Type R hinnat pian alas?

Semmmmmosta

Uusi civic tulee ja kaikki 310heppaset type R mallit on olleet kohta vuoden myymättä autoliikkeissä. Uskon että kauppaa tullaan uuden mallin tulon myötä vauhdittamaan uudella hintalapulla joka tulee olemaan type R:n kohdalla varmaan juuri 39900e. Subaruhan teki BRZ mallin kanssa joku vuosi takaperin saman ja tiputti hinnan n.50 tonnista 34900e. Type R:n aijon ostaa heri kun hinta on kohdallaan. Nythäm hinta on todella pitkä ja asia tullaan varmasti pian korjaamaan seatin kanssa samalle tasolle koska ovat kovimpia kilpailijoita tuossa etuvetosporttien luokassa.

8

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tällästä

      Ei siinä enää viivan alle jää varmaan mitään jos hinta laskee 30%.

      Maksaahan audin s3 310hv lähes 20k enemmän että kyllä tuollaiset sportit on aina maksaneet luokkaa 50k. Seat cupra 40k, tuohonkin kun lisäät toiset renkaat vanteineen 3k, värin ja vähän muuta niin alkaa tuokin maksaa jo 50k.

      • Huuuuuhjj

        Joo maksaa ne uutena mutta kun esim hondaa ei kukaan osta yli 50k hinnalla niin pakko myydä halvalla 4-5 tonnia on esittelyautojenkin hinnat sulanu heti liikkeissä. Kun meet vaihtaa 10 tonnia ajettua typerää niin hyvitys ehkä 40 tonnia. Siinä koko totuus.


    • Arvottippuu

      44 tonnin päälle on nyt liikkeessä nettiautossa uusi type R GT. 9tonnia ajettu. Mahtaaa harmittaa niitä jotka uutena ovat tuosta maksanee 52tonnia. Aijon kyllä kohta ostaa Type R GT:n vaimon käyttöön ja ajelen sitten sillä iltaisin cheekkiä kuunnellen pitkin kehäteitä ja käyn kiihdyttelemässä joka puolella. Tankilla ajaa varmaan sen pari iltaa ja saa hyvin päästöjä ainakin aikaan. Odotan että hinnat on tuossa viodenvaihteen jälkeen 39900e niin sitten hankin.

    • Eitipueikälorise

      Honda ei ole koskaan lähtenyt noihin hinnantiputus juttuihin kuten Subaru. Ei varmaan ole maahantuojallakaan ollut ajatusta, että tuolla 50ke hinnalla noita mitenkään siimana myytäisiin. Oma veikkaus, että hinnat pysyy samassa.

      • Kokototuus

        Oma veikkaus on se ettei kokonsuomeen noita juuri myydä kuten myydään monia jotka on hinnoteltu järkevästi. Sinänsähän tuo on hieno peli ja tehoa riittää ja tunnelmaa. Ehkä kuitenkin 45 tonnia on uudesta se oikea hinta kun 350heppasen ford RS nelikon saa 52 tonnilla. Nuo esittelyautot on olleet jo kauan nettiautossa vailla minkäänlaista liikettä. Turhia koeajoja tullu varmaan mukavasti joten ei tuolla autolla tiliä honda kauppias pääse tekemään.


      • myykääpois

      • Näinpäseon
        myykääpois kirjoitti:

        Mutta mitä ne niille tekee kun 330 hv uuden korimallin Type-R tulee ehkä jo 2017 lopulla?

        http://www.caradvice.com.au/477577/2017-honda-civic-type-r-spied-with-extra-details-on-display/

        Tulee varmasti, mutta taitaa olla 2018 realistisempi aikataulu, että ovat myynnissä. Ja eihän nuo liikkeiden esittelyautot mitään uusia enää olekkaan jos 9tkm on esim ajettu. Ne on käytettyjä autoja ja ne myydään ihan samalla tavalla kuin muutkin käytetyt. Takuukin on lähtenyt jo rullaamaan rekisteröinnistä.

        Arvonalenema on tuossa hintaluokassa aina aika kova.


    • eikinostele

      Subaru on jo varmaan 10vuoden ajan ainakin harrastanut tuota STI-mallien ja nyt BRZ:n kohdalla tuota hinnantiputtamista. En usko, että Hondalla on mitään aikomusta lähteä moiseen. Ei niin tehty edellisenkään korimallin ärrän kohdalla vaikka sekin oli suhteessa kyllä ylihinnoiteltu tuolloin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8116
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2492
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1143
    Aihe