Maalivahti vaihtoon!!

PhallusImpudicus

Lienee kylmä fakta että kun maalivahdin takana reppu heiluu neljä kertaa ja kaksi kertaa kenttäpelaaja pelastaa kiekon maaliviivalta, maalivahti on pelannut umpisurkeasti.
Tällöin World Cup tasoisen turnauksen, jossa mukana ei pelkästään ole maailman parhaat jääkiekkoiliat vaan maailman parhaat urheiliat, neljä kertaa imuroineen maalivahdin joukkue häviää ottelun.Se on fakta, josta tuskin intellä tarvitsee.
Maalivahti valinta otteluun joka jatkoon menon kannalta olisi ollut voitettava oli väärä.
Se toki johtuu valmennuksen osaamattomuudesta. Menestyminen heikko tasoisessa MM-turnauksessa ei ole mikään menestymisen mittari suomen jääkiekkomaajoukkueelle.
Suomen kiekkoleijonien todellinen taso mitataan nyt world cup turnauksessa.
Siksipä toivoa sopii että valmennus ottaa virheistään opiksi jatkossa ja pelipaikoilla nähdään ne miehet, jotka tonttinsa pystyvät kunniakkaasti hoitamaan.
Rinne maalissa on näyttönsä antanut, tällä tasolla se ei riitä.

17

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wwq

      joo koko turnauksen arvon sirkustasolla, eikö vois samantien laittaa 2 joukkuetta eu ja north-america, 1 suomalainen kenties pääsis eu;n joukkueeseen myöskin!!

    • mvkoutsi

      ei ollut Rinteeltä paras peli. Ripareita tuli aivan liikaa. Tosin luulisi Suomen pakkien jo sen verran Nhl:stä oppineen että siinä sarjassa se ensimmäisen vedon ei monesti ole tarkoituskaan mennä maaliin vaan aiheuttaa irtokiekkoja jota sitten hakataan sisään niin kuin nyt tapahtui. Rask on hyvä vaihtoehto seuraavaan peliin, mutta tuskin Rinteen tasoinen maalivahti kahta huonoa peliä peräkkäin pelaa. Kiva nähdä mitä valmennus tekee.

    • tämäontotuustotuus

      Tuukka Rask se vasta ripareita lahjoitteleekin.
      Joten maaliin mieluummin Koskinen.

      Mutta eipä mokke paljon voi, kun vastustaja tulee koko ajan maalin eteen.

    • Mokkeri

      Suomessa on ihmeellinen hype Raskin ja Rinteen loistavuudesta. Tilastot kuitenkin puhuvat puolestaan, kumpikaan ei ole nhl:n kymmenen parhaan veskarin sakissa.
      Tämä todettua, tappiota ei voi kuitenkaan laittaa Rinteen piikkiin, Suomen sekava peli ei mitenkään auttanut Rinnettä pelissä.
      Rask on samanlainen reaktioveskari kuin Rinnekin, itse olisin valinnut Koskisen peittävänä mokena ainakin Suomen kakkosveskaksi, ainakin antaisi vaihtoehdon erilaiseen taktiikkaan.

      • hyvämaalivahti

        Koskinen on hyvä maalivahti, mutta tuollaisessa pelissä jossa on noin kova vauhti niin ei Koskisen konttaavalla tyylillä pysty pelaamaan. Ruotsia vastaan saattaisi Koskinen olla ihan hyvä vaihtoehto, vaikka ei Ruotsin joukkue tietenkään mikään hidas ole, mutta pelaavat hieman eritavalla ja se sasttaisi sopia Koskiselle hyvin.


    • hyvämaalivahti

      Kuinka monta maalia meni sisään aivan veskarin nenän edestä, kun Rinne oli ylipelannut itsensä ulos tilanteesta.
      Rinne on hyvä maalivahti, mutta se vaatii että puolustajat pelaa kakkoskiekot ja vapaat mailat pois.
      Koskinen pelaa huomattavasti syvemmällä peittävä mokena kuin Rask ja Rinne, en allekirjoita kommenttiasi "konttaava moke"
      Ben Bishop ja Koskinen pelaa samanlailla, onko Bishop konttaava moke?

      • hyvämaalivahti

        No ainakin kevään mm kisoissa Koskinen oli konttaava mokke. Meni liian aikaisin rvh asentoon ja jäi myös liian pitkäksi ajaksi konttaamaan. Ei sovi tuollaiseen peliin jossa on noin kova vauhti ja pelataan vielä kapeassa kaukalossa. Pystystä maalivahti kuitenkin liikkuu nopeammin. Se että pelaa syvemmällä olisi toki auttanut monissa ripareissa ja varsinkin siinä maalissa joka ohjattiin ilmasta (oli tosin erittäin hieno ohjaus). Nyt kun vastassa on Ruotsi niin todella hyvä, mutta hieman erityylinen joukkue tulee vastaa ja siinä saattaisi Koskinen olla mies paikallaan.


    • Phallusimpudicus

      Koskinen on suomalais maalivahdeista kiistatta paras. Sanokaa minun sanoneeni jos maalivahti ei vaihdu, leijonien turnaus päättyy pudotuspeleistä ulos jäämiseen.
      En myöskään luota valmennuksen ammattitaitoon. Marjamäestä ei ole summasen tekoihin kun puhutaan menestymisestä maailman kovimmassa kansainvälisessä urheiluturnauksessa nimeltä jääkiekon world cup.

    • Rikkamyrkky

      Äläpä hölpötä.

    • Phallusimpudicus

      Siellä taisi olla maalissa pekka, eikä lauri kaan tainnut oikein mitään aikaiseksi saada. Ei ne tontit nyt näillä miehillä hoidetuksi sitten kunniakkaasti tullutkaan.
      Olen minä siitä muistaakseni joskus maininnut. Turnaus joka pelataan kaukalossa jossa maailman vaikeinta ja arvostetuinta peliä nimeltä jääkekko pelataan ja mukana ovat lajin maailman parhaat pelaajat, Suomi ei tässä sarjassa pärjää.
      Se kait nyt lienee kylmä fakta ja tosi asia!

      • eimaalintekijöitä

        Jos tekee 1 maalin kahdessa pelissä niin elon laskuopin mukaan lienee aika vaikea voittaa molempia pelejä. Ei ole nykyisessä joukkueessa Selänteitä jotka iskevät maalit näissä peleissä.


      • faktat.faktoina

        Väärin; tehty maali olisi vain pitänyt ajoittaa tähän jälkimmäiseen peliin, jossa sillä olisi saatu vähintään yksi piste ja tuurilla jatkoajalta toinen. Silloin jatkomahdollisuudet olisivat yhä hyvät.

        Eli ajoitukset eivät toimineet. Niihin pitäisi panostaa psyykkisellä kesäharjoittelulla, jota ei ole tehty näkemäni mukaan oikein.

        Maalivahdit onnistuivat täydellisesti.


    • tulevaisuusparempiehkä

      Nyt näyttää siltä että Suomesta ei löydy tällä hetkellä yhtään puolustajaa tai maalivahtia joko tällä tasolla pystyy pelaamaan. Eikä hyökkääjiäkään ole kuin 2- 3 jotka pystyvät kunnolla pelaamaan, muilla menee selviytymistaisteluksi.

    • Heheeee

      Taas kerran suomalaisten hokipoikien korvienväli petti, kun valmentajat eivätkä hokipojat usko psyykkiseen valmennukseen. Suomen lammaslauma jäi nuolemaan näppejään,kun ruotsalaiset veivät hokipoikia kuin pässiä narussa. Nämäkö muka leijonia,hahaaa!

      • valmennustarkkailija

        Psyykkinen valmennus on kyllä hoidettu tip top, mitä olen asiaa tarkastellut ja analusoinut. Erilaisten eläinvertauskuvien kautta mm. on lähestytty pelaamista rikkaiden mielikuvien keinoin. Tähän ei kaaduttu.


    • ex_pelaaja

      eihän se maalivahdin vika ole jos pakit ei hoida hommiaan...tuli nyt kova koulu näille nuorille vähän aikaisin. Mutta heidänkin aika vielä tulee huipulla pelaamiseen.

      • tiiviys-terävyys

        Näin - ja "pakeilla" voidaan tässä ymmärtää yleisemmin kenttäpelaajia. Ruotsi-pelin ratkaisumaalissahan suurimman puolustusuinahduksen esitti Leijonien hyökkääjäpelaaja. Kokematonta puolustajistoa piti turnauksessa tukea tiiviillä viisikkopuolustuksella, mutta muutaman kohtalokkaan kerran siitäkin lipsuttiin. Ruotsi-pelissä sentään kokonaisuutena esitys oli noilta osin hyvä. Yksittäinen virheestä tullut takaisku olisi pitänyt vielä kyetä kuittaamaan hyökkäyspään onnistumisilla, joita ei vain tullut...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1937
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe