TERVEYSTALOLTA YLLÄTTÄVIÄ LASKUJA!

Milla-tyttö

Kävin Terveystalolla lääkärissä ja kokeissa, ja rahaa paloi satoja euroja. Tässä ei mitään, mutta siinä on kun lääkäri sanoi soittavansa koetuloksista ei hän maininnut että se maksaa. No lääkäri soitti parin minuutin puhelun, ja viikon päästä tuli lasku postissa jossa luki lääkärin nimi ja "Puhelimitse/postitse annettu hoito" 24,50€.

Miettikää kahdesti ennenkuin menette lääkärille Joensuun Terveystalolle, muilla lääkäriasemilla en ole kohdannut tätä että koetuloksista ilmoittaminen maksaa.

Jokainen voi mielessään miettiä mitä tällainen touhu on....

23

2202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedoksianto

      Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta sanon vaan.. ettei lääkärit ilman omaa lupaasi ja suostumustasi sinulle soittele maksullisia puheluita!

      =

      "Miten saan laboratoriotulokset?

      Kun laboratoriotuloksesi ovat valmiit, saat tekstiviestin. Vastaukset ovat tällöin katsottavissa Oma Terveys –palvelusta. Lääkäri tulkitsee vastaukset sinulle joko puhelinaikana tai seuraavalla vastaanottokäynnilläsi – tästä on yleensä sovittu jo laboratoriolähetettä tehtäessä."

      "Vastaanottokäyntien ja puhelinkonsultaatioiden hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella ylös- tai alaspäin asiantuntijan määrittelemän hinnan mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. terveydenhuollon asiantuntijan erityisosaaminen ja erityispätevyys. Aikaan sisältyy vastaanoton lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja mahdollinen tutustuminen esitietoihin.

      Lääkärit toimivat pääasiassa itsenäisinä ammatinharjoittajina ja päättävät itsenäisesti hinnoistaan. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 17,50 euroa. Erillisestä puhelinkonsultaatiosta yleensä veloitetaan. Vastaanottokäyntiin liittyvän puhelun hinta voi sisältyä käynnin yhteydessä perittävään maksuun. Arkisin klo 20 jälkeen ja viikonloppuna päivystyshinnat ovat korotetut: sunnuntaikorotus on 100%. Tarkemmat lääkärikohtaiset hintatiedot ovat saatavilla toimipaikoistamme."

      https://www.terveystalo.com/

      • Lisäys

        Ethän vain liene sama persoona joka on lähettänyt Toyotaan liittyvää tekstiä palstalle. Päättelen tämän siitä että molemmissa viesteissä on ollut ilmeisestikin huononäköinen yksilö otsikon kirjoittajana koska isot kirjaimet on otettu käyttöön. Tieyllä tavalla myös kirjoituksien sisältö vastaa toisiaan.
        Muistahan siis tilata Terveystalolta aika perusteelliseen näöntutkimukseen, sillä melkoisella varmuudella ylivoimainen enemmistö palstankäyttäjistä näkee lukea myös pienikirjaimiset otsikot vaikka niiden kirjoittaja ei siihen kykenisikään!


      • Huomionarvoista

        Kaikki ei käyttele OmaTerveys palveluita.


      • Googlella_löytyi

    • tojottaja

      Myypikö terveystalo Tojotaa?

      • Lisäinformaatio

        Terveystalo ei myy Toyota -merkkisiä tuotteita, mutta sen palveluksessa olevat lääkärit tutkivat mm. pään terveyttä sen kaltaisilta persoonilta jotka ei kykene ymmärtämään sisältöä lukemastaan!


      • Lisainformaatio

        Lisäinformaationlla ei ole mitään mitä tutkia.... HAHAHAHAHA


      • Hei_Urpot

        Onko Tojota joku terveyshoito? Tietääkseni Toyota on automerkki.


    • narinNarin

      Kun menet Yksityiselle lääkärille. ne hinnat on näkyvillä tai kansiossa joka on näkyvillä. jos vain viitsii etsiä tai kysyä.
      jos haluaa välttyä lisämaksuilta, tokaise aina väliin;" maksaako se lisää?" ..

      aina on lääkärin soitot maksanut ja se aika on kallista... olisikin vain könttä summa kuin julkisella puolella. mutta sitten nariset kun maksat ylimääräisestä :D

    • Tuulipukukansa

      Suomalaiset on ihme sakkia... Mistään ei saisi valittaa, tai kertoa mitään negatiivista. Ottaisi tämäkin kansa oppia ulkomailta, jossa asioista puhutaan, oli ne sitten kielteisiä tai myönteisiä. Ai niin, mutta suomalaisethan on vasta laskeutuneet puusta.... ankeeta kansaa.... ja sen näkee... kulkevat tuulipuvuissa, alkoholia juodessaan pitää juoda räkäkännit kun sivistyneesti ei osata, vanhoihin romuautoihin vaihdetaan ksenon tai lediumpioita valoiksi kun raha ei riitä uudempaan autoon, ja kansallisruokana lenkkimakkara.... säälittävää!!!

      • Näitä_on_nähty

        Kuka sinuakaan on kieltänyt valittamasta?
        Sen kun kitiset niin paljon kuin perse kestää, mutta yritä tehdä se rehellisesti etkä korjataksesi oman kusipäisyytesi jättämiä erehdyksiä edes sanallisessa muodossa.
        Tuskin olet käynyt Öllölää pidemmällä ja nähnyt maailmaa muuten kuin sen kusisen kotimökkisi metsäänpäin olevasta ikunasta, joten et varmastikaan ole oikea henkilö kirjoittamaan sivistyksestä koska et tiedä siitä edes alkeita!
        Kun et ensin ymmärrä jotain asiaa ja aiheutat itse itsellesi ongelmia, niin sen jälkeen syytät niistä toisia ja asetut vielä muiden yläpuolelle!
        Sitäpaitsi; helvettiäkö tässä maassa vielä nuohoat jos ei kelpaa, vai eikö kyvyt riitä kauemmaksi kuin tien 496 laitaan? Jos ja kun kenellä itkijäakalla olisi vähänkään älyllistä kapasiteettia selviytyä muualla, niin varmasti he lähtisivät johonkin suuntaan tästä maasta, mutta kun ei. Niinpä sitten itseään runkatakseen kaltaisesi kitisee päivästä toiseen netin palstoilla milloin mistäkin asiasta.
        Asia on minun osaltani käsitelty, sillä sen saamani neuvon olen jo pienestä pitäen omaksunut ettei idioottien kanssa kannata väitellä.


      • Näitäkin_on_nähty

        HEHE juurihan väittelit, eli seura on tehnyt kaltaisekseen.... tervetuloa netin keskusteluun mukaan nimimerkki Näitä_on_nähty.

        Tuota lukiessani, tulin siihen lopputulokseen että koska sinulla on niin paha olla,
        (syytä siihen miksi sinulla on niin paha olla en tiedä, enkä haluakaan...) niin
        haluat avautua täällä, kun et muutoin pysty.

        Tiesitkö että asiantuntijoiden kanssa keskusteleminen voisi lievittää suurta
        sisäistä tuskan paloasi, ja ehkä asiantuntijan kanssa keskusteltuasi saisit
        sisäisen rauhan ja pystyisit vihdoin nukahtamaan.


    • huijauslisääntyy

      Porvarit ajaa terveyspalvelut yksityisille roistoyrityksille ja sit maksaa paljon ja hinnat kiilataan ylemmäksi niinkuin vuokra asunnoissakin, veronmaksajat maksaa erotuksen.

    • rahastajat

      Pkks laskuttaa saman pelkästä auton parkkeeramisesta. Rahat menevät KMSn tyyppien tileille kuten kaikki verorahammekin. Vastiketta rahoille ei saa vaan vielä joutuu maksamaan hoidon yksityisellä asemalla. Siis moneenko kertaan maksatte laskut tässä kylässä ja kenelle?

    • joutn

      Kyllä raha kelpaa jokaisessa paikassa.yksityinen tekee voittoa ihmisen terveydellä.

    • rahaonpaha

      Yksityinen rahastaa aina ihmisen terveydellä, kun maksaa saa vaikka mitä tutkimuksia. Julkisessa jonotat, yksityisellä pääset nopeasti lääkäriin ja tutkimuksiin rahalla. Yksityisellä voi olla sama lääkäri kuin julkisella ja palvelu on samalla lääkärillä sitten sen mukaista kummassa paikassa on asiakkaana. Julkisella lääkäri voi olla tympeä ja vähätellä, mutta samalla lääkärillä yksityisellä saat rahalla aivan erin palvelua. Koettu ja nähty on moneen kertaan.

      • paska.palvelu

        Ei välttämättä. Samoja persereikiä työskentelee sekä yksityisellä että julkisella. Joensuussa on eräs erittäin epäasiallinen naislääkäri. Kun hän ei löydä tavallisen vaivan aiheuttajaa, hänen mielestään potilas on terve. Ajanvaraus unohtuu samaisessa lääkärikeskuksessa ja kenenpä muun muistia siinä epäillään kuin maksavan asiakkaan. Sentraalisantoillekin on tarttunut lääkäreiden ylimieliset elkeet. Ettäkö muka kipuileva asiakas perusterve keski-ikäinen unohtaisi kuutta tuntia aikasemmin puhelimessa varaamansa ajan? Maksu vaaditaan kuitenkin täydestä. Asiakasta odotutetaan toista tuntia yli oman aikansa.


    • Huonoja_kokemuksia

      Tuohan on hyvä kun lääkäri sentään soitti. Omalla kohdalla soitot ovat jääneet tekemättä ja kun muutaman päivän kyttää puhelinta odottaen mahdollista soittoa, kummasti siinä samalla tulee räplättyä sitä puhelinta muutenkin ja kuinka ollakkaan löytyy myös toinen terveyspalveluyritys, jossa sentään soitetaan sovitusti.
      Terveystalon lääkäreiden tasokin on huolestuttava ja oikeissa sairaustapauksissa kannattaakin mennä lääkärille.

    • sydänsairas

      Esim.iten omistaa pihlajalinna on pörssi yhtiö.tuskin kukaan pörsiin listautuu hyvävtekeväisyydestä vaan voiton tavoittelussa.eli lappu neuvonnasta lasku tutkimus lasku todistukset ym lasku
      Rahastusta koko touhu.

    • vainrahallaonmerkitystä

      Jos on niin sanotusti tavallinen tai vielä työtön, niin ei se palvelu yksityiselläkään ole välttämättä hyvää. Jos olisin vaikka joku kuuluisa "Ari-Pekka N". , niin mua kuunneltaisiin ja saisin hyvää palvelua yksityisellä.

    • tonttu-torvinen

      Yksityisille lääkäriasemille aikaa tilatessaan kannattaa varautua siihen, ettei palveluja saa samaan hintaan kuin julkisella puolella. Mikäli ei ole riittävän varma likviditeettinsä riittävyydestä, kannattaa tyytyä siihen halvempaan palveluun.

    • liäk

      Kyllä iteltä löytyy mukavia että vähemmän mukavia henkilöitä.tietysti ymmärrän lääkäreitä kun maine on itä-suomessa etenkin Joensuussa huono tutkijoita laastarin laittajia epäpäteviä käy vain leikkaamassa pitkät kynnet varo että onnistuuko sekään.

    • Anonyymi

      Tiedoksi, myös Aava laskuttaa lääkärin soitosta n 53 euroa, Mehiläinen 72 euroa sekä nyt Jorvin sairaala 32 euroa. Viimeiseltä taholta en edes itse ole pyytänyt, että minulle soitetaan ? Bidnestä tietty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe