Neitsyt koukussa orgasmiin

Ihmeellistä

Olen yli kaksikymppinen nainen, enkä ole koskaan harrastanut seksiä. Muutenkaan miessuhteita ei ole ollut, johtuen henk.koht. ongelmistani ja antautumattomuudesta vietäväksi. Muutamia kuukausia sitten onnistuin saavuttamaan orgasmin itsetyydyttämällä. Aiemmin se ei ole onnistunut, ehkä en ole yrittänytkään tarpeeksi.

Ensimmäisen kokemuksen jälkeen olen ollut aivan koukussa tuohon tunnetilaan, jonka orgasmi saa aikaan. Olen lukenut, että niitä on useammanlaisia, tämä on varmaan miedompi klitorisorgasmi. Ongelmani on, että olen jäänyt koukkuun itsetyydytykseen, toisin sanoen haen orgasmista hyvää oloa ja tunne on mielessä turhankin usein. En voi edes mennä nukkumaan ilman orgasmia. Mielellään haluaisin tulla parikin kertaa päivässä.

Voin vain haaveilla millaista on saada orgasmi yhdynnässä miehen kanssa. Sen täytyy olla taivaallista, ja vieläpä kun toinenkin osapuoli saa.. Niistä hetkistä haaveilen! Haluaisin kysyä, onko kenelläkään muulla ollut tällaista koukuttumista orgasmiin, varsinkin silloin kun on ollut vielä neitsyt? Ainakin minulle orgasmista on tullut kuin "huume", josta en pääse eroon enää. Tai sitten se on normaalia..?

9

275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllähän tuo ihan normaalilta kuullostaa kun olet ensimmäisiä orgasmeja saanut, niin se varmasti vie mennessään, kunnes jossain kohtaa hieman rauhoittuu:p
      Mutta eipä sen tarttis jääpä pelkäks haaveiluks, että tekisit sen miehen kans..Minusta saattaisit saada partnerin ja olen itsekkin kokematon, joten nyt on hyvät senssit lähtee yhessä sitä orgasmia hakemaan, mutta tutustutaan nyt kumminkin ensin kaikessa rauhassa, josko vaan uskallat laittaa meiliä minulle ja sähkishän löytyy ihan sieltä nimimerkin takaa;)

    • Polliisi69

      Tottakai ujo neitsyt lähtee ensimmäisen Suomi24ssä vastanneen pojan kanssa panemaan. Kuinka idiootti täytyy olla tollaseen uskoessaan, tai edes toivoessaan. Lisäksi kun toi neitsyt on oikeasti mies niin ei muuta kun pitäkää hauskaa.

      • Sinä se idiootti olet jos luulet, että keskustelupalstoilla ei synny tuttavuuksia koskaan...Vaikutat melko kitkerältä ja ahdasmieliseltä. Ei kukaan ole hyppäämässä kenenkään sänkyyn tutustumatta. En minä ainakaan.


      • fgfghj
        Mask86 kirjoitti:

        Sinä se idiootti olet jos luulet, että keskustelupalstoilla ei synny tuttavuuksia koskaan...Vaikutat melko kitkerältä ja ahdasmieliseltä. Ei kukaan ole hyppäämässä kenenkään sänkyyn tutustumatta. En minä ainakaan.

        Oletkos kuullut yhdenillan jutuista.


      • kopoma-d

        aivan oikein kaveri siel ylhäällä kirj. jätkä mikä jätkä naiset ei tollasii kirjota joten kiihottavia PASKALEIKKEJÄ


    • Licker09

      Olisi upeaa tavata nuori nainen, joka juuri keksinyt 'ton jutun'... Voisin levittää jalkasi,nuolla nipukkaa niin että saat,vaikka useampiakin,samalla nännejäsi näpelöiden...

      Hyvää sulle ilman yhdyntää jos vielä haluat säilyttää neitsyytesi...😉

    • Löylykauha

      Taitaa omistaa löylykauhan.

    • Ihmeel

      Joo kiitos vaan ehdotuksista, en kuitenkaan ole kajoamassa mihinkään ehdotettuun juttuun tällä palstalla. :) Haaveilla saa.

      Menee tämä yksinkin niin pitkään kunnes löydän sopivan miehen. En vaan malttaisi odottaa kovin pitkään. On muutenkin ikää jo sen verran, että ahdistaa kokemattomuus!

      • Ihmeellistä

        ^Ja siis olen aloittaja, nimimerkki jäi vajaaksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1643
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1100
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1077
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      878
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      840
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    10. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    Aihe