Eli olen oman tilin salasanan luomisen yhteydessä laittanut siihen sellaisen asetuksen, että toisten tilien käyttäjät eivät pääse omiin tiedostoihini omalta "puoleltaan". Nyt haluaisin asetuksen pois mutta en tiedä miten. Salasanan olen kyllä poistanut mutta tuota asetusta en vaan saa pois.Toivottavasti joku ymmärsi ja osaa auttaa. En osaa oikein paremminkaan selittää. Olen kiitollinen kaikille jotka vastaavat!
tarvitsen apua...
hanna
1120
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
käyttötilien eli koneen käyttäjien kesken?
Vedä vaan hiirellä ne kansiot mitkä haluat jakaa
jaettuihin kansioihin.Älä jaa verkon kesken vain
tämä tietokone.Huom jaettaessa aina tietoturvariski.