mielipiteitä outlanderista

zoromnoo

Outlander 2,2 hdi neliveto. Vm. 2011 ja ajettu 140000 km. Mitä mieltä autosta kokemusten perusteella? Onko takana loistava tulevaisuus vai voisiko siitä saada hyvin toimivan kärryn vuosiksi eteenpäin?

20

2724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MitsubishiOutlander

      Mielenkiintoinen avaus, sillä itse seuraavaa käytetyä katsellessani olen kiinnostunut SUV-malleista, joisa saisi olla suht' runsaasti muunneltavaa tilaa.

      Tuo vuoden 2011 Outlander vielä mielyttää omaa silmää, eli mielestäni ihan maukas malli autotypissään ja niitä saanee kohtuulliseen hintaan.

      Itse tosin olen melko pihalla Mitsubishin tekniikan luotettavuudesta, huoltojen, ylläpidon ja osien hinnoista, eli objektiiviset tiedot ja kokemukset itsellenikin tervetulleita.

      Itse olisin kiinnostunut vain automaattivaihteisesta, enkä tiedä onko tuossa perinteinen vai kaksoiskytkimellinen, kenen valmistama ja millainen luotettavuusmaineeltaan.

      "Mitsubishi Outlander SUV 2007 - 2013 review" - CarBuyer

      - https://www.youtube.com/watch?v=c0pC0AHUjJM

      *

      Mitsubishi Outlander: https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Outlander

      • 102030405060

        No Mitsujen tekniikan luotettavuutta on huono yleistää kun tekniikka on varsin kirjavaa noina vuosina ollut. :)

        Esimerkiksi tässä Outlanderissa, 2,2 HDI kone on Peugeotin moottori, ja myöhempi/tehokkaampi 2,2 DID kone on mitsun oma moottori. Sitten 2 litrainen DID aiemmissa oli Volkswagenin dieselmoottori.

        Kannattaa kysellä vaikka

        http://www.mitsubishiclubfinland.com/

        palstalla, niin saa kattavammin tietoa mitä tyyppivikoja ja muuta huomioitavaa näissä on.


    • MitsubishiOutlander
    • MitsubishiOutlander

      Ps. Puhtaasti makuasioita, mutta uudempien Outlandereiden muotokieli on muuttunut vähemmän mielyttäväksi ... keula on edestä katsottuna kuin tykin ampuma sekavan muotoilun vuoksi. Onkos se nyt Honda vai mikä jolla on vastaava 'ammottava X-aukko-looki' keulassa.

      "Mitsubishi Outlander XLS 2015: Video Review"

      - https://www.youtube.com/watch?v=06Wcxc4djsA

    • zoromnoo

      No ei se mikään nätti ole, mutta muutaman huonon kokemuksen jälkeen, jotka on valittu ilman taustatietoja pelkän imagon perusteella ei enää houkuttele. Nättejä ja seksikkäitä olivat. Mutta jos hajoaa moottori ei enää naurata. Nyt tarve saada autoon 3 koiraa ja viikon mökkitavarat. Suksiboksi voidaan ottaa lisävarusteeksi. Outlander?????

    • MitsubishiOutlander

      PSA:n kone tuo 2.2 litrainen. Pitääpä alkaa hieman kaivella foorumeita, josko saisi kohtuullisen mielikuvan Outlanderin kestävyydestä, mutta ilmeisesti se on ihan ok kokonaisuudessaan, vaikk aitsellä on mielessä vanhan ajan mielikuvat ko. merkistä ja siksi tuota vaihtoehtoa ei ole tullut aiemmin ajateltua.

      Auto kuin auto, niin menen perinteisillä huoltoväleillä, eli vuisi tai noin 10 000 km öljyn ja suodatimen vaihtot, laatumateriaalilla.

      Manuaalistakin vaihdan / vaihdatan ajoittain öljyt ja samoin takavetoisiin perän öljyt, sillä eivät ne ikuisia ole.

      Mikäli käytetty 4x4 tulisi hankittua, niin ilman muuta myös perien öljyt uusiksi, puhumattakaan automaattivaihteisen latikon huolloista.

      2.0 TDi 140cv (VAG)

      2.2 HDi 156cv (PSA)

      Forum Mitsubishi: http://www.mitsubishi-forums.com/

      Forum Mitsubishi: http://mitsubishiforum.com/forum/

      Forum Mitsubishi: http://forums.edmunds.com/discussions/tagged/mitsubishi/mitsubishi

    • MitsubishiOutlander

      Outlander on sama perustekniikaltaan kuin sisarmallinsa Peugeot 4007 & Citroën C-CROSSER.

      Erikoinen asetelma tuo Renaultin hankkima suurosakkuus, eli Renaultin kilpailijan PSA:n tekniikka Mitsubisheissä riskeeraa siirtyä pikku hiljaa historiaan (?).

      "Kauppa varmistui: Nissanista Mitsubishin suurin omistaja 237 miljardilla jenillä"

      "Japanilainen autovalmistaja Nissan Motors on sopinut ostavansa 34 prosentin osuuden testiskandaalin riepottelemasta kilpailijastaan ja kumppanistaan Mitsubishi Motorsista 237 miljardilla jenillä eli noin 1,9 miljardilla eurolla."

      - http://www.taloussanomat.fi/autot/2016/05/12/kauppa-varmistui-nissanista-mitsubishin-suurin-omistaja-237-miljardilla-jenilla/20165122/304

      • 102030405060

        Se on jo siirtynyt historiaan tämän mallin osalta.

        Nykymallin Outlanderista, eli tästä kolmoskoppaisesta ei ole ranskalaisille sisarmalleja, eikä siinä ole ranksalaisten tai saksalaisten moottoreita, vaan se on ihan kokonaan taas mitsun oma tekele.

        Nissan-Renaulti tuli mitsubishi motorsille osakkaaksi vasta ihan äskettäin ja siis nykyisen mallin aikana.

        Joten sikäli, ei siinä mitään ristiriitaa ole sen osalta.


    • sharknose

      Ei ollut koskaan tullut mieleenkään mitsua ostaa kunnes vahingossa tuollainen 2011 haikeula tuli autohallissa vastaan. Monenlaista autoa olin jo kokeillut kunnes mitsuun istuminen sanoi että tätä on pakko kokaille ja hetkenkuluttua oli kaupat tehtynä.

      Yksi asia harmittaa hitosti: kun ei saa enää uutta samanlaista tilalle.
      Nykyinen 2012 syksyllä tullut malli näyttää enemmän farmarilta kuin cittarilta eikä kiinnosta yhtään ja tämä uusi on pikkasen ahtaammankin tuntuinen.

      • MitsubishiOutlander

        Et kertonut millä koneella autosi on, etuveto vai 4x4, manuaali vai automaatti, paljonko sillä oli ostettaessa ajettu vai ostitko uutena ja paljonko itse olet sillä ajanut ja / tai onko ollut mekaniikkamurheita ja jos niin millaisia. Näitä asioita ketjussa on koetettu selvitellä.

        Parhaimmillaan tuota Outlander II:sta löytää vielä maltillisilla kilometreillä, vaikka sitten tuontiautona, mutta skarppina tietysti saa olla varmistaakseen km:n paikkansa pitävyyden.

        M-O II on saanut moitteita liiasta hälyisyydestä ainakin moottoritienopeuksissa, mutta eivät ykslöineet onko kyse moottorista ja / tai muista meluista. En tiedä miten haastavaa sitä on koettaa parantaa ja paljonko rengasvalinnatkin siihen vaikuttavat.

        Itseäni mielyttää kumpikin malli, II ja III, mutta uusimman keula on mennyt sekavaksi ja tusinamaiseksi (itse auto on ilmeisesti edelleen aivan ok). Range Rover on mielestäni hyvä esimerkki siitä miten mallin perinteinen hyvä fiilis on osattu säilyttää vaikka se on ulkoisesti muutunut ja modernisoitunut kaiken aikaa.

        Nyt kun olen kierrellyt netissä infoa etsimässä, niin mitään erityistä ongelmallisuutta ei Outlanderin kestävyyden suhteen ole tullut vastaan.

        Itseä se kiinnostaa automaattina, josta en vielä ole oiken saanut selkoa ja toisinaan sen kerrtotaan olevan CVT-laatikolla tai kaksoiksytkimellisenä, eli ilmeisesti kumpaakin versiota on ollut mallista riippuen. Tuo CVT on ilmeisesti saman valmistajan kuin Nissan X-Trailissa.

        Alla olevien artikkeleiden mukaan yllättäen Outlander II:n 2.2 - 170 hv diesel on selkeästi maltillisempi kulutukseltaa kuin uudemman III-version 2.2 diesel 156hv:n. Viimeksimainitulla jopa 13L:n kulutus nurkka-kaupunkiajossa.

        *

        "Test Drive: Mitsubishi Outlander II – The German killer"

        - http://www.inautonews.com/test-drive-mitsubishi-outlander-the-german-killer#.UebjsI1M8mE

        .

        "Test Drive: 2013 Mitsubishi Outlander III 2.2 DI-D 4WD Auto"

        - http://www.inautonews.com/test-drive-2013-mitsubishi-outlander-2-2-di-d-4wd-auto

        .


    • Mitsupitsi

      Tämä uudempi MY14 mitsu näyttää todella hienolta, muistuttaa jeepin tm. premiummaastureiden kalleimpia malleja. On myös leppoisa ja hieno ajettava kaikilla pinnoilla ja kaikilla nopeuksilla. Lisäbonuksena tulee, että ei seiso takomolla myötäänsä niinkuin monet muut ajokit.

    • MitsubishiOutlander

      Mikäli tuo consept-versio on lähellä tulevaa Outlanderia, niin muutos on vahva.

      "Mitsubishi GT-PHEV Concept Revealed Ahead of Paris Debut" - Erick Ayapana WordsSeptember 14, 2016

      - http://www.motortrend.com/news/mitsubishi-gt-phev-concept-revealed-ahead-of-paris-debut/

      Ps. Nykysin on auton valinta tullut vaikeaksi kaikkialla alati muuttuvien pelisääntöjen vuoksi, jossa verot ja käyttömaksut nousevat korkeiksikin riippuen tehoista ja päästöarvoista.

      Monissa EU-kaupungeissa ajokieltoja tai rajoitteita vanhelle ja saastuttavammalle teknologialle ja jotkin uhkailevat jopa kokonana kieltää yksityiset polttomoottoriautot jne.

      Ennen oli helppoa käytettyä ostaessa. Valitsi vain haluamansa mallin ja etsi hyvin pidetyn version. Vanhempi hienossa tikissä oleva suurempi ns. premiumkin oli ihan hyvä valinta jos itse ajamansa kilsat eivät olleet kovinsuuria. Kohtuurahalla sai paljon autoa.

    • Herätkääää

      Uusinta pheviä koitin ja en tiennyt että jotkut autot on vielä nykyään noin halvan oloisia sisältä. Tökerön näköset musiikkivehkeet ja näyttö. Ei ajateltu kyllä mitään kun noi laitettu. Ja volumea et pysty säätää kun nappi liukuu sormissa. Hiljainen se on siitä plussat. Mutta muuten ajettavuus on kiikkerä ja kiihtyvyys kehno. Auto hitto huojuu mutkissa kun joku vanha romu. Alitehoinen ja kiikkerä eikä millään tavalla viimeistelty jäi yleisfiilikseksi. Niin ja ne rockford fosgaten soittimet on umpipaskat..millasethan kidutuslaitteet ne perusvehkeet sitten on? Kun noi rockfordit on siis niin paskat ettei sanoja löydy oikeen kuvaamaan sitä melun ja hälinän määrää joka niistä lähtee..todellista korvien raiskaamista. Niitä ei saa millään säädettyä miellyttäviksi. Ja muka premium hehehej. Kokeilin seatin sound systemiä ja vaikka nekin oli paskat niin ne olis tota mitsun laitetta huomattavasti laadukkaammat kummiskin.

      • 102030405060

        Miksi katsot citymaastureita jos haluat urheiluauton ajettavuutta?

        Maasturit joissa on vain maantielle tehty alusta ovat ihan pilipali autoja.

        https://www.youtube.com/watch?v=aOd0vVEdy2M

        Se vaan on niin, että joustovaraa pitää olla, jos huonoja teitä haluaa helposti ajaa. Ei sitä Outlanderissakaan kovin paljon vielä ole.


    • EiRiemullarajaa

      Kyllä mitsu kulkee, kun laittaa 2.2. DiDn, eikä mitään akkumulaattorimallia. Radiota sädetään ratista eikä nupista. Muutenkin auto muistuttaa kauttaaltaan uutta Volvo XC90 mallia. RadioSuomikin kuuluu ihan hyvin, ei huolta ollenkaan.

    • MitsuD

      Mitsu 5D Outlander, Turbo
      On ollut ainakin käypänen peli
      Neliveto ja manuaali
      Deltahuolloissa meinas päänsärky tulla säädöt sen jälkeen viturallaan ja ainainen uusi vika jyväskylässä korjattiin hesalaisten mokat.
      Nyt löytänyt hyvän paikan ja osan teen itse myös öljynvaihdot.

    • Onsehyvä

      Ostin 2011 Outlanderin 2.4 bensakoneella ja CVT-laatikolla. Nyt mittarissa n 100 tkm. Auto on ehkä paras mitä minulla on koskaan ollut - ei minkäänlaisia vikoja eikä murheita. Ainoa todella surkea asia on Mitsun myynti/huolto-organisaatio. Mikään ei mene putkeen edes normihuollossa, asiakasta yritetään retkuttaa... On ladakaupan neuvostoliittolaisperinteet todella kunniasssa. Tosin eihän deltaa ole mikään pakko käyttää...

    • Ccrosser

      Sopiiko 2007 outlanderiin 235/60r18 kumit pyörimään?

    • Outti3

      Niin että sopiskaan?

    • Anonyymi

      Sanokaa nyt saatana sopivatko ne?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe