Sääliksi käy Kärppiä

Kausikorttilainen

Vaihtakaa nyt ihmeessä valmentajaa, Suikkaselle läksiäislahjaksi kultasormus/kaulaketju.

26

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mestistasoa

      Tällä kaudella Kärpät on 100% varma pisteautomaatti kaikille joukkueille ja tulee pysymään sarjajumbona. Kärppien CHL- vastustajat ovat olleet Mestiksen häntäpään tasoa ja niissäkin Kärpät on ollut helisemässä.

    • Liuhj

      Aika näyttää miten käy Liigassa ja CHL:ssä mutta alkukausi Liigassa on ollut kyllä huono. Onhan noita pelaajiakin vaihtunut aika rankalla kädellä, mutta luulempa että suurin syypää on pelle Suikkanen?

      Kovemmaksi menee pelit CHL:ssä ja jos Sparta Prahasta selviää niin hieno homma. Kyllä sieltä aika kovia joukkueitaki tulee ihan keski-euroopastakin jopa.

    • Käsilaukkukaitsu

      Kärpissä vain yksilö syvältä per...

    • Älkää nyt vielä heittäkö lasta pesuveden mukana. Jos sarjassa pitää vaikeita jaksoja olla, niin parempi se on ne käydä läpi syksyllä kuin keväällä. Tämä kausi voi Kärpillä mennä tulevaisuuden rakentamiseen. Joskus sekin on tehtävä kuitenkin.

    • HHFHFF

      SAATANAN RYSSÄ ULOS

    • Bullshark

      No ei se nyt Suikkasesta kiinni ole. Kärpillä on sama ongelma kuin IFK:lla että hirveä määrä ykköskorin äijiä telakalla - näkyy väistämättä kentällä. Ja erittäin harvoin valmentajan vaihtaminen kesken kautta auttaa mitään. Usein siinä tulee vain "kuherruskuukausi" eli peli hetkeksi piristyy mutta vajoaa sitten entiselle tasolleen.

      • MenestysTuleeJaMenee

        Se nyt vaan on niin että menestys on aaltoliikettä. Hetki huipulla sitten alakaa pudotus. Niin on käynyt Kärppiä menetyneemmillekin joukkueille kuten Tps ja Jokerit. Sm-liigan menestynein seura Tps oli huipulla vuosikausia mutta viimeiset vuodet olleet rämpimistä. Tänä vuonna jo selkeästi parempaa näkyvissä. Jokerit myös huipulla vuosia. Nyt vaan Kärppien aika kerätä vauhtia. Toivottavasti ei enää divariin asti vajoa kuten kävi 80-luvulla mestaruuden jälkeen. Loukkaantumisten taakse on turha piiloutua. Niitä on joka joukkueella.
        Missä muuten ovat Etä-kärppä ja Tosi-kärppäfani? Kovimpia huutelijoita täällä aina kun Kärpät menestyy. Muulloin loistavat poissaolollaan. Gloryhuntereita mitä suuremmissa määrin.


      • ei.yllätä-harmita.liikaa

        Löytyyhän noita muutamia uskollisia omienpuukottelijoitakin lisäksi; eivät kaikki mölyturvat ole kärppäwagonista kaikonneet?

        Tsemppiä vaan niille fiksummille faneille, jotka osaavat muutakin kuin perseillä sekä voittojen että vastoinkäymisten hetkillä...


      • Bullshark
        MenestysTuleeJaMenee kirjoitti:

        Se nyt vaan on niin että menestys on aaltoliikettä. Hetki huipulla sitten alakaa pudotus. Niin on käynyt Kärppiä menetyneemmillekin joukkueille kuten Tps ja Jokerit. Sm-liigan menestynein seura Tps oli huipulla vuosikausia mutta viimeiset vuodet olleet rämpimistä. Tänä vuonna jo selkeästi parempaa näkyvissä. Jokerit myös huipulla vuosia. Nyt vaan Kärppien aika kerätä vauhtia. Toivottavasti ei enää divariin asti vajoa kuten kävi 80-luvulla mestaruuden jälkeen. Loukkaantumisten taakse on turha piiloutua. Niitä on joka joukkueella.
        Missä muuten ovat Etä-kärppä ja Tosi-kärppäfani? Kovimpia huutelijoita täällä aina kun Kärpät menestyy. Muulloin loistavat poissaolollaan. Gloryhuntereita mitä suuremmissa määrin.

        No näin. Olihan tuo vaihtuvuuskin melkoinen. Uskon että menestykseen tarvitaan "franchise"-pelaajia, jotka vaikuttavat seurassa kaudesta toiseen. Kärpillä niitä on nyt vain kaksi - Pyörälä ja Kukkonen. Mutta onhan tässä vielä kautta jäljellä, ja uudet kundit varmaan nostavat tasoaan.

        Olen IFK:n miehiä, mutta toivon Kärpille parempaa kautta. Pelaavat kuitenkin jääkiekkoa, eikä sellaista kendo- ja pystypainikiekkoa kuten eräät muut liigajoukkueet.


    • SuikkanenTheÄijä

      Kaitsu on maalta ja sillä on vittu muna. Että älkää kitiskö täällä huorat.

    • joukkuex

      Ehkä ei pelkästään Suikkasenkaan vika. Luin Kärppien pelaajaluetteloa ja huomasin, että sieltä puuttuvat 25-30-vuotiaat pelaajat lähes tyystin. On muutama konkari ja sitten näitä parikymppisiä, joiden taso ei vain ole riittävä.
      Hankittujen vahvistusten myötä uskoisin sarjataulukkotilanteen paranevan, mutta kymmenen parhaan joukkoon voi olla vaikea päästä.

    • Ponneton

      Ketäpä huvittaisi pelata täysillä, kun osa laiskottelee ja nauraa partaansa.
      Ensi kaudeksi nuori suomalainen joukkue. Pelit ei voi tätä syksyä huonommin mennä.

    • Nacce1001001

      Nokka pystyyn Kärppäset! Suikkanen tekee paluun vielä. Yksi aamu hän palaa hallille irokeesi korvastakorvaan päässään. Pelaajien kunnioitus palaa ja alkaa flowkiekon kulta-aika. Tsemppiä! Suikkanen huutaa ja vittuilee joukkueen vielä voittavaksi.

    • GloryhunteritPiilossa

      Missä ovat nyt kaikki Suoli24:n Kärppä-palstalla suutaan aukoneet gloryhunterit kuten Tosi Kärppäfani, Etä-Kärppä ja muut? Kun kupla on puhjennut on aika hiljaista näköjään. Suurella budjetilla ja kovalla rosterilla ollaan sarjan hännillä ja koska kautta vuosien sarjan ensimmäisen kolmanneksen jälkeinen sarjataulukko on näyttänyt myös sen miltä sarjataulukko näyttää pleijarien alkaessa niin hiljaista näyttäisi Kärppien taaperrus olevan myös keväällä. Nyt vähän ääntä taas gloryhunterien suunnalta. Ryömikää esiin koloistanne ja kertokaa miltä miltä tuntuu?

    • TamiTakas

      Nyt suikkis se poikittainen irokeesi päähän ja hallille duuniin! Tää leikkiminen sais jo loppua. Pelakkaa prkele kiakkoa eikä tollasta sekosekaskeidaa!

    • kenkä56

      Siis halkoo...kuuluuko suikkanen suomenia parhaisiin valmentaminen.no ei kuulu.miksi piti valita amatööri valmentajaksi. No tuloksesta näkee valmentajan osaamisen. Apina pääsisi samaan. On se kumma kun ei saa kenkää.

      • saapas65

        Mikset tarjoa omia taitojasi Kärppien valmennukseen jos valmennus on niin helppoa että apinakin sen osaa? Saisit varmasti parempaa palkkaa kuin nykyisessä duunissasi.


    • ilveskin.nussiimmeidät

      Milloin junno ravistaa tuon apinan selästään. Kamoon juha ja heitä tuo apinavalmentaja vittuun!

      • jhiyfthr

        Suikkanen oli juuri Junnon valinta. Junnon ego ei kestä myöntää virhettään.


    • tsöör

      no jengi muuttunut ja rakenne kaipaa hiomista. pelaa pudotuspeleissä. ei valmentajassa mitään vikaa ole.

    • faniii

      Valmentaja veks! Heti!

    • sarana55

      Paraneiskohan pelit jos muutamaan peliin ei tulisi yhtään katsojaa/ kannattajaa?

    • Aslakkijouni

      Fiksuilla pelaajilla varmasti vaikeuksia pelata älyttömän, jumalattoman tyhmän valmentajan alaisuudessa! Onko Junnokin älyttömän tyhmä?

    • ParkaNosta

      Kolme voittoa viikon aikana. Suikkasesta huolimatta. Kaitsulle kaikki on älytöntä haastatteluissa. Niin on mies itsekin. Parkanosta kun on...

    • SuiKaikkanen

      Kaleva 15.2.2017
      Älyttömän tärkeät pisteet meille...

    • kakkonen.on.ykkönen

      Mikä teitä Oululaisia vaivoo? Suikkanen aloitti päävalmentajana vetämällä sellaista pystysuunnan sekamelskaa ja takkiin tuli. Sitten kakkos- ja kolmoskoutsi laitettiin vastuuseen ja suikkis vaan huusi siellä peleissä sitä vittua ja saatanaa. Nyt kun tiputtiin sääleissä niin Mr Junno ilmoittaa että ei ole tarpeen vaihtaa valmentajia?? Siis mitä vihtua, aloitetaan seuraava kausi siten että Manner on käytännössä ykkösvalkku ja Sihvonen kakkonen ja Suikkis on sitten se 'vittu pura...'-miäs aitiossa. Luuleeko se Junno että tolla systeemillä tulis mitään valamista aikaan? Junno ossaa talouspuolen, nero! Jääkiekkotietämys on lähellä nollaa!! Onneks häipyy typerine kravatteineen takavasemmalle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe