Otamäen teurastus unohtui medialta

miksi-näin

Irakilaiset tappovat suomalaisen miehen, media vaikeni.

29

94

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaisanoasaa

      Juuri näin ja sen takia Asema-aukion tapahtumasta, jossa sekopää tappoi toisen sekopään, täytyy nyt pitää messua niin että Kajaanin tapaus unohtuisi mahdollisimman pian.

    • kutsutut

      Noi Politikoiden kummilapset ovat kutsuttuna paikalla ei heistä voi pahaa kirjoitella.

    • nationalistitty

      Asia on tutkinnassa on voinut itsekkin kuristaa itsensä.

    • Korvatulpat

      Jos ihan oikeeta matua olisi tuupattu sanat eivät riittäisi kuvaaamaan sitä mediamme mekastusta

    • turha_laitos

      Yle pitäisi lopettaa

    • Muumaahuumaa

      Ei tutkittu miesten taustoja. Ei kauhisteltu. Ei säälitty uhria. Yks hyväkäs kutsui muistotilaisuuteen osallistuvia, valkoiseksi roskaväeksi.
      Täällä olla rasisteja ja nimen omaan omalle kansalle. Jos olet toisin ajatteleva, saat roskasakin leiman.

    • Voittaja1

      >Yle = Kulttuuri-marxistien käärmeenpesä. Itse asiassa sama ongelma koskee koko suomen toimittajakuntaa. Lähestulkoon kaikki ovat saaneet marxilaisen toimittaja koulutuksen, koska muuta ei edes ole saatavilla. Kommunismi kaatui omaan mahdottomuuteen neuvostoliinto kaatuessa. Mutta nämä suomi-kommunistitoimittajat eivät suostu uskomaan karua todellisuutta vaan edelleen näkevät märkiä unia kommunistisesta paratiisista. Tyhmyys voittaa melkein aina todellisuuden näissä kiihkomielisissä piireissä. Jos kommunismi olisi ollut toimiva systeemi se olisi nyt käytössä kaikkialla tällä planeetalla, mutta ... ei .. Kommunismi todisti olevansa täysin sairas ihmisteurastamo systeemi. Irosnista kyllä kommunisteilla oli natsien tavoin paras vankilajärjestelmä ja kommunistit murhasivatkin eniten omia kansalaisiaan joten sentään jossain asiassa kommunismi on number one...

    • Vähän liioitteleva otsikko avauksessa. Eihän Kajaanissa tietääkseni mitään teurastusta sentään tapahtunut, vaan ryöstömurha. Eikä media vaiennut teosta.

      Siitä olen kyllä samaa mieltä (?), että varsinkin Ylen uutisointi kahdesta tuoreesta kuolemantapauksesta on ollut kohtuuttoman erilaista. Tänään sekä Yle että ruotsalaisten omistama MTV3 kertoivat Helsingin tapahtumien vuoksi poliisille ilmoittautuneen koko nimen, vaikka hän on vasta epäilty.

      Eilen kerrottiin kuubalaisten lentopalloilijoiden pitkistä vankeustuomioista, mutta Yle sensuroi vielä tuomion julistamisen jälkeenkin tekijöiden kasvot videokuvasta.

      Kuubalaisten raiskaustapauksessa Iltalehti oli toisessa ääripäässä ja julkaisi epäiltyjen kuvat ja koko nimet heti kun heidät oli otettu kiinni. Kun oikeus vapautti yhden epäillyistä kokonaan, Iltalehti voisi joutua maksamaan hänelle melkoiset korvaukset, jos toveri lentopalloilijan asianajaja vain ymmärtäisi vaatia korvauksia.

      Tasapuolisuutta pitäisi olla kaikkia kohtaan.

      • masinoitu.juttu

        "Tänään sekä Yle että ruotsalaisten omistama MTV3 kertoivat Helsingin tapahtumien vuoksi poliisille ilmoittautuneen koko nimen, vaikka hän on vasta epäilty."

        KOMMENTTI: Todella törkeeetä on. Ja joukkoraiskaajakuubalaisia ei näytetä, vaikka tuomiot julkisia.
        Eriarvoista touhua.


      • tosiaanERI-asia---

        Aina kun vierasrotuiset ottavat yhteen olisi syytä epäillä myös viharikosta. Otanmäen murha saattoi olla myös rasistisesti motivoitunut viharikos, nyt se esitetään "vain" ryöstönä. Asema-aukion tapausta taas ei saa "rasistiseksi viharikokseksi" mitenkään.


    • Kajjjaanin_Martti

      Ei me muistella enää Horst Wesselinkään draagista poismenoa. Tuo Kajaanin uhrin olivat natsit jo adoptoineet uudeksi Horst Wesselikseen, marttyyriksi vihansa alttarille.

      Ei taida kiinnostaa enää Suomalaisia ihmisilä sellainen jumalointi.

      • Minä kun kuulin, että äärivasemmisto on yrittänyt sovittaa Horst Wessel -lauluun uudeksi nimeksi Jiiiimiii Kaarttuuneen...


    • Kai-Nuu

      Pohjoisen ihmisenä voisi kysyä, miksi henkirikos ja väkivalta Kainuussa kiinnostaa Suomi24:lla vasta kun tekijä on ulkomaalainen?

      Kainuussa ja Suomessa ylipäätään tehdään paljon väkivaltarikoksia muihin ns länsimaihin verrattuna, mutta harvoinpa se näillä keskustelupalstoilla ketään kiinnostaa.

      Jos Helsingin tapaus olisi ollut tyypillinen nakkikioskirähinä, niin eihän siitäkään olisi puhuttu muutamaa otsikkoa enempää. Se iso uutinen tietenkin oli kytkös tähän mainittuun uusnatsijärjestöön.

      • Saastainen-valemedia

        Mietitään asiaa toisin toisinpäin. Anarkistien jakaessa propagandaansa olisi SVL:n jäsentä potkaistu ja olisi kuollut. Oltaisiinko mediassa vaatimassa vasemmistoliiton tai anarkistien toiminnan lopettamista?


    • jhnfnjgf

      Kai-Nuu,
      siksi, että maahamme on tullut Torniosta 35.000 muslimia, jotka haluavat Suomesta islamistisen valtion.
      Vokeissa istuu muslimeja, jotka nojaavat elämänkatsomuksensa koraaniin. Koraani käskee tappamaan vääräuskoiset, ottamaan heidän rahansa, raiskaamaan naiset.

      (Taidat olla helsinkiläinen suvakki?)

      • Kai-nuu

        Olen Hämeessä asuva kainuulainen.

        Eipä kuulosta että olet kiinnostunut kainuulaisten asioista vaan kommentoimassa turvapaikanhakijoita kun tilaisuus tulee. Melkoista hurskastelua.

        Omassa it-alan työpaikassa on ihmisiä ympäri maailmaa, pitää kahvihuoneessa kysyä malesialaiselta nörtiltä onko aikeissa islamisoida Suomi...


      • ajatteleedes

        Kuulehan hurskastelija. Tule käymään täällä Lähi-Itäkeskuksessa, katsele ympärillesi ja mieti. Sinulla ei ole kokemusta näistä ihmisistä, olet kuin ruotsalaiset jotka väistää tilannetta muuttamalla pois.


      • tulkaa.ruskaretkelle

        Tosiaan. Siellä ei tarvitse 10 minuuttia kauempaa pasteerata, kun valkenee koko kauhea totuus. Voi jopa yksi bussimatka valkaista totuuden. Islamisaatio on hyvin, hyvin pitkällä.


    • sjdhygjdh

      Irakilaiset murhaajat, jos sellaisesta kyse ja tiehoahan asiasta Otanmäen osaltakaan ei ole, lähtevät kyllä kotimaamahnsa eivätkä pääse suomalaiseen vankilaan toiveistaan huolimatta, että uskon koko maani kansan olevan Otanmäen surmatun puolella, yhtälailla kuin uskon koko maani suomalaisten Suomen maan koko kansan olevan suomalaisen uusnatsin hengiltä potkiman viattoman suomalaismiehen murhaan syyllistyneen uusnatsin rikosoikeudessa vahvasti tuomitsemisen kannalla...


      Tottakai on niin, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet rikolliset ulkomaalaiset eivät välttämättä piittaa maan lainsäädännöstä, mutta vaikken missään mielestän persujen natsisegmentti natsi- huhtasaarten tai suomensi sisu- olli immosten kanssa samaa mieltä olekaan, koska ne kauhupoliitikot muuttamalla maan perustuslakia tekisivä maastani akuutin yllttävän sotatilanteen maan yllättäessä maastani turvattoman kenelle tahansa maan kansalaiselle, niin yhdestä asiasta olen samaa mieltä esimerkiksi edustaja- Huhtasaaren kanssa: vankilat vois ulkoistaa Viroon, JOS on kyse rauhan ajan Suomesta ja jos siihen ei tarvitse perustuslakia muuttaa, koska jos kerran voidaan muuttaa kansalaisten perusterveyspalveluitakin ulkoistamalla, kai rikollistenkin kustannuksissa maa voi säästää, eikä Suomen tarvitse säilöä vitun isolla rahalla vankiloissaan venäjöiden ja viron maan kansalaisia, eikä edes suomalaisia isoja väkivaltarikollisia. Äärioikeistolaisen natsiliikkeen jäsenen joka viattoman miehen kuoliaaksi natsipolitiikan verbaalisesta vastustamisesta Elielin aukiolla potki, näkisi mieluummin syövän kaalikeittoa Viron vankilassa tulematta ja pääsemättä enää koskaan Suomeen, kuin elävän suomalaisten veronmaksajien piikkiin suomalaisessa vankilassa, tai opiskelevan vankilassa tai saavan neljä ruokaa päivässä ja hyysäystä. Yleisesti ottaen väkivaltarikostuomioiden pitäisi seurata kaikille väkivaltariollilla koko loppuikänsä, eikä siten, että niillä on muka oikeus vaihtaa nimeä tai päästä parin vuoden päästä vankilasta, kuten oli esim. sen Eveliina Lappalaisen ojaan 2000-luvun alussa hengiltä potkineen rikollisen kohdalla asia, joka istui murhasta vissiin alta neljä vuotta sekin.

      • tosiaanERI-asia---

        "Äärioikeistolaisen natsiliikkeen jäsenen joka viattoman miehen kuoliaaksi natsipolitiikan verbaalisesta vastustamisesta Elielin aukiolla potki"

        Siis räki naamalle. Ei ollut "viaton" ohikulkija. Ketään ei ole hakattu sen vuoksi että verbaalisesti arvosteleli vastarinnan ideologiaa. Otanmäen murhaajat islamilaisia jihadisheja jotka vihaavat valkoista eurooppalaista ihmistä ja haluavat alistaa Euroopan valtaansa.


    • Li24Wonderson

      Kevyt potku rintaan on vakava rikos, kuristamalla murhaaminen ilmeisesti ei, kun vaan muistaa ryöstää uhrin samalla. Sitten poliitikkopellet vielä toitottavat, että vastakkainasettelu pitää saada loppumaan. Jos ne idiootit pitäisivät Suomen ja suomalaisten puolta, ei olisi millekään vastaanasettelulle tarvetta, paitsi tietysti vihervasemmistoanarkistien puolelta, mikä ei tule loppumaan koskaan.

      • MeKoloosTakaisin

        Harvemmin nuo anarkisti omia on sentää vahingoittanut ja sen jälkeen julkisesti vedonneet toisen vikoihin että oikeutettua olis, samanlaisia puutpäitä ovat klanit olleet sen 30v, kuten tekstisi osoittaa..


      • haukimies

        Niin kuin varmaan hoksasitkin, Hgin tapauksessa se pointti on mainittu uusnatsijärjestö, jonka johtohenkilöitä tekijä on. Eipä tappelu Rautatientorilla sinänsä mikään iso uutinen ole, kuolemantapauksesta huolimatta

        Kiinnostaisiko sinua Otanmäen tapaus jos osapuolina olisi kaksi paikallista?


      • oletko-suvakkiHauki

        "haukimies ", ei kiinnostaisi. Tämän surman tekee juuri mielenkiintoiseksi että tekijät olivat turvapaikanhakijoita ( siis onnenonkijoita) jotka pääsivät maahan pieleen menneen turvallisuuspolitiikan seurauksenam tai jonkun muun syyn vuoksi jota ei kerrota kansalle. Tässä on siis kysymys suuremmasta asiasta kuin vain tästä ryöstömurhasta.


    • kivastimaahan

      Kohta tämä kuristajaryöstäjä on naimisissa jonkun suomalaistyllerön kanssa joka ei kenties edes tiedä kelle synnytyskoneeksi alkaa.

    • SiinäRähisevät

      On se arka aihe, ei poliitikot yms media kykene näistä puhumaan....
      Mutta kun Suomalainen vs Suomalainen niin otetaan kantaa...

    • suomalaiset

      Maahanmuuttajien rikoksia pitää aina vähätellä, sillä muuten on pelko siitä että leimataan rasistiksi.

    • Käsi-bidee

      Mitä mä nyt kerron lapsille.

    • pelkään__

      Kyllä alkaa ärsyttää jo todella selvä hälläväliä suhtautuminen turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien tekemiä rikoksia kohtaan !! Otanmäen ryöstömurhasta vaiettiin hyvin nopeasti, samoin heidän tekemistään muista rötöksistä ja seksuaalirikoksista. Vähän alkaa tuntua, että päättäjiä ei lainkaan kiinnosta, mitä tapahtuu kun maassamme alkaa olla ties miten paljon kielteisen oleskeluluvan saaneita turvapaikanhakijoita, näillä "maan alle" siirtyneillä ei ole muuta keinoa elättää itsensä kuin rikokset! Montako Otanmäen kaltaista ryöstömurhaa täytyy tapahtua, että päättäjiä asia kiinnostaisi ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe