Kokemuksia Rajatieto.org:in selvännäköijöistä?

Kuka_ottaa_vastuun

Olin joskus elämässäni ns. tienhaarassa. Ja otin yhteyttä useampaankin tässä kyseisessä firmassa toimivaan selvännäkijään.

Ja yhden kerran kirjoitin, en tosin tässä kyseisessä yrityksessä olevaan, itseänsä selvänäkijäksi väittävään Kaarina Makkoseen.
Sekin kokemus oli täysi pettymys. Olin tuolloin pahoissa talousvaikeuksissa, ja kyselin häneltä tietäisikö hän ennustaa lottonumeroita. Hän vastasi erittäin tylysti, sanoen ja todeten, että jos hän tietäisi ne, niin eiköhän hän ne itselleen ennustaisi ja laittaisi. Niinpä. No, se kommentti ja lause kertoikin jo kaiken olennaisen. Ja itse asiassa koko totuuden, niin hänestä, kuin hänen ennustajanlahjoistaan ja todellisista kyvyistään.

Mutta mennäänpä takaisin tähän netti ja verkkosivuilla niin kovasti itseään mainostavaan ja kehuvaan Rajatieto.Organisaatioon ja sen harjoittamaan bisnekseen. Ja totuuteen heistä, jotka siellä toimintaansa harjoittavat.

Soitin parillekin siellä olevalle ennustajalle. Mm. Jaana Gesellelle. Verkkosivuilla hän toteaa itsestään olevansa kovin empaattinen näkijä. Ja kuten itsensä mainostamiseen olennaisena osana kuuluukin, hän kehua retostelee saaneensa omista antamistaan ennustuksista asiakkailta paljon kehuja ja kiitosta. Tätä kikkaa muuten käyttävät muutkin. Vaikka se ei pitäisikään lainkaan paikkaansakaan.

Jaana Geselle sanoi minullekin yhtä ja toista. Hän mm. väitti, että tulen menestymään sillä uralla ja työllä, jota lähden tekemään ja jonka hän näki minulle sopivan hyvin.
Toisen kerran hän väitti, että tulen löytämään lonkeroita politiikkaan. Ja että tulen pitämään paljon esitelmiä. Tulleeko yllätyksenä yhtään, että yksikään niistä hänen minulle latelemista ennustuksista ei pitänyt lainkaan paikkaansa. Eikä toteutunut.

Päinvastoin minulle koitui kaikista niistä tähän kyseiseen firmaan soittamisista, aimo lasku. Ja olin vähän aikaa lähellä joutua erinäisten samaan aikaan ilmenneiden talousvaikeuksien takia ulosottoon. Niin suuret olivat yhteensä ne puhelinlaskut.

Käväisin tässä vähän aikaa sitten Rajatieto.org.: ion verkkosivuilla. Ja katsoin pelkästä mielenkiinnosta minkänimisiä tyyppejä siellä toimii. Joku taisi olla nimeltään Anu Tähti, sitten on jokin " Angelika Rosewood. Ja Vera Valomeri. Saanko esittää oman otaksumiseni, että nämä kyseiset henkilöt eivät kuulosta lainkaan oikeilta, eli sellaisilta henkilöiltä, että nämä nimet olisivat todellisia. Tämännimisiä ihmisiä ei välttämättä ole edes olemassakaan. Ts. he esiintyvät väärällä identiteetillä.

En tiedä, mikä on kaikkien ihmisten elämän taustalla. Ovatko he kenties itse olleet, tai ovat talousvaikeuksissa. Sekö saa heidät toimimaan näin, että he valehdella lurittelevat, puhuvat ihmisille pelkkää feikkiä, satuilevat sen minkä kerkeävät ja vievät hyväuskoisilta ja elämässään epätoivoisilta ja epätietoisilta ihmisiltä häikäilemättömästi ja vailla minkäänlaista omaatuntoa, moraalia ja eettisyyttä rahat vaan pois ja omiin liiveihinsä? Eikö rehellisyydellä ja arvoilla pitäisi oikeasti olla todella jotain merkitystä? Jos me kaikki tehtäisiin näin, niin minkälainen maailma meissä silloin olisi? Toisten ihmisten hyväksikäyttöä, lisää tulevia uhreja, ja rikoksen harjoittamisten kierre.

Olen sitäpaitsi melko varma siitä, tai itse asiassa tämä kyseinen mainitsemani Jaana Geselle itsekin sen mainitsi, että se mitä he harjoittavat on harmaata taloutta. Minä hieman sitä kummastelin silloin. Mutta nyt minä se oikeastaan tiedänkin. Jotkut siellä Rajatieto.organisaatiossa työskentelevistä eivät maksa saamistaan tuloista valtiolle edes mitään verojakaan.

Oma elämäni meni muuten täysin pilalle täysin pilalle ja päin seiniä menneiden "ennustusten" takia. Mutta ai niin, ennustuspalvelut ovatkin pelkkää viihdettä. Niinhän tätä fraasia siteerataan niin verkkosivuilla, ja näin sanotaan myös Astral tv: n televisiomainoksissa. Silloinhan niiden ennustusten ei tarvitse pitää ollenkaan mitään paikkaansa. Koska nehän ovat vain " viihdettä". Eivät siis totta.
Voi meitä sillä hetkellä olleita hyväuskoisia hölmöjä! Kyllähän minullakin jo silloin jo oli ja iti epäilyksensiemen, että ei ole oikeasti olemassakaan mitään selvännäkemistä, eikä ihmisiä, jotka näkevät jonkun tulevaisuuteen. Mutta niin se vain joskus käy, että et tiedä olemassaolosi tarkoitusta, ja siinä ahdistuksessa soitat ja ainakin haluat " uskoa", että on olemassa ihmisiä, joilla olisi selvänäkemisen lahja. Minulla on tästä kaikesta tapahtuneesta kulunut aikaa noin viisi vuotta. Koko elämäni on pilalla ja täysin tuhoutunut, yhden rahanahneen ja lieron akan takia.

Jos minä olisin päättävässä asemassa, minä heittäisin kaikki itseään selvännäkijöiksi itseään väittävät surutta ja mitään armoa tuntematta vankilaan istumaan ja jopa kuritushuoneeseen asti. Opettelemaan vähän ainakin sitä, että kaikilla teoilla ja sanoilla on seurauksensa. Ja se, että aiheuttaa jollekin itselleen täysin tuntemattomalle ihmiselle korvaamatonta ja täysin korjaamatonta vahinkoa ei todellakaan ole mitään viihdettä!

51

5302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prologi

      Ja minä muuten puhuin ja kirjoitin täyttä totta, omiin kokemuksiini pohjaten kaikenlaisista itseään "selvännäkijöiksi" väittävistä ihmisistä.

      Niin että jos joku vielä kehtaa väittää minua negatiiviseksi ihmiseksi. Menkööt ihan vaan itseensä. Sillä minä kerroin totuudellisesti ja täysin rehellisesti oman kokemukseni mukaisesti, millaisia nämä itseään "näkijöiksi" väittävät henkilöt todella ovat.

      He ovat oikeasti ja todella pelkkiä valehtelijoita ja viattomien ihmisten hyväksikäyttäjiä, valehtelijoita ja silkkoja huijareita. jJa ainakin jotkut heistä ovat veronkiertäjiä ja harmaan, sekä epärehellisen elinkeinon harjoittajia.

      Yhden virheen esim. tämä Jaana Geselle teki.

      Hän ei tiennyt sitäkään, että minä en todellakaan hyväksy minkäänlaista epärehellisyyttä, viilungin harjoittamista ja rehellisten, ( tai hyväuskoisten ja elämässään epätietoisten) ihmisten hyväksikäyttöä.

      Jos hän todella olisi ollut jokin oikea näkijä ja ennustaja, hänen olisi pitänyt tietää, etten missään tapauksessa, enkä missään tilanteessa hyväksy epärehellisyyttä ja sen harjoittamista millään tavalla.

      Ja jos joku hölmö vielä sanoo_ "Soita jollekulle muulle, tälle, tai minulle" , sanon jo nyt: " Suksikaa ihan hevon kuuseen! " Sinne, minne te kuuluttekin kaikki, jotka vielä puolustelette näitä valheen ja epärehellisyyden tekijöitä ja harjoittajia. Tai jotka vielä väitätte, että on edes olemassa mitään selvännäkemistä ja oikeasti ihmisten tulevaisuuden ennaltanäkemistä ja ennustamista.

      En ole soittanut enää pitkään aikaan.

      Koska se hinta, jonka minä jouduin maksamaan tästä kaikesta, oman elämäni totaalisen tuhoutumisen ja menettämisen hinta, riitti ja oli tarpeeksi minulle.

      Kuka korvaa menetetyn ja kokonaan hajalle menneen, tuhoutuneen elämän?
      Kertokaapa se?

      • Antuaneeta

        Minulla on kokemuksia kansa, mutta itse olen nähnyt oikeasti ennen asia tapahtuneita näkyyja.
        Minä suositelen sinulle kääntyä Jumalan puolelle ja sanoa. " Auta minua" eikä ennustajalle tarvitse mennä. Eikä soitella vain turvaudut häneen Jeesukselle, hän opasta sinun elämäsi.
        Se on harmellista että joutut maksamaan niiden puhetta ja se on vain heidän huijaus.Itse näin
        omia vain ennustuksia ja mailmasta tulevaisuuden. Mutta sinulle sanoon ja kehotan etsiä
        Jumala ja kysyä häneltä tahtoa.


    • Hermanni-Pelle

      Ehkä ne ennustajat voivat käyttää "taiteilijanimeä" sen takia, että eivät vain halua kertoa omaa nimeään. Ei se sinänsä todista, että olisi huijari.
      On todella surullista, jos jollakin menee paljon rahaa turhuuteen ja elämä menee sen takia pilalle. Mutta kyllä itse pitäisi laskea, kuinka paljon voi kuluttaa rahaa ennustuksiin. Jos ennustuspalvelut maksavat liikaa, sitten niitä ei pitäisi käyttää.
      Sitä en tiedä, onko olemassa oikeita selvänäkijöitä. Varmasti on paljon sellaisia, jotka vain tienaavat rahaa niillä hommilla, vaikka tietävät itsekin etteivät näe mitään. Osa on jopa köyhiä ihmisiä, jotka eivät ole keksineet muutakaan työtä itselleen. Ehkä sinäkin voisit ruveta vuorostasi ennustajaksi ja saada sillä tavalla rahasi takaisin? Ai niin, mutta sinähän olet rehellinen ihminen, joten sekin tie on sinulta tukossa.

      • Anonyymi

        Tunnetko tämän firman ennustajia kun tiedä osan heistä olevan köyhiä?
        Astral-Tv:ssä useampiki ennustja kehui asuvansa monta kuukautta vuodesta etelän auringossa ja kuinka heillä on siellä asunto valmiina odottamassa. Köyhyydestä voidaan nähtävästi olla monta mieltä. Tiedän myös henkilökohtaisesti erään joka matkustelee tiuhaan keski-euroopan kaupungeissa.
        Jos näistä huijareista joskus tulee köyhiä, niin oikeuttaako se huijauksen jatkamisen?
        Jos rikollinen myy huumeita tai alkaa palkkarenkinä perimään alihankkijana huumevelkoja pahoinpitelemällä niin onko se ok, koska hän on köyhä (kun ei mene kunnon töihin tai elätä itseään sossun rahoilla) ? Sitäkö suosittelet lapsillesi ammatiksi?


    • Äläyleistä

      Itse käytän heidän palveluja, en juuri mainitsemiasi, paria muuta "tarpeen tullen". Ja ovat hyviä minulle, osaavat hommansa, kokemus useammalta vuodelta.

      • olisihyvätietää

        Voisitko kertoa, ketkä ovat sinulle hyviä? Ei varmaan kehut ole pahitteeksi...


      • Äläyleistä

        Tuossa joku jo vastasikin Tiinan. Tarja Suorsa, Miina Valtonen ja Hannele Ranta ovat myös nähneet hyvin. Aika heittää heilläkin, ei parane odotella ;)


    • Tyytyväinenasiakas

      Saara rautio ja tiina kallio😊

    • HuijareitaOvat

      Muuta en tiedä mutta tuo Jaana G on Olli Kalajoen kavereita ja se jo kertoo siitä humpuukista ihan kaiken.

    • Näinmieaattelen

      Liian pitkä juttu, en jaksanut lukea sanasta sanaan.
      Näkeminen ei ole sitä että katsottaisiin lottonumerot jolla saisi "elämänsä kuntoon".
      Se on ihan jotain muuta.
      Elämä on suuri seikkailu, jokainen ihmiskohtalo ja kohtaaminen ! on kokemus josta pitäisi ottaa opiksekseen. Tähän voi saada herätyksiä ja ajatuksia hyvältä näkijältä. Mikä on minkäkin tarkoitus.

      • Koko_elämä_tuhoutunut

        Kun et edes "jaksanut", tai kenties ehkä oikeammin: viitsinyt lukea kirjoitustani, niin et edes ymmärtänyt koko jutun pointtia.

        Soittaessani Rajatieto.org. Jaana Gesellelle, hän todellisten ja totta puhumisen sijaan, ryhtyikin valehtelemaan ja antamaan täysin päin puuta heinää ja paikkansapitämättömiä olevinaan "ennustuksia".

        Toisin sanoen: En saanut puhelinkeskusteluihin kyseiselle firmalle ja tälle olevinaan " ennustajalle" heittämilleni rahoille mitään vastinetta. Vaan sain täysin katteettomia ja paikkansapitämättömiä ennustuksia.

        Kaikesta tästä on aikaa jo noin viisi vuotta.
        Tosin asioiden oikea laita paljastui kyllä minulle jo tätä huomattavasti aikaisemmin.

        Minusta vain on todella väärin, että herkässä ja vaikeassa elämäntilanteessa olevia ja silloin hyväuskoisia käytetään näin räikeästi ja todella törkeästi hyväkseen. Vailla minkäänlaista omantunnon häivääkään.

        Näistä joillekin todella huonosti käyneiden ihmisten kohtaloista ja tositarinoista pitäisi minun mielestäni keskustella nykyistä huomattavasti enemmän.

        Ja tehdä tutkimuksia, kuinka monella heille ennustuksia saaneista ne ovat pitäneet todella paikkansa.

        Tulisi vähän enemmän faktaa kehiin ja yleiseen tietoisuuteen, kuin pelkkää joidenkin omiin tunteisiin, tai kuvitelmiin selvännäkijöiden rehellisyydestä.

        Yksi selkeä epäkohta liittyy edelleen tähän selvänäköbisnekseen. Nimittäin se, että jos joku, jotkut, tai suurempi joukko eivät saakaan antamilleen rahoilleen mitään vastinetta, tai katetta, kukaan ei ole missään korvausvastuussa. Sillä lähes kaikki ennustusfirmat, tai yksityiset toimijat vapauttavat itsensä kaikesta vastuusta vapauslauseekkella : " Ennustukset tehdään viihdetarkoituksessa", tai että kyseiset palvelut ovat viihdepalvelujen sarakkeen alla. Kuka siis silloin ottaa tai kantaa minkäänlaista vastuuta omista toiselle sanomistaan sanoista, ja teoista, etenkin jos ne vievätkin uhrin elämän aivan väärään suuntaan elämässä, tai ennustukset menevätkin täysin poskelleen?

        Vastaan tähän itse: Ei muuten kukaan.

        Ja on erittäin valitettavaa, ja osin surullistakin, että minkäänlaista moraalia, rehellisyyttä ja vastuunottamista, tai sen kantamista ei todellakaan löydy ainakaan selvänäköbisneksessä toimivilta.

        Kansakunnan ja sen ihmisten nykytila? - Ainakin moraalin täydellinen rappio.
        Vai kertoo sen, että jotkut ihmiset ( tämän maailman " jaanagesellet" ) ovat valmiita tekemään ilmeisesti omassa talousahdingossaan ihan mitä tahansa, vaikka huijaamaan toisia ihmisiä ja viemään heiltä rahat omaan liiviinsä, vailla minkäänlaista omantunnon pistosta?

        Jos tässä yhteiskunnassa ja maailmassa kaikki toimisivat samalla tavalla, kuin nämä "jaanagesellet", millainen meidän maailmamme silloin olisi?
        - Rikosten ja törkeiden huijausten tapahtumisia. Rikoksen seurauksena yhä uusien uhrien tulemisia. Rikosten ja uhriutumisen ketjun ja kierteen jatkumista.

        Jos ei koskaan pohdi omien lausumiensa sanojen ja tekojen mahdollisia seurauksia, ei sellainen ihminen voi olla moraalisesti, puhumattakaan henkisyydeltään kovinkaan korkealla tasolla oleva.

        En väitä olevani olevani ketään parempi. Mutta aika usein nämä ennustajiksi itseään väittävät kehuvat vieläpä olevansa henkisesti muita korkeammalla tasolla. Mm. Jaana Gesellekin oli annettu 1- 4 asteikolla numero 4. Edelleen jaksan ihmetellä, miten se voi olla mahdollista, etenkin, kun tiedän ja muistan oikein hyvin, kuinka paljon täyttä palturia ja skeidaa hän minullekin kehtasikin luritella.


      • Henkohttapaaminenparas
        Koko_elämä_tuhoutunut kirjoitti:

        Kun et edes "jaksanut", tai kenties ehkä oikeammin: viitsinyt lukea kirjoitustani, niin et edes ymmärtänyt koko jutun pointtia.

        Soittaessani Rajatieto.org. Jaana Gesellelle, hän todellisten ja totta puhumisen sijaan, ryhtyikin valehtelemaan ja antamaan täysin päin puuta heinää ja paikkansapitämättömiä olevinaan "ennustuksia".

        Toisin sanoen: En saanut puhelinkeskusteluihin kyseiselle firmalle ja tälle olevinaan " ennustajalle" heittämilleni rahoille mitään vastinetta. Vaan sain täysin katteettomia ja paikkansapitämättömiä ennustuksia.

        Kaikesta tästä on aikaa jo noin viisi vuotta.
        Tosin asioiden oikea laita paljastui kyllä minulle jo tätä huomattavasti aikaisemmin.

        Minusta vain on todella väärin, että herkässä ja vaikeassa elämäntilanteessa olevia ja silloin hyväuskoisia käytetään näin räikeästi ja todella törkeästi hyväkseen. Vailla minkäänlaista omantunnon häivääkään.

        Näistä joillekin todella huonosti käyneiden ihmisten kohtaloista ja tositarinoista pitäisi minun mielestäni keskustella nykyistä huomattavasti enemmän.

        Ja tehdä tutkimuksia, kuinka monella heille ennustuksia saaneista ne ovat pitäneet todella paikkansa.

        Tulisi vähän enemmän faktaa kehiin ja yleiseen tietoisuuteen, kuin pelkkää joidenkin omiin tunteisiin, tai kuvitelmiin selvännäkijöiden rehellisyydestä.

        Yksi selkeä epäkohta liittyy edelleen tähän selvänäköbisnekseen. Nimittäin se, että jos joku, jotkut, tai suurempi joukko eivät saakaan antamilleen rahoilleen mitään vastinetta, tai katetta, kukaan ei ole missään korvausvastuussa. Sillä lähes kaikki ennustusfirmat, tai yksityiset toimijat vapauttavat itsensä kaikesta vastuusta vapauslauseekkella : " Ennustukset tehdään viihdetarkoituksessa", tai että kyseiset palvelut ovat viihdepalvelujen sarakkeen alla. Kuka siis silloin ottaa tai kantaa minkäänlaista vastuuta omista toiselle sanomistaan sanoista, ja teoista, etenkin jos ne vievätkin uhrin elämän aivan väärään suuntaan elämässä, tai ennustukset menevätkin täysin poskelleen?

        Vastaan tähän itse: Ei muuten kukaan.

        Ja on erittäin valitettavaa, ja osin surullistakin, että minkäänlaista moraalia, rehellisyyttä ja vastuunottamista, tai sen kantamista ei todellakaan löydy ainakaan selvänäköbisneksessä toimivilta.

        Kansakunnan ja sen ihmisten nykytila? - Ainakin moraalin täydellinen rappio.
        Vai kertoo sen, että jotkut ihmiset ( tämän maailman " jaanagesellet" ) ovat valmiita tekemään ilmeisesti omassa talousahdingossaan ihan mitä tahansa, vaikka huijaamaan toisia ihmisiä ja viemään heiltä rahat omaan liiviinsä, vailla minkäänlaista omantunnon pistosta?

        Jos tässä yhteiskunnassa ja maailmassa kaikki toimisivat samalla tavalla, kuin nämä "jaanagesellet", millainen meidän maailmamme silloin olisi?
        - Rikosten ja törkeiden huijausten tapahtumisia. Rikoksen seurauksena yhä uusien uhrien tulemisia. Rikosten ja uhriutumisen ketjun ja kierteen jatkumista.

        Jos ei koskaan pohdi omien lausumiensa sanojen ja tekojen mahdollisia seurauksia, ei sellainen ihminen voi olla moraalisesti, puhumattakaan henkisyydeltään kovinkaan korkealla tasolla oleva.

        En väitä olevani olevani ketään parempi. Mutta aika usein nämä ennustajiksi itseään väittävät kehuvat vieläpä olevansa henkisesti muita korkeammalla tasolla. Mm. Jaana Gesellekin oli annettu 1- 4 asteikolla numero 4. Edelleen jaksan ihmetellä, miten se voi olla mahdollista, etenkin, kun tiedän ja muistan oikein hyvin, kuinka paljon täyttä palturia ja skeidaa hän minullekin kehtasikin luritella.

        Parhaimmat näkijät eivät itsestään turhia huutele. En varmasti ensimmäisenä menisi tällaisille maksullisille linjoille soittelemaan.
        Ikävä että olet rahojasi menettänyt. Oletan että olet aika paljon soittoja tehnyt.
        Harmi.


      • ihanhimmeetä
        Koko_elämä_tuhoutunut kirjoitti:

        Kun et edes "jaksanut", tai kenties ehkä oikeammin: viitsinyt lukea kirjoitustani, niin et edes ymmärtänyt koko jutun pointtia.

        Soittaessani Rajatieto.org. Jaana Gesellelle, hän todellisten ja totta puhumisen sijaan, ryhtyikin valehtelemaan ja antamaan täysin päin puuta heinää ja paikkansapitämättömiä olevinaan "ennustuksia".

        Toisin sanoen: En saanut puhelinkeskusteluihin kyseiselle firmalle ja tälle olevinaan " ennustajalle" heittämilleni rahoille mitään vastinetta. Vaan sain täysin katteettomia ja paikkansapitämättömiä ennustuksia.

        Kaikesta tästä on aikaa jo noin viisi vuotta.
        Tosin asioiden oikea laita paljastui kyllä minulle jo tätä huomattavasti aikaisemmin.

        Minusta vain on todella väärin, että herkässä ja vaikeassa elämäntilanteessa olevia ja silloin hyväuskoisia käytetään näin räikeästi ja todella törkeästi hyväkseen. Vailla minkäänlaista omantunnon häivääkään.

        Näistä joillekin todella huonosti käyneiden ihmisten kohtaloista ja tositarinoista pitäisi minun mielestäni keskustella nykyistä huomattavasti enemmän.

        Ja tehdä tutkimuksia, kuinka monella heille ennustuksia saaneista ne ovat pitäneet todella paikkansa.

        Tulisi vähän enemmän faktaa kehiin ja yleiseen tietoisuuteen, kuin pelkkää joidenkin omiin tunteisiin, tai kuvitelmiin selvännäkijöiden rehellisyydestä.

        Yksi selkeä epäkohta liittyy edelleen tähän selvänäköbisnekseen. Nimittäin se, että jos joku, jotkut, tai suurempi joukko eivät saakaan antamilleen rahoilleen mitään vastinetta, tai katetta, kukaan ei ole missään korvausvastuussa. Sillä lähes kaikki ennustusfirmat, tai yksityiset toimijat vapauttavat itsensä kaikesta vastuusta vapauslauseekkella : " Ennustukset tehdään viihdetarkoituksessa", tai että kyseiset palvelut ovat viihdepalvelujen sarakkeen alla. Kuka siis silloin ottaa tai kantaa minkäänlaista vastuuta omista toiselle sanomistaan sanoista, ja teoista, etenkin jos ne vievätkin uhrin elämän aivan väärään suuntaan elämässä, tai ennustukset menevätkin täysin poskelleen?

        Vastaan tähän itse: Ei muuten kukaan.

        Ja on erittäin valitettavaa, ja osin surullistakin, että minkäänlaista moraalia, rehellisyyttä ja vastuunottamista, tai sen kantamista ei todellakaan löydy ainakaan selvänäköbisneksessä toimivilta.

        Kansakunnan ja sen ihmisten nykytila? - Ainakin moraalin täydellinen rappio.
        Vai kertoo sen, että jotkut ihmiset ( tämän maailman " jaanagesellet" ) ovat valmiita tekemään ilmeisesti omassa talousahdingossaan ihan mitä tahansa, vaikka huijaamaan toisia ihmisiä ja viemään heiltä rahat omaan liiviinsä, vailla minkäänlaista omantunnon pistosta?

        Jos tässä yhteiskunnassa ja maailmassa kaikki toimisivat samalla tavalla, kuin nämä "jaanagesellet", millainen meidän maailmamme silloin olisi?
        - Rikosten ja törkeiden huijausten tapahtumisia. Rikoksen seurauksena yhä uusien uhrien tulemisia. Rikosten ja uhriutumisen ketjun ja kierteen jatkumista.

        Jos ei koskaan pohdi omien lausumiensa sanojen ja tekojen mahdollisia seurauksia, ei sellainen ihminen voi olla moraalisesti, puhumattakaan henkisyydeltään kovinkaan korkealla tasolla oleva.

        En väitä olevani olevani ketään parempi. Mutta aika usein nämä ennustajiksi itseään väittävät kehuvat vieläpä olevansa henkisesti muita korkeammalla tasolla. Mm. Jaana Gesellekin oli annettu 1- 4 asteikolla numero 4. Edelleen jaksan ihmetellä, miten se voi olla mahdollista, etenkin, kun tiedän ja muistan oikein hyvin, kuinka paljon täyttä palturia ja skeidaa hän minullekin kehtasikin luritella.

        jos et usko ennustuksiin niin aika ristiriidassa on se että olet ylipäätään alkanut soitella ja ottaa ennustuksia. Se on ihan sinun vastuullasi, turhaa nillität ja mesoat täällä. ja tuohon että kukaan ei viitsi lukea juttuasi, mä luin ja ajattelin että sinulla on negatiivista energiaa ja oikein olan takaa, ehkä psykiatri voisi auttaa sinua


    • omatie

      Raamattukin kieltää ennustamisen ja siihen liitty pahan henkien kanssa yhteistyö-tuottaa toisille käsrimyksiä.Se että ennustujat aina rajoittaa ihmisen oman mielen ja tahdon kun kuntelee heidän puheitaan tarkasti sana sanalta ja antaa vallan jo toisaalle! Valitettavasti usea on mennyt ojasta allikkoon rahaa pyytävien ennustajien takia,ovat ottaneet heidän sanomisesna tosissaan,eronneet kumppanista jos kehoitetaan ja nähdään pettämistä.Niihin liittyy pahaa aika paljon ja mistä se tieto tulee? oletteko miettineet?Tiedän 3 henkilöä,keillä syntymästä asti lahjana tietoja-eivät ota maksua vastaan vaan auttavat sydämensä äänellä! Unien kautta tuleva ennakkotieto on mielestäni hyvä,koska ne ovat varoittavia unia mihinkä täytyy henkilön saada ennakkotieto jostain syystä.Kokemusteni mukaan rahaa meni mullakin aikanaan ja kukaan ei tiennyt mitään oikeesti tulevaa,ahdistuneena ihmisiä käytetään usein hyväksi,myös jotkut ns uskovaiset iskevät kiinni keillä tuputuksen tarvetta! Fiksu uskovainen ei tuputa!Antaa tilaa ja kunnioittaa ihmistä!

      • Ontaiei

        Ristiriitaista, että tässä mm. ylistetään kolmea henkilöä samalla kun väitetään Raamatun mukaan heidän tekevän pahojen henkien kanssa yhteistyötä!!!?????? Uskovalle oikealle näkijälle on annettu erityinen lahja auttaa. Koska kyky annetaan hyvään tarkoitukseen, ei kysyjä saa sillä hakea taloudellista eikä muutakaan etua, vaan kykyä tulee käyttää ihmisen henkiseen auttamiseen. Kyseessä on paljon laajempi taito kuin katsella pelkästään kuka tulee käymään... Muu on tekaistua ja valitettavasti enemmistö näkijöistä ei omaa oikeaa kykyä, ja kiukkuilevat tuskissaan kun tekisi mieli vain ansaita, mutta kun työllä ei normaalisti auttaja itse ansaitse, vaan muut. Vaatii omistautumisen auttamishengessä, muuta kiitosta on turha odottaa, tähänkin jokainen joskus turhautuu. Ihmiset vaativat mitä ihmeellisimpiä asioita, eikä ihme jos omituisia shamaaneja tms löytyy tarjonnasta. Kaikenlaisia kummajaisia löytyy kysyjistäkin. Kannattaisi itsekin miettiä, että ottaisi vastuun elämästään ja kun tuntuu että tarvitsee selvittää asioitaan, niin aito näkijä on siihen mitä parhain apu! Tällainen voi löytyä hyvinkin palvelunumerosta, koska näkijän on muuten hankala päästä auttamaan ja henkilöllisyyttään ei todellakaan kannata huudella jos aikoo puhua totuutta ja elää siitä huolimatta rauhassa.


    • kokenutta

      Se että ennsutajaeukkoihin,miksei ukkoihinkin-liitty harmaata taloutta paljon,kertoo jo paljon! Näihin taludellisiin pimeihin bisneksiin pitäisi lain jo puuttua,eihän saa pimeänä muutenkaan mitään kaupata,helppoa liksaa kellä ei ole sielua enää kaupata rahasta mitä vaan!En pidä tuollasisa enää inhimmilisinä.Kaikki jossa ei ole verotietoja mitä myyt,on laitonta ja tuet tätä toimintaa,nämä ihmiset tekevät sitä pelksätä taloudellisesta voitosta ja eivät arvosta oikeesti ihmistä kuin hyötynä! narsiteja paljon näissä,alkavat kyynisiksi oitis jos kyseenalaistaa asiaa ja ovat hyvinkin koppavia osa!

    • kokemustaonpaljon

      Täytyy kyllä myöntää palatakseni tuohon alkuperäiseen otsikkoon, että aika monelle olen Rajatiedolla soittanut ja eipä ole kenenkään ennustukset/näkemiset toteutuneet millään muotoa. Että ei oikein enää usko riitä näihin asioihin.

    • kokijat

      Täälläkin usea ns näkijä ensiksi antaa ilmaisina tulkintoja ketjuissa,sitten kun saa ehkä koukutettua kysyjät ,alkaa siirtyä yhtäkkiä maksulliseen sähköposti ennustuksiin ja puheluennustuksiin! Tämähän on hyvin laskelmoitua ja ennakollisestikin suunniteltua bisnestä.Eäästä ensin ilamisena ollutkin ns näkijä minusta alkoi hiipua jotenkin ennustukssaan kun maksullisena oli,alkaa tuntua että jotenkin se lahja ohenee ja hälvenee kun aletaan laskelmoida rahanvoimalla auttamiseen.Selvää laskelmointi,ei tarvitse mikään näkijä tai ruudinkeksijä olla kun hiffaa juonen käänteet.Se on hienoa että jollakulla on ajoittain hyvää tahtoa katsoa ilman veloituksia palstalla,sitten kun voimavarat ehtyvät,he ilmoittavat lopettan vastaamiset ja he ovat mielestäni onnistuneetkin oivasti tulkinnoissaan!

    • tolloja_riittää

      Kiesus mitä hyväuskoisia tolloja!

    • rahaeituoonnea

      Lottovoittoa ei näytetä kaikille sillä vaan niille joiden kohdalle se osuu, koska meistä kaikista tulisi muuten lottovoittajia. Minä sain eräältä näkijältä numerot ja voitinkin niillä, en lotosta vaan kenosta. harmi ettei hän ota enää vastaan

    • pettynyttodella

      Itsekin soittelin muutamille Rajatiedon näkijöille aikoinaan. Kertoivat hyvin sama suuntaisesti eräästä asiasta, mutta tosiasiassa kyllä asia on mennyt aivan toisin. Oli kyse ihmissuhdeasiasta ja nyt kyllä pakko myöntää että ei tule toteutumaan kerrotun laisena. Eli kaikki erehtyivät asiassa, tosin joku ei edes enää kertonut asiaa samoin kuin ennen uudelleen soittaessani.Täytyy kyllä sanoa, että aika pettynyt olen Rajatiedon näkijöiden näkemisiin.

    • Jumalaparantaa

      Minä luulin, että kaikki ihmiset osaavat suhtautua vähän viihteenä näihin ennustajiin. Pidän kunkin omana tyhmyytenä jos antaa heidän lypsää itseään. On parasta kysyä heiltä, ensin paljonko heidän ennustuksensa maksaa. Onhan iät ajat tiedetty, että kaikkeen ennustamiseen pitää suhtautua varauksella. Ennustajat ei minun mielestäni ole mitään huijareita, vaan he ennustavat kun joku tyhmä heiltä sitä pyytää.
      Itse uskon yliluonnollisiin asioihin myös, koska olen kokenut ja nähnyt niitä, kuten veren seisauttamiseen, etiäisiin, Uniin jotka toistuvat valve tilassa, ym. Mutta yleensäkin rajatieto on elämän alue josta ei ole täyttä varmuutta kellään ihmisellä. On tapahtunut esm ilmassa leijjumisia jonka on nähneet sadat ihmiset yhtä aikaisesti on ihme parantumisia sairauksista, ym tämä kaikki on rajatiedon asioita ja ehkä uskoon perustuvaa. Raamatussa Jeesus teki monta ihme parantamista jopa kuolleista herättämistä. Samaten opetuslapset tekivät samoin ja tänäpäivänä tapahtuu samoin, parannutaan uskon tai rajatiedon avulla. Mutta ei edes itse nämä parantajat voi mennä varmuudella sanomaan parantuuko ihminen kun häntä yritetään parantaa. Tämä kaikki sinun pitää ottaa huomioon kun menet esm pyytämään ennustajalta oikeitä lotto numeroita. Ennustaminen, parantaminen. kuolleista herättäminen ja kaikki tälläinen on elämän alueita joista kellään ihmisellä ei ole varmaa tietoa.

      • Strange_world_and_people

        Ihmisten huijaaminen ja ennustaminen eivät ole viihdettä.

        Sitäpaitsi osa ihmisistä ei taida lainkaan tajuta sitä, että joskus ihminen vain on niin vaikeassa elämäntilanteessa, tai umpikujassa, että epätoivo saa ihmisen turvautumaan jopa sellaisiin palveluihin, jotka itsekin toisessa tilanteessa tietäisi niiden olevan huijaamista. Epätoivoisten ihmisten leimaaminen tyhmäksi osoittaa niin ajattelevan ihmisen olevan paitsi empatiakyvytön, myös henkisesti epäkypsä.

        Jos itse olisitte vastaavassa tilanteessa, jossa ette tietäisi elämänne tarkoitusta, tai sitä suuntaa, mihin teidän pitäisi oikein mennä, ja tilanne jatkuisi pitkään samanlaisena ja muuttumattomana, niin kyllä tekin saattaisitte turvautua siihen viimeiseen oljenkorteen.
        Ennustajat ja ties miksi itseään väittävät kyllä tietävät tämän. Että maailmassa tulee aina olemaan epätoivoisia ja ahdistuneita ihmisiä. Joita voi käyttää hyväksi.
        Jos siitä vielä kilahtaa rahaa, niin ilmeisesti moraali, arvot ja eettisyys lentävät romukoppaan. Valitettavasti.

        Jos ei ole mikään aito näkijä, ennustaja, tai meedio, silloin ei pidä lähteä väittämään, että on sellainen. Tämä oli se jutun pointti.
        Silloin pitää olla väittämättä sitä, mitä ei ole.
        Muutoin se on epärehellistä työtä, ihmisten vedättämistä ja silkkaa valehtelemista.
        Rehellisempääkin duunia on varmasti olemassa. Mutta jos on sen verran kiero luonne, kuin korkkiruuvi, niin minä ihmettelen sitä, miten kukaan sellainen voi katsoa itseään peilistä, tai olla ylpeä itsestään ja epärehellisen duunin harjoittamisesta.
        Tai oikeuttaa tekemisensä sillä, että joku epätoivoinen, tai hyväuskoinen vaan sattuu itse heille soittamaan.
        Eikö omatunto todellakaan koskaan yhtään kolkuta?
        Pitää ymmärtää, missä kulkee oikean ja väärän raja. Ja toimia sen mukaan, mikä on oikein. Jos näitä ei osaa, tai halua erottaa toisistaan ja nähdä sitä, mikä tässä elämässä on oikein, niin sitten on aika pahasti asiat. Sitten voidaan alkaa kohta sanoa, että sodilla, tai tappamisellakin on oikeutuksensa. Kun joku vain niin päättää ja haluaa tehdä.
        Nimimerkki Jumala parantaa ja joku toinen tähän kommentoinut eivät taida nyt tajuta tätä asiaa. Se kertoo jotakin vain heistä itsestään.

        Edellinen nimimerkki "Jumala parantaa" muuten kirjoitti minusta jotenkin ristiriitaisesti. Ensin myöntää, että selvänäkemistä ja ennustamista ei ole olemassakaan. Ja haukkuu heille soittavia tyhmiksi. Kertoo kyseisen henkilön henkisestä kypsyydestä ja empatiakyvystä jotakin.
        Mutta sitten heti perään tämä henkilö sanoo uskovansa rajatiedon asioihin.
        Ota tuosta sitten taas selvä, että miten se asianlaita oikeastaan onkaan.
        Tarkoituksenmukaista hämärtämistä ja vihjaamista, jolla yritetään saada ihmisiä uskomaan ja lankeamaan johonkin hörhöilyyn.


      • Olet_Niin_Oikeassa
        Strange_world_and_people kirjoitti:

        Ihmisten huijaaminen ja ennustaminen eivät ole viihdettä.

        Sitäpaitsi osa ihmisistä ei taida lainkaan tajuta sitä, että joskus ihminen vain on niin vaikeassa elämäntilanteessa, tai umpikujassa, että epätoivo saa ihmisen turvautumaan jopa sellaisiin palveluihin, jotka itsekin toisessa tilanteessa tietäisi niiden olevan huijaamista. Epätoivoisten ihmisten leimaaminen tyhmäksi osoittaa niin ajattelevan ihmisen olevan paitsi empatiakyvytön, myös henkisesti epäkypsä.

        Jos itse olisitte vastaavassa tilanteessa, jossa ette tietäisi elämänne tarkoitusta, tai sitä suuntaa, mihin teidän pitäisi oikein mennä, ja tilanne jatkuisi pitkään samanlaisena ja muuttumattomana, niin kyllä tekin saattaisitte turvautua siihen viimeiseen oljenkorteen.
        Ennustajat ja ties miksi itseään väittävät kyllä tietävät tämän. Että maailmassa tulee aina olemaan epätoivoisia ja ahdistuneita ihmisiä. Joita voi käyttää hyväksi.
        Jos siitä vielä kilahtaa rahaa, niin ilmeisesti moraali, arvot ja eettisyys lentävät romukoppaan. Valitettavasti.

        Jos ei ole mikään aito näkijä, ennustaja, tai meedio, silloin ei pidä lähteä väittämään, että on sellainen. Tämä oli se jutun pointti.
        Silloin pitää olla väittämättä sitä, mitä ei ole.
        Muutoin se on epärehellistä työtä, ihmisten vedättämistä ja silkkaa valehtelemista.
        Rehellisempääkin duunia on varmasti olemassa. Mutta jos on sen verran kiero luonne, kuin korkkiruuvi, niin minä ihmettelen sitä, miten kukaan sellainen voi katsoa itseään peilistä, tai olla ylpeä itsestään ja epärehellisen duunin harjoittamisesta.
        Tai oikeuttaa tekemisensä sillä, että joku epätoivoinen, tai hyväuskoinen vaan sattuu itse heille soittamaan.
        Eikö omatunto todellakaan koskaan yhtään kolkuta?
        Pitää ymmärtää, missä kulkee oikean ja väärän raja. Ja toimia sen mukaan, mikä on oikein. Jos näitä ei osaa, tai halua erottaa toisistaan ja nähdä sitä, mikä tässä elämässä on oikein, niin sitten on aika pahasti asiat. Sitten voidaan alkaa kohta sanoa, että sodilla, tai tappamisellakin on oikeutuksensa. Kun joku vain niin päättää ja haluaa tehdä.
        Nimimerkki Jumala parantaa ja joku toinen tähän kommentoinut eivät taida nyt tajuta tätä asiaa. Se kertoo jotakin vain heistä itsestään.

        Edellinen nimimerkki "Jumala parantaa" muuten kirjoitti minusta jotenkin ristiriitaisesti. Ensin myöntää, että selvänäkemistä ja ennustamista ei ole olemassakaan. Ja haukkuu heille soittavia tyhmiksi. Kertoo kyseisen henkilön henkisestä kypsyydestä ja empatiakyvystä jotakin.
        Mutta sitten heti perään tämä henkilö sanoo uskovansa rajatiedon asioihin.
        Ota tuosta sitten taas selvä, että miten se asianlaita oikeastaan onkaan.
        Tarkoituksenmukaista hämärtämistä ja vihjaamista, jolla yritetään saada ihmisiä uskomaan ja lankeamaan johonkin hörhöilyyn.

        Kirjoitit asiaa. Voisi miettiä todella sitä että eräskin "näkijä-meedio setä" ottaa satuilustaan 50e kerta ja tekee eräässä paikassa sunnuntaisin varmaan tänäänkin melkoisia tilejä veropaasti kun asiakkaita on yhdeksänkin tunnin välein. Kuka muka oikeasti voi edes "nähdä" niin tiuhalla tahdilla oikeasti yhtään mitään sehän vie energiaa ja muutenkin ainakin sen sedän näkemiset on täyttä puppua ei niin agressiivinen ja ilkeä henkilö voi olla mikään henkimaailman lähettiläs sen sano jo järkikin.
        Huijausta todellista huijausta henkimaailma on sanonut monelle sen että rahastaa ei saa ei saa määritrllä summia jos joku haluaa antaa sen saa ottaa vastaan kohtuudella.
        Aino kassinen aikamme suurin ja paras näkijä teki juuri näin. Hänellä oli kippo johon sai laittaa mielensä mukaan tai olla laittamatta rahaa ennustuksesta. Hän itse aina sanoi että se on jokaisen oma asia jos kokee saaneensa avun ja haluaa siitä palkita se on ok ja jos ei niin sitten ei tarvitse antaa mitään. Koska hänen rahakipponsa oli avoin ja häneltä oli kysytty etteikö pelkä jonkun vievän siitä rahaa että kaipa sitten tarpeeseensa vie ja jos ei ole tarvetta ja vie kyllä se sitten eteen viejälle tulee.
        Koskaan ei Aino kassinen tahallisesti loukannut ketään ei nimitellyt ketään eikä istunut oikeussaleissa ottamassa kunnianloukkaus tuomioita vastaan kuten eräät joille rahaanne turhaan kannatte älkää mahdollistako niitten ilkiöitten elämäntyyliä.


    • ettaidatietäämitään

      Mikä ihmeen kuritushuone? millä vuosisadalla mahdat elää? ja vankilat ovat aika lepohotelleja nykypäivänä, ruoka tulee nokan eteen, on pleikkarit, kotiteatterit ja leffoja. Siellä on nopea hammashoito sekä lääkärit

      • Käytä_päättelykykyä

        Tiedän kyllä ihan hyvin millaisia vankilat ja niiden olot ovat Suomessa.
        Tarkoitinkin, että jos minä olisin päättävässä asemassa laittaisin vankiloihin ne kyseiset asiat joista mainitsin. Ja laittaisin ennustelijat, jotka ovat kaikki pelkkiä huijareita, valehtelijoita ja rosvoja sinne kyseiseen paikkaan.


    • Älä_tee_ennakkopäätelmiä

      Ja jos se jäi vieläkin epäselväksi, niin laittaisin niihin vankiloihin kuritushuoneet.

      • eitajuueimillään

        ei ole ennustajan vika jos niille soittelet, katso peiliin, siellä se syy on


    • justiinsajuuettäsillai

      Tiesitkö aloittaja, että veroja EI tarvitse maksaa jos tulot kuukaudessa on todella pienet, ainoastaan tellit ja vellit pitää maksaa. Harvoin ennustaja tienaa ylipäätään niin paljon. Ota selvää asioista äläkä nillitä asioista mistä et tiedä

    • Epärehellistä_työtä

      Jotkut taas eivät sitten millään suostu näkemään ja tajuamaan, että missä ja keissä se todellinen vika ja syy on. Itsehän nämä itseään "oikeiksi ennustajiksi ja näkijöiksi väittävät antavat itsestään valheellisen kuvan väittämällä olevansa sitä mitä eivät todellisuudessa ja oikeasti ole. Tässä se sitten tulee taas esille se, miten umpikieroja he todella ovat.
      Eivät ota vastuuta mistään.
      Sysäävät syyn ja vastuun itsestä poispäin heille soittaville uhreille.
      Hyi millaista porukkaa!

      Kaikki ennustajat ovat pelkkiä valehtelijoita ja huijareita.
      Joilta puuttuu paitsi omatunto, myös moraalista selkärankaa.

      Minusta joutaisivat ihan surutta vankilaan koko sakki!

    • Kerroin_totuuksia

      Tähän keskusteluosioon on vastannut ainakin pari täysin ja aivan selvää narsistia, tai psykopaattia. Jotka eivät sitten millään kykene näkemään sitä, mikä on oikein ja mikä väärin.

      Yksi nimittäin paha vika, mikä koskee tätä koko selvänäköbisnestä ja kaikkea siihen liittyvää on se, että siinä alalla toimivat ja sitä kannattavat ihmiset eivät vain millään pysty näkemään sitä, mikä on oikein ja väärin.

      Vastuuta ei voi sysätä niille, jotka näille itseään ennustajiksi väittäville soittavat.

      Sillä kumpi on todella arvosteltamampi asia. Nekö, jotka sattuvat elämäntilanteensa ja epätietoisuudessa olemisensa takia soittamaan ennustajille, jotka väittävät, kehuvat ja mainostavat olevansa ns. "asiantuntijoita".
      Todistusaineisto heidän todellisista kyvyistään on kovin köykäinen, eli vähäinen.

      Ei pitäisi koskaan väittää olevansa sitä, mitä ei todella ole.

      Sillä se on pelkkää ihmisten huijaamista, heidän vedättämistä ja huijaamista.

      Toin esille totuudenperäisesti omakohtaisen kokemukseni, mitä minulla näistä itseään niin kovasti väittävistä ennustajista on. Menetin aika ja aivan liian paljon tässä elämässä erehtyessäni koskaan soitttamaan itseään ennustajiksi väitttäviin ihmisiin.

      Ennustusbisneksen harjoittamista ei voi puolustella millään niillä heidän, tai muiden esittämillä verukkeilla. Että syy ja vastuunkanto olisi nimittäin heille soittaville asiakkailla. Tai, että selvänäköbisnes olisi jotakin "viihdettä". Sillä heille räikeästi valehteleminen, heidän huijaamisensa ja harhaanjohtaminen ei todellakaan ole sitä. Eikä se todellakaan vapauta heistä ketään mistään vastuusta.

      Rehellisellä ja epärehellisellä työllä on suuri ero.

      Ja luulen, että suurin osa kansasta on kanssani samaa mieltä tästä asiasta.

      Terv. Eräs, joka menetti soittaessaan itseään ennustajiksi väittäville vähän enemmän muutakin tässä elämässä, kuin pelkät rahat.

      PS. Kenenkään ihmisen elämää ei pitäisi koskaan mennä tuhoamaan

    • näinsevainon

      Surullista mutta totta että pahimmillaan ennustajaksi tai selvännäkijäksi itseään nimittävä henkilö voi jopa tuhota ihmisen elämän. Aika suuri vastuu on myös palveluja markkinoivalla yrityksellä, harva muistaa mainita näkyvästi, että kyse on vain viihteestä.

    • Näkyjenmies

      Kylläpä on kunkin oma syy jos uhraa rahansa jollekkin ennustajalle,mutta en pidä kuitenkaan ennustusta rikoksena. Periaatteessa jokainen voi väittää olevansa ennustaja. Joku pyytää ennustusta ja ennustaja ennustaa, niin yksinkertainen asia se on. On ihmisen omaa hölmöyttä jos suostuu ennustetavaksi. En pidä ennustusta rikoksena. Ennustamista ei pidä sotkea esm valehteluun..

    • uskonpuute

      Ennustaminen tuskin sinänsä on rikos, mutta se että ennustaja antaa ymmärtää oikeasti näkevänsä tulevaa ja rahastaa sillä ihmisiä...hm...ehkäpä lähentelee petosta. Varsinkin jos siihen vielä liittyy ihmisten terveydelle leikkimistä. Toivoisin kyllä myös että joku viranomainen tätä toimintaa hieman tutkisi, ei varmaan teki pahaa.

    • virtaviivaviiva

      haluaisin kokeilla intuitiona jollekkin täysin tuntemattomalle. mitään firmoja en lähde perustamaan. mieluiten puhelin kontaktilla. olisiko tätä palstaa käyttäen joitakin joka haluaisi kokeilla kokemuksen kanssani, käytän erilaisia metodeja sekä kuuloa mikä tule suoraan päähäni.

    • Kokeilunhaluinen333

      Heippa! Mua kyllä kiinnostaisi kokeilla! :)

    • Pirjoliisaqw

      Minä soitin pari vuotta sitten eräälle Roosa-nimiselle ennustajalle ja hän kyllä näki kaiken , mitä tapahtui minulle , ihmissuhteista jms. Olen etsinyt kyseistä Roosaa, mutta hän on todennäköisesti lopetanut toiminnan. Sen jälkeen minulle alkoi tulla puhelimeen mainoksia ennustaijsta ja tekstiviestiennustaijsta . Kysyin huvin vuoksi muutamnan kerran ja samaan asiaan tuli kaksi erilaista vastausta. Kun kysyin parisuhteestani niin osa sanoi että hyvin menee ja toinen osa että miehelläni onkin toinen nainen . Siinä sitten tuli ahdistus ja aloin epäillä miestä , seurailin puhelinta, kenelle soittaa, epäilin hänen naispuolisia tuttuja koko ajan , Tekstiviestiennustajat saivat mieleni niin sekaisin , että uniini tuli painajaiset , miten mies hylkää minut toisen tähden jne. Sitten taas uusia tekstiviestejä kehiin, taas tuli hyvä viesti, luota, luota. Sitten eräs ennustaja kertoi että kaikki menee hyvin ja seuraavana päivänä juuri sama ihminen kertoi juuri päinvastaista. Minun mielenlaatu oli todellakin , että : Jumala , auta, toisaalta en uskonut , mutta alitajunnassa kasvoi pelko , että jospa sittenkin nämä viestit ovat tosia . Soitin myö muutamalle ennustajalle josta toiset sanoivat että hyvin menee ja yksi sano samasta asiasta että menee huonosti. Lopulta päätn laittaa pelin poikki. Otan elämääni omiin käsiini , tapahtukoon , mitä tapahtuu . Kokeillahan voi , mutta ei pidä jäädä koukkuun.

    • itseotatvastuun

      Turhaan täällä Kaarinaa morkkaat nimimerkkisi takana, en itse edes moista lottovoittoa mennyt tinkaamaan vaan Kaarina sanoi et puolen vuoden jaksolla tulet saamaan "vähän" rahaa. Mielestäni 11.000 euroo on minulle paljon.

    • itseotatvastuun

      Turhaan täällä Kaarinaa morkkaat nimimerkkisi takana, en itse edes moista lottovoittoa mennyt tinkaamaan vaan Kaarina sanoi et puolen vuoden jaksolla tulet saamaan "vähän" rahaa. Mielestäni 11.000 euroo on minulle paljon.

    • itseotatvastuun

      Turhaan täällä Kaarinaa morkkaat nimimerkkisi takana, en itse edes moista lottovoittoa mennyt tinkaamaan vaan Kaarina sanoi et puolen vuoden jaksolla tulet saamaan "vähän" rahaa. Mielestäni 11.000 euroo on minulle paljon.

    • selitämpästässä

      soittakaa sinne niin selviää, turjaan täällä vingutte

    • Eipäkannatas

      Eipä kannata rahojaan tuonne Rajatiedolle soittamiseen laittaa. Itse ei ainakaan kukaan nähnyt edes tähä hetkeen mitään tulevaisuudesta puhumattakaan. Aivan metsässä..

    • Anonyymi

      Vanha ketju mutta päivityksen aika.
      Eli onko uusia kokemuksia?


      Omat kokemukset:

      -Tiina Kallio (soitto Lokakuu 2020), marraskuussa piti muuttua elämän positiiviseen suuntaan.. ei ole muuttunut vieläkään, päinvastoin..

      -Saara Rautio ( soitto Maaliskuu 2021), rakastamani mies saapuu loppuvuodesta ja hyvä kausi alkaa...no ei oo saapunut eilä alkanut

      -Aada Ramsu ( soitto tammikuu 2022) näki oikean miehen, yhteydenotto ei ole tapahtunut vielä..ei kyllä sanonut aikaa..

      Ilona Niittymäki ( soitto maaliskuu 2022) heinäkuussa piti miehen tulla, ei oo näkyny..

      Tarja Kronqvist ( soitto maaliskuu 2022) keväällä piti miehen tulla, ei tullut..

      Tarja Suorsa ( soitto heinäkuu 2022) tumma mies lähestyy syksyn aika..saapa nähdä

      • Anonyymi

        No jopas on joillakin joutilasta aikaa ja rahaa! Ihte kun varaan aikaa niin kyllä aidolle ja oikealle menen, kohta kymmenen vuotta olen yhdellä ja samalla käynyt. Eikä ole tullut tarvetta muille mennä. Toteen on käyneet mitä on noussut mutta toisaalta, ei ole kyllä mainitun "ennustus"firman listalla. Ihte en usko että semmottista oikeita löytää.

        Matkaa tulee Sastamalaan suuntaansa lähes 120 km, että välillä otan puheluna. Se on minulla aina semmoinen kohokohta, kun saan käydä näkijän luona. Siinä on aina vaan jotain yhtä mystillistä ja kiehtovaa.
        Itsellä ei ole enää autoa, välillä olen käynyt siskon kanssa ja kesällä teimme oikein hienon reissun entisen työkaverini kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jopas on joillakin joutilasta aikaa ja rahaa! Ihte kun varaan aikaa niin kyllä aidolle ja oikealle menen, kohta kymmenen vuotta olen yhdellä ja samalla käynyt. Eikä ole tullut tarvetta muille mennä. Toteen on käyneet mitä on noussut mutta toisaalta, ei ole kyllä mainitun "ennustus"firman listalla. Ihte en usko että semmottista oikeita löytää.

        Matkaa tulee Sastamalaan suuntaansa lähes 120 km, että välillä otan puheluna. Se on minulla aina semmoinen kohokohta, kun saan käydä näkijän luona. Siinä on aina vaan jotain yhtä mystillistä ja kiehtovaa.
        Itsellä ei ole enää autoa, välillä olen käynyt siskon kanssa ja kesällä teimme oikein hienon reissun entisen työkaverini kanssa.

        Mulla tulis 1043km yhteen suuntaan..bensaa menee n. 7l/100km. Lisäks pitäs ottaa muutama päivä vapaaks ja menettää palkka niiltä päiviltä. Huh, tulis aika kallis "ennustus"...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla tulis 1043km yhteen suuntaan..bensaa menee n. 7l/100km. Lisäks pitäs ottaa muutama päivä vapaaks ja menettää palkka niiltä päiviltä. Huh, tulis aika kallis "ennustus"...

        Onneksi saa myös luuripuheluna : D
        Minulla tulee semmoinen reilu 750km, pari kertaa olen kuitennii käynyt. Viikonloppuna ystävättären kanssa kävimme, ei tarvinnut vapaaksi ottaa, vuoronperään ajoimme.

        Tulihan sille reissulle hieman hintaa, poikkesimme matkalla syömässä ja toisella reissulla yövyimme yhden yön hotellissa. Se oli sellainen pikaloma, kerrassaan fantastinen kokemus.

        Uutta reissua jo suunnittelemme :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jopas on joillakin joutilasta aikaa ja rahaa! Ihte kun varaan aikaa niin kyllä aidolle ja oikealle menen, kohta kymmenen vuotta olen yhdellä ja samalla käynyt. Eikä ole tullut tarvetta muille mennä. Toteen on käyneet mitä on noussut mutta toisaalta, ei ole kyllä mainitun "ennustus"firman listalla. Ihte en usko että semmottista oikeita löytää.

        Matkaa tulee Sastamalaan suuntaansa lähes 120 km, että välillä otan puheluna. Se on minulla aina semmoinen kohokohta, kun saan käydä näkijän luona. Siinä on aina vaan jotain yhtä mystillistä ja kiehtovaa.
        Itsellä ei ole enää autoa, välillä olen käynyt siskon kanssa ja kesällä teimme oikein hienon reissun entisen työkaverini kanssa.

        Kiitos Naomi tästä tietoiskusta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos Naomi tästä tietoiskusta!

        Jaahas, Naomin stalkkeri on tähänkin ketjuun löytänyt. Sillä kanssa tuntuu olevan joutilasta aikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos Naomi tästä tietoiskusta!

        Hahahaha on näitä hauska lukee :D :D joku oli juuri laittanu toiseen ketjuun, oliko se jostain Mallasta, että kiitos hyvästä tietoiskusta.
        No siittäköö sitten suivaantuneena on tullut tänne toista näkijää nokitteleen ja tismalleen samoilla sanoilla. Hahahaha :D johtopäätös:
        - Taitaa kyseinen käydä täällä vahtimassa, mitä oikeista näkijöistä kirjotetaan. :D ettei vaan olis juuri kyseessä se Naomin stalkkeri.
        Olen meinaan näitä usein käynny lukemasa ja tullu johtopäätökseen että joku kateellinen
        se on, joka koittaa kanssa vakuutella olevansa aito, käy noihin Naomista annettuihin kommentteihin kuittailemasa.

        Se on vähän sama kun noitten jalokivien kanssa: On meinaten aitoja timantteja ja sitten on muita mutta ne muut ei ole vaan koskaan sama asia kun aidot.

        Sevverran on tullu näkijöitä seurattua, että, ei millääm pahalla mutta kun ton edellämainitun kuvaa jossain kattelin, niin ei ihan enstemmäsenä tule mikään näkijä mieleen :D Ei neet kai mitään missikisoja olekkaa mutta kyllä minuu miellyttää mennä kaunihin naisen luokke, joka tosiaan näyttääkin näkijältä, kun ennustusta otan :D


    • Anonyymi

      Joo no kirjottakaa siitä jossain toisessa ketjussa, tässä kysytään kokemuksia RAJATIETO.ORGista!!!

      • Anonyymi

        Selvänäkijöistä??????Mut josseikunnei siel oooooo! Sama ko kyseltäs akvaariossa olevista delfiineistä .


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      138
      1976
    2. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      93
      1652
    3. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      85
      1335
    4. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      96
      1324
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      132
      1160
    6. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      9
      1122
    7. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      919
    8. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      46
      883
    9. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      110
      851
    10. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      32
      783
    Aihe