Kuka ostaisi Haarikan Aurasta?

Haarikankundi

Meneekö tollanen ravintola auran kaltaisessa pikku kunnassa?

kuka olisi rohkea yrittäjä???

Naapurit on varmaan tyytyväisiä, kun saavat olla rauhassa terassimölisijöiltä!

17

567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lopultakin

      Missähän demarit nyt käy kaljalla ja röökillä?

    • Futurist

      Ennuste: Lidl ostaa talon tontteineen, laittaa talon tuhannen pllun päreiksi ja rakennuttaa tilalle kaupan. Vapise K-kaupan Väiski!

      • Lopultakin2

        No sit saa demarikki kaljaa pikkase halvemmalla. Rööki tosin on kallista. Soukkakin varmaan ilahtuu vaikka röökiä ei halvalla saakkas.


      • odotellaan

        Kuulin eilen, että entinen valintatalo lakkautetaan kokonaan ja työntekijät irtisanotaan. Olis ihan hyvä, jos paikalle tulisi Lidl tai Tokmanni. Kyllähän kiinteistössä tilaa olisi kun joku ostaisi koko pytingin haarikkoineen päivineen. Parkkipaikat vaan ovat kehnot ja niitä on liian vähän. Tokmanni olisi tervetullut kilpailija Maskukodillekkin. Maskukoti ei mielestäni ole hinnoiltaan edullinen ja tarjoukset ovat sellaisia, että ei yhtään kiinnostavaa ja edullista tuotetta mainoksista löydy. Toivon, että uusi yrittäjä löytyisi nopeasti ja entiset valintatalon mukavat myyjät saisivat jatkaa töitä uuden yrittäjän palveluksessa.


    • Touko52

      Törkeää!

    • kauppiasko

      No ei kukka

    • yrittäjäitsekin

      Aika riskiä perustaa haarikan tilalle taas uusi paikka, eihän siinä enää kukaan pärjää, den aika vaan on jo mennyt, uusi yrittäjä haaskaa aikansa ja rahansa hukkaan. katotaan parin vuoden päästä, josko sama omistaja vielä on siinä...

    • Skenaario

      Joo sääliksi käy, mutta eiköhän tollasten juottoloiden ohi oo aika ajanut, totuus on muutenkin sellainen, että palvelut tulevat loppumaan auran kokoisista tuppukylistä tykkänään!

    • Tartuffo

      Hullun Ponin pizza oli suorastaan erinomaista! Kelpaisi vaikka jäätelötehtailija Jyrki Sukulalle. Ja erityiskiitos siitä, että pizzaa ei valmistettu Lähi-itä-kebaberia -konseptilla bulkkituotteista.

      http://www.beofood.com/tuotteet/#

    • asdf2341

      Lidl avaa ovet Valintatalon tilalla 19.9.

      • liiteri99

        Totta vai paskajuttua?

        Olisi kyllä Auralle parempi juttu Valintatalon tilalle, koska jos avaa uusille yritystonteille, joko ABC:n viereen tai Keitaan viereen niin Auran keskustan toiminta kuihtuu kokonaan.


      • Kotipolkuni

        Jos Lidil avaa ovensa syyskuussa, niin se on mukavaa. Kun S-kaupan uusi market siirtyy aika paljon keskustasta kauemmas tuonne Maskukodin taakse pellolle, niin kyllähän sinne autolla pyyhältää helposti. Toinen juttu onkin sitten ne asiakkaat, jotka kulkevat vain pyörillä, kävellen tai rullaattorilla. Heille muutamankin sadan metrin lisämatka ei ole kiva juttu. Auranmaan viikkolehdessä oli kuva kunnanjohtajasta ja tontista minne S-market rakennetaan. Myöskin kevyenliikenteen kulkuväylät on luvattu valmistaa. Urpontien suunnalta kevyenliikenteen väylä alkaa vasta Huuskantien tienhaaran jälkeen. Sen vuoksi olisi tasapuolisuuden vuoksi syytä rakentaa kevyttä liikennettä varten pyörätie myös Urpontien mutkasta asti. Ehkä jopa wanhalta puukoululta asti. Useat autoilijat käyttävät paljon esim. palvituotteeseen mennessä Kuuskoskentien reittiä. Reitti on jalankulkijoille ym. ilman autoa liikkuville tosi kelju. Autoja tulee edestä ja takaa sekä lisäksi keulivat mopoilijat. Kurakelillä rapa roiskuu päin kasvoja ja vaatteita. Lisäksi Urpontiellä tien reunat ovat erittäin liukkaat jääkeleillä. Uusi päiväkoti lisää vielä liikennettä. Jostain kumman syystä Urpontien kautta ajetaan tosi paljon. Itse en viitsisi autolla kulkea niin mutkaista reittiä ellei olisi pakko.
        Tässä vähän funteeramisen aihetta kunnan päättäjille !!!


    • tulisvaan

      Jep, Lidl toisi ainakin keskustaan asiakkaita mutta jos kaupat menee valtatien varteen uusien tienliittymien kera, häviää keskustasta loputkin asiakkaat. Monet nimittäin ei halua vaikka K-kauppaan jos Lidl on vieressä.

    • iupupuop

      Osaako kukaan sanoa, miksi "Hullun Ponin" parkkipaikalla on jo pitkään ollut lava sisältäen ainakin tuoleja. On kyllä todella ruma!

      • nuapur

        Tekivät kaiketi terassin ehostusta, toivottavasti hoitavat myös piha-alueen edustavaksi. Se on ulkoapäin niin hämärä luola ettei moni sen vuoksi sinne mene, paitsi paikalliset jotka tietävät paikan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe