Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Aisankannatus ja Vaimot ?

Aisaa44

Kertokaa arvoisat Rouvat mitä ajattelette aisankannattajista ? Onko Teillä henkilökohtaisia kokemuksia ?
Perheessämme tuo asia on pulpahtanut keskusteluissa esille miehen ehdotuksesta. Keskustelua pidemmälle emme ole kuitenkaan edenneet.

39

4229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MinäMiina

      Jotenkinhan tuo seksi on järjestettävä, jos ukolla ei seiso. Ei oo kokemusta ittellä.

    • Masaon

      Vittu, tää on taas näitä. Mee paneen ja kokeileen, sillähän se selviää. Mulla muija kuvitteli, että voi paneskella kenen kanssa lystää. Laitoin tuon kierrätykseen ja etsin tilalle vähän tolkumman.

    • Uuuhhhjjjj

      Niin tai työnnä edes löylykauha perseeseen ja kannattele sitä.

      • Kauhija

        Joo, ja yritä sitten heittää löylyä sillä ja laita You Tubiin.


      • TriMengele

        Kuten myös, laita löylykauha syvälle hanuriisi (varmista että otin on hyvin hiottu ja lakattu ettei tule tikkuja peräsuoleen) ja koita sen avulla heittää vettä kiukaalle. Ja tosiaan lisäpisteitä siitä, jos filmaat temppusi tuonne Internetzin ihmeelliseen maailmaan, kuten Youtube tai Vimeo.

        Voin sitten ihan vittuuttani tulla diggaan ja peukuttamaan "Löylykauhamiehen" suorituksia. Tiedä häntä vaikka sinusta tulisi kuuluisuutesi ansiosta ns. nettihitti ja saisit kaikkien pervojen rahoilla Suomen talouden jälleen nousuun.

        Mieti hei mikä kunnia, ilman viagraa saat jotain nousuun? Jopa Suomen talouden. Kas siinä sinulle työsarkaa ja ei muuta kuin filmaamaan saatanan löylykauha-pervo.

        Vakavasti puhuen, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

        a.) tarkista lääkitys ja tarvittaessa kysy kallonkutistajalta lisää tabuja
        b.) tee psykoosillasi fyrkkaa, ehkä Hollyweird ostaa sun löylykauha-sekstailut hyvällä rahalla

        Aikuisten oikeasti, sää oot aivan sairaasti pihalla ja todella tarvit jotain apua. Voisitko ystävällisestä ottaa yhteyttä psykiatriisi ja mennä johonkin pyöreään huoneeseen lepäilemään? Nettiin sinua ei ainakaan voi päästää....


    • Laastit

      Tässähän näkyy taas olevan nämä pakolliset "löylykauhajutut". Kohta varmaan tulee myös asiallisia keskusteluita.

    • Tomimiettis

      Kyll kait siinä noi Vaimot sellasii Hottiksii, joill ei mikkä riitt ?

    • Meillä mies halusi seksiin vaihtelua. Tuli tuttava pariskunta mukaan. Siitä se alkoi mökillä yhdessä saunomisesta. Se toisen pariskunnan nainen kehui olleensa mukana kimppakivana. Huokutteli minutkin siihen. Nyt epäilen naisen olleen mukana vain minua houkuttelemassa.
      Mies sai mitä halusi. Ollaan edelleen aviossa. Olen itsekkin ruvennut tykkäämään.

    • qerhvoquhert

      Eikös tota "höyrykauhahörhöä" vois siirtää jo takas "osastolle" ja pistää lääkkeet kohalleen.

      • Uuuhhhjjj

        Hörhöile itsellesi löylykauha hanuriin helvetin kurppa.


    • Cuckoldwife

      Mun mies on aisankannattaja ja en oikein löydä mitään ongelmaa hänen kanssaan. Naimisissa oltu kohta 20 vuotta. No mun elämä on ollut...hmm... mielenkiintoista.

    • Moneenjunaan

      Noita aisureita on monensorttisia. Osa haluaa olla alistettu, osa on pakosta alistettu ja osalle koko juttu näyttää olevan "viihdettä".

    • OnnellinenOLen

      Minun on tuosta perusjutusta poikkeava. Olin 29 vuotias ja 8 vuoden naimisissaolon ja yrittämisen jälkeen emme saaneet lasta. Vika oli mieheni spermassa. Keinohedelmöitys oli jotenkin niin vaikeaa juttu, että se ei tullut kyseeseen.
      Niinpä sovimme mieheni kanssa, että harrastan seksiä sopivien ehdokkaiden kanssa, niin kauan, että tulen raskaaksi.
      Lehti-ilmoituksilla ja tanssipaikkoilla etsin sopivia partnereita. Halukkaita oli, kun en kertonut alkuperäisestä tavoitteesta mitään. Minua huomattavasti nuoremmat pojat eivät paljoa välittäneet, panivat, jos vain joku tarjosi pesää. En halunnut tietää kuka olisi mahdollisen lapseni isä, siksi olin sillä tietyllä viikolla kuukaudesta mahdollisimman monen kanssa, no ehkä joskus n. 20 kanssa, viikon aikana. En pitänyt lukua, enkä kysellyt nimiä. Puoli vuotta ja sitten raskaustesti osoitti minun olevan raskaana. Nyt tuo poika on jo 18 vuotias, ja muutanut opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Minua ja miestäni lukuunottamatta kukaan ei tiedä tästä.
      Nyt olemme jälleen, mieheni ehdotuksesta, silloin tällöin harrastaneet tuota. Tarkoitus ei enään ole tulla raskaaksi. Mutta se kiihotta minua ja miestäni erityisesti. Jotenkin tuo asia jäi "päälle" ja nyt sitä voi vain tehdä omaksi ilokseen... ja myös toisten.

      • Virsikirja

        Huora olet, annoit toisen miehen panna itsesi raskaaksi.


      • MiettiiMi

        Miksi, kun asia hoitui luonnonmenetelmällä, sehän oli hienoa. No toki jatkosta en sitten tiedä, miten siihen suhtautuisin.


      • UneliasEspoossa

        20 viikossa tekee melkein kolme päivässä. Mistä niitä miehiä löytää niin paljon?!


      • Katri31

        No kyllä miehiä riittää noihin hommiin, eikä tarvitse kaukaa haeskella. 10 minuuttia niin baarista löytyy seksikumppani naiselle kuin naiselle. Tai laitappa ilmoitus nettiin kuvan kanssa, niin sata vastausta on nopeasti. Entäs sitten toi tinderi ?


      • Jotenkin kiihoittava tapaus. Vaimoni kyllä harrastaa syrjähyppyjä muttei kerro minulle niistä.


      • Anonyymi
        Virsikirja kirjoitti:

        Huora olet, annoit toisen miehen panna itsesi raskaaksi.

        Mikä olet tuomitsemaan muita? Lue kirjaasi ja ole vaiti,


      • Anonyymi

        Miestäni kiihoittaa juuri tuo mahdollisuus , että tulen raskaaksi kun panen "vieraan miehen"kanssa ja mieheni näkee yhdynnän.


      • Anonyymi

        Tosi viisas toiminto.Noin tommonen lapsettomuus pitäisi hoitaa.Hoidot pitkiä kalliita myös epävarmoja.Onnitelut fiksua porukkaa.Voi sitä herkutella vieläkin.Hyvä. Minun oma haave on,että haluaisin olla aisuri.Hyvä mies kävisi pitämässä vaimoa hyvänä.Olen kyllä sanonut hänelle jos tulee tilaisuus voi käytää omalla tavallaan koskee se mitä hyvänsä.En ole mustis vaan hänen hyvinvointi edellä mennään.


    • inkerille

      Joskus oli mielessä ehdottaa miehelle m m n tai parinvaihtoa vaikkapa tuttavapariskunnan kanssa kun seksi ei ole pelittänyt vuosiin juuri ollenkaan, lähinnä vaan asustellaan omakotitalossa ja siinä kaikki, toinen toisessa päätä. Kesällä tein päätöksen omasta "uudistautumisesta" etsin seuranhakupalstalta itselleni rakastajan, kerran, pari viikossa tavataan ja se oli minun ratkaisu, olemme molemmat varattuja.

      • vccxfghh

        Lumppu jakorasia työnnä löylykauha perseeseen


    • Mimiina

      Minä haluaisin itselleni aisankannattaja miehen. Olen 43 v. haluan vauhtia seksielämääni. Ystävättärelläni on tuollainen vaan suhteen systeemi, ja mies on siinä touhussa myös mukana. Kateellisena kuuntelen noita kertomuksia viikonlopun seikkailuista.

      • Anonyymi

        Moi täällä on yksi vapaaehtoinen, mistä päin oot?


    • Ikkunasta

      Ei ole hk. kokemuksia, mutta rivarissa asuu n. viisikymppinen pariskunta, jolla tuo seksielämä on melkoisen vilkasta. Ravintolasta tullessaan he tuovat aina jonkun miehen kolmanneksi. Ja onnellisilta näyttävät.

    • Pannaanvaan

      Mulla on "aisuri mies". Mukava, hellä, rakastava ja mikä parasta ei mustasukkainen:)
      Ei oo valittamista, sopii mulle kyllä. Alkuun oli hiukan outoa harrastaa seksiä vieraiden kanssa, mutta tottumus on toinen luonto. Jos en elämässä ole tuota maallista mammonaa saanut kerättyä, niin kokemusta kyllä. Mutta toki, kyllä tuo vaatii mieheltä luennetta ja itsetuntoa. Ja harvassahan sellaiset miehet ovat.

    • Kyllähän noita miehiä löytyy, se ei ole mikään ongelma. Se, että löytää täyspäisen niin voi olla sitten jo toinen juttu. On vapaita miehiä jotka haluavat vain seksiseuraa tai jopa vakituista seksiseuraa mutta jos tälläisessä tapauksessa laittaa ilmoituksen johonkin niin varmaan noin 95% naisilta tulleista vastauksista on maksullisilta naisilta.

      Minä olen liikkunut ilmeisesti aina oudoissa piireissä vaikka olen mies ja olen töissä miesvaltaisella alalla, niin koskaan 20 vuoden työurani aikana en ole koskaan kuullut kenenkään miehen kertovan omasta seksielämästään, saatika parinvaihdoista, ryhmäseksistä yms. enkä varsinkaan koskaan ole joutunut tilanteeseen että olisi pyydetty johonkin kimppaan mukaan. Olen aina pitänyt tuollaista toimintaa vain fantasiana tai elokuva-alan tuotantona. Mutta ilmeisesti se on oikeassakin elämässä mahdollista??

      • ohb

        Ei miehet kehtaa julkisesti myöntää olevansa aisankannattajia.


      • MieMietin

        Minä olen muutamia kertoja lähettänyt ylläpidolle siivousehdotuksen noitten kutsuni-hörhön ja tämän löylykauhakahelin kirjoituksista. Olen myös tarjoutunut siivoojaksi ja kertonut, että usein voisin siivoilla pari-kolme kertaa päivässä. Vastausta ehdotukseeni en ole saanut, joten on kai vain siedettävä noitten ääliöiden tekstit.

        Ehdotan kuitenkin, että ollaan niin kuin ei tiedettäisikään niitten kirjoituksista mitään, eikä vastailla niihin mitään - siis vaietaan ne kuoliaiksi. Minä en tämän vuodatuksen jälkeen huomioi heistä kumpaakaan.


    • Kivata

      Mulle kyllä kelpais aisankannattaja mies. Se vasta kiva olisi.

    • aisuriversioita

      Itselleni hieman hämärän peitossa nykypäivän aisanakannattajien eri ilmentymät / versiot.

      - https://fi.wikipedia.org/wiki/Aisankannattaja

      Yleensä olen ajatellut asiankannattajan olevan sitä omasta tahdostaan ja haluavan olla läsnä ja kastella, sekä osallistuakin tai tyydyttää itseään samalla kun naisensa saa 'toista aisaa' ja kiihottuu tilanteesta, eli naisensa nostattaman kiima vieraissa miehissä kiihottaa häntä itseäänkin.

      Sitten hommasta on lineen lievempiä versioita, eli mie skiihottuu naisensa aiheuttamast amilenkiinnosta ja siki yhdessä julkisille paikoille ja eri tilaisuuksiin lähtiessään nainen tarkoituksella "vahingossa" paljastelee itseään eri tavoin, jättää vaikkapa pikkuhousut kotiiin ja terassilla vahingossa vilauttelee misuaan tai flirtailee avoimesti tai tanssii hitaita toisten kassa koettaen liimlautua ja nostattaa halua miehissä jne. mutta ilman että asia meneisi sen pidemmälle. Usein tuo kiihottaa molempia.

    • Yönäänet

      Hitaat kiihoittaa todellakin lantio vasten lantiota antaen musiikin viedä. Käy hyvästä esileikistä , nainen tuntee paisuvan kalun joten kyllä siinä halu herää.

    • Anonyymi

      vastaanottokeskuksista löytyy, mut en tiedä niistä miehistä.

    • Anonyymi

      Eikö aisuri tarkoita miestä jonka vaimo käy vieraissa? Reilu kolmannes pettää. Aika monen tutun naisen vitussa on käynyt vieras kyrpä. Avioliitossa petetään enemmän kuin avioliitoissa. Naitu vittu on tehty naitavaksi.

      Oman vaimon vitusta nauttii moni.

      T: Aisuri

      • Anonyymi

        Seksileikeissä se ei tarkoita pettämistä.

        Pettäjät pettää ja petetty ei ole aisuri.

        Jo historiassa petetty mies on pistänyt petoksessa mukana olleen miehen ja naisen oikeuden eteen vastaamaan teoistaan. Ja uhria ei ole koskaan haukuttu aisuriksi.

        Siinä on sellainen homma että myös entisaikaan on päätynyt oikeuteen vastaamaan jonkun maineen pilaamisesta. Eli esimerkiksi lehdet eivät ole voineet kutsua petoksen uhria asiankannattajaksi. Siksi tuollaisesta et löydä mitään.

        Aisuriksi on haukuttu miestä joka on sallinut vaimolleen rakastajan koska se on kertonut siitä ettei aisuri ole pystyvä mies. Se on ollut nimenomaan haukkumasana jolla on tehty selvä pesäero siihen että onko joku joutunut rikoksen uhriksi vai onko mies antanut vaimolleen luvan naida muita miehiä (pettäminen on ollut aikaisemmin rikos koska toisen vaimoa ei saanut himoita ja aviorikosta ei saanut tehdä.)

        Tietenkään isossa kartanossa, joka on kuin tehdas, ei julkisesti pelehditä. Kaikki tehdään varsinkin palveluskunnan selän takana.

        Yleensä aisuri on ollut vanhempi mies jolla ei enää oma peli pelitä, joten poikia hankkiakseen on ollut jopa pakko valita siemenet joltain pystyvämmältä nuorelta mieheltä. Ennen muinoin on myös tiedetty siitä ettei yksi pääsky kesää tee, joten panemisia on harrastettu vähintään niin kauan että kartanon emännän vatsa pyöristyy. Aivan varmasti jos renki on ollut kykenevä, häntä ja hänen siittiöitään on käytetty myös myöhemminkin.

        Nimittäin lapset olivat kulutustavaraa. Lapsikuolleisuus oli erittäin korkea, jopa yläluokassa, jossa lähes puolet lapsista kuoli ennen 12 ikävuotta! Alemmissa luokissa lapsikuolleisuus oli vielä tuotakin korkeampi. Englannissa lapsikuolleisuus oli kuitenkin hieman muuta eurooppaa alhaisempi ja siihen on niinkin yllättävä syy kuin tee. Tee haudutettiin kiehuvassa vedessä, jolloin sairaudenaiheuttajat kuolivat.

        Täytyy muistaa se että aikaisemmin, nimenomaan yläluokan ja omistajaluokan avioliitot eivät suinkaan ole olleet mitään rakkausliittoja, vaan niillä on ollut aina tarkoitus vahvistaa sopimuksia ja muita tärkeitä suvun miehille kuuluvia asioita. Sen lisäksi on ollut ehdottoman tärkeää saada perillinen joka pystyy jatkamaan suvun tarinaa ja se ei tarkoittanut yhtä poikaa, vaan useampaa poikaa, että pystytään varmistamaan että muiden poikien kuollessa ainakin yksi selviää aikuiseksi asti.

        Kun talon isäntä ei pysty, sitten hankitaan sitä varten renki joka pystyy. Sen lisäksi myös talon emännällä on ollut asiansa sanottavana, koska kartanon emännät eivät ole olleet mitään nykypäivän kotiäitejä, vaan he ovat hoitaneet miehen poissaollessa nimenomaan kartanon jokapäiväisiä asioita ja palveluskunnan asioita, eli kartanotilan talousasioita. Ja sieltä palveluskunnasta on myös ainakin erilaisten asiakirjojen mukaan haettu myös se aisa josta emäntä on saanut nauttia isännän luvalla kun isäntä on joutunut matkustelemaan. Uusille vaimoille myös poikalapsi on ollut tärkeä jotta vaimon asema on turvattu ja vaimolle on vanhuudessa turva, eli rikkaan talon perijä joka pitää äidistä huolta kun yli-ikäinen kartanon isäntä päätyy hautaan!

        Netti on täynnä vanhoja historiallisia asiakirjoja ja sukukertomuksia joista paljastuu kuinka kartanoiden emäntien lapset eivät todellakaan ole isännän lapsia. Tuo on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus Englannissa, Ranskassa ja muualla keskieuroopassa. Aivan varmasti kartanoiden isännät ovat tuosta tienneet ja keskenään keskustelleet ja iloinneet vaimoilleen tulleista poikalapsista, vaikka julkisesti siitä ei ole puhuttukaan.

        Nykyäänkin aisuriksi kutsutaan niitä jotka sallivat puolisoilleen vierasta seksiä. Pettäjät ovat pettäjiä yhä edelleen. Aisurileikki, vaikka siihen kuuluisikin leikkipetokset, ovat yhä leikkiä ja tarkoituksena on se että kaikilla on hyvä ja iloinen mieli.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko normaalia että on aisuri, mutta omaa ison kyrvän?

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe