KuPS teki KalPa:t...

LätkäKene16-17

...eli pehmeni kauden ratkaisuotteluissa. Ei siis mitään uutta kuopiolaisen palloilu-urheilun tiimoilta edelleenkään, vaan samaa vanhaa (mitallitonta)kurjuutta jatketaan Kallaveden rannoilla...

392

5741

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Busterin

      Jos sää menisit kannattamaan paikan päälle. Monen muunkin kannattaisi käydä. Kalpan ja Kupsin peleissä voi käydä. Kun peleissä käydään saa yhä useampi nuori mahdollisuuden edustusjoukkueeseen. Tarvitaan tuloja myytyjen lippujen muodossa. Tää on ihan mahdollista.

      • LätkäKene16-17

        Kuules, Busteeri. Mää kannatan KAIKILLE kuopiolaisille sellaista vuotuista 50€ pakkomaksua, jolla tuetaan sekä KalPa:n että KuPS:in toimintaa. Tämän 50€ vuotuisen maksun joutuisi maksamaan jokainen kuopiolainen, vauvasta vaariin! Johan loppuis valittaminen KuPS:lla ja KalPa:lla ettei oo rahhoo! Jos joku kuopiolainen ilkeää kieltäytyä maksamasta 50€ pakkomaksua, tulee KalPa:n ja KuPS:in pelaajat joukolla potkimaan ja taklaamaan tuota onnetonta kitupiikkiä! Kaikki on mahdollista!!


    • trolli_mikä_trolli

      Hei heinäkenkä miten siellä Nykäskylässä menee?

      "JJK Jyväskylä (JJK) on vuonna 1992 perustettu jyväskyläläinen jalkapalloseura, joka pelaa kaudella 2016 Ykkösessä. JJK _putosi_ Veikkausliigasta kauden 2013 jälkeen"

    • K423

      Maalin teko on iso ongelma melkein kaikille veikkausliigan seuroille. Kupsin kannattaisi hankkia 2 argentiinalaista hyökkääjää Salamin rinnalle.Siellä taso on niin kova, että ei tarvitse pääsarjoista hakea, jolloin kustannukset jäisivät kohtuullisiksi.Suomessa näistä pelaajista tulee heti tähtiä. Yhteistyö sopimus jonkun Argentiinalaisen seuran kanssa.Tämä yhteistyö voisi johtaa vaikka minkälaiseen menestykseen ulkomaan kentilläkin.Tosiasia vaan on se, että meiltä ei löydy kovanluokan maalintekijöitä, ei sitten kivikirveelläkään.Suomi tippui FIFA-rankingissakin sijalle 101. Se kertoo kaiken olennaisen suomalaisesta jalkapallosta.Siis katseet sinne, missä osataan eli Argentiinaan!Toivon, että Kupsissa oltaisiin viisaita.

      • andkan

        Saattaa meillä olla maalitykin ituja, mutta suomalainen valmennus tappaa ne jo hyvin varhaisessa vaiheessa.
        Kaikki puolustaa, kaikki pelaa, et voi olla maaliahne, syöttele enemmän ja aina varman päälle; nämä ovat ne konstit kitkeä maalitykin idut.


      • hyvin_kuvaa

    • k423

      Tosiasia vaan on se, minkä sanoin:Suomessa ei ole maalintekijöitä, ei edes ituja!Tarkoitan maalintekijöitä isolla ämmällä.Etelä Amerikassa kaikki pikkupojat pelaa futista heti, kun oppii kävelemään. Säät suosivat ympärivuotista pelaamista ja siellä jalkapallo on nostettu kuningaslajiksi.Asenne futista kohtaan kaikilla paras mahdollinen. On hienoa seurata esim.Argentiinalaisten kosketusta palloon ja muutakin osaamista, sillä se on vertaansa vailla, ainakin jos vertaa Afrikkalaista tai meidän futista.Toki Brasiliassa myös osataan, mutta erona mielestäni on Argentiinalaisten eduksi tehokkuus ja yhteispeli.Jotenkin vaan minuun iskee Argentiina kaikkein parhaiten.Saa vapaasti olla eri mieltä.Afrikkalainen pelityyli muistuttaa meidän tyyliä, joskin on laadukkaampaa monessa suhteessa. Kosketus palloon on kova, mutta intoa riittää. Taito ei pysy mukana.Juoksuvoimaa kyllä löytyy, mutta se tärkein eli pelisilmä ja tekninen osaaminen pahasti jäljessä Etelä-amerikkaan verrattuna.Katsoin youtubesta pari pätkää Argentiinan alasarjojen peleistä ja sen asenteen huomasi jo selostajasta:ei varmaan montaa kertaa hengittänyt koko pätkän aikana, mutta suu kävi ja huutoa kuului. Kaikki siellä elää sen pelin mukana.Tämä on paha puute meillä.Jos tätä asennetta ei saada, niin jää Suomelta arvokisat väliin ja monta kertaa.

      • LätkäKene16-17

        Suomen Kuningaslaji on jääkiekko. Ei oo näkyny Argentiinalaisia tai Brasilialaisia jääkiekkoilijoita, Afrikkalaisista puhumattakaan.


    • k423

      No Unkarilainen ainakin löytyy. Tässä tullaan taas tähän: jalkapallon ja jääkiekon ei tarvitse olla toisien vihollisia.Itse pidän molemmista, mutta kyse oli nyt jalkapallon tason nostamisesta, eritoten Kuopiossa.Jääkiekossa Kalpa porskuttaa loistavasti ja vieläpä lähes kotimaisin voimin, tosin se yksi Unkarilainen siellä hienosti avittaa.Godlaa tietysti unohtamatta.
      Ari Lahdelle iso kumarrus ja hatunnosto Kupsin rahoituksesta!Hän ansaitsee suuret kiitokset ja täyden kunnioituksen.Olisi hienoa päästä Euroopan kentille ja siellä pärjätäkin. Tähän olisi varmin, joskaan ei helpoin, tie se yhteistyösopimus jonkin Argentiinalaisen alemman sarjan joukkueen kanssa. Jo yksikin huippuyksilö voi saada isoja aikaan. Sjk lla oli mestaruusvuotenaan se muistaakseni 17v brassi(lainalla Liverpoolista), joka pohjusti Sjk n menestyksen lähes joka pelissään.Miettikäähän, jos Kups saisi Salamin rinnalle pari tekniikkataituria, niin uskoisin, että jälki olisi hienoa katsella.Samalla syttyisi Kuopioon uudelleen Futisbuumi ja siitä taas poikisi uutta menestystä.Menestys seuraa menestystä.Samaa toivon Kalpalle! Lisää yhteistyötä Kupsin ja Kalpan välille. Molemmat siitä hyötyvät. Mutta joka tapauksessa aurinkoisia ja positiivisia päiviä kaikille!

    • k423

      pakko vielä jatkaa. Kupsin ja Kalpan päättäjien, omistajien, rahoittajien jne kannattaisi pitää paljon palavereita kuinka innostaa ja saada Kuopiolaiset mukaan toimintaan.Herättää koko Kuopio ja jokainen Kuopiolainen! Yhteistyöllä syntyy menestystarinoita ja isolla joukolla heikot hetket kestää paremmin ja ne jäävät lyhyemmiksi.Kun joukkueella menee huonosti, juuri silloin se tarvitsee suurimman tuen ja kannatuksen. Nyt , kun mietitään miten päästään Euroopan kentille, niin pitää lyödä meidän kaikkien viisaat päämme yhteen.Porukalla se onnistuu.Jatkuva menestyminen niin jalkapallossa kuin jääkiekossa vaatii isot kuviot. Vaikka kuvioiden rakentaminen on työlästä, niin se kantaa sen hedelmän, minkä me jokainen Kuopiolaisen urheilun ystävät haluamme:menestyksen ja mitaleita.
      Olen lukenut paljon ns.fanien kirjoituksia, joissa haukutaan esim.rahoittajapuolia ja omistajapuolia. Se pitää lopettaa. Riita syö porukkaa ja menestyksen tie on entistä kauempana. On helppoa olla viisas, kun ei tarvitse itse sijoittaa rahojaan. Oikein toimiva systeemi tuo iloa faneille, mutta sen pitää myöskin tuoda iloa rahoittajapuolelle. Jos olet kuulunut tähän valittajaporukkaan, niin korjaapa kokeeksi asenteesi ja ala miettimään mitä voisi tehdä, että suunta kääntyy.Positiivinen asenne on kaiken A ja O.Ei muuta kuin paljon yhteistyötä: KUPS ja KALPA!

      • LätkäKene16-17

        Tottahan tuo on mistä kirjoitat. Savossa, ja muuallakin Suomessa, urheilukulttuuri on maksavan yleisön puolelta yleensä sellaista, että voittavaa joukkuetta tullaan kannustamaan (jos jaksetaan lähteä ylös kotisohvasta), ja jos joukkue on häviökierteessä se hylätään mahdollisimman nopeasti ja pilkkakirveet otetaan heti esiin ja teroitetaan teräviksi ainakin netin keskustelupalstoilla: Mikään ei ole niin kivaa kuin solvata ja vittuilla urheilujoukkueelle jolla menee huonosti! Jokaisella seuralla on toki omat hardcore-faninsa jotka käyvät uskollisesti seuraamassa ainakin joukkueen kotipelit. Ongelma vaan tässä on se, että Suomi on niin pieni maa, että näitä innokkaita faneja riitä jokaiselle seuralle siinä määrin että seura pystyisi pyörittämään toimintaansa näiden fanien toimin, siis että joukkueen kotipelit olisi aina loppuunmyytyjä seuran fanien toimesta. Helppoa, tai ainakin helpompaa olisi KuPS:olla ja KalPa:lla, jos kaikki kauden kotipelit olisi myyty loppuun jo ennakkoon. Vaan kun ei ole realismia tällainen Suomessa. Toista on suurissa jalkapallomaissa ulkomailla, ja jääkiekossa NHL:n osalta Kanadassa. Siellä tämä hardcorefani -ryhmä on, maan/kaupungin asukasmäärästä johtuen tarpeeksi suuri pyörittämään jopa satojen miljoonien eurojen arvoisia seuroja. Suomessa, saati Kuopiossa on kovin pienet nämä urheilukuviot, joten olosuhteista johtuen kittuuttamalla mennään paikallisessa urheiluelämässä.


    • rinteellälähde

      Suomalainen jalkapallo on mätä, suorastaan irvikuva. Pienestä kansasta nousee huippu jalkapalloilijoita kuten Islanti, jossa todelliset pelaajat pelaavat muttei suomesta, niin kauan kuin pelaaja valinnat ovat sitä mitä Suomessa on.
      Jos iskä ylen asiantuntija ja osaa pelata lentopalloa, ei välttämättä jälkeläinen osaa pelata, jos äiskä ottaa xxxx, niin poikakin on hyvä jalkapalloilija, jos löytyy sponsori seuraan niin poikakin hyvä pelaaja, saatikka jos on sukua tai missi tai ja hyvä perseen nuolija on poika tosi hyvä pelaaja,,,,jne,jen, näillä mantaateillä isien ja äitien pienet kullan nuput ovat oikein huippupelaajia jotka edustavat suomea ja liiga seuroja.
      Ja tähän lisätään vielä muutama persereikä kuten eräs kiuruvetinen pelaaja/valmentaja(monen seuran tuhooja) niin kehitys on varma suomalaisessa jalkapallossa.

    • k423

      Lätkäkenelle sanoisin, että hiukka lisää optimismia.Eihän Kuopioon tietenkään saa mitään Barcelonaa, mutta semmoisen joukkueen saa, joka voi pärjätä Euroopan kentillä, mutta kuten totesin, niin tie on työläs ja sen eteen on nähtävä vaivaa.Puhallettava yhteen hiileen. Menestys oikeasti ruokkii menestystä ja palkitsee kaikki, jotka sen eteen ovat työtä tehneet, myöskin sijoittajat, jopa Kuopiossa. Haastan kaikki Kuopion menestystä haluavat mukaan projektiin.Tehtävä kannattaa aloittaa positiivisesta ajattelusta ja käymällä edes joskus katsomassa peliä. Muutamalle kaverille voi myös mainita jne. Tehdä pieniä juttuja, joista kasvaa isoja. Olen varma, ettei tästä ainakaan mitään haittaa ole.Suomalaisen fanikulttuurin muutos kohti suurien futismaiden vastaavia on hidas projekti.Jos ja kun Kuopio toimii esimerkkinä, niin olen varma, että se huomataan myös muualla Suomessa.Palstoille voi kirjoitella positiivisesti ja sehän tarkoittaa heti sitä, että katsomoihin saadaan taas lisää porukkaa.Jokaisen panos ruokkii kokonaisuutta ja tulevaisuutta, pienikin juttu. Kumma juttu on se, että saatte huomata, että innostus kasvaa.Sama innostus kasvaa koko porukan joukossa.Positiivinen ajattelumalli sopii myös muuhun elämään. siihen lisättynä tietysti realismi ja faktat.Heti ei kannata odottaa huipputuloksia, mutta askel kerrallaan.Nykyaika on muutenkin synkeätä.Monella talouden huolet, perheongelmia paljon, työttömyyttä, sairauksia jne.saadaan ensin jotain valoisampaa ja aletaan ruokkia sitä, niin hankalatkin asiat elämässä alkavat näyttää voitettavissa oleville.Tästä tulee siis pikkuhiljaa elämäntapa, joka alkaa muistuttamaan suurten jalkapallomaiden fani kulttuuria.Tämä kannattaa kääntää voimavaraksi koko muuhunkin elämään.Urheilun ja fanituksen parista saa muuten paljon hyviä kavereita.Tämä vinkiksi niille, jotka painiskelevat yksinäisyyden parissa.Kuten huomaat, niin tästä voi ammentaa vaikka kuinka paljon hienoja juttuja.Kyse on vaan meidän negatiivisesta ajattelusta.Sen kun vaihtaa positiivisuuteen, niin sen huomaa koko lähipiirisi.

      • LätkäKene16-17

        Valitettavasti vaan suomalaiseen perusluonteenkuvaan kuuluu negatiivinen ajattelumalli. "Perusnegatiivisen" suomalaisten mielestä kaikki asiat ovat aina huonosti, tai oikeastaan vieläkin huonommin. Jos joku suomalainen on iloinen tai muutoin positiivinen olemukseltaan, niin kaikki perusnegatiiviset suomalaiset pitävät kyseistä henkilöä hulluna tai epäaitona, koska hän ei ole perusnegatiivinen suomalainen kuten muutkin on, tai ainakin kuuluisi olla. Perisuomalaisuuteen kuuluu myös syvä alakulo, itsetunnon täydellinen katoaminen ja itsesäälissä loputtomasti piehtarointi. Suomessa tällainen kaihomielisyyttä ja itsensä mitätöintiä ei pidetä mitenkään outona asiana, vaan kuuluu asiaan kuten sauna ja juhannus.
        Itsetunnon alenemisesta johtuvaa ongelmaa lievitetään yleisesti alkoholilla. Alkoholia otetaan iloon, suruun ja kaikkeen muuhunkin siltä väliltä, pidemmälle alkoholisoituneet ottavat päästäkseen ylös sängystä uuteen päivään.
        Perusnegatiivisen suomalaisen yksi suurimpia syntejä on kateus muita kohtaan, joilla kenties menee paremmin kuin hänellä itsellään. Perusnegatiivisen ihmisen mielestä hän saa olla kriittinen kaikkia ja kaikkea kohtaan, vaan ei kestä sitten minkäänlaista arvostelua itseään kohtaan.
        Suomalaisessa urheiluelämässä näkyy valitettavasti tämä perisuomalainen negatiivinen elämänasenne, niin urheilijoissa kuin katsojissakin: Ollaan jo valmiiksi alistuttu siihen, ettei tästä mitään tule. Positiivinen ajattelu oikeen loistaa poissaolollaan. Ei uskota siihen, että voimme olla parhaimpia urheilijoina ja että meidän urheilijat/joukkueet voivat olla parhaimpia.
        Kyllä suomalainen urheiluelämä niin jalkapallossa, jääkiekossa kuin muussakin urheilussa saisi aivan uutta "potkua" jos perusnegatiivisesta ajattelumallista päästäisiin peruspositiiviseen ajatteluun. Tämä muuttaisi kaikkia toimimisen rakenteita suomalaisen urheiluelämän (ja yleensäkin koko elämänkirjon) ympärillä.
        Valitettavasti negatiivinen ajattelumalli on syvällä suomalaisessa ihmisluonteessa, ja sitä on äärimmäisen vaikeata muuttaa, ainakaan nopealla aikataululla.


    • k423

      Sanoinkin, että askel kerrallaan. Islanti on tästä loistava esimerkki. Jos en väärin muista, niin lähes 10 prosenttia kansasta oli kannustamassa paikan päällä Ranskassa joukkuettaan.Aivan huikea sensaatio koko Islannin futis, vaikka lähtötasot pelaajilla ei varmaankaan huikeasti yli suomalaisten. Tämä story voi toteutua Kuopiossa!Tosin niinkuin sanoit, että ollaan perusnegatiivisia, se kestää.Mutta mikä tärkeintä, niin se menee askel askeleelta eteenpäin, jos sitä haluamme rakentaa.Kyse on vain siitä-haluammeko? Lätkäkenelläkin on varmaan aivan huikea tieto taito taso ja kirjoitteluja seuraa paljon faneja ym. Mahdollisuutesi vaikuttaa ovat isot.
      Tänään oli muuten Kalpalta huikea nousu kolmannessa erässä.Aivan loistavaa!

    • k423

      Kapasille myös iso hatunnosto pitkästä tehdystä työstä!On hienoa, että teidän kaltaisia ihmisiä on juuri Kuopiossa.Uskon, että Kalpalle tulee aivan huikea kausi.Romahdusta ei tule ja tehty työ alkaa kantamaan hedelmää. Hienoa on ollut seurata yleisömäärien kehitystä ja kohta halli tulee olemaan loppuunmyyty.Myös yleisö pääsee nauttimaan Kalpan esityksistä.Kalpan pelaajille kiitos hurjasta alkukaudesta.Turussa huudettaisiin hunajata, mutta meillä kalakukkova kalakukkova!Päätyyn saakka!

      • LätkäKene16-17

        Vaikka KalPa:lla meneekin nyt hyvin, kannattaa muistaa, että kausi on vielä alkupuolellaan. Erot pistetilastossa on pienet ja 4-5ottelun tappioputki veisi (kyllä, tappioputkia tulee KalPa:lle tälläkin kaudella) joukkueen nopeasti playoff-viivan huonommalle puolelle. Lisäksi KalPa:n pelaajamateriaali on ohut, ja näin ollen parin avainpelaajan loukkaantuminen vaikuttaisi erittäin haitallisesti koko joukkueen pelaamiseen. Nyt hyvästä sijoituksesta huolimatta KalPa:lla on kyllä ihan täysityö hoidella itsensä keväällä 10 parhaimman joukkueen sakkiin, saati kauden päätavoitteeseen ja pääpeleihin eli mitallipeleihin.
        KalPa:n takana sarjataulukossa on nyt paljon sarjan alkukaudella alisuorittaneita joukkueita, jotka eivät taatusti alisuorita koko kautta. Pidän sijaa 11. KalPa:lle edelleenkin realistisimpana vaihtoehtona, kun runkosarja päättyy maaliskuun puolessavälissä.
        Kasvaneet katsojaluvut Niiralan montussa on tietenkin hyvä asia seuran talouden kannalta.


    • k423

      Kyllä tappioputkia tulee vielä Kalpalle, mutta tulee niitä muillekin.Hiukka taas lisää positiivisuutta.Kun sanoin, ettei tule romahdusta, niin tarkoitin pudotuspelejä.Ei tiputa ainakaan ekalla kierroksella ja on täysi sauma mennä päätyyn saakka.Ihmehän se tietysti olisi, mutta kaikki on mahdollista.11. sijaan en kyllä valitettavasti usko. Kalpaa arvioitiin kauden alussa väärin. joukkue on osoittanut ne arviot roskiinheitettäviksi. Mielestäni ainoa sauma Kalpan jäädä 11 on tosiaan valtava loukkaantumissuma ja sen pitää olla pitkä.Pelityylin muutos on upea juttu ja se tuli aivan pommina kaikille, myöskin arvioijille.Tällä hetkellä Kalpa on tehnyt liigassa toiseksi eniten maaleja.Sama tahti tulee jatkumaan.Sen vuoksi yleisömäärät tulevat kasvamaan. Hifk tulee vastaan seuraavaksi kotona ja hallilla on taatusti paljon porukkaa, voipi olla jo loppuunmyyty.Toivotaan niin. Heitetäänpä negatiivisuus pois ja nautitaan Kalpan hienoista otteista.Kutina on myös, että Chl ssä mennään kahdeksan parhaan joukkoon seuraavaksi.

      • LätkäKene16-17

        Toki kaikki on mahdollista tässä maailmassa. Ihmeitäkin sattuu! Yleensä ihmeisiin ei kannata kovinkaan vahvasti nojata.
        On hyvin EPÄTODENNÄKÖISTÄ, että KalPa on keväällä playoffseissa, saati mitallipeleissä. Nykyisen pistetilanteen ja KalPa:n pelaamisen ei tule antaa hämätä ja hämärtää arviointeja tilanteesta loppukaudesta, varsinkin kun piste-erot joukkueiden välillä ovat edelleenkin niin marginaaliset. Tilanne tulee sarjassa "normalisoitumaan" eli nyt alisuorittaneet joukkueet ampaisevat KalPa:n ohi viimeistään tammi-helmikuun aikana, ja KalPa valitettavasti tulee putoamaan pleijariviivan alapuolelle.
        KalPa:lla menee nyt niin lujaa, että "bensiini" lopahtaa ennen pitkään, ja "kone" leikkaa kiinni ja meno hyytyy siihen. Uutta tankillista "bensaa" KalPa:n moottori ei saa enää kevääksi: Kaik suatavilla ollut on jo männynnä! Tässä ei ole kyse pessimismistä tai negatiivisuudesta, vaan kylmästä faktasta perustuen eri joukkueiden välisiin pelaajaresursseihin ym.taustatekijöihin, jotka tulevat pitkän sarjan aikana aina lopulta ja vääjäämättömästi esille. KalPa:n resurssit ei realistisesti ajateltuna yksinkertaisesti voi riittää 11.sijaa korkeammalle. Tosin, jätetään se pieni takaportti "ihmeelle"...


    • k423

      No, viisaampia ollaan helmikuun seutuvilla, mutta lippu korkealla mennään.Kävi miten kävi, Kalpaa kannatetaan.Kupsin suhteen myös lippu korkealle.Sieltä se menestys tulee!

      • LätkäKene16-17

        Näin teemme. Täytyy todeta,että nimimerkki k423 tuntuu olevan harvinaisen järkevä keskustelija tällä Kuopio keskustelupalstalla ja muutkin keskustelupalstat huomioon otettuina.... Onnittelut! Olet harvinaisuus! Jos kaikki muutkin keskustelijat olisivat kaltaisiasi, tästä keskustelupalstasta voisi jopa alkaa pitämään...


    • k423

      Olen positiivinen, kuten jo varmaan huomasit.Toivon sen lisääntyvän.Meillä täällä Keski-Suomessa alkoi satamaan vähän lunta, mutta se tuo valoa lisää.Valo ja positiivisuus asioita, joita nykypäivinä tarvitaan vähän joka asiassa.Palataan Kene asiaan vähän myöhemmin.positiiviset päivät sinullekin!

    • k423

      Hieno voitto Saipasta! Kupsin uusista miehistä sen verran, etteivät ole huonoja, mutta tarvittaisiin aste etelä-Amerikkalaiseen suuntaan. Tarvittaisiin Salamin rinnalle pari teknistä kaveria ja synnynnäistä maalintekijää.Paras valinta olisi se Argentiina. Se olisi tie mestaruuteen.Tie Eurooppaan! Tie menestykseen!Jos Suomen sarjoissa pystyy tekemään 1-3 maalia/peli, niin kyllä mestaruus on lähellä.Ainakin tiukasti siitä silloin kamppailtaisiin.No, jäädään odottelemaan mitä muuta tapahtuu.

    • k423

      Yes! Stadin kingit nurin 3-1! Hienosti yleisöä paikalla ja Kalpa junalla kulkee kovaa! Tämä jengi ei hyydy! Kupsille hyvä puolustaja Sorsa! Näyttää muuten pitkästä aikaa upealta Kuopiolaisen urheilun kannalta, vai mitä olette mieltä?Ne Argentiinalaiset hyökkääjät olisivat kyllä kruunu tälle menestystarinalle.Ei muuta kuin lisää tulta pesään ja kaikille mukavia päiviä!

    • k423

      Talouspuolelle saataisiin lisää valoa perustamalla Kupsin ja Kalpan iso tavaratalo.Tukut aukaistaisiin Saksasta ja Hollannista.Tavaraa löytyy pilvin pimein ja sen pystyisi myymään paljon alle normaalien kauppojen hintojen.Kaikki hyötyisivät siitä.Itse pystyisin ne tukut aukaisemaan ja olen siihen valmis, jos hanke toteutuisi.liikkeessä voisivat Kupsin ja Kalpan edustuspelaajat ja juniorit olla esittelemässä esim.urheilualan tuotteita.Samalla tavallinen kansa saisi kosketuksen toimintaan entistä paremmin. Siellä voitaisiin laittaa esille vaihtoehtoja kuinka kaikki pääsevät toimintaan mukaan. Hommia on laidasta laitaan ja mitä enemmän on tekijöitä, niin sen parempi on lopputulos.Tämä projekti toisi paljon euroja lisää kaikkeen toimintaan. Into lisääntyisi sen mukaan, kun pääsee todelliseen toimintaan mukaan.Tämä olisi iso askel kasvattaa molempia seuroja.Vastaavia ideoita voisivat muutkin heittää tänne palstoille.Nyt ideoimaan ja mielestäni kaikki toimivat ideat kannattaa aloittaa. Muuten, myös pitkään säilyvät ruokatuotteet voisi myös ottaa tavaratalon valikoimiin. Pihalle saisi tietenkin tuontiautoliikkeen.Toimintaa voi kehittää vaikka kuinka isoksi. Rohkeasti ideoita.

    • k423

      Nämä em.esitykseni ovat askeleita kohti Etelä-Amerikkalaista fanikulttuuria eli futis ja kiekko ovat osa jokapäiväistä arkea, elämää. Tämä johtaa pysyvään menestykseen, mutta kuten aiemmin totesin, ne ovat työläitä toteuttaa, mutta mahdollisia, jos alamme puhaltaa isolla porukalla yhteen hiileen. Toinen iso kuvio on se yhteistyösopimus esim. jonkun alemman sarjan Argentiinalaisen joukkueen kanssa. Jos nämä kuviot saataisiin toimimaan, niin jääkiekkoakin se palvelisi hyvin. Nuoret pääsisivät aikaisemmin treenaamaan todella hyvässä valmennuksessa ja saisivat jo nuorempana jääkiekosta palkkaa.Sama jalkapallon puolella. Sen jälkeen jalkapallon sarallakin voi alkaa odottaa vaikka kuinka hyviä kotimaisia pelaajia.Tosin se vie enemmän sitten aikaa. Sitten vielä viisautta pelaajamyyntiin. Argentiinassa riittää pelaajia, jotka haluavat mahdollisuuden elää jalkapallolla. Pelaajamyynnillä isompiin Eurooppalaisiin seuroihin voi tehdä isoja rahoja. Pitää vain uskaltaa laittaa hintalaput kohdalleen.Hyvästä voi pyytää paljon. Kilpapelaaminen alkaa yleistyä myös isoissa seuroissa.Uskon, että esim.Manu tekee tulevaisuudessa (manu lähtenyt mukaan ja perustanut joukkueen)valtavat rahat kilpapelaamisella.Kaikenlaisia ideoita kannattaa lähteä kehittämään, jotta saataisiin seurat taloudellisesti tuottaviksi ja vakaiksi.Se on meidän kaikkien etu. Resurssimme ovat vielä pienet, mutta jos Kups ja Kalpa alkaisivat yhdessä kehittämään kuvioita, niin mahdollisuudet saada huippu tulos kasvaa radikaalisti.

    • k423

      Tässä olisi vielä sekin etu, että kun seuroilla menee hyvin, niin myös huippupelaajat haluavat meille.Jos saadaan aikaiseksi virta Euroopan kentille, niin huippulahjakkuuksia alkaa satelemaan joka suunnalta. Tämä on kuin lumipallo, joka lähtee pienenä pyörimään mäen päältä.Alhaalla se on kasvanut jättimäiseksi. Raha ja mahdollisuudet kiinnostavat kaikkia ja jos pystymme tarjoamaan mahdollisuuden tienata kunnolla, niin on varma, että se kiinnostaa.Menestys seuraa menestystä!positiivinen asenne "aiheuttaa" menestystä. On siinä yksi "huono" puoli: joudumme luopumaan perusnegatiivisuudesta.

    • LätkäKene16-17

      Nimimerkki "k423" on aivan oikeassa. Pitää avata suuri tavaratalo Kuopioon, jossa ainoastaan ja vain myydään KuPS ja KalPa -kamaa (haloo Ari Lahti ja Sami Kapanen!!!). Kauppa kyllä käy tässä valtavassa, nykyisessä KuPS/KalPa -huumassa. Etenkin pyyhkeet ja vauvojen tutit ovat hittikamaa tänä päivänä, miesten boxereista puhumattakaan. Argentiinaan täytyy lähettä KuPS:in oma agentti (haloo, Ari Lahti!) vakoilemaan maan jalkapalloilijoita ja värväämään heitä tilaisuuden tullen KuPS:in riveihin. Jos jostakusta (harvasta) argentiinalaisesta ei ole KuPS:iin palloa potkimaan, niin KalPa kouluttaa hänestä pesunkestävän KalPa -liigapelaajan jäälle kahdessa kuukaudessa. Pekka Virta vastaa tehovalmennuksesta. Yleensä pelaajien Virta on vienyt Kuopiosta poispäin rahakaampiin seuroihin ja sarjoihin, mutta nyt Virta kääntyy Kuopioon päin ja kaikki Argentiinalaiset ja muunmaalaiset lahjakkuudet haluavat nimenomaan Kuopioon. Eikä vähiten siitä syystä että tänne tulee suuri KuPS/KalPa -tavaratalo. Lisäksi Kuopiossa puhalletaan yhteen hiileen niin antaumuksellisesti, että koko kaupunki roihahtaa liekkeihin.
      Hallelujah!! (R.I.P Leonard Cohen 1934-2016)

    • k423

      No niin, taas pölähti rajusti yli ja pilailun puolelle. Kumma näitä Suomalaisia vaivaa, kun ei osata keskustella.Myynnissä tietysti käyttötavaraa yms. Menestyisi varmasti, koska hinta on meidän kilpailuvaltti ja tietysti tuotto menisi Kuopiolaisen urheilun hyväksi.No, se on mielestäni hyvä tapa ansaita rahaa. Heitä parempi tilalle. Joudut jokatapauksessa ostamaan käyttötavarasi kaupasta, mikset tästä kaupasta. Suomi ei koskaan mene eteenpäin urheilussa pitkässä juoksussa, jos ei ymmärretä taloutta.Talouspuoli pitää ensin saada kuntoon. Jos yrittäjä avaa myymälän, joka esim.myy edullista tavaraa, niin miksei menesty. Mikä ero sitten tällä on?katso ympärillesi, niin näet aika paljon kauppoja, jotka menestyvät.Tuotot vaan aika paljon isompia kuin millään muulla tavalla saadut.Ilmeisesti pelkäät, koska idea toimii varmasti.Se on vaan niin erilaista, mihin ollaan totuttu.Ei siis uskalleta yrittää muuta kuin perinteisiä keinoja.Alahan sitten viisastelija latoa pöytään muuta.

    • k423

      Kiinteistösijoitus on tuottoisaa, mutta tavaranmyynnillä saa paljon paremman vuosikatteen.Toki kiinteistösijoitus on vaivattomampaa. Lukolla on tietääkseni siivouspalvelut. Ainakin muistelisin niin, tarkoitin Lukon taustaryhmää.Kiinteistöjen vuokrauksella saa n.10 prosentin vuosituoton, mutta tavaranmyynnillä prosentit kasvaa rajusti.Tavaraa kuluu ja sitä joudutaan jatkuvasti ostamaan lisää. Nämä ovat keinoja, joilla seurojen talous saataisiin nopeasti hyvälle tolalle.Enpähän itse keksi ainakaan parempaa.On hienoa, että kyseenalaistetaan ehdotukset.Silloin voimme paremmin kartoittaa riskit ja hyödyt.Pilailun puolelle ei kuitenkaan. Minulle se kertoo ihmisestä paljon.Keinot ovat uusia Suomalaisessa urheilussa.Pitääkö pelätä uutta?

    • k423

      On aivan varma, että jos rakennetaan joukkue, joka menestyy Euroopan kentillä, niin Kupsin pelaajia kohtaan kiinnostus Euroopassa kasvaa.Eikö silloin juuri tapahdu se virta ilmiö. Ei pelaajat niin tyhmiä ole, että eivät katso omia etujaan. Jos Kups pääsee Euroopan kentille, niin näyteikkuna on avoin.Se kiinnostaa huippuja ja lahjakkaita.Sama on Chl:ssä. Luuletko, ettei ollut agentit valppaina, kun pelattiin otteluita.En ole koskaan väittänyt, että Kups olisi ainoa joukkue, joka kiinnostaa. Saataisiin pelaajille uusi väylä rahakentille.Se kiinnostaa kaikkia.Sinulle on ilmeisesti vaikea niellä se Argentina.Totuus on vaan se, että taso siellä on paljon kovempi kuin muualla.Pelaajia, joilla olisi kykyjä pärjätä Euroopassa on paljon enemmän kuin heillä on mahdollisuuksia saada näyttöpaikkoja.Miksi emme siis hyödyntäisi tätä?Tai sitten sinua hiertää koko jalkapallo.Totean saman kuin alussa: pidän molemmista.Jalkapallo vaan luo enemmän menestysmahdollisuuksia kuin jääkiekko.Jalkapalloa pelataan kaikkialla, jääkiekkoa vain muutamissa maissa. Se ei kuitenkaan tee jääkiekosta vähempi arvoista.

    • k423

      Taloudessa meillä suomalaisilla muutenkin paljon petrattavaa. Täällä kävi taannoin Japanilainen kalastusasiantuntijaryhmä, joka totesi, että heidän keinoillaan Suomesta saataisiin erittäin vauras valtio, kunhan kalastus ja sen tuomat mahdollisuudet osattaisiin hyödyntää.Mitä tapahtui? Ei mitään. Jos Suomesta löydetään esim. erittäin lupaava kultaesiintymä, niin mitä tapahtuu? No, me annetaan kaikki oikeudet Kanadalaisille.Esiintymä oli Euroopan mittakaavassa muistaakseni isoin.Jos minä lähden Australiaan ja löydän kultaa, niin minun on turha kuvitella, että kulta kuuluu minulle.Meidän on opittava pitämään puolemme.sama koskee meidän urheilijoitammekin.saiko esim.JJK mitään Markkasesta. aik muistaakseni tienasi 5 miljoonaa.Ei ole mitään kivaa luettavaa tämmöiset uutiset.Tähän voimme tehdä muutoksen.Vaatii vain silmien aukaisua ja katselemista ja aivojen käyttöä.Jos mitään ei tehdä suomalaisen seurajalkapalloilun eteen, niin suossa istutaan. Jos haluamme, niin porukalla pääsemme suosta ylös.On uskallettava tehdä uutta, koska vanhat keinot eivät riitä.

      • LätkäKene16-17

        Noh...vakavasti puhuttuna, arvostan kyllä innokkuuttasi nostaa Kuopiolaisen jalkapallon ja jääkiekon tasoa ylöspäin. Jos kaikki olisivat yhtä innokkaita kuin sinä, niin mahdollisesti tilanne ko.seurojen osalta olisi huomattavasti nykyistä parempi.
        Tosiasia kuin kuitenkin se, että harvalle kuopiolaiselle KuPS tai KalPa on mikään elämän ja kuoleman vakava asia. Molemmilla on n.2000 tosifania jotka käyvät seuraamassa lähes kaikki kotipelit ja joitakin vieraspelejä. Lopuille kuopiolaisille asia on enemmän tai vähemmän yhdentekevää pelaako ko.joukkueet ylimmällä sarjatasolla vai ei. Tai pelaavatko laisinkaan. Tässä tullaan tähän kaupungin kokoasiaan. On selvää että miljoonakaupungeissa on tällaisia tosifaneja erijoukkueille aivan eri mittakaavassa kuin täällä Kuopiossa. Tämä mahdollistaa kyseisen paikkakuntien seuroille hyvät lippu-ja sponsoritulot, joilla kansainvälisesti hyvin menestyvää joukkuetta voidaan pyörittää menestyksellisesti.
        Täytyy käsittää, että urheilullisesti Suomi on myöskin täysin periferiaa maailman kartalla muutoinkin kuin maantieteellisesti, Kuopiosta puhumattakaan joka on kaikinpuolin petiferian periferiaa. Näistä lähtökohdista katsoen on erinomaisen vaikeata saada minkäänlaista kansainvälisesti menestyvää joukkuetta kasaan Suomesta, saati Kuopiosta, etenkään jalkapalloon.
        Uskon, että herrat Lahti ja Kapanen ovat jo tähän mennessä kääntäneet kaikki kivet, kannot ja kannattavat ideat joilla seurojensa rahoitusta yritetään parantaa ja vakauttaa.
        Voit toki kertoa tarkemmin omista ideoistasi ottamalla suoraan yhteyttä heihin. Varmaankin he ovat sopivia arvioimaan onko ajatuksissasi toteuttamisen mahdollisuuksia.


    • k423

      Tämähän on ideointia. Ei suinkaan ole tarkoitus, että kaikki mitä kirjoitan tulee toteuttaa. Ne pitää rahoittajien ja omistajien punnita ja jos jotain haluavat toteuttaa, niin hyvä. En ole pahoillani, vaikka mitään ei toteutettaisi.Enemmän olen oikeasti huolissani Suomesta ja suomalaisten toimeentulosta jne. Urheilu on hyvä väline auttamaan muissakin asioissa.Olen tyytyväinen, että kerroin ideoistani.Eniten minua pännii poliitikkojen tyhmyys ja se kuinka täällä asioita hoidetaan. Myönnettävähän se on, että fanitan Kalpaa ja Kupsia aivan mielettömästi. Tiedän, että ehdotukseni toimivat, mutta vaivaa ja kärsivällisyyttä se vaatii.Tietenkin vielä sijoittajilta aikamoisen isoa sijoitusta. Jos suosta halutaan nousta ja hypätä kehityksen rattaisiin, niin paljon pitää muuttua.Nykymenolla istutaan suossa ja pysyvästi.Vaikea on löytää mitään muuta ratkaisua. Positiivinen asenne on kuitenkin tärkeä. Oikeassa olet, että kyllä omistajat ovat varmaan miettineet kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Kaiken helpointa olisi, kun alkaisin perusnegaksi: no, ei siitä kuitenkaan mitään tule. Mutta ei, ei sitten millään! Ajatuskin on karmea. Teen sen, minkä voin: Kups ja Kalpa voittoon!

    • maalitlasketaaniu

      Kerron mitä yhdessä urheilukaupungissa fanit rahoittivat yhdenpelajan teki monta maalia. Näin tee voitte tehä

    • k423

      Tuo oli hyvä idea. Etsitään kuitenkin ratkaisua pitempiaikaiseen tarpeeseen eli pysyvää vakautta seuroille ja faneille. Hienoa! lisää vaan ideoita.

    • Lätkäkenemus

      Lätkäkene taas mussuttamassa :D

    • k423

      Hienoa palomies Jari! Nostan aina hattua sille, joka uskaltaa yrittää, ainakin tänä aikana.Toivon yrityksellesi edelleen huimaa menestystä. Keksipä ohessa ideoita Kuopiolaisen urheilun ja urheiluseurojen talouden vakauttamiseen.Tsemppiä!

    • k423

      Jyp-Kalpa 2-4! Enpä löydä enää sanoja Kalpalle! Maaginen, sähäkkä aivan huippu! Mitäs Kene on mieltä? Taas hieno nousu tokassa erässä. On se vaan pojat hienoa huomenna kulkea täällä Jypin alueella!On monelta mennyt suu suppuun.Löylyvä lissää ja seuraavaksi raadellaan Kärppä!Aivan hurjaa!

      • Vierämi

        Kuka tämän Mynttisen hommas Kalapaan?


    • k423

      Kups muuten tekee Kalpat ensi kaudella, niinkuin otsikko kertoo!

    • k423

      Tämä on muuten niin mukavaa, että tähän haluaa tottua. Ajatelkaapas, kun tästä menestyksestä tulee pysyvää.Sen eteen meidän kaikkien kannattaa tehdä kaikki mahdollinen.Ajatellaan positiivisesti, käydään peleissä, kirjoitellaan palstoille ym ym. Myöskin Kene, koska pystyt vaikuttamaan.Negatiivisuus romukoppaan.Opetellaan ottamaan näistä voitoista positiivisuus mukaan huomispäivään ja koko loppuviikolle.Askel kerrallaan. Jos saataisiin se tavaratalo idea pyörimään, niin rahoitus olisi selvä.Se on idea, joka toimisi varmasti ja uskoisin, että olisimme uraa uurtavia täällä Suomessa. Se ei kuitenkaan ole meidän päätettävissä. Kuopion mahtiseurat Kups ja Kalpa tulevat täst edes pärjäämään.Meillä on aivan upeat Ari Lahti ja Kapaset johtamassa orkesteria.Nyt tarvitaan valtava kuoro laulamaan.Sinä ja minä voimme olla suurentamassa tätä kuoroa!

      • Vierämi

        Kupsilla on Lahti.Kalapalla Kapanen&Vidgren.


    • k423

      Myttysen. On muistaakseni pelannut Ilveksessä ja Jypissä. Enpä tiedä kuka hommasi, mutta kannattaisi pitää kaveri meillä. Juuri oikeanlainen mies Kalpaan ja uskon, että kauden päättyessä Myttysellä huimat tehopisteet. Ja Suomen mestaruus tietysti.

    • k423

      Ja taas mennään kovaa! Kärpät kynittiin 3-1! Seuraava onkin sitten kirvesrintoja vastaan ja mun hurja veikkaus on, että Kalpa vie ja Tappara vikisee!Mitäs lätkäkene veikkaa?Entäs muut?

      • Vain_Pakki_Puuttuu

        Riippuu pelaako Joonas Lyytinen vai ei. Lyytisestä huolimatta Kärpät voitettiin onneksi. Eikö Lyytistä voisi lähettää Iisalmeen IPK:hon?


    • k423

      Kalpa juna kiitää preerialla kohti päämäärää. 3-2 kirvesrinnat kumoon! Yes! Mielipiteitä,kiitos!

      • LätkäKene16-17

        Hyvältähän KalPa:n peli nyt näyttää. Hienoa myöskin, että yleisö on löytänyt takaisin Niiralan monttuun, ja näin ollen tunnelma hallissa on mainio ja myöskin hallin oheisbisnes pyörii isoilla kierroksilla.
        Kannattaa kuitenkin muistaa, että (runko) sarjaa on pelattu vasta kolmannes, joten kausi on vielä nuori. KalPa:n tilanne voi olla ihan toisenlainen kiekkokauden päätyttyä kuin nyt. Joitakin vuosia sitten KalPa peräti voitti runkosarjan, mutta tunaroi itsensä playoffs -peleissä kuudenneksi. Joten ei tässä kannata vielä kovinkaan suureen KalPa-hurmioon itseään ajaa. Täytyy olla realisti, niin ei pety suuresti keväällä!
        Sitten vasta on syytä hurmioon, jos kauden päätteeksi KalPa:n pelaajien kaulaan pujotetaan Mestaruus mitali, tai edes ylipäätään mitali. Siihen on vielä pitkä matka.
        Toki eihän ketään voi kieltää iloitsemasta KalPa:n nykyisestä menestymisestä! Tuppaa vaan KalPa:n kohdalla olemaan niin, ettei ne menestymisen ajat ole kovinkaan pitkiä, vaan varsin nopeasti ohimeneviä olotiloja. Nähtäväksi jää, kuinka on tälläerää...


    • k423

      Ei pojat ei ei. Tällä kertaa ei hyydykään Kalpa.Positiivisuutta mukaan. Joukkue on niin taitava, nopea ja kun megatähdet puuttuvat, niin juuri sopiva.Mennään pitkälle.

    • k423

      Tiistaina vedetään pakasta herttaa ja laitetaan pata nurin. Helppoa ei tule olemaan, mutta tärkein 3 pistettä tulee.

    • k423

      No, ei nyt tullut sitten herttaa. Nokka pystyyn ja Vaasasta täysi potti.Tiukka peli tulossa.

    • k423

      3 pistettä tuli tiukan matsin jälkeen.Kertoo joukkueesta hyvää, kun käännetään nämä voitoksi.Hienoa Kalpa, sarjakärki!

    • LätkäKene16-17

      KalPa:lla menee nyt niin lujaa, että se voittaisi varmaankin yhteensyssyyn myös KHL:n ja NHL:n mestaruudet. Kun kultamitalit(?!) on keväällä pujotettu Kalapalaisten (ruusteri)kaulaan, niin ei muuta kun charterkone Rissalalasta suoraan ruusterimaskotti (Ameriikkalaiset nääs tykkäävät maskoteista)pellaajien mukana mertentaakse Ameriikkaan ja pelejä jatkamaan Stanlikappin voitto mielessä. Ee pärjee ännhööällä porukat nykykalapalle! Joten KalPa:lle on saatava erityisoikeus osallistuja kevvään änhööällän pelleihin. Kyllä jämpti on iha niin...ja jos ei oo niin ei se oo minun vika!

    • k423

      Olipa Keneltä huippu idea! Kalpa NHL:ään! Yes! Sitähän meidän pitää ruveta ajamaan.Mutta sitä odotellessa Jypiä kuonoon. Ei kai vaan Keneä rupea harmittamaan, kun olin oikeassa ja hän väärässä.Heti, kun pilaillaan noin, niin silloin peitellään omia virheitä. Tervetuloa vaan porukkaan mukaan, joka luottaa Kalpaan.

    • Paska_puolustaja

      Ei tuota Joonas Lyytistä saada vittuun KalPasta? Aina pelko perseessä kun Lyytinen on kentällä.

    • k423

      Hienostihan se meni. 2 pistettä kelvollinen suoritus.Rupeaa olemaan kohtuullisen vaikeaa tuolla joukkueella jäädä 11 ta.Joulun jälkeen, jos vielä hankitaan vahvistus tai pari, niin voi sanoa, että on aivan mahtavaa olla Kalpa fani.

    • k423

      Sitten kepitetään Kookoo pystyyn! No, ei ehkä pystyyn, mutta 3 pojoa Kuopioon.Kookoo parantanut alkukaudesta peliään, joten voi tulla tiukka peli.Pääasia kuitenkin, että Kalpa voittaa!

      • 44_

        KooKoo peli on vasta huomenna:

        ke 30.11.2016 18.30 KooKoo - KalPa
        to 01.12.2016 18.30 KalPa - SaiPa

        Hölmösti suunniteltu ottelukalenteri. Seuraava ottelu sitten seuraavana päivänä kotona.
        Miksei pelata tänään tai seuraava ottelu olisi ollut SaiPa - KalPa. Kouvolasta Lappeenrantaan olisi ollut lyhyt matka.


    • k423

      Kookoo sitten meni nurin 1-2. Huomenna Saipan vuoro kokea minkälaista on laskea persmäkeä puuhun ja vielä pää edellä. 3 pistettä Kalpalle!

      • LätkäKene16-17

        Susi-Jussi oli taas eilen ulvomassa KalPa:n pelissä Kouvolassa. Siinä on kyllä todellinen KalPa-fani. Ei voi kuin hattua nostaa miehen antaumukselliselle toiminnalle KalPa:n tsemppaajana joukkueen Etelä-Suomen peleissä. Jos kaikki vähääkään KalPa:n pelejä seuraavat olisivat samaa kalipeeria kuin Susi-Jussi, niin KalPa olisi ollut Suomen Mestari ainakin puolen tusinan verran!
        Hyvä että KalPa:lla on Susi-Jussi kannattajaköörissä!!


    • k423

      Hienoa Susi-Jussi!!!! Aivan loistavaa! Nyt ollaan sitten sarjakärkiä eli se paikka mikä Kalpalle kuuluu: Saipa nurin 4-2. Seuraavana nöyrtyy hunajata hunajata porukka lauantaina.Laulu vaihtuu kalakukkova kalakukkova lauluun.Joku bändi vois muuten tehdä hienon biisin.Halli loppuunmyyty!!! Näyttää muutes hienolta. Ja mikä parasta: Kalpa ansaitsee oikeasti tämän menestyksen ja fanit myös ja tietysti sijoittajat.On vaan hienoa täällä Jypin alueella kantaa Kalpan lippua. Jännä juttu on ollut se, että moni Jyp fani tullu kyselemään, että kannattaiskohan sitä Kalpaa pelata pitkäänvetoon.No tietenkin, jos haluaa rahaa tehdä.Moni Jyp fani tullut minulle haukkumaan oman joukkueensa. Olen vastannut, että oman joukkueen takana ollaan hyvinä ja huonoina aikoina.Täällä luotto Jyppiin horjuu monella.Mutta sehän ei meitä loppujen lopuksi haittaa. Päätyyn mennään tällä joukkueella! Lippua vaan korkeammalle ja enemmän vielä ääntä peliin. On vaan semmonen kutina, että Kups tekee Kalpat ensi kaudella!

    • k423

      No niin, kuten ennustelin, niin hunajata porukka nurin 4-3!Nyt ollaan puhtaasti kärjessä, vaikka huomioidaan Tappara, joka on yhden pelin vähemmän pelannut.Täysi halli ja upea voitto! Mikäs tämän parempaa! Kommentteja!

      • Vierämi

        Hyvä mokke Tepsillä!


    • LätkäGenius

      Kalpa näyttää päässeen siihen flow-tilaan, joka joukkueurheilussa tulee äärimmäisen harvoin.
      Keskinkertainen materiaali, mutta pelaajien taidot, ajatukset ja liike sattuvat osumaan kohdilleen ja pelaaminen luistaa kuin ajatus.
      Samoin vastustajat asennoituvat eri tavalla voitokkaaseen joukkueseen.
      Saa nähdä riittääkö lento ja tekee Leicesterit!

    • k423

      leicesterit tulee. Päätyyn mennään ja kovaa!

    • k423

      Ja huomenna Ilves jahtiin, joka päättyy siihen, että Ilves kaatuu! Savon leicester iskee korkealta ja lujaa!

    • k423

      No, nyt ei sitten oltu ku lampaita koko sakki. Tällainen tappio välillä tekee vaan hyvää. Se hiukan muistuttaa liigan tasaisuudesta.

      • LätkäKene16-17

        Ja huomenna tulee pataan Tapparalta...kuinka pitkäksi repeää KalPa:n tappioputki?Joko bensa alkaa KalPa:n koneessa lopahtaa? Tosin tämä on tuttu juttu: Kun kausi alkaa kääntyä viimeiselle puoliskolle KalPa:n meno alkaa hyytymään...


      • Syväjoki_

        Pysy Banjon soittaja siellä Nykäskylässä.

        KooKoo - PyH 5 - 2

        PyH Nykäskylästä sijalla 12 vain 6 voittoa.

        2. KalPa 28 16 8 4 4 60
        Pitkä hajyrako
        12. JYP 28 6 13 9 5 36


      • LätkäKene16-17

        Valtra saanut dieselin käyntiin. Sieltä puksuttaa kohti voittoa.

        1. Tappara 110
        2. TPS 101
        3. KalPa 98
        4. JYP 90


    • k423

      Ei tule pataan. Heti, jos yksi tappio tulee, niin alat kuvittelemaan aivan poskettomia.Tappara nurin 2-4.Bensaa riittää, kävin just tankilla.Takaan sen!

    • k423

      Se sun Kalpan 11 sija runkosarjassa on aivan älytön juttu.Vieläkö siihen uskot?Vois jo myöntää, että se "pieni" ihme tapahtuu.Mistään tappioputkesta ei voi edes puhua, kun on yksi tappio alla.Ehkä putkenpalanen, mutta katsotaan kuinka käy.Tää oli sit osoitettu lätkäkenelle.

    • LätkäKene16-17

      Keskiviikkona tulee KalPa:lle pataan Hämeenlinnassa HPK:lta. Tappioputki on nyt päällä ja on pitkään. Maila alkaa hiostamaan kalpalaisten käsissä ja ote herpaantuu. Kuten yleensäkin, KalPan peli hajoaa omaan tohelointiin pahanpäiväisesti jossakin vaiheessa kautta, viimeistään playoffseissa. Tässä ei ole mitään uutta KalPalaisittain tai jalkapallon osalta Kupsilaisittain.
      Syksyllä vauhti oli niin lujaa, että bensa viimein loppui KalPamasiinasta tänä vuonna näin ennen Joulutaukoa. 31 tuskaista ottelua vielä tällä kaudella edessä: 11.sija, täältä tullaan!

      • Muuta_takaisin_Nykäskylä

        LätkäKene16-17 ota lääkkeesi. Vahinko, että isäsi unohti käyttää kortsua kun äitiäsi pani.

        KalPalta upea nousu 2 - 0 tilanteesta 2 - 2 tilanteeseen, mutta ei riittänyt voittoon kiitos puusilmätuomareiden. Lahjotuilta seeproilta jäi ilmiselvä keihästys viheltämättä.


    • olin_nopeampi

      "Useimmat meistä eivät ikinä kuole, sillä he eivät ikinä synny. Mahdollisten ihmisten, jotka voisivat olla meidän tilallamme, lukumäärä ylittää Saharan autiomaan hiekanjyvät. Varmaa on, että näiden syntymättömien haamujen joukossa on suurempia runoilijoita kuin Keats, suurempia tieteilijöitä kuin Newton. Tiedämme tämän, koska DNA mahdollistaa huomattavasti suuremman joukon ihmisiä, kuin heitä todellisuudessa on olemassa. Häkellyttävän vähäisestä todennäköisyydestä huolimatta minä ja sinä kaikessa tavallisuudessamme olemme täällä."

      Tässä mietittävää miten tämä liittyy KalPaan.

    • k423

      No, Kenen kanssa katsotaan kumpi on oikeassa. 11. sija ei lähelläkään. Hpk ottaa lukua seuraavaksi. Helppoja pelejä ei ole, mutta maalin parin voitto kotiin. Tankkasin taas eilen, joten bensaa riittää!

    • Tästä_on_hyvä_jatkaa

      Yes !!!

      KalPa puolivälin krouvissa ja 62 pistettä !!! Jos KalPalla menisi loppu yhtä hyvin olisi pisteitä 124. Joka olisi aika hyvin:

      "Oulun Kärpät jyräsi vakuuttavalla tyylillä jääkiekon SM-liigan runkosarjan voittajaksi. Kärpät marssi päätöskierroksella 5-1-vierasvoittoon Jokereista. Näin Kärpät takoi liigan runkosarjan piste-ennätyksen - 131 pistettä. Aiempi JYPin piste-ennätys oli 129 pistettä."
      http://yle.fi/urheilu/3-7136523

      Edellisen kerran KalPa voitti runkosarjan 115 pisteellä:

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jääkiekon_SM-liigakausi_2011–2012

    • k423

      No niin Kene. Kumpis voitti! Vaikka tasoituksena annettiin 4 maajoukkuemiestä. Nyt ollaan sit niin ääneti... No, perjantaina ja tiistaina pelsut nurin, ensin Kuopiossa sitten Lahdessa. Eipä taida 11 sija olla realismia, vai onko?mitä sanoo Kene?

    • k423

      Ai niin, taas tankkasin eli bensaa on. Otin pari Jerry kannullista varastoon Lahden reissua varten. Eli bensaa on!

    • LätkäKene16-17

      Kaudesta on nyt pelattu puolet. Toinen puoli on kaudesta vielä jäljellä play off-pelit, mikäli KalPa niihin ylipäätään selviytyy(kyllä, se ei ole vielä itsestään selvyys vieläkään, kun jaossa on vielä max. 90-pistettä) Selviytyminen pleijareihin ei kuitenkaan takaa KalPa:lle vielä mitään mitalipelejä ajatellen, se on nähty monena, monena vuotena...
      Tavoite on(?) KalPa:lla voittaa Suomen Mestaruus. Tätä tavoitetta KalPa ei ole koskaan saavuttanut 28-liigakautensa aikana. Tuloksena vain yksi hopea ja yksi prinssi. Se on HELVETIN huono saavutus joukkueelta, joka on lyönyt päätään seinään liigassa jo lähes 30-vuoden ajan.
      KalPa on pelannut toisinaan varsin hyvinkin runkosarjassa, kerran jopa voittanutkin sen. Vaikka KalPa onnistuisikin tällä kaudella olemaan runkosarjassa korkeallakin tai jopa voittamaan sen, on pleijareissa kolmen parhaan joukkoon suoriutuminen saati Mestaruuden voittaminen nykyiselle KalPa lineupille lähinnä utopistinen haave. Kuinkas se olisi mahdollista, kun ei vuosien mittaan paremmallakaan rosterilla ole tavoitetta saavutettu? KalPa romahtaa AINA kevään tärkeissä playoff-peleissä, oli sitten KalPa:n kulloinenkin rosteri minkälainen tahansa. Tämä(kään)vuosi ei tee asiaan poikkeusta, valitettavasti. En näet ateistina usko yliluonnollisiin asioihin.
      KalPa:lle on todellinen voitto tällä kaudella päästä säälipleijareihin, olla tulostaulukossa sijoilla 5-6, ja välttää tuo kauden alussa veikkaamani 11.sija.

    • k423

      No hyvä Kene! Alkaahan se rivien välistä sieltäkin paistaa tuo 11 sijan mahdottomuus. Positiivisuutta vielä himppu ja alkaa toivo pleijareissa menestymiseenkin tulla mahdolliseksi. Annetaanko taas pienelle tai suurelle ihmeelle mahdollisuus?

    • öcdlfädfldf

      Kovasti lätkäkene on hiljaa, kun Pyh hävisi puhtaasti Ässille 0 - 3

      Pyh Nykäskylästä säälistä sijalla 11 vain 7 ottelua voittaneena.

    • k423

      Ei kai Kene oo vaan Jypin kannattaja? Sit kyllä ymmärtäisin noi puheet. 6-4 pelsut nurin ja tiistaina homma toistetaan Lahdessa. Jos on, niin kateuttahan se, niinkuin täällä meillä päin Jyp fanit aika yrmeitä. Ja Kene, bensaa on.Jos meinaa loppua, niin käydään tankilla.

    • k423

      No niin, pitkästä aikaa täällä. 6-0 ässille pataan. Oli semmoset lukemat, etten edes minä olisi ihan noin suurta voittoa osannut ennustaa. Hienoa, että kilpi kehissä. Nyt alkaa rullaamaan. mites kene se 11 sija? Vieläkö sitä ennustelet?

    • k423

      Tänään sitten Lappeenrantaan aina pahan Saipan vieraaksi.Tiukka peli tulee ja pisteet(3) Kuopioon. Lopputulosveikkaus 1-4, koska Kilpi ei montaa päästä.

      • Takarivintupla

        Kun kausi alkoi tiesin että Kalpan konttailun olevan päättynyt. Nyt on alkanut uusi ajanjakso, joka kestää ja kestää.
        On hienoa että Kalpalaiset ovat jaksaneet aikoina jolloin kuraa ovat päällensä saaneet.
        Kun kestää huonot ajat saa hiottua timantin. Kestivät paineet.

        Ja tulevaan päävalmentajaan luotan täysin. Sami Kapanen on suomalaisen jääkiekon keulakuva. Sivistynyt ja tyylikäs kundi joka ymmärtää myös psykologiaa ja ihmistä.

        Kiito jatkuu. Virta on tehnyt erinomaista työtä!!!


    • k423

      Samaa mieltä takarivintupla! Kiito jatkuu ja jatkuu! Ja Kenelle vakuutan, että bensaa riittää!!! Hieno voitto Saipasta 1-2! Ja tärkeät 3 pojoa himaan!Yes! Taas kohta päästään sitten hunajakipolle ja se muuten SYÖDÄÄN pohjaan saakka tyhjäksi!Kalpa-Tps tuosveikkaus 4-2.

    • k423

      Kups tulee myös menestymään tästä lähtien. Sama liike koko Kuopiolaiseen urheiluun.Muutama maalintekijä vielä lisää Kupsiin, niin saumat päätyyn myös siellä.

    • k423

      Vielä tosiaan SUURI kunnioitus ja hatunnosto KOKO KAPASTEN HIENOLLE JÄÄKIEKKOPERHEELLE HANNUA myöten!!!!!Kasperi tulee pärjäämään maailman kovimmassa liigassa hienosti!Eikä unohdeta Kupsin omistajiakaan!!!!

    • k423

      2-1 voitto jatkoajalla kärkipelissä, niin ei voi olla kuin tyytyväinen. Saatiin hunajata, muttei ihan koko purkkia. Seuraavaksi Hämeenlinnaan ja kerho nurin. Kerho on ollut jäätävän kova, mutta nyt tulee vielä kovempi luu, sanoisinko Tapparaa lainaten terästä.Kalpa voittaa 1-3.

    • k423

      Nyt sitten 3 pojoa suoralla 1-2 voitolla! Upeaa! Mitäs Kene? Vieläkö ollaan 11.? pitäs tulla aikamoinen tappioputki! Ja meillähän bensaa riittää!Jos näyttäis, että bensa alkaa loppua, niin voitais käydä Saudi-Arabiassa sopimassa jonkun öljysheikin kanssa polttoaineen riittävyydestä. Takaan Kene, että bensa riittää! Seuraava on sitten paha: Tupsukorvat kotona. Se on muuten sitten koston paikka: Kalakukko syöp teiät! Ja muistakee , ett maetojuna lähtöö pelin jäläkeen! 5-0!

      • Ennustus_

        Ilves raateli Tapparan vieraissa 1 - 3. Joten tiukka ottelu tulossa. KalPa lähtee takki auki peliin ja häviää Ilvekselle.


    • k423

      Voi ennustaja! Ei lähde takki auki, vaan suorastaan raatelee Ilveksen! Tulee semmoista pyöritystä, ettei olisi ihme, jos Ilves löytäisi itsensä pelin jälkeen Rovaniemeltä. Menivät ressukat vahingossa väärään suuntaan!

      • Vossikalle_kilpailija

        Miten kävi edellisellä kerralla?

        to 08.12.2016 18.30 KalPa - Ilves 0-4

        Tuo oli persraiskaus kuopiolaisia jääkiekkokatsojia kohtaan.


    • k423

      Jatkoa ajatellen palaan vanhaan aiheeseen: talouspuoli. Olisi entistä tärkeämpää saada se kilpapelijoukkue ja tavaratalo. Myöskin Kupsilla se yhteistyösopimus Argentiinalaisen joukkueen kanssa. Sen jälkeen ei olisi mitään ongelmia pitää itsellään esim.Kilpeläisen tasoista maalivahtia.Yhteistyö Kalpan ja Kupsin välillä auttaisi molempia seuroja.Kulut jakautuisivat myöskin sekä tietysti tulot.

    • Kalpaa_sorsitaan

      Järjetön tämä otteluohjelma. Huomenna peli kotona Ilvestä vastaan ja ylihuomenna pitäisi olla jossain vitun Turussa toisella puolen maapalloa.


      ke 11.01.2017 18.30 KalPa - Ilves
      to 12.01.2017 18.30 TPS - KalPa
      la 14.01.2017 17.00 HIFK - KalPa
      pe 20.01.2017 18.30 KalPa - Tappara

      Sitten melkein viikon tauko. Kukahan idiootti tämän on laatinut?

    • k423

      No, se otteluohjelma on kaikille sama ja tekeehän se viikon huili sitten hyvää.luulen, että Kalpa liigan luistelevimpana joukkueena hyötyy ohjelmasta.Kuntoa riittää ja Kenelle sanon, että bensaa myös!

    • LätkäKene16-17

      Kalpa:n otteista ei kannata höyrytä jokaisen pelin jälkeen. Syystä tästä LätkäKene ei ole myötäänsä rummuttamassa ajatuksiaan tällä keskustelupalstalla. Oleellisinta ei ole tapahtumat runkosarjan aikana, vaan mitä tapahtuu pleijareissa. KalPa:sta puheen ollen kahta kertaa lukuun ottamatta( -91 ja 09) ei ole tapahtunut mitään. Tärkeintä, siis mestaruutta ei KalPa ole voittanut vielä kertaakaan. Taannoin KalPa jopa voitti runkosarjan, mutta tunaroi itsensä mitalipelien ulkopuolelle: KalPa teki silloin taas perinteiset KalPa:t, kusi omille kintuilleen ratkaisevissa peleissä.
      Käykö tällä kaudella samoin, jää nähtäväksi. Totuus on, että Tappa on suurin mestari kanditaatti tälle keväälle. Jotta KalPa voittaisi tänä keväänä mestaruuden, kaksi ihmettä pitäisi tapahtua: KalPa:n pitäisi ensiksi raivata tiensä loppuotteluun ja toiseksi kukistaa siellä moninkertainen Suomen Mestari Tappara, joukkue jolla riittää rutiinia voittaa mestaruuksia, toisin kuin KalPa:lla, jolta löytyy lähinnä rutiinia pelata huonoimmat pelinsä mitä tärkeimmistä peleistä on kysymys.
      Selvää on, että KalPa heikkenee pelaaja kalustoltaan ja valmennukseltaan ensikaudeksi. Sami Kapanen on päävalmentajana täysi arvoitus, kokemusta seuran lippulaivajoukkueen vetäjänä pyöreät nolla peliä. Jos mr.Kapanen koputtelisi jonkun muun suomalaisen Liigaseuran ovia hakeakseen päävalmentajan pestiä, vastaus miehelle olisi "Kiitos ei". Köyhyyksissään KalPa joutuu turvautumaan näinkin kokemattoman valmentajan palveluksiin.
      Mikäli KalPa aikoo ottaa edes hopea tai pronssimitalin lähivuosina, olisi sen tapahduttava juuri tänä keväänä. Tulevat vuodet näyttävät kovin epävarmoilta...paitsi jos se ihme sattuisi taas vastoin ennakkopäätelmiä tapahtumaan...seura, jonka menestyminen on lähinnä ihmeen varassa, on kaikkinensa varsin epämiellyttävä tilanne ja asia. Jossakin jokin mättää silloin aika pahasti...

    • Hyvin_menee_

      Jostain se Pekka Virtakin on aloittanut. LätkäKenen mielestä Pekka Virta syntyi SM-liigavalmentajaksi luistimet jalassa.

      "Virta siirtyi tammikuussa 2005 ensin KalPan A-nuorten valmentajaksi, ja syksyllä 2006 Virta korvasi potkut saaneet KalPan edustusjoukkueen päävalmentajan Mika Pieniniemen ja valmensi kauden loppuun. "
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Virta#Valmennusura

      Samoin Sami Kapanen valmensi KalPan A-nuoria ja nyt ollut Pekka Virran "opissa" ja ensi kaudella valmis hyppäämään Pekka Virran "saappaisiin".

    • LätkäKene16-17

      Pekka Virtaa ei kannata Sami Kapasen tai kenenkään muunkaan pitää "oppi-isänään". Mitä mies on saanut aikaiseksi urallaan? Kahdeksan kautta KalPa:saa ja tuloksena vain yksi pronssi jengillä, jolla olisi pitänyt selviytyä loppuotteluun. Kautta -09 lukuunottamatta kaikki Virran kaudet menneet enemmän tai vähemmän penkinalle. Mies sai myös potkut TPS:stä ja Ässistä. Virta lanseerasi myös neitikiekkona tunnetun kiekonhallinta pelityylin Kuopiossa niin huippuunsa, että monena kautena KalPa piti kyllä kiekkoa suurimman osan peliaikaa, mutta vastustaja teki sitten suoraviivaisella ja agressiivisella pelityylillään ne voittomaalit.
      Mitä tulee tämän kevään KalPa:n pleijareihin herrojen Virta ja Kapanen luotsauksessa, on KalPa:n menestymiseen niissä suhtauduttava vähintäänkin kriittisesti, ettei suuremmin pety. Kuten tunnettua on, KalPa:lla ei sipuli kestä kun kovat pleijari pelit alkavat. Maila alkaa hikoamaan KalPa-pelaajien käsissä ja valmennusjohto on paniikissa kun tulosta pitäisi vihdoin tehdä.
      Vain yksi hopea ja yksi pronssi 28-liigakauden aikana on tästä kouriintuntuva fakta.

      • takarivintupla

        Älä huoli. Päätyyn mennään. Kiito jatkuu.


    • k423

      Lätkäkene on selvästi huolissaan. Bensaa riittää ja nyt mennään kovaa ja päätyyn.Ja miksi ei muka kannata rummuttaa joka pelin jälkeen? Sitähän se fanitus on!Nyt vaan enemmän ääntä kelloon!Ja Kapanen on sen luokan ammattimies, ettei minulla ainakaan ole syytä murehtia.Pärjää varmasti! Sen verran positiivista Kenenkin ajatuksissa, että puhuu jo pärjäämisestä pleijareissa eli ei taida mies itsekään uskoa enää 11 sijaan.Eläpä huoli, pärjää varmasti! Tapparan kaadosta huolehditaan, kun sen aika tulee. Ekan erän jälkeen Kalapa johtaa!Kalakukkova lissää!!!!

      • LätkäKene_Nykäskylästä

        LätkäKene on vain trolli.

        LätkäKenen tarkoitus on ärsyttää ihmisiä, aiheuttaa ristiriitoja, turhien viestien kirjoittamista ja saada vastaukseksi fleimejä tai ennalta-arvattavia viestejä taikka peittää LätkäKenen puutteet käsiteltävänä olevan asian tuntemuksessa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Trolli_(internet)


    • LätkäKene16-17

      LätkäKene on kylläkin ihan aito kuopiolainen, syntymästään asti, 51-vuotta. Kene on seurannut KalPa:n otteita jo 1970-luvulta lähtien, joten perspektiivissä löytyy. En ole myöskään trolli. Tuon KalPa- asiat useimmiten esiin kriittisessä sävyssä, tämä ei tietysti paatuneimmille KalPa-faneille kelpaa lainkaan, mutta se ei ole LätkäKenen ongelma.

      • muistellaan70-lukua

        Luulen kuitenkin LätkäKenen enemmän leikkineen 70- luvulla poikien normi touhuja .
        Liioittelua hieman omissa touhuissa .

        Jatkuva kriittinen sävy negatiivisella otteella, se menee itsensä toistamiseksi.

        Pitäisi pystyä hakemaan tuoretta näkökulmaa.


    • k423

      Lätkäkene on ihan jees.Hän tuo kriittisyyttä, tosin vain kriittisyyttä, näihin Kuopiolaista urheilua koskeviin juttuihin.Tarvitaan kaikenlaisia mielipiteitä ja tosihan se on mistä hän on kirjoittanut: ei ole suuria juhlia paljon tullut. Mutta nyt se muuttuu. Tosin, Ilveskin varmaankin osaa nyt Tampereelle. Ei tullut ihan niin rajua peliä kuin toivoin, mutta me ei lannistuta. Seuraavaksi suuntaamme jälleen hunajapurkille ja nyt se kaavitaan pohjia myöten.tasainen peli, joka menee Kalpalle 2-4.

    • k423

      Hunajapurkille päästiin, mutta ei nuolaistu kuin kielellinen. No, seuraavana Stadin Kingit Stadissa. Kingeille käy huonosti: 1-4.

    • k423

      Pitkästä aikaa kirjoittelemassa. Kärkiottelusta piste(Kalpalle), no ei ihan hyvä tulos. Kups oli aikamoisen vakuuttava Jjk ta vastaan:9-1. Ihan mukavat , ehkäpä tyypilliset Kupsin voittolukemat tulevalle kaudelle! Vakavasti puhuen, niin melko hyökkäävää peliä pelataan. Hifkiä vastaan 3 maalia vieraissa. Näyttää oikeasti mukavalta. Tuntuis olevan Suomen sarjoihin ihan mukava nippu kasassa. Taistellaan oikeasti Hjk:n ja Sjk:n kanssa kärkipaikoista.Hurjaa!Jos pystytään lähellekään tekemään 2-3 maalia/peli, niin aina ollaan vahvasti kiinni voitossa.Tulee todella mielenkiintoinen kausi. Tosin kannattaa nyt muistaa, että nämä ottelut eivät vielä anna todellista kuvaa kesän peleistä. Sjk muuten teki kilpapelaamiseen joukkueen. Kannattaisi alkaa etunenässä toteuttamaan näitä ideoita.No, olenpahan ainakin ideoinut.kaikille mukavaa viikonloppua ja kommentteja Kalpan ja Kupsin otteista ja yleensäkin joukkueista.

    • Juna_kulkee

      Kärpät nurin komeasti 2 - 3. Jos tätä menoa jatketaan niin KalPa tekee uuden piste-ennätyksen. Tiistaina sitten KalPa näyttää närhenmunat jollekin joukkueelle Nykäskylästä.

    • k423

      Hieno voitto Kärpistä!Seuraavana kova Jyp, mutta nurin menee. Kun vauhtiin taas päästiin, niin Kalpa voittaa 5-2. Kalpan peli kulkee loistavasti.Vauhtia ja energiaa riittää.Yllättävän vähän on muuten tullut loukkaantumisia tällä kaudella.Sekin on hienoa.Menestys odottaa pleijareissa!

    • LätkäKene16-17

      Kuten tunnettua, KalPa (samoin kuin KuPS) sulavat aina kun kauden ratkaisuottelut alkavat vähänkin kajastamaan. Johtuuko tämä jostakin savolaisuuden pimeästä ytimestä vai mistä kun hermot eivät pidä tiukassa paikassa?
      KalPa ei voine (?) pudota enää loppurunkosarjan aikana 4.sijaa huonommaksi. Pleijareissa ensimmäinen vastustaja lähettää KalPa:n kesälomalle. Ei tänäkään kautena mitalipelejä Kuopioon. Aika turhauttavaa....

    • LätkäKene16-17

      Aika turhauttavaa.... Taidan hankkia köyttä ja katsoa sopivaa männyn oksaa.

    • Koska LätkäKene16-17 rekisteröimätön nimimerkkini on kaapattu 24.1. Klo 23.01 otan taas käyttööni rekisteröidyn LätkäKene -nimimerkin.
      Jos jonkun toisen nimimerkki kaapataan ja aloitetaan kirjoittelemaan tämän toisen henkilön nimissä, se edustaa varsin ääliömäistä toimintaa, ja antaa vähintäänkin epäedullisen kuvan tästä kaappaajasta henkilönä ja ihmisenä ylipäätään.
      Valitettavasti nimimerkin kaappaajan tapaisia mätämunia löytyy nettisivustoilta. Niille on parasta tehdä samoin kuin mätämunille yleensä: heitetään roskiin.
      Tästä lähtien LätkäKene16-17 nimimerkin alla kirjoitteleva henkilö ei siis ole "alkuperäinen" LätkäKene16-17, vaan nimimerkin itselleen kaapannut hyypiö. LätkäKene käyttää tästä lähtien taas rekisteröityä nimimerkkiään, jota ei voi kaapata. Valittelut tapahtuneesta kaikille palstan asiallisille kommentoijille ja käviöille tästä tapahtuneesta!

    • k423

      No, inhottavaa kaappailla toisten nimimerkkejä. pää pystyyn. Nyt sitä ei kaapata, kun on rekisteröity. Odottelinkin jo noita kommentteja, mutta ei meillä hätää ole. Peli oli tasainen ja kovat joukkueet vastakkain. Aivan yhtä hyvin olisi voinut mennä Kalpallekin. Jossittelu on turhaa:Jyp oli nyt piirun verran parempi.onnittelut Jyväskylään.Matka jatkuu ja seuraavana Kookoo. Pitääkö sanoa kumpi voittaa? No tietysti:Kalpa!Tässä on vähän joka joukkue takkuillut, mutta sehän on pelin luonne. Kukaan ei selviä kovasta sarjasta ilman tappioita ja nehän kasvattaa. otamme tästä oppia ja olemme jatkossa entistä kovempia.Siis Kalpa-Kookoo 4-1!

      • kaksi_mätämunaa

        No onneksi Joonas Lyytinen muuttaa Ouluun Kärppien riesaksi.

        "Harhasyöttöjä, kiekonmenetyksiä ja turhaa puskemista JYP-puolustuksen muuriin."
        http://www.iltalehti.fi/smliiga/201701242200059337_sm.shtml

        Ja Arttu Ilomäki olisi voinut pysyä Tampereella:

        "Tiukka vääntö ratkesi lopulta Arttu Ilomäen kiekonmenetykseen, jonka seurauksena Micke Saari viimeisteli 2-1- voitto-osuman."


    • k423

      No, tiukka vääntöhän siitä tuli ja "vain" 2 pistettä. Ei mielestäni ihan hyvä tulos.Kohtuullinen.Huomenna olisi hyvä vääntää se 3 pojoa.Taitaapi tulla tiukka peli taas. Kalpalle 2-4. Kupsilla Mp tä vastaan vieraspeli: 0-5. Kups pelannut Hifk:iä ja Jjk:ta vastaan eli veikkausliigajoukkueita molemmat ja maalisuhde 12-3. Vaikuttaa aika hyökkäysvoittoiselta taktiikalta.Se on hienoa! Täytyy varoa vain loukkaantumisia.Hyvä tästä tulee!

    • k423

      Kups hoiti hienosti 0-5. Kalpa hoitelee kohta, niin hyvältä näyttää. edellinen kommentoija, jos tarkoitti kirjoituksiani, niin niitä ei ole pakko lukea, jos totuutta ei kestä.Jäädään odottelemaan peliä!

    • vittu_mikä_paska

      Vitun Lyytinen tervemenoa Ouluun.

      _Lyytinen kiekko katsomoon_

    • k423

      No niin, Kalpalle 3 pojoa eli 1-2 voitto! Upea Kuopiolaisen urheilun lauantai! Tätä lisää!

    • k423

      Tänään sitten Stadin Kingit ottaa pataan 4-3. Tiukka peli, mutta otetaan 3 pojoa.

    • k423

      Yes! 6-3 voitto himaan! olipa taas huikea nousu 0-2 tilanteesta upeaan voittoon saakka!

    • k423

      Seuraavaks opetetaan mansen miehille kuinka pelataan lätkää. Kalpalle 1-4!

    • k423

      Tuli hiukka oppimisen paikka meille. Ipa voitti jatkoajalla.Kups hoiteli Lahden 4-2. Hifk-Kups 2-3, kups-Jjk 9-1, Mp-Kups 0-5 ja Kups-Lahti 4-2. neljään peliin tehty uskomattomat 21 maalia. 3 joukkueista kuitenkin veikkausliigan joukkueita. Aivan loistavaa! Huomenna nöyrästi Jukureiden kimppuun ja kiekot sisään, niin hyvä tulee. Tämä on aivan loistavaa! Kalpa-Jukurit 3-1.

    • k423

      2 pistettä Kalpalle. Kohtuullinen suoritus. Seuraava koitos onkin sitten paha. Kerho tulee Kuopioon.Siitäkin tulee 2 pistettä Kuopioon. 3-3. Jos oikein hyvin menee, niin kolme. Erot ovat pieniä.Maali sinne tänne.Hpk ollut positiivinen yllättäjä tällä kaudella.Hankkinut lisäksi kovia vahvistuksia.Me luotamme kuitenkin Kalpaan ja toivomme sitä 3 pisteen voittoa.

    • k423

      No niin. Nyt on sitten iso mittari, missä mennään. Loukkaantumisia joitakin, mutta niitä on kaikilla.Uusia pelaajia ei hankita, näillä mennään. Tasainen peli, jossa Tappara luultavasti dominoi kenttätapahtumia. Peli päättyy kuitenkin 2-2. Ratkaisu jatkoajalla tai rankkareilla, Kalpalle.

      • Me_oon_hävitty_tää_peli

        KalPa vain pakki puuttuu:

        "KalPa joutuu kärkikamppailuun ilman kapteeniaan Jussi Timosta, joka ei ole pelikunnossa. Maajoukkueen mukana ollut Niko Mikkola puolestaan sai kolhun EHT-peleissä ja hänenkin pelaaminen on epävarmaa."
        http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jaakiekko/KalPalle-ikäviä-uutisia-ennen-kärkipeliä/929738


    • k423

      Pitkästä aikaa täällä. Tiukka kärkipeli hävittiin 4-3. Hyvää oli se, että oltiin hallitsevampi osapuoli. Jukurit kaatui 1-0. Ainekset paljon isompiin lukuihin oli, mutta 3 pistettä oli tärkein.Tehoja hiukka lisää, niin kaikki voitetaan.Kups hoiti vähän huonommallakin pelillä Hakan 1-0. Näyttää kokonaisuutena erittäin mukavalta! Tänään Jyväskylässä sitten kova vääntö. Tasurista on melkein lähdettävä. 2-2 ei liene kaukana.

    • huonosti_menee

      Ei ole KalPan loppukausi helppo:

      la 18.02.2017 17.00 JYP - KalPa
      to 23.02.2017 18.30 KalPa - Lukko
      la 25.02.2017 17.00 KalPa - Kärpät
      to 02.03.2017 18.30 JYP - KalPa
      la 04.03.2017 17.00 KalPa - SaiPa
      ti 07.03.2017 18.30 Sport - KalPa
      ke 08.03.2017 18.30 Ässät - KalPa
      la 11.03.2017 17.00 KalPa - Sport
      ma 13.03.2017 18.30 Lukko - KalPa

      Kaksi kertaa JYP, Lukko, Sport ja kerran Kärpät, SaiPa, Ässät.

      Ei noista montaa pistettä tule. KalPa - JYP on nyt 98 - 82, eli JYP peleistä pitäisi raapia pisteitä muutoin JYP kolkuttelee kantapäille. Mutta JYP on hankala voitettava kotona..

      KalPan piste-ennätys on 115 joten tarvittaisiin 6 voittoa 18 pistettä.

      • KalPa_hyytyy

        Kyllä JYP menee KalPan ohi kolmanneksi - valitettavasti. Tämän illan HPK - TPS ottelusta riippuu tipahtaako KalPa viidenneksi.

        Eli onko tuleva tanssipari KalPa - HPK vai HPK - KalPa?


    • LätkäKene16-17

      KalPa sulaa kuin lumiukko keväällä. JYP - KalPa 5 - 1 Tästä alkoi KalPan alamäki.

      Kilpeläinen maalilla imuroi kaikki kiekot sisään. Ei tietoakaan eilisestä nollapelistä.

    • Jahas...LätkäKene16-17 rekisteröimättömän nimimerkin itselleen kaapannut ketale on lähtenyt taas tunkkaisesta kolostaan liikkeelle ja yrittää esiintyä LätkäKenenä. Tsot, tsot...tuhmaa! On vain yksi LätkäKene, ja se olen minä. Virhe oli tietysti aloittaa syksyllä rekisteröimättömällä nikillä, mutta eipä käynyt mielessäkään, että joku sen kaappaa härskisti! Mutta niinhän se on, että parhaimpia aina kopioidaan. Yrittää sitä voi, mutta ei koskaan onnistu toisen esittäminen...lisäksi se on eettisesti väärin, mutta eihän nämä paskiaiset sellaista asiaa ymmärrä, koska aivot on tinnerillä tai muulla kamalla liotettu jo aikaa sitten olemattomiin...
      Mutta pääasiaan sitten eli KalPan viimeaikaisiin otteisiin. Kuten tunnettua, KalPa:lla on lähes poikkeuksetta kevätkausi aina ollut Liigassa vaikea. Tämäkään kevät ei tee poikkeusta. Pleijareihin toki mennään, toisin kuin vielä ennen kauden alkua ounastelin. Valitettavasti vain vaikuttaa siltä, että KalPa:n osalta pleijari kierros päättyy yhteen ottelusarjaan. KalPa saa mahdollisesti pleijarivastustajakseen joko HPK:n tai JYP:in , ja se on sitten hyvää yötä KalPa!

    • k423

      No niin. Miksi ette puhu, että Tapparakin on hävinnyt pelejä ja poikkeuksetta muut kärkijoukkueet, Jyppiä lukuunottamatta. Hätä ei ole tämän näköinen. Ei muutes hyydytä. Sarjan loppuohjelmasta voin sanoa, ettei kyllä ole vaikeampi kuin muillakaan. Helppoja pelejä ei ole kenelläkään. Pleijareissa on minkään joukkueen turha tuudittautua helppoihin vastustajiin. Hyvät esimerkit runkosarjasta löytyy Lappeenrannasta ja Kouvolasta ja Raumalta.Tähdet myyty, mutta peli sen kun paranee. Jypin hyvä iskukyky oli jo tiedossa kauden alkaessa. Ei tarvitse kuin katsoa paperilla joukkuetta, niin täytyy todeta, että kovahan se on. Väitän, että Jyppi tulee olemaan eräs pahimmista vastustajista kenelle vaan. Mutta me pärjätään. Tuli vastaan kuka vaan, niin jatkoon mennään. Lukko kaatuu 4-0 torstaina. Nyt täysillä kannustus päälle, niin se tarttuu myös muihin! Vielä on sauma vaikka toiseen tilaan runkosarjassa. Kalpa tuomittiin kauden alkaessa aivan häntäpäähän asiantuntijoiden toimesta. Osa faneistakin lähti tähän "asiantuntijoiden" hölmöilyyn mukaan. Hifk oli jo ennen kauden alkua mestari. Missäs menee nyt? En ymmärrä mihin "asiantuntijat" perustivat moisen väitteen. Paperilla Hifk on aivan tavallinen porukka. Rehellisesti täytyy sanoa, että Jyppiä en toivoisi Kalpalle vastustajaksi, mutta kaikki muu käy. Jyp voidaan kohdata finaalissa, joihin meillä lienee kotietu. Ei muuta kuin kaasu pohjaan! Kävin just tankilla, joten ei bensakaan lopu. Koko Kalpa perheelle mukavaa ja pitkää kevättä!Oikealle Kenellekin toivon edes hieman positiivisuutta lisää! Hänellekin pitkää pleijarikevättä Kalpan matkassa.
      Varoitus muille joukkueille: KUOPION LEICESTER TULEE JA KOVAA!!!!

    • k423

      Siitä jo pitkään toitottamastani kilpapelaamis joukkueesta on netti is:ssä juttu. Siellä liikkuu miljardit. Tässä pitäisi nopeasti hypätä kelkkaan mukaan. Kups ja Kalpa voisivat laittaa vaikka yhteisen joukkueen. Sjk muistaakseni jo laittoi joukkueen ja me voitais tulla mukaan kakkosena. Tai siis kolmosena.Hifk:lla on joukkue.Siinä mielessä Hifk voisi toimia esimerkkinä.

    • vittu_mitä_paskaa

      KalPan alamäki jatkuu. Onkohan Pekka Virta jo hankkinut asunnon Raumalta?

      KalPa - Lukko 1 - 2

    • Kovin on märkää KalPa:n "maalitykkien" ruuti nyt. Ei tule kunnon kanuunalaukausta, joka johtaisi maaliin, vaan tulee tussaus joka menee vastustajan maalin ohi tai päin vastustajan molaria tai kenttäpelaajaa. Ylivoimapelikin on nykyisellään em.tilanteesta johtuen aivan surkeaa. Kevään tulemisen varma merkki on, että KalPa:n pelaajien kädet alkavat vapisemaan ja hikoilemaan kun syöttö tulee omaan mailaan ja pitäisi harkita lätkän siirtämistä vastustajan verkkoon. Jokin kumma KalPa:ssa riivaa, kun ei saada tulosta aikaan keväällä. Konkreettisena esimerkkinä tästä on 28-liigakauden aikana nolla (0) mestaruutta, yksi (1) hopea ja yksi(1)prinssi. KalPa on sarja rupusakkia yhdessä Saipan ja Pelicansin kanssa tässä suhteessa, siis joukkueissa jotka ovat olleet Liigan vakijoukkueita jo vuosikymmeniä. Huonolta näyttää tilanne tänäkin keväänä. Maalitykkien pitäisi saada ruutinsa kuivumaan nopsaan (Nopsakulman kautta?)tai muuten pleijarit loppuu kovin lyhykäiseen.

      • Junnooo

        Mielenkiintoinen tuo laukaisukartta:
        http://liiga.fi/ottelut/2016-2017/runkosarja/4543/seuranta/

        Laukaukset KalPalle 70 - 33
        31 ohi ja 35 torjuttu

        Ei ole KalPan pelaajilla sihti kohdallaan, jos puolet menee ohi. Miksei Godlaa voisi peluuttaa välillä, jos on ensi vuoden ykkösmaalivahti. Kilpeläiselle tuntuu menevän helposti sisään. Tämäkin peli olisi voitettu jos Godla olisi ollut maalilla.


        PS. Mitä yhteistä on KalPalla ja lumiukolla?


      • KalPa_sulaa

        Tänään sitten kotona Puolen Suomen joukkue Kärpät. Pisteitä ei tule taaskaan. Lyytinen lahjoittaa tulevalle joukkueelle pari maalia. Tulevia Lukon pelaajia ei kiinnosta pelata. Kunhan KalPa surfailee kentällä. Kärpät vielä havittelee kuuden joukkoon joten 3 pistettä ovat tärkeitä. Voi tulla rumatkin luvut.

        KalPa - Kärpät 1 - 5


      • kalpaeisula

        oot sinä sekasi. kotietu on jo varmistettu ja jostaki kuuden joukosta mussutat.


    • k423

      No pojat pojat, siellä oli monari... Pelin henki oli selvä, Kalpa vei ihan pystyyn peliä. Kärpiltä hienot pisteet. Kohta alkaa tosi pelit . Kiekot menee häkkiin. Tulee upeita ylämummoja!Mitään hätää ei ole, uskokaa pois!!! Tankkasin just taas lisää lentobensaa ja sitä kyllä riittää. Päätyyn mennään niin että kolisee. Uskokoon negatiivisten puheita Ken tahtoo. Lumet sulaa, mutta Kalpa EI!!! Seuraavaksi torstaina Jyp Jyväskylä. Sieltä otetaan 2 pojoa, mahdollisesti 3. Kovaa vääntöä luvassa. Sen jälkeen Saipa Kuopios ja siinä ropsahtaakin sitten murskat. 7-0. No, ehkä 6-0. Hienoa Kalpa, eikä kovin kauaa mene kun Kups rupeaa napsimaan voittoja veikkausliigassa. Muuten, mestaruus tulee sieltäkin! on tämä sitten MUKAVAA!!!!

    • k423

      Kuinka moni teistä negatiivisista on kirjoitellut, että Tappara sulaa, kun joukkue hävisi pelin. Tai sama Tps:n kohdalla. Niin kauan kun saadaan tilanteita ja hallitaan peliä ei ole mitään hätää. Tarvittavat maalit tulee. Se nyt vaan on niin, ettei aina mene maaliin vaikka kuinka hallitsisi peliä. Kalpalla on sarjatilanne hyvä. Play offit on varmoja. Riskejä pitääkin välttää tässä vaiheessa kautta, ettei tule loukkaantumisia. Siihen meillä ei ole varaa. Realistisesti puhuen näen vain hurjan loukkaantumissuman esteenä Kalpan menestymiselle. Lukko peli oli vain yksi esimerkki siitä, ettei aina uppoa. Pelin hallinta kalpalle 100-0. Play offseihin haluavat joukkueet vain joutuvat joka peliin lataamaan kaiken täysillä peliin. Lukon veskarilla huippu päivä, Kalpalla ei. Kaikki kunnia Lukolle voitosta! Kärppä peli oli taas edelleen Kalpalta hyvä. Viimeinen erä oli tiukka, muuten Kalpa hallitsi peliä. Ei Suikkanen suotta sanonut, ettei ole parempaa peliä nähnyt liigassa, mitä Kalpa pelasi. Tässä vaiheessa kautta järkevä riskien hallinta(loukkaantumiset) on Kalpalle ainoa tie. Yksi Kalpan etuja on joukkueen tasaisuus. Heikkoja lenkkejä ei ole. Superstarojakaan ei ole paljon. Ratkaisijoita löytyy joka kenttään. Joukkue pelaa sydämellään ja sillä asenteella voidaan voittaa paljon. Kapanen, Virta kaksikolla riittää ylläreitä vastustajien varalle tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siitäkään menestyminen ei jää kiinni. Taitaa nyt olla vain asenteessa vikaa näillä negatiivisilla ihmisillä. Salami Kupsissa on muuten hyvä esimerkki pelaajasta, jolla on asenne kohdallaan. Mies suorastaan pursuaa halusta tehdä maaleja ja voittaa. Se asenne tarttuu kaikkiin muihinkin pelaajiin. Nimekkäin joukkue Kups ei ole, mutta asenne on 10 plus plus. Sillä mennään mestaruuteen. Joukkue on lisäksi kasattu hyvin. löytyy nopeutta, taitoa ja ennen kaikkea halua voittaa. Täydellinen keitos saadaan, kunhan me fanit vielä korjaamme asenteemme ja haluamme voittaa. Uskokaa pois: Hyvä tästä tulee!!!

      • valitse_nimimerkki_

        Jep. Kärpät - JYP 2 - 1 Säilyi vielä hajurako.

        3. KalPa 54 25 18 11 8 144 123 101
        4. JYP 55 24 17 14 8 141 112 97

        Torstaina on sitten kuuden pisteen ottelu. KalPa ei ole pelannut tällä viikolla ja aiemmin ollut näissä peleissä huono. JyP vie ottelun 4 - 1


    • k423

      Ei vie! Tasainen vääntö tulee. 2-2 ja Kalpa ottaa 2 pojoa, mahdollisesti voittaa pelin 2-3. Vertasin just Jypin, Kalpan, Tpsn ja Hpkn loppuohjelmia, niin Kalpa pelaa 2 kertaa sportia vastaan, kerran saipaa,Ässiä ja Lukkoa vastaan. pahin peli etukäteen ajateltuna on tämä Jyp peli. Meidän etu kuitenkin Jyppiä vastaan on 4 pisteen kaula ja yksi peli vähemmän pelattuna. Jypillä Kalpan lisäksi Sport, paha peli Jukureita vastaan, Kookoo ja Hifk. Tpsää kun ajatellaan, niin Tappara, Kärpät, Ilves ja ässät ja miksei myös Pelsut vieraissa pahoja pelejä noin etukäteen. Hpk:lla Ässät, Kärpät ja Tappara. Peli kuitenkin vähemmän jäljellä kuin meillä. Toiseen sijaan meillä huikean hyvä sauma. Tosin, niin kuin aiemmin totesin, niin helppoja läpihuutopelejä ei ole. Jos joukkue suorittaa normi pelin, niin suurin osa meidän peleistä on meidän. Tappara vie runkosarjan, mikä ei tuolla materiaalilla ole mikään yllätys. Se on aivan ansaittu voitto. Kunnia Tapparalle! Kakkossijasta tuleekin kova vääntö. Veikkaan, että ollaan kakkosia, Jyppi kolmonen ja Tps nelonen runkosarjan jälkeen. Tepsillä 2 kotipeliä ja 4 vieraspeliä. No, jännää on joka tapauksessa, kävi miten kävi. Jokatapauksessa Kalpa on näyttänyt kaikille asiantuntijoille pitkän nenän. Vaikka oltaisiin neljänsiä runkosarjan jälkeen, niin loistavasti on meidän jengi pelannut. loppurutistus vielä ennen pleijareita ja niissä täysi höyry päälle, niin hyvä tulee. Kävin muuten Kene just taas tankkaamassa!

      • Kylmää_kyytiä

        Miten suu nyt pannaan? Ensimmäisen erän jälkeen JyP - KalPa 3 - 0
        Ja kylmä kyyti jatkuu 4 - 0 Päättyykö peli JyP - KalPa 10 - 0 ??

        KalPalle sattui huono lohko:

        "Runkosarjassa joukkueet jaetaan viiteen kolmen seuran lohkoon. Lohkot muodostavat HIFK, HPK ja Kärpät; Pelicans, KooKoo ja SaiPa; Ilves, Tappara ja Sport; Jukurit, JYP ja KalPa sekä Lukko, TPS ja Ässät. Jokainen joukkue kohtaa kunkin lohkotoverinsa kuusi kertaa – kolmesti kotikentällä, kolmesti vieraskentällä."
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jääkiekon_SM-liigakausi_2016–2017

        KalPa jäi omassa lohkossaan viimeiseksi. Turpiin tuli Jukureilta, että JyPiltä.


      • Kylmää_kyytiä

        Espoo Bluesin tippuminen aiheutti tuon lohkojaon. Muuten olsi pelattu neljä ottelua. Kaksi kotona ja kaksi vieraissa.


    • k423

      No niin. Jyp voitti 5-3. Se oli se paha peli, kuten pelkäsinkin. Saipa kaatuikin sitten puhtaasti 6-0. Ai miten suu pannaan? No tietysti hymyillään aurinkoisesti!luotetaan entistä enemmän tulevaan mestariin eli Kalpaan! Juna menee eteenpäin tasaisen varmasti. Seuraavaksi pari kertaa Sportti nurin ja Tepsille pari huonompaa peliä, niin ollaan kakkosia. Pleijareissa tosin pitää vaan voittaa kaikki eli toisaalta aivan sama ollaanko kakkosia, kolmosia tai nelosia. Kotietu on vaan pidemmälle, jos päästään hopealle. Se on tietysti iso asia.HEI POJAT!! KALPA EI HYYDY, kuten luulette. Kävin just taas tankilla!

      • Takarivintupla

        KalPa ei hyydy! On alkanut uusi aikakausi joka kestää. Ja kausi 17-18 tuo Yhden suurista ja harvoista legendoista , Sami Kapasen päävalmentajaksi. Se on asia joka kannattaa muistaa , Sami Kapanen osaa kohdata ihmisen, pelaajan, urheilijan. Älykäs ihminen joka omaa myös psykologian. Ihmisen kohtaaminen on vaikea laji, sen hän osaa.
        Ei epäilyksen häivää tulevaisuuden yllä. Kalpa kestää .
        Pekka Virta on tehnyt hyvää työtä valmentajana, sitä ei pidä unohtaa!!!!!


    • Mihinkäs tuo toteamus että "KalPa ei hyydy" oikein perustuu? Kenties ylioptimismiin? Tietysti on hyvä että fanit pitävät KalPa:n lippua korkealla, mutta ääliömäisiin pilvilinnojen rakentamiseen KalPa:n pleijarikierroksen menestymisestä mitalisijoituksineen on turha alkaa pitää tapahtuvana totuutena tänä(kään) vuotena. KalPa on 28 Liigakautensa aikana vain kolmesti(3) yltänyt mitalisijalle. KalPa siis pettää käytännössä aina kevään ratkaisupeleissä. Mitenkäs nyt pärjäisi paremmin kun ei ole paremmillakaan rostereilla aiemmin pärjännyt, mestaruus on aina kiertänyt Kuopiota? KalPa on pelannut odotettua paremman runkosarjan, se on myönnettävä. KalPa:n pelaajamateriaali on kuitenkin ohut kauden ratkaisuotteluihin. KalPa:n vahvimmilla haastajilla on rostereissaan enemmän leveyttä ja syvyyttä kaikilla osa-alueilla: Tappara, Jyp, TPS, HPK...Hienoa, että KalPa pääsee pleijareihin, mutta ensimmäiseen KalPa:n pelaamaan ottelupariin se tulee(valitettavasti) jäämään.
      Mitä tulee Sami Kapaseen päävalmentajana, miehen taidot nähdään ensi kevääseen mennessä. Ilman KalPa:n surkeaa taloudellista tilannetta Sami Kapasta ei olisi valittu päävalmentajaksi. Se, että on ollut hyvä pelaaja aikoinaan ei tee Kapasesta automaattisesti hyvää Liigaseuran päävalmentajaa.
      Ja se ei myöskään auta, jos faneilla on tankki täynnä, mutta Liiga KalPa:n pelaajilla moottori alkaa yskimään bensan puutteesta...

      • Takarivintupla

        Lupaan sulle sen. Kapasen Samin henki on vahva. Tulee olemaan huippuvalmentaja liigassa. Hänellä on älyä ja sydäntä. Tietämystä ja pää kunnossa. Näen hänessä samaa kuin Erkka Westerlundissa. Kapanen on ollut useiden huippuvalmentajien alaisuudessa. Hän on koko uransa ajan ammentanut niistä kohtaamisista itseensä kaiken oleellisen. Olen seurannut Samia IFK ajoista lähtien. Nyt tulee näyttämään että on huippuvalmentaja. Ja moni nuori haluaa Samin valmennettavaksi. Samoin löytyy vanhempia veteraaneja jotka haluavat pelaajana pelata uransa parasta kiekkoa hänen alaisuudessaan.

        Kene on härski mutta hauska kirjoittaja.


    • ennen_oli_ennen

      Lätkäkene se jaksaa olla mielensä pahoittaja. On kuin Aino Inkeri Ankeinen.

    • LätkäKene lyö vaan faktat pöytään, eikä unelmoi mahdottomia.

    • k423

      Kene se on vaan negatiivisista negatiivisin. Tuolla asenteella ei koskaan saavuta mitään. Sanonta historia toistaa itseään ei välttämättä toimikaan nyt Kalpan otteissa. Se, että ei hyydy perustuu vaan loistavaan kiekkojoukkueeseen.Ei hyydy! Kalpalla on riittävästi leveyttä ja taitoa. Isoja loukkaantumissumia ei ainakaan vielä ole tullut. Maajoukkue pelit verottivat osasta kautta jonkun verran. Supertähtiä ei paljon ole, mutta ei niitä kaivatakaan. Peli kulkee hienosti ja maalipaikkoja syntyy paljon. Tehot kyllä paranee vielä. Tähän se perustuu. Kalpalla oli esim. Saipaa vastaan 91 laukausta. Tiukoissa peleissä esim. Jyppiä vastaan ollaan oltu vähintäänkin yhtä hyviä kenttätapahtumissa. Sami Kapanen tulee olemaan loistava valinta ja käy hyvin Kalpan taloudelliseen tilanteeseenkin.Siinä on kaveri, joka ymmärtää pelin ja kokemusta löytyy vaikka muille jakaa. Uskon, että varsinkin nuoremmille pelaajille pystyy antamaan paljon. Monikaan ei uskonut Kalpan mahdollisuuksiin kauden alussa. Kenekin lyttäsi 11 sta. On teidän pakko myöntää, että olette olleet karkeasti väärässä. Nyt vielä 2 Keneä, jotkä kylvävät negaa. Sanoppa yksikin syy miksi nyt alkaisin epäilemään Kalpan mahdollisuuksia.Syyksi ei riitä historia, sillä joukkue on täysin muuttunut aikaisemmista kausista.Kalpa jyrää mestariksi tänä vuonna ja siitä alkaa uusi aikakausi, joka tuo Kuopiolaiselle urheilulle niitä kaivattuja mitaleita ja paljon. Sama tulee myös futiksen puolella. Kupsin otteissa omistajaporrasta myöten huokuu halu voittaa. Joukkueeseen ollaan satsattu ja menestystä tulee.Ilvestä vastaan tulee tiukempi peli, mutta Kups voittaa 1-3.Menestysrikkaita päiviä kaikille, myös Keneille!On teidänkin aika muuttua ja nähdä asioita edes hiukan positiivisemmin!

    • Sokea_reetta

      Taas joku sokea suunnitellut otteluohjelman:

      ti 07.03.2017 18.30 Sport - KalPa
      ke 08.03.2017 18.30 Ässät - KalPa
      la 11.03.2017 17.00 KalPa - Sport
      ma 13.03.2017 18.30 Lukko - KalPa

      Huomenna ottelu Porissa. Paluu Kuopioon ja sitten maanantaiksi takaisin länsirannikolle naapurikylään Raumalle.

      Porista Raumalle 51 kilometriä, mutta koukataan varmuuden vuoksi Kuopion kautta 880 kilometriä.

    • LätkäKene ei ole negatiivisista negatiivisin. LätkäKene ajattelee KalPa:n mahdollisuuksia pleijareissa järjellä, eikä tunteella niin kuin herrat(?) nimimerkeillä "takarivintupla" ja "k423 (mikähän tämäkin kirjain- ja numeroyhdistelmä oikein on?). Kyseiset KalPa-fanit ovat kylläkin liikuttavan varmoja KalPa:n kaikkivoipaisuudesta, mitä tulee sen mahdollisuuksiin Liigassa tänä keväänä, ja tulevaisuudessakin, sekä Sami Kapasen lähes yliluonnollisita kyvyistä toimia menestyksellisesti KalPa:n päävalmentajana tulevasta kaudesta lähtien ilmeisesti hamaan tulevaisuuteen asti, jos seuran taloudellinen tilanne ei anna mahdollisuutta ihan lähivuosina (huonolta näyttää kyllä tämä asia!) palkata parempaa/osaavampaa kipparia Liiga KalPa-paatille. Tämä (ylimaallinen optimismi) heille hardcore KalPa-faneina suotakoon. LätkäKene ja edellä mainitut KalPa fanit me emme valitettavasti ole tässä KalPa-keskustelussa ihan "samalla sivulla". Faneina he odottavat KalPa:ta jopa sen nykyiseen tasoon nähden yli-inhimillisiä otteita joiden avulla ainoastaan ja vain nykyinen KalPa rosteri pystyisi saavuttamaan loppuottelupaikan, mestaruuden voittamisesta nyt puhumattakaan. It's not gonna happend! Loppuottelussa pelaavat Tappara ja JYP. Pronssiottelussa HPK ja Ässät. KalPa lentää kesälomalle ensimmäisellä pleijarikierroksellaan sorruttuaan tehottomaan nyhjäykseen niin viisikkopelissä kuin ylivoimassa. Godla joutuu toimimaan ykkösvahtina, koska Kilpeläinen paskoo (peli) housuihinsa aina kevään ratkaisupelien aikaan.
      Tämäkö on muka negatiivista asennetta KalPa:aa kohtaan? Jos ei usko KalPa:n mestaruus mahdollisuuksiin on siis negatiivisista negatiivisin??
      Ei, vaan tämä on faktaa, jota ylioptimismin sumussa vaeltavat KalPa-fanit eivät halua ymmärtää/tajuta. Eikä heidän toisaalta tarvitsekaan, koska fanius ja realismi eivät kulje käsi kädessä kuten rakastavaiset, vaan perustuu pilvilinnojen rakentamiseen ja ennen kaikkea...niin, ylioptimismiin jolle ei ole faktapohjaa, vaan ainoastaan heppoista toivepohjaa.

    • hohhoijaa_

      LätkäKenen kannattaisi siirtyä vaikka katselemaan maalin kuivumista jääkiekon sijaan. Miksi kiduttaa itseä näillä KalPa puheilla. Oletko masokisti?

      Ainiin montako mestaruutta ja mitalia SaiPalla on?
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Saimaan_Pallo

      SaiPa fanit pysyvät joukkueen takana myötä ja vastamäessä:
      "Jääkiekon SM-liigan lappeenrantalaisjoukkue SaiPa on joutunut vuosien varrella ottamaan vastaan ne kaikkein kitkerimmätkin palautteet, kun peli ei ole kulkenut. Fanitkin ovat välillä vähentyneet, mutta uskollisimmat fanit ovat pysyneet"
      http://yle.fi/uutiset/3-7072563

    • LätkäKene ei ole masokisti. Ei myöskään Kalpa-fani, mutta seuraa mielenkiinnolla KalPa:n pelejä. LätkäKene on seurannut KalPa:n taaperrusta eri sarjatasoilla 1970-luvun puolesta välistä lähtien. Joten, jonkinlaista perspektiiviä KalPa:n tekemisten arviointiin löytyy...

    • Paskat_tuomarit

      Millähän nuo on lahjottu? Kiekko ei käynyt maalissa ja Sportille maali. Samanlainen haamumaali kuin Tampereella. KalPa teki maalin ja ei hyväksytty. No ei ihme, kun Timo Favorin on kentällä. Opaskoira unohtunut kotiin.

    • k423

      Kenen 11. sija ei nyt mennyt ihan oikein. Jos nyt ollaan sarjakakkosia ja koko kausi pelattu loistavasti, niin eikö siinä perustetta odottaa vaikka mitä! Kalpa on loistava! Kapanen on loistava! Tulokset puhukoot puolestaan. Kalpa menee pitkälle. Tänään 3 pojoa Vaasasta ja huomenna Porista! Kupsille tuli tappio 2-1. Salami näki punaista 35 minuutilla. Hienosti kuitenkin Kups maalasi miesalivoimalla.Ilvekselle kaikki kunnia voitosta. Ei selitellä mitään, oli tänään maalin verran parempi.
      En näe mitään syytä alkaa levittämään julkisesti Kalpan putoamista pleijareista. Ei ole Kenetkään osanneet mitään todellista syytä esittää. Puhutaan sittenkin vain Aidosta Lätkäkenestä. Kukaan ei epäile tieto taito tasoasi ja muuta kokemusta, mutta positiivisuus puuttuu täysin. Tiesitkö, että asiat voivat muuttua? Nyt on jotain Kuopiolaisissa seuroissa ilmapiirissä, mitä ei ennen ole ainakaan näin suuressa määrin ollut. Halua voittaa ja menestyä. seurat, varsinkin Kups on tehnyt isoja satsauksia. Kyllä jatkuva, innokas työnteko ja satsaus alkaa tuottaa myös tulosta, joka rintamalla.
      Padan kanssa tulee tiukka peli, mutta Kalpalle 3-5. Sportti kaatuu sitten Kuopiossa 6-2.Vikassa pelissä Raumalla lukko menee täysin lukkoon: 1-6. 116 pojoa runkosarjassa on minun veikkaus Kalpalle. Katsotaan mikä toteutuu. Mestaruuteen meillä on aivan täysi sauma. Tosin vaatii kaiken onnistumista 110 prosenttisesti. Pronssi tai hopeakin olisi loistava saavutus. Itsessään runkosarjan toinen tilakin on aivan loistavaa. Nälkä kasvaa syödessä. Tätä herkkua kyllä jaksetaan syödä vaikka kuinka paljon. Onpa huikean jännät pleijarit edessä.

    • Noh...lähiviikot tulevat näyttämään kuinka KalPa:lle käy pleijareissa. Jatkuuko tulokseton nyhjääminen ja aikainen putoaminen kuten LätkäKene ennustaa, ja joka on lähes poikkeuksetta ollut KalPa:n kohtalo pleijareissa, vai voittaako pilvilinnoja rakentavien KalPa-fanien toive mitalipeleihin pääsystä, ja jopa mestaruus. Tietenkään minulla ei ole mitään sitä vastaan että KalPa menee mahdollisimman pitkälle. En ole KalPa vihaaja, vaikka kriittisesti suhtaudun KalPa:n pelaamiseen ja toimintaan ylipäätään.
      Mitkään järjelliset perusteet eivät vain tällä hetkellä tue skenaariota, että KalPa:lla olisi mahdollisuus pärjätä pleijareissa: Paljon parempia joukkueita on sarjassa, jotka ovat rutinoitunert pelaamaan hyvää pleikkarilätkää. KalPa on taasen aina pettänyt pleijarivaiheessa. En näe sellaisia ratkaisupelaajia nykyisessä KalPa-rosterissa jotka voisivat muuttaa tämän tilanteen. Kuinka monta Liigamestaria löytyy nykyisestä KalPa rosterista? Niin...ei kovinkaan montaa...

    • Vaihda_joukkuetta

      Mikahan pakkomielle LätkäKenellä on toistaa tuota KalPa ei ole voittanut, KalPa ei ole voittanut, KalPa ei ole voittanut, On kuin rikkinäinen äänilevy joka on jäänyt pyörimään paikolleen.

      Liigassa puolet joukkueista ei ole voittanut mestaruutta tai NHL:ssä on useampi joukkue joka ei ole voittanut Stanley Cupia.

      • Takarivintupla

        Kene on vastarannan kiiski ihan periaatteesta. Kalpa ei hyydy!


    • uusi_joukkue

      LätkäKenelle sopiva joukkue olisi Rauman Lukko. RTK:n rahoilla joka vuosi kasataan "huippujoukkue", mutta tulosta ei tule. Viimeinen mestaruus on vuodelta 1963. Kaikkihan muistavat Lukon kauden 2009-2010 sulamisen.

    • Pitää paikkaansa, että Lukko on vain kerran voittanut Mestaruuden, 1963. Tosin KalPa ei ole voittanut sitä ensimmäistäkään kertaa. Lisäksi Lukolla on kolme SM hopeaa(KalPa:lla yksi) ja kuusi SM pronssia (KalPa:lla yksi). Niin, että kumpikohan joukkue on saanut "valmiimpaa aikaiseksi"? KalPa:n "sulamiset" sitävastoin pleijareissa ovat jo aivan legendaarista luokkaa verrattuna Lukkoon tai mihin muuhun joukkueeseen tahansa Liigassa.
      LätkäKene vain toteaa faktan: KalPa:sta ei ole ollut Mestaruuden voittajaksi. Joillekin tämä fakta on liian vaikeaa niellä ja mieltää?
      Liigassa suurin osa joukkueista on voittanut ainakin kerran Mestaruuden. Ainoastaan KalPa, Pelicans ja Saipa ovat jääneet ilman Mestaruutta. Viimevuosina Liigaan nousseilta joukkueilta ei voida kohtuudella odottaakaan, että heillä olisi Mestaruus voitettuna, joten heitä en laske KalPa:n, Pelicansin ja Saipan kaltaiseen Liigan rupusakkiin. Kuinkas he (Liigatulokkaat) olisivat voineet voittaakaan, kun KalPakaan ei ole voittanut 28.liigakauteenkaan??

      • takarivintupla

        Tulee kevät vielä jä toivottavasti olet torilla eturivissä juhlimassa joukkuetta. Pistä nimimerkki selkään niin sanotaan reilusti käsipäivää. KalPa ei taivu!


      • Faktaa_

      • takarivintupla

        On vain tulevaisuus,taakse ei kannata katsoa . Kalpa kestää ja liike riittää päätyyn asti.


    • k423

      Veikkaukseni Kalpan runkosarjan pisteistä menivät myttyseen. Hävittiin padalle 2-1. Hätää ei ole, sillä oltiin selvästi pelin hallitsevampi osapuoli. Maalit tulevat kyllä. hienoa, kun on tullut paljon positiivisia kirjoituksia negan sijaan. Tulee huikea loppu sarjalle. Jypillä, Kalpalla ja Tepsillä kaikilla sauma kakkospaikkaan.Kalpan sivuilla oli, että pleijarilippuja myyty ennätysmäärä. Aivan huikean hienoa! Muista pleijarijoukkueista Ilves tuntuisi olevan aika vankasti kiinni pleijareissa. Mitenkäs luulette "asiantuntijoiden" varman mestarin Hifkin pleijarit? Parantaako peliä vai jatkuuko sama taaperrus kuin koko kauden?Entäs Kirvesrinnat? Jatkuuko huikea lento vai...? Entäs Jyp?Tps jne. laittakaapa ennakkoarvailujanne. Itse pysyn vakaasti Kalpan linjoilla.Ei hyydy!

      • takarivintupla

        IFK on henkisessä jumissa joka on pistänyt pelaajien päät lopulliseen umpisolmuun. Ohi on! Kirvesrinnat porskuttaa, mutta jos ja jos nyt kovana ihmisiä riivaama flunssa tavoittaa pukukopin, ovat lirissä. Kuten muutkin joukkueet. Jypillä on hurmos päällä. Joukkue pelaa Marko Virtaselle. Antaa kaikkensa. Mutta ei tule riittämään. Turussa tullaan huomaamaan kuinka vaikea laji on lätkä.
        Uskon Kalpaan, Virtaan ja Kapaseen. Bensaa ja potkua riittää. Ei epäilystäkään!!


    • Tappara ja JYP ovat todennäköisimmät finaalikandidaatit. Myös TPS, HPK, Kärpät ja jopa Pelicans ovat kevään mitali ehdokkaita. KalPa:lle käy taas valitettavasti KalPaten. KalPa on viimeaikoina pelannut hyvin heikompia vastustajiaan vastaan, mutta on ollut lirissä omantasoistensa kanssa. KalPa:n pelityyli on sellainen, että taitava vastustaja lyö sen helposti hajalle ja kipsiin, kuten eilinen peli Ässiä vastaan asian karulla tavalla osoitti. Kun KalPa:n kiekollinen peli saadaan sekaisin, alkaa KalPa:n nyhjäävä kiekottelu kulmissa ja toivotaan toivotaan - laukaukset kaukaa vastustajan maalista. Näillä eväillä ei tulosta synny. Suurin osa maaleista tehdään niin, että saadaan vastustajan maalivahti sivuttaisliikkeeseen, jolloin usein (kahdella) hyökkääjällä (hyökätessä) on vastassa tyhjäkulma maalissa johon tuikata kiekko. KalPa voi laukoa kohti maalia vaikka sata kertaa ottelussa, mutta jos todelliset maalipaikat ovat kortilla ja tehottomuus vaivaa, niin KalPa tekee perinteiset KalPa:t eli painuu häntä koipien välissä tappion katkera kaikki suussaan ottelun jälkeen pukukoppiinsa itkemään hävittyä peliä. Pleijareissa KalPa:lla ei ole varaa tehottomuuteen viisikkopelissä tai ylivoimalla. Ei ole, mutta tehottomuuteen KalPa:n peli tulee kaatumaan jo ensimmäisellä pleijarikierroksellaan. Ei tarvitse olla meedio nähdäkseen tämän asian jo ennakolta.

    • Ässät_tulee

      Vituix män. Kaikki nuo turhat pistemenetykset Ilvekselle, Lukolle ja muille häntäpään joukkueille.

      Muuten KalPa olisi ollut runkosarjan toinen. Etenkin:

      08.12.2016 18.30 KalPa - Ilves 0-4
      23.02.2017 18.30 KalPa - Lukko 1-2

    • k423

      Kärkiporukat hoitelivat hommansa. Jännäksi menee. Kalpa porskuttaa. Tehoja on löytynyt hyvin.Vika kierroksella Lukko nurin ja vähintään kolmas sija. Ei ole Tps llä helppo peli. Kalpa on kakkosena. Jyp kolmas ja Tps neljäs pysyy veikkauksenani. Pleijareissa mennään pitkälle. Tämän päivän IS:ssä oli "asiantuntijan" kirjoitus, ettei Hjk löydä vastusta Suomesta. Sitä kyllä suuresti epäilen. Tämä on taas tätä.Stadi, stadi ja stadi. Kups ainakin pystyy lyömään kampoihin aivan varmasti. Ilves, Vps,Sjk vain muutamia mainitakseni, pystyvät Hjk n voittamaan.
      Huomasitteko muuten, ettei mestistä saanut pelattua pitkään vetoon kuin suoralla 1x2 merkillä. Kaikki plussat ja tulosvaihtoehdot puuttuivat pelivalikoimista. Aika mielenkiintoista! Jännä nähdä, jääkö pysyväksi käytännöksi mestiksen kohdalla. Jokatapauksessa mukavaa loppuviikkoa kaikille!

    • Jjiggtery64

      Tänä vuonna tulee mestaruus ja kansanjuhla ensimmäisen kerran kuopioon.

      • saasddfdf

        Kansanjuhla?? Mikä on kansanjuhla??? Oletko sekaisin????????????


    • k423

      Kansanjuhla on se, kun Kalpa voittaa kultaa! Kups hävisi Hongalle 2-4. Hongalla pari brassia ja muutenkin kova joukkue. Pari brassia. Tässä heti nähdään tulos, kun hankitaan oikeasta maasta vahvistuksia.Suomen sarjoihin aivan ylivoimaisia pelaajia. Inter voitti eilen Atalannan 7-1 ja 6 maalia teki Interin Argentiinalaiset. Seuraapa mitä tahansa sarjaa, niin Argentiinalaiset, Brasilialaiset ja yleensäkin Etelä-Amerikkalaiset ovat ratkaisijoita.Hjk:n Kolumbialainen, Morelos, voitti viime vuonna maalikuninkuuden. Fifa rankingin kärjessä muistaakseni 4 Etelä-Amerikkalaista joukkuetta seitsemän joukossa. Tämä on sitten faktaa, jonka jokainen epäileväinen voi tarkistella. Huippupelaajia meidän sarjoihimme olisi noissa maissa pilvin pimein. Vaatisi vain pienen ahaa- elämyksen ja lopputulos olisi aivan huippu. Euroopasta Espanja, Italia, Saksa olisivat maita, joista huippuja löytyy. Ongelmana on kuitenkin hinta. Täällä pelaajat ja seurat tiedostavat vahvistuksien arvon, joten suomalaisseurat saavat unohtaa vahvistukset Euroopan maaperältä. No, meillä on Afrikkalaisia ja niillä mennään. Kupsilla on Suomen sarjoihin ihan hyvä joukkue. Vielä ei Euroopassa pärjättäisi tällä joukkueella. Toivottavasti tulevaisuudessa silmät aukeaisivat rahoittajilla ja tulisi se Ahaa-elämys. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

    • Näin_se_menee

      No niin KalPa kaipaa tänään apuja Ässiltä:

      TPS - Ässät
      Jukurit - Pelicans

      Pelicans todennäköisesti voittaa Jukurit ja nousee kuudenneksi 93 pisteellä ohi Ässien, jos Ässät eivät voita TPS:ää.

      No KalPan voitto Lukosta ei ole kirkossa kuulutettu.

      Oletetaan, että TPS, KalPa ja Pelicans voittavat, niin tuleva tanssipari on KalPa - Pelicans?

      1. Tappara 127
      2. TPS 114
      3. KalPa 113
      4- JYP 109
      5- HPK 101
      6. Pelicans 93

      Toisaalta jos KalPa häviää JYP voittaa, niin

      1. Tappara 127
      2. TPS 114
      3. JYP 112
      4- KalPa 110
      5- HPK 101
      6. Pelicans 93

      KalPa - HPK ???

    • k423

      Kolmansia ollaan. Vastaan Pelsut. Pelsut nurin. Näinhän se homma menee! Varokaa ulkomailta tulevia puheluita. Kolmelle lapselleni oli tänään soitettu ja yritetty saada sanomaan sana yes. Jos menee sen sanomaan, niin on kuulemma sitoutunut johonkin sopimukseen. Onneksi olivat katkaisseet puhelut. Pistäkää varoituksen sana kiertämään.

    • meni_miten_meni

      KalPa ei osannut tehdä kuten Ruotsin maajoukkue taktisesti hävitä. Raumalla oli tiedossa HIFK - JYP ottelun tulos. Tai sitten KalPa halusi vastustajaksi mieluummin Pelicansin kuin HPK:n.

      "Peter Forsberg myöntää Ruotsin hävinneen tahallaan matkalla olympiakultaan Torinon olympialaisissa vuonna 2006. "
      http://www.is.fi/jaakiekko/art-2000000460077.html

    • k423

      No niin, nyt on 4 paria tiedossa: ässät-ilves, kärpät-hifk , jyp-hpk ja Kalpa-pelicans. Veikkauksia, ketkä jatkoon. Oma veikkaukseni on: Ilves, Kärpät, Jyp ja Kalpa.

      • takarivintupla

        KalPa jatkaa ja nousukunto niin valmentajilla kuin pelaajilla ja tietysti huoltajilla. Jatkoa luvassa , nyt kirjoitetaan historiaa uusiksi. Tämä on sitä mihin olen uskonut ja tuonnut häpeilemättä julki. Eilinen voitto, osoitti henkiset voimavarat. Niin pelaajilta kuin valmennukselta.
        On vaan jatkettava positiivisella tiellä. Negatiiviset ajatukset vievät energiaa. Kalpa ei taivu!


    • Hyvä että on positiivisia ihmisiä meidän negatiivisten seassa. Pian nähdään kummatko voittavat, positiiviset vai negatiiviset...

      • takarivintupla

        Positiiviset voittaa aina. Aina. Olet Lätkäkene aina tervetullut meidän joukkoihin. Me ymmärrämme elämässä eksyneitä, pidä tämä aina mielessäsi.


    • k423

      tämän päivän Savon Sanomissa oli, että Kups hakee yhteistyötä Zenitin kanssa. Hienoa! vaikkei joukkue Argentiinalainen olekaan, niin suunta on nyt hyvä. Juuri näin mennään eteenpäin ja rakennetaan pohjaa jatkuvalle isolle menestykselle! Hienoa Kups!!!

    • Isolle menestykselle? Mitähän tämä iso menestys oikein on KuPS:in osalta? Kenties menestyksellistä pelaamista Euroopan kentillä? Älä unta näe! Jos HJK:lta ei onnistu menestyksellinen pelaaminen Eurooppalaisia seuroja vastaan, niin kuinka sitten KuPS:ilta, joka sentään on rupusakkijengi verrattuna HJK:n. Pitäkääs nyt jalat ihan tukevasti maan pinnalla ennen kun alatte maalaamaan katteettomia pilvilinnoja KuPS:in menestymisen osalta!
      Yltiöoptimismin levittäminen keskustelupalstoilla on helvetin tyhjänpäivästä ja masentavaa toimintaa järki-ihmisen näkökulmasta katsottuna.

    • k423

      Se on alun rakentamista. Tyhjänpäiväistä ei missään tapauksessa. Suunta on nyt oikea, mutta aikaahan se vie. Ei Hjk ole mikään mittari. Kysyisinkin sinulta Kene, että onko oma kirjoittelusi järkevää vai tyhjänpäiväistä? Onko sinulla mihinkään mitään tavoitteita, vaan onko elämäsi vain aina samaa:ei tästä mitään tule. Kuinka jaksat elää noin?Kun lähdetään oikealle tielle, kaikki on mahdollista, jopa Kuopiossa, vaikka et sitä tietysti uskokaan.No, se ei onneksi riipu sinun mielipiteistäsi. Katsotaan mihin Zenitin kanssa päästään. Seura on ainakin kova ja maineikas. Kuopiossa on nyt lähdetty oikealle tielle ja tehty viisaita asioita. Vielä talouspuolelle lisää vauhtia esim. se tavaratalo systeemi pyörimään, niin Vot! Työtä se tietenkin vaatii mielettömästi ja rohkeita päätöksiä. Nyt pojat ja tytöt näyttää hienolta!

    • k423

      Ai niin, melkein unohdin, että ollaan jo 100000e plussalla. Näin se talouskin alkaa kääntymään. Monen tappiovuoden jälkeen plussalle ja pysyvästi. Näin oli Savon Sanomissa. Tekee sijoittajille hyvää!

    • Noh...viimeiset 4-vuotta KalPa on tehnyt tappiota yhteensä n.2.000.000 miljoonaa euroa, joten jos tänä vuotena tulee kassaan plussaa 100 000 tai vähän enemmän, niin ei se paljoa lämmitä kokonaiskuvassa. Toki sekin parempi kuin tappiota tänäkin vuotena. Tästä ongelmallisesta taloudesta johtuen KalPa ei saa pidettyä hyväksi kehittyneitä pelaajiaan KalPa:ssa, vaan ne lähtevät pois heti kun mahdollista. Tästä johtuen esim. Niko Mikkola lähtee ensi kahdeksi Tapparaan. Siellä on varaa pitää Suomenoloissa hintavia ja usein myös tästä johtuen hyviä pelaajia, ja tuosta tulee. KalPa on ollut aina taloudellisesti ja kilpailullisesti rupusakki Liigajoukkue. Ensi vuodeksi joukkue heikkenee huomattavasti säästösyistä. Jopa seuran omistaja Sami Kapanen joutuu ottamaan päävalmentajan tehtävät, kun ei ole varaa palkata asiansa osaavaa hyväksi havaittua päävalmentajaa, joita on kyllä saatavilla jos rahaa löytyy. Yksinkertaisesti täällä ei ole varaa pitää taloudelliset, että tuloksellisesti hyvin toimivaa Liigatason jääkiekkoseuraa. Jos KalPa olisi tavanomainen yksityinen liikkeenharjoittaja, se olisi viety konkurssiin suurista edellisvuosien tappioista johtuen. Mutta kun kyse on jääkiekkojoukkueesta (tai jalkapallojoukkue kuten KuPS) ovat eräät tahot ovat valmiita rahoittamaan tappiollistakin toimintaa. Voidaan tietysti kysyä onko tässä mitään järkeä? Jos jollakin on paljon ylimääräistä rahaa, voisi sen jakaa esimerkiksi torilla kaupungin köyhille ihmisille, kuin typerään jalkapallo/jääkiekko joukkueeseen.

      • trolli_mikä_trolli

        Lätkäkene se jaksaa vinkua tuota samaa valitusvirttään. Miksi kiusata itseäsi tuolla lailla?
        Jos KalPa ei kiinnosta niin miksi jauhat tuota samaa paskaa päivästä toiseen?


    • Kyllä KalPa kiinnostaa LätkäKeneä. En muutoin viitsisi vaivautua tänne kirjoittamaan jos ei kiinnostaisi. Tämä kirjoittelu vie aikaani näes muista toimistani.
      Sille en voi mitään, että jotkut herkkänahkaiset KalPa-fanit saattavat vetää herneen nenäänsä kriittisistä kirjoituksistani KalPa:sta. Näille mielensäpahoittajille annan selkeän ohjeen: Pysykää poissa tältä keskusteluketjulta. Älkää edes ajatelko tulevanne tänne katsomaan mitä kirjoitan KalPa:sta. Näin säilyy mielenrauhanne.
      Kirjoitan KalPa:n otteista ihan niin kuin haluan. Ylläpito poistaa kirjoitukseni, jos ne eivät täytä palstan vaatimuksia. Muiden on aivan turha itkeä kirjoituksiani tällä palstalla.

    • Vierämi

      Jypin paskakasa vihottelee!!

    • k423

      Paistaa kova katkeruus kenen kirjoituksista jatkuvasti. Mutta saahan hän mielipiteensä ilmaista. Totuus on kuitenkin Kuopion joukkueista, että suunta on kääntynyt positiiviseen päin ja uskoisin pysyvästi. Tarvitaan kaikenlaisia mielipiteitä, myöskin Kenen kaltaisia. Siellä on paljon tottakin esim. mitä on ollut, mutta suuntaa paremmalle ei löydy. Suunta on vaan nyt kääntynyt. 100000e plussaa jo nyt on hieno asia! Paljonkohan kauden jälkeen! Mutta asiaan: Tänään se sitten alkaa, nimittäin Pelikaanin pöllytys. Kalpa voittaa 5-1. Veikkailkaahan miten Suomelle käy Turkissa perjantaina. Se on verilöyly:Turkki voittaa 5-0, valitettavasti. Turkissa on eräs maailman fanaattisimmista yleisöistä. Tasoero on iso pelaajien taidoissa, mitattiin sitä miten päin vaan.
      Ilves tulee olemaan vaikea pala Tapparalle. En yhtään ihmettelisi, jos Ilves menisi jatkoon. Hifkin eväät eivät riitä. Jypin ja Hpkn sarja tulee olemaan tiukka, mutta veikkaisin jatkoon Jyppiä. Kalpa tietenkin jatkoon! Kene: kirjoittele ihmeessä lisää, mutta ota siihen edes vähän valonpilkahduksia mukaan! Kaikille positiivista play off kevättä ja pitkää sellaista!

    • k423

      2-1 toisessa jatkoerässä! Tiukka tulee sarjasta, mutta meille menee! Godla pelasi hienon ottelun maalilla. Samoin koko Kalpan joukkue. Onnea koko Teamille! Jypillä kanssa tiukka sarja. Jatkoerässä sekin ratkaisu. Helppoja pelejä ei ole kenelläkään.Muutkin sarjat tiukkoja. Huikea kevät!

    • Tahmea peli KalPa:ta. Mikäli KalPa aikoo pärjätä pleijareissa, ei ole kovin vakuuttavaa, että joutuu tahkoamaan 92min KOTIKAUKALOSSA, ennen kuin voitto Pelicansin tasoisesta joukkueesta irtoaa. Ja Pelicans ei todellakaan ole ykkössuosikki Liigan tämän kauden mestariksi.
      KalPa:n onni on kohdata välieräsarjassa Liigan toinen kolmesta (Kalpa, Saipa, Pelicans) kestorupusakkijoukkueesta. Jompi kumpi näistä kahdesta ääliöjoukkueesta saa vapaalipun jatkopleijareihin, jossa seinä tulee vihdoin väistämättä vastaan. Varsin surkuhupaisaa!
      Tehottomuus siis vaivaa yhä KalPaa. Perjantaina kyyti on kylmää KalPa:lle Lahdessa.

    • k423

      Hyvä, että Kenelläkin alkaa rivien välistä heijastumaan ajatus, että kalpa menee jatkoon! Positiivisuutta lisää ! Perjantaina otetaan toinen voitto Lahdessa! Ja muuten, PÄÄTYYN SAAKKA MENNÄÄN!!!

    • päätyyn_asti
    • k423

      Huomasko muuten Kene, että ykkössuosikki Tappara hävisi pystyyn ekan pelin. Jyppikin vasta jatkoerässä voittoon. Helppoja pelejä ei ole kenelläkään. Kaikki on mahdollista. Kukaan ei pääse helpolla. 4 voittoa on tiukassa kaikille. Jos olet Kalpan kannattaja, niin kirjoituksistasi huokuu ihan muuta. Tuntuu, että toivot Kalpan tippuvan. En usko, että kannatat Kalpaa tai olet sitten hyvin erikoinen kannattaja. Vai onko tässä oma kunnia kyseessä? No, olet ihan hyvä tyyppi joka tapauksessa. Oikein innolla odotan, mitä kirjoittelet. Kivaa play off kevättä Kenellekin!

      • Masennus_painaa

        LätkäKene on unohtanut ottaa lääkkeensä,


    • k423

      Tappara tasoitti sarjan jatkoerässä. Hifk vei kotonaan pelin. Meninpä just moittimaan Hifkiä niin johan on sarja tasan. On todella vaikeita veikata näiden pelien voittajia. Suurin osa peleistä maali sinne maali tänne. Suomen 8 parasta jengiä kun laittaa kaikki kaiken likoon, niin syntyy hienoa play off kiekkoa. Huikea kevät!

    • Anssi_Salonen_fan_club

      Onneksi tuo sokea seepra ei ratkaissut peliä:

      "Kiihkeässä ottelussa Timo Favorin ja Anssi Salonen vihelsivät KalPalle joukkuerangaistuksen kaksi minuuttia ennen jatkoajan loppua Virran kielenkäytöstä."
      http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jaakiekko/KalPan-päävalmentajaa-ei-rangaista-lisää/509722

      "Illan tuomarikaksikko Tuomas Pöyhönen - Anssi Salonen sai KalPa-käskijältä pyyhkeitä. Syystäkin, sillä kaksikon linja heittelehti melko lailla ottelun aikana.

      - Välillä tulee sellainen tunne, että ymmärtääkö kaikki, jotka peliin osallistuu, minkä kokoisista asioista pelataan?"
      http://yle.fi/urheilu/undefined

      No arvaatteko kuka puusilmä oli tänään taas "tuomarina"? Aivan oikein liigan huonoin tuomari Anssi Salonen.

    • k423

      No niin. Sarja meille 2-0. Hpk tasoitti hienosti sarjan. Tiukkoja on pelit. loppujen lopuksi ne pienet jutut ratkaisee nämä pelit.Sarja ei ole kuin alussa vasta. Terävyyttä, meininkiä ja oikeita juttuja tarvitaan koko ajan lisää, että hoidamme itsemme jatkoon. Hienosti kuitenkin homma alkanut eli siis odotusten mukaisesti.
      Suomi hävisi Turkille 2-0. Turkin pelistä huokui ottelun tärkeys, koska asettuivat täysin puolustuskannalle 2-0 tilanteen jälkeen. Suomen ongelmat:tehottomuus, keskityspallot, erikoistilanteet varsinkin puolustuspäässä. Nyt kuitenkin saatiin rakenneltua pidempiä hyökkäyksiä, tosin koska Turkki valahti täysin puolustuskannalle. Kehiteltävää riittää Suomen jalkapallossa. Turkkikaan ei millään lailla vakuuttanut, mutta kertoo Suomen jalkapallon tasosta, että muut saa pisteet todella huonolla pelilläkin. kaukana ollaan Litmasen ajoista. Uusia litmasia tarvittais, parikin!

    • k423

      Maalilla pataan. Sarja meille 2-1. Helppoa ei ole kenelläkään. Jyp ja Kerho jatkoerässä, samoin Tampereella. Tiukkaa, mutta jännää. Tätä on play off parhaimmillaan! Homma jatkuu meidän osalta lahdessa. Sieltä hyvä tulos ja kotipelissä olisi sauma pistää sarja poikki. Tps jyrää kotona. Hankala joukkue voittaa Turussa kenelle vaan.

    • k423

      Kävin joukkueita veikkausliigasta läpi ja tulin siihen tulokseen, että mitalikolmikko löytyy seuraavasta joukosta: Inter, Sjk, Hjk ja Kups. Ykkösen kovimmat: Honka, Kpv, Jaro ja Tps. Ykkösen voittajaksi veikkaan honkaa. 3 brassia ja muutenkin kova joukkue on ykkösen tasoiseen sarjaan kova juttu. Ropsille ja Jjk:lle veikkaan hankalaa kautta. Ropsille tietysti kotiottelut ovat kova juttu muille pitkän matkan takia. Tämä on oma veikkaukseni, joka tietysti voi mennä täysin pieleen. Laittakaa omia näkemyksiänne.

    • k423

      2-5! Aivan loistava retki Lahteen! Sarja meille 3-1 ja katkolla keskiviikkona kotona. Jyppi tasoitti sarjan, samoin Tappara. Tätä kirjoittaessani Hifkin ja Tepsin jatkoerä alkoi. jännäksi menee!

    • k423

      Uskallan veikata jo nyt, että Kalpa mitalipeleihin, vaikka kolmas erä pelaamatta. Mitäs sanoo kene!

    • k423

      Nyt se on sitten varmaa: Kalpa jatkoon mitskupeleihin! Jos jatkoon menisivät sarjojensa johtajat, niin tämä tarkoittaisi sitä, että Kalpalla kotietu loppuun saakka.Mutta muut sarjat eivät ole vielä lainkaan pelattuja. Ilves ja Hifk saavat tosissaan vääntää, että jatkoon menevät. Helppoa ei ole Jypilläkään. Hpk tulee varmasti kovaa ja haluaa jatkoon. Jännäksi menee!
      Kups hoiteli hienosti vahvan Kpv:n 3-1!

    • k423

      Negatiiviset olleet aika pahasti väärässä, jo alusta alkaen. Kalpan piti heidän mukaansa jäädä runkosarjassa 11 ta. Kun sitten kalpa olikin kolmas ja marssi pleijareihin, niin heti meidän piti pudota jatkosta.Asiahan oli päivänselvä.Ei tarvinnut olla meedio, että tämän näkee. Vaan kuinkas kävikään. Tässä sitä mennään kovaa kohti ykköstilaa. Kun aletaan tekemään oikeita asioita, niin menestys seuraa. Kupsista ja Kalpasta huokuu niin kova tahto voittaa pelejä, että sen kuulee ja näkee joka jätkästä. Omistaja portaissa on tehty isoja satsauksia ja he ansaitsevat suuret kiitokset, molemmissa joukkueissa. Fanit ovat alkaneet heräillä ja heille myös isot kiitokset! Joukkueen fanittaminen on kuin avioliitto:niin myötä kuin vastamäessä. Aina ei voiteta pelejä, mutta ei voita kukaan muukaan. Tappiot kuuluvat urheiluun. Myös tappion hetkellä kannustamme ja fanitamme omaa joukkuetta ja eritoten silloin, koska joukkue tarvitsee kaiken tuen huonona päivänä.Huonot päivät jäävät lyhyemmiksi, kun ne kestetään yhdessä. Mitäpä tästä sitten opimme: negatiivisuus pois ja vaihda se positiivisuuteen, niin huomaat tulokset omassa elämässäsi ja hyvin nopeasti.

    • Onnittelut KalPa:lle Pelicansin höyhentämisestä. Vasta nyt KalPa pääsee käsiksi tosipeleihin. Mitään ei ole vielä voitettu. Mikäli KalPa tekee perinteiset KalPa:t, se sekoilee mitalipeleissä ja jää neljänneksi. 4.sija on yhtä tyhjän kanssa kuin sija 15. Ainoastaan mitalisijat 1-3 ovat hyväksyttäviä. Mestaruus tietenkin ykkösprioriteetti. Toivotaan, että KalPa:n kasetti kestää. Nyt ollaan jo todella lähellä hyvää tulosta. Toivottavasti KalPa ei loppumetreillä munaa koko (odottamattoman) hyvää kauttaan.

    • k423

      On jo saavutettu jotain. Talouspuolelle plussaa. Sitten on taas heivattu "asiantuntijoiden" mielipiteet ja ennakkokäsitykset Kalpasta. Sitten on saatu rikki myytti, että Kalpa sulaa pleijareissa. Mutta tähän emme vielä ole tyytyväisiä. Janoamme menestystä ja mitaleita, niitä kultaisia .
      Seuraava pari on Kalpa-Jyp. Eritäin kova sarja tulossa. Mennään pienillä marginaaleilla puoleen ja toiseen. En usko, että sarja katkeaa neljään otteluun. Onneksi meillä on kotietu. Kalpalle riittää, kunhan kotimatsit hoitaa. Mieluiten voitto myös Jyväskylästä. Sarja tullee olemaan täynnänsä värikkäitä tapahtumia, jo senkin takia, että kyseessä on paikalliskamppailu ja lisättynä finaali saumalla. Ei voisi jännempää paria Kalpa saada. Itse toki toivoin, että tämä sarja olisi tullut vasta finaalissa. Jyppi on kova.Kun paperilla katsoo, niin ehkäpä Suomen kovin porukka. Meillä saumana tasainen, nopea, luisteleva joukkue- ja taitava. maalivahdit molemmilla hyviä, mutta itse ennakoin, että meidän maalivahdit ovat suoritusvarmempia. Joka tapauksessa pienet ovat marginaalit silläkin osastolla. Luotamme, että Kalpa hoitaa homman viimeistään game sevenissä. Kaikille jänniä pleijari hetkiä huippukiekon parissa!

    • Vuosien tauon jälkeen KalPa pääsee tänään käsiksi kauden oleellisimpiin peleihin, joissa taistellaan pääsystä kauden 2016-2017 loppuotteluun ja taisteluun mitaleista. Alkukauden ainut "voitto" tähän asti on, että KalPa ylipäätään on saanut hilattua itsensä tähän tilanteeseen. Mitään muuta ei ole vielä voitettu, ja tyrimällä JYP-sarjan KalPa ajautuu pronssipeliin, ja siinäkin on mahdollisuus jäädä ilman pronssimitalia, jos KalPa tekee perinteiset KalPa:t. Ollakseen vakavasti otettava jääkiekkoseura KalPa:n tulisi olla vakiojoukkue näissä kevään mitalipeleissä, eikä satunainen vierailija. Ehkä silloin hyvät pelaajat paremmin pysyisivät KalPa:ssa, eivätkä livistäisi muihin kotimaisiin seuroihin. Ulkomaisiin seuroihin menijät/pääsijät (lähinnä KHL JA NHL) on sitten eri asia. Suomen ja Euroopan sarjat eivät voi maksaa sellaisia palkkioita hyville pelaajille kuin em.sarjat.
      Odotan tänään voittoa KalPa:lle ensimmäisestä ottelusta JYP:ä vastaan. Mikäli KalPa häviää ensimmäisen ottelun kotonaan JYP:ä vastaan, on se jo heti alkuun vahva merkki siitä, että KalPa:n tie ei vie taaskaan loppuotteluun, vaan pronssiotteluun HIFK-vastaan. Voitokkaan kotiedun säilyttäminen on nyt KalPa:lle äärettömän tärkeää, tämä on varmaan joka iikalle päivänselvää. Tänään on paljon pelissä...

    • k423

      2-0! Hieno alku Jyp sarjaan. Mutta vasta alku. Vielä otettava 3 voittoa. Jäitä hattuun ja fokus seuraavaan peliin. Jyväskylä paha paikka pelata, muttei mahdoton. Sieltä voitto, niin seuraava askel on otettu. Katsotaan mitä perjantai tuo tullessaan. Ja Kalpahan on jo saavuttanut ne mainitsemani asiat, mutta nälkää piisaa ja päätyyn mennään!

    • Toivomani alku saatiin KalPa:ta tähän JYP-sarjaan. Toinen voitto perjantaina Jyväskylästä heti perään, niin on KalPa-leirissä helpompi hengittää jatko-otteluja ajatellen.

    • k423

      Juuri näin Kene, juuri näin!

      • takarivintupla

        Jyväskylässä pitää olla tosiaan hereillä heti ,paine tulee olemaan kova. Pienempi kaukalon. Kilpi maalissa on enemmän kuin paljon vartijana. Vauhtia ei tule puuttumaan. Onneksi Kalpalla on huippu valmentajat penkin takana . Nyt kirjoitetaan ylevää tarinaa. Keskittynyt joukkue matkaa JKL ja voittaa 1-3. Upea kevät, tähän on uskottu ja uskotaan lujaa. Herkullista!


    • k423

      0-3! Aivan huikea esitys Kalpalta! Sarja meille 2-0. Sarja kuitenkin pahasti kesken. Rutistusta tarvitaan loppuun saakka. Luotto Kalpaan on ollut kova jo kauden alusta, enkä näe mitään syytä luottoa heikentää. Peli kulkee ja Kilpeläinen on loistava, kenties liigan paras veskari. Huomenna sarja jatkuu kotona ja siitä voitto, niin puuttuu enää askel finaalipaikasta! Aivan LOISTAVAA!

      • takarivintupla

        Luottoa on ollut ja uskoa. Ja usko Kalpaan ei ole häviä koskaan.


    • k423

      Maanantaina Hjk-Kups. Ei pääty Hjk:n murskavoittoon, kuten kaikki odottaa. Kupsilla täydet saumat hakea 3 pistettä helsingistä. Jotka teette pelejä, niin muistakaa myös Honka ja Inter. Molemmilla joukkueilla kovat vahvistukset ja hyvä kotimainen runko. Hongan 3 Brasilialaista todella iso juttu joukkueelle Suomen ykköseen. Interillä Argentiinalainen, Brassi ja pari ranskalaista lisättynä kreikkalaisella. Kovista futismaista haettu vahvistuksia. Hatunnosto molemmille joukkueille.

    • k423

      0-1. Sarja kaventui 2-1 meille. Sama tapahtui Tampereella. Tiukkaa, mukavaa ja jännittävää! Maanantaina Jyväskylään ja hakusessa kolmas voitto. Nauttikaa!

    • k423

      2-0. Sarja tasan. Tiukkaa on. Nyt pitää Olkinuoran eteen rakentaa semmoiset maskit, ettei kaveri näe juuri mitään. Niitä kuuluisia mustelmia ja paljon. Kuopiossa voitto, niin hyvältä näyttää.

    • Aiemmin keväällä LätkäKene ennusti että finaalissa pelaavat Tappara ja JYP. Tämä näyttää nyt vahvasti toteutuvan. LätkäKene myös totesi, että KalPa sai kohtaamalla pleijareissa Pelicansin (yhden kolmesta Liigan pilipalikestomenestyksettömästä joukkueesta kahden muun ollessa Saipa ja KalPa) vapaalipun semifinaaleihin, jossa tie tulee väistämättä katkeamaan, kun vastaan tulee menestyksekäs pleijarijoukkue, tässä tapauksessa JYP. KalPa:n ongelma on siinä, että pleijaripelit mitaleista eivät ole KalPa:lle rutiinia. Vaan niihin päästään vain pienen ihmeen kaupalla muutaman kerran 10-vuodessa. Ei siis ihme, että pelaajilla alkaa maila hiota käsissä ja valmennusjohto hikoilee paniikissa, kun aletaan pelata niistä himoituista mitaleista Liigassa. Voittamisen kulttuuri puuttuu KalPa:ssa koko organisaatiossa aina makkaranmyyjästä toimitusjohtajaan. Älkää siis kysykö ja ihmetelkö miksi KalPa sulaa AINA ratkaisevissa peleissä pelattaessa Mestaruudesta, ja ylipäätään mitaleista. Surullista!!

      • Vituttaakp_

        Niin mitä se LätkäKene ennusti?

        "Aiemmin keväällä LätkäKene ennusti että finaalissa pelaavat Tappara ja JYP. "


    • Ota_se_pipo_pois_päästä

      Ei näitä Lätkäkenen horinoita jaksa lukea. Lätkäkenen mielestä KalPassa on varmaan samat ukot pelanneet vuosikausia. Mahtavat olla jo huru-ukkoja. Tulevat rollaattorin kanssa pukukoppiin. KalPassa pelaa tälläkin hetkellä Suomen mestareita ja kokeneita Playoff pelaajia. Joten pelaajista se ei ole kiinni. Pelaajia tulee ja pelaajia menee.

    • k423

      2-0. Sarja meille 3-2. Voiton päässä finaali! Mitä se Kene alko taas hölöttää jostain sulamisesta? Se on kuule jo vanha vitsi. Kun ei sula, niin ei vain sula. luulisi Kenen kokemuksella tietävän, että välierät on tiukkoja. Kukaan ei mene suoraan neljällä voitolla jatkoon. Miksi et sano, että jyppi sulaa, kun on nyt sarjassa häviöllä? Hienoa kalpa! Seuraavasta finaaliin!
      Futiksesta täytyy myöntää oma arviointi virheeni. Jo alkupelit osoittaneet sen, että Hjk on todella kova tänä vuonna. Mutta arvioin Interin kovien joukkoon ja pieksi ekassa pelissä Ropsin 6-2 ja pelasi vielä ilman Argentiinan vahvistusta. Se arvioni näyttää menevän kohdalleen.

      • ajfbj

        Ikävä kyllä, tänään puristus on liian kova ja JYP voittaa.
        Game seven on sitten selviö, momentum on mennyt ja Kalpa pronssipeliin.
        Siellä Hifk on sitten helppo pala ja pronssi Kuopioon! Hyvä saavutus sekin.


    • takarivintupla

      Kalpa menee päätyyn. Tarina jatkuu. Tämä on hunajaa. Joukkue tietää mikä odottaa. Valmennus on huippua. Tämä on tiedetty ja nyt naatitaan.

    • k423

      Kalpa finaaliin ja siellä mestaruuteen! Se on nyt meiniki. Asiasta voidaan olla monta mieltä, mutta näin se menee! Nyt pelataan pelit ja kannu nostetaan kauden päättyessä! On se vaan niin hurja joukkue, tämä meidän Kalpa! Asiantuntijat tiputetaan polvilleen. Kaikki veikkasivat Kalpaa aivan häntäpäähän kauden alussa, tai ei aivan kaikki: meitä positiivisia oli kuitenkin joukossa, jolle tämä menestys ei tullut mitenkään yllätyksenä.Joukkueelle ei myöskään ollut mikään yllätys. Kaikki tiesivät potentiaalinsa ja runkosarja mentiin hyvin alusta loppuun. Valmennuskaksikolla Virta-Kapanen on homma hanskassa. Talouspuoli kohenee hienosti. Näkymät ovat loistavat, katseli sitä sitten miten päin tahansa. Menestys ruokkii menestystä pitää paikkansa. Rahoittajatkin saavat osansa ja se on HIENOA! Ei muuta kuin hurjaa kannustusta lisää ja hienoa pleijarikevättä KAIKILLE KALPA FANEILLE!!!!

    • No niin, KalPa:lla on tänään mahdollisuus selvittää tiensä Liigan finaaleihin. Edellyttäen, ettei taas tee perinteisiä KalPoja, eli sula ratkaisevassa tilanteessa. Mikäli KalPa selvittää tiensä finaaleihin, on se ensimmäinen kerta 26-vuoteen. Siis 26-vuoteen, aika pitkä aika edellisestä kerrasta. Tapparalla taasen finaalipaikka viidennen kerran peräkkäin. Mistä tämä kertoo? Hämeessä asiat hoidellaan paremmin kuin Savonmaalla lätkäasioissa?

    • k423

      No, siitäpä se on kertonut, mutta siihen ollaan tekemässä isoa isoa muutosta. Sarja meni game seveniin. Lauantaina tulee tiukka kisa finaalipaikasta, jonka uskon menevän Kalpalle. Luotto säilyy. Kova kamppailusta tulee, mutta jotenkin tämä Olkinuora on epävarmempi maalivahti ja se onkin syy miksi Kalpa vie sarjan nimiinsä.Tosin viime pelissä Kilpeläiselle tehty eka maali oli aika nolo, mutta vahinkoja sattuu aina silloin tällöin.
      Pelaajille muutama vinkki pitkäänvetoon: Hifk-Jjk 1, Göteborg-Eskilstuna 1, willem 2- go ahead 1 ja pommikohteena heitän Norrköping- sirius 2. plussien käyttöä saa sitten jokainen itse säädellä. Suosittelen pelattavaksi singlenä.
      Joka tapauksessa jännittävää kiekkoiltaa lauantaina!

    • k423

      Tapparasta vielä. On ensi vuonnakin superkova. On tehnyt todella paljon pelaajahankintoja. Kuuluu ehdottomasti Jypin ohella kestomenestyjiin.Samaan sakkiin ollaan kovaa kyytiä pyrkimässä.

    • Huomenna 7. pelissä JYP:ä vastaan KalPa:lla on mahdollisuus näyttää mistä aineksista se on todellisuudessa tehty. Sulaako paineen alla vai ei. Tekeekö KalPat vai ei. Käykö KalPaten? Maalivahti peliin (Kilpeläinen) asia tuskin kaatuu. Odotan ehdottomasti kotivoittoa lauantain seiskapelistä. Hoidelkaa nyt helvettivie homma kotiin kerrankin tyylikkäästi paineenalla!

    • k423

      FINAALIIN!FINAALIIN!FINAALIIN!FINAALIIN!FINAALIIN!FINAALIIN!FINAALIIN!!!!! AIvan loistavaa, upeata, YES, YES, YES!!!!!! Tappara kumoon ja pokaali kattoon!!!!!! KIITOS KALPA!!!!!!!
      HUIKEAA!!!!!YES,YES, YES!!!!!

    • k423

      Nyt on sitten aivan pakko tuuletella!!!!! YES YES YES!!!!! Harva kiekkokansasta tähän uskoi, mutta oli meitä! Uskokaa Fanit, että positiivisuus kannattaa. Nyt voi hetken tuuletella, mutta sitten alkaa se loppuhuipennus.Finaali sarjasta tulee vähintään yhtä paha kuin tämä, mutta PÄÄTYYN MENNÄÄN!!!! Tämä on hurja joukkue, ei sula, ei sitten millään!
      Mitali on varma, mutta KULTAA TULEE!!!! Jatketaan aivan huikeaa pleijarikevättä!

      • takarivintupla

        Niin, minua ei yllättänyt finaaliin pääsy. Olen todennut jo aiemmin että uusi aikakausi on alkanut. Tätä tarinaa on pohjustettu pitkään. Hyvät asiat ei synny itsestään.
        Psykologialla on tänä päivänä suuri merkitys kun mietitään miten menestyä, miten rakennetaan matka menestykseen.
        Päällysmiehen ajatuksilla ei pärjää.
        Niillä voi pärjätä vanhanliiton toriparlamentissa.
        Katkeeruus ja kateus on ollut iso ongelma Kuopiolaisessa ajatusmallissa mitä tulee urheiluun. KalPan tie on nyt auki , tässä ei ole mitään hätää.
        Sitä ei tule estämään mikään asiaton ja mauton möläytys. Niitä jotkut itseään välkkynä pitävät ovat vuosien varrella viljelleet.
        Yhdelle miehelle, henkisesti vahvalle ja paljon kokeneelle kiekkolegendalle kuuluu kiitos että täällä tänäpäivänä pelataan lätkää.


    • k423

      takarivintuplan laskinkin positiivisten joukkoon! kaikesta kirjoittelustasi paistaa vahva luottamus Kuopiolaiseen urheiluun ja pysyvään menestykseen: Upeaa!

      • Takarivintupla

        k423,me uskomme loppuun asti!


    • k423

      Me Takarivintuplan kanssa luotamme Kalpan mestaruuteen ja tähän porukkaan on vapaa pääsy ja toivotaan paljon lisää jäseniä! Tervetuloa!

    • k423

      Ja Kapasten suvun menestys jatkuu: Kasper teki 2 maalia ja vei Toronton jatkoaikavoittoon!!! Upeaa!

      • takarivintupla

        Kasperin kyvyt ja lahjakkuus on ollut tiedossa. Olen uskonut alusta asti että tulee pärjäämään NHL peleissä kun mieli on siihen valmis. Kasvua tapahtuu jatkuvasti.
        Kerran olen joutunut puolustelemaan hänen vasta alkanutta uraa .
        Paikallinen asiantuntija sanoi ettei siitä mitään tule.
        Kysyin arvostelijalta: Tiedätkö mihin ikään asti aivot kehittyvät?
        Ei tiennyt.
        Jääkiekossa ei riitä enää vahvat jalat ja tyhjä polla.

        K423, on tää upeeta aikaa!! Saadaan tuuletella kunnolla! ME ollaan nähty tämä menestys jolle jatkoa seuraa. Ikimuistoisia asioita.
        On siis kevät ja Kalpalla luistin kulkee, fanit laittaa peliin koko äänensä/ Kalpa tarjoo elämän keväät/ Kevät, kuljen hymyillen kohti Niiralan monttua / meille tarjotaan tätä, Kalpan kevättä.

        Ja tästä kaikesta saa intoa Kupsin peleihin!!!


    • KalPa:ta hieno suoritus kun hoiteli itsensä 26-vuoden tauon jälkeen finaaliin. On täysin selvää, että jatkossa tämä finaaleissa pelaamisen väli ei voi olla näin suuri. Pitää pyrkiä siihen kaikin tavoin, että vähintään joka 5. vuosi KalPa pelaa finaalissa, ja semifinaaleissa 3.vuoden välein. Tämä on kyllä mahdollista. Kun KalPa pääsee tälle tasolle, aletaan puhua vakavasti otettavasta kuopiolaisesta Liiga-joukkueesta, eikä kestopilipalilätkäjengistä tyyliin Saipa ja Pelicans.
      Odotan tältä keväältä KalPa:lle seuran ensimmäistä Liiga Mestaruutta.

      • takarivintupla

        Elämäss tulee ylä ja alamäkiä. Se varmasti tuttua kaikille. Ei voi elää ja suunnitella noin kuin pähkäilet.
        Kyllä se on mentävä kausi kerrallaan. Joukkueessa on niin monta liikkuvaa osaa.

        Siinä ei tarvita kuin muutama paha loukkaantuminen niin se voi olla siinä! Lätkäkene, tämä on vaikea laji. Iso nippu rahaakaan ei takaa yhtään mitään.
        Kene, pystytkö nauttimaan tästä hetkestä, tästä keväästä? Näistä peleistä mitä nyt pelataan?


    • k423

      Hienoa Kene! Mekin odotamme mestaruutta! JA SE TULEE!!! Tuosta joukkueesta näki jo kauden alusta asti, että on sopiva sekoitus juuri oikeanlaisia pelaajia varustettuna voittavalla asenteella. Kun sitten mestaruus tulee, niin tavataan torilla kaikki kolme: k423, Takarivintupla ja Kene! Odotan sitä INNOLLA!!!!

    • Juu. Torilla tavataan jos KalPa voittaa Mestaruuden. Tai siis kun KalPa voittaa nyt tänä keväänä Mestaruuden. Lienee jonkinlainen ohjelma luvassa KalPa:n kultajuhlissa sitten torilla? Bändi tai joku laulaja paikalla? Hevi Hietaset Marko ja Sakari?? Toivottavasti ilmaista makkaraa tarjolla Atrian sponsoroimana. Simaakin voisi olla kun vappu lähestyy. Kultajoukkueen nimmarit olis hyvä saada KalPa:n fanipaitaan. Väkeä lienee tori täynnä. Hyvä tapahtuma tulossa joka tapauksessa!

    • k423

      Hurja peli ja vielä hurjempi lopputulos! Meille eka kiinnitys ja ryöstö onnistui! Yes, Yes, Yes!!!! Hienoa Kalpa!!!!Tulee hurja peli Monttuun torstaina. Kotietua ei enää luovuteta takaisin!

      • takarivintupla

        k423, nyt naatitaan!!!! Tarina etenee, Niiralan montussa tapahtuu Tapparan suolaus ja kypsennys.
        Tapola on aivan jäissä, odotti ja aliarvioi Kalpan joukkueen, sen hengen .
        Eteenpäin, rauhassa. Valmentajat, huoltajat ja pelaajat tietää tehtävänsä.
        Tämä on operaatio, jokainen hengittää tätä hetkeä. Seuraavaa.
        Tässä ei ole mitään hätää.
        Kalpa pelasi huippumatsin.
        Kalpa vie!


    • Hieno voitto KalPa:lle, vaikka ei edes pelannut parhainta peliään. Ruuvia on vara vielä kiristää torstaina Kuopiossa. Kyllä Tappara siitä vähitellen putoaa KalPa:n kyydistä.

    • k423

      Tulee jännä ilta! Tästä nyt voitto, niin saadaan asiantuntijat taas nollattua. Ja voittohan tulee, vaikkakin kovan taistelun jälkeen. Kalpa ei hyydy, vaan ottaa MESTARUUDEN!!! Tässä jo kädet alkavat hikoilla, kun Takarivintuplan ja Kenen kanssa aletaan jännäämään matsia! Nauttikaa kaikki huikeasta keväästä!

    • KalPa ja Niiralan montun yleisö on finaalisarjan 2.ottelussa maanisessa flow-tilassa. Odotan selvää KalPa voittoa: 5-2 KalPa:lle.

    • k423

      Kalpa vie, itse veikkaan 2-1. Tosin Kalpa saattaa kyllä mättää vähän enemmänkin, mutta Kilpeläinen niin maaginen, ettei montaa mene. Voi tappara jäädä nollaan. Muutama pitkäveto vinkki Kalpan lisäksi: Sirius-Kalmar 1, Go ahead-Groningen 2, Newcastle-Preston 1, Ilves-Rops 1, Lazio-Palermo 1, Häcken-Norrköping 1, Hammarby-Sundsvall 1ja Jjk-Hjk 2. Pommi osui viimeksi hienolla plussa kertoimella 23 ja Willem 2. Göteborg ja Hifk pettivät. Plussat saa jokainen itse päättää ja suosittelen single pelaamista. Italian peleissä saa aina olla varuillaan sopupeleistä. Lazion pitäisi heittäen voittaa kotonaan Palermo. Kups voittaa Vps:n. hieno voitto Kupsille kovasta Interistä! Kyllä Kuopiolaiselle urheilulle kuuluu hyvää!

    • k423

      3-2!!!! Yes! Toinen kiinnitys mestaruuteen!!!! Lauantaina ryöstö Tampereelta ja maanantaina Montussa sarja poikki!!! Yes! Hienoa KALPA!!!!!!!!!!!! KYLLÄ ON UPEA KEVÄT!!!!!

    • Lentävä_KalPan_Ukko

      Ajatella Jyri Junnila loistaa vaikka pari vuotta sitten heitettiin pihalle KalPasta.

      "Hän jäi kauden 2014–2015 jälkeen ilman sopimusta, mutta Junnila palasi KalPaan lokakuussa 2015 kuukauden mittaisella sopimuksella paikkaamaan loukkaantumisia.["
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jyri_Junnila

      En muistanutkaan, että Junnila on pelannut myös Tapparassa.

    • k423

      Koko Kalpa on täynnä huippumiehiä, onnistujia. Junnila ilman muuta kuuluu tähän joukkoon, kuten kaikki muutkin! Aivan huippujengi!Tuleva Suomen Mestari!

      • Takarivintupla

        Samalla ajatuksella k423! Mennään eteenpäin. Juna kulkee . Kalpa on tarjoaa mieletöntä näytelmää. Tämä tulee yhdistämään savolaiset. Ja järvisuomen.
        Tapola on täysin jäissä. Tapolalla on henkinen lukko päällä.


    • Hyvin on KalPa:lla pullat nyt uunissa. Hyvää ja ehjää 60-minuuttista ei vieläkään saatu aikaiseksi, mutta KalPa:n onni on että Tapparalla on peli vielä KalPaakin enemmän hakusessaan. Tapparan maalivahti on hermostuneessa olotilassa ja se näkyy tiettynä epävarmuutena. Myös Tapparan maalitykeillä on sihti kateissa.Mestaruuden voittamisen paineet ovat kauheat Tappara-leirissä. Käytännössä Tappara on pakkovoiton edessä 3.finaaliottelussa. KalPa:lla on nyt oiva tilaisuus iskeä tähän saumaan, ja ottaa helpottava niskaote Tapparsta, ja päästä mestaruuskatkolle maanantaina Kuopiossa.

      • takarivintupla

        Hyvä LätkäKene!!


    • Vierämi

      LätkäKenelle tiedoksi.Finaalipelit jatkuu.(kun sa sitä Jypppiä...

    • Tänään finaalisarjan 3.peli Tampereella. Tappara on pakkovoiton edessä. KalPa saa kuitenkin pelinsä rullaamaan täysitehoisesti 60min.ja vie voiton. Illan tulosveikkaus: Tappara 2 maalia KalPa 4. Mestaruus katkolle maanantaina Kuopioon.

    • k423

      2-1. Tappara kavensi sarjan. Seuraava kotona ja siitä voitto, niin saadaan sarja meille 3-1. Huippuhienoja kiekkotapahtumia!Nyt se finaalisarja kunnolla vasta alkaa.

      • Paskat_tuomarit

        KalPa kompastui tuohon vanhaan kehäraakkiin Jari Levoseen. Millähän Tappara lie lahjonut nämä seeprat.

        Rantakari polvitaklasi Ruuttun ja ei jäähyä. Sama rotta ratkaisi ottelun vaikka olisi pitänyt olla suhkussa.


    • KalPa:ta ihan hyvä peli vaikka tappio tulikin. Maanantaina voitto kotiin Niiralan montussa, ja tilanne näyttää taas hyvälle.

    • k423

      Nämä ovat tasaisia ja kovia sarjoja. Tämä oli nyt odotettuakin, ettei Tappara kaadu suoraan 4-0. Jokainen voitto on tiukan taistelun tulos. Kyllä se mestaruus sieltä Kuopioon tulee! Pienet pomput, huolimattomuudet(pienetkin) jne ratkaisevat nämä ottelut.
      Kups teki mokan, kun johti peliä Vaasassa ja siirtyi vapaaehtoisesti puolustuskannalle. Yleensä vastustaja tekee maalin ja johto menetetään. Muuten kohtuullisen hyvin alkanut Kupsilla. Pientä kasvua ja virheiden minimoimista, niin hyvä tulee. Maaleja on tullut hyvin. Salami on erittäin hyvä. Hjk on vaikea kammeta kärkipaikalta, mutta mitali on täysin realistinen tavoite tälle joukkueelle. Hjk:n kampeamiseen tarvittaisiin pari hyvää maalintekijää Salamin tueksi. Yhdeltä mieheltä ei voi ilta toisensa jälkeen vaatia liian paljon. Asenne koko joukkueella hyvä. Halu voittaa pelejä paistaa joka suunnasta.

    • Vierämi

      LätkäKenelle Risumiehen terveiset!!! Saatana mikä paskaaivo oot. Kannata vaan sitä Jyppiä ja JP Hytöstä! Siitä se maailma paranee!!!Keltainen kevät!! Luulis vituttavan.....

    • k423

      Lätkäkene on ihan huippu tyyppi! hän on ollut erittäin positiivinen kalpan finaaleissa pärjäämiseen. Lisäksi hän on sanonut asiat juuri niin kuin ne ovat olleet: ei mitaleita. Tätä ei voine kukaan kieltää. Nyt asiat kuitenkin muuttuvat niin kiekossa kuin futiksessakin. Olen varma, että kenestäkin tulee paljon positiivisempi, kunhan hän näkee tuloksia!

    • k423

      Sarja 2-2. Tappara nappasi kuin nappasikin kotiedun. 3 ja 4 peli kalpalle vaikeita myös Jyppi sarjassa. Nyt uusi nousu ja ryöstöretki Tampereelle.Luotto Kalpaan kova. Mestaruus tulee!

    • Hopeaa_tuli

      Tämä oli tässä. Onneksi olkoon KalPalle hopeasta. Käännekohta oli viime lauantaina ja KalPan hölmö vaihtovirhe pelin viime minuuteilla.

      "Miten se oli mahdollista? KalPan nolo munaus siivitti Tapparan voittoon
      Kuopiolaisilla oli liikaa pelaajia jäällä vajaat kaksi minuuttia ennen loppua."

      Toinen oli Kilpeläisen legendaarinen sulaminen taas tänä iltana.

      "Kilpeläinen suli - Lukko marssi sensaatiomaisesti välieriin"

    • Vaikka Tappara tasoitti ottelusarjan 2-2, ei KalPa:n osalta ole mitään vielä hävitty. Hopea on jo joka tapauksessa
      voitettu, ja kultakin on vielä mahdollisuus voittaa. Kullan voittaminen on ihan omissa käsissä KalPa:lla. Huomattava kuitenkin, että KalPa:n voittaakseen kullan on pelattava materiaaliinsa nähden 100% peliä, Tapparalle siihen riittää 80% teho. Tässä näiden joukkueiden ero on konkreettisesti.

    • valitse_nimimerkki_

      Pitäisi siirtyä NHL tyyliin. Luopua turhista hopeiden ja pronssien jakamisista.

    • k423

      2-1. Tappara vaan on kova, se on myönnettävä. Hyvin ollaan kuitenkin taisteltu. Nyt tarvitaan 2 voittoa. Peli ei ole ohi. Kotona nyt voitto ja Tampereella ratkaistaan. Kalpa tulee vielä!

    • Toki Tappara on hyvä joukkue, mutta täysin KalPa:n voitettavissa. KalPa:lle on näköjään parempi asetelma päästä hyökkäämään altavastaajan asemasta (kuten koko kauden on tapahtunut) kuin olla johtajan paikalla . Huomenna voitto KalPa:lle Niiralan montussa, ja Mestaruus Kuopioon perjantaina Tampereella. Torijuhlat sitten lauantaina Kuopion torilla.

    • TAPPARAonTERÄSTÄ

      2-4 päättyy sarja Tapparalle vaikka miten nyyhkytettäisiin tuomareista ja kaikesta muustakin

      • TAPPARAonPERÄSTÄ

        Kalpa voitti alussa kaksi peliä peräkkäin, miksei se nyt onnistuisi?


    • k423

      No ei nyyhkytetä tuomareista eikä muustakaan. Tappara oli piirun parempi. Onnentoivotukset Tampereelle SUOMEN MESTRUUDESTA! Kalpa fanien on syytä nostaa päänsä! HUIPPUSUORITUS! Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle. Yhtään ei tarvitse hävetä! Mestaruus meni oikeasti Suomen kovimmalle joukkueelle, samoin kävi hopean. Kalpa oli toiseksi paras! Pettymys on tietysti suuri, mutta minulle hopeakin maistuu hienolta!Kerran vielä:ONNEA TAPPARA!

    • KalPa teki hienon kauden. Kauden alussa pidin sijaa 11 KalPa:lle realistisimpana. Tämä arvio oli tuolloin mielestäni kun faktat joukkueesta (hyviä pelaajia lähti pois, ja uusien nimien tasosta ei ollut tietoa. Myös pelitavan muuttumisesta tyhjänpäiväisestä kiekottelusta aktiivisempaan suuntaan ei ennen kauden alkua ollut tietoa) lyötiin pöytään täysin ajateltavissa oleva lopputulema. Myöskään KalPa:n päästyä pleijareihin en uskonut, että KalPa selviää siitä pidemmälle. Tietty skeptisyys seuraa minua kun seuraan KalPa:n otteita. Liian monta kertaa olen joutunut pettymään vuosikymmenten mittaan KalPa:n tekemisiin. On täysin väärä arvio joiltakin palstan lukijoilta, että olisin KalPa-vihaaja, tai että olisin JYP-kannattaja. Pidän KalPa:sta, mutta en ylistä sitä aiheettomasti. Suhtaudun kriittisesti KalPa:n tekemisiin. Se on minun tapani suhtautua KalPa:aan. Ehkä kaikki eivät pidä tästä lähestymistavasta, mutta se on heidän häpeänsä. JYP:piä en ole koskaan kannattanut. Olen vain todennut, että se on tehnyt parempaa työtä Liigassa kuin KalPa. Tämä on faktaa. Nyt on kuitenkin aika kiittää KalPaa hopeasta. Kiitos!!

    • k423

      Juuri näin. Jokainen itse valitsee kuinka joukkuetta kannattaa ja kriittinen pitääkin olla. Se ei ole ainoastaan negatiivinen asia. Jos joukkueessa tehdään vääriä asioita, niin on positiivista sanoa kritiikkiä, että virheet huomattaisiin ja niistä otettaisiin oppia. Me jokainen omassa elämässämmekin tarvitsemme kritiikkiä, että asiat menisivät oikeaan suuntaan. Tarvitsemme myös myönteistä palautetta, kun sen olemme ansainneet. Kuopiolaisen urheilun ongelma on ollut resurssipula. Pienet katsojamäärät, pienet tulot seuroilla.Tämä on ydin kysymys, joka pitää ratkaista ja keksiä siihen oikeat välineet. Ilman tämän ongelman ratkaisua ei kestävä menestyminen ja menestyminen esim. jalkapallossa Euroopan kentillä ole mahdollista. Se on kuitenkin loppukädessä seuran omistajien asia, mutta voimme ideoida ja antaa siihen lisävälineitä. Lipun korkealla kantaminen on taas meidän osa: fanitus. Tästä hopeasta meidän on taas parempi rakentaa ensi kautta. Nyt voimmekin sitten täysillä keskittyä Kupsin otteisiin. Sivusilmällä seurataan Kalpan joukkueen kasautumista tulevaa kautta varten. Mielenkiintoista futiskesää kaikille!

    • money_money

      Rahalla niitä mestaruuksia voitetaan. Paitsi HIFK, Kärpät ja Lukko

      HIFK:n pelaajabudjetti oli 3,2 miljoonaa, Kärpät 3.0 miljoonaa ja Lukko 2,7 miljoonaa. Tapparankin pelaaja budjetti oli 2,5 miljoonaa. Rahalla voi sitten ostaa kesken kauden Blake Parlettia, Kristian Kuuselaa, jne

    • Kuten jo toisilla keskustelupalstoilla tästä olen kirjoittanut, KalPa ja muut pienemmät jääkiekkoseurat antavat paljon etumatkaa suurseuroille juuri resurssipulansa takia. Mitä isompi talousalue, sitä paremmat mahdollisuudet (yleensä) on pyörittää menestyvää liigajoukkuetta. Ilmankos sarjan kärjessä( yleensä) luuraavat Tampereen Tappara, Oulun Kärpät, Helsingin HIFK. On siis haasteellisempaa kasata menestyvä joukkue pienemmiltä talousalueilta. Lisäksi suurseurat kuppaavat parhaimmat pelaajat pienemmistä seuroista. Tämä ei voi olla vaikuttamatta pienten Liigajoukkueitten menestysmahdollisuuksiin. Yksi mahdollisuus tasata näitä resursseista johtuvia tasoeroja olisi asettaa pelaajabudjetille katto, esim. 2.5milj.euroa/joukkue. Käymäni nettikeskustelun perusteella suurseurojen fanit eivät tähän budjettikattoon ole oikein ottavaisia. Heidän mielestään on ihan Ok, että nykyinen meno jatkuu, ja pienseuroilla on vain satunnainen mahdollisuus päästä mitalipeleihin. KalPa:aa ei esim. pidetty yhtä hyvänä finaalivastustajana kuten HIFK olisi ollut. Suurseurat (tai niiden fanit) haluavat mitalipeleihin vain toisia suurseuroja, ja pienet seurat joutaisi potkaista mestikseen häiritsemästä näitä suurseuroja. Että silleen...KalPakin vaan mestikseen, ei kuulemma ole paikka Liigassa!

    • Vierämi

      Lätkäkene vois lopettaa tuon nassuttelun. Kalapa oli parempi JypHt:ä. Elikkäs jaa ohjeet omilles. Hieno suoritus Kalapa ja Kuopio!!!! (Vide mikä ämmä tämä Lätkäkene)

      • Rahaa_tiskiin

        "Useat Keski-Suomen yritysmaailman edustajat lähtivät tukemaan JYPin toimintaa. Kaikkien yhteinen tavoite oli palauttaa Jyväskylä todenteolla maan kiekkoiluhuipulle ja palauttaa JYP-hurmos. Tämä mahdollisti isomman pelaajabudjetin ja aivan uudenlaisen panostuksen joukkueen kokoonpanoon. Jypiin saatiin hankittua nimimiehiä SM-liigan lisäksi Pohjois-Amerikasta, josta tulivat NHL-liigaan pääsyä yrittänyt Tuomas Pihlman sekä yhdysvaltalaiset Helmisen veljekset (Dwight Helminen ja Lars Helminen). "
        https://fi.wikipedia.org/wiki/JYP#2007.E2.80.932008:_Uusi_alku

        Ehkä tämän hopean jälkeen saadaan Savoon KalPa hurmos ja yritysmaailman tuella saadaan KalPaan nimimiehiä.


      • Kisutakaisin
        Rahaa_tiskiin kirjoitti:

        "Useat Keski-Suomen yritysmaailman edustajat lähtivät tukemaan JYPin toimintaa. Kaikkien yhteinen tavoite oli palauttaa Jyväskylä todenteolla maan kiekkoiluhuipulle ja palauttaa JYP-hurmos. Tämä mahdollisti isomman pelaajabudjetin ja aivan uudenlaisen panostuksen joukkueen kokoonpanoon. Jypiin saatiin hankittua nimimiehiä SM-liigan lisäksi Pohjois-Amerikasta, josta tulivat NHL-liigaan pääsyä yrittänyt Tuomas Pihlman sekä yhdysvaltalaiset Helmisen veljekset (Dwight Helminen ja Lars Helminen). "
        https://fi.wikipedia.org/wiki/JYP#2007.E2.80.932008:_Uusi_alku

        Ehkä tämän hopean jälkeen saadaan Savoon KalPa hurmos ja yritysmaailman tuella saadaan KalPaan nimimiehiä.

        Kisu, alias Niiralan Maltsev, eli Kiiskisen Tuomas takaisin kalpaan , kiitos!


    • k423

      No niin.Honka on rautaa ykkösessä.Haka kaatui puhtaasti 0-4. Kupsilla pelkään maalintekovoiman puutetta. Yhden hyvän varaan ei kannata koko kautta laittaa. Toivon, että olen Kupsin suhteen väärässä.

    • k423

      Gnistan- Honka maanantaina. Veikkaisin Hongan isonumeroista voittoa. Tänään: Inter voittaa Jjk:n, hull- Sunderland 1, Juventus, Psg, Napoli ja At.Madrid hoitanevat pelinsä.Hjk selkeä suosikki vps:ää vastaan, Keps-Kups ei ole läpihuutojuttu. Toivotaan Kupsin voittoa, mutta muutakin voi tulla. Viikonlopun aikana hyviä pelejä. Real Madrid hoitanee Granadan, Chievo Palermon. Pommina laitetaan Göteborg-Kalmar 2. Mukavia hetkiä futiksen parissa!

    • k423

      Ai niin. Unohtu yksi lievä ylläri peli: Jäps-Lahti akatemia 2. Lahti saa 5 edustuksen pelaajaa mukaan.

      • vituixmän_

        Ja KalPa levisi kuin Jokisen eväät. Ykkös- ja kakkoskenttä lähti samoin puolet puolustajista
        ja maalivahti.

        Ketään nimimiehiä ei ole tulossa tilalle. Nyt voi LätkäKene puhua KalPan sijoituksesta ynnä muut. Hyvä jos sääleihin pääsee ensi kaudella.

        KalPasta lähdössä Rissanen, Keränen, Ilomäki, Mankinen, Myttynen, Pitkänen, Junnila,Mikkola, Lyytinen, Timonen ja Kilpeläinen

        Puolet joukkueesta ja valmentaja.


      • tyhennysmyynti

        Tuossa vielä Savon Sanomien juttu tältä päivältä:

        "Kato KalPan hopeajoukkueen tähtipelaajista jatkuu, kun myös keskushyökkääjä Matias Myttynen päätti käyttää sopimuksensa ulkomaan option ja siirtyy Venäjän KHL-liigaan"


    • k423

      Iso on tuleva muutos. Siinä riittää haastetta paikattavaksi. Voi tulla jännä ensi kausi. Saa nyt sitten nähdä ketä tulee.

    • Tietysti olisi ollut parempi, jos tämä hopeaa saavuttanut rosteri olisi pysynyt kasassa, ja vielä vahvistettu muutamalla hyvällä maalitykillä ja puolustajalla. Mitalipelipaikka olisi taas ollut realistinen mahdollisuus tulevalla kaudella. Koska hopearyhmä hajosi varsin totaalisesti, eikä uudet tulokkaat (ilmeisesti) ole lähtijöiden veroisia, niin toki haasteellista on saavuttaa mitalipelipaikkaa ensi kevääksi. Tosin eihän tämänkään kauden joukkueen pitänyt alkukaavaillussa saavuttaa hopeaa, joten toki kaikki ensikaudellakin on mahdollista...

    • k423

      Kupsilla tänään Hifk vastassa ja siitä pitää ottaa 3 pistettä. Hieno voitto alla Kepsistä. Peli kulkee ihan hienosti. Taistellaan mitaleista aivan täysillä. Veikkausliiga joukkuieiden pitäisi Hjk:ta vastaan ottaa Morelos vaikka kahdella miehellä kiinni. Kaveri on mielestäni Hjk:n menestyksen mittari. Jos Morelos jää maaleitta, niin Hjk on aika hampaaton. Tänään punnitaan Sjk, kun sillä vastassa liigan heikoin joukkue Jjk. Jos Sjk ei pysty tätä matsia reilusti voittamaan, niin ei tule menestystä. Paperilla kun joukkueita katsoo, niin luulisi Sjk:n pelaavan eri sarjassa. Ykkösessä Honka jyrää, kuten ounastelinkin. Lauantaina Hongan ensimmäinen kotipeli ja vastassa Kpv. Kpv on hyvä, mutta Honka on rautainen. Honka on tämän kesän varmin pelikohde jalkapallon puolella. Suosittelen Honkaa lapulle. Chelseaa voi myös pelata. Joukkue on pitkään ollut rautaa ja sen tulee Wba huomaamaan. Samoin Watford Chelsean vieraana. Tulee ihan jännittävä loppuviikko futiksen parissa. Jääkiekon MM-kisoista ei viitsi edes mainita mitään Suomen "loistavien" esitysten vuoksi. Suomi vaan antaa liikaa tasoitusta Nhl pelaajien poissaololla.

    • k423

      Jos olisin Suomen maajoukkueen valmentaja, niin minun mielestä toimivin taktiikka olisi antaa kova paine jo hyökkäyspäässä(mahdollisimman ylhäällä) pallolliseen ja samalla pitäisi tukkia kaikki lähisyöttölinjat. Iholle pitää mennä kovaa pallolliseen, jolloin hänelle ei jää aikaa suunnitella mitään. Lähisyöttölinjojen tukkiminen taas pakottaa pitkiin syöttöihin, jotka ovat epätarkempia ja helpompia pallonriistoon. Sen jälkeen todella nopeasti hyökkäyksiin, jolloin vastustajan puolustus ei aina ehdi ryhmittäytyä paikoilleen. Tämä taktiikka on mielestäni ainoa, jos pelataan jotain taidollisesti parempaa vastaan. Hjk ta vastaan myös oikein toimiva systeemi. En ymmärrä taktiikkaa, jossa kaikki vetäytyvät omalle puolustusalueelle. Kun 90 minuuttia pelataan omalla puolustusalueella, niin on enemmän kuin todennäköistä, että ollaan häviöllä. Suomen pitää rohkeasti aloittaa kova prässi jo ylhäältä. Väitän, että taktisella osaamisella ja kovalla liikkeellä pystytään paikkaamaan taitojen puutetta paljon. Vertasin tässä taannoin Pohjois-Irlanti-Suomi pelissä pelitapoja, niin ero oli valtava.Kun pohj.Irl. sai pallon, niin peli kääntyi todella nopeasti Suomen puolustusalueelle. Suomen saadessa pallon hyökkäyksiin lähdettiin todella hitaasti. Nykymaajoukkueen iso ongelma on erikoistilanteet ja keskityspallot. Näitä tulisi harjoitella. Prässin voisi aloittaa jo todella ylhäältä ja aloittaa yllä mainitsemani taktiikan käyttö. Mistään ei ainakaan tiputa. Pohjalla ollaan. Taktiikka vaatii paljon juoksu-ja kamppailuvoimaa. Sen vuoksi maajoukkueeseen kannattaisi valita pelaajia, joilla on näitä ominaisuuksia. Taidollisesti huipulle on pitkä matka, mutta toimiva taktiikka, jossa hyödynnettäisiin meidän vahvuuksia(jos valitaan juoksuvoimaisia ja kamppailuun pystyviä pelaajia) mahdollistaisi nousun rankingissa. Mahdollisesti voitaisiin nousta yllättävänkin korkealle muutamien vuosien tähtäimellä.

    • k423

      Kupsilla oikeat otteet! Tappio tilanteet käännetään voitoksi. Se on menestyvän ja hyvän joukkueen merkki. Uskon, että mitali tulee. Väri voi olla mikä vaan. Nissilä noussee tänä vuonna läpimurtoon veikkausliigassa. Salami tutun varma. Muukin joukkue pelannut hienosti. Hjk on kiilattavissa kärkipaikalta. On vain saatava se Morelos kuriin. 2-3 maalia/peli, niin aina taistellaan vahvasti 3 pisteestä. Vielä hiven lisää tehoja, niin ei paljon tappioita tule. Ollaan keskiarvossa vähän alle 2 maalia/peli. Kun päästään keskiarvoon 2,5 ,niin se on taatusti liigan parhaimpia. Juttu vaan on nyt niin, että mitaleita alkaa tulemaan joka tuutista!

    • mdogi

      Suomella oli muutamia vuosia tiukka prässi taktiikkana ja toimi hyvin.
      Kuitenkaan tätä ei käytetty kuin muutamassa pelissä ja syy pelitavan hylkäämiseen
      oli pelaajien kunnon loppuminen?? Siis huippu-urheilija ei jaksa? Silloin olisi
      pitänyt treenata vähän lisää.

    • k423

      Joo, kyseinen taktiikka tarvitsee huippukunnon kaikilta. Taktiikassa pysyminen eli esim. lähisyöttölinjat tukkoon vaatii pelaajilta todella paljon. Lähtökohta kuitenkin on huippukunto. Nykyisillä maajoukkue pelaajilla ei varmastikaan kaikilla sitä ole.. Eli maajoukkueeseen pitäisi saada erittäin juoksuvoimaisia pelaajia. Iso haaste olisikin löytää siihen oikeat pelaajat. Valmentajaltakin vaatii henkiseltä puolelta paljon vaihtaa pelaajia entisistä uusiin. Kritiikkiä tulisi aivan varmasti paljon, mutta en näe muuta saumaa nostaa jalkapallon tasoa Suomessa. Ero muuhun maailmaan vaan yksinkertaisesti on niin iso.
      Kalpa on alkanut hankkia pelaajia Kanadasta, mikä on hyvä suunta.Tulee mielenkiintoinen joukkue ja uskon, että pärjää liigassa hyvin. Rosteria nyt sitten on. Viime kaudella ei tullut paljon loukkaantumisia, mutta sekin kausi on edessä, että niitä tulee. Nuoruutta löytyy paljon, joten tulevien vielä neljän pelaajan tulee olla kokeneita. En muistakaan kautta milloin Kalpalla olisi ollut määrällisesti näin iso joukkue. Monet pelaavat ikäluokkansa maajoukkueissa, joten ne pelit syövät meidän kalustoa, mutta samalla ne antavat itseluottamusta ja uutta intoa. Menestys on tullut Kuopiolaiseen urheiluun laajalla rintamalla jäädäkseen sinne pysyvästi!

    • k423

      Kupsille hieno voitto Lahdessa 1-2! Otteet jatkuvat hienoina. Honka voitti jälleen ja Jjk konttasi. Tutut kuviot.

    • k423

      Tasuri Sjk ta vastaan 1-1. Tasoitus lopussa oli taas kova juttu.Joukkue on oppinut saamaan pisteitä joka pelistä. Sarjassa ollaan kakkosena. Jjk taas tappioon. Näyttää erinomaiselta Kuopiolaisten kannalta!

    • k423

      Mainiota ja huvittavaa on lukea "asiantuntijoiden" ennakkoja ja otteluiden jälkeisiä raportteja Kupsin peleistä. Kuinka Kups oli huono, todella huono, mutta kuinkas kävikään: kohta mennään Hjk n ohi sarjakärkeen että hujahtaa. Hjk ta taas ylistetään maasta taivaisiin, vaikkei joukkue saa voittoja. On nämä vaan niin tyhmiä! Eräskin siantuntija sanoi ennen Keps-Hjk peliä, että Keps 0 Hjk 4,5. Kun sitten Hjk onnistui maalilla voittamaan, niin ennakko yllättäen muuttui: Hän oli muka sanonut Hjk n maalimääräksi 1-8. En minä sitä vaan oikeassa ennakossa huomannut. Kertoo suorastaan liian ylpeilevästä asenteesta. Hjk, Hjk ja Hjk.Ei mitään muuta nähdä. Nyt kun kausi on tässä vaiheessa, niin Hjk n mestaruus ei todellakaan ole varma. Siellä on monta joukkuetta Kupsinkin lisäksi ehdolla mestariksi. Kupsilla on hyvä joukkue meidän sarjaan. Asenne on parasta AAA luokkaa. Mitali tulee ja toivon, että se kultainen!

    • k423

      UpeaaKups! 0-1 voitto Rovaniemellä ja pelattiin ilman Salamia! Yes! Hjk n etumatka on otettu kiinni.Eroa on Hjk n hyväksi 2 pistettä ja meillä yksi peli vähemmän pelattuna. Kaikki on omissa käsissä. Hienoa siantuntijat! Onhan se Hjk aivan suvereeni! Viimeiseen 5 otteluun ei kukaan muu Klubilainen kuin Morelos tehnyt maaliakaan. Tämähän on aivan mestariainesta! jakakaa pojat etukäteen mitalit, mutta ne jaetaan syksyllä uudemman kerran. Kupsi on RAUTAA!

    • k423

      Jjk n kanssa tasuri 0-0 oli iso pettymys. Nyt saadaan ehkä Hambo riveihin. Olis hyvä vahvistus hyökkäyspäähän. Sjk ssa testissä Moreloksen nuori seurakaveri. Luulen, että jää Sjk hon. Columbiassa osataan pelata jalkapalloa, joten tullee olemaan kova meidän sarjassa. Kaveri on pienikokoinen, mutta uskoisin teknisellä tasolla aivan ylivoimainen verrattaessa sarjamme muihin pelaajiin. Katsotaan mitä maaottelutauolla tapahtuu.

    • k423

      No nyt sitten hölmöiltiin oikein urakalla. Rikottiin tuomarin koskemattomuutta ja 2 turhaa punaista korttia. Saa nähdä seuraako pidempää pelikieltoa. Hambolle olisi käyttöä!

    • Sopupeli_

      Mistähän tuo pillipiiari oli kaivettu tuomaroimaan? Kuinka paljon yksi tuomari voi vaikuttaa pelin lopputulokseen.

    • k423

      Tuomarin koskemattomuus nyt on ainakin selkeä virhe meiltä, se ei kaipaa selittelyjä. En osaa sanoa, oliko aiemmat tuomiot oikeita.
      Suomen ranking sijoitus on nyt huimat 108. Tultiin vauhdilla alas. Ei tähän kyllä meinaa sanat riittää. Kaverit pelasivat Suomen 10-0 voittoa. Sain kovat naurut aikaan, kun sanoin että Suomi saa korkeintaan tasapelin. Sanoin, että eihän Suomi tee 10 maalia edes jääkiekossa. No, peli on julmaa. Positiivinen pitää olla, mutta samalla realistinen. Kun katsoo veikkausliigan maalintekijöitä ottelukierroksen jälkeen, niin valtava määrä tehdyistä maaleista on ulkolaisten tekemiä. Kun vertaa yleisömääriä ulkomaisten joukkueiden yleisömääriin, niin ero on huikea. Meillä voi olla 1200 katsojaa jossain Kemissä ja paljon parempi ei ole muuallakaan.Edes Hjk ei vedä kymmentätuhatta katsojaa, paitsi paikallispelissä Hifk iä vastaan. Seurat eivät ole mielestäni osanneet vielä hyödyntää kaupallisuutta rahanteossa. Ne ovat osakeyhtiöitä ja voisivat aloittaa käyttötavaroiden myynnin, jolloin rahaa tulisi aivan eri tahtiin, samoin sen kilpapelaamisen.Muutama seura on tajunnut mahdollisuudet , joita kilpapelaaminen avaa.Nyt nopeat saavat ison edun. Jokatapauksessa suurin osa seuroista tajuaa tämän jossain vaiheessa. Tosiasia vaan on se, että urheilu on businesta tänä päivänä ja aivan korviaan myöten.
      maajoukkueessa pitäisi tehdä isot muutokset ja valita siihen erittäin juoksuvoimaisia pelaajia ja siirtyä taktiikkaan, josta aiemmin kirjoitin. Muuta saumaa ei ole. Taitomme eivät vain riitä ylemmäksi. Jos ei uskalleta tehdä radikaaleja ratkaisuja, niin persmäki vaan jatkuu. Katsotaan, mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.

    • Pihapallo

      Suomalaisen jalkapallon suurin ongelma on että juniori -ja tenavaseuroissa valmentajina toimivat "isävalmentajat". Osalla ei ole minkäänlaista jalkapallo taustaa saatika valmentaja kokemusta. tai koulutusta Jalkapallo harjoitukset ovat pääsääntöisesti pelailua jota ei ohjata kunnolla. Näkemyksen puute mihin pitäisi panostaa on pihapallon tasolla. Jos joku lahjakas pelaaja tulee joukkueeseen väärään aikaan hän ei etene edustusjoukkueeseen koska sieltä ei voi pudottaa näitä isävalmentajan kullannuppu pois, niinpä tämä lahjakaspelaaja lopettaa kun ei motivaatio riitä pihapallon.

    • k423

      Kupsin osalta sama kurjuus jatkuu.Nyt näkyy selkeästi se, ettei ole panostettu vahvistuksissa oikeiden maiden pelaajiin. Meillä ei ole maalintekijöitä Argentiinasta, Brasiliasta tai yleensäkään Etelä-Amerikan maista.Jos olisi, niin olisimme sarjassa aivan eri pisteillä.On käsittämätöntä, miten rahoittajat, omistajat eivät tätä huomaa. Jos olisin rahoittaja, niin miettisin kaiken aikaa tapoja tehdä parempaa tulosta. Hyvänä esimerkkinä otan Hjk n. Ostivat Moreloksen oikeudet 600000e lla ja myivät 1200000e lla. Kaiken plussana 11 maalia, jotka Morelos teki. Tämän lisäksi se tavaratalo idea ja kilpapelaaminen. Näillä resursseilla meillä eikä muillakaan suomalaisilla seuroilla ole mahdollista pelata Euroopan kentillä menestyksekkäästi. Talous ensin oikeilla sijoituksilla kuntoon, sitten seuraa menestys. No, katsotaan kuinka kauan lyödään päätämme seinään. Hjk muuten mielestäni myi Moreloksen liian pienellä summalla! 2 miljoonaa olisi ollut minun hintani!

    • k423

      No niin, Hjk n Mensah sai pallon potkaisusta yleisöön varoituksen, kupsin salami ja Duah suorat punaiset ja 4 ottelua pelikieltoa.Kumpihan oli vaarallisempi juttu!Pallo osuessaan täydellä voimalla vaikkapa päähän, voi aiheuttaa kuoleman. On tämä vaan niin kumma systeemi tämä veikkausliiga.Yhtä joukkuetta suositaan joka asiassa.Mutta sehän on stadin kingi. Voittamaton joukkue, joka nyt on myynyt parhaan maalintekijänsä. Tulee Hjk kin huomaamaan kuinka paljon kaikki on ollut Moreloksen ansiota.Muut pelaajat aivan tavallisia banaaninsyöjiä.Katsotaan joutuuko teko tarkempiin tutkimuksiin ja jos joutuu, niin mitä seuraa.

    • k423

      Alkaa hjk llekin paljastua mitä merkitsi Morelos. Tulee ottelut hyvin tasaisiksi veikkausliigassakin. Tappioita tulee. Todennäköinen putoaminen Eurooppa liigasta.Ennusteeni veikkaajille: Sjk n kurssi muuttuu huippuhankintojen vuoksi.Tulee olemaan loppukauden erittäin paha vastus jokaiselle.Noussee sarjassa raketin lailla.
      Toivottavasti Kupsin heikko vaihe katkesi saavutettuun Kemi voittoon. Pennanen hyvä vahvistus meidän sarjaan.Jjk n surkeus näkyy kaiken aikaa, eikä loppua ole tulossakaan, jos seura ei tee monta hyvää hankintaa.Yksi ei riitä vielä mihinkään. Voi olla, ettei taloustilanne Jyväskylässä salli isoja hankintoja. Silloin se tarkoittaa suoraa putoamista. Yleisesti voi sanoa, että liiga on huipputasainen. Maali sinne tänne, tasurit.
      Sunnuntaille siis Sjk n voitto Jjk sta, ja uskon, että Ilves voittaa Hjk n. Viikonloppuna pelit myös Hongalla, kpv llä ja Tps llä, jotka kaikki joukkueita, joiden uskon voittavan pelinsä. Maaanantaina Kups matkaa Hifkin vieraaksi ja tuo 3 pistettä, toivottavasti. no, kaikille mukavaa kesän jatkoa!

    • k423

      Kalpa hankki lisää pelaajia. Meillä on nyt kohtuullisen nuori, mutta potentiaalinen joukkue kasassa, lähes. Vielä yksi todennäköisesti tulee. Edessä mielenkiintoinen kausi ja menestys on tullut jäädäkseen.Kupskin nousee vielä mitaleille. Peli ollut vahvaa ja tehokasta heikon vaiheen jälkeen. Erittäin mielenkiintoinen futiskausi menossa. Sjk hankkinut paljon hyviä vahvistuksia mm.Hambon, jota aiemmin halusin Kupsiin. Poikkeuksellisen hyvä maalintekijä. Sjk n hankintojen myötä seura nousee rajusti sarjataulukossa. Jjk myös hankkimassa ainakin Sasa Jovovicin ja huhujen mukaan muitakin. Yksi pelaaja ei riitä takaamaan Jyväskyläläisille sarjapaikkaa.Vaaditaan ainakin pari kovan luokan vahvistusta lisää. No, peli kovenee ja pisteet aina kovemmassa, jokaisella. Yksi asia mikä on varmaa: Kuopiolaisten joukkueiden nousu kestomenestyjien joukkoon!

    • k423

      Kupsilla huomenna kova testi:joutuu Seinäjoella Espanjalaismyllyyn. Siitä kun selvitään edes tasapelillä, niin saumat on vaikka mihin. Selvää on, että Moreloksen poistuminen Hjk n vahvuudesta vaikuttaa suunnattoman paljon Hjk n peliin. Kaikki hehkuttaa Hjk n ylivoimaa paperilla, mutta itse olen sitä mieltä, että Sjk lla on paperilla aivan ylivoimainen joukkue. Jos he saavat pelin toimimaan edes jotenkuten, niin seura ottaa mitalin. Lahti on kovassa iskussa. Vps stä veikkaisin, että tullee sarjataulukossa alaspäin, ei kuitenkaan paljon:muutamia sijoja. Ilveksellä ei riitä joukkue mitaleihin.Siis tähän valoon pronssimitalikin Kupsille olisi huippu suoritus. Voittoja pitää nyt ottaa isoja putkia. Tasapelit eivät riitä, sillä kärkijoukkueet napsivat usein sen 3 pistettä, jolloin ero kärkiporukoihin kasvaa sen 2 pistettä tasurilla.Jännityksellä odottamaan huomista peliä ja toivotaan, että Kups ottaa sen täyden pistepotin.

      • Tervemenoa_

        "KuPS näytti tehojaan toisen 45-minuuttisen aikana. Ratkaisevat maalit tekivät Ville Saxman, Urho Nissilä ja Ilmari Niskanen."

        Mihin KuPS:ssa tarvitaan noita yön timoja? Tämäkin makkara Salami voisi pakata laukkunsa ja palata esi-isiensä maille.


    • k423

      Nihkeä voitto Jjk sta. Hyvin kuitenkin menee. Hjk on kovasti karkumatkalla ja on vaikeasti saavutettavissa. Heillä on hyvä puolustus, jonne on vaikea saada maaleja.Hopeaan on erittäin hyvät saumat, tosin Lahdesta on sanottava sama kuin Hjk sta: heitä on vaikea voittaa. Todella tasaista liigassa. Sjk potee rajua Hjk kammoa: toinen 6-0 tappio heille. Vps n suunta alaspäin, rajummin kuin ajattelin.Näyttää Kupsin kannalta ihan loistavalta. Jjk pelaa aivan väärässä sarjassa, mutta on todennäköisin tippuja-edelleen. Kupsin omat kasvatit tähän sarjaan hyviä, mutta eivät valitettavasti riitä yksin Euroopan kentillä, kuten eivät muidenkaan seurojen omat kasvatit. Euroopassa pärjäämiseen tarvitaan kovan luokan maalintekijöitä ja silloin on katse suunnattava Etelä-Amerikkaan. Siellä on jalkapallon kehto! Kiekossa paras suunta on Kanada. Kalpalla on tulevalle kaudelle erittäin hyvä joukkue, valmennusta myöten.Eipähän tässä kauaa mene, kun kiekko ensimmäisen kerran tippuu jäähän ja kausi pääsee toden teolla alkamaan. Toivotaan, että kups hoitelee lipun Euroopan kentille ja hoitaa hopean kotiin.

      • kupsifani

        Kun KuPSilla pelillisesti nyt menee hyvin, olisiko aika päivittää seuran kotisivutkin 2010-luvulle. Kallellaan oleva logo ja murreteksti kuin suoraan 1950-luvulta antaa, anteeksi vain, kovin junttimaisen vaikutelman seurasta. Onhan kyse kuitenkin pääsarjaseurasta. Kotisivuja luetaan muuallakin, joten tyylikkäät selkokieliset kotisivut vaikuttaisivat positiivisesti mielikuviin nykyaikaisesta seurasta.
        Kokonaan uuden logon suunnittelua tulisi niin ikään harkita. Mielestäni kelta-musta ympyrälogo olisi tyylikkäin.


    • k423

      Nyt on sitten Chl pelit alkaneet ja hyvinhän se alkoi. Ei ehkä ihan alku mennyt nappiin, mutta kolmannen erän huikea nousu kertoo joukkueesta. Odotettavissa huikean hyvä kausi. Luisteleva, taisteleva, periksiantamaton, energinen. Tässä meidän tavaramerkki ja sillähän pärjätään. Kupsilla seuraava peli Hjk ta vastaan Helsingissä: voittohan sieltä tulee! 0-2.
      Kalpa sai sitten yli puolen miljoonan potin viime kaudesta. Se on suomalaisessa urheilussa hyvä saavutus. Tavoitteet koviksi ja uusia keinoja rahan ansaitsemiseen seuroille. Kannattaa uskaltaa kehittää seuraa ja monipuolistaa tulonlähteitä. Kunnon yhteistyö Kalpan ja Kupsin välille.Yhteistyössä on voimaa ja se poikii hedelmää molemmille. Menestys seuraa menestystä. Kaikille mukavaa alkanutta kiekkokautta!

    • k423

      Honka teki ratkaisun jokin aika sitten. Vaihtoi 3 Brassia kahteen Espanjalaiseen ja Kolumbialaiseen. Yksi brassi meni gnistaniin ja teki heti voittomaalin gnistanille Honkaa vastaan. Hongan kurssi on rajusti alas tämän liikkeen jälkeen. Vahvistukset tulevat kentälle vasta ottelun lopussa.Ei siis mitään järkeä näissä vaihdoissa, mutta sehän on Hongan ongelma. Kupsilla näyttää hyvältä. Jjk teki meille ison palveluksen voittaessaan 0-4 Sjk n. Samalla Lahti otti pataan Kepsiltä.
      Brno oli liikaa kalpalle.Kyseessä kuitenkin Tsekin mestari, joten Kalpalta ihan kohtuullinen suoritus. Kalpa on pikku hiljaa saamasssa peliään paremmaksi. Noin iso muutos joukkueessa kun vertaa viime kauteen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Helpot ja typerät virheet on karsittava pois ja saatava hyökkäävä ja varma pelitapa käyntiin.
      Luotan, että Kups hakee 3 pistettä Hjk lta tänään. Jos olen oikeassa, niin tuleepahan jännä loppukausi. Meillä on pieni sauma jopa kultaan, mutta en usko, että muut joukkueet pystyvät Hjk ta horjuttamaan niin paljon.Hopeaan ja pronssiin erittäin hyvät saumat.Mukavaa ja jännittävää sunnuntaita!

    • k423

      Eilen Kups ja Kalpa voittoihin. Tärkeä voitto molemmille. Kups kaatoi Sjk n ja Kalpa Jukurit. Sehän tässä on hyvää, että molemmat voittivat hyvällä pelillä. Kalpa hankkimassa Kantolan tilalle pikaisesti jonkun, mutta kenet. Onko tietoa tai huhuja kuulunut? Tsemppiä Kuopion joukkueet!

    • k423

      Aik on Pohjoismaisista seuroista osaavin jalkapallon puolella. Ensin se saa Markkasen ilmaiseksi ja myy monella miljoonalla Real Madridiin. Sitten ilmaiseksi takaisin. Sitten seura myy Markkasen vielä Saksaan. Kaiken kukkuraksi seura hankki 2 Argentiinalaista riveihinsä.Vinkki: Kannattaa pelata Aik ta.

    • Kysyn_vaan
    • k423

      No, se liittyy siten, että voimme ottaa oppia kuinka asiat tulisi ja kannattaisi hoitaa. Aik johtaa tällä kirjoitushetkellä 5-2 ja toinen Argentiinalaisista on tehnyt jo hattutempun.Jos haluamme kansainvälistä menestystä Kupsille, niin ainoa tie on hankkia oikeanlaisia pelaajia, kuten Aik ssa tehdään.Riittääkö perustelut?

    • k423

      Jos keskustelemme täällä Kuopiolaisen seuraurheilun kehityksestä, niin jos katsomme pelkästään meidän tapaa toimia, emmekä näe metsää puilta, niin ei ihme jos ei koskaan yksikään Suomalainen seura pärjää edes pienimmissä Eurooppalaisissa turnauksissa, Mestarien liigasta nyt puhumattakaan. Pitäisi ottaa kansainvälisempi ja laajempi näkökanta, joka avaa meille monia mahdollisuuksia, joita meillä ei ennen ole ollut. Pelaajakauppa on meillä kaikilla seuroilla(jalkapallossa) lähes tuntematon käsite. Tarkoitan esim. tapaus Markkasta, josta Aik kääri mielettömät summat. Nyt heillä 2 Argentiinalaista, joille käy todennäköisesti samoin.Meillä pelaajakaupoilla käsitetään se, että seuralla on muutama Suomalaistasoa ajatellen lahjakas juniori ja heitä sitten kehitellään vuosia ja kuitenkin törmätään aina samaan lopputulokseen:isoja summia ei tullutkaan.Työ on tärkeää, mutta sillä ei suuria summia tienata. Tämän työn ohella voisimme etsiä esim.Argentiinasta pari 18-20v taitavaa kaveria, joille ei siellä löydy isoa seuraa ja kehittää heidät kenties jo yhdenkauden aikana huippupelaajiksi, joista sitten saa rahaa, jos uskalletaan pyytää.Heillä on taito jo olemassa, mutta oppivat eurooppalaisen tavan pelata. Hjk teki moreloksen kanssa voitollisen kaupan, mutta olisivat voineet ainakin tuplata Moreloksen myyntihinnan.Miettikää nyt Aik ta. Millä suomalaisella seuralla olisi ollut otsaa pyytää markkasesta 5 miljoonaa!Kun pystymme rajusti kasvattamaan budjettiamme, niin alkaa tulostakin tulla, tosin muutamien vuosien viiveellä. Muutosta kaivataan nopealla aikataululla!

    • k423

      Homma toimisi käytännössä esim.näin: matka Argentiinaan riittävän tieto taito porukan kanssa. ilmoitus johonkin isompaan lehteen, että kiinnostaako pelaajaura Euroopassa. Ikärajaksi voitaisiin laittaa 18-25v. Ilmoitukseen testipaikka ja kyllä tunkua riittää. Testaajat äkkiä huomaisivat kuinka paljon todellista jalkapallo taitoa sieltä löytyy. Sieltä sitten valitsemaan pari helmeä ja homma lähtisi käyntiin. Kupsilla siihen olisi oiva sauma, koska seuralla on asiat kunnossa.Jos tämä alkaisi, niin se johtaisi vääjäämättä laajempaan kansainväliseen kiinnostukseen. Se taas poikisi lisää sponsorituloja yms. Kotimaassa mediahuomio olisi iso, jos pystyttäisiin kauppaamaan pelaajia hyvillä summilla ulkomaisiin seuroihin. Positiivisia seurauksia tulisi kaiken aikaa lisää. Jälleen kerran:menestys seuraa menestystä pitää paikkansa. Palkkakulut pysyisivät kurissa, koska iso porkkana on pelipaikka isossa Eurooppalaisessa seurassa. Samalla reissulla kannattaisi valita seura pari ja solmia sinne hyvät suhteet ja ilmaista kiinnostus järjestää lahjakkuuksille ovia eurooppaan. No miksi argentiina? ihan vain siksi, että se on maailman ykkönen lajissa nimeltä jalkapallo! Miksi tyytyä vähempään, kun voi saada parhaan!

    • k423

      Se, että etsimme kotimaisia lahjakkuuksia, ei poissulje sitä mahdollisuutta, jota pelaajakauppa meille antaa. Ne 2 asiaa eivät ristiriidassa millään lailla. Päinvastoin: kotimaiset nuoret saavat uusia tuulahduksia lajin huippumaista ja todennäköisesti myös monipuolisuutta harjoitteluun.Kaikki asiat palvelevat toisiaan, puhumattakaan itsetunnosta, joka kasvaa, kun saa pelata ja harjoitella taitureiden kanssa. Motivaatio on erittäin tärkeää jokaisessa lajissa ja tällä tavalla voisimme lisätä nuorten lahjakkuuksiemme motivaatiotakin. Jos olisin valmentaja, kävisin läpi kaiken mahdollisen harjoittelun ainakin huippumaiden kohdalta.Yhteistyö ulkomaisten seurojen välillä antaisi tähänkin mahdollisuuden: valmentajamme voisivat olla paikan päällä seuraamassa kuinka muualla viedään treenit läpi. Nuorempana, kun pelasin, niin luin paljon kirjoja muiden seurojen harjoitteluista jne. esim. Hsv stä löysin hyvän tavan harjoitella pääpeliä: pallo laitetaan pussiin ja katossa on teline, johon se voidaan säätää erikorkeuksille ja eikun 5-10 minuuttia pukkailemaan pussissa olevaa palloa. Pallo säädetään sille korkeudelle, johon juuri yllät. Pomppu ja pukkaustaito kehittyy, samoin kunto. Hyötyjen lista on loputon. Kyse on vain meidän halusta ja viitsiydestä. Paljon on sanottavaa ja ideoita. Voisin tässä varmaankin kirjoitella aamuun asti, mutta tärkein oli tässä.Hyvää Yötä!

    • Kakkonen-ykkönen

      Kannattaisi juhlia jo kakkossijaa sillä ykkönen saattaa jäädä saamatta

    • Vierämi

      Hyvin on Iivo treenannut Puijon maastoissa! Koittakaa perässä! Hirveetä selevitystä minkä takia ei tullut menestystä.

    • k423

      Pitkästä aikaa täällä. Kupsilla hyvä suunta pelaaja hankinnoissa. Kolumbialainen Luis Carlos Murillo. Tarvittais vielä Euroopassa menestymiseen samalta suunnalta pari maalintekijää. Maalintekovoima on tällä hetkellä eniten huolestuttava asia. Muuten joukkue näyttää hyvältä. Uskon, että veikkausliigassa pärjätään. Organisaatio näyttää hyvältä ja taustavoimiin mikään ei kaadu. Euroopan kentillä taso on vaan niin kova, että maalintekeminen on vaikeaa. Siispä toiveissa vielä olisi pari tai ainakin yksi esim.Argentiinalainen hyökkääjä.

    • dfghdfg

      Olen todella surullinen etteivät kuopiolaiset palloseurat pysty parempaan, vaikka seurojen taustalla on useita multimiljonäärejä ja puitteet ovat maailmanluokkaa. Yksi mitali 20-30 vuoden välein ei ole menestymistä vaan tilastollinen poikkeama joita sattuu yhtä usein esim. TP47-Barcelona otteluissa.

    • k423

      Kylläpä Kupsilla on nyt eväät vaikka mihin.Vahvistukset alkavat tulla oikeasta suunnasta. Tänään julkaistiin Columbialaisen hyökkääjän tulo meille: Stiwar Garcia. Yhtä pelaajaa vielä hankitaan jollekin paikalle.Näyttää todella hyvältä joukkue! Yes! Tällä tahdilla Europeleissäkin voidaan menestyä!Tämä on suunta kestävälle menestykselle. hienoa Kups Hienoa!!!

      • Kysyn_vaan_

        Kuopion muukalaislegioona. Pelaako siellä yhtään valkohipiäistä?


    • k423

      Jos aiotaan pärjätä euroopan kentillä, niin on turha luulo, että pärjäisimme siellä kotimaisin voimin. Täytyy olla pelaajia muualta ja kovista futismaista. Jos ei haeta vahvistuksia ja menestystä ei tule, niin sitten nämä palstat ovat täynnä haukkuja. Kannattaa vaan tottua ajatukseen, että Kupsista tulee pelaajien myyntiseura. Vahvistuksia myydään hyvän kaupan sattuessa kohdalle ja sitten uusia tilalle. Pelaajia riittää. Hintalaput vaan kannattaa laittaa kohdalleen. Otan jälleen esimerkin: hjk myi Moreloksen muistaakseni 600000e n hintaan Rangersiin. Nyt Rangers on kauppaamassa morelosta Kiinalaisille miljardööreille ja luulen, että hinta on aivan jotain muuta. Ollaan siis aivan lapsenkengissä vielä. Miten meille myyminen voi olla näin vaikeaa. Toivottavasti Kupsissa ei tehtäisi näitä virheitä, vaan hyvästä hyvä hinta. Pelottaako meitä laittaa huippupelaajan hinnaksi 5000000e? niin tekee muutkin ja nauraa meille. Suomalaiset idiootit lähes lahjoittivat meille 5 miljoonaa.Nyt on ison opin paikka! On aika lopettaa meille nauraminen ulkomailla. Imagon kohotus jalkapallossa ja siihen liittyvässä talouspuolessa on juuri se, mikä saa meillä seurat uuteen nousuun ja kiinnostus jalkapalloa kohtaan tulee kasvamaan niin harrastajapiireissä kuin sijoittaja piireissä. Kun saamme seurat eri talousasteelle alkaa meilläkin tulla kansainvälistä menestymistä. Vanha slogan: menestys seuraa menestystä pitää jälleen kerran kutinsa.

    • BanzaiNalle

      Vuosi 2017 jää historiaan (hetkeksi) kahden suosituimman miesten palloilusarjan hopean ansiosta. KuPS:lle tämä oli jo toinen hopea 2010-luvulla ja kun tähän lisää kalpan yllätyshopean, niin historiallinen menestyminen on tosiasia. Tänä vuonna on realistinen mahdollisuus panna vielä paremmaksi, ainakin KuPS:n osalta. Nykyiseen nippuun vielä se kuuluisa karvainen jääkaapin kokoinen maalintekijä, niin vot!

      Salami olisi ollut muuten hyvä, mutta tempperamenttia ja kurittomuutta liikaa. Pyydän ja odotan uutta Salamia ja mielellään vielä vähän parempana versiona myös tulosten kannalta. Minimitavoite kaudelle on Europaikan säilyttäminen.

      Mukava huomata, että KuPS:n otteet kiinnostavat näin laajasti myös täällä. Katsomossa tavataan! Banzai!

      • ehdotus_

        Miten olisi Gotler?


    • BanzaiNalle

      Saksassa pelaa kaksi Gotleria Bundesliigaa - Herman ja Frans. Kumpaa tarkoitat?

      • Ei_nimi_miestä_pahenna

        Brasiliassa pelaa Matheus Bettio Gotler. Jos et usko niin laita googleen hauksi.

        KuPS voisi tehdä sponsorointisopimuksen Atrian kanssa.


    • BanzaiNalle

      Viikko Savo kertoo, että KuPS on lähdössä viikoksi Turkkiin harjoitus/pelireissulle. Nyt kyllä menee seura hyvään suuntaan. Innolla kevättä ja kesää odotellessa.

      Banzai!

    • k423

      Kups on ottanut hienoja askeleita oikeaan suuntaan. Kaikesta huokuu, että joka solulla halutaan menestystä seuralle. Tämä johtaa vääjäämättä pysyvään menestykseen. En ole huolissani, kuka on se viimeinen puuttuva palasemme, koska nyt joukkue on jo Suomen mittapuuhun kova. En usko, että kuka tahansa pääsee.Pelimies sieltä tulee! Brassi tai Argentiinalainen tai vaikkapa Kolumbialainen olisi minun toivomuslistalla. Mutta joka tapauksessa:HYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ! On vaikea löytää mitään heikkoa lenkkiä nykyKupsista. Väitän, että on kovin joukkue niin paperilla kuin kentällä. Odotan mestaruutta ja menestystä myös Euroopassa. Ei ehkä vielä mitään Euroliigojen voittoja, mutta voidaan mennä tosi pitkälle. Sama suunta kun jatkuu, niin ei tiedä mihin kaikkeen Kups vielä pystyy. En usko, että kukaan enää haluaa palata vanhaan, vaan kaikki pelaajat, fanit, rahoittajat haluavat vaan tämän nykysuunnan vahvistuvan. Kun tämä tehdään yhdessä, niin muutos ja menestys on pysyvä. Toki kaikille tulee huonojakin kausia, mutta pitkällä tähtäimellä menestystä tulee joka saralla. Talouspuolta on vielä vahvistettava. Kehitettävä uusia systeemeitä rahoituspuolelle. Tavaran myynti, pelaajien kauppaaminen, kilpapelaaminen. Kaikkia kannattaa kehittää.Toki uskon, että menestymisen avulla saadaan myös sponsoritulot nousuun.Kups on HIENO seura ja lähinnä minun sydäntäni!

    • k423

      Kun sitten alamme saavuttaa voittoja Euroopan kentillä, niin meille avautuu valtava markkinarako pelaajien myyntiin.Meidän pelaajia seurataan todella laajasti. Kun sitten meidän kautta alkaa isommin päästä Euroopan huippuseuroihin, niin myös pelaajien hankinta helpottuu. On muodustunut tie, jota pitkin pääsee rahakentille. Tämä kiinnostaa pelaajia.Ja kun sitten saamme lisää huippupelaajia, niin menestys on taattu. Se kuitenkin vaatii Euroopassa menestymistä. Sitten loppu onkin vaan meidän pomoista kiinni: hintalaput kohdalleen! Seuraus: seura voi alkaa tehdä asioita, joita se ei ole ennen tehnyt Perustaa vaikkapa tavaratalon ja kilpapelijoukkueen. Ja fanit saa mitaleita ja voittoja, rahoittajat euroja, minkä ovat ansainneet, eikä kenenkään tarvitse olla kateellinen. Miten tämä kaikki voi olla mahdollista? No, teemme asioita oikein ja ammattimaisesti.Jälleen se kuuluisa slogan:menestys seuraa menestystä!

    • k423

      Hienoa Kups: nyt kaatui Sheriff! Alkaa joukkue osoittaa luonnettaan.Pystyy kaatamaan kovia kansainvälisiä vastustajia.Suunta on erinomainen.Näitä pelejä lisää, niin kovuutta alkaa tulla. On kyllä erinomainen kausi tulossa. Vielä kiinnostaa se puuttuva vahvistus, mutta aikaa myöten sekin selviää.Tavoitteet pitää olla kovat: mestaruus suomessa ja pitkälle Euroopassa!

    • k423

      Kupsilla Ranskalainen hyökkääjä testissä ja heti eka matsissa pamautti pari häkkiä.Voisi olla ihan hyvä hyökkäyspään vahvistus.Toivotaan, että diili tulee.

    • k423

      Kupsin uusi hyökkääjä sitten varmistui. Liettuan maajoukkuemies Deivydas Matulevicius. Pelannut kovia otteluita ja isokokoinen kaveri. Näyttää hyvältä meidän tiimi. Aletaan koht puolliin olemaan valmiita Hjk n kaatoon. Peli huomenna ja meillä ihan hyvät saumat. Kupsille tulossa LOISTAVA kausi!!!

    • k423

      No nyt saatiin kovanluokan peluri ensi kesän mm-kisoihin saakka. Abdalla El Said. Egyptin maajoukkueen keskikenttämies ja on ollut kova poika sylkemään maaleja. Alkaa olla aika mielenkiintoinen joukkue. Tulosta alkaa syntymään, kunhan saadaan kaikki meidän pelurit mukaan, myös Kolumbialainen kärki ja Reubeni. Nyt on oikeaa otetta Kupsilla.Haetaan menestystä oikein tosissaan ja uskon, että sitä myös tulee. Kalpa tullee olemaan myös hyvä ensi kaudella. Kunhan nuoret pelurit kasvaa ja treenaa tämän kesän, niin rupeaa tapahtumaan.

      • Kysyn_vaan_

        Kuopion muukalaislegioona. Pelaako siellä yhtään valkohipiäistä?


    • K423

      Pakko vielä kirjoittaa. Nyt on oikea suunta ja menestys jopa Euroopan kentillä täysin mahdollista. Hankinnat ovat kovan luokan pelureita ja monella jopa paljon kokemusta kovista kansainvälisistä peleistä. Tämä on se suunta joka olisi pitänyt ottaa jo kauan sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Omat nuoret pelaajat saavat makua tasosta, jota vaaditaan ulkomailla. Tästä hyötyvät kaikki. Kunhan saadaan business puoli hanskaan, niin tästä , voi sanoa näin, on alkanut uusi suunta Kuopiolaisen urheilun menestystarinassa.Saadaan pikku hiljaa todellista menestystä ja kun sitä alkaa tulemaan, niin vanha slogan jälleen:menestys seuraa menestystä! Kups alkaa koko ajan, samoin kuin kalpa, kiinnostamaan kansainvälisesti enemmän ja enemmän. Meidän pelureita seurataan ja kohta päästään myymään pelaajia isompiin seuroihin OIKEALLA HINNALLA. Sitten vaan uusia hankintoja lisää.Meillä pyörii koko ajan omassa joukkueessa kovia pelimiehiä ja kauppa käy. Tulosta tulee joka saralla. Sitten, kun tämä saadaan toden teolla vauhtiin, niin sponsorien hankkiminen on helppoa.Kaikki haluavat olla mukana menestys tarinassa ja kaiken kukkuraksi seuraajia on laajasti ulkomaita myöten.Vaati vaan sen, että uskallettiin ottaa ensimmäiset askeleet. Jo Suomessa asiantuntijat ovat ennakoineet Kupsin Hjk n pahimmaksi haastajaksi. Jo näkyvyys Suomen markkinoilla on räjähdysmäisesti lisääntynyt. Saati, kun mennään samalla tiellä muutamia vuosia, niin voidaan kohta puhua, että Hjk voi olla Kupsin pahin haastaja. Meillä on täydet saumat oikealla taktiikalla nousta Euroopan menestyvien jalkapalloseurojen joukkoon. Muistetaan, että tie on oikea ja tämä tie johtaa sinne. Vaatii vain 5-10v tällä tiellä kulkua, niin menestys Euroopassa on totta.Nyt kysytään kärsivällisyyttä kaikilta. Olen sydämestäni mukana Kupsin ja Kalpan tarinassa ja nautin joka hetkestä, kun näen, että molemmissa seuroissa tehdään oikeita asioita.Tämä villitys lisääntyy ja positiivisuus kasvaa. Aivan LOISTAVAA KUPS JA KALPA!

      • Kiviäkin_kiinnostaa

        Kuopion muukalaislegioona.
        Pelaako siellä yhtään valkohipiäistä?


    • k423

      Vielä kiitoksen sana kupsin ja Kalpan rahoittajille, sponsoreille ja johtoihmisille.Huomaa,että on ammatti ihmiset molemmissa seuroissa. Valmennus on aivan maan kärkitasoa.Suurkiitokset molempien seurojen valmentajille myös!Myös juniorityö on aivan loistavaa.Tästä hyvänä esimerkkinä Kalpan A-nuorten Suomen mestaruus!

    • k423

      Pelaa.Siellä pelaa niitä paljon! Vahvistukset, joita tarvitaan menestymiseen ovat hyvät. Luuletko, että barcassa, Liverpoolissa, Chelseassa jne pelaa vaan oman maan pelaajia?Onkohan näin.Suosittelisin käymään eri ulkolaisten seurojen kokoonpanoja, niin huomaat, että joukkueissa on aika vähän oman maan pelaajia. Meidän on vaan hyväksyttävä se tosiasia, että pelkästään kotimaisin voimin ei tulla pärjäämään Euroopassa.Eikä tarvitsekaan. Tämä on erittäin hyvä suunta.
      En ymmärrä ihmisiä, jotka koko ajan valittavat, ettei tule mitaleita ja menestystä ja samaan hengenvetoon he toteavat, että miksei meillä ole kaikki pelaajat suomalaisia. Tosiasia ja fakta vaan on se, että meillä ei riitä taito Euroopan tasolle pelissä nimeltä jalkapallo.Ainakaan seuratasolla. Meidän seurojen budjetit ovat todella pieniä verrattuna esim.keski-Euroopan seuroihin. No, valittajat löytää aina valittamista, tehtiin niin tai näin. Ruotsi on poikkeus. Siellä seuroissa lähes 95 prosenttia pelaajista on Ruotsalaisia. Ruotsissa taso on jalkapallossa aika paljon meitä kovempi.Mutta ei Ruotsalaisseuratkaan mitään isoja tekijöitä Euroopassa ole. Pieniä menestyksiä on tullut, mutta jatkuvaa, pysyvää ei. Busineksessä he ovat hyviä.Aik etunenässä.No, se on hyvä, että mielipiteitä ilmaistaan, olipa ne positiivisia tai ei.Nauti kuitenkin kaudesta, joka tapauksessa.

    • k423

      Hienoa myös seurata, kun Kupsin ja Kalpan nuoret valitaan nuorten maajoukkueryhmiin pelaamaan.Kumpikin seura tekee aivan loistavaa juniorityötä.

    • Vierämi

      On siinä ! Nielemistä, Jaakko Rissanen Kalapaan. Tosin onhan Jypillä Hytönen Tuppurainen ym muut nuoret!!

    • k423

      Kiva on nähdä paljonko Kups saa Fifalta korvauksia Egyptin miehestä. Nyt menee juuri kuten kuuluukin: saatiin kovan luokan pelimies ilmaiseksi ja siitä sitten vielä rahaa. Rupeaa muistuttamaan Kups Aik ta busineksessä. Aivan loistavaa! Tosin meillä vielä, paino sanassa vielä, hieman pienemmät kuviot.Mutta suunta on hyvä. Oikeita askeleita jatkuvasti ja nopealla aikataululla lisää. Tämä näyttää nyt niin hyvältä, että itsekin joutuu itseään nipistelemään, että olenko hereillä. Kalpalle Rissanen! Yes! Aivan loistavaa sekin! On tämä mielenkiintoista fanittaa Kalpaa ja Kupsia.Yhteistyötä seuroille vielä paljon lisää, niin hyvä tulee. Esim. se tavaratalo idea ja/tai kilpapelijoukkue tai jopa molemmat! Tänään voitto Ilveksestä ja siitä on hyvä jatkaa.On tämä vaan niin hienoa, että tätä jaksaa tuulettaa joka päivä!

    • K423

      Kupsin uusi sponsori Ropo Capital on hyvä esimerkki, että tämä puoli seuran toiminnasta tullee kasvamaan räjähdysmäisesti.Kaikki haluavat menestyä ja menestyvä seura, jos mikä, on loistavaa mainosta yritykselle.Mikä parasta, niin molemmat osapuolet hyötyvät näistä sopimuksista.Hyvä puoli lisäksi on se, että kaikki mahtuvat mukaan.Mitä useampi sponsori on mukana menestystarinaa kirjoittamassa, niin sitä parempi on kaikkien menestys.Sponsoreille myös Kalpa on loistava sijoitus. Kalpa on ensi kaudella kova!Molempien seurojen näkyvyys mediassa on lisääntynyt todella paljon ja uskallan sanoa, että kun tätä tietä mennään, niin näkyvyys medioissa suorastaan räjähtää. Molemmista joukkueista tullaan puhumaan paljon! Tämä uusi suunta on huomattu valtakunnallisesti jo nyt, mutta kun mennään muutama vuosi eteenpäin, niin alkaa tulla räjähdysmäiseesti myös kansainvälistä huomiota.Meitä seurataan, meistä ollaan kiinnostuneita, meidän pelaajat kiinnostavat , yleensä kaikki mitä teemme, kiinnostaa.Olla esikuva, esimerkki, joukkue, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuksia isommille kentille, kiinnostaa kaikkia.Se tuo mukanaan vastuuta, mutta myös mahdollisuuksia. Kun nämä mahdollisuudet uskalletaan käyttää ja jatketaan oikealla tiellä, niin se avaa Suomen pienille seuroillekin aivan uudet näkymät.Mikä ennen oli mahdotonta, onkin nyt nenän edessä.On aivan pakko vielä kirjoittaa: MENESTYS SEURAA MENESTYSTÄ!

    • Että_silleen

      KuPS tusinajoukkue häviää Ilvekselle. Pelaajahankinnat mitä sattuu.

      "KuPS:n egyptiläistähti suoraan avaukseen - jäi Ilveksen kamerunilaispommittajan varjoon"

      "Ilves on ollut KuPSille ylivoimainen haaste viime vuosina. Kuopiolaiset ovat voittaneet Ilveksen viimeksi vuonna 1997 "

    • k423

      Yep.Ilves on ollut meille paha. Mutta missä on Stiwar Garcia? kotimaisin voimin ei maaleja synny tarpeeksi.Nyt pitäs äkkiä saada ongelma hoitoon.Maalintekijänä se Ranskalainen olis ollu hyvä vaihtoehto, mutta Garcia kehiin ja nopeasti.Annetaan suotta liian paljon etumatkaa muille.Etelä-Amerikkalaista maalintekovoimaa kehiin!Kiitos!

    • kerran_huijattu

      ROPO Capital omistajat ovat olleet perustamassa useita satoja yrityksiä, joista keskustelupalstat täynnä palautetta ihmisten kokemuksista.

      On hakemistopalveluita, laskutuspalveluita, perintäpalveluita,
      Trust, Talent, Vakuutus, Hakemistokeskus, metallihaku, apteekkihaku, rakennushaku,
      Suomen yrityshaku, Trust Perintä,
      Crane Hills jne.

      Esimerkkikommentti:
      Ulkoistettu myynti myy "näkyvyyttä" hakemistoihin nettiin ja jos joku yrittäjä "ämpyilee" laskun maksussa, niin se kiikutetaan ikiomaan perintätoimistoon ja laskut alkaa kotiutua. Kätevää, eikö totta? Voisi kuvitella että Trust Perintä ei ole kovin objektiivinen arvioimaan laskujen oikeellisuutta kun samat omistajat periivät netti"näkyvyyttä" omalla perintätoimistollaan. Minun mielestäni tämä ei ole reilua.

      Onnea KUPS:lle ja KALPA:lle yhteistökumppanin valintaan - ei kiitos näille!

    • Hyvin_menee_

      Hyvin menee KuPS:lla. Kolme ottelua ja 1 piste. Missä ne paljon kehutut maalintekijät ovat?

    • k423

      No, miksei nyt ole tullut kirjoituksia?Kups haki ansaitun voiton, niin ylivoimaisesta Hjk sta ja vieläpä stadissa.Kirjoitellaan vain, kun voittoja ei tule. No, sehän kuuluu tietysti nega ihmisille.HIENO JA ARVOKAS VOITTO! Maalintekoon pitäisi vielä saada pari Argentiinalaista lisää ja Stiwar mukaan myös. Se on resepti, jolla pärjätään Euroopassa.Tästä tulee loisto kausi!

    • k423

      Sitten vielä peli-ihmisille vinkkejä. Ac Kajaani on erittäin kova porukka ykkösessä.Vilisee brasseja, Meksikolaisia ja yksi Kolumbialainenkin on. Ktp llä myös kova joukkue.Ac oulu on mielestäni kolmanneksi kovin.Eif on yllätysvalmis porukka. Siinä noin etukäteen arvio kokoonpanoja ja vahvistuksia katsellessa.

    • Huomenta_

      Ei yksi pääsky kesää tee.

    • k423

      Kesä on jo!

    • k423

      Liverpool on suosikkijoukkueeni, vaikka ei kaikkein taitavin joukkue olekaan.Suosikkiaseman se saa pelitapansa perusteella. Kun pool saa pallon, niin hyökkäyksiin lähdetään räjähtävällä nopeudella. Se saa vastustajan pakan sekaisin. Lisäksi poolilla on niin paljon taitoa kentällä, että tulokset näkyvät tässä. Vastustaja ei paljon kerkiä sijoittumaan ja miettimään mitään, vaan yrittävät pelastaa sen mikä pelastettavissa on. Poolin pelitavan vuoksi peleissä tulee paljon maaleja, mistä yleisö pitää. Pelaajat tietävät mitä tekevät, vastustaja sen sijaan on usein pallo hukassa.Tämän vuoksi pelitemmon kehittämistä vaan kaiken aikaa lisää.Siitä on hyvä aloittaa, kun saadaan pallo, niin lähdetään samantien hyökkäykseen niin nopeasti kuin mahdollista. Otetaan vastustajalta aika pois.Kun siinä onnistutaan, niin vastustajan virhemäärä kasvaa radikaalisti ja seurauksena on paniikkiratkaisuja ja suuri määrä virheitä.Niistä on sitten hyvä laittaa pallo maaliin.Ei olla vielä mikään pool, mutta esikuvana pool toimii mainiosti.Sopii myös mielestäni Suomalaiselle jalkapallolle hyvin, koska teknisessä taidossa ollaan perässä. Vauhtia kyllä saadaan, jos halutaan.

      • Julkulasta_huomenta

        Missä Kuopion kaupupunginosassa maksa-allas pelaa?

        Keskustelu24 -> Urheilu ja kuntoilu -> Jalkapallo -> Veikkausliiga
        Keskustele Veikkausliigan joukkueista, pelaajista ja peleistä. Kuka voittaa mestaruuden?

        Keskustelu24 -> Urheilu ja kuntoilu -> Jalkapallo -> Valioliiga
        Keskustele Englannin Valioliigan joukkueista ja pelaajista. Kuka vie Valioliigan mestaruuden?

        Jos et sattumalta ole huomannut, niin tämä on "Keskustele Kuopion alueen asioista."


    • k423

      Jos et tajunnut, niin Liverpoolin otin esimerkiksi Kupsille loistavasta pelityylistä, jota kannattaisi hiukkasen kopsata.Väännänkö vielä jotain rautalangasta? Understood?Siis kerroin Liverpoolin pelityylistä, jota meidän kannattaisi kopsata.Katsos, voidaan joskus ottaa oppia muualtakin ja sitten pitää hiukka kertoa muidenkin joukkueiden nimiä. Kerro, jos et vieläkään tajunnut!

      • Kukkuu_

        Kyllä minä olen kuullut Itkonniemen Ervertonista.

        Itkonniemi on tunnettu yhtenä kuopiolaisen jalkapallon kehtona. Kaupunginosasta on kotoisin Kuopion Elo, joka nousi Itkonniemeltä mestaruussarjaan Olavi Rissasen ja Martti Räsäsen johdolla vuonna 1969. Elon lempinimi on ”Itkonniemen Everton”.


    • BanzaiNalle

      Nyt jos koskaan kannattaa mennä katsomaan KuPS:n peliä. Egyptiläinen Abdalla on sellainen pelimies, joita täällä harvoin nähdään. Loistava liike ja jatkuva vapaan pelipaikan haku yhdistettynä loistavaan syöttätekniikkaan sekä pelisilmään ja huikeisiin erikoistilannevetoihin on poikkeuksellista katsottavaa kotimaisessa sarjassa.

      Vieläkin on hyvä olo HJK-voitosta. Seuraava kotipeli ensi sunnuntaina.

    • k423

      Upeaa Kups upeaa! Pennanen hirmuliekeissä, 4 maalia yhteen peliin vieraskentällä! Yes! Alkaa näyttää sille mille pitää. Stiwar mukana pelissä, Yes! Saa Hjk kin kohta varautua, että Kups laittaa vilkun vasemmalle ja menee ohi. Ja mikä parasta, niin voitto ei taaskaan ollut sattumaa, vaan 100 prosentin ansaittu.Ollaan hienosti Liverpoolin jalanjäljissä.On sitten upea kausi!Nauttikaa!

    • k423

      Rops onkin sitten kova haaste meille.Jos joukkueessa on 3 brasilialaista, niin tulos on juuri tuollainen:voitosta voittoon.Voi sanoa nyrkkisääntönä, että jos hankkii vahvistukset Etelä-Amerikan maista, niin menestystä tulee. Niistä maista tulevat pelaajat ovat missä tahansa Suomen sarjassa täysin omaa luokkaa.Sen vuoksi meille olisikin tärkeää saada yhteistyösopimus esim. jonkun Argentiinalaisen joukkueen kanssa. Pelaajamyynnin kannalta tämä olisi myös iso askel.Hienoja ja isoja askelia oikeaan suuntaan on tullut ja siitä voimme kaikki olla iloisia.Ja tämähän on tullut jäädäkseen!

    • BanzaiNalle

      Äläpäs nyt nipota jonnin joutavasta. Kuopio on mitä suurimmassa määräin juurikin jalkapallokaupunki ja kyllä asiasta saa Kuopio-palstalla kirjoittaa. Tämä ketju on avattu vuonna 2016 ja vasta nyt kun KuPS menestyy olet siis sitä mieltä, että väärin keskusteltu ;-)

      Kuopio-palsta ei voi olla tarkoitettu ainoastaan elämänsä epäonnistujille, marisijoille, kateellisille ja trolleille. Nauti nyt sinäkin, kun oman kaupungin jalkapallojoukkue menestyy.

      Peace, love and football.

    • k423

      Aik n Stefanelli (Argentiinalainen) vaihdettiin Siriusta vastaan toiselle puoliajalle kentälle.Tehnyt nyt jo 2 maalia ja puoliaika vielä kesken. En käsitä kupsia. Meidän Garcia istuu vaan vaihdossa ja Suomalaiset hyökkää, eikä tehoja tule. Miten tämä pitää sanoa, että menis tajuntaan: Suomalaisista ei vaan ole maalintekijöiksi isommassa mittakaavassa, ainakaan kansainvälisissä peleissä:GARCIA ALOITUKSEEN!!!!!! No, toivotaan, että heräystä tapahtuisi.

      • Mene_pois

        Keskustelu24 -> Urheilu ja kuntoilu -> Jalkapallo -> Veikkausliiga
        Keskustele Veikkausliigan joukkueista, pelaajista ja peleistä. Kuka voittaa mestaruuden?


      • PoisOis

        Jos me päätetään yhteisesti, että jutellaan näistä asioista täällä, niin ei se kai ketään muuta haittaa kuin sinua?


    • k423

      No, hyvinhän se meni. Sjk kaatui 1-3! Samalla Rops ja Hjk hävisivät omat pelinsä.Ero kärkeen pieneni ja kärkipaikka lähestyy!Sisukas ja taitava on meidän jengi!Kuka voittaa mestaruudenko oli kysymys? Sehän on aivan päivänselvää:Kups! Siitähän ei ole mitään epäselvyyttä. Kysymys on vaan siitä, kuinka selvällä erolla se hoidetaan. Tasoitusta annetaan, kun meidän Kolumbialainen hyökkääjä ei pääse pelaamaan.Alkaa Hjk kin huomaamaan Moreloksen puutteen. Ei synny maaleja lähes kotimaisin voimin.Euroopan kentille tarvitaan maalintekijöitä Etelä-Amerikan maista,muuten tulee noutainen melko nopeasti. No, katsotaan kuinka kausi etenee.Hyvältä kuitenkin näyttää suurelta osin.Pientä viilausta vielä, niin sit on saumoja pitkälle, missä sarjassa vaan.

      • k423

        Keskustelu24 -> Urheilu ja kuntoilu -> Jalkapallo -> Veikkausliiga
        Keskustele Veikkausliigan joukkueista, pelaajista ja peleistä. Kuka voittaa mestaruuden?


      • junttipää

        Jos me päätetään yhteisesti, että jutellaan näistä asioista täällä, niin ei se kai ketään muuta haittaa kuin sinua?
        Olet todella raskas kaveri.


    • k423

      Hieno voitto Interistä! 5-1. Nyt näyttää jo siltä miltä pitää. Kohta ollaan kärjessä ja sit vaan kaasua lisää.Upea kausi menossa ja vaan paranee koko ajan. Tämä on tullut jäädäkseen ja meillehän se sopii kuin knalli Karjalaisen päähän!Kauden lopussa voidaan laittaa hattukauppa pystyyn!

      • Kysymyksiä_

        Mikä on lopputulos illan Suomi - Norja ottelussa? Joko Kapanen heittää norsun selästä ja tekee maalin?


    • BanzaiNalle

      Aika hienoa aikaa eletään. Tässä vaiheessa kautta jo pari hattutemppua plakkarissa ja kaksi omaa ukkoa johtaa maalipörssiä. Ei ihan muutamaan vuoteen/vuosikymmeneen tällaista ole ollut. Jokohan seuraavassa pelissä tulisi myös katsojaennätys?

      Banzai!

    • Että_silleen

      "Kuopio sopi irtisanomisriidan tapahtumajohtajan kanssa: Jaana Vasankarille yli 80 000 euron korvaus "

    • k423

      No niin.Tullaan taas siihen meidän ongelmaan. Maalinteko. Meidän pitäisi hankkia Moreloksen tasoinen peluri, joka pystyy ratkomaan pelejä isolla varmuudella päivästä toiseen.Etelä Amerikka olisi oikea suunta.Tämä neuvo kannattaisi ottaa vakavasti mahdollisimman nopeasti.Muuten annetaan vastustajille turhan helpolla pisteitä.Parikin hyökkääjää sieltä, niin se palvelisi myös tulevia Europelejä. On vaan kiistaton tosiasia, että sieltä tulevat hinta laatu suhteessa maailman parhaat pelaajat.Se Ranskalainen, joka oli kokeella meillä olisi pitänyt ottaa.Valittiin väärin.Jos kaveri oli nopea ja teki eka pelissä 2 maalia, niin en kyllä ymmärrä mitä muuta hänen olisi pitänyt tehdä.Nyt järki käteen näissä valinnoissa.Vai oliko hinta kriteerinä, ettei häntä valittu. Vaikea sanoa, kun ei tiedä detaileja.Pari hyökkääjää Etelä-Amerikasta! Kiitos!

      • Kukkuu_

        Kukkuu, kukkuu, pikkulanttu nukkuu,
        kellarin pimeässä nurkassa.
        Hiiri se tuli ja puraisi,
        pikku lanttu naurista potkaisi.


    • K234

      No niin.Tullaan taas siihen meidän ongelmaan. Maalinteko. Meidän pitäisi hankkia Moreloksen tasoinen peluri, joka pystyy ratkomaan pelejä isolla varmuudella päivästä toiseen.Etelä Amerikka olisi oikea suunta.Tämä neuvo kannattaisi ottaa vakavasti mahdollisimman nopeasti.Muuten annetaan vastustajille turhan helpolla pisteitä.Parikin hyökkääjää sieltä, niin se palvelisi myös tulevia Europelejä. On va an kiistaton tosiasia, että sieltä tulevat hinta laatu suhteessa maailman parhaat pelaajat.Se Ranskalainen, joka oli kokeella meillä olisi pitänyt ottaa.Valittiin väärin.Jos kaveri oli nopea ja teki eka pelissä 2 maalia, niin en kyllä ymmärrä mitä muuta hänen olisi pitänyt tehdä.Nyt järki käteen näissä valinnoissa.Vai oliko hinta kriteerinä, ettei häntä valittu. Vaikea sanoa, kun ei tiedä detaileja.Pari hyökkääjää Etelä-Amerikasta! Kiitos!

      • 567856

        Miksi ei musta mies kelpaa? KuPSissa ollaan suvaitsevaisia ja halutaan antaa myös vähän tummemmalle kaverille mahdollisuus tehdä maaleja ja voittaa pelejä.


    • Hyvää_yötä_ja_huomenta

      Auta pitämään palsta siistinä. Ilmoita asiattomasta, rasistisesta tai herjaavasta viestistä klikkaamalla viestin yhteydessä olevaa Ilmianna-linkkiä. Rasistiset viestit ja rasistiset ilmaukset ovat Suomi24:n keskusteluissa kielletty.

    • k423

      Johan sen jo kirjoitin: Etelä-amerikasta tulevat oikeasti jalkapalloa osaavat pelaajat.Jos suomessa osattaisiin pelata, niin ei me muualta pelaajia tarvittaiskaan.Siitä yksinkertaisesta syystä!

    • k423

      Nyt kuuluu talouspuolelta hyviä asioita. Satatonnia sieltä pari sataa täältä.Ainoa asia mikä vielä pitää saada askel eteenpäin on se, että meidän pitää olla se, joka saa sen 9,5 miljoonaa(tapaus Omar Colley).Suunta on jälleen hyvä, mutta meidän pitää ottaa se viimeinen askel, joka aukaisisi seuralle aivan uudet näkymät kaikkiin projekteihin ja takaisi jatkuvan kasvun ja kehityksen.Suunta Etelä-Amerikkaan ja Argentiinaan. Se on se puuttuva askel. Pieniä askelia sinnepäin on jo otettu, mutta se iso askel vielä puuttuu.Kyllä se vielä sieltä tulee!Positiivisia ollaan. Tuommoisilla miljoonien siirtokorvauksilla pystytään tekemään isoja investointeja, jotka alkavat tuottamaan jatkuvasti seuralle käyttörahaa.Pystytään maksamaan kunnon palkat kaikille, joka lisää huippupelaajien kiinnostusta seuraan.Pystytään kehittämään juniori työtä jne jne. Odotan innolla sitä ratkaisevaa askelta, joka muuttaa kaiken pysyvästi. Lähetän suuret kiitokset koko seuran kaikille työntekijöille, johtoportaalle ja kaikille sijoittajille. Suuri pyyntöni heille: ottakaa se iso askel!

      • Julkulasta_huomenta

        Täällä olikin vähän aikaa rauhallista. Olitko hoidossa? Et päässyt näppäimistön ääreen?


    • k423

      No niin. Urho Nissilä siirtyy Belgiaan Zulte Waregemin jengiin.Ovi sepposen selällään Euroopan rahakentille!Tämä on se mistä pelaajat uneksivat. Taas merkki, että ollaan oikealla tiellä.Hienoa Urho ja Kups! Siirtosumma kuulemma suurin, mitä Kuopiossa on ollut! Aivan loistavaa!Menestys seuraa menestystä ja lisää tulee, kun tehdään asioita ammattimaisesti ja viisaasti.Nimimerkille Julkulasta huomenta, että oletko jotenkin kateellinen, kun et itse näitä tajua? No, kaikille ei ehkä terävää busines päätä ja älyä ole suotu. No, kaikenlaiset mielipiteet sallittuja. Mutta joka tapauksessa Kups on mennyt isoja askelia joka saralla eteenpäin.Ja se tulee näkymään kaikessa.Urholle toivon rutkasti menestystä!

    • k423

      Honkavaara sanoi, että nyt pitää olla aktiivinen siirtomarkkinoilla. Se on hyvä juttu. 2 Argentiinalaista hyökkääjää!Kiitos! Se antaisi meille mahdollisuuden mennä Euroopassakin pitkälle!

      • Kysyn_vaan_

        "Honkavaara sanoi, että nyt pitää olla aktiivinen siirtomarkkinoilla. Se on hyvä juttu. 2 Argentiinalaista hyökkääjää!Kiitos! Se antaisi meille mahdollisuuden mennä Euroopassakin pitkälle!"

        Et uskalla laittaaa tuota KuPS:n virallisille naamakirjasivuille? Jps et sattumalta ole huomannut niin KuPS:lla on myös omat naamakirjasivut.


    • Julkulasta_huomenta

      Kannattaisiko ottaa ne iltalääkkeet ettei tarvitse täällä kukkua yöllä?

    • Että_näin

      k432:n kannattaisi kirjoitella Savon Sanomiin. Saisi suuremman lukijakunnan. Ja ehkä myös joku KuPS:n työntekijä lukisi. Täältä näitä ei lue kukaan. Kuten joku totesi Savon Sanomissa:

      "No jos nyt ostetaan vaikka puolenkymmentä ulkolaista ja varmistetaan ettei omat junnut vain pääse kehittymään."

    • k423

      Ja taas positiivisia uutisia: Kalpan paras tulos. Voittoa 568000e. Näyttää taas hienolta. Ei vahvistusten hankkiminen haittaa ollenkaan omien junioreiden kehitystä.Päinvastoin. Saavat hienon mallin omaan joukkueeseen.Tosiasia vaan on jalkapallossa, että jos halutaan niitä mitaleita ja menestystä myös Euroopassa, niin ehdoton edellytys on hyvät vahvistukset. Ei siellä kukaan muukaan pelaa omilla pelaajilla. Kaikilla niitä on ja ilman niitä on kenenkään mahdoton saavuttaa kehitystä seuralle ja faneille. Tämä on nykyurheilua. Emme voi elää kivikaudella, jos haluamme menestystä.Kupsin ja Kalpan tie on nyt aivan oikealla suunnalla.Sitä paitsi, kun seura menestyy ja voittaa pelejä, niin se jos mikä on paras motivaattori nuorille pelaajille. Sitten kun on vielä tarjota tie Euroopan rahakentille, niin se on se lopullinen motivaattori. Samalla joutuu realistiseen kilpailutilanteeseen peliajasta, mikä on todella julmaa Euroopan huippuseuroissa.Paikka aloitus kokoonpanossa vaatii työtä ja taas kerran työtä. Ja jos tekee työtä, niin kehittyy.Ei ole oikotietä menestykseen.Nuori pelaaja saa heti alkuun realistisen kuvan jalkapalloilijan arjesta. Se joka on valmis tekemään hurjasti työtä kehittymisensä eteen, kehittyy varmasti. Tämä pätee alalla kuin alalla. Jos siis halutaan muutos tämän ketjun otsikkoon, niin tämä on aivan oikea tie! Kaikille toivon mukavaa ja alkoholitonta juhannusta!

      • Kiviäkin_kiinnostaa

        Herrantähen kiviäkin kiinnostaa mitä sun kissas söi aamupalaks!


    • k423

      Sitten selvisi , että fc Köbenhavn on Kupsin eka vastustaja Europeleissä. Haaste on kova, muttei mahdoton. Nyt tarvittas siihen maalintekoon vähän lisää voimaa ja apuja. No, seurataan mitä tapahtuu.

    • k423

      Nyt saatiin hyvä hyökkääjä ja voisi alkaa kohta odottaa voittoja peleistä.Lucas Rangel, Brassi.Myös omat Suomalaiset hyökkääjämmekin alkavat osua paremmin, kun nämä vahvistukset eivät ainoastaan tee maaleja, vaan järjestelevät hyviä paikkoja muille. Tätä oli odotettu ja todella tarpeellinen liike. Hyvä Kups!

      • Viikon_vitsi

        Jostain Itävallan puulaakisarjasta ja pelamut Albaniassa. Jo on mahtavat meriitit.


    • k423

      Hyvä taistelu Kupsilta, mutta ihan ei vielä riittänyt.Nyt tarvitaan edelleen kärsivällisyyttä.Tasomme nousee kaiken aikaa.Kööpenhamina joutui tiukille ja se on jo hieno saavutus.Pari askelta vielä eteenpäin, niin pystymme kaatamaan Kööpenhaminan kaltaisia vastustajia.Pää pystyyn ja katse kohti tulevaisuutta, joka näyttää hyvältä!

    • Mmmmmmmm

      Sun pohjasi oli parempaa kuin muilla, se kinkku-ananas oli hyvää pizzaa, tietenkin.

      Ylpeästi kateellinen olin vuokses, myönnän sen, ovestasi kun tänään kuljen

      Niin hyvää pizzaa, niin hyvää pizzaa, niin hyvää pizzaa se on (3x)

      Olit rapea ja maukas kuin pizza kalleinkin, teit kaiken nopeasti ja meitä muita paremmin.

      Tänään Kemeriin mä astun, ikkunat katsoo etelään,

      lautasella oleva herkku on hyvää pizzaa, sen mä nään.

      Ylpeästi kateellinen olin vuokses, myönnän sen, pöydässäsi, kun tänään istun

      Niin hyvää pizzaa, niin hyvää pizzaa, niin hyvää pizzaa se on (6x)

    • k423

      Kemiltä pataan 3-2. Puolustuspään virheet pois. Tarvitaan myös toinen Rangelin tasoinen hyökkääjä. Mielellään Etelä-Amerikasta ja nopea. Hyvä tästä tulee. On hyvä nähdä, että tämä sarja on todella tasainen. Hjk sai moreloksen korvattua Klaussilla. Morelos myytiin Rangersiin skotlantiin ja kaveri jatkaa mihin Hjk ssa jäi. Toinen tämän tason hyökkääjä, joka illasta toiseen ratkoo pelit. kaksi huippuhyökkääjää loisi varmuutta voittoihin. Lisäksi tulos olisi ainakin tuplasti parempi, koska osaisivat varmasti nopeasti hyödyntää molempien taidot.Mutta, askel kerrallaan kohti parempaa tulevaisuutta
      Kalpan puolelta hieno uutinen oli sopimus Wilsonin kanssa. Yes!

    • Super_Mario_Mandzukic

      Mikä maa voitti MM-kisat? Mitkä maat olivat 4 parhaan joukossa?

      Onhan Kuopiossa ennenkin pelannut jugoslavialaisia. Sieltä Kosovosta, Kroatiasta pelaajia hankkimaan,

    • 5hävittyäkotipeliänähty

      Kuopiolainen jalkapalloseura KUPS valahtaa liigassa yhä alemmas. Kahdesti otettu jo turpaan sarjan jumbojoukkueelta Kemiltä.
      Pelikuin peli, aina tuskallista katsottavaa. KUPS hallitsee mielin määrin, mutta ei tee maaleja. Sen sijaan puolustuksessa on pysyvästi iloiset avointen ovien päivät.

      Taitoa porukalla on. Käyttäkää sitä! Jos vika on korvien välissä, etsikää apua.

    • Anonyymi

      On pakko jälleen kirjoittaa, vaikka olen sanottavani jo sanonut.Surulla olen seurannut Kups joukkueen rakentamista.Erittäin pettynyt olin, kun luin, että joukkueemme on valmis.Missä ovat maalintekijät?Hankittiin vaan puolustajia ja puolustajia.Tällä hyökkäykselläkö pitäisi pärjätä veikkausliigassa,Euroopasta puhumattakaan.Jo täysin pieleen menneiden harjoituspelien olisi pitänyt avata silmät!Ja joukkue täynnänsä Afrikkalaisia.No, tulos on sen mukainen.Ei voida kaataa maalintekovastuuta omille junioreille.Haloo ja herätys. Vielä voitaisiin paljon pelastaa, mutta on toimittava nopeasti.En olisi vaihtamassa valmentajaa, vaan hankkimassa pari hyökkääjää.Ne olisi hyvä hankkia Etelä-Amerikan maista kuten Argentiina,Brasilia,Kolumbia, Chile jne.Uskoisin, että olisi sieltä edullisempaa hankkia kuin Euroopasta.Pitäisi myös olla nopeutta heillä.Toki Kroatit, Espanjalaiset, Ranskalaiset kävisivät myös.Uunon sanoin: toimintaa toimintaa, muuten menee henki!

      • Anonyymi

        Auta pitämään palsta siistinä. Ilmoita asiattomasta, rasistisesta tai herjaavasta viestistä klikkaamalla viestin yhteydessä olevaa Ilmianna-linkkiä. Rasistiset viestit ja rasistiset ilmaukset ovat Suomi24:n keskusteluissa kielletty.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe