Suomidemokraatit ylimääräinen jäsenkokous

hautausmaidenHERRA

Olavi Mäenpää on kutsunut yhdistyksen jäsenet koolle Tamperelle



Kokouskutsu!

Suomidemokraatit ry. ylimääräinen yleinen kokous ( hallituksen päätös 7.8.2016, §10).

Aika: 24.9.2016 klo. 14.00

Paikka: ABC Lahdesjärvi, kokoushuone Amuri, Automiehenkatu 39, 33840 Tampere


Käsiteltävät asiat:

1§ Kokouksen avaus

2§ Kokouksen järjestäytyminen

- valitaan puheenjohtaja sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

3§ Laillisuus ja päätösvaltaisuus

4§ Esityslistan hyväksyminen

5§ SD Tampereen kokoukselle toimittama esitys (esitys sähköpostin lopussa)

- esityksen kohta 1

- esityksen kohta 2

- esityksen kohta 3

6§ Informaatio kannattajakorttikeräyksestä / johtopäätökset

7§ Muut mahdolliset asiat

8§ Kokouksen päättäminen



Olavi Mäenpää

puheenjohtaja


---

5§ liittyvä esitys:


SD Tampereen esitys 09/2016

Suomidemokraatit ry:n jäsenkokous

1. SD Tampereen tämän asiakirjan allekirjoittaneet jäsenet esittävät, että Suomidemokraatit ry:n jäsenkokous erottaa Suomidemokraatit ry:n hallituksesta Matti Järviharjun, Niina Ekmanin ja Janne Heinosen sekä varajäsenet Jouni Kaskiharjun ja Jukka Wallinin allamainituista syistä.

Kevään jäsenkokouksesta on nyt kulunut melkein puoli vuotta. Suomidemokraatit ry:n hallituksen tärkein tehtävä oli puolueeksi rekisteröitymiskorttien keruu. Keruu on epäonnistunut pahasti, koska puolessa vuodessa on saatu kerättyä vasta noin 10% tarvittavista korteista. Nykyisellä hallituksella emme tule koskaan saamaan tarvittavaa kortti määrää kerättyä, koska kortit pitää kerätä vuoden aikana.

Annamme täyden tukemme puheenjohtaja Olavi Mäenpäälle sekä kannatustuotevastaava Markku Svenskille. Puheenjohtaja on ainoana hallituksen jäsenenä tehnyt korttien keräämiseksi jotain konkreettista, eli matkoja maakuntaan ihmisiä tapaamaan, tämäkin pääsääntöisesti omalla kustannuksellaan, koska yhdistyksellä ei ole varoja maksaa kulukorvauksia. Markku Svenskiltä on ainoana hallituksen jäsenenä tullut hyviä esityksiä toiminnan jatkamiseksi ja tehostamiseksi. Toivomme, että Mäenpää ja Svensk jatkavat vielä Suomidemokraatit ry:n hallituksessa tehtävissään.

2. Esitämme, että Suomidemokraatit ry:n jäsenkokous valitsee erotettujen hallituksen jäsenien tilalle Jouko Hakkaraisen, Waltteri Jokisen sekä Markku Liimataisen. Lisäksi esitämme, että Suomidemokraatit ry:n jäsenkokous jättää valitsematta kaksi varajäsenentä tässä kokouksessa, mikäli jäsenkokous pitää varajäsenten valintaa tarpeellisena niin esitämme, että heidät valitaan vasta seuraavassa jäsenkokouksessa. Toivomme, että valitut henkilöt ovat tehtäviin halukkaita, niihin sitoutuneita, idearikkaita sekä valmiita tekemään kovaa työtä.

3. Mikäli Suomidemoraatit ry:n jäsenkokous erottaa Jukka Wallinin Suomidemokraatit ry:n hallituksen varajäsenen tehtävästä, niin esitämme edelleen, että Suomidemokraatit ry:n hallitus päättää siitä, että voiko Jukka Wallin jatkaa Suomidemokraatit ry:n jäsenenä allamainituista syistä.

Jukka Wallin on julkisella internet foorumilla, Suomidemokraatit säikeessä, panetellut valheellisilla asioilla kunnioitettua sotaveteraania ja Mannerheim-ristin ritaria Lauri Törniä sekä vähätellyt Stalinin toimia, sillä seurauksella, että Suomidemokraatit ry on leimattu vasemmistolaiseksi yhdistykseksi. Jukka Wallin on aiheuttanut yhdistykselle sellaiset vahingot joita on todella vaikeata ja työlästä korjata.

Mielestämme yhdistyksen jäsenellä saa, ja tulee ollakin mielipiteitä, mutta ne eivät saa olla valheellista panettelua eivätkä ne saa aiheuttaa yhdistykselle vahinkoa. Mielestämme Jukka Wallin ei saa jatkaa yhdistyksen hallituksessa eikä yhdistyksen jäsenenä.

Emme ole vielä antamassa periksi, vaan haluamme olla mukana tekemässä Suomidemokraatit ry:stä puoluetta. Uskomme siihen, että jäsenkokouksen valitsemat uudet hallituksen jäsenet tukevat puheenjohtajaa täydestä sydämestään ja tuovat hallituksen tekemiseen sellaista virtaa, että tavoitteemme täyttyvät. Suomessa ei ole, mutta se tarvitsee, isänmaallista kansan puoluetta.


Olen vaatinut Olavi Mäenpäätä eromaan puheenjohtajan tehtävistään:


Tilanne on se, että meille ei ole tullut juurikaan ketään uusia jäseniä, vaan kaikki kaverini jotka olisivat haluneet liittyä SD:hen alkoivat karttelemaan minua. Helsingissä oli ?? jäsentä, joista en ole kuullut mitään huhtikuun jälkeen. Helsingin alueella on 2-3 sellaista sitoutumatonta valtuutettua joiden ääni määrä, on noin 3500 -4000 jotka ovat tai olisivat olleet SD:lle kullan arvoisia. Mutta se miksi ne eivät tule edes keskustelemaan minun kanssani, niin syy ei minussa, vaan Olavi Mäenpää nimisessä henkilössä. Eikä muuallakaan päin Suomea.

20

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hautausmaidenHERRA

      Arvoisa Olavi Mäenpää kiitän Sinua huomiosi kohteeksi
      joutumisesta, haluat päästä minusta eroon. Minusta ei pääse
      eroon laittomuudella, mutta sopiminen saattaisi onnistua.

      Tiesin kantasi ulostulooni, ei paikallisosastot, eikä piirit tarvitse
      oikeutta toimia, ainoastaan antamiesi märäysten mukaan voi toimia.
      Erovaatimuksen ovat allekirjoittaneet, jos ovat, tamperelaiset,
      ylöjärviset, esittämääsi paperiin manipuloituina, ilman kokousta,
      joten esitys on Sinun.

      Viisi ei edusta kymmmentä prosenttia xxxxx:sta jäsenestä. Kaikki
      ovat jäseniä, jos hallitus ei ole heitä erottanut maksamattoman
      jäsenmaksun vuoksi. Laatimasi kirje on osoitettu, tai olisi tullut
      osoittaa hallitukselle ja hallituksen olisi pitänyt käsitellä asia.
      Hallituksen puheenjohtaja ei ole hallitus. Toiminta tapahtuu
      yhdistyslain ja yhdistyksen sääntöjen mukaan, ei puheenjohtajan
      mielipiteitten mukaan.

      Olet "suuri" johtajat, olet omaksunut toimintatapoja: Stalinilta,
      Hitleriltä, Putunilta ynnä muilta "yksinvaltiailta", jossa eri
      mieltä olevat tulee poistaa "muonavahvuudesta". Tällainen
      hallintasysteemi ei toimi tänä päivänä demokratiassa, eikä
      etenkään vapaaehtoisessa yhdistystoiminnassa.

      Ritva Puolakka antoi Teille kahdell!( Jukka Wallin Olavi Mäenpää sähköposti keskusteluun) arvokkaita neuvoja
      Suomidemokraattien pelastamiseksi, sen mitä jäjellä on, mutta,
      kultaakin kalliimmat neuvot, eivät kelvanneet. Suomidemokraatit
      ajautuvat kohti "kuolemaa", voinen tuoda muutaman kukkasen haudalle,
      jos joku kertoo, missä se on.

      Toistaiseksi en ole niin "hullu", että kustantaisin kokoontumistilat
      tilaisuuteen, jossa minut "teilataan", joten olen perunut omalta
      osaltani kokoustilan, jonka sitouduin maksamaan. Kokoustila tulee
      varata uudelleen ja ilmoittaa laskun maksaja.

      Matti Järviharju

      varapuheenjohtaja (vielä tänään)

    • hautausmaidenHERRA

      olivi mäenpääkin osallistuu keskusteluun

      Allekirjoittanut liittyi SD:n jäseneksi 26.2.2016. Ennen jäseneksi liittymistäni keskustelin asiasta Parkkolan kanssa useasti, kuten myös Väli-Klemelänkin kanssa kertaalleen. Lupasin auttaa ja neuvoa Väli-Klemelää kaiken tavoin hänen puheenjohtapestissään ja muissa käytännön asioissa. Helmi- ja maaliskuun vaihteessa hän kuitenkin ns. katosi eikä häneen enää saanut millään keinolla yhteyttä. Saman havainnon tekivät lukuisat muutkin.

      Kutsu 9.4.2016 vuosisikokoukseen saapui jäsenistölle sääntöjen mukaisessa ajassa ennen kokousta. Itse parkkola ilmoitti päätöksen kokouksesta tehneen SD:n hallituksen, kuten säännöt määräävät. Vuosikokous on sääntöjen mukaan pidettävä vuosittain huhtikuun aikana, jossa valitaan vuoden toimiajaksi puheenjohtaja ja hallitus.

      Näin tapahtuikin prikulleen sääntöjen mukaan! Ihmettelenkin suuresti, miksi Parkkola jankuttaa, ettei kokous olisi ollut laillinen?

      Erikseen mainittakoon, ettei Väli-Klemelä ollut edes ilmoittanut kenellekään kokoukseen osallistuvalle halukkuudestaan jatkaa uuden kauden puheenjohtajana.

      Kaikki henkilövalinnat vuosikokouksessa tapahtuivat yksimielisesti, ilman ainuttakaan soraääntä!

    • hautausmaidenHERRA

      Minulla on SD:n kevät kokouksen kokouskutsu tallessa, siinä ei ollut puheenjohtajan valintaa, sitä ei olisi ollut tarpeenkaan. Muuta kuin hallituksen täydentäminen. Kuten oli esityslistassa. Yritin vaikuttaa halliuksen kokoonpanoon, mutta se Mäenpää torjui. Siten hallituksen ja puheenjohtajan vaalit ei ollut yksimielinen.

      Heinonen ilmoitti eroavansa suomidemokraateista.

    • hautausmaidenHERRA

      Markku Svensk erosi myös..

      • kiasportage

        Juhani Hyvönen erosi myös


    • hautausmaidenHERRA

      Jouni Kaskiharju erosi myös. Mäenpää, Järviharju, Ekman ja Wallin. Hallitus on vielä päätösvaltainen..

    • Ikipietu

      Waltteri Jokinen nousemassa politiikan huipulle.
      Ei mennyt hukkaan monivuotinen Olvin pussien rapsutus.

    • 7Vaihe

      Mitä tästä opimme?
      Ensinnäkin Mäjenpää touhuilee entisin menetelmin ja tuloksetkin ovat entisten vedätysten aikaansaannosten kanssa identtiset.( Viimeisin rähinä koski Vapauspuoluetta ja sekin oli vain osa pitkää ketjua! Sen jälkeen kun Mäjenpää erotettiin jo 80-luvulla silloisesta SMP:a ei mikään autotallin ulkopuolella perustettu puolue ole halunnut tietää hänestä mitään!)
      Toiseksi Mäjenpään kätyrien laatu laskee kokoajan koska nykyoloissa hänen sanomansa uppoaa enää Jokisen tasoisiin seuraajiin.

    • W671

      Pienoinen sananen, täällä on käsitelty Suomidemokraattien taistelua oikeasta ja väärästä, pitäisikö Pj väistyä ja antaa tilaa nuoremmille. Kovin riitaisa on puolueeksi haluava yhdistys jos se ei pysty moisia asioita keskenään sopimaan niin kuinka sitten mahdollisesti puoleena se pystyisi suomena asioita setvimään? Nykyisen Pj linja on vanhankantainen, ilmeisesti sellainen johon hän on tottunut aiemminkin, ei häntä siitä voi syyttää vaan yhdistyksen täytyy mennä peilin eteen katsomaan koska itsehän he hänet valitsivat. Aivan varmasti Suomidemokraatit on viimeistään nyt kuopattu, se ei tule olemaan uskottava enää koskaan. Miettikää, minkä vuoksi taistelette asiasta jolla ei ole kenellekkään hyötyä, päinvastoin.

    • ValkoSini

      Ehkä ei sentään SuomiDemokraatteja kuopata,
      Turussa ajattelemme, että se on tärkeä olemassa, että tulevissa kuntavaaleissa saamme Olavi Mäenpään valtuustoon ja sitä kautta mahdollisimman moneen lautakuntaan.
      Kokouspalkkiot ovat tärkeät Olaville, hänen ollessa eläkkeellä ja joutuessaan olemaan pienellä kansaneläkkeellä.
      Työeläkettähän hänelle ei ole kertynyt, työelämässähän Olavi oli hyvin satunnaisesti , vouti olisi vienyt kuitenkin palkan elatus- ja muista veloista.

      • Orchman

        Uskon, että paperilla mainittu "puolue" on pitkäänkin olemassa, mutta muuten? Lopulta siitä tulee hylky kun Ola ja Waltteri ryhtyvät perustamaan uutta puoluetta tai pyrkivät liittymään johonkin olemassa olevaan, jonka johdosta ja varsinkin rahavaroista on sitten taas hauskaa riidellä niin oikeudessa kuin vähän lehtienkin sivuilla.


    • jaskajokkis

      Suomidemokraattien Facebook-sivu näyttää kadonneen kokonaan.
      Mielenkiintoista sinänsä; facesta sivun poistaminen vie yleensä vähintään kaksi viikkoa (facen oma "harkinta-aika" ennen kuin sivun pystyy lopullisesti poistamaan).
      Puolueen loppu on ilmeisesti tiedetty jo vähintään kaksi viikkoa sitten?

    • Liimatukka

      Mitä järkeä Olan on jatkaa, kaikki on tuhottu niin perusteellisesti ettei raunioista saa mitään muuta kuin huumoria vihamiehille. Kukaan ei ymmärrä miksi pitää roikkua kiinni sellaisessa joka ei toimi, ja jonka haluaa muutoinkin pistää kiinni, ei ymmärrä ? Pakko oikeasti olla narsistinen ja kieroon kasvanut henkilö joka lopettaa kaiken jos ei itse saavuta tavoitteitaan ettei vaan muille jäisi mitään, vertaan lapin polttoon vetäytyvässä taktiikassa.
      Jos järki voittaa, Ola jatkaa ja pistää rivit ruotuun ja näyttää ettei Suomidemokraatit ole loppu vaan nousee nopeasti takaisin suosioonsa, tai Ola väistyy ja antaa nuoremmille tilaa, Wallin olisi sopivin tällä hetkellä . Kuitenkaan en usko että kukaan tervejärkinen vakavasti aikoo maksella jäsenmaksuja tuollaiselle liiterin takana toisiaan haukkuvalle porukalle. Muutos ja Suomi Ensin ovat pitäneet rivit suorina mutten usko heidänkään mahdollisuuksiin, mutta niin paljon on toivoa kun vielä joku jotain yrittää.

      • Teatterinystävä

        Tästä tulee oikein hauska spektaakkeli. Vielä hauskempi kuin Vapauspuolue casesta,


      • Halinen
        Teatterinystävä kirjoitti:

        Tästä tulee oikein hauska spektaakkeli. Vielä hauskempi kuin Vapauspuolue casesta,

        Olisipa Pietu vielä mukana, olisi menoa enemmän.
        Waltsusta ei ole kuin sängynlämmittäjäksi.
        Porin nimienkeruu matkastakin, Pietu julkaisi vain sängyn kuvan, jossa hän oli Johtajan kanssa piehtaroinut.
        Varsinainen poliittinen pihvi oli unohtunut, perin kummallista.


      • Halinen
        Halinen kirjoitti:

        Olisipa Pietu vielä mukana, olisi menoa enemmän.
        Waltsusta ei ole kuin sängynlämmittäjäksi.
        Porin nimienkeruu matkastakin, Pietu julkaisi vain sängyn kuvan, jossa hän oli Johtajan kanssa piehtaroinut.
        Varsinainen poliittinen pihvi oli unohtunut, perin kummallista.

        Tarkoitin Waltsua, Pietuhan inhosi homoilua.


      • 1111111122222

        Pietuhan tykkäsi, onhan sillä näitä somali poikia "kaverina" jotka kulkevat pierun pyynnöstä minihameissa.


      • Orchman

        Ihan totta: Kuka enää välittää?


    • Buahha
    • WwW74

      Suvakit nauraa teille, te helkatin perseilijät jotka ette saa yhtä parinkymmenen yhdistystäkään pidettyä toiminnassa ilman riitoja, ottakaa mallia suvakeista. Olkaa järkeviä nyt ja antakaa sen nuoremman nyt tulla puikkoihin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      280
      3143
    2. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      202
      2888
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2474
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      222
      1944
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1378
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      162
      1221
    Aihe