Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

HondaKurko ja KovatKundit PalanneetTulevaisuuteen.

KivaKeuliiKunOsaa

Tuolla matkailupuolen Thaimaa aiheisissa keskusteluissa ilmenee samankaltaista ajanvietettä luettavaksi osallistuneiden ollessa henkilöitä, joilla ei ole edes koskaan ollut passia, eikä lentolippua käsissään.
Pääpuheenaiheena sielä on Thaimaalaisten naisten huorittelu ja paikkakunta-arvostelu.
Tällä palstalla sen sijaan pääpuheenaiheena on HD-kiinnostuneiden vastaava.
Yhdistänkin näin kysymyksen, kuka täälä kirjoittaneista on edes joskus omistanut Harrikan, kuinka monella on Thaimaalainen vaimo joka omistaa Harrikan, entä onko jollain ihan oikeasti edes tyttöystävä tai vaimo, joka todella tykkää istua postimerkin kokoisella nahkaläpyskällä takalokasuojan päällä polvet melkein korvissa ja reppu selässä pidemmänkin matkan kuin pensa-asemien välin?
Saapa nähdä tuleeko kommentteja myös ihan oikeilta motoristeilta.

89

977

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • euroopanreissaajat

      Palstalla on vain muutama oikea motorist ja hekin tietävät ettei keskustelusta tule mitään trollien takia.Siksi oikea keskustelu käydäänkin hdcf sivustolla joka on moderoitu eikä jäseneksi pääse kuin omistamalla harrikan.Sivustolla on todella mukavaa porukkaa,korjaus&tuunaus ohjeita jne.
      Kiitos kysymästä Thaimaalainen vaimo löytyy ja hän tulee mielellään kyytiin.Molempien asento on miellyttävä joten pitkäkin matka taittuu helposti maisemia ihaillen.Polvetkaan eivät ole korvissa.Tavarat kulkee laukuissa.

      Thaimaan palstalla huorittelua harrastaa yksi mielisairas nainen jonka mies petti häntä Thainaisen kanssa ja vei tuliaisiksi jonkin taudin vaimolle.Kyseinen nainen on raivonnut palstalla jo vuosia.Olisi kannattanut hakea uusi mies jostain eikä raivota vuodesta toiseen mutta ilmeisesti mielenterveys on järkkynyt sen verran ettei häntä kukaan huoli.

    • ChiangMai

      Näinhän se on Reissaaja.
      Keuliva kiittää.

    • HondaKurko

      Kyllä niitä isoja mopoja on ollut vuodesta 1983.
      Sen sijaan te voisitte opetella vaikkapa suomenkieltä.

      • Isookonhes

        Miksi ihmeessä? Sammuva kansa ja kuoleva kieli...:)


      • HondaKurko

        No, moukkiahan te tunnetusti olette, mutta voisitte ainakin netissä hämätä muita, jos osaisitte edes suo Men kielen oike inkirjoi tuSta.


      • MontaNumeroa

        HondaKurkon omistaman moottoripyörän vuosimalli, tyyppi ja merkki ?


      • HondaKurko

        Pidä huoli omista asioistasi, vellimuna. Mutta todennäköisesti uudempi ja isompi kuin sinulla. Tai ei ehkä isompi, mutta vuoden vanha itävaltalainen 1303cc (1290).


      • KurkoHonda

        Minulla ottaa päästä kipeää, siksi joudun Jopoilemaan ja pätemään tällä palstalla, kun minulla ei muutenkaan ole omaa elämää muuta kuin vittuilla muille.


      • MontaNumeroa
        HondaKurko kirjoitti:

        Pidä huoli omista asioistasi, vellimuna. Mutta todennäköisesti uudempi ja isompi kuin sinulla. Tai ei ehkä isompi, mutta vuoden vanha itävaltalainen 1303cc (1290).

        HondaKurko, mitä tarkoittaa PIDÄ HUOLI OMISTA ASIOISTASI ?
        Onko HD aihe Sinun oma asiasi tekstisisällöllä, jota selkeästi ajattelevat täälä joutuu lukemaan ?


    • HondaKurko

      Kato, onks kehitysvammaisilla nykyään avustajat, kun te pääsette nettiin?
      Tarkoitin, että pidä huoli omasta ajamisestasi ja moottoripyörästäsi. Asioita voi yleisesti kommentoida täällä, mutta mene kyselemään laitoksesi hooponhoitajien yksityisasioita. Joten jatka moottoripyöräunelmointiasi, jopopelle.

    • KurkoHonda

      Lisäksi olen yökastelija homoseksuaali uuninpankkopoika Sotkamosta enkä osaa ajaa edes mopolla. Äidistäni olen kiinnostunut, ja lauantaisin saunassa tiirailen salaa sen pimppaa. Vaikka itse olenkin siitä naapuriosastolta muutaman sentin päästä. Meillä vajakeilla on aina kivaa.

    • KivaKeuliiKunOsaa

      No tässähän tätä tulikin aivan tarpeeksi suunnitelmani mukaisesti.
      Kiitos HondaKurko / KurkoHonda, älykkyysosamäärän voi näinkin etänä ainakin suuntaa antavasti kartoittaa.
      Toivotan sateisia syysajokelejä Jopoiluun ja oireiluun.

    • KurkoHonda

      Olen myös homo. Vituttaako heteroita?

      • KivaKeuliiKunOsaa

        Hyvä Kurko, minkä merkin Kurko nyt sitten kulloinkin tahdot olla.
        Se on toki oma henkilökohtainen asiasi mikä on seksuaalinen suuntautumisesi, älä ole huolillasi, se ei vituta yhtään ketään, ellei nyt sitten äitiäsi.
        Enemmälti oudoksuttaa eikö Sinua itseäsi Vituta jokin asia, kun Sinulla on niin kertakaikkisen suuri tarve näille palstoille oireilla tavallasi.


    • ABC-pelle12vEnoPani2

      Mulla rupee seisoon ku mä tavaan näit juttui. Mulla on Monkii mut isona mä haluun Harlii-Duuvitsonin. Enkeliks, liivit, ja muit homoasioit. Enste mie meen sivariin, sit paan pikkuveljee, ihan niinku kai hdpellet aina tekee.

      • KurkoKurko

        Onnea sinulle esimerkiksi tyttöystävän löytämisessä seisokkisi avuksi.
        Onnea tarvitset, koska sanavarastosi taso ainakin hieman haittaa kanssakäymistä fiksumpien kanssa.


    • Tunsa1

      AI mikä tuo hondakurko on miehiään pedofiili ja pilkkaa homoseksuaaleja tuommosiako nuo hondalla ajajat on rasistisia ja huono lapsuus isä käyttäny hyväksi. No onneks on itellä pappatunturi ja yamaha,H-D, ja vaimo. Nii ei itestä tuu tuommosta pedofiili,impotentti rasistia.

      • KurkoHonda

        Sulla mitään vaimoo ole. Eikä HDeetä. Jatka homopornon vahtimista netissä, ja anna lapasen laulaa.


      • KaikkienIdioottienKurko

        Tuon Kurkottajan elämä pyörii tällä palstalla, koska sillä ei oo omaa elämää ja se on katkera kohtalostaan.
        Älykkyysosamäärä sitä tasoa, mikä kirjoitusten asiasisällöstä ilmenee yhtä sun jokaiselle selkeästi ajattelevalle.


      • HondaKurko

        Viikonloppu meni jo. Laitapa korkki kiinni, ja mene huomenna töihin. Jos sinulla on työpaikkaa. Tai mene alkoholistiparantolaan. Siellä on kai hipeille oma osastonsa.


    • Hyndaikurko

      hondakurko on jälkeen jäänyt pedofiili

    • MesseväMela

      Mummiälest toi HondaKurko on ainoita järkevii tällä palstalla. Honda tai ei, mut tervetulloo tänne Kitteelle koska vaan otetaan vähän olutta ja vikitellää karjakoit pupissa.

    • HondaKurko

      Mitä tulee alkuperäiseen aiheeseen, niin mielestäni thaivaimon hankkineet Suomi-pojat ovat melko säälittäviä. Kun eivät omilla eväillään saa naista Suomesta, niin mennään ostamaan sellainen Thaimaasta. Kielitaidoton ja rahaton thai-nainen luulee hikisen rasvarin olevan miljonääri Suomessa, ja lähtee mukaan helpomman elämän toivossa. Ei se nainen teitä rakasta, vaan lompakkoanne. Ostovoima rasvarin liksalla on hyvä Thaimaassa, mutta täällä sossupumminkin elintaso on parempi.

      Suomessa karu totuus paljastuu: vuokrayksiö Jakomäessä, inhottava ilmasto, viina maistuu, pili ei seiso, muijaa pataan viikonloppuisin. Fyrkat finito, muija lähtee takaisin Thaimaahan. Ja rasvaripoikamme taas lihavaa, tautista lähiövalasta jaagaamaan Jakiksen Päätypubista tai ulkomaille naisen ostoon.

      Suomessa on kunnon naisia paljon, mutta ne eivät ole luusereille. Luuseri hakee ostovaimon ulkomailta. Kunnon nainen ei huoli luuserirasvaria, vaan etsii kaltaisensa kunnon miehen; kunnon mies ei ole se, jolla on tai on ollut ostettu thai-vaimo.

      Toisaalta, vielä säälittävämpi tapaus on eräs poliitikkomme, joka osti katupoikulin Väli-Amerikasta, toi tänne, valehteli sen iän, ja nyt kai ovat "naimisissa".

      Katsokaa jostain kaunis ja fiksu Suomi-tyttö. Kyllä niitä on olemassa, jos vain omat kykynne sille tasolle yltävät. HD ei yksin siihen vielä riitä, on oltava muutakin.

    • KivaKeuliiKunOsaa

      Hyvä Kurko, et vastannut alkuperäiseen aiheeseen motoristina, vaan astuit juuri siihen ansaan jonka rakensin, eli Thaimaahöpöttelyyn, jonka johdosta selvennän hieman.

      En ole ostanut vaimoani, hän ei ole kielitaidoton, enkä ole tuonut häntä Suomeen yksiöön.

      Me asumme Thaimaassa ( Chiang Mai ) lapsemme kouluajat, ja kun koulusta vapaata, matkustelemme etelärannikolle, eurooppaan ja suomeenkin.

      Meillä molemmilla on HD niin Thaimaassa kuin Suomessakin, jonka kiinnostuksen johdosta tulee selailtua tätä palstaa, kuin myös Thaimaa-aiheista palstaa huomion kiinnittyen, että pääosa kirjoittelijoista on Sinun kaltaisia IDIOOTTEJA, jotka nytkin kuten tapahtunut, oireilee 4444444444 kello neljältä yöllä pahaa oloansa kirjoitellen tänne.

      • HondaKurko

        Hyvä niin, olet yksi harvoista.

        Ansaan astuminen, et ilmeisestikään edes ymmärrä, mitä sillä tarkoitetaan. En astunut kömpelöön alakoulutasoiseen "tekstiansaasi" (mikä lieneekin), vaan kirjoitin mielipiteeni ulkomaisista vaimoista, joten suosittelen sinulle luetun tekstin ymmärtämisharjoituksia.
        En ole tietenkään sataprosenttisesti oikeassa, mutta en aina väärässäkään. Ei ihmisiä voi tuomita rodun tai kansallisuuden mukaan, vaan yksilöinä. Kulttuuritausta on kylläkin suuntaa-antava, ja ko. viiteryhmän henkilöistä luodaan aina ennakkokäsitys jo nähdyistä faktoista.

        Mitä tulee aamuyön kirjoitteluuni, niin ilmailun johtotehtävissä on päivystysvuoroja myös yöllä hiljaisen liikenteen aikaan, jolloin ehtii nauramaan teille tallukoille netissä.

        Itselläni on tyylikäs "Pohojammaan likka" ollut vaimonani jo n. 30 vuotta. Lukutaitoinen, tautivapaa, hyvää sukua, ylempi akateeminen tutkinto. Ei osaa thain kieltä.

        HD-laumanne taitaa olla mielikuvitusta. Onnea valitsemallasi tieuralla.


      • ChiangMai

        Huhhuh, ilmailun johtotehtävissä ja sanavarasto sekä käytös se mitä voi lukea.......
        Kielitaidosta ja sen käytöstä sen verran, että 5v lapsemme hallitsee thai-kielen puhumisen täydellisesti, suomen-kielen kohtalaisesti ja englannin-kielen joka on ns. kotikielemme, jonkin verran.
        Luetun ymmärtäminen ja kirjoittaminen luonnollisesti kehittyy myöhemmin, mutta varmuudella kohteliaammaksi, kuin ilmailun johtotehtäviin valituilta ilmeisesti vaaditaan.
        Emme kuulu mihinkään HD-laumaan kuten Sinä Honda- ja Kawa Kurko laumaan.
        Tosin kokemusta on MC-toiminnasta toteamuksella mm. että siihen kuuluvaan epäasialliseen toimintaan liittyen ei ole havaittavissa vuosikymmenienkään jälkeen kenenkään ns. memberin ihan oikeasti rikastuneen, vaan enemmänkin hankkineen tuomioita.
        Edelliseen viitaten kuitenkin totuus on, että näillä motoristeilla on käytössään kaikkia moottoripyörämerkkejä, vaikka HD:t onkin aiheeseen liitetty voimakkaimmin.
        Lentoturvallisuutta toivottaen kaikille kentällesi laskeutuville ja nouseville niin turvallisesti, kuin se ylipäätään edes teoriassa on mahdollista.
        Minä lopetan tämän tähän.


    • HondaKurko

      Otan osaa ongelmiisi. Et saa säälipisteitä, itse olet itsesi sinne hankkinut.
      Opettele kuitenkin ensin suomenkieli, ennenkuin puhut muista kielistä.

    • AlanRankin

      ChiangMailla on varmasti kivaa perhe-elämää, kun kukaan ei osaa mitään yhteistä kieltä kuin korkeintaan jonkin verran, kieli ei ole kenenkään heistä äidinkieli. Siinä on rattoisia päivällisiä, kun kaikki yrittävät solkottaa englantia, mutta kukaan ei sitä ymmärrä. Ei ihme, että lihavat bussikuskit ja asfalttimiehet päätyvät Thaimaahan, muualla kun eivät pärjäisi kuin savon murteella.
      Onnea vaan sinne apinavaltioon. Mutta H-D on kaikilla joka maanosassa (buaaahhaahhaa).

      • ChiangMai

        KIITOS VIISAS ALAN RANKIN.
        Siis kenenkään ei pidä avioitua eri äidinkielisen kanssa ennenkuin opettelee kumpikin toisensa äidinkielen, vaikka molemmat osaa varsin hyvin englantia.
        Kerroppa viisauttasi koska lapsi osaa oman maansa äidinkielen täydellisesti käyden koulua ns. äidinkielellään, mikä on ongelma kun ei vielä osaa kahta muuta kieltä tuon lisäksi täydellisesti?
        Suomessa Spora ja King, sekä Thaimaassa kaks Kingiä meillä, mitä sinulla ja missä?
        Minulla ei ole mitään yhteyttä bussikuskeihin, eikä asfalttimiehiin, joskin kyllä olen osittain samaa mieltä kanssasi, että Sinun käytöstavat omaavien minkä tahansa ammattikunnan edustajat voisivat pysyä esim. Savossa.
        Lihava en myöskään ole, mutta koska aivokäyräsi antoi impulssin siitäkin kommentoida, mielihyvä sinulle, mutta letkautus omaan arvoonsa.
        Kiva keulii kun osaa, mutta kantsii harjoitella.


      • AlanRankin

        Arvoisa ChiangMai

        Mitä tulee kielitaitoon, tuskin kukaan meistä osaa täydellisesti edes äidinkieltänsä, Sinä hyvänä esimerkkinä siitä. Eräässä lähivaltiossa (Venäjä) järjestettiin kielitaitotesti syntyperäisille, randomisti valituille henkilöille. Suurin osa sai alle 5/8, 8 maksimi, 1 kehitysvammainen. Vain kielten ammattilaiset pääsivät lähelle täydellistä osaamista.
        Esimerkkinä oma "Pohojammaan flikkani". Opettaa yliopistossa kolmea eurooppalaista kieltä ja filologiaa ko. kielillä, tekee käännöksiä ammattijulkaisuihin, jne. Tulee toimeen arkielämässä ainakin kuudella kielellä, pohojammaan lisäksi.
        Kun häneltä on kysytty, montaako kieltä osaat, vastaus on "osaan vain yhtä kieltä, äidinkieltäni suomea. Pärjään myös monilla eurooppalaisilla kielillä".
        Siinäpä päivän kielipoliittinen pähkinä. Thai ei ole suosittu näissä piireissä.

        Sinulla tuskin on ABECEDE- ajokorttia, joten kysele duunia asfalttifirmoista. Bussihommiin et pääse, mutta KELAlle duuniin niinkuin muutkin valkoiset somalit perheenyhdistämisineen. Mopokortillasi voisit päästä pitsakuskiksi turkkilaisten pullanpaistofirmaan Solifer-pilotiksi. Thai-naisesi olisi ylpeä sinusta? Buaahhaahhaa.


      • ChiangMai

        Hienoa että teidän perheessä on ainakin yksi sivistyneeksi luokiteltava henkilö.
        Terveisiä vaimollesi.


      • AlanRankin

        Kiitos, välitän terveiset. Onnea Thaimaan talvehtimiseenne.


    • TurunSinappiperse

      Eiks tosta Keulijasta kun väittää asuvansa Taimaassa ollu jossain palstal juttu et se on lusimassa mummonsa murhasta viel muutaman vuoren ajan. Taitaa olla tyhjää aikaa ku voi kuolata nettii. Ja kehuu menevänsä Taimaaseen perheensä luo. Lähin omainen on viranomainen ja Sörkan terapeutti. No, mitäs siellä muuta kun uneksii naisista ja palmuista, ja nuuhkii karvasii nakkivarkaiden perseitä. Huh huh.

      • AlanRankin

        Vai Thaimaassa. Buaahhaaahhaa. Vaimokin taitaa olla pieni hinttipoikuli Kiteeltä.


    • HondaKurkonNapalanko

      No, mites KKKO:n Thaimaan talvi (Sörkässä avo-osastolla) on mennyt? Ei kai oo tullu palovammoja Thaimaan auringon alla? Tai vankilan solariumissa? Vai oletko muiden vasikoiden ja pedojen kanssa sisilisko-osastolla?
      Thaimaa, H-D, vaimo... Buaahhaahhaa. Vasikka, impo, hintti, vanki, savolainen jne.
      Voimia omaisille.

      • AktiiviKurko

        Kurko aktivoituu viikon välein jokaiseen keskusteluun.
        On se tosin hyvä, että idiooteilla on tällainen ilmainen oireilukanava.


    • PipoLaarinen

      Se on tämmöst.

    • KivaKeuliiKunOsaa

      Nyt mulla rupee keuliin taas. Vielä pari vuotta kakkua mummontaposta, mut mä pääsen lomille jo jouluna. Meen heti Kouvolan rautatieaseman ravintolan alakertaan, ja tempaisen seittemän tuoppii kolmosta. Sitte käyn sutimas tumppuun naistenvessassa, haen uusia Thaimaa-esitteitä matkatoimistosta, ja jatkan Thaimaa-uneksimista. Ja Harrikoita joka mantereella, ja ... Mulla on pakkosäästöi sen verran, et pääsen helposti Helssinkiin, ja lautalla Suomenlinnaan, siirrolla.
      Se Thaimaa taitaa edelleenkin jäädä haaveeksi, samoin kuin ne ladyboyt. Mut joskus ehkä vielä. Jatkan lapaseen lyömistä.

      • AlkuperäinenKeulija

        Voi vittus että jollain on pää kipee !!!!!!!!!!!


    • LöysäKumi

      Toi KKKO, AlkuperäinenKeulija, ja HondaKurko on yksi ja sama henkilö kaikki nämä kolme. IP-osoite sen kertoo. Onnea kolmelle nimimerkillesi. Muutama muukin Kurko-juttu on tullut samasta osoitteesta. Taidat olla palstahäirikkö?

      • KivaKeuliiKunOsaa

        Hei Löysä Kuminen.
        Kopioi mun ip-osoite tähän mun luvalla.


      • LöysäKumi

        Miksi?


    • HondaKurkonen

      Toi on ihan munaa koko LöysäKumin juttu. Keulijoista en tiedä, mutta alunperin HondaKurko oli minun rekisteröimätön nimimerkkini, nyt tosin joku (Keulija?) on rekisteröinyt sen itselleen. IP-numeron saaminen näistä viesteistä vaatii kohtuullisia hakkeriohjelmia, tuskin onnistuu känniseltä näppiksentökkijältä.

      T: Original HondaKurko

      P.S. Ei kai kukaan ota vakavasti näitä nettileperryksiä?

      • KaikkiKeulimaanJotkaOsaa

        Heippa Kurkonen Original.
        Minä olen sohaissut ns. muurahaispesää tavallani ja saanut aikaiseksi yhden sun toisen laista oireilua.
        Nettilöperrykset sanavalinnoin on varsin vakavasti otettavia ainakin näkökulmasta mielenterveys.
        Tosin minua jutussa ja kaikissa tämän palstan jutuissa huvittaa porukan HD-vastaisuus, mutta kuitenkin päivästä ja yöstä toiseen kirjaudutaan sivulle ja oireillaan.
        En ole rekisteröinyt merkkiäsi itselleni, eikä minulla sellaiseen olisi mitään tarvettakaan, sen on tehnyt joku näistä päävammaisista.
        Näissä merkeissä mukavia ajokokemuksia kaikille moottoripyörämerkistä ja seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta.
        Terveisin:
        Original Kiva Keulii Kun Osaa.


    • HondaKurkonen

      Arvoisa KKKO

      Ei täällä kai kovin hoopoja montaakaan ole, HD -kateellisia ehkä enemmän. HD on ollut joskus 80-luvulla kova juttu, itsekin niitä silloin omistin muutaman. Nykyään KTM 1290SA nappasee paremmin. Ehkä olen tulossa vanhaksi, mutta en kaipaa enää mitään (kyseenalaista?) HD-glooriaa. Kaunis nainen, hyvä mopo, punttisali, vähän viiniä, matkailu, mitä sitä paljon muuta tarvitsee. Toki muutkin elämän kuviot tikissä.

      Hauskaa viikonloppua.

      Original HondaKurko

    • HondaKurko1

      No, joko mitättömyydet ovat toipuneet vitutuksestaan, kun jollain on asiat tikissä? Buaahhaahhaaa.
      Ampukaa ittenne, köyhät.

    • KivaKeuliiKunOsaa

      Mistähän saisin pillanderii? Onhan se noloa mennä poikien kanssa saunaan, ne kertoo panojuttuja, ja mie oon impi vielä. Paittes kakkonen on porattu kolmetuumaseks. Suku hoiti jutun. Ja mulla rupee iho ronaan aina poikien saunaillassa. Se jäykistyy ihan vitun kovaks, kun nään serkkupojan aanuksen.
      Jos mie ostan Harrikan, saanks takuupiparii? Tai ees suikkihommat aseveljiltä? Tai ees hanskahommat?

      • PilleriPäivässäAuttaa

        PILLERI PÄIVÄSSÄ AUTTAISI MUUN OHELLA KEKSIMÄÄN ITSELLEEN JONKUN OHAN OMAN NIMIMERKIN !!!!


      • Jutustelija1

        Kyllä ne hanskahommat ainakin pitäisi sujua kun hommaa kunnon pyörän, se nimittäin kohottaa itsetuntoa. Muuta ei voi luvata kun siinä on se tarve useammalle kuin yhdelle ihmiselle.

        Mutta harkitse kuitenkin vakavasti kunnon kyykkyä.

        Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

        Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

        Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r


    • KivaKeuliiKunOsaa

      Hanskahommat huonoissa, kun tuo nivelreuma syö ranteita. Taloyhtiön huoltomies on ottanu multa suikkiin 10€/kerta. Tarttis joskus päästä kokeileen pillanderii, onko se parempi kuin huoltomiehen kita.

      • Jutustelija1

        Otan osaa, reuma vaikeuttaa hommia pahasti. Hyvä että sinulla on tuo huoltomies kuitenkin apuna, hintakaan ei ole paha jos taitoa löytyy.

        En osaa sanoa kumpi on parempi, mutta sanoisin että jos on taitava huoltomies niin turhaa haikailet muiden perään.


    • RoadKingJaSpora

      Kiva keulii kun osaa, Pilleri päivässä auttaa ym. ym. ja jne. lopettaa omalta osalta tämän tähän, koska on aika palata seuraavaksi 10 kuukaudeksi Thaimaahan, jossa niin oma, kuin vaimon hd odottaa.
      Toivotan antoisia keskuteluita palstalle jääville.

      • HondaKurko1

        Joudut siis suljettuun laitokseen Niuvanniemeen, yöt lepositeissä ja päivät toimintaterapiassa. Jos olisit oikeasti menossa Thaimaahan, olisit mennyt sinne jo n. 2kk sitten. Buaahhaahhaaaa.


    • RoadKingJaSpora

      Terveiset Chiang Mai vähän niinkuin suomen lappi, erolla että tunturit on vuoria ja ilmasto ilman räntää.
      10 kk thaimaassa ja 2 kk suomessa.

    • KevättäOdotellessa

      Autsista.............

    • HondaKurko1

      Vastaileeko Spora jo itselleen? Mikä lääkitys tuollaisen efektin aiheuttaa?

      • HondaKurkoOriginalRunk

        Autsista......


      • Jutustelija1

      • VermeetPerseeseen

        Kuin myös joka vitun keskusteluissa mopoista moottoripyöriin ja traktoreihin Matti Viikate ei mainostaisi omia vermeitänsä.


      • Jutustelija1

        Kyllä se joo laskisi ilman minuakin :D


      • JutustelijaApina

        Otatko velaksi kakkoseen kuten ennenkin?


      • KurkonÄiti

        Jepjep hondakurkon piikkiin ja se perii sit kun palaa tulevaisuudesta.


    • HondaKurko1

      Äiti, naapurin tyttö, se 46-v. tytönhupakko kysy jos tulisin neuvoon sitä uuden auton ostossa. Kossupalkalla, mut saatan saada pipariakin. Mitä nyt teen? Onko se poikuus sittenkään niin tärkeetä enää tässä iässä? Meneekö poikuus, jos tuuppaan kakkoseen? Jos menee, niin mihin? Miten saan sen tarvittaessa takaisin? Joudunko naimisiin? Mahtuuko sen hanuri KTM SA:n takapenkille?

      Eka kerta pelottaa, ymmärrätte varmasti. Huh huh, nyt tuli tuskanhiki muniin. Taidan riipaista Kosanderia heti.

    • Palikkatesti

      Keskustelun aktivointi Kurkon 80 luvulla saaman kirjallisen järjelliseksi vahvistamisen johdosta.

      • Palikkatesti

        Eedellisen johdosta.


      • Anonyymi
        Palikkatesti kirjoitti:

        Eedellisen johdosta.

        HondaKurko kuoli persesyöpään. Pankuukissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HondaKurko kuoli persesyöpään. Pankuukissa.

        Enkä oo kuollu mihinkään.
        Asun Kapkaupungissa, ex-vaimoni löysi tiensä Maajussin morsiameksi johonkin vitun Savoon, vesipäät huostaanotossa. Join lentolupakirjani, lennonjohtajan kelpuutukset, ja suomilaisen ajokorttini. Ny on vaan Suomen passi, E-An ajokortti, Yellow Card rokotuksille, tilin saldo kuusinumeroinen luku euroina.
        Larun kämpät, Alfat, ja Aadolfit myyty (tai pakkomyyty). Pieni kaksio Sea Pointissa merinäköalalla, sekarotuinen nainen, villakoira, Yamaha VMax (uusi), VW Golf (uusi).

        Huonomminkin voisi olla.

        HondaKurko


      • Anonyymi kirjoitti:

        Enkä oo kuollu mihinkään.
        Asun Kapkaupungissa, ex-vaimoni löysi tiensä Maajussin morsiameksi johonkin vitun Savoon, vesipäät huostaanotossa. Join lentolupakirjani, lennonjohtajan kelpuutukset, ja suomilaisen ajokorttini. Ny on vaan Suomen passi, E-An ajokortti, Yellow Card rokotuksille, tilin saldo kuusinumeroinen luku euroina.
        Larun kämpät, Alfat, ja Aadolfit myyty (tai pakkomyyty). Pieni kaksio Sea Pointissa merinäköalalla, sekarotuinen nainen, villakoira, Yamaha VMax (uusi), VW Golf (uusi).

        Huonomminkin voisi olla.

        HondaKurko

        Joo mikäs tuossa on ollessa.

        Mukavaa vuodenvaihdetta vain sinne, toivottavasti oli hyvä joulu.


      • Anonyymi
        Jutustelija1 kirjoitti:

        Joo mikäs tuossa on ollessa.

        Mukavaa vuodenvaihdetta vain sinne, toivottavasti oli hyvä joulu.

        Kiitos. Näin keskikesällä täällä on oikein mukavaa. Tosin Max on hieman raskas pienillä mutkateillä, mutta suoralla oikein hyvä näillä nopeuksilla.

        Hyvää alkavaa vuotta sinne Suomeen.

        Terveisin HK


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos. Näin keskikesällä täällä on oikein mukavaa. Tosin Max on hieman raskas pienillä mutkateillä, mutta suoralla oikein hyvä näillä nopeuksilla.

        Hyvää alkavaa vuotta sinne Suomeen.

        Terveisin HK

        Moi

        Muuten oikein mukavaa Kapkaupungissa, mutta pirun tuulista jopa ja etenkin kesällä. Kylmät tuulet ja merivirrat Etelämantereen suunnasta varmistavat, että ilman lämpötila on lähes ympäri vuoden n. 20C, mutta merivesi on viileätä. Myös hait ovat ihan olemassaoleva tekijä, joten suosin tuossa rantatien varressa olevaa isoa merivesiallasta. Eipä ole siellä valkohaita.
        Kulkeminen käy vähän kankeasti, koska Regent Road, jossa asun, on melko pieni katu. Onneksi isommille väylille on vain pari kilometriä, jolloin tie on auki taas. Oma autotalli (VW Max) vartioidussa talossa, ylin kerros, meri näkyy, pieni parveke, hinta oli kohtuullinen. Hyvää ruokaa ja viiniä, raikasta olutta, hyviä bileitä iltaisin, reipasta menoa, mukavia ihmisiä. Suosittelen.

        Tarkoitukseni on lähteä syksyn mittaan, ehkä maalis- tai huhtikuussa, Namibian Windhoekiin tai Swakopmundiin. Eräs tuttu liikennelentäjä houkutteli käymään, tarjosi lentoduuniakin, vaikka join kaikki ilmailukelpuutukseni (suomalaiset). Mutta lentokokemus kuulemma pelastaa tilanteen.
        Hetken jo mietin Maxilla lähtöä täältä Namibiaan, mutta matka on pirun pitkä, ja kuten kaikki tietävät "monta vaaraa ompi eessä", joten tukeudun lentoliikenteeseen, joka toimii melko hyvin koronasta huolimatta.

        Tässäpä viimeiset kuulumiset. Muuten kaikki hyvin. Ajelkaa varovasti keväällä.

        T: HondaKurko


      • Anonyymi kirjoitti:

        Moi

        Muuten oikein mukavaa Kapkaupungissa, mutta pirun tuulista jopa ja etenkin kesällä. Kylmät tuulet ja merivirrat Etelämantereen suunnasta varmistavat, että ilman lämpötila on lähes ympäri vuoden n. 20C, mutta merivesi on viileätä. Myös hait ovat ihan olemassaoleva tekijä, joten suosin tuossa rantatien varressa olevaa isoa merivesiallasta. Eipä ole siellä valkohaita.
        Kulkeminen käy vähän kankeasti, koska Regent Road, jossa asun, on melko pieni katu. Onneksi isommille väylille on vain pari kilometriä, jolloin tie on auki taas. Oma autotalli (VW Max) vartioidussa talossa, ylin kerros, meri näkyy, pieni parveke, hinta oli kohtuullinen. Hyvää ruokaa ja viiniä, raikasta olutta, hyviä bileitä iltaisin, reipasta menoa, mukavia ihmisiä. Suosittelen.

        Tarkoitukseni on lähteä syksyn mittaan, ehkä maalis- tai huhtikuussa, Namibian Windhoekiin tai Swakopmundiin. Eräs tuttu liikennelentäjä houkutteli käymään, tarjosi lentoduuniakin, vaikka join kaikki ilmailukelpuutukseni (suomalaiset). Mutta lentokokemus kuulemma pelastaa tilanteen.
        Hetken jo mietin Maxilla lähtöä täältä Namibiaan, mutta matka on pirun pitkä, ja kuten kaikki tietävät "monta vaaraa ompi eessä", joten tukeudun lentoliikenteeseen, joka toimii melko hyvin koronasta huolimatta.

        Tässäpä viimeiset kuulumiset. Muuten kaikki hyvin. Ajelkaa varovasti keväällä.

        T: HondaKurko

        Joo haita kannattaa varoa, 20C on ihan passeli ajokeli MP:lle.

        Siellä on joo vähän erilaiset olosuhteet noin muutenkin kuin suomessa.


      • Anonyymi
        Jutustelija1 kirjoitti:

        Joo haita kannattaa varoa, 20C on ihan passeli ajokeli MP:lle.

        Siellä on joo vähän erilaiset olosuhteet noin muutenkin kuin suomessa.

        Ihan hyvä sää, ei mitään vikaa. Tulin just ilta-ajelulta, ja nyt siirryn parvekkeelle ottamaan iltaoluen. Jos menen ravintolaan, niin kuonokoppa vaaditaan täällä lähes kaikissa paikoissa. Samoin Golden Acressa ja parissa muussa ostosparatiisissa. Muuten rauhallista, tosin yöllä liikkumista on hyvä välttää ilman autoa tai asetta.
        Näillä mennään.
        Parvekkeella on lämmintä, Atlantin aallot ja kevyt tuuli, lämpötila valkoiselle miehelle sopiva.

        Pärjäilkää.

        HK


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan hyvä sää, ei mitään vikaa. Tulin just ilta-ajelulta, ja nyt siirryn parvekkeelle ottamaan iltaoluen. Jos menen ravintolaan, niin kuonokoppa vaaditaan täällä lähes kaikissa paikoissa. Samoin Golden Acressa ja parissa muussa ostosparatiisissa. Muuten rauhallista, tosin yöllä liikkumista on hyvä välttää ilman autoa tai asetta.
        Näillä mennään.
        Parvekkeella on lämmintä, Atlantin aallot ja kevyt tuuli, lämpötila valkoiselle miehelle sopiva.

        Pärjäilkää.

        HK

        Kävin just punnussalilla, juoksulenkillä, ja suihkussa. Parvekkeella tavaan Cape Timesia, ja odottelen iltapäivän uutisia. Rauhallista on.

        HK


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kävin just punnussalilla, juoksulenkillä, ja suihkussa. Parvekkeella tavaan Cape Timesia, ja odottelen iltapäivän uutisia. Rauhallista on.

        HK

        Kuulostaa ihan hyvältä päivältä, tuohon kun vielä lisäisi ajolenkin ja venyttelyä niin avot!


      • Anonyymi
        Jutustelija1 kirjoitti:

        Kuulostaa ihan hyvältä päivältä, tuohon kun vielä lisäisi ajolenkin ja venyttelyä niin avot!

        Could be worse. Tuossa merivesialtaassa (KVG Cape Town, Sea Point, sea water pool) on kiva pulahtaa kerran pari päivässä (vakiasukkaille kuuluu hintaan, yksi omakustanteinen hamppusätkä), sitten Harbouriin braain syöntiin, viiniä, naisen viereen (sekarotuinen, mutta muuten toimiva ja hyvä). Ja taas aurinko nousee kohta idästä.

        Toivottavasti pohojalainen ex-vaimoni on löytänyt savolaisen maajussin. Ehkä tykkää tonkia perunamaata, kun asui Larussa loistokämpässä ja ajoi Alfalla. Sai bylsiä liikennelentäjää. Jne.
        Jaa että olenko pillunkade? Todennäköisesti joku vitun savitappi ei edes ymmärrä, mikä lottovoitto hänellä on saatavilla. Voimia omaisille.
        Se pilde on kuitenkin vain n. 15cm suolenpätkä, karvainen, limainen, haiskuttaa, joskus verinen. Joku kuulemma vielä nuoleekin sitä. YÄK.

        Nyksäni puhuu englantia ja afrikaansia, joten kielimuuria ei ole. Maxissa on Low Sissy Bar, joten hän pysyy kelkassa hyvin. Golf ei kiihota autonryöstäjiä.

        Melko stabiili olotila.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Could be worse. Tuossa merivesialtaassa (KVG Cape Town, Sea Point, sea water pool) on kiva pulahtaa kerran pari päivässä (vakiasukkaille kuuluu hintaan, yksi omakustanteinen hamppusätkä), sitten Harbouriin braain syöntiin, viiniä, naisen viereen (sekarotuinen, mutta muuten toimiva ja hyvä). Ja taas aurinko nousee kohta idästä.

        Toivottavasti pohojalainen ex-vaimoni on löytänyt savolaisen maajussin. Ehkä tykkää tonkia perunamaata, kun asui Larussa loistokämpässä ja ajoi Alfalla. Sai bylsiä liikennelentäjää. Jne.
        Jaa että olenko pillunkade? Todennäköisesti joku vitun savitappi ei edes ymmärrä, mikä lottovoitto hänellä on saatavilla. Voimia omaisille.
        Se pilde on kuitenkin vain n. 15cm suolenpätkä, karvainen, limainen, haiskuttaa, joskus verinen. Joku kuulemma vielä nuoleekin sitä. YÄK.

        Nyksäni puhuu englantia ja afrikaansia, joten kielimuuria ei ole. Maxissa on Low Sissy Bar, joten hän pysyy kelkassa hyvin. Golf ei kiihota autonryöstäjiä.

        Melko stabiili olotila.

        Huomenna Stellenboschiin viinimarkkinoille. Golfilla, niin saa tuotua saaliin kotiin.

        HK


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomenna Stellenboschiin viinimarkkinoille. Golfilla, niin saa tuotua saaliin kotiin.

        HK

        Hauskaa oli, hyvää viiniä ja braaita (grillipihviä), hotellissa yön yli, aamulla kotiin Sea Pointiin. Ostin paikallislta viininviljelijöiltä montakin gallonan (Imp. gallona 4,8 litraa muistaakseni) viinipänikkää varastoon, on taas olemassa.
        Muuten rauhallista työttömän ex-jumbokuskin ja lennonjohtajan elämää, aurinko paistaa näin keskikesällä hyvin, huomiseksi arvottu sadekuuroja 23 asteen lämpöön. Vmax saanee levätä huomenna. Taisi tulla punttisalipäivä.

        Pitäisi kai käydä siellä Namibiassa katsastamassa lentohommia.

        HK


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hauskaa oli, hyvää viiniä ja braaita (grillipihviä), hotellissa yön yli, aamulla kotiin Sea Pointiin. Ostin paikallislta viininviljelijöiltä montakin gallonan (Imp. gallona 4,8 litraa muistaakseni) viinipänikkää varastoon, on taas olemassa.
        Muuten rauhallista työttömän ex-jumbokuskin ja lennonjohtajan elämää, aurinko paistaa näin keskikesällä hyvin, huomiseksi arvottu sadekuuroja 23 asteen lämpöön. Vmax saanee levätä huomenna. Taisi tulla punttisalipäivä.

        Pitäisi kai käydä siellä Namibiassa katsastamassa lentohommia.

        HK

        Koska elämä hymyilee, samoin kuin Kapkaupungin keskikesä kaikkine hyvine puolineen, auto, mp, pipari, merenranta-asunto, pankkitilillä vielä kuusinumeroinen summa euroja (eka numero on isompi kuin 1,2, tai 3), niin en jaksa puuskuttaa lentohommista.
        Kattellaan sitten syssymmällä. Ehkä. Jos mikään kelpuutus on enää voimassa.

        HK


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska elämä hymyilee, samoin kuin Kapkaupungin keskikesä kaikkine hyvine puolineen, auto, mp, pipari, merenranta-asunto, pankkitilillä vielä kuusinumeroinen summa euroja (eka numero on isompi kuin 1,2, tai 3), niin en jaksa puuskuttaa lentohommista.
        Kattellaan sitten syssymmällä. Ehkä. Jos mikään kelpuutus on enää voimassa.

        HK

        Kesä on hienoa aikaa täällä. Sopiva lämpö, merituuli yleensä etelästä, joten viilentää hyvin.
        Maxi toimii. Kaikki hyvin.

        T: HK


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kesä on hienoa aikaa täällä. Sopiva lämpö, merituuli yleensä etelästä, joten viilentää hyvin.
        Maxi toimii. Kaikki hyvin.

        T: HK

        Talvi puskee päälle Kapkaupungissa. Tänään enää 18 C lämpöä, tuuli etelästä, parin metrin aallokko, Vmax tallissa, nainen töissä. Ruokaa ja hyvää Stellenboschin viiniä jääkaapissa.
        Huonomminkin voisi olla.

        T: HondaKurko


      • Anonyymi kirjoitti:

        Talvi puskee päälle Kapkaupungissa. Tänään enää 18 C lämpöä, tuuli etelästä, parin metrin aallokko, Vmax tallissa, nainen töissä. Ruokaa ja hyvää Stellenboschin viiniä jääkaapissa.
        Huonomminkin voisi olla.

        T: HondaKurko

        Ihan hyvä keli ajeluun.

        Nyt on kyllä suomessakin lämpimät kelit siihen puuhaan.


    • Anonyymi

      Harva HD-äiä on oikea motoristi. Yleensä taluttavat koristemoponsa talliin kun helle loppuu. Semmoisia poutapäivän fiilistelijöitä, joilla motorismi loppuu vesisateella tai viimeistään kun lumi sataa maahan.

      • Anonyymi

        Käypäs ostamassa kottikärryysi uusi etugummi, pääset taas maitolaiturille pikkupoikia jallittaan. Viimeks sait pataas lujaa, kun piliäs vilautit mopopojille, ja se judo-iskä sattus tuleen paikalle. Paras kun pysyt vaan Tummeli-tuoteryhmän tuotteissa, ei tuu pettymyksii. Toki pataan voi tulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käypäs ostamassa kottikärryysi uusi etugummi, pääset taas maitolaiturille pikkupoikia jallittaan. Viimeks sait pataas lujaa, kun piliäs vilautit mopopojille, ja se judo-iskä sattus tuleen paikalle. Paras kun pysyt vaan Tummeli-tuoteryhmän tuotteissa, ei tuu pettymyksii. Toki pataan voi tulla.

        Käytä sitä Pilteeman laakerivaseliinii peukalonhankaas, ni ei mee ruvelle. Paittes kun judo-isä pyyhkäsee sua pannuun pilinvilauttelusta.


      • Anonyymi

        No, mopopojat. Rupee jo käsi kramppaan kun täällä ikävissäni vemputtelen.

        LerppaSensei hoitokodista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, mopopojat. Rupee jo käsi kramppaan kun täällä ikävissäni vemputtelen.

        LerppaSensei hoitokodista

        Jos ette ny tuu tänne mun kaa puljaan, ni muutan Taimaaseen rantapummiks. Vielä viis tuntii aikaa, sittes lähen. Kela tarjoaa lennot.

        LerppaSensei


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ette ny tuu tänne mun kaa puljaan, ni muutan Taimaaseen rantapummiks. Vielä viis tuntii aikaa, sittes lähen. Kela tarjoaa lennot.

        LerppaSensei

        Nymmä oon Taimaaseen lennolla Pankuukkiin, KELA tarjos tän kun mun hoito on halvempaa siellä kum Jakiksen tai Hiekkaharjun hoitolassa. Saisinks mä viäl Harrikan (tai ees esitteet), ni voisin olla Suoli-palstalla taas LerppaHD-Kurko?

        Kohta saan koneessa iltalääkkeet, sittes meneekin mukavasti loppuliuku.

        LerppaSensei


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nymmä oon Taimaaseen lennolla Pankuukkiin, KELA tarjos tän kun mun hoito on halvempaa siellä kum Jakiksen tai Hiekkaharjun hoitolassa. Saisinks mä viäl Harrikan (tai ees esitteet), ni voisin olla Suoli-palstalla taas LerppaHD-Kurko?

        Kohta saan koneessa iltalääkkeet, sittes meneekin mukavasti loppuliuku.

        LerppaSensei

        Huomen aamulla saan leipäjonosta riisiä ja matoja, sittes taas spurguelämään Tsiiank Main (lue Hiekkaharjun hoitola, talvikaudella Jakiksen hoitola) rannoille. S-markettiin olutvarkaisiin, kirjastoon pikkutyttöjen vessaan vempulle. Eikä tartte ees passii, amppulanssi tuo ja vie.

        Jakiksen Kuninkas LerppaSensei


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomen aamulla saan leipäjonosta riisiä ja matoja, sittes taas spurguelämään Tsiiank Main (lue Hiekkaharjun hoitola, talvikaudella Jakiksen hoitola) rannoille. S-markettiin olutvarkaisiin, kirjastoon pikkutyttöjen vessaan vempulle. Eikä tartte ees passii, amppulanssi tuo ja vie.

        Jakiksen Kuninkas LerppaSensei

        Toi stanan stevari veteli mua kumipuun oksalla, kun vähän piliä vilautin lapsille ja vanhuksille. Kuin ne om niin tiukkapipoi? Tosin, Taimaasessa mut ois kivitetty henkiltä.

        Ny kävi säkä.

        LerppaSenssu


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2344
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2029
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1863
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe