Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vuosikokous

Rehellisyysmielinen

Oliko vuosikokouksessa taas joukko uppo-outoja, mistä lie paikalle kärrättyjä vanhuksia äänestämässä Pesosta?

Vai oliko paikalla enää yhtään ainutta rehellisyysmielistä seuraamassa sirkusta? Parrakas nainen, klovneja, eläimellistä mölinää ja hullutuksia. Joukon johtamista apinanhäkistä käsin. Ei ihme, että normaalit ovat poistuneet!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaalipukki

      Ei tuolla kukaan tavallinen enää jaksa olla mukana. Miksi edes olla, kun yhdistyksestä ei ole mitään muuta jäljellä kuin umpikiero maine.

      Antaa Pesosen ja Tontun pitää yhdistys, heille se on tärkeä. Pesonen ei malttanut edes vakavan sairauden vuoksi olla poissa kuin pari kuukautta, niin tärkeä puheenjohtajan titteli on hänelle. Tontulle asia on yhtä tärkeä, Ipussa hän saa olla kukkona tunkiolla ja pomottaa ja ilkeillä muille Pesosen selän takaa. Missään muuallahan hänen käytöstään ei katsottaisi minuuttia pidempään.

      Ainoa asia mikä surettaa on se, että Ilkka Hakalehden perustamasta kunniakkaasta puolueesta on tehty tällainen irvailukerho. Mutta kyllähän jokainen ajatteleva näkee, että Ipussa oli Hakalehdon aika ja sitten tämä nykyinen irvailuaika, jonka kanssa edesmenneellä Hakalehdolla ei ole mitään tekemistä.

      Itse jään lähivuosina eläkkeelle. Sitten elämäni täyttää lastenlasten kanssa touhuaminen ja hyvien kirjojen lukeminen. Vakavasti otettava politiikka on sekin mahdollista tietyin varauksin. Ei tulisi mieleenkään, että perustaisin muutaman hengen yhdistyksen ja kävelisin nokka pystyssä itseäni puheenjohtajaksi kutsuen ja yhden hengen seminaareja pitäen. Mutta jokainen elää tavallaan.

      • toopetaapero

        Kaalipukin on turha haikailla laiskoja eläkepäiviä kun teot ovat johtaneet Suomen konkurssiin. Opettele tekemään oikeaa työtä toimeentulosi eteen jotta pysyt hengissä valtiossa jossa teikäläiset tuhosivat kaikki tarpeelliset työt. Vai luuletko kiinalaisten vapaaehtoisesti ruokkivat sinuakin maailman ääriin?


      • Kaalipukki

        Terveisiä Satakuntaan! Minä olen koko aikuisikäni tehnyt rehellistä työtä. On toki aivan turhaakin työt. Ylivoimaisesti turhin työ on sellainen, jossa täytetään vaan lomakkeita, joilla anotaan isoja rahoja EU:lta vain siksi, että sattuu omistamaan pellon. Melkein yhtä turhaa työtä on opettaa kieltä, jota kukaan ei tarvitse.

        Ipussa on tämäkin mennyt aivan nurinkuriseksi. Turha työ on tärkeää ja toisin päin. Parasta olla vastaamatta enää yhtenkään ipulaisen viestiin, muuten muuttuu itsekin oudoksi.


    • 1Store

      Siellä oli ihan tavallisia IPU:n jäseniä. Ikäjakaumaa en sen enempää tutkinut. Jyväskylässäkin oli ihan tavallisia ipulaisia. Joku vuoden mukana ollut kyllä kiukutteli, ettei ole koskaan niitä ihmisiä nähnyt. Miten olisikaan. Kynnys lähteä Etelä-Suomesta Rovaniemelle on aika korkealla.

    • hottentottia

      Ihan tavallisia juu, yksi räkä känissä yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe