Raivostuttavaa kun koko ajan tekee mieli

Juliet.H.R.C

Koko ajan haluttaa niin että järki lähtee, päässä pyörii vaan ihana kyrpä jonka sais tunkee kurkkuunsa tai joka jyskyttäis jalkojen välissä, pimppi on märkä ihan koko ajan. Mies pelaa tietokoneella, mä voisin ihan hyvin vaikka imee sitä samalla kun se pelaa, kun musta tuntuu et kuolen jos en saa kullia suuhuni, mut en mä uskalla häiritä sitä kun tuo pelaaminen on sille jotenki tärkeetä ja muutenki musta tuntuu et jos mä ahdistan sitä kun haluun liian usein. Mut itkettää kun haluttaa niin helvetisti, ei mulla muuta.

32

704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kovanapakottaa

      missä päin olet,voimme auttaa toisiamme?

    • Mo! Tuskallisen kuuloista kyllä...laita viestiä suomi24 meiliin, eteen nimimerkkini niin jutellaan :)

      • Juliet.H.R.C

        Mistähän sä haluaisit jutella? Ootko sä joku psykiatri :-P, tarttenko mä terapiaa?


    • Juliet.H.R.C

      Eilenillalla makasin taas sängyssä pimppi märkänä ja toivoin et mies lopettas pelaamisen ja tulis kans sänkyyn.. no ei tullut, eipä se koskaan tule kuin vasta puolen yön jälkeen.. mut no, eilen siis mietin ja mietin ja lopulta rohkaisin mieleni ja ajattelin hakee miehen sieltä koneelta, ajattelin et riisun pikkuhousut ja meen pelkässä yöpaidassa (se on sellanen lyhyt josta näkyy melkeen kaikki) sinne, ja kun se kääntyy tuolissa katsoon mitä asiaa mulla on, niin polvistun sen eteen, kaivan kullin housuista ja otan juurta myöten suuhun, imen sitä niin kauan kuin mies antaa, jos se haluaa laukasta spermat kurkkuun niin nielen ja sanon kiitoksia, jos se haluaa panna niin pyllistän tai levitän jalat, ihan miten vaan.. No, sormeilin itteni laukeemisen partaalle että olisin oikeen kuuma ja haluttava (noissa haaveissa se ei ollut hankalaa :-P ), riisuin pikkuhuousut yöpaidan alta ja hiippailin miehen työhuoneeseen.. eikä se ruoja edes huomannut mua, pelasi jotain multiplayer räiskintää netissä ja jutteli toisten pelaajien kans kuulokkeet päässä. Enhän minä sitten uskaltanu kuitenkaan häiritä sitä kesken moninpelin.. menin takas sänkyyn ja hoidin homman loppuun omalla sormella. Surullinen tarina.

      • Juliet.H.R.C

        Aah, avuliasta, kiitos ystävällisistä sanoistasi. Keski-ikäinen lumppu ehkä, mutta tuskin mitenkään kovin kauhean ruma. Eikä suoraan sanottuna haittais kauheasti jos miehellä olis toinen nainen, sitten voisin miettimättä kans panettaa itseeni jollain toisella. Enpä vaan oiken usko että sillä on.


      • Anonyymi

        Se on kyllä tosi surullista, naista pitää aina auttaa silloin kun se siementä kaipaa.


    • Fairy68

      Samanlaisia ongelmia muillakin naisilla. Itsellä vasta vanhemmiten alkanut olla ongelmia kyltymättömän himon kanssa. Sormeilu ei tosin enää riitä - olen ottanut käyttöön järeemmät lelut.

      • Juliet.H.R.C

        Mieluummin järeä silikonitappi kuin löylykauha, tervetuloa 21. vuosisadalle kauhamies, nykyään on muitakin kuin puisia leluja. Samoin Fairy68, on järeempiäkin vehkeitä kuin sormi, mutta kun mies on kotona niin en kehtaa käyttää niitä.. en haluu tulla yllätetyksi siinä hommassa kun pelkään et mies loukkaantuis tai ajattelis et se on jotain mielenosoitusta.


      • onpatyperämies
        Juliet.H.R.C kirjoitti:

        Mieluummin järeä silikonitappi kuin löylykauha, tervetuloa 21. vuosisadalle kauhamies, nykyään on muitakin kuin puisia leluja. Samoin Fairy68, on järeempiäkin vehkeitä kuin sormi, mutta kun mies on kotona niin en kehtaa käyttää niitä.. en haluu tulla yllätetyksi siinä hommassa kun pelkään et mies loukkaantuis tai ajattelis et se on jotain mielenosoitusta.

        Ota vaan järeämmät aseet käyttöön, väliäkö jos miehes näkee. Ehkä sitten älyää mitä olet vailla. Kuilostaa aika dorkalta tyypiltä. Jos pitkään noin jatkuu, puhu asiasta, ett loppuu yhteiselämä tätä menoa. Tao hanki toinen mies seksiseuraksi, tai ehkä ihan oikeesti kumppaniks.


      • Juliet.H.R.C

        Ei se ole dorka, se on oikein kiva, siksipä en haluakaan loukata. Rakastan sitä kyllä, mutta me nyt ei olla tässä suhteessa ihan yhteensopivia. Mies oli ihan alusta asti aivan erilainen sängyssä kuin mihin olin tottunut, passiivisempi ja varsinkin jollain lailla vähemmän röyhkeä. Olin tottunut siihen että minua pannaan aika kyselemättä minne, missä ja miten huvittaa, tätä taas sai pikemminkin tuuppia eteenpäin. Mutta en silloin välittänyt, kun olin niin rakastunut ja kuvittelin että kyllä se siitä rohkaisee mielensä. Ja oli siinä muutakin, se koko meidän kuvio oli sillon niin porno ettei siinä niin paljon muuta tarvinnut, mutta ei siitä sen enempää.

        Tuosta juttelemisesta, kun on asioita, joissa puhuminen ei ihan oikeesti auta. Siis mitä hyötyä miehen olis tietää, ettei se riitä minulle, eikä välttämättä tule koskaan riittämäänkään, vaikka mitä tekis? Että hänessä vaan ei ole jotain mitä minä haluan. Ei se ole sen vika, minä meistä todellakin se friikimpi olen. Jotain voi saada aikaan juttelemallakin, mutta en oikeen usko että mikään määrä puhetta sais tämän miehen tukkimaan minun turpani työntämällä tylysti kyrvän kurkkuun, mikä minusta taas olis ihan sopivaa ja oikeen.


    • No voi hyvä tavaton juliet ja fairy.... On teillä käyny paska säkä, no samoin mulla mutta se että täällä on kaltaisiani kundeja jotka etsii/joutuu tekemään samaa kuin te... Niin miksi ei autettas toisiamme... Antaa niiden rakastaa tietokoneen kanssa tehdään me sitä elämän kauniiden asioiden kanssa. Nim. Merkin takaa löytyy meiliä.... Vaikka sitten fiilisten purkuun... Juttelemaan rohkeasti.

    • timing

      En tiedä onko kyseessä feikki vai mikä, vaikka voisihan tuo toki olla ihan reaalistakin.

      Oudoksuttaa vain se, ettei seksistä ilmeisemmin tuossa parisuhteessa edes keskutella, puhumattakaan rennosti ja avoimesti.

      Toisekseen, tuleeko niitä aloiteitaan ajoittaa juuri toisen intensiiviseen peliperiodiin sen sijaan, että selkeästi vihjailisi ja osoittaisi halunsa muulloinkin tavalla, että mies tietää mitä on mielessä.

      Olettaisi että parisuhteessa on monia muitakin potentiaalimpia hetkiä, vai onko kumppani peliaddikti roikkuen kaiken vapaan ja valveillaolon aikansa pelaten ja väliajan pelejä ajatellen.

      • AleksanteriStuubido

        Voi että kun sinä olet erittäin viisas mies, valaistunut jopa. Voisitko tehdä pikku palveluksen meille muille palstalaisille ja painua vaikkapa sen löylykauhasi kanssa helvetin syvimpiin syövereihin?

        Noi jutut ehkä naurattavat muutaman kerran, mutta sen jälkeen ne ovat pakkotoistoa, vähän samanlaista kuin päänsä hakkaaminen kerta toisensa jälkeen tiiliseinään. Sehän sattuu, eikö vain? Ja silti toistat tätä samaa mantraasi täällä.

        Ei Herran Jumala sinä olet pahasti sekaisin, hae itsesi hoitoon senkin saatanan sekoboltsi.

        P.S. tiedän ettei kannata ruokkia (erittäin sairasta) trollia, mutta menköön nyt tämän kerran. Vttu sä olet sekaisin ja lääkityksen tarpeessa.

        Ei mulla muuta.....


      • Juliet.H.R.C

        Haha, jotenkin hauska vuodatus :-D, vaikka oikeassa olet, ei pidä ruokkia peikkoja.


    • Juliet.H.R.C

      Ei ole feikki.. ihmisten asiat vaan voi mennä solmuun monella tavalla.

      Ensinnäkään en siis (juuri) koskaan häiritse miestä kun se pelaa, vaikka se pelaa työpäivinäkin monesti 6-7 tuntia (ei kannata väittää ettei ole mahdollista, en olis uskonut itekään, mutta laskin huvikseni), viikonloppuna tietty enemmän. Ikinä en häiritse kun se pelaa muiden kans online. Kun sanoin et se ei yöllä huomannut mua, niin se nyt johtui siitä että en mennyt häiritseen kun näin et se on multiplayerissä, mutta olin toivonut että se vaan pelailis jotain yksikseen ja huomais mut itse.

      Ja kyllä me jutellaan, ja naidaankin melkeen joka päivä, mutta vaan melkeen ja korkeintaan kerran päivässä, silloinkin yleensä aika nopeesti ja keskiluokkaisen kiltisti ja tylsästi. Vaikka tuollainen tasainen noin kerran päivässä tahti onkin mulle kidutusta, kun en saa koskaan tarpeeksi mutta en koskaan myöskään unohda asiaa, varsinainen harminaihe on kai tuo kiltisti ja tylsästi.

      Meillä on kyllä periaatteessa ihan kivaa, mutta välistä sitä silti miettii että tässäkö tää on, enkö mä koskaan enää saa kyrpää sillä tavalla kuin haluan. Vuosiksi oikeestaan tyydyin siihen että enpä kai, mutta jokin aika sitten tapahtui yks juttu joka herätti unestaan, no, ei ehkä Ruususta eikä edes kaunotarta vaan pikemminkin kai sen hirvön :-P

      Kun minä en todellakaan kaipaa mitään hellää ja herkkää rakastelua, vaan haluan että mua pannaan kuin lelua. Tasa-arvo on hyvä ja hieno juttu, mutta pysyköön pois mun makuuhuoneesta ja vähän muualtakin. Mulle oikea ja luonnollinen paikka on polvillaan miehen edessä, suu täynnä tai perse pystyssä.

    • Juliet.H.R.C kirjoita niin jutellaan lisää ongelmastasi

      • Jassuxx80

        tosiaan Juliet ota yhteyttä tähän nymfoon ei ainakaan tule noita ongelmia,mutta puheistasi ymmärsin että kyse ei ole 1-2 kerrasta seksiä vaan päivittäistä niin silloin yhteys j a r n o t a i p a l e ( a t ) l i v e . f i kirjaimet yhteen ja toimi nopeasti niin huolesi ovat jo ohi...!! ;)


    • Moi, olet hyvä kirjoittamaan tunnoistasi, olisi mukava jutella kahden kesken.
      Laita viestiä [email protected] niin tutustutaan.

      • Juliet.H.R.C

        Kiitos kehuista xen1, ja kiitoksia muillekin apua ;-) tarjonneille, pitää harkita ;-). Jassulta pitää kysyä sen verran, että keneen viittaat tuolla nymfomaanilla? Jos temppe68:iin, niin oikea termi on satyriaasi, nymfomanialla tarkoitetaan vain naisen hyperseksuaalisuutta (tykkään nussia kullien lisäksi myös pilkkuja ;-D ).

        Asiasta toiseen, olen vähän kiintynyt tuohon mun nikkiin Juliet.H.R.C ja harkitsin että pitäiskö rekisteröityä sillä. Kannattaako? Onko teillä rekisteröityneillä jotain kokemuksia? Tuleeko sähköpostiin ihan kauheesti haukkumisia ja muuta sellaista, jos on näinkin siveettömiä kirjotellut :-D ? Eihän sitä postia tietty ole pakko lukee, mutta kuitenki tulis uteliaisuudesta vilkaistua.


    • Latem84

      Mistä päin kenties olet Juliet H.R.C? Itse kolmikymppisenä sinkkumiehenä turhauttaa runkata ainakin pari kertaa päivässä lastit ulos kun voisi tyhjentää ne naiseenkin ;-)

      Panetus on aivan mieletön, mutta oikeat ihmiset eivät tunnu kohtaavan näissä asioissa. Pidän muutenkin itseäni vanhemmista naisista.

      • Juliet.H.R.C

        Sorry Latem, mutta mä pidän vanhemmista miehistä, oon aina pitänyt ja tulen aina pitämään.. sun ikäisiin olin hulluna joskus parikymppisenä ;-) Mutta sä voit sentään runkkailla rauhassa, on sekin jotain. Mä kun en viitsi jos mies on kotona, paitsi salaa vähän sormettaa, vaikka yksin ollessani pidän joskus varsin kivoja solo-orgioita: anustappi tai toinen dildo pyllyyn, kaalimato pimppiin ja sormi klitorikselle, joskus laitan kaalimadon tai jonkun isomman kumikyrvän sängyn patjojen väliin pystyyn niin, että voin ratsastaa sillä tai panna sitä takaapäin.


    • munaavaan

      Viisastelija kiima vittu narttu ,tätä pitäsi panna porukalla kaikkiin reikiin niin tämä vaan tykkäsi.

    • ireallyneedsex

      Mä niin tunnen aloittaja tuskan. Itsekin täällä pyöriskelen pillu kosteana ja haaveilen kunnon kyydeistä. Ja eilen uneksin antavan kunnon suihinoton kun tulee töistä, mutta eihän se siitä innostunut. Mies vaan on niin työn väsyttämä, että siitä ei vaan irtoa. Viime viikolla oli suorastaan luksusta, sain kolme kertaa. Tällä viikolla kerran.
      Asiasta on kyllä keskusteltu, mutta eipä tämä nyt edisty mihinkään. Tuntuu että miehelle on tullut suorituspaineita, kun kiimainen vaimo pyörii ympärillä.

    • ireallyneedsex

      Niin siis haaveilin eilisen antavani sille miehelleni suuhoidon, eikä toisinpäin vaikka aamuisestaa tekstistä sen kuvan saakin.
      Eihän tässä puutteessa kulje edes järki.

      Välillä mä mietin kurkkaavani aidan vihreämmälle puolelle, mutta musta ei vaan ole siihen. Mä tarviin tunteet mukaan tyydyttävään seksiin ja kenenkään randomin kanssa en ala tunteita kehittelemään.
      Mä sitäpaitsi aidosti rakastan miestäni ja kun meillä on seksiä, se on loistavaa. Argh järki lähtee.

      • ireallyneedsex

        Tunnistin vaikka Kaks jos se auttaisi tähän ongelmaan..


      • Tutulta kuulostaa, ireallyneedsex :-D Välillä tuntuu että kyllä tämä tästä, mies käyttäytyy kuin mies, mutta sitten se taas ahdistuu jostain ja on siveä kuin pikkutyttö (paitsi itse en kyllä ollut pikkutyttönäkään kovin siveä :-P ). Ja kyllä, houkuttelisi minuakin panettaa itseäni toisilla miehillä, imeä niiden ihania kyrpiä, pyllistää niille, tarjota valuvan märkä ja turvonnut pillu niille pantavaksi.. no joo, siis houkuttelisi. Minua ei edes pidättele mikään romanttisen rakkauden tarve, en oikein piittaa koko romantiikasta.. haluan että minua pannan uudestaan ja uudestaan, ei siinä välissä tarvi vannoa ikuista rakkautta :-D


      • No vittu, nim. Merkin takaa löytyy meiliä... Ota yhteyttä omistajaan. Juliet..... Tiedät kyllä.


    • Uskollisuus_kunniaan

      Ei sinulla ole ongelmaa kunhan lisäätte seksiä meillä minä ehdotin vaimolle kimppakivaa kun olimme tunteneet 6 kuukautta ja vaimoni suostui että otetaan minun lapsuuden ystävä mukaa jota hän ei ollut koskaan nähnyt ja minä kutsuin kaverin kylään muistelemaan vanhoja
      Häntä odotellessa emme malttanut käydä välissä sängyssä
      Hänen saapuessaan vaimoni alkoi pukea kiireessä mutta sanoin vaimolleni että otetaan hänet alasti vastaan ja kaverini katsoi ihmeissään mutta ei mennyt kauan kun olimme ekaa kertaa kimppakivassa jota jatkui perjantai illasta sunnuntai iltaan eikä paljon vaatteita käytetty sama jatkuu noin 1 viikonloppu kuukaudessa jo 24 vuotta ja hyvin menee on meillä toki muitakin kimppakiva kohteita eikä ole puutettakaan meillä seksuaalisesti menee hyvin ja aina voi kilahtaa kaverille pyyntö kolmanneksi jopa neljänneksi
      Vaimolle kunnia

    • Moi.täällä ois aikuinen mies, jota ei kiinnosta tietokonepelit tippaakaan. Mutta rietas ja hekumallinen seksi sitäkin enemmän.Nainen jos pidät siitä että sinun pillu ja perse nuollaan kunnolla,ota yhteyttä. Olen yli nelikymppinen aikuinen mies.lähetä meiliä,mun nimimerkillä löytyy täältä sähköposti..

    • Anonyymi

      Minullakin tekee sinua nussia lujaa

    • Anonyymi

      Olenetsinyt Sinua hullun kauan, missä olet ja housuissani ponköttää jo kovaa

    • Anonyymi

      Vau! Tuollasen ku näkis, tai siis tapais....ei naiset kyllä useimmiten tuollaisia toiveiden mukaisia ole!

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe