Mihin ollaan menossa

HaistakaaVasuritPaska

Pitää vain ihmetellä näitä mielenilmaisuja joita alkaa olla jo päivittäin ja anarkistit ovat nyt alkaneet syyttelemään kaikkia rasistisiksi jos vähänkin ilmaisee isänmaallisuuttaan.
Jos kaikki järjestötapahtumat leimataan ja tuomitaan oikeistolaisiksi natsijärjestöiksi niin tämä touhu alkaa mennä pöperikköön sillä täällä suomessakin toimii vaarallisia Isis ja muslimijärjestöjä jotka optimoivat joukkoja Isisin joukkoihin. Täällä tiedetään heitä olevan jo useita satoja jotka käyvät tapporeissuillaan ja palailevat hakemaan avustusrahoja ja heidän toimiaan ei tuomita mitenkään?
On suuri vaara että nämä muslimijärjestöt yllyttävät joukkojaan kansalaisiamme vastaan ja nyt he jopa osallistuvat näihin vihervasureitten mielenilmaisuihin, muka vasdustaakseen jotain järjestöä joka olisi muka heille vaaraksi?
Nyt pitäisi tehdä loppu tuosta vihervasureitten mellakoinnista eikä mitään mielenilmaisuja saisi enää järjestellä kun niissä syyllistetään yksiomaan suomalaisia kansalaisiamme.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ViestiäPuliveivareille

      Tilanne alkaa olla semmoinen että näitä vihervasureitten eli keppihevostelijoitten mielenosoituksia alkaa olla jo päivittäin joissa kaikkia suomalaisia haukutaan rasisteiksi.

      Jos vihervasemmisto ja nämä maahamme hyökänneet miesmuslimit saavat määritellä kuka on rasisti, niin kaikki ketkä eivät ole heidän kanssaan samaa mieltä ovat rasisteja.

      Jos meillä olisi vähänkin järkeviä päättäjiä niin nyt heidän pitäisi tehdä loppu tuosta anarkistien riehumisista ja mellakoinneista sillä tämä vouhotus ja ihmisten syyttely on jo melkoista sirkusta.

      • fyxe

        Aivan voisit jopa sipilän tapaan asuttaa näitä.....


    • SipiläSyylinen

      Kenen syy että maassamme pelolle on valtaa annettu ja kansalaisemme pelkäävät liikkua vapaasti kotikylissään. Mistä pelko johtuu olisiko syy maahamme tunkeutuneissa mieslomailijoissa joita täällä elätetään veronmaksajien varoilla?
      Eläkeläiset joutuvat hyökkäyksien kohteiksi ja moni ei edes uskalla liikkua enää missään vaikka asutaan kotimaassamme joka ollut monelle aina turvallinen?
      Sipilä joukkoineen ei välitä kodittomista eikä vanhoista eläkeläisistä vaan supistaa hoitajia vanhuksilta että saa rahoituksia näille mieslomailijoille ja rosvoille joita hän houkutteli jopa kotiinsa asumaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe