Kesätöissä sain kullia

kiimatyttöne

Olin laittanut ilmoituksen internetiin jossa etsin itselleni kesätyöpaikkaa maalta, jossa olisi mukavan rentoa työskennellä.

Vastauksia tuli muutama, ja valitsin niistä parhaimman. Minulle vastannut mies oli 45-vuotias sinkku mies etelä suomesta. Hänellä olisi suuri maatila jossa olisi töitä nuorelle ja nätille tytölle. Palkkakin oli mieleeni joten päätin lähteä hänelle viikon koe ajalle töihin.

Saapuessani miehen, Martin luokse hän oli keittänyt kahvit ja sanoi että halusi jutella minun kanssani. Hän selitti kahvin ääressä että oli elänyt jo pitkään ilman naista ja kysyi että haluaisinko lisää palkkaa. No totta kai, vastain hänelle. Ehdot olisivat seuraavat; olisin alasti koko ajan kun olen hänen luonaan töissä, nukkuisin ja paneskelisin hänen kanssa useasti päivässä(se tietysti kävi koska olen koko ajan pillu kosteana), hän saisi täyttää kostean pilluni ja anaalini erilaisilla leikkivälineillä ja jopa nukkuisin ne sisälläni, lisäksi olisin valmis pitämään hänelle ja hänen kavereilleen seuraa muutamana iltana viikossa. En kauaa harkinnut tarjousta koska ehdot olivat hyvin kiihottavat.. Olisin hänelle kuin palvelija.

Sain aloittaa työt jo samana päivänä joten kävin riisumassa itseni alasti. Olin treenannut vartaloani useita kertoja viikossa joten se oli hyvin timmissä kunnossa. Olin ylpeä siitä.

Mennessäni alakertaan Martti oli kaivanut kaappiensa kätköistä leluja, joita sanoi testaavansa minuun. Ensin hän kuitenkin halusi panna minua joten kävin mahalleni keittiön pöydälle. Tunsin kuinka hänen samettinen kulli työntyi kosteen pilluuni ja alkoi pumppaamaan sitä.. Aloin voihkia melkein heti, koska se tuntui täydelliseltä. Ennen kuin Martti laukesi hän vetäisi kullinsa pois pillustani ja kostutti anaalini… Rajusti hän työnsi kullinsa tiukaan pyllyyn ja tällä kertaa voihkin kivusta, mutta samalla se tuntui hyvältä. Tunsin kuinka Martti laukesi sisääni ja ruiskutti muutaman päivän spermat sisääni. Sen jälkeen hän tunki anukseeni tapin ja kielsi minua ottamasta sitä pois ennen kuin hän antaisi luvan. Myös pilluuni sain dildon joka olisi pidettävä sisällä joka hetki. Tuntui vaikealta kävellä, mutta Martti vain naureskeli minulle ja sanoi että se tekisi hyvää...

Lue koko tarina täältä:
http://pornotarinat.rulaa.com/kiimaiset-nuoret-tytot/kesatoissa-sain-kullia/

13

7786

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohhoijaamitäsoopaa

      Äärimmäisen epäuskottava ja epäkiihottava tarina.

      Mene tekemään ne läksyt äläkä roiku aikuisten palstoilla.

    • kahvitanukseeni

      Olin laittanut anukseeni leluja. Olin ylpeä siitä. Martti ruiskutti kahvit keittiön pöydälle. Rajusti hän oli keittänyt kahvit ja tunki kahvin pyllyyn. Martti laukesi ilman naista keittiön pöydälle, mutta Martti vain naureskeli kaappiensa kätköistä.

      • ihanaaleijonart

        Just parasta


    • lastilasse

      Tälle lensi lastit

      • kiittikovasti

        Kiva kun kerroit


    • Jos tarina on hyvin kirjoitettu tulee mieleen että se on mielikuvituksen tuotetta. Ei se haittaa.
      Jos taasen epäuskottava niin se vahvistaa tapauksen todenperäisyyden.

      • sillointällöinnäin

        Niin. Ei kukaan usko että nuori menee kesätöihin.


    • Itse sovin harjoittelu paikan ehdot netin seksi pastalla. Sitten vain normihakemus ohjeiden mukaan. Varsinaista oppisopimusta monella tapaa.

    • Nakupoika

      En saanut kullia vaan mun pomoni sitä sai runkata tarpeeksi. Isäni vei mut Kallen luokse se oli maan viljeliä ilman karjaa. Se oli myöskin kova poika runkkaamaan minua jonka sain nopeasti selville. Isäni lähti takas kaupunkiin ja minä Kallen kanssa mun huoneeseeni, Minulta heti vaatteet pois päältä, Ja alaste näyttämään miltä kaupunkilais poika näyttää. Sillä on lihava vaimo oikea maalais muijan näköinen emäntä. Se katseli minua alastonta 15 kesää vanhaa poikaa hetken. Kalle toi mulle paidan sekä haalarin jotka heti mulle puvettiin päälle ja sen tilaa katselemaan. Heti kun päästiin ladon taakse se päästi multa haalarin auki ja kalussani kiinni eli runkkasi minua heti. Ja se oli lähes koko ajan minua kopeloimassa tai jos mulla toimi kaluni se runkkasi minua. Sen vaimo pesi mut ja sanoi mulle tyrkytä sun kaluasi sille se kannattaa sulle taloudellisesti. Ja kun isäni tuli mut hakemaan oli mulla sitä maalista hyvää jota nappulaksi kutsutaan. Mutta sulla mielesi pahoittajalla
      vain paha mieli kun muilla on mutta sulla ei.

      • Anonyymi

        Vietin teinipoikana kesiä isän vanhan työkaverin veljen sukutilalla. Perheeni lähdettyä jäin kaverin ja sen vaimon hoteisiin. Jo eka iltana käytiin peseytymässä rantasaunalla. Saunottiin ja uitiin alasti. Mies tuijotti minua ja nainen miestään. Nainen käski miehen pestä hiet minun kehosta, kun se sitä kuitenkin halusi. Pyllistin hiukan sormien liukuessa pakaroissa. Hätkähdin jäykän kalun kosketusta. Sain munaa peppuuni naisen valvoessa toimitusta.


    • Sexviikko

      Pitäisköhän yrittää nyt aikuisena naisena meikäläisen tuollaiseen kesätyöpaikkaan. Ois se siistiä. Viikonkeikka ja niillä saanneilla pärjäis seuraavan talven, kun kotona niin nihkeetä. Ja kyllä tää oli kiihottava juttu puutteessa olevan naisen kannalta.

      • Tuhmaapoikaa

        Otas yhteyttä siihen Strykpojkeen joka tahtoo piiskaa saada. Sehän kehuu olevansa vakaa varainen eli sulla olis ihan oikeesti mahdollisuus saada sitä maalista hyvää millä pärjäät sitten sen talvi kauden. Viikko maalla saat piiskata sitä "tuhmaa poikaa" niin paljon kuin vain sulla kantti kestää. Ja sen jälkeen 3-4 viikkoa kaupunkissa sekä sen jälkeen takas "töihin sinne maalle"


      • Kannattaisi koittaa kesätyöpaikkaa. Voi vaikka onnistua.


    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe