miljonääriksi

entykkää

En tiedä minne avautua haluatko miljonääriksi ohjelmasta. Olen aiemmin (ennen Linnonmaata) pitänyt ohjelmasta, mutta kyllä nyt taisi tulla mitta täyteen. Viimekauden katselin ja mietin miksi jaarittelua on niin paljon, ja miksi Jaajon tukka on aina niin rasvainen. Nyt oli hehkutettu hiusten olevan paremmin, mutta aivan yhtä paskaselta ne näyttivät, joskin lyhyemmät ne oli. Kun vertaa sitä ensimmäisen kilpailijan tukkaa Jaajon tukkaan, niin olihan pojalla siistit ja puhtaat hiukset. Sitten toinen asia. Miksi jaaritellaan niin jumalattoman kauan turhista asioista, jotka ei kiinnosta ketään muuta kuin kilpailijan äitiä. Se tinen kilpailija oli 37 vuotias akka lahesta, ja kyllä se jaaritteli ummet ja lammet, ennenkuin pääsi asiaan. Oli ilmeisesti yerittäjä, mutta kyllä tuo esiintyminen saa monet asiakkaat pysymään poissa tuon henkilön kioskista. Syytähän en moiseen käyttäytymiseen tiedä, mutta myös se savon poika jaaritteli aivan turhan paljon, eli olisiko tuotantotiimin ohjeet aiheuttaneet ohjelman venyttämiseen johtavan käytöksen? En kuitenkaan taida jaksaa katsoa enempää, ellei asia muutu, ja eihän se muutu, kun jaksot on jo kuvattu tälle kaudelle.

19

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voiressukka

      Hae jostain ammattiapua, vaikutat aika sairaalta!

      • entykkää

        Tarkka on havaintosi. Pirun kova flunssa on päällä.


    • hbjnumko

      Eihän ohjelma kovin mielenkiintoinen ole, tosiaan jonninjoutavaa paskaa jauhetaan aivan liikaa, ja sitten vielä jotain helvetin esittelyvideoita kilpailijoista.....

      Itse katsoisin mieluummin Hyviä kauppoja, toki katson tätäkin mutta em. ohjelmassa käydään yleensä suoremmin asiaan eikä lätistä schaissendaalia niin paljoa.

      • cleaner

        Jospa sitä ohjelma-aikaa pitää kuluttaa paskanjauhantaan, että mahdollisimman vähän kilpailijoita ehtii ansaitsemaan rahaa. Ei tällainen rahasta kilpaileminen toimi suomessa. Suomalaiselle on jo tonni tai kaks, niin iso rahasumma, ettei monikaan riskeeraa jo tienattua arvailemalla.
        Tuotantotiimin kyllä pitäisi saada juontajan hiukset edes puhtaaksi.


    • toteaja-

      varmaan tuo jaarittelu on ihan käskettyä. ei tule luontevasti kaikilta

    • niinhelppoa

      Miksi katsotte, jos on niin vaikeeta. Minä en ole katsonut esim. yhtäkään, mitä nämä höpöhöpö-ohjelmat nyt on ,jotain tositv-hömppää, missä on näitä silikonibimboja ja muita vajaita olioita, ennen pysyy töllö kiinni, kuin katson sellaista, mitä en voi sietää. Joskus tallennan jonkun esim. tämän miljönäärin ja kelaan höpötyskohdat pois ja mainokset.

    • deswftretrt

      Ei kovinkaan montaa kysymystä ehdi yhden ohjelman aikana esittää. Miksi näiden kilpailijoiden pitää päteä ja alkaa selitellä muita esillä olleita vaihtoehtoja ja selittää asioita joita ei edes kysytty. Kaikki nämä jaarittelut voisi hyvin leikata pois lähetettävästä ohjelmasta, mainoskatkot vievät jo tarpeeksi ohjelma-aikaa ottaen huomioon sen että ohjelma alkaa vielä myöhässä ja päättyy liian aikaisin. Onhan se totta että tuollainen small-talk auttaa kilpailijaa rentoutumaan ja pieni vitsien heitto keventää tunnelmaa mutta katsojaa se ei paljoa kiinnosta.

      • tallennusparas

        Tallentakaa ohjelma, eli tallentava digiboxi käyttöön ja ohjelman katselu jälkikäteen tallenteelta. Saa ohittaa jouvat horinatarinat puolin ja toisin ja mainokset. Varsinaista katsomista jää noin puolet ohjelma-ajasta jos aina sitäkään.


      • veehooäs
        tallennusparas kirjoitti:

        Tallentakaa ohjelma, eli tallentava digiboxi käyttöön ja ohjelman katselu jälkikäteen tallenteelta. Saa ohittaa jouvat horinatarinat puolin ja toisin ja mainokset. Varsinaista katsomista jää noin puolet ohjelma-ajasta jos aina sitäkään.

        Ei ole köyhällä varaa hankkia tallentavia laitteita.


      • faktaass
        tallennusparas kirjoitti:

        Tallentakaa ohjelma, eli tallentava digiboxi käyttöön ja ohjelman katselu jälkikäteen tallenteelta. Saa ohittaa jouvat horinatarinat puolin ja toisin ja mainokset. Varsinaista katsomista jää noin puolet ohjelma-ajasta jos aina sitäkään.

        Kokeilin tuota ja katsottavaa ohjelmaa jäi viisi minuuttia esitetystä. Olen samaa mieltä että show menee aika perseelleen jo - tuotantoyhtiön ahneuden vuoksi. Olisihan se kamalaa jos parikin tyyppiä veisi tonnin enemmän...


    • dios

      Todella tyhmiä on kilpailijat,mistähän kaikki on löydetty jo se pilaa kilpailun ja Jaajon teennäinen tyyli.

      • y5665

        dios: äläpä sano ketään tyhmäksi, ennen kuin olet katsonut peiliin. Ota huomioon kilpailutilanne ja se paikka missä kilpailijat ovat. Ei ole helppo paikka olla siinä. Esimerkiksi perusjännittäjille, joita suomalaiset valtaosaltaan ovat, ei ole herkullinen paikka olla. Lisäksi jos kysymysten vaihtoehtona on kaksi samankaltaista vaihtoehtoa, nopeasti sitä alkaa empimään ja punnitsemaan kahden tai useamman vaihtoehdon välillä.


    • bhjnlmk

      Tänään olikin jommassakummassa iltapäiväaviisissa hyvä juttu ko. ohjelmasta. Ruotsissakin on olikohan jo 9 jotka ovat voittaneet pääpotin, Suomessa ei kukaan lähelläkään. Eikä tulekaan.....

    • 00882

      Samaa mieltä jaarittelusta. Kyllä kaipaan vanhoja tietokilpailuita ja Jyrki Otilaa ja suomen tietoviisaita.

      • joku.1

        Tupla tai kuitti oli aikoinaan hyvä. Miksi ei sellaisia ohjelmia tehdä enää?


      • Jhjjkhj

        Siksi että nykyään pitää olla enemmän viihdyttävää shittiä. Eli vähän asiaa, enemmän jonninjoutavaa.


      • Thiilia-thaalia-thallaa
        joku.1 kirjoitti:

        Tupla tai kuitti oli aikoinaan hyvä. Miksi ei sellaisia ohjelmia tehdä enää?

        Yle teemalta tuli hetki sitten thiilia thaalia thallaa ohjelmasta kaksi jaksoa. Siinähän oli viihtellisyyttä ja oikeata asiaakin kysymysten muodossa. Oli kiva katsoa ja muistella vanhoja tietovisoja. Nythän ei visoja tule muita kuin miljonääri, josta kun saisi tuon paskanjauhamisen pois, olisi ohjelma aivan katsottavissa. Aamulypsyssä Jaajo on oikeinkin hyvä ja hauska, mutta televisioon ei hän oiken sovi.


    • dgfyhrtu5

      Suomen tietoviisas tilalle. Siinä oli yleismaallisia ja yleistiedollisia sekä fiksuja kysymyksiä. Tässä ohjelmassa kysytään sellaisista kategorioista jos ei ole alan harrastaja, esim. viihdemaailma ja -musiikki tai pelimaailma, ei voi kuin arvailla. Suomen tietoviisaassa ei turhia jaariteltu. Ja niin se pitääkin olla. Onhan tämä viihde-ohjelma mutta tämä kilpailijoiden jaarittelu ja pätemisen tarve on aivan turhaa. Silloin tämä oli vielä hyvä kun Lasse Lehtinen sitä isännöi. Seuraavaksi ilmeisesti Aku Hirviniemi luotsaa ohjelmaa ja kysymysten väliin typeriä kaksimielisiä letkautuksia ja pari sketsihahmoa.

      • Gamla-Gubbe

        Muistatko kun mtv3 aloitti lähetyksensä tuli sellainen bubitietovisa kuin urbaani visa. Siinä kaksi joukkuetta oli kahdessa eri bubissa, ja toista johti Matti Pellonpää ja toisen kippari oli Pekka Laiho. Oli pirun hyvä visailuohjelma.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4573
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4504
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4106
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3047
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2641
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      205
      2108
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1735
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe