuulitakissa ja tuuleko vintillä vai kurkkiiko Eero taas ikkunasta? Taitaa 80-luvun vaatetus koukkanokkineen itse puolustaa Jaskaa, kukaan terve ei valehtelijaa puolusta muu kuin sinä. Ketjusta toiseen, yötä päivää, mene töihin paskamaha ja osta muita vaatteita kuin ne 80-luvun rytkyt mut ai niin ei ole rahaa millä ostaa ;) Just saying;) Meillä töissä on kahvitauko, miten työttömän arki sujuu kun aikaa maanisesti häiriköidä tuntemattomia palstan kirjoittajia jatkuvasti? Mene nyt paskamaha töihin mars!

        Älä nyt naurata. Sinäkö muka töissä. Kirjoitustyylisi kyllä tunnistetaan. Et sinä sääliä saa, vaikka kuinka kyrsii se, että Jassu vei miehesi. Mieti miksiköhän hän sinut jätti. Olet syyn tuonut hyvin selville näissä kommenteissasi. Ei kukaan siedä tuollaista käytöstä, jota edustat.


      • dingdongitsellinen
        Titityyy_Jasso kirjoitti:

        Joo tuolla palstahäiriköijällä on pakkomielle Oulun lorton valheiden paljastajista, ei kukaan normaali koko ajan päivystä ja hauku tuntemattomia kirjoittajia. Puolustaa virallisesti mielisairasta ja haukkuu ihmisiä jotka paljastavat sarjavalehtelijan valheet, ei ole tervettä ei :D Ai niin kannattaa tosiaan ignooraa palstahäiriköijän haukkumaviestit. Lue ne palstan säännöt, täällä puhutaan puoliverisestä kouluttamattomasta 80-luvun vaatteiden käyttäjä Jassosta, ei siis muista kirjoittajista. Voi titityy ja vintillä tosiaan tuulee;)

        Sepä onkin häiriköintiä, kun ei ole kanssanne samaa mieltä ja hauku Jassua. Näkyy ottavan koville.


      • ToTuus.sattuu.ainaKin

        Miksi haukut sitten muita kommentoijia?
        Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ky henkilöstä, sinullakin, mutta ihmettelen kovasti miksi hyökkäät anonyymien kommentoijien kimppuun.
        Kaikki eivät arvosta ikänsä työttömänä ollutta, haavemaailmassa elävää julkkista.


      • näinsemeneejatkuvasti
        ToTuus.sattuu.ainaKin kirjoitti:

        Miksi haukut sitten muita kommentoijia?
        Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ky henkilöstä, sinullakin, mutta ihmettelen kovasti miksi hyökkäät anonyymien kommentoijien kimppuun.
        Kaikki eivät arvosta ikänsä työttömänä ollutta, haavemaailmassa elävää julkkista.

        En minä hyökkää kenenkään kimppuun, enkä edes sairaaksi väitä, kuten minua on kommentoitu. Työttömiä omassa kuplassaan eläjiä täällä näyttää moni olevan ja elävänsä Jassun kautta.


      • huippukoulutettu
        80-luvunVaatteet kirjoitti:

        Jasso on mielenterveyspotilas ja pitkäaikaistyötön joten antakkee sille armoa!! Ei ymmärrä enää omaa tilaansa vintillä.

        Koskas sä olet viimeksi/tai vielä töitä tehnyt?


    • Hävetkää

      Haistakaa nyt tytöt vittu. Pelkästään Jassun omistamat korut maksavat enemmän kuin teidän vuositulonne ja niillä rahoilla hän voi koska tahansa lähteä Karibian luxusristeilylle tapaamaan herrasmiehiä, kun te taas jonotatte Anttilan loppuunmyynteihin.

      • kihisevätjo

        Älä nyt ärsytä niitä liikaa.


    • Jassurassu

      Jassoo on raivosta jo sekaisin. Tekis mieli heittää kiukaalle lisää vettä että kihisis raivosta vieläkin enemmän, mut antaa olla ettei tuu pikalähtöö lähimpään Hiltoniin maisemanäköalalla...

      • Jassulla.riittää

        Siellän aika kuluis rattoisasti, sais jatkaa makoilua ja infota et on nyt lomalla Karibialla, sinnehän ne muutkin Hiltonin asiakkaat aina matkustaa. Kamerat on aina sopivasti rikki ettei voi instaan postata kuvia mut kuullaan myöhemmin lisää. Katkerat ja kaunaiset naurut multakin!


    • hihhahhuu

      Saiskos kuvan niistä koruista? Ihan vaan, että saadaan kadehtia! ;)

      • Arvokorut

        Ei ole mahdollista. Kaikki Jasminin arvokkaimmat korut ovat tällä hetkellä säilytyksessä hänen managerinsa Karl Danhammerin kassaholvissa odottamassa arvonnousua.


    • jassunelämää

      Löytyisköhän Jasminille rooli Salatuista elämistä, ei tarvitsis kuin olla oma itsensä. Martinahan siellä jo olikin.

      • Mnbmnbbm

        Saataiskin joka päivä lisää kadehtimisen aihetta, wuuuhuuu!


      • töttörööjatitityy
        Mnbmnbbm kirjoitti:

        Saataiskin joka päivä lisää kadehtimisen aihetta, wuuuhuuu!

        Joo, eikä tarttis jauhaa työttömyydestä, lentopelosta, 80-luvun kuteista, eikä konkkanokasta maksaläiskineen.


      • Reivatkaa.purjeet
        töttörööjatitityy kirjoitti:

        Joo, eikä tarttis jauhaa työttömyydestä, lentopelosta, 80-luvun kuteista, eikä konkkanokasta maksaläiskineen.

        Meinaatko että ne stailais Jassun 2000-luvulle, wuuputiwuu! Koska Jassu esittäis itseään niin lentopelot, vanhat papat, pappaseksi ja kaikki muu Jassun elämään kuuluva käsittämättömyys kuuluis itsestään selvänä oveliin juonenkäänteisiin.


      • dingdongitsellinen
        Reivatkaa.purjeet kirjoitti:

        Meinaatko että ne stailais Jassun 2000-luvulle, wuuputiwuu! Koska Jassu esittäis itseään niin lentopelot, vanhat papat, pappaseksi ja kaikki muu Jassun elämään kuuluva käsittämättömyys kuuluis itsestään selvänä oveliin juonenkäänteisiin.

        Eiköhän ne käsikirjoittajat keksisi parempia käsittämättömyyksiä, kuin sinä. Vaihtuisi asiasisältö jo pikkuhiljaa ajan myötä. Jäisi jätetyn naikkosen kaunat pois.


      • Foliohattu

        sähän varsinainen selvännäkijä olet...näät kommenttien kirjoittajat ja tiedät heidän elämän tapahtumat. Kyvyillesi voisi olla parempaakin käyttöä, mutta nyt yht`äkkiä en keksi kuka niitä voisi hyödyntää.


      • piipaapiipaa
        Foliohattu kirjoitti:

        sähän varsinainen selvännäkijä olet...näät kommenttien kirjoittajat ja tiedät heidän elämän tapahtumat. Kyvyillesi voisi olla parempaakin käyttöä, mutta nyt yht`äkkiä en keksi kuka niitä voisi hyödyntää.

        Ei tähän tarvita muuta, kuin lukutaito ja luetun ymmärtäminen.


      • TeeJotainHyödyllistä

        siis aidosti ja oikeasti, väität tietäväsi anonyymin kommentoijan olevan henkilö jonka miehen on joku julkkis vienyt? tai tiedät kommentoijan olevan työtön, tyylitön, luuseri ym

        Ja nuo edellämainitut selvität lukemalla ja ymmärtämällä lukemasi.
        Otappa yhteyttä vaikka poliisiin, lue vaikka ratkaisemattomat henkirikokset uutisia ja käytä hyvä ihminen tuo suurenmoinen yliluonnollinen kykysi johonkin tärkeään.

        Täällä tuo ylivoimainen ainoa maailmassa oleva kyky menee täysin hukkaan.


      • titityyjadingdong
        TeeJotainHyödyllistä kirjoitti:

        siis aidosti ja oikeasti, väität tietäväsi anonyymin kommentoijan olevan henkilö jonka miehen on joku julkkis vienyt? tai tiedät kommentoijan olevan työtön, tyylitön, luuseri ym

        Ja nuo edellämainitut selvität lukemalla ja ymmärtämällä lukemasi.
        Otappa yhteyttä vaikka poliisiin, lue vaikka ratkaisemattomat henkirikokset uutisia ja käytä hyvä ihminen tuo suurenmoinen yliluonnollinen kykysi johonkin tärkeään.

        Täällä tuo ylivoimainen ainoa maailmassa oleva kyky menee täysin hukkaan.

        Sinähän tuon sanoit, en minä. En väitä mitään.


      • Iuoiuououyo
        dingdongitsellinen kirjoitti:

        Eiköhän ne käsikirjoittajat keksisi parempia käsittämättömyyksiä, kuin sinä. Vaihtuisi asiasisältö jo pikkuhiljaa ajan myötä. Jäisi jätetyn naikkosen kaunat pois.

        Ehei. Jassu on itsenään ihan parhainta parhautta, ei käsikirjoittajat keksi sellasta menoa ikinä.


    • latapaiskantie

      Ruutupaita tai veriotsa taas vauhdissa näköjään...huoh,,,,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3105
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2492
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      368
      2306
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe