Koraani on Ihana, Ihmeellinen ja Pyhä

PyhäKoraani

Koraani on Kaikkivaltiaan Luojan Ihana, Ihmeellinen ja Kaunis Pyhä llmoitus ja Kirjoitus.

http://www.mashpedia.com/Quran_miracles?pagetype=search&tab=1&pagecode=&xn=1

Kiitos, Ylistys ja Kunnia Kaikkivaltiaalle Koraanista ja Kaikista Hänen Pyhistä Ilmoituksistaan ja Kirjoituksistaan. On suunnaton kunnia ja mielisuosion osoitus saada niihin tutustua ja niitä toteuttaa.

Saanhan rakas Luojani viettää tulevaisuuteni sinun ihmeitäsi tutkiskellen ja ihastellen!

41

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitos-kiitos

      Hyvää ironiaa :D

    • alfa123om22

      Jokaisessa pyhässä teoksessa on mukana TOTUUDEN SIEMEN Isältä. Tuo siemen varoittaa uskomasta muihin kuin niihin, jotka täydellisesti noudattavat kaikkea tuohon kirjaan kirjoitettua.

      Kirjat eivät ole vaarallisia ihmiselle, vaan Ibliksen henki silloin kun se kätkeytyy lauman suojaan. Tuo henki, joka väittää olevansa islamissa tai uskossa tai kristuksessa, vaikka ei noudata mitään kirjan sanoista.

      Kirjat eivät sovellu kaikille, mutta ihmiselle niistä ei ole vaaraa.

    • Taneko

      Koraani on harhaoppi, ja hedelmistään puu tunnetaan.

    • alfa123om22

      En tunne Allahia vielä kovin hyvin. Hänet voi oppia tuntemaan Hare Krishna liikkeen kirjoista esim. Niissä häntä kutsutaan ilmeisesti esim. nimillä: Korkein Herra ja Syitten valtameri.

      Profeetta Muhammedin (saas) opit saattavat näyttää vanhanaikaisilta ja barbaarisilta osittain, mutta käsittääkseni niistä on paljon otettu vaikutteita myös länsimaiseen moderniin lainsäädäntöön. Niitä on paranneltu ja muutettu soveltuvaksi nykyaikaan.

      Mielestäni Profeetta (saas) ei ole kuitenkaan ongelma, vaan suhtautuminen uskonnon uudistajiin ja ennalleen palauttajiin. Islamissa heitä kutsutaan nimellä Mujaddid ja Jumala lähettää sadan vuoden välein tuollaisen uudistajan enkeleiden kera. Kristinusko saa oman uudistajansa keskimäärin 300 vuoden välein ja hindulaisuus noin 500 vuoden välein.

      Kristinusko 300 eKr. - 0 - 300 jKr - 600 - 900 - 1200 - 1500 - 1800 - 2100. Merkille pantavaa tässä on tuo 1800, joka oli Valistuksen ja Ranskan vallankumouksen tuoma TODELLA SUURI UUDISTUS. PROFEETTA SAKARJA KERTOO, ETTÄ TUOLLOIN PANTIIN POIS JOPA KOLME ENTISTÄ PAIMENTA. JÄLJELLE JÄI KARITSA, JOTA VASTAAN KAIKKI MAAILMAN VOIMAT KOKOONTUVAT.

      Tuo Kristinuskon 1800 vuoden uudistus saattaa olla eräs tekijä, joka vaikutti sen, että islam jätti 1800 ja 1900 lukujen uudistajat omiin oloihinsa eikä täysin ottanut heitä omakseen. 1800-luvun islamin uudistajan tärkein sanoma oli kertoa kuinka rakastaa Profeetta Muhammedia (saas). Tämä sanoma Profeetan tuntemisesta ja rakastamisesta jäi islamissa vähemmälle huomiolle mikä sille olisi kuulunutkaan. Sen asemaan nosti päätään fundamentalistinen lakihenkisyys.

      Emme tiedä tarpeeksi Profeetasta (saas) noiden tapahtumien takia. Ja sekin on monilta jäänyt huomaamatta, että Krishnan 500 vuotisinkarnaation Sri Prabhubadan kirjoissa kerrotaan enemmän Allahista kuin konsanaan islamin omissa kirjoissa. Olemme jääneet paljosta paitsi, mutta KARITSA LIENEE SYYNÄ TÄHÄN. SOTA HÄNTÄ VASTAAN JOHTAA SIIHEN, ETTÄ SODASTA JÄLJELLE JÄÄVÄT ILMEISESTI JOUTUVAT PALVOMAAN HIEMAN KARITSAA.

    • boooooring

      on merkillistä, että kristinuskon kaikilla palstoilla voi julkisesti homotella, solvata, haukkua, panetella, kirota yms kaikkea mahdollista ja mahdotonta, mutta jos sanot yhdenkään poikkinaisen sanan tätä harhaoppia, nimeltään islam, vastaan, niin johan suvakkikirves heilahtaa.
      Sama poliittinen korrektius siis vallalla täälläkin.
      Ei se valkopesulla tuo islam muutu yhtään sen paremmaksi.

    • 87987

      Joo, ja islam on "rauhanuskonto" :D

    • alfa123om22

      Kristityt ottivat ainakin jossain määrin ehkä pakon sanelemana kun vyöryi valistusta, sosialismia yms. vastaan 1800-luvun uudistuksen. Eräs tekijä on saattanut olla Amerikan kristillisyys. Amerikka sai omassa rauhassaan kehittää valistuksen ja vallankumouksen hedelmiä erillään muista mantereista.

      Mutta harva tietää sitäkään, että islam on tekijä, joka salli Amerikan löytymisen. Siitä saadaan kiittää islamia yhtä hyvin kuin conquistadoreja. Toivotaan, että islam tässä nykyisessä rapatilassaan kykenee ottamaaan Imaami Mahdin tuomat uudistukset vastaan nousematta puolustamaan fundamentalismia liikaa.

    • riåirir9
    • alfa123om22

      Kun islam kaatuu tulee kaikkien muiden uskontojen asema myös kyseenalaiseksi. Eivät nekään voi pystyssä pysyä, vaan todetaan niiden olleen edestakaisin kääntyilevä miekka, joka esti ihmisen pääsyn Paratiisiin ja Uuteen Jerusalemiin. Uskonnot ovat estäviä muureja ja kääntyleviä miekkoja.

      Lisäksi kolme paimenta on laitettu pois ja armon sekä sovun liitto ovat kumoutuneet. On turha näissä olosuhteissa lässyttää yhdenkään uskonnon asiaa.

      Käynee ehkä niin, että islam (10 sarvea) tuhoaa Porton (kristinuskon) ja Karitsa puolestaan voittaa Pedon ja 10 sarvea (islamin). Sen vuoksi maailmassa ja kristikunnassa on paljon moraalittomuutta kun he ovat matkalla tuhoonsa. Ei toki siveitä Jumala tuhoa, vaan juuri sellaiset kuin mitä maailma nykyisin on.

      Jos raamattu on totta niin islamia tarvitaan kristikunnan tuhoamiseen. Se ei siinä mielessä ole turha uskonto.

      • get.healed

        edelleenkin täytyy sanoa lukiessa sinun mielipiteitäsi, että kaikki mahdolliset opit on pässäsi kehittäneet jonkun ihmeellisen sekasotkun. Ei mitään päätä aikä häntää. Ota toisen värssyn tuolta, toisen täältä, ja sotkit nämä keskenään.
        Säälittävää.
        Toinen vaihtoehto on, että teitä on monta........ vaikkapa legioona....


    • alfa123om22

      Niin, vaikea näitä on käsittää, jos ei tunne perin pohjin raamattua ja sen kirjoituksia. Voisin merkitä raamatun jakeen kunkin lauseeni perään, mutta en jaksa nähdä vaivaa.

      Joka on uskonut Kristukseen ja seurannut hänen ohjeitaan se kuulee myös sen minkä minä puhun ja uskoo myös siihen mitä minä puhun ilman että siteeraan raamatun jakeita.

      Mutta joka ei ole seurannut Kristuksen opetuksia (ja niiden seuraaminen on vaikeaa) ei kuuntele sitä mitä minä puhun missään olosuhteissa. Hänelle puheeni ovat käsittämättömiä.

      • read.again

        kun kerran tunnet raamatun perin pohjin, niin kerropas kuka sen mukaan pelastuu?
        Kuka on antikristus?
        Sanotaanko raamatussa, että lisää ja poista tekstiä siitä, ja mitä sellaiselle on "luvattu", joka näin tekee?

        Kaikki nämä löytyy sieltä sinun perin pohjin tuntemastasi raamtusta, joten ei liene vaikeaa.

        Sinun puheesi todellakin on käsittämätöntä, Kristuksen puhe ei! SIllä, kun tunnet raamatun perin pohjin niin sen myöskin tiedät, että se on kirjoitettu niin, että hullukin sen ymmärtää, ja eritoten myös yksinkertaiset.
        Nämäkin sanat löytyvät raamatusta, jonka siis perin pohjin tunnet, eikö?


      • Nimimerkille "read.again"

        (1 Petr 2:21)
        (Fil 2:5)
        (1 Joh 2:6)

        Noissa jakeissa on vastaus miten elää Jeesuksen tavoin, jotta noudattaisi Jumalan ja Jeesuksen sanaa ja saisi iankaikkisen elämän.

        Kuinka moni kristityistä ja tapakristityistä elää niin kuin Jeesus eli? Sanoisin, hyvin hyvin harva.

        Joten se kai on hyvin harva joka pelastuu sillä he ei noudata Jeesuksen elämän ohjeita.

        Monet itseään kristityiksi kutsuvat syrjivät muun uskoisia ja eivät halua avuustaa hädässä olevia Jeesuksen tavoin.


    • Sevääräprofeetta

      Koraani on sekavaa soopaa. Joitain täkyjä joihin voi kenen tahansa ajatus tarttua, mutta muuten soopaa. Olen lukenut mutten vaikuttunut.

      • Nimimerkille "Sevääräprofeetta"

        Lukeminen ei ole sama asia kuin ymmärtäminen :)


    • fgjdfjfd

      Ihmeellinen, haiseva kasa paskaa. Tällä hetkellä maailman vaarallisin kirja, joka aiheuttaa lukemattomia kärsimyksiä maailmassa.

      • hgfdswqwer6789

        Totta!


    • xåbnåsdof

      Ihana kirja...
      Vaan Ihanampi on UT-eli Raamatun Kirjoitukset Uusi Testamentti....
      Juutalaisetkin ovat hukassa, kuin peitteen alla kunnes heille selvenee UT ja Herra Vapahtaja Itse.
      Mitä voi ihminen pelastuaksen tehdä , ei mitään etteikö kaikki ihmisteot olisi Luojan silmissä saastaa.
      Jumala itse ihmiseksi Jeesuksessa ja sovitti kaiken ......
      Pelastus armosta lahja meille , hullutus ihmisille vaan ainoa tie .
      Minkäänlaista suoritusta mitä ihminen tekeekään pelastuakseen ei sitä Jumala hyväksy , saastaa kaikki.
      Etsivä löytää.
      Uskonnottomasta perhestä ja suvuista lähtöisin itse etsin sydän avoinna ja sain tulla vapauteen kaikesta yrittämisestä....Usko on lahja Iankaikkinen elämä vapaudessa on Jeesuksen työ ristillä. Uuden Testamentin löydät jopa netistä ja voit itse tutkia............................... en olisi tyytynytkään kirjoituksiin , joissa ei olisi ollut elämää !!!

    • ainoa-mihin-kelpaa

      Koraani ei kelpaa edes pentukoiralle kusipaperiksi. Liian liukkaat sivut kokeilin. No sikojen virikkeeksi meni 4 koraania ja ne tykkäsi.

    • Demarimoskeija

      Pitää saada suomeenkin sellainen Punainen Moskeija terroristikouluineen Helsingin Hanasaareen jotta Viherpunikkien unelma Islamilaisesta kalifaatista Suomessa toteutuu.

    • rkghghh

      Ihana kirja
      Täällä on vapaus etsiä ja kolkuttaa kuin Jeesus sanoi kolkuttavalle avataan.......... ja etsivä löytää
      Ihana kirja...
      Vaan Ihanampi on UT-eli Raamatun Kirjoitukset Uusi Testamentti....
      Juutalaisetkin ovat hukassa, kuin peitteen alla kunnes heille selvenee UT ja Herra Vapahtaja Itse.
      Mitä voi ihminen pelastuaksen tehdä , ei mitään etteikö kaikki ihmisteot olisi Luojan silmissä saastaa.
      Jumala itse ihmiseksi Jeesuksessa ja sovitti kaiken ......
      Pelastus armosta lahja meille , hullutus ihmisille vaan ainoa tie .
      Minkäänlaista suoritusta mitä ihminen tekeekään pelastuakseen ei sitä Jumala hyväksy , saastaa kaikki.
      Etsivä löytää.
      Uskonnottomasta perhestä ja suvuista lähtöisin itse etsin sydän avoinna ja sain tulla vapauteen kaikesta yrittämisestä....Usko on lahja Iankaikkinen elämä vapaudessa on Jeesuksen työ ristillä. Uuden Testamentin löydät jopa netistä ja voit itse tutkia............................... en olisi tyytynytkään kirjoituksiin , joissa ei olisi ollut elämää !!!

    • höpöooppium

      jeesus jumalan poika sanoi sen mistä tuntisi väärän profeetan ja vastaus on se että hän ei tunnusta jeesusta jumalan pojaksi....juri niinkuin muslimit eivät tunnustakaan. lisäksi sen eli valeprofeetan piti olla tulossa ,eli islamhan allaheineen ja mullaheineen tulikin paljon jeesuksen jälkeen saatanallisine valheineen.

    • MUSUKAMELIINI

      aikaisemmin ilmestynyt raamattu ei kyllä lupaa mitään uutta eeposta uuden testamentin jälkeen ...huom. testamentti. jossa jumala muuttaisi suunnitelmiaan. KORAANI ON SAATANASTA KORAANI ON SAATANASTA KORAANI ON SSAATANASTA

    • sitäihanaa

      " -Hälytyskellot alkoivat soida päässäni, kun anoppi käski minua riistämään hengen rakkaalta vaimoltani ja lasteni äidiltä, .... kertoo.
      Hän päätti tarkistaa asia Koraanista, ja toden totta, kirjan mukaan tämä oli hyvän muslimin velvollisuus."

    • SpaceGoats
    • AllahuFuck

      AllahuFuckBaar eli Allun nussimisbaari

    • nnnniiiiiihhh

      jos islamille annetaan valtaa niinkuin tyhmä länsi näyttää tekevän,niin kommunismin ja natsismin miljoonat syyttömät uhrit ovat vain pisara kun aletaan tappamaan vääräuskoisia.

      • Kristittymontasataa

        Kommunistien ja natsien uhrit ovat pieni pisara verrattuna kristinuskon uhreihin. Natsit tappoivat toisinajattelijoita vain muutaman vuoden.
        Kommunistit tappoivat toisinajattelijoita vain muutaman kymmenen vuotta.
        Kristityt tappoivat toisinajattelijoita monta sataa vuotta ja se jatkuu yhä.


      • vähän.perspektiiviä
        Kristittymontasataa kirjoitti:

        Kommunistien ja natsien uhrit ovat pieni pisara verrattuna kristinuskon uhreihin. Natsit tappoivat toisinajattelijoita vain muutaman vuoden.
        Kommunistit tappoivat toisinajattelijoita vain muutaman kymmenen vuotta.
        Kristityt tappoivat toisinajattelijoita monta sataa vuotta ja se jatkuu yhä.

        Näinkö on?
        Ei ehkä kuitenkaan.

        Koska monet muslimit aina puolustelevat islamin verisyyttä kristittyjen harjoittamilla ristiretkillä, on kai ihan hyvä, että oikeasti tarkastelemme niiden eroja.
        Onko kyse muslimien kertomista "totuuksista" ristiretkistä, vai sitten taas kerran taqiyyaan harrastamisesta, eli kristinuskon ristiretkien karmeudesta ja islamin hartaasti harjoittaman jihadin välillä.

        Tässä jotain tietoa:

        Motivaatio:
        Kristinuskossa puolustus/vapauttaminen
        islamissa hyökkäys/valloittaminen

        Oikeutus:
        kristinuskossa uudessa testamentissa 0% puhutaan "ristiretkistä"
        islamissa jihadista puhutaan 24% Medinan ajalta koraanissa, 67% Sirassa, 21% haditheissa

        Tiheys:
        Kristityillä 7-9 ristiretkeä
        islamissa yli 10000 jihaditaistelua ja terrori-iskua


        Alkamisajankohta ja aloittaja
        Kristinuskossa v. 1095 Paavi Autuas Urbanus II
        islamissa v. 632 Muhammed

        Loppumisajankohta:
        Kristinuskossa v. 1291
        islamissa ei koskaan!!

        Kesto:
        Kristinuskossa 200v.
        islamissa 1400v.

        Menetykset:
        Kristinuskossa 150000 henkeä molemmin puolin
        islamissa 60 miljoonaa kristittyä, 80 miljoonaa hindua, 10 miljoonaa buddhalaista ja 120 miljoona afrikkalaista

        Vastuunkanto
        Kristityt tuomitsevat kaikki ristiretket, katolilaiset katuivat ja pyysivät anteeksi retkiään.
        islamissa ei koskaan tuomita edes ylemmillä tasoilla, päinvastoin keskimäärin kaikista 70% haluavat sharialain ja jihadin.

        Kristityt on maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä, jos et tiennyt sitä.


    • abcoäö

      Etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan.
      Minä olen tie Totuus ja Elämä sanoi Jeesus.
      Raamatussa on n. 330 ennustusta, profetiaa Jeesuksen tulosta ,syntymästä . Missä syntyy, jne. Sukulinja ja kaikki edeltä valmistettu...

    • Xenofon

      Hienoa, PyhäKoraani, että olet niin ihastunut sepitelmääni! Helvettiterveisin Perkele

    • ohkykhh

      Menee tää laajaksi.......
      Monia uskontoja ja tämäkin ,niin onko että niiden takana on langennut enkeli johtamassa eksytykseen ja orjuutukseen kaikenlaisiin sovituksin ,teoin lahkoon ja muin...Petsrestä.
      Kristinusko on Jeesus
      Lahja ,,, synneistä sovitus.
      Hengen uudestisyntymä ja vainVeri Jeesuksen Ristillä meidän edestämme.
      Ota vastaan...

    • tosi_ihmeellinen

      Hyvä Aloittaja! Jauhat ympäri pyöreätä ja rannetta vahvaa sianpaskaa.

    • ihmeellistä

      Miksi koraania ei kielletä Suomessa? Sehän on kamala teos, jossa mm. yllytetään tappamaan muita ihmisiä .Mielisairaan ihmisen kehittämä hallinto-oppi.

      • armoon-uskova

        Islam on armoton teos. Raamattu sentään antaa lupauksen armosta, jos tekee parannuksen ja pyytää anteeksi syntejään. Se ei anna tyhjiä lupauksia tappajille paratiisista ja neitsyeistä, jotka tuntuvat olevan aivan huu-haata.

        Sivistys pudottaisi paljon pois tuosta teoksesta, jonka tuo profeetta Muhamed on laatinut ihmisten pelotteeksi.


    • fgdhjhfgd

      Koraani on sivistyksen antiteesi. Pilaa kaikki maat mihin jalkansa asettaa. Katsokaa vaikka kartalta: siellä missä islam vaikuttaa, sieltä puuttuvat sananvapaus, uskonvapaus, demokratia, tasa-arvo ja ihmisoikeudet.

    • spyspyspiderman

      Gotham vailla Batmanin valoa sortuu omaan mielettömyyteensä.

    • ttkkl

      rqqnattu on Kaikkivaltiaan Kumalan alkuperäist' Sanaa! Koraaniin ovat paljonlopioineer Raaattua, jossa ne ovat alkuperäisess' liotettavassa tekstissä! Eri kielisiä Raamatun tekstejä löytyy googölettamalla hakusanalla Bible esinerkiksi.
      Jumalan antama pelastssan0ma on Evankeliumi!

      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten
      sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku


      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!

      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä bain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Tuo löytyy sen ajan vastustavista kirjoituksista, Foesterin kirjoista!
      Hitler oli yksi antikristus!
      Katoliiset ahdistivat areolaisuutta niin paljon, että se siirtyi Espanian ja Pohjos-Afrikan kautta Palestiinaan ja Arabian niemimaalle 500 luvulla ja sieltä nousi tuo Muhamed, joka samalla opilla alkoi levittää oppiaan, joka oliYleisissä Kirkolliskokoiksissa tuomittu Kirkon alkuajoilla!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus torjui kiusaajan Jumaalan Sanoila!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      Edellinen Apostoluen teoista jA 1.Johaneksen kitJe 1-luku kirkstettu tetsti

      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!

      "Jumala loi kaiken Kristukseen ja kaikki kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan!Jeesus pelastaa!
      Raamattu, Galattaiskirje 1. luku
      "Apostoli toivottaa Galatian seurakunnille Jumalan armoa ja rauhaa 1 – 5, ihmettelee heidän pikaista luopumistaan Kristuksen evankeliumista, sanoo sen vääristelijäin olevan kirouksen alaisia 6 – 10 ja osoittaa, ettei hän ole saanut saarnaamaansa evankeliumia ihmisiltä, vaan Jeesuksen Kristuksen hänelle antaman ilmestyksen kautta 11 – 24.

      1 Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt,
      2 ja kaikki veljet, jotka ovat minun kanssani, Galatian seurakunnille.
      3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta,
      4 joka antoi itsensä alttiiksi meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan!
      5 Hänen olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.
      6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
      7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
      8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
      9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
      10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
      11 Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista;
      12 enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut."

      Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat yhtäpitäviä eli niissä ei ole paljoa poikkeavuuksia ja nekään ei ole tärkeässä kohtaa!

      • huhugygy

        Areiolaisuus ja alkukirkko ovat sitä aidointa Jeesus oppia tai oikeammin essealais/lahkolaisuuden oppia kuinka elää oikein ja poistaa paha keskuudestaan.
        Varhais-islam oli kristinuskon puhdistamista harhaopeista.
        Hienoa islamia on edelleenkin esim. mystinen sufi uskovaisuus joka pyrkii yhteyteen jumalan kanssa.Jumal-yhteyteen ei välttämättä tarvita Jeesus-epäjumalaa laisinkaan vaan yhteys Jumalaan riittää.


    • ennolerobotti

      Tuo edellinen ( ttkkl ), Tampereen Teknillisen KorkeaKoulun Lehtori voisi opetella ensin kirjoittamaan, vasta sitten kommentoimaan mitään julkisesti. Rasittavaa lukea moista paatosta. Käy koulusi loppuun ja yritä sitten saada itsesi kuuluville...

      Koraani kuitenkin on perseestä!

    • mielipideasiaan

      Eihän siinä ole mitään pyhää tai ihanaa. Kaikenlaisia höpöjä niitä onkin väittämässä vaikka mitä sontaa.
      Minusta koraani on enemmän paholaisen opus.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe