Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nyt on Ramia ikävä!

JofaSetäMaitojuna

Suomen jääkiekko leijonien suoritus ei ollut wold cupissa umpisurkea! Vaan se oli v###n umpisurkea.
Viime yön venäjä pelin jälkeen suomalaiset jääkiekon ystävät saivat todistaa jotain sellaista, mitä he koskaa eivät olisi uskoneet näkevänsä.
World cupissa maamme jääkiekko historian huonoimman päävalmentajan johdolla pelleillyt roskasakki hävisi kaikki ottelunsa.
Koskaan aikaisemmin suomen jääkiekko a- maajoukkue ei turnauksessa ole hävinnyt kaikkia otteluita, ei koskaan.
Sanon pahasti kun sanon, että suomalainen jääkiekko vajosi uuden päävalmentajan valinnan jälkeen suomen mäkihypyn tasolle.
Se on taso jonne auringon valo ei juuri paista.
Mutta on suomalaisessa jääkiekossa joskus valoisiakin hetkiä ollut. Kautta aikojen suomen menestynein ja paras jääkiekko valmentaja Raimo Summanen valmensi leijonat edellisessä wold cupissa aina suomalaisen jääkiekko historian suurimpaan saavutukseen loppu otteluun itse Kanadaa vastaan ja suoritukseen joka lasketaan yhdeksi suomalaisen urheilu historian suurimmista voitoista. Näinä vaikeina aikoina, Ramia on ikävä.

7

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anyytikko

      Ei sitä vuosikausia kannata analysoida, että mikä meni pieleen. Yksisana riittää: ylivalmentaminen. Pelaajista kaivettiin haastatteluiden kautta pelot pintaan ja sitten ihmeteltiin, että mikä meni pieleen. Tai sanotaan, ettei materiaali riitä. Tai sanotaan, että kahden vuoden päästä meillä on optimaalinen joukkue. Syyllistä ei tarvitse etsiä. Nyt on vain yksi kysymys. Miten Tästä eteenpäin? Keväällä on mm- kisat ja siinä on eri joukkue. Koko homma alkaa alusta. Ne apukokit sieltä nyt voisi heittää huut johonkin.
      Se on hilpeetä kattoon sitä räpellystä kun on jotain 30 nhl miestä ja niistä ei leikata saada joukkuetta kasaan. Ei se voi olla noin vaikeaa. Ajattelette vaan siitä filmiltä miten ei joukkuetta kasata. Ensin ei meinaa Patrik Laine mahtua joukkueeseen ja sitten joutuu kantamaan ratkaisijan roolin ylivoimasta. Yksi järkiukko siellä oli elikkä Jarmo Kekäläinen. Elikkä kun homma meni arpomiseksi, niin totesi että kaiketi se pitäisi olla joku syy jättää 2000-luvun lahjakkain pelaaja pois. Elikkä jos mies on kuin Guy Lafour uudessa paketissa luiteluineen ja laukauksia, niin muuta en keksi suomalaisen tasapäistämisen että tuohonkin käytettiin aikaa. Tai ne pelkää lahjakkuutta. Ne pelkää että joku nuori Loppi sanoo miten Nämä hommat tehdään ja kuka pelaa kenenkin kanssa. Ja ei ne kuule ohjeita jäälle eli senkin mesoamisen vaihtoaitiossa voi sitten jättää pois. Jonkun pitää laittaa ukkoja laatikkoon. Yleensä apuvalmentaja tekee sen. Ja sekunttaatori on kädessä.

    • JofaSetäMaitojuna

      Karu tosia asia lienee että itse jääkiekon pyhätössä Kanadassa lajin asian tuntiat pohtivat jo suomen pudottamista pois seuraavasta wold cup turnauksesta.
      Itse asiassa eipä suuresti vouhotettu wold cup turnaus tainnut juuri ketään suomessa kiinnostaakkaan.
      Kun maailman parhaat pelaavat jääkiekkoa, me emme kuulu siihen joukkoon.
      Eikä pienen Suomen siihen joukkoon kuulua tarvitsekkaan, eikä siihen joukkoon kuuluminen meitä suomalaisen urheilun ystäviä kiinnostakkaan.

      • Anyytikko

        Aivan noin synkkiä kuvia en maalaisi. Harvakseltaan noita World cupeja on ja ei tilalle tule Saksa tai Sveitsi. Siis toki kaikki on mahdollista. Suomella on MM menestystä on ollut riittämiin. Kyttäilevällä pelitavalla, sumputtamalla keskialue viidellä olisi päästy tilastoissa parempaan tulokseen ( ehk yksi voitto ), mutta ei sitäkään olisi kärsinyt katsoa. Tämä tapa eli pyrkien pelin päälle , sen ytimeen, on se ainoa oikea. Silleen niitä mestaruuksia voitetaan. Nyt pitäisi ottaa keväällä mitali , ja sitten olisi taas kaikki hyvin. Noi eurooppalaiset karkelot on meille paremmat ja katsotaan nyt miten saadaan joukkue kasaan. Tietysti toivoo, ettei tule loukkaantumisia, koska me tarvitaan 3 - 4 nhl miestä ylivoimaa pyörittämään. Toinen ylivoima kenttä kerättäneen Euroopasta. Se onkin sitten siinä. Jos ei saada vahvistuksia rapakon takaa niin sitten menee vaikeaksi. Kyllähän nopeaa laukojaa tarvitaan.


      • JofaSetäMaitojuna

        Tulosten valossa vaatimattomat kaksi kultaa äärimmäisen pienessä lajissa ei mielestäni ole menestymstä.
        Saavutuksena se on lähempänä umpisurkeaa.
        Ruotsilla vastaavasti MM-kultia on 9 ja olympia kultiakin 2, sitä voitanee jo pitää kohtalaisena suorituksena.
        Kun puhumme maajoukkue tason menestymisestä, puhumme Neuvostoliitosta/venäjästä ja Kanadasta.
        Se mitä nämä kaksi edellä mainittua maata ovat jääkiekossa saavuttaneet, se on menestymistä.
        Suomen leijonien kohdalla menestyminen lienee hieman väärä termi.


    • Marjahäviö

      Mediassa on ihme kyllä jopa kiitelty Marjamäen pelitapaa, eli kiekollista hallintaa peleissä.
      Kuitenkin kaikki muut maat pelaavat voitosta omien vahvuuksien mukaisesti.
      Suomella ei ollut mitään variaatioita vastustajien pelitapoja vastaan.
      Suomen materiaalilla tässä turnauksessa olisi pitänyt pelata nöyrästi vastaiskupeliä.
      On järjenvastaista väittää tämän turnauksen mitenkään palvelevan Suomalaista jääkiekoa tulevaisuudessa.

      • JofaSetäMaitojuna

        World cup turnaus ei palvele jääkiekkoa ylipäätänsäkkään. Miten se voisi palvella kun voittajan jokainen tietää etukäteen.
        World cup on turnaus jonka ainoana tarkoituksena on kertoa maailmalle että kanada on maailman paras jääkiekossa, tämä asia lienee tehty selväksi myös otteluja tuomitseville tuomareille.
        Onneksi ei tätä pelleilyä enää ainakaan seuraavaan kymmeneenvuoteen, mieluummin ei koskaan enää.


      • Mistä.moinen.kiukku

        Ei Suomi Marjamäen pelitapaan kaatunut, vaan räikeisiin puolustusvirheisiin ja tehottomuuteen omissa maalitilanteissa. Pelitavan toteuttaminen sinänsä onnistui aika hyvin Ruotsia ja Venäjää vastaan, mikä toi Suomelle kiekollisen hallinnan ja kohtalaisesti maalipaikkoja. Paremmilla tehoilla ja ehkä muutamalla virheellä vähemmän nuo ottelut olivat täysin voitettavissa.

        Jenkkien nuorisojoukkue piti sitten sellaista vauhtia, että siihen ei paremmallakaan pelillä olisi tuon materiaalin ja pelitavan kautta ehkä löydetty lääkkeitä. Kenties ainut konsti olisi ollut koettaa pysäyttää vastustajan rallia kovalla fyysisellä pelillä lähinnä joukkueen kokeneempien pelaajien johdolla - tuota jäin itse kaipaamaan. Sinänsähän tuohon yhteen otteluun ei kuitenkaan kaaduttu, se oli vielä varaa hävitäkin.

        Kokemus kovasta maajoukkueturnauksesta palvelee aina erityisesti nuoria, kokemattomia pelaajia, ja sen myötä tässä tapauksessa suomalaista jääkiekkoa tulevaisuudessa. Sen toteaminen on erittäin järjellistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe