Inglesin nudisti ranta

Kertokaa kokemuksia inglesin nudisti rannasta..haluasi kokeilla

43

4265

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älämölöö

      Löysiä mulkkuja.....roikkuvia perseitä....Wanhoa pappoja & mummoja....

    • Viiriliiri

      Nudistirannat ok, mut sinne dyyneille ei parane mennä, ellei homostelu kiinosta..

    • LiisaLahti32

      Olen käynyt tuolla aika monta kertaa. Jossain vaiheessa lopetin laskemisen.
      Kaukomatkoja lukuunottamatta yksi hienoimpia rantoja mitä kohtuulentomatkalla voit tavoittaa.

      Inglesin rantojen vapaamielisyys (n.10% vaatetettuja) ensin hämmentää, mutta ensimmäisen päivän jälkeen et enää kiinnitä asiaan huomiota. Voin vakuuttaa että "normaalirannoille" et enää kaipaa.

      Jos alastomuus ahdistaa, ahdistaa se myös lapsiasi. Menisin ensin ilman heitä ja tutustuisin ranta-alueeseen. Osassa aluetta ei lemmenleikkejä edes yritetä peittää, päinvastoin julkiset esitykset ovat varsin yleisiä ja ne keräävät aina ison ringin ympärilleen.
      Katsoo ken tahtoo.

      • nakussakus

        Kyllä mullakin ensimmäisenä päivänä kullini seisoi kun kävelin rantaa pitkin mutta sitten se seuraavana päivänä tuntui jo aivan luonnolliselta ja loppuviikolla vaimokin jo esiintyi eevan asussa upeine tisseineen.


      • Vapaata-seksiä
        nakussakus kirjoitti:

        Kyllä mullakin ensimmäisenä päivänä kullini seisoi kun kävelin rantaa pitkin mutta sitten se seuraavana päivänä tuntui jo aivan luonnolliselta ja loppuviikolla vaimokin jo esiintyi eevan asussa upeine tisseineen.

        Jos seisoo, saa seisokin helposti pois. Naiminen kun on vapaata ja halukkaita kumppaneita on koko ranta täynnä.
        Mutta on ihme, jos sait kävellä edes kymmentä metriä kulli kankeena ilman, että kukaan ei siihen tarttunut.


    • Mene-ja-koe-itse

      Jos haluat "kokeilla", mene. Vain siten saat sen kokemuksen. Toimit siellä kuten toisetkin. Siinä kaikki tarvittava ennakkotieto.

    • Naturistiopari

      Ranta on monta kilometriä pitkä ja homot ovat noin 100m matkalla joten taas nämä vastaa jotka ei ole siellä koskaan käynyt.

    • Jokufobiako

      Tunnen paljon hetero ja homo-/lesbopareja. Niitä liikkuu kaupassa, torilla, virastoissa, .. Kai niitä nyt rannalla on samassa suhteessa.
      Niin mitä sitte!!

    • TiinaJaTytöt

      Yritin katsoa tuolta mahdollisimman realistisen pätkän Inglesin / Maspalomas rannan keskialueen meiningistä. Tuonne ei kannata todellakaan suunnistaan suoraan lasten kanssa. Eikä ihan miehesikään jos on mustasukkaista sorttia. Tyttöporukalla mukava paikka.
      Rannalle mennessä lähde oikealle. Kun vastaan tulee kolmas pieni "olutkioski" niin lähde siitä oikealle. Siellä meno on aika villiä, aikuisille ihan mieleistä.
      Tässä naomi1 videopätkä Inglesin rannalta, joka on ihan jokapäiväistä.
      Antaa kuvan siitä mihin olet menossa.
      http://www.xnxx.com/video-5g17xdc/naomi1_beach_slut

      • Siinä-se-ero

        Tästä paistaa hyvin teoreetikon (seksissä sooloilijan) ja pragmaatikon ero.

        Pragmaatikko menee ja toteaa, mikä itselle sopii. Sooloilija menee ajatuksissaan luettujen juttujen mukaan ja tumputtelee itsekseen.


      • Hyvät_lasit

        Ylläpidolle googlemapsin neulanpään kokoinen näkymä oli liikaa...


    • EikunSinneVaan

      Olemme käyneet monta monta kertaa tuolla viimeksi uusivuosi 2015-2016 ja koskaan emme ole tuollaista nähnyt mitä videossa oli. Mutta ainhan voi provosoida eikö?

      • Näin on


      • Täytyy tyttöystävän kanssa lähtee nakuilee


      • Joka-paikassa

        Tosi on. Tuollaista kauhakuormaaja-autoa en ole siellä koskaan nähnyt. Tuota muuta kylläkin.


      • anders4

        Riippuu missä siellä rannalla liikkuu,Puska-alueilla on aina ollut säpinää ja äijät runkulla,kun muijat levittää torttuuaan.Ja se mikä on huvittavinta että muija voi olla vaikka kuinka vanha ja läski,kunhan haarat levittää,niin ukot ihan kiimassa.


      • Silmänilot
        anders4 kirjoitti:

        Riippuu missä siellä rannalla liikkuu,Puska-alueilla on aina ollut säpinää ja äijät runkulla,kun muijat levittää torttuuaan.Ja se mikä on huvittavinta että muija voi olla vaikka kuinka vanha ja läski,kunhan haarat levittää,niin ukot ihan kiimassa.

        GM näkymistä kun katsoo photosphere-kuvia, niin näyttää olevan tosiaan mieluimmin eläkeikäisten juttu kuin nuorien.


    • anders4

      Tulin just kuukauden reissulta Inglesistä.Säät mitä parhaimmat,yhtenä päivänä pilvistä,muina päivänä sininen taivas, 32-35c lämmintä.Meri ihanan raikas.Mannerespanjalaisia paljon elokuussa lomailemassa.Sexiä sain tarpeeksi.
      Ja niille jotka väittää ettei siellä mitään sexiä ole niin aika moni auringonottaja todisti kun eräs saksalainen pariskunta harrasti sexiä korkean hiekkadyynin päällä.Ukko veti muijaansa takaapäin ja muija ulisi.Ensin luulin että jollakin polttaa jalkapohjia kuuma hiekka,mutta kun ulina jatkui,niin piti katsoa.Siellähän oltiin täystouhussa,ja katsojia kymmeniä todisti.Homman jälkeen pariskunta laskeutui dyyniltä muina miehinä ja meni uimaan ja pesemään vehkeitään.
      Ja eihän Inglesissä pelkkiä mummoja ja pappoja ole,ainakaan elokuussa.

    • Juntunen3

      Olemme käyneet vaimoni kanssa Inglesissä ehkä viisi kertaa. Kolme viimeistä Riu Maspalomas ja 2-3 vk. kerrallaan.
      Tuosta hotellin kohdalta kun tulee suoraan vasemmalle vinosti rantaan, niin on pensas -aluetta, sitä mitä niistä on jäljellä (eroosio). Nämä alueet ovat sellaisia jossa julkista seksiä näkyy varsin useasti.
      On ihan selvää että häpeän yli päässeet nauttivat ihan aidosti yleisöstä ja yleisökin tuntuu olevan omasta halusta mukana. Provosoimatta tässä yhtään niin ainakin muutaman esityksen rannalla näkee joka päivä niitä sen enempää etsimättä. Jos kävelee ja kiertelee niin esityksiä saa katsella koko päivän.

      Ingles on upea paikka ja sitä ei voi muuta kuin suositella. Suomen rannat ovat rämeisiä hyttysillä varustettuja masennusloukkuja, joita ei voi verrata edes näihin Inglesin rantoihin.
      Yyterissä on vähän samaa, mutta koko 1/20 ja meno kuitenkin vähän "ortodoksisen" pidättyväistä, vaikka vaatteitta ollaankin. Kalajoen Camping ei pääse enää edes vertailuun kun jatkuvan rakentamisen jälkeen ranta on enää pieni aidattu kanahäkki. Tuonne ovat yrittäneet puuhata nudistirantaa, mutta paikalliset vanhoilliset lestaatiolaiset körttiset nostavat aina paikallislehdessä niin kovat ukaasit että asiaa siirretään vuodella eteenpäin. On siirretty jo kuusi vuotta.

      Kun pääsette omaan hotelliin niin käykää katsomassa kattoterassi. Näissä usein vaatetus on vapaa, eli ovat käytännössä nudistien käytössä. Tällöin oma huone on lähellä ja ei tarvitse hiekassa pyöriä. Kattoterasseilla ikäraja on K12. Rannallahan ei ikärajaa ole, jossa toki voi sitten olla myös nuorempien lasten kanssa.

    • Poikaintumputukset
      • Noin.valitettavasti

        Moraali ja hyvät tavat unohtuneet muuallakin kuin meillä. Aikoinaan koko kylä saunoi yhdessä ainakin talkoiden päätteeksi eikä kukaan lähennellyt eikä kurkistellut. Nykyisin on toisin. Vielä 1980-luvulla kylpylöissä saunat olivat vapaat kaikille, mutta sitten nämä nykymiehet saivat aikaan sen, että oli pakko erottaa sukupuolet,


      • anders4

        Olen käynyt Inglesissä 30 vuoden ajan ja MasPalomasin rantapusikoissa on aina touhuttu.
        Pariskunnat jotka menevät ottamaan aurinkoa puska-alueille,tietävät mitä siitä saattaa koitua.Eli suurin osa pariskunnista tietää että runkkaajat tulee viereen.Ja suurin osa pariskunnista lähtee hommaan mukaan.Olen nähnyt monet actionit näiden vuosien aikana.Eli siveyden sipulit kannattaa pysyä kokonaan rannassa ja mieluummin pois nudistirannalta,niin ei tuu sitä pahaa mieltä.
        Ja mieluummin matkustaa vaikka pyhiin maihin ja sellasiin joissa naiset pitää kaapuja.
        Ingles on vapaan sexin lomakohde ja hyvä niin.


    • Paljaspappa

      Ei siellä dyyneillä jaksa kokopäivää makoilla, paljon mielenkiintoisempaa on kruisailla heppi pystyssä ja bongailla sextailuja, aina on löytynyt ja ihanaa on ollut katsella runkaten! Kohta mennään taas…

    • Canary12
    • hanskaxx

      Naiset jos ette halua et teille runkataan älkää menkö dyynien pusikko-osalle ! siellä te kuitenkin olette alastomana jalat levällään näyttämässä ruskettunutta pillua kaikille, kauhistelette täällä Suomessa jos miehet teille runkkasi . minä ainakin olin jonossa ja sperma lensi , katsoitte silmät sikkurassa ja hilpasitte pillua samalla. Sitähän te halusittekin kanarialla.

      • n.53v

        parhaimpana päivänä yli kolmekymmentä miestä tuijotti pilluani ei sentään samaan aikaan osa tuli tosi lähelle ja halusi hiplata pilluani myöskin annoin luvan ja sain monet orkut päivän aikana oli nuorta ja vanhaa miestä tarjolla kannattaa kokeilla.


      • Näin-meillä
        n.53v kirjoitti:

        parhaimpana päivänä yli kolmekymmentä miestä tuijotti pilluani ei sentään samaan aikaan osa tuli tosi lähelle ja halusi hiplata pilluani myöskin annoin luvan ja sain monet orkut päivän aikana oli nuorta ja vanhaa miestä tarjolla kannattaa kokeilla.

        Höh, no tota ny on tarjolla Pihlajasaaressakin.

        Ainut miinus on siinä, et jos on menkat ja tarttee pitää pikkareita, ni sitä paheksutaan.

        Tavallisesti Pihliksessä tarttee myös antaa vähintään koittaa.


      • essi26
        Näin-meillä kirjoitti:

        Höh, no tota ny on tarjolla Pihlajasaaressakin.

        Ainut miinus on siinä, et jos on menkat ja tarttee pitää pikkareita, ni sitä paheksutaan.

        Tavallisesti Pihliksessä tarttee myös antaa vähintään koittaa.

        eihän sulla vanha kurppa enää mitään menkkoja ole ollut kymmeneen vuoteen.


    • Matka varattu...eikun nakuilemaan..

    • useamminvieraillut

      Nakuilu siellä on mukavaa ja paljon silmälle miellyttävää nähtävää rannoilta löytyy. Dyyneillä tallustelee enimmäkseen toivottamat tapaukset, joita mieluummin juoksee karkuun kuin lähestyy. Joitakin pariskuntia dyyneiltä löytyy ja ympärillä parvi zombeja.

      Parhaan päivän saa sillä tavalla, että pysyttelee rannan lähellä oman tyylisten ihmisten seurassa. Lähestyy ihmisiä rantakioskien läheisyydessä ja pyytää sitten seuraksi dyyneille. Ainakin saa laadukasta eikä tuhlaa energiaa hiekassa tarpomiseen.

      Ilta- ja yöelämästä löytyy myös paljon mahdollisuuksia kaikenlaisiin haluihin.

      Jos sinulle kelpaa reikä kuin reikä, niin lomasi on touhujen täyteinen. Mikäli ihmisten täytyy miellyttää silmää, tämä lisää haasteita ja loppu on kiinni sosiaalisista taidoista. Talvikaudella erilaiset karnevaalit ja muut juhla-ajat täyttävät kaupungin erilaisista ihmisistä. Homopride ja vastaavien homotapahtumien aikana paikalla on enempi nuorempia/nuorehkoja miehiä. Muulloin paikalla on enempi vanhempia ihmisiä, pariskuntia ja tietenkin perheitä.

      Mukavaa ja turvallista lomailua! Aurinkoa riittää kaikille!!

    • Puertoricomaspalomas

      Rannan jengi on kieltämättä ikä haitariltaan hieman iäkkäämpää, mutta mitäs siitä.

      Vaimon kanssa Kanarian reisulla on tuolla yleensä pari päivää vietetty. Kerran kävi seuraavasti, että olin alkamassa levittämään aurinkorasvaa enemmän harteille, niin aivan kuin puskista viereen tuli saksalainen noin 65-70-vuotias äijä tarjoutumaan rasvariksi. Ok kaikki olimme nakuina, kuten tällä rannalla ollaan. Heitin purkin äijälle, joka alkoi melko tohkissaan hoitaa hommaansa. Me oltiin tuolloin hieman yli nelikymppisiä. Kaveri oli tosiaan herrasmiehen näköinen ja oloinen, joten vaimokin hommalle hieman naureskeli. Olimme edeltävänä ilta olleet ulkona, joten pistin pyyhkeellä silmät kiinni. Tovin päästä katsoin mitä vieressä tapahtuu, kun vaimolta pääsi syvä huokaus. Harmaa tukka oli rasvannut emännän selän ja tämän jälkeen pikku hiljaa hivuttautunut tussuosastolle. Katsoin tovin toimintaa ja potkaisin ukkoa perseelle.

      Vanhempi kaarti ottaa tuolla melkoisia etuoikeuksia, jos et ole tarkkana.

    • Saako dyyneillä olla rauhassa ollenkaan.vai onko heti joku vieressä..

      • Millainen-olet

        Riippuu ihan ulkoisesta olemuksestasi. Todellisuudessa sukupuolellasi ei ole niin väliä, sillä jos olet mies, huomaat myös naisten kiinnostuksen, mutta erityisesti siellä on ihmeen paljon homomiehiä.
        Ihan sama pätee myös naisten suhteen.

        Vanha harmaapää saa olla suht rauhassa.


      • Entäs nelikymppinen kalju....posliini mies.


      • Millainen-olet
        horjajy kirjoitti:

        Entäs nelikymppinen kalju....posliini mies.

        Kalju, posliini...

        Yhtä hyvin kuminen nukke.


    • Anders4

      Suosittelen Inglesiä,minä tykkään ja lähden taas keväällä.Suomessa kun kaikki on niin jäyhää.Suosittelen heittämään ennakkoluulot romukoppaan ja menemään nudebiitsille,pian huomaa että se ei olekkaan kummoista olla alasti.

    • Dyyneille

      Keskiviikkona olisi taas tarkoitus mennä. Asutaan Melonerasissa ja dallaillaan siitä päivittäin dyyneille pari viikkoa. Muita lähdössä tuolloin?

      • Ei-ole-

        Ei. Saatte istua ihan tyhjässä koneessa. Lentohenkilökuntaakaan ei ole. Täysautomatiikalla.


      • täys_on

        Lähes täysi koneellinen on lähdössä.


    • Onko ketään lähdössä hiihtolomalla

      • kutsunii

        Mikä helvatun älykääpiö tuo HORJAY oikein on, Kyselee joka vuosi onko kukaan lähdössä inglesiin ja tuolla ryhmäseksi puolella kyselee ja joka vuosi onko kukaan menossa keltaiseen ruusuu.

        Mitä vattua tuo 24/7 netissä päivystävä komerohintti sillä tiedolla tekee ??

        On nyt kyllä hermo niin pinnassa tuon jokavuotiseen kyselyyn jotta tekisi mieli mennä kylään ja työntää tuon komerohintin per sereikään löylykauha


    • Rantailija

      Onko dyyneillä nykyään paljon porukkaa verrattuna muutaman vuoden takaiseen aikaan?

      • Mitä-tarkoitat

        Siis muutaman vuoden takaiseen aikaan aloituksesta vai aloituksen aikaan?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe