Vasemmisto vihaa itsenäisyyttä

suuri-ero

1917 vasemmisto halusi liittää Suomen N-liittoon. 1994 se liitti Suomen EUn jäseneksi. IPUn johto on julistanut kuuluvansa vasemmistoon. Tämä on jurppinut äänestäjiä kovasti. Ipulaiset haluavat itsenäisen Suomen tärkeine periaatteineen eikä mitään vasemmistolaista kieroilua. Se on aina johtanut ongelmiin koska meiltä viedään valta ulkomaille. Kyllä Kekkosen aikakin oli taloudellinen katastrofi. Tämä Eu kyllä voittaa senkin.
IPun pitää muuttua äänestäjiensä mukaiseksi eikä juputtaa sosialismin aatteita. Ihan jokainen täysjärkinen tietää että sosialismi perustuu varastamiseen ja diktatuuriin. Aivan samoin kuin rosvokapitalismi. Puoluejohdon pitää sentään tietää ero sosialismin ja sosiaalisen välillä vaikka se sanoissa on vain yksi a.

13

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • napa_kymppi

      Merkittävin kommentti koko palstalla sen alkuajoista saakka!
      Kiitos siitä!

      IPU on tainnut pelätä menestymistä ihan alkuajoista lähtien, liekö johtajansakin vasemmistolaisuus vaikuttimena ja EU vasemmiston tilaamaa varaventtiiliä lauman ohjaisluun.

    • p.paarma

      Väite on kerrassaan mahdoton. Tuolloin ei kenelläkään ollut mitään tietoa Neuvostoliitosta. Sen sijaan tosiasia on, että Vaasan hallitus kutsui 2 saksalaista divisioonaa tappamaan punaisia ja josta lähtien Suomen porvaristo napanuora Saksaanalkoi.
      Fasistinen Saksakin kelpasi liittolaiseksi Suur-Suomen toteuttamiseksi. Se olisi merkinnyt tulevan Neuvostoliiton alueiden anastamista.

    • Qweertyiiopouytrwwrty

      Suomessa duunareita tappoivat saksalaisten lisäksi ruotsalaiset. Suurin osa punaisista kuoli Vankileireillä.

      800 punaista pakeni Ruotsiin, jossa heidät otettiin kiinni ja suljettiin internointileireihin.

    • Ghhfffgg

      Ja vuosi oli -18.

      Vuonna 1917 suomi itsenäistyi.

    • Qweertyiiopouytrwwrty

      5199 punaista kaatui taisteluissa.
      7370 teloitettiin.
      11652 kuoli nälkään ja tauteihin Vankileireillä.

      Miksi porvaristo vihaa edelleenkin Suomen kansaa. Eikö näin monta uhria kostotoimena riittänyt?

    • Qweertyiiopouytrwwrty

      Valkoisten puolella taisteli 1000 ruotsalaista, sekä 15 000 saksalaista. Yli 80% kuolleista oli punaisia.

    • Xxcvvccvv

      Jopa 80 000 suomalaista torpparia ja työlästä oli vangittu. Kun maailmalle levisivät tiedot vankien kurjasta kohtelusta, oli valkoisten pakko ulkopuolisten sivistysvaltioiden vaatimuksesta vapauttaa poloiset rääkkäämänsä vangit.

      Silloin kansanmurha jäi kesken. Nyt yritetään kansanvaihdon kautta päästä samaan lopputulokseen. Näin pitkävihainen on Porvari. Edes sata vuotta ei riitä tyynnyttämään tätä raivoa.

      • tässä-totuus

        Ketkä vasemmistolaiset ovat estäneet nykyistä kansanmurhaa? Huomio myös että IPU ei ole ollut vasemmistopuolue vaan markkinataloutta kannattava sosiaalinen puolue toisinkuin oikeistolaiset kommunistit:Keskusta ja Kokoomus. Valitettavasti tuo SN on saanut levittää heidän valhepropagandaa vapaasti.


    • p.paarma

      Vuonna 1 917 ei ollut Neuvostoliittoa. Se syntyi vasta 1 922 kansalaissodan jälkeen neuvostotasavaltojen yhdistyessä.
      Suomen itsenäistymisestä on kummia taruja sodan ja jääkärien toimina. Niillä ei ollut mitään merkitystä seikan kanssa. Riitti kun hallituksen delgaatio matkusti Pietariin Neuvosto-Venäjän hallituksen pakeille ja esitti itsenäisyysjulistuksen joulukuun lopulla 1 917. Neuvostojen toimeenpaneva komitea hyväksyi itsenäisyytemme tammikuun alussa 1 918. Muistutettakoon että jokainen kapinoiva valkoinen kenraali julisti, että valtaantullessaan he riistävät Suomen itsenäisyyden.
      Punaisten kansanvaltuuskunta solmi kauppa- ja valtiolliset suhteet Neuvosto-Venäjän kanssa. Kaksi itsenäistä valtiota solmi sopimuksen.
      Luokkasodan aikana jo helmikuussa ensimmäinen suojeluskuntalaisten sotaretki Itä-Karjalaan Vienaan ilmensi halua vallata naapurimaan alueita Suureksi Suomeksi. Suur-Suomi ideologia syntyi terroristisen aktivistiliikkeen piirissä ja josta se siirtyi suojeluskuntaliikeeseen viralliseksi opiksi.
      Porvarit vihaavat Suomen itsenäisyyttä haluamalla myydä maamme naton sotakentäksi.

    • turha.kapinoida

      Minun ukkini oli tappamassa ryssiä veljessodassa valkoisten puolella.

      Punikit kun luulivat tekevänsä sen minkä bolshevikit tekivät aina suomelle suopealle tsaarin hallinnolle ja päästivät Leninin ja Marxilaismieliset valtaan, siekailematon kansanmurha alkoi välittömästi ja sitä jatkui aina kuusikymmentäluvulle saakka.

      Olen valmis seuraamaan ukkini jalanjälkiä jos IPU ja muut ryssäkiihkoiset ja murhanhimoiset paskiaiset yrittävät jotakin perustuslain vastaista.

      • aivottomalle

        IPUlla ei ole mitään tekemistä Venäjän kanssa toisinkuin Keskustalla ja Kokoomuksella saati vasemmistolla. Ei edes kaupankäynnin suhteen.


    • komut.ketoon

      jottei suistuta sivuraitelle:" 1917 vasemmisto halusi liittää Suomen N-liittoon. 1994 se liitti Suomen EUn jäseneksi. IPUn johto on julistanut kuuluvansa vasemmistoon. Tämä on jurppinut äänestäjiä kovasti. Ipulaiset haluavat itsenäisen Suomen tärkeine periaatteineen eikä mitään vasemmistolaista kieroilua. Se on aina johtanut ongelmiin koska meiltä viedään valta ulkomaille. Kyllä Kekkosen aikakin oli taloudellinen katastrofi. Tämä Eu kyllä voittaa senkin.
      IPun pitää muuttua äänestäjiensä mukaiseksi eikä juputtaa sosialismin aatteita. Ihan jokainen täysjärkinen tietää että sosialismi perustuu varastamiseen ja diktatuuriin. Aivan samoin kuin rosvokapitalismi. Puoluejohdon pitää sentään tietää ero sosialismin ja sosiaalisen välillä vaikka se sanoissa on vain yksi a. "

      Asiaa koko teksti!

    • irvokas_ketalekerho

      Tämä ketju on sitä ittiään, muuneltua ipu totuutta jolla perustellaan, miksi suomi ei voisi olla itsenäinen eu:n ulkopuolellakaan ja se olisi jotenkin oikeutettua kun valtaa pitäisi venäjä.
      V-tu mitä porukkaa...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe