1960 Elettiin IPU unelmaa!

Suomettimisen.nimo

Jopa Pohjoismaissa nähtiin totuus, jota IPU yrittää piilottaa ja väittää meillä olleen suurempi itsenäisyys ennen EU:ta.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001253982.html
Vain jutun otsikointi on täysin hatusta vedettyä skeidaa, tuo oppikirja kertoo karallaan totuuden. Saman totuuden kertovat Brittien Bond elokuvat.

Tossun alla oltiin ja sille joka on alistumiseen taipuvainen, sopii täydellinen sanelupolitiikka ja noottinöyristely oikein hyvin. Suurimalle osalle ihmisistä kuitenkaan ei.

26

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin.oli

      Meillä oli suurempi itsenäisyys pienen hetken ajan kun Neuvostoliitto oli romahtanut emmekä vielä olleet EU:ssa. Itsenäisempiä kuin silloin emme ole koskaan olleet.

      • päälle.päsmäreitä.olimma

        Et tunne historiaa, muualta kuin raamatusta. Suomi tai oikeastaan koko pohjola oli Kaleva nimisen kuninkaan suurvaltakuntaa aikoinaan, tosin tuosta rodusta ei taida meissä paljon jälkeä enää olla, isäketjussa sentään hieman ja enemmän kuin muilla.


    • päät.sulaa

      Historiantuntemus täällä rajoittuu Pravdan vaiheisiin!

    • Ipu.tahtoo

      Sotakorvausten aikaan oli kiire ja töitä kaikilla, ei tarvinnut ajatella eikä siinä tohinassa huomannut, vaikka naapuri meni keuhkotautiin..

    • vinks.vinks

      Ja nyt nämä ipu torvelot rinnastavat itsensä Väyryseen ja Huhtasaareen...

      Antakaa oikeiden poliitikkojen olla älkääkä sotkeko näppejänne pilaamaan heidän mahdollisuuksiaan, leikkikää siellä hiekkalaatikollanne vaikka sillä pikku pip*elillänne tai mitä revittyjä hetuloita sieltä löytyykään.

    • luotan-IPUun

      Venäjällä kouluissa opetetaan nyt Suomen kuuluvan Natoon ja USAn osavaltioksi. Mitä eroa tuohon? Ainoa ero on se että nyt eletään vuotta 2018. Luulisi rypsiaivonkin käsittävän että pitää elää ajassa eikä utopiassa. Suomen ongelma on talous joka on tuhottu kalliin länsimaisen hintatason vuoksi. Sotakoneet vievät Suomen konkkaan väistämättä. Kokoomuksen urpot ovat vastuutonta porukkaa joka pahvin johdolla tuhosi Suomen itsenäisyyden. Kauaksi ovat pudonneet Paasikiven ajoista.

      • puhavihe

        Kokoomus on huolissaaan ja perusti:

        >> Kokoomus perusti vihapuhetyöryhmän selvittääkseen missä kulkee vihaisuuden raja. Eli kuinka rumasti saa sanoa, jos on vihainen vaikkapa politiikkaan. Vika on kansassa, kun se suuttuu niin vietävän tulisesti ja käyttää samalla rumia sanoja.

        http://pasisillanp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259628-vastuu-on-aina-toisilla

        >>> kokoomuksen suuntaviivoissa vihapuhetyöryhmälle määritetään vihapuhe jo valmiiksi.

        Kohdassa 11: Vihapuhetta on rasismi sekä monikulttuurisuuden, osallisuuden(?) ja yhdenvertaisuuden vastustaminen.

        Eli suut suppuun.


    • ipun_unelmaa

      Juu 60 luvulla tuli noottia.. Tehtiin 6 päiväistä työviikkoa ja joka kolmannella kakaralla oli joko riisitauti tai keripukki.

    • ku_muisti_män

      Näin on ja siihen on IPU kiima...

    • Guardian

      >Ruotsalainen perussuomalaisista: ”Edes meidän rasistimme eivät ole näin tyhmiä”>

      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117876-ruotsalainen-perussuomalaisista-”edes-meidan-rasistimme-eivat-ole-nain-tyhmia”

      >Montenegro oli itsenäisempi osana Jugoslaviaa kuin mitä se on jatkossa EU:n ja Naton suojattina, arvioi Neil Clark The Guardianissa. Itsenäisyyden sijasta Montenegro päätyy tuoreella äänestystuloksellaan tilanteeseen, jossa maan tärkeimmät poliittiset ja taloudelliset päätökset tehdään oman pääkaupungin sijasta Brysselissä, Genevessä ja Washingtonissa sekä maan taloutta dominoivien monikansallisten yritysten kokoushuoneissa. Ironista kyllä, EU- ja WTO-jäsenyyttä on tukenut maan pääministeri, vaikka pienen valtion nopein tapa menettää kansallinen itsenäisyys tapahtuu juuri antamalla kauppapoliittiset ohjakset maan ulkopuolisiin käsiin. Paraatien ollessa ohi montenegrolaiset heräävät huomaamaan, että ainut muutos jonka sunnuntain täpärä vaalivoitto toi mukanaan on osallistumisoikeus Euroviisuihin.">

    • salvesilo
    • odotettu.kehitys

      Jonkun unelmaa nyt. Ollaan kuin kehitysmat joita kupataan.

      >Suomi on kuin vanhan ajan siirtomaa:

      https://www.talouselama.fi/uutiset/usa-pakotti-suomen-mukaan-kylman-sodan-viimeiseen-rintamaansa-lehti-laheista-tiedusteluyhteistyota-jo-koiviston-aikana/2cda3bae-55db-32b0-9ae9-3390bf2fa08b

      >>Turha maksaa palkkaa, kun työt tehdään ilmaiseksi

      https://www.is.fi/taloussanomat/yrittaja/art-2000001687701.html

      >>>Suomi muuttumassa luokkayhteiskunnaksi takasin.

      Huomisen Suomessa köyhä tietää paikkansa

      https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001780471.html

      >>>>Suomi balkanisoituu.

      https://www.iltalehti.fi/talous/201807312201106710_ta.shtml

    • totuus_tässä

      50 luvulla oltiin velkaa Neukkulaan teennäisiä sotakorvauksia. Mitä omisti kansalainen 60 luvulla. henkilöauto joka 30.nennellä. aikuisella Yl irasittunut kunnanlääkäri raatoi kilpaa hauturin kanssa yötä päivää ja suuri osa kansasta näki nälkää ja kärsi puutostaudeista. Väkivaltarikollisuus rehotti itsemurhien, alkoholismin kanssa kilpaa. Omaisuusrikoksista ei viitsitty edes uutisoida, jollei ollut joku suurempi tapaus. Lapset kierrättivät topattuja villasukkiaan ja sukkahousujaan ja viisas pakeni töiden peässä vapaaseen länteen pääasiassa ruotsiin.

      • tarkennusta

        Nyt ollaan menossa siihen taas, asia jonka tajauminen tuottaa suomalaisille yllättävän paljon vaikeuksia.

        Tosin väkivaltarikollisuudessa oltiin paljon länsimaiden perässä, suomalaiset melskasivat vain kännissä toisiaan piesten, tosin kuin muualla jossa tapettiin oikeasti väkeä jopa suunnitellusti ja selvin päin, väkivaltaiset omasuusrikokset olivat 1/100 000 tilastoissa aivan karmivia verraten Suomeen joka oli kuin lintukoto, vain muut Pohjoismaat ja Japani olivat Suomeakin kiltimpiä.


      • ipulointia_hatusta
        tarkennusta kirjoitti:

        Nyt ollaan menossa siihen taas, asia jonka tajauminen tuottaa suomalaisille yllättävän paljon vaikeuksia.

        Tosin väkivaltarikollisuudessa oltiin paljon länsimaiden perässä, suomalaiset melskasivat vain kännissä toisiaan piesten, tosin kuin muualla jossa tapettiin oikeasti väkeä jopa suunnitellusti ja selvin päin, väkivaltaiset omasuusrikokset olivat 1/100 000 tilastoissa aivan karmivia verraten Suomeen joka oli kuin lintukoto, vain muut Pohjoismaat ja Japani olivat Suomeakin kiltimpiä.

        kirjoitat höpöjä, tutustu tilastoihin. Ryssälän utopialandia on aina ollut keulilla, mutta Suomi ei tosiaankaan ollut väkivaltarikoksissa tai muissakaan mikään malliesimerkki niiden vähyydestä.


      • tutustu.tilastoihin
        ipulointia_hatusta kirjoitti:

        kirjoitat höpöjä, tutustu tilastoihin. Ryssälän utopialandia on aina ollut keulilla, mutta Suomi ei tosiaankaan ollut väkivaltarikoksissa tai muissakaan mikään malliesimerkki niiden vähyydestä.

        Nimenopmaan tilastoista sen hainkin, Suomi oli tosiaan lintukoto länsimaihin verrattuna, jopa briteissä homma oli paljon rakempaa. Saattaa löytyä linkit tilastoihin jopa täältä suomi24:n sivuilta jostain, siitä vain on sen verran jo aikaa kun täällä on tullut käytyä, että ei juuri muista missä ne olivat.

        Löytyi niin ulkomaisia kuin kotimaan tilastokeskusken tilastoja joista asia selvisi. Olet siis tuossakin väärässä. USA oli tosi paha, edes britit ei pärjänneet.


    • luuseri_horoja

      Työajalla kaikkea spammia ja linkkiä vanhoihin höpölähteisiin, ei ei ipu:sta ja sen peesaajista ei tule koskaan yhtään mitään.

    • uskollinen_totuus

      Ennen EU:ta ei ollut byrokratiaa ja paperien täyttämistä, pelkkää panettelua kaikki alkon kuponkit ja ostokortit. Väittävät olleen arvonlisäverojen ja leimaveromerkkien, mutta kaikki hoitui varmasti paremmin, koska hoemme sitä riittävästi. Se on totuus mitä me IPU:loiset haluamme uskoa ja turha faktojen tarkistelu on pelkkää ajan tuhlausta ja Natoutajien katalaa salajuonta. Raha oli vakaata, vaikka se leikattiinkin kahtia ja markka oli vakaa koska emme osaa laskea, sekin on turhaa ja EU huiputtajien vedätystä, että Markka olisi romahtanyt alle 40 vuoden sadastuhannesosaan alkuarvostaan. Mitäpä noilla totuuksilla, kun voi valehdella ja uskoa asioita ilman turhaa pään rasittamista faktoilla ja laksutoimituksillä ja varmasti joku lähde löytyy todistamaan meitienkin totuuksia, mutta en nyt vain millään muista mistä se löytyy. Oliskos ollut pahkasika..??

      • paree-nälkä_oli

        AAaaaameeeeen


    • ipu_haaveet

      Pontikan keitolla kylmän tilan asukki sai mukavasti sivutuloja ja jos osasi olla kyllin ovela ei valtesmanni laitonta tehdasta löytänyt ja pistänyt remonttiin. Vain heikoilla oli keripukki ja riisitauti.

    • vaivaiskoti_rulez

      1960 luvulla vielä saattoi joku sotaleski mummeli kuolla nälkäänkin.. Ai ai sitä Ipu:n ihanaa aikaa, noottia vaan tuli ja jokainen tiesi miksi nousta sängystä, vaikka ilman jalkoja..

    • nootti_baruski

      Ei ollut paperittomia, mutta itänaapuri saneli kaiken, ja sekin oli itse tulkattava ja prikulleen oikein.

    • maanpetturi_kerho

      Irvokas ja surullinen on IPUn:n tarina ja pyrkimys.

    • bensalla_liikuskeli

      Pesonen piti tervasta, puiset tervatut sukset olivat tälle innokkaalle radioäänelle ja autoilijalle kuitenkin sangen vieras varuste.

    • ipuperkeleet

      Ihmisyyden ja inhimillisyyden puolesta
      tee
      -I P U E X I T-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe