Suomi ja Suomalaisuus

PaskaaKokoPäälystö

Poliitikot eli limanuljaskat ovat nyt laittamassa esteitä sananvapaudelle ettei vain kansa saa sanoa mitään poliitikkojen vehkeilimisistä ja sonanluonnista kansalaisten silmille. Risikko aikoo lisätä poliiseja kyttäämään mitä hyvää kansa hänestäkin sanoo, mutta mehän ollaan melkein jo Pohjois-Korean tasolla ettei kohta ohitsekin menty täällä limanuljaskopoliitikkojemme johtamassa maassamme.

Nämä limanuljaskot ovat hyvin nöyrinä enen vaaleja ja jakavat vaikka mitä rihkamaa saadakseen äänestäjän puolelleen, mutta katsokaapa mitä limanuljaskot nyt tekevät kun on päässeet virkoihinsa? Kansalaisia syytellään rasisteiksi ja natseiksi jos vähänkin yrittää olla isänmaallinen ja esittää olevansa Suomalainen.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MeilläOnSirkusta

      Huippua tuossa limanuljaskojen joukossa edustaa Timo Soini muistamme miten hän vaalipuheissaan lupasi vaikka mitä, mutta mitä tapautuikaan kun kansa äänesti hänet ministeriksi kaikki Soinin lupaukset menivät kuin pieru saharaan.
      Soini on takinkääntäjien historiallinen huippumies eikä toista samanlaista satusetää hevin löydy. Voimme nyt sanoa myös sen että persujen jytkyt on taaksejäänyttä paskaa eikä tuo satuilijoitten puolue tule nousemaan enää hallituspuolueeksi.
      On tavallista että poliitikko unohtaa kaikki ne lupauksensa mitä vaalipuheissaan lupasi ja virka on se mitä kaikki pitää tärkeimpänä siinä myös lupaukset unohtuvat.

    • UnelmaMiehittäjät

      Näillä Sipilän hallituksen mätäpaskoilla on unelma!

    • SitäSaammeKokeaVielä

      Pääministeri Sipilä osallistui anarkistien mielenosoitukseen

      Mielenosoitus oli suunnattu suomen kansaa , valtiota, poliisia ja rauhaa vastaan.
      Se oli anarkistien väkivaltaan yllyttävien vihanlietsontatilaisuus johon osallistui johtavia poliitikkoja kuten Sipilä ja Orpo jotka näin osallistuivat vihanilmaisuun tuossa mielenosoituksessa.

    • HölmölänPuliveivarit

      Nyt nämä limanuljaskot kokoontuivat setvimään miten suomalaisten sananvapautta tulisi suitsia ja estää. Tilaisuus muistuttaa samalta mitä ollaan nähty Pohjois-Koreasta kun Kim Jongit kokoontuvat ja jopa naamat näillä limanuljaskoilla muistuttavat toisiaan.

    • Suur-Suomi_todeksi

      Otto-Ville Kuusinen esitti järkevän suunnitelman suomalais-karjalaisesta valtiosta, Suomen alue olisi siinä lisääntynyt kolmanneksella . Kuusisen kartta löytyy netistä. Kannattaisi pyrkiä samaan.

    • HölmölänKim-Jongit

      Meillä on nämä Kim Jongit hallituksessa hölmöilemässä vaikka mitä ja kansaa syytetään rasismista ja vihapuheista jos yrittää esittää olevansa isänmaallinen suomalainen. Viimeisimmät typeryydet kuultiin kun Suomi alkaa maksamaan Afganistanille sen sotimisista 30 miljoonaa vuosittain talepaanien hallinnosta jossa naisilla ei ole mitään arvoa ja heitä pahoinpidellään. Meillä nämä Sipilän Kim Jongit yrittävät kerätä rahoituksia kokoon jopa supistamalla vanhuksilta hoitajien määriä vaikka jo ennestään hoitajista on ollut huutavaa puutetta.
      Vanhuksemme ja huonokuntoiset jätetään hoitamatta ja nämä pirun Sipiläiset siirtävät miljoonia jonnekkin sotiville talepaneille että saavat sitten aseita ja ammuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe