Suullatyydytys

Sanna19vuotta

En osaa suuseksiä, enkä kohta haluakkaan,kun mies työntää kovan peniksen suuhuni minulta tulee väkisin yökkäys ja rupean kakomaan, poikaystäväni turhautuu kun en saa koko kullia suuhuni vaikkei se ole edes mitenkään iso, miksi se pitää tunkea suuhun kokonaan, eikös se nuppi ole se herkin alue, miksei sen nuoleminen ja imeskely riitä, jopa tykkään siitä ,mut koko kullin väkisin suuhun survominen ällöttää enkä halua kysymys kuuluu: "onko se jotenkin parempaa miehestä että niellään se kulli juurta myöten???

35

1763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin, olen kyllä sillä linjalla että olisi ihan kiva jos ottaisi toisen huomioon
      näissä hommissa, sillon molemmat nauttisivat enemmän.......

    • Tottakait se on parempi. Koko kalu on tuntevaa aluetta.. Kunnon huulihölkkää sen pitää olla ja mahdollisimman laajalta kalun mitalta. Sun tarttee vain rauhassa saada harjotella jo kokeilla/ totutella siihen kaluun, jolloin yökkäys refleksi alkaa helpottaa. Ehkäpä miehesi pyrkii itse työntämään kaluaan suuhusi, jolloin se saattaa herkemmin laukaista refleksin. Hänen pitäisi olla liikkumatta ja sinä teet sen likkeen omaan tahtiisi, jolloin kontrolli on parempi.

      • mitähähh

        Ohoho neitystpoika se täällä neuvoja antaa:D


    • TBLAGOF

      Onhan se mukavampaa mitä syvempään pääsee, mutta hittaasti sitäki kannattaa aloitella.

      Joitain vinkkejä kakomis-reflexiin on kuulemma käden pitäminen nyrkissä ja siihen keskittyminen (ennemmin toimii jos jätkä panee suuta varmaankin)

      Ja tietyissä asennoissa kuulemma on helpompi sujahtaa syvemmälle.

      Mutta sano jätkälle että ei tuollee voi tehdä, menee maku koko hommasta.
      Pikkuhiljaa siitä treenailemaan.

    • Sanot jätkälle että joko suuseksissä mennään sun ehdoilla eteenpäin rauhassa harjoittelemalla ja jätkä tosiaan on paikoillaan kun otat suihin tai suuseksi loppuu kokonaan. Ja jos jätkä ei tajua omaa parastaan, niin on syytä sitten olla ilman suuseksiä.

      Tarkoitus kuitenkin että molemmat nauttivat seksistä.

      • Anonyymi

        just näin


    • 50m09

      Ottasit vaikka minuun yhteyttä,opetan ottamaan...😉

    • Sanna19vuotta

      Tykkään kyllä seisovasta kullista ja kiihotun kun liu'utan esinahkaa hitaasti taakse niin että koko nuppi tulee esiin, minusta on tosi kiihottavaa pyöritellä kielellä kullinnuppia ja katsella ja tarkastella kovana jököttävää munaa ,mut kokonaan en sitä kurkkuuni halua ,sperman nielen kyllä ihan miellelläni jos mies sitä haluaa, mieluiten annan ruiskia sen rinnoilleni ja hieron sen niihin, sperma tekee kuulemma hyvää iholle. 50m09 oletko 50 vuotias? Jos olet niin olen vähän heikkona ikäisiisi ja haluaisin joskus kokeilla miltä seksi tuntuu kokeneen miehen kanssa, onko totta että osaatte tyydyttää naisen kunnolla.

      • 50m09

        Joo,viiskybänenhän minä... No,en yleistäisi,mutta itse olen aina pitänyt huolen naisen nautinnosta ennenkuin ajattelen edes omaani... ja nauttinut aina suuseksistä myös toisinpäin,saathan sitä tarpeeksi,ettei homma ole yksipuolista,niinkuin usein tuntuu suhteissa olevan...😏


      • 50m09

        No,Sanna,mihis katosit,vai menikö pupu pöksyyn...😏


      • Anonyymi

        Olen yli 50 vuotias mies ja mun kyrpää saisit ottaa suuhusi ja spermat voisi lentää sun rinnoille mä nuolisin sun pillua paljon että klitorisi tulisi kuumaksi että voisin naida sua käytän kondoomia t.kiimainen mies👍😍👍


    • Eiväkisintyöntämällä

      Eihän se kivaa ole kun mies työntää kullia survomalla sisään. Nainen on se joka hyväilee ottaa suuhun. Mutta lopeta heti jos alkaa väkisin työntämään. Sen pitää tuntua kivalle. Ei epäreilullulle. Väkisin nieluun työntäminen ei minusta ole mukavaa. Itse olen tehnyt sen mutta mieheni ei työnnä väkisin siksi se tuntuu mukavalle. Sano miehellesi älä tei sitä väkisin. Ole tekemäti kaksi kuukkautta. Ja kokeile uudelleen.
      Ellei sekään auta et tie ollenkaan.

    • Kohteliasmies47

      Upeaa, että otat suuhun. Kaikki ei ota. Mitään, mikä ei tunnu hyvältä, ei pidä tehdä. Tuommoinen tunkeminen on törkeää. Seksi on toisen huomioimista. Nuoleminen ja pään imeminen riittää todella hyvin. Olisikin hienoa näyttää tuommoiselle nuorelle naiselle, mitä naisen hyvänä pidosta on oppinutkin :)

    • Sanna19vuotta

      Kiitos ihanat miehet kun kannustatte ja olen imarreltu ja ihan vähän kiihottunut näistä tapaamisehdotuksista , mieluusti imeskelisin puhdasta kovettuneen kullinnuppia, minusta seisova muna on vaan niin mahdottoman kaunis, tyttöfrendin kanssa joskus jutellaan että mitä me voitais kulliin hieroa ja sitten nuolla pois , mä voisin nuolla tahmeaa hunajaa tai sulatettua suklaata siitä.......onks ihan tyhmä ajatus??

      • Kohteliasmies47

        Hunaja on niin tahmeaa, että se pitää nuolla todella huolella. Muuten esinahka liimaantuu ;)
        Suklaa tai vaniljajastike kuulostaisi juoksevammalta ja helposti nuoltavalta. Voisin nuolla sitä päältäsi...


      • 50m09

        Sanna,mulla puhdas,kun leikattu,ei mtn kullijuusto ongelmia... Paljaspäistähän vois 'dipata' vaikka kermavaahtoon,suklaamousseen... mistä mausta nyt sitten sattuukaan pitämään...😄

        Mikähän olis sun maku...😉

        [email protected]


    • Sanna19vuotta

      Hei 50m09 , ymmärsinkö että olet ympärileikattu??? En ole koskaan nähnyt esinahatonta kullia. Kermavaahtoa minulle. Kerro lisää kullistasi, ohut vai paksu, suora kenties. Kuule, kiinnostuin ja näin jopa märkää unta sileästä leikatusta kullista kun kuvittelin miltä tuntuisi nussia semmosta puikkoa.

      • 50m09

        Sannaseni😘,edellisessähän oli osoite,ota rohkeasti suoraan yhteyttä,voidaan ainakin jutella enemmän kun tätä kautta...😏 en pure,nuolasta ehkä voin😋susta riippuu että mistä ja mitä... ehkä tarjoot eskimopuikon...😇


    • Tiinuliinukki

      Minulla oli sama ongelma aikoinaan mieheni kanssa, mutta reipas asenne ja ahkera harjoittelu auttoi hieman. Käännyin lääkärin puoleen loppuviimein ja sieltä sain kuulla että eestissä on kirurgi, joka leikkaa kurkusta oksennusrefleksin aiheuttaman aistin pois. Kysyppä omalta lääkäriltä neuvoa.

    • Sanna19vuotta

      Hei "50". Olen kyllä kiinnostunut ja kostun ja kiihotun ajatuksesta että minut ottaisi kokenut ja hellä mies ja ympärileikattu kova kulli kuulostaa oikeastaan aika pornolta ,haluan että mies on itsevarma ja ottaa esileikkien ja nuolemisen jälkeen minut määrätietoisesti ja kovasti ja syvälle. Mutta en ole vielä valmis tapaamiseen vaikka haluaminen saakin alapääni turraksi. Jos joskus uskallan niin otan yhteyttä ja saat näyttää minulle mitä kokenut mies osaa ja minä haluan tutkiskella sinun miehuuttasi. Mitä teet minulle jos saat vapaat kädet , minä nuolen ja imen pyllyn ja pallit sekä dippaan ihanaa kulliasi kermavaahtoon ja nuolen sen aivan kiiltävän puhtaaksi ,en halua että laukeat sisääni vaan haluan hieroa spermasi rinnoilleni, minusta se on tuhmaa ja kaikki tuhma kiihottaa minua.

      • 50m09

        Ethän 'sanna' vaan ole poika,joka fantasioi...😏mikset ota suoraan yhteyttä,jos kiinnostan...😕mitä tekisin... No,leluja,nahkakahleet ja kaulapantakin löytyy tuolta 'lelulaatikosta'...😉


      • 50m09

        Ja jos😯ottaisit suoraan yhteyttä,ei tarviisi täällä kertoilla,kuviakin saisit...😄


      • adgdfg
        50m09 kirjoitti:

        Ja jos😯ottaisit suoraan yhteyttä,ei tarviisi täällä kertoilla,kuviakin saisit...😄

        Voin vakuuttaa sinulle pappaseni, että kyseessä homopoika. Aika paljon on tullut naisien kanssa netissä ja sen ulkopuolella kirjoteltua ja tunnistan kyllä naisen kun sellaisen kanssa kirjoitan.


      • 50m09
        adgdfg kirjoitti:

        Voin vakuuttaa sinulle pappaseni, että kyseessä homopoika. Aika paljon on tullut naisien kanssa netissä ja sen ulkopuolella kirjoteltua ja tunnistan kyllä naisen kun sellaisen kanssa kirjoitan.

        'pappaseni'? No heitähän voltti! Tosin samaa ajattelin heti alkuun minäkin...


    • Suihinotto tuntuu hyvältä, jos sen tekee herkästi ja hellästi :) Siinä ei tarvitse todellakaan työntää koko kullia palleja myöten naisen suuhun. Tapansa tietysti kullakin, mutta minulla terska on sen verran herkkä, että se ei kaipaa kovaa kohtelua.

      Mutta jos suihinotto tuntuu hyvältä, niin kyllä naisen nuoleminenkin on ihanaa. Mitä märempi, sen parempi :)

    • Lahtiseksi

      Ketäpä ei esinahaton kulli kiihottais ,täällä olis 44 vuotias posliinitytteli Lahdesta joka haluaisi sen öljyllä liukastettuun pyllyyn samalla kun työntelen sauvaa pimppiin ,pidän kovasti kun minua naidaan pyllyyn, kulli vaan ei saa olla iso, paras olisi kova ja ohut.

      • 50m09

        Tyttelinin voi kirjoitella suoraan tohon ed.mainittuun osotteeseen...😉


      • 50m09

        Siis: tyttelikin...😏


      • 50m09

        Posliinihan pn parasta nuoltavaa! Ja öljyleikit❤️ kirjoita suoraan,vaihdetaan vaikka kuviakin...😉


    • Juliet.H.R.C

      Hyvä kysymys, tuntuuko se paremmalta vai mikä siinä oikeen on. Jostain syystä miehet tykkää siitä kun kullin ottaa kokonaan suuhun, ja siitä myös kun nielee niiden spermat. Jälkimmäinen nyt ei ainakaan liity tuntoaistiin.. Minusta molemmat noista on kiva tehdä, enpä kyllä osaa sanoa miksi. Osittain kai siksi kun mies tykkää, mutta enimmäkseen ehkä se on jotenkin ihanan antautuvaa.. mikä ehkä suuhun ottamisessa muutenkin viehättää eniten, se polvistuminen miehen eteen ja jonkinlainen palveleminen tai joku sellainen. No, en tiedä selittikö tämä nyt mitään.

      • Kohteliasmies47

        Noin se minustakin tuntuu. Aivan loistavalta palvelulta. Tulee tunne, että nainen haluaa todella miehen nauttivan, sitten voikin olla naisen vuoro ;) Nielemisessä on samaa tunnetta, mutta se ei ole välttämätöntä, hienoa toki. Kokonaan suuhunottaminen ei ole välttämätöntä, ei ehken mahtuisikaan ja nainen saa määrätä tahdin. Hyvä meininki Juliet...


    • Piukkapylly29v

      Kyllä miehenkin pillua nuollessaan täytyy käyttää koko suuta , ei minulle ainakaan riitä että vähän kielellä lipoo vaan sitä on nuoltava ,imettävä,näykittävä ja otettava pillu kokonaan suuhun ,häpyhuulien venyttely tuntuu myös ihanalta ,ja kielineen on mentävä mahdollisimman syvälle ,sen täytyy tuntua kunnolla ,sitten minäkin annan kullillesi kunnon käsittelyä suulla ,ja tietenkin nielen spermat.

      • Kohteliasmies47

        Totta kai noin, mutta pillun nuolemisessa suu ei käy pieneksi ja voin kuvitella tuon sormet kurkussa tunteen, jos toinen tunkee väkisin. Pillun nuolemisessa sitä ei tule, vaikka yrittää hukuttaa itsensä sinne :) Nuoleminen on kiihottavaa.


    • Anonyymi

      Poika ystäväsi on pornon riivaama sadisti ja sinä masokisti, tilanteestasi riippuen lemppaa se sadisti pihalle tai itsesi ja sitten tässä ystävän ystävällinen aforismi: pitkän iän salaisuus, yritä olla lyhentämättä sitä. Mällit henkitorvessa ja kyrpä tulppana kurkussa ei ehkä ole se kivoin tapa päätyä patologin vastaan otolle ja siitä kirkkomaalle.

    • Anonyymi

      Ap, ota kalun varresta kiinni, vaikka kaksin käsin niin ei uppoa niin syvälle.
      ps ei penistä työnnetä toisen suuhun, toinen ottaa, jos haluaa ottaa, sen suuhunsa

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe