Paatero uskalsi sanoa totuutta

SitäSaammeKokeaVielä

YLE:n uutisissa Paatero päästi viestin joka ei jätä kylmäksi ketään.
Nykyaikana tuo Paateron väite olisi helppo saada selville kun vastaanottokeskuksiin laitetaan seuranta laitteen ja kuuntelijat seuraamaan mitä siellä on tekeillä.
Mielestäni maamme turvallisuuden kannalta olisi jo aika ottaa kaikki maahamme tunkeuneitten miehittäjien toimet huomioon sillä on täysin selvää että joukossa on täysiä terroristeja jotka tietävät miten jujuttaa näitä Nergin tapaisia hölmöläisiä.

On täysin selviö että näitten miehittäjien joukoissa saapui myös täysiä terroristeja maahamme ja miksi kansalta salataan se mitä nämä touhuavat vastaanottokeskuksissa? Asutaanko me täysin hölmölässä vai onko päättäjillä vain pisnekset pääasianaan ettei maan turvallisuudesta välitetä mitään, ainakin Negri on täysin ulkona kuin lumiukko pihalla.

Kysymys on miten Paateron lausumiset päästettiin eetteriin ja tapahtuiko YLE:ssä joku oikosulku että tuo puhe pääsi ihmisten tietoon? Saattaapa olla että kansa alkaa jo heräillä siitä turvallisuuden tunteesta mitä päättäjät ovat jatkuvasti toitottaneet?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SipiläSyylinen

      "Poliisi on ottanut kiinni kaksi irakilaismiestä, joita epäillään Kajaanin taposta. Vuonna 1964 syntynyt mies löytyi Kajaanin Otanmäestä kuolleena eilen.
      Rikosylikomisario Jarkko Maksniemi Kainuun poliisista vahvistaa, että epäillyt ovat turvapaikanhakijoita ja asuneet Otanmäen vastaanottokeskuksessa. Hän ei osaa sanoa muuta miesten taustoista."

      Pitihän heidän heidän jotain tehdä palkitakseen hyväntekijöitään ja näitä urotöitä tulee vielä paljon lisää. Turvattomuus lisääntyy kun rikollisia on alettu hyysäämään veronmaksajiemme piikkiin ja tämä on sitten sitä monikulttuurisuutta mitä nämä terroristimurhaajat ovat tuoneet tullessaan.
      Sipilän kädet on nyt myös veressä sillä hän on osallinen tuohon syyttömän kansalaisemme väkivaltaiseen kuolemaan. Nukkuuko nämä Sipilä ja Orpo öitään rauhallisesti kun ovat syyllistyneet hankkimaan näitä rikollisia murhaajia maahamme?

    • SitäSaammeKokea

      Poliitikot ovat vastuuttomasti vähätelleet matujen tekemiä rikoksia. Heidän on kannettava vastuu kansalaistemme turvallisuudesta eikä vain kyyristellä ja raapia rupisiaperseitään. Jos he eivät älyä erota niin heidät on erotettava heti nyt on kyse kansalaistemme turvallisesta elämisestä kotimaassamme Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe