Hölmölässä velkataakka vain lisääntyy

SitäPaskanMäärääVielä

Suomella on velkaa 100 miljardia ja koko ajan tulee lisää.(880 000 tunnissa)
Jokainen maahamme tunkeutunut miespakoloinen on lisäämässä osaltaan Suomen valtion velkaa. Täällä hölmölässä poliitikot kuvittelevat että nämä miehittäjäjoukot joita on kohta 35 000 miestä ovat tulevia veronmaksajia, mutta totuus on he ovat täällä vain lomalla ja lisäämässä meidän velkaamme.
Täällä laittomasti tulleita miehiä ei saada edes pois sillä he katoavat sen jälkeen kun turvapaikkaa ei heille myönnetä. Tietääkö Sipilä missä nämä lipettiin lähteneet paperittomat rosvot nyt seikkailevat täällä kansalaistemme keskuudessa?
Toivottavasti he menevät sinne Sipilän kotiseudulle varastelemaan ja ryöstelemään ihmisiä elääkseen irtolaisina täällä maassamme?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PaskaJohtoMaassamme

      Tervejärkinen ihminen ymmärtää mitä nämä vastaanottokeskuksista lipettiinlähteneet alkavat tekemään kun ilman rahaa ja ruokaa seikkailevat tuolla kansalaistemme keskuudessa. Päättäjämme ovat niin lahopäitä että eivät tajua kansalaistensa turvallisuudesta yhtään mitään mutta itse olemme nämä pöpipäät sinne äänestäneet että eipä siinä mitään valittamista.

    • MätäHallituksemme

      "Jos migri sanoo, että tyypillä ei ole oikeutta turvapaikkaan, niin silloin hän on ollut koko tämän vuoden turhaan tuhlaamassa yhteiskunnan varoja. Nämä rahat olisi voinut käyttää johonkin tarpeelliseen, mutta ilmeisesti tällä hallituksella on vain kova kiire saada valtiolle lisää velkaa."

      Jospa joku laskisi mitä nuo laittomasti maahamme hyökänneet miehet ovat nyt vuodenaikana kuluttaneet veronmaksajiemme rahaa siinä olisi järkeä?

      Kaiken tuon lisäksi näitä rosvoja ei saada enää pois maastamme ja rikokosia alkaa satelemaan tiuhantahtiin.

      Sipilän hallitus yrittää etsiä rahaa mistä voisi supistaa ja jopa vanhuksien hoitajia vähennetään, joita muutenkin on ollut niukasti, että näin Sipilälle on nämä rosvot tärkeimpiä mitä ovat omat vanhuksemme.

    • OnKansallinenHäpeä

      Nämä laittomasti ruotsista tulleet miespakolaiset olisi voitu samantien palauttaa dublinin sopimuksen mukaisesti takaisin ruotsiin sillä sinne he alunalkaen olivat jo menneetkin. Suomelle eli veronmaksajille tulee näistä miehittäjäterroristeista miljardien kulut ja lisää tulee kun nämä mitkä eivät saa turvapaikkaoikeutta eivät lähde enää millään poiskaan.
      Sipilän hallitus on nyt viemässä vanhuksilta hoitajatkin osastoilta, että saa rahoitettua näitten holhokkiensa menoja ja palveluja.
      Meillä on nyt täysin hölmöläishallitus joka ajaa kansamme täydelliseen ahdinkoon.

      • Oikallis

        Hyvin heillä pyhkii, kun jaksavat odottaa 3 vuotta niin saavat takuueläkkeen tasoisen korvauksen, mikä työtätekeviltä pienellä työeläkkeellä olevilta on vähennetty.


    • MeilläOnSirkusta

      Huomioikaa parempaa ei ole tulossa sillä jos nyt opposiossa olevat puolueet tulevat seuraavaan hallitukseen niin silloin maamme on ajettu täysin ahdinkoon ja suohon.
      Oppositiossa on hyvä pitää meteliä mutta sitten kun he ovat päättämässä tilanne on toinen ja ajatelkaapa jos maahamme kuskataan lisää elätettäviä mieslomalaisia täydellä ylläpidolla mistä löytyy rahoitukset tuohon sirkukseen?

    • RikkauttaTuleeOlantakaa

      Huomioikaa tämä pliitikkojemme mielestä tämä miehittäjien ryntäys on sitä monikulttuurisuuden tuomaa rikkautta meille hölmöläisille täällä hölmölässä.
      Kaikki te työssäkäyvät te maksatte tuon kulttuurillisen rikkauden.
      Nämä mieslomalaiset tuovat maahamme sitä kulttuuria mitä he ovat kotimaassaan lapsesta lähtien oppineet eli vihaamaan kaikkea mikä ei ole islamilaista heidän uskontoonsa kuuluvaa.

    • MouhijärvenMoukariArvi

      Joku meinasi etteivät tänne tulleet lomalaiset ja täältä pois lähtemään käsketyt lomalaiset eivät kehoituksista huolimatta lähde. Kyllä lähtevät, lähtivät 40-luvullakin ja lähtevät vieläkin kun vain halua ja tahtoa löytyy. Tarvittaessa vapaaehtoisia häätäjiä löytyy satojatuhansia, minä ilmoittaudun heti kun meitä vapaaehtoisia kaivataan.

    • suvantokumpu

      Niin kauan, kun meillä on ollut oikestohallitus,niin meidän valtion velkamme on kasvanut järjettömästi. Nyt niitä peritään kaikkein huonoosaimmilta. Pienituloisilta opiskelijoita ja eläkeläisiltä. Niin, että kiitos vaan KOKOOMUS JA KEPU toivottavasti teillä edes menee hyvin,niin kauan, kun enää menee. Eläkeläiset äänestäkää.

    • etuus

      Mikäli hallituksessa olisi vasemmisto, mitä sitten olisi tapahtunut? Ei sen kummempaa, koska vasemmistossa on kaikki lukeneita , hekin janoavat vain isoa tilipussia, kahta kautta ja isoa eläkettä.

    • HölmölänPuliveivarit

      Tähän kun lisätään kysymys onko maassamme semmoista puoluetta joka ajaisi kansalaistemme etua? Nämä puliveivaripuolueet mitä hallituksessa ja oppositiossa on ovat kaikki samaa kurapaskaa eli mikään ei muutu vaikka kuinka vaihtaisi puliveivareita.
      Saattaapa olla että joku tuolta päättäjistä lukeekin näitä kirjoituksia mutta hehän ovat niin ällötyksiä etteivät edes ymmärrä vaikka heitä pilkataankin.

    • ViestiäPuliveivareille

      Nyt asiaa teille eläkeläiset ja muut jotka tuntevat turvattomuutta nykyisin liikkuessaan asioimassa liikekeskuksissa ja muutenkin ulkoillessaan eli viestiä vain päättäjille ([email protected])
      Kysymys sinne pääkallonpaikalle, milloin maa palautetaan taas turvalliseksi vanhuksille, huonokuntoisille, naisille ja ikäihmisille?

      Lisäksi tähän ihmettelen sitä miten näille terroristimiehittäjille on annettu lupa parveilla liikekeskuksissa ja muuallakin häiritsemässä kansalaisiamme?

    • HallituksenNilviäiset

      Sipilä työntää vanhustenhuollon rahat maahamme hyökänneitten miehittäjien perseisiin.

    • Naamis

      Mistä tulee velkaraha kaikkien maiden ottaessa velkaa? Ketkä tienaa niin paljon, että voivat lainata? Pyöriikö jossakin nopea setelipaino?
      Ainakin sähköinen "bittipaino" on hyvä.

      Milloin on velkaannuttu romahdukseen saakka? Turvautuvatko valtiot arvottomiin "bittipapereihin" selvitäkseen veloistaan?
      Pankin yrittäessä kaatua valtio maksaa. Maksaako pankit valtion kaatuessa? Eivät tietenkään. Hupuloivat johdannaisillaan minkä tahansa maan kuralle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe