Neitsyt koukussa orgasmiin

Ihmeellistä

Olen yli kaksikymppinen nainen, enkä ole koskaan harrastanut seksiä. Muutenkaan miessuhteita ei ole ollut, johtuen henk.koht. ongelmistani ja antautumattomuudesta vietäväksi. Muutamia kuukausia sitten onnistuin saavuttamaan orgasmin itsetyydyttämällä. Aiemmin se ei ole onnistunut, ehkä en ole yrittänytkään tarpeeksi.

Ensimmäisen kokemuksen jälkeen olen ollut aivan koukussa tuohon tunnetilaan, jonka orgasmi saa aikaan. Olen lukenut, että niitä on useammanlaisia, tämä on varmaan miedompi klitorisorgasmi. Ongelmani on, että olen jäänyt koukkuun itsetyydytykseen, toisin sanoen haen orgasmista hyvää oloa ja tunne on mielessä turhankin usein. En voi edes mennä nukkumaan ilman orgasmia. Mielellään haluaisin tulla parikin kertaa päivässä.

Voin vain haaveilla millaista on saada orgasmi yhdynnässä miehen kanssa. Sen täytyy olla taivaallista, ja vieläpä kun toinenkin osapuoli saa.. Niistä hetkistä haaveilen! Haluaisin kysyä, onko kenelläkään muulla ollut tällaista koukuttumista orgasmiin, varsinkin silloin kun on ollut vielä neitsyt? Ainakin minulle orgasmista on tullut kuin "huume", josta en pääse eroon enää. Tai sitten se on normaalia..?

9

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllähän tuo ihan normaalilta kuullostaa kun olet ensimmäisiä orgasmeja saanut, niin se varmasti vie mennessään, kunnes jossain kohtaa hieman rauhoittuu:p
      Mutta eipä sen tarttis jääpä pelkäks haaveiluks, että tekisit sen miehen kans..Minusta saattaisit saada partnerin ja olen itsekkin kokematon, joten nyt on hyvät senssit lähtee yhessä sitä orgasmia hakemaan, mutta tutustutaan nyt kumminkin ensin kaikessa rauhassa, josko vaan uskallat laittaa meiliä minulle ja sähkishän löytyy ihan sieltä nimimerkin takaa;)

    • Polliisi69

      Tottakai ujo neitsyt lähtee ensimmäisen Suomi24ssä vastanneen pojan kanssa panemaan. Kuinka idiootti täytyy olla tollaseen uskoessaan, tai edes toivoessaan. Lisäksi kun toi neitsyt on oikeasti mies niin ei muuta kun pitäkää hauskaa.

      • Sinä se idiootti olet jos luulet, että keskustelupalstoilla ei synny tuttavuuksia koskaan...Vaikutat melko kitkerältä ja ahdasmieliseltä. Ei kukaan ole hyppäämässä kenenkään sänkyyn tutustumatta. En minä ainakaan.


      • fgfghj
        Mask86 kirjoitti:

        Sinä se idiootti olet jos luulet, että keskustelupalstoilla ei synny tuttavuuksia koskaan...Vaikutat melko kitkerältä ja ahdasmieliseltä. Ei kukaan ole hyppäämässä kenenkään sänkyyn tutustumatta. En minä ainakaan.

        Oletkos kuullut yhdenillan jutuista.


      • kopoma-d

        aivan oikein kaveri siel ylhäällä kirj. jätkä mikä jätkä naiset ei tollasii kirjota joten kiihottavia PASKALEIKKEJÄ


    • Licker09

      Olisi upeaa tavata nuori nainen, joka juuri keksinyt 'ton jutun'... Voisin levittää jalkasi,nuolla nipukkaa niin että saat,vaikka useampiakin,samalla nännejäsi näpelöiden...

      Hyvää sulle ilman yhdyntää jos vielä haluat säilyttää neitsyytesi...😉

    • Löylykauha

      Taitaa omistaa löylykauhan.

    • Ihmeel

      Joo kiitos vaan ehdotuksista, en kuitenkaan ole kajoamassa mihinkään ehdotettuun juttuun tällä palstalla. :) Haaveilla saa.

      Menee tämä yksinkin niin pitkään kunnes löydän sopivan miehen. En vaan malttaisi odottaa kovin pitkään. On muutenkin ikää jo sen verran, että ahdistaa kokemattomuus!

      • Ihmeellistä

        ^Ja siis olen aloittaja, nimimerkki jäi vajaaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe