Hölmölässä velkataakka vain lisääntyy

SitäPaskanMäärääVielä

Suomella on velkaa 100 miljardia ja koko ajan tulee lisää.(880 000 tunnissa)
Jokainen maahamme tunkeutunut miespakoloinen on lisäämässä osaltaan Suomen valtion velkaa. Täällä hölmölässä poliitikot kuvittelevat että nämä miehittäjäjoukot joita on kohta 35 000 miestä ovat tulevia veronmaksajia, mutta totuus on he ovat täällä vain lomalla ja lisäämässä meidän velkaamme.
Täällä laittomasti tulleita miehiä ei saada edes pois sillä he katoavat sen jälkeen kun turvapaikkaa ei heille myönnetä. Tietääkö Sipilä missä nämä lipettiin lähteneet paperittomat rosvot nyt seikkailevat täällä kansalaistemme keskuudessa?
Toivottavasti he menevät sinne Sipilän kotiseudulle varastelemaan ja ryöstelemään ihmisiä elääkseen irtolaisina täällä maassamme?

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PaskaJohtoMaassamme

   Tervejärkinen ihminen ymmärtää mitä nämä vastaanottokeskuksista lipettiinlähteneet alkavat tekemään kun ilman rahaa ja ruokaa seikkailevat tuolla kansalaistemme keskuudessa. Päättäjämme ovat niin lahopäitä että eivät tajua kansalaistensa turvallisuudesta yhtään mitään mutta itse olemme nämä pöpipäät sinne äänestäneet että eipä siinä mitään valittamista.

  • MätäHallituksemme

   "Jos migri sanoo, että tyypillä ei ole oikeutta turvapaikkaan, niin silloin hän on ollut koko tämän vuoden turhaan tuhlaamassa yhteiskunnan varoja. Nämä rahat olisi voinut käyttää johonkin tarpeelliseen, mutta ilmeisesti tällä hallituksella on vain kova kiire saada valtiolle lisää velkaa."

   Jospa joku laskisi mitä nuo laittomasti maahamme hyökänneet miehet ovat nyt vuodenaikana kuluttaneet veronmaksajiemme rahaa siinä olisi järkeä?

   Kaiken tuon lisäksi näitä rosvoja ei saada enää pois maastamme ja rikokosia alkaa satelemaan tiuhantahtiin.

   Sipilän hallitus yrittää etsiä rahaa mistä voisi supistaa ja jopa vanhuksien hoitajia vähennetään, joita muutenkin on ollut niukasti, että näin Sipilälle on nämä rosvot tärkeimpiä mitä ovat omat vanhuksemme.

  • OnKansallinenHäpeä

   Nämä laittomasti ruotsista tulleet miespakolaiset olisi voitu samantien palauttaa dublinin sopimuksen mukaisesti takaisin ruotsiin sillä sinne he alunalkaen olivat jo menneetkin. Suomelle eli veronmaksajille tulee näistä miehittäjäterroristeista miljardien kulut ja lisää tulee kun nämä mitkä eivät saa turvapaikkaoikeutta eivät lähde enää millään poiskaan.
   Sipilän hallitus on nyt viemässä vanhuksilta hoitajatkin osastoilta, että saa rahoitettua näitten holhokkiensa menoja ja palveluja.
   Meillä on nyt täysin hölmöläishallitus joka ajaa kansamme täydelliseen ahdinkoon.

   • Oikallis

    Hyvin heillä pyhkii, kun jaksavat odottaa 3 vuotta niin saavat takuueläkkeen tasoisen korvauksen, mikä työtätekeviltä pienellä työeläkkeellä olevilta on vähennetty.


  • MeilläOnSirkusta

   Huomioikaa parempaa ei ole tulossa sillä jos nyt opposiossa olevat puolueet tulevat seuraavaan hallitukseen niin silloin maamme on ajettu täysin ahdinkoon ja suohon.
   Oppositiossa on hyvä pitää meteliä mutta sitten kun he ovat päättämässä tilanne on toinen ja ajatelkaapa jos maahamme kuskataan lisää elätettäviä mieslomalaisia täydellä ylläpidolla mistä löytyy rahoitukset tuohon sirkukseen?

  • RikkauttaTuleeOlantakaa

   Huomioikaa tämä pliitikkojemme mielestä tämä miehittäjien ryntäys on sitä monikulttuurisuuden tuomaa rikkautta meille hölmöläisille täällä hölmölässä.
   Kaikki te työssäkäyvät te maksatte tuon kulttuurillisen rikkauden.
   Nämä mieslomalaiset tuovat maahamme sitä kulttuuria mitä he ovat kotimaassaan lapsesta lähtien oppineet eli vihaamaan kaikkea mikä ei ole islamilaista heidän uskontoonsa kuuluvaa.

  • MouhijärvenMoukariArvi

   Joku meinasi etteivät tänne tulleet lomalaiset ja täältä pois lähtemään käsketyt lomalaiset eivät kehoituksista huolimatta lähde. Kyllä lähtevät, lähtivät 40-luvullakin ja lähtevät vieläkin kun vain halua ja tahtoa löytyy. Tarvittaessa vapaaehtoisia häätäjiä löytyy satojatuhansia, minä ilmoittaudun heti kun meitä vapaaehtoisia kaivataan.

  • suvantokumpu

   Niin kauan, kun meillä on ollut oikestohallitus,niin meidän valtion velkamme on kasvanut järjettömästi. Nyt niitä peritään kaikkein huonoosaimmilta. Pienituloisilta opiskelijoita ja eläkeläisiltä. Niin, että kiitos vaan KOKOOMUS JA KEPU toivottavasti teillä edes menee hyvin,niin kauan, kun enää menee. Eläkeläiset äänestäkää.

  • etuus

   Mikäli hallituksessa olisi vasemmisto, mitä sitten olisi tapahtunut? Ei sen kummempaa, koska vasemmistossa on kaikki lukeneita , hekin janoavat vain isoa tilipussia, kahta kautta ja isoa eläkettä.

  • HölmölänPuliveivarit

   Tähän kun lisätään kysymys onko maassamme semmoista puoluetta joka ajaisi kansalaistemme etua? Nämä puliveivaripuolueet mitä hallituksessa ja oppositiossa on ovat kaikki samaa kurapaskaa eli mikään ei muutu vaikka kuinka vaihtaisi puliveivareita.
   Saattaapa olla että joku tuolta päättäjistä lukeekin näitä kirjoituksia mutta hehän ovat niin ällötyksiä etteivät edes ymmärrä vaikka heitä pilkataankin.

  • ViestiäPuliveivareille

   Nyt asiaa teille eläkeläiset ja muut jotka tuntevat turvattomuutta nykyisin liikkuessaan asioimassa liikekeskuksissa ja muutenkin ulkoillessaan eli viestiä vain päättäjille ([email protected])
   Kysymys sinne pääkallonpaikalle, milloin maa palautetaan taas turvalliseksi vanhuksille, huonokuntoisille, naisille ja ikäihmisille?

   Lisäksi tähän ihmettelen sitä miten näille terroristimiehittäjille on annettu lupa parveilla liikekeskuksissa ja muuallakin häiritsemässä kansalaisiamme?

  • HallituksenNilviäiset

   Sipilä työntää vanhustenhuollon rahat maahamme hyökänneitten miehittäjien perseisiin.

  • Naamis

   Mistä tulee velkaraha kaikkien maiden ottaessa velkaa? Ketkä tienaa niin paljon, että voivat lainata? Pyöriikö jossakin nopea setelipaino?
   Ainakin sähköinen "bittipaino" on hyvä.

   Milloin on velkaannuttu romahdukseen saakka? Turvautuvatko valtiot arvottomiin "bittipapereihin" selvitäkseen veloistaan?
   Pankin yrittäessä kaatua valtio maksaa. Maksaako pankit valtion kaatuessa? Eivät tietenkään. Hupuloivat johdannaisillaan minkä tahansa maan kuralle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   608
   5823
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   68
   2920
  3. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   123
   2427
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   62
   1982
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   84
   1699
  6. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1306
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1292
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   43
   1121
  9. Oletko kaivattusi tyyppinen henkilö

   ulkoisesti?
   Ikävä
   100
   1075
  10. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1022
  Aihe