Suomi ja Suomalaisuus

PaskaaKokoPäälystö

Poliitikot eli limanuljaskat ovat nyt laittamassa esteitä sananvapaudelle ettei vain kansa saa sanoa mitään poliitikkojen vehkeilimisistä ja sonanluonnista kansalaisten silmille. Risikko aikoo lisätä poliiseja kyttäämään mitä hyvää kansa hänestäkin sanoo, mutta mehän ollaan melkein jo Pohjois-Korean tasolla ettei kohta ohitsekin menty täällä limanuljaskopoliitikkojemme johtamassa maassamme.

Nämä limanuljaskot ovat hyvin nöyrinä enen vaaleja ja jakavat vaikka mitä rihkamaa saadakseen äänestäjän puolelleen, mutta katsokaapa mitä limanuljaskot nyt tekevät kun on päässeet virkoihinsa? Kansalaisia syytellään rasisteiksi ja natseiksi jos vähänkin yrittää olla isänmaallinen ja esittää olevansa Suomalainen.

6

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MeilläOnSirkusta

   Huippua tuossa limanuljaskojen joukossa edustaa Timo Soini muistamme miten hän vaalipuheissaan lupasi vaikka mitä, mutta mitä tapautuikaan kun kansa äänesti hänet ministeriksi kaikki Soinin lupaukset menivät kuin pieru saharaan.
   Soini on takinkääntäjien historiallinen huippumies eikä toista samanlaista satusetää hevin löydy. Voimme nyt sanoa myös sen että persujen jytkyt on taaksejäänyttä paskaa eikä tuo satuilijoitten puolue tule nousemaan enää hallituspuolueeksi.
   On tavallista että poliitikko unohtaa kaikki ne lupauksensa mitä vaalipuheissaan lupasi ja virka on se mitä kaikki pitää tärkeimpänä siinä myös lupaukset unohtuvat.

  • UnelmaMiehittäjät

   Näillä Sipilän hallituksen mätäpaskoilla on unelma!

  • SitäSaammeKokeaVielä

   Pääministeri Sipilä osallistui anarkistien mielenosoitukseen

   Mielenosoitus oli suunnattu suomen kansaa , valtiota, poliisia ja rauhaa vastaan.
   Se oli anarkistien väkivaltaan yllyttävien vihanlietsontatilaisuus johon osallistui johtavia poliitikkoja kuten Sipilä ja Orpo jotka näin osallistuivat vihanilmaisuun tuossa mielenosoituksessa.

  • HölmölänPuliveivarit

   Nyt nämä limanuljaskot kokoontuivat setvimään miten suomalaisten sananvapautta tulisi suitsia ja estää. Tilaisuus muistuttaa samalta mitä ollaan nähty Pohjois-Koreasta kun Kim Jongit kokoontuvat ja jopa naamat näillä limanuljaskoilla muistuttavat toisiaan.

  • Suur-Suomi_todeksi

   Otto-Ville Kuusinen esitti järkevän suunnitelman suomalais-karjalaisesta valtiosta, Suomen alue olisi siinä lisääntynyt kolmanneksella . Kuusisen kartta löytyy netistä. Kannattaisi pyrkiä samaan.

  • HölmölänKim-Jongit

   Meillä on nämä Kim Jongit hallituksessa hölmöilemässä vaikka mitä ja kansaa syytetään rasismista ja vihapuheista jos yrittää esittää olevansa isänmaallinen suomalainen. Viimeisimmät typeryydet kuultiin kun Suomi alkaa maksamaan Afganistanille sen sotimisista 30 miljoonaa vuosittain talepaanien hallinnosta jossa naisilla ei ole mitään arvoa ja heitä pahoinpidellään. Meillä nämä Sipilän Kim Jongit yrittävät kerätä rahoituksia kokoon jopa supistamalla vanhuksilta hoitajien määriä vaikka jo ennestään hoitajista on ollut huutavaa puutetta.
   Vanhuksemme ja huonokuntoiset jätetään hoitamatta ja nämä pirun Sipiläiset siirtävät miljoonia jonnekkin sotiville talepaneille että saavat sitten aseita ja ammuksia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   65
   1990
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1347
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   78
   1274
  4. 49
   1182
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1002
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   999
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   920
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   881
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   878
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   873
  Aihe