SIKSI TARJA EROTETTIIN?

Jurrin_Ykä

Tarjaa ei koskaan erotettu, koska hän ei kuulunut bändin jäsenistöön.
Hänen managerinsa Mr Cabuli halusi pitää suojatileen kaikki tiet avoimena kuuluisuuteen. Jäsenyys Nightwishissa olisi sitonut liikaa, toiseksi jäsenenä hänen olisi tyytyminen samaan liksaan muiden jäsenten kanssa. Tarjan olessa freelancer Cabuli pystyi "hinnoittelemaan" lauluesitykset" paremmin.

Tarjan taakkana oli myös Mr Cabulin toimet, jossa mies sorkki mageriportaan ohi keikkamyynnissä. Tämä Pampan lahja kiteeläiselle kantoriopiskelijalle kävi Nightwishille kalliiksi, velkoja maksettiin seuravat viisi vuotta. Ilmeisesti nappisilmä halusi opettaan Ewolle ja kumppaneille kuinka bisneksiä hoidetaan latinotyyliin. Marcelo erehtyi suomalaismiesten habituksesta, hänen mielestään Ewo ei näyttänyt kansainväliseltä managerilta vaan kahdella jalalla kävelevältä sialta.

Kun Marcelon rahasampo ja nyrkki-kyllikki, sai potkut siitä tuli paha parku. Marcelo Cabuli; "Tarjan erottamisen syynä oli kolmiodraama; Turunen-Cabuli-Holopainen" . Marcelo; tulin, panin ja voitin, nyt Holopaista vituttaa. Taas meni Marcelon henkilöprofilointi väärin. Tuomas olisi viimeinen joka parkuisi panopuun perään, nuori taiteilija oli elänyt selibaatissa aikuisuuteen saakka - pahat kielet veikkasivat jopa homoksi.

Summa summarum, Tarjan erottamisen syynä oli Pampan pojan soolo, jonka onneksi bändi sai katkaistua - se olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin.

30

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hienoihminenjataiteilija

      Minä tykkään Tuomas Holopaisesta. Hänelle ei menestys ole noussut päähän, vaikka on menestyvä taiteilija kautta maailman. Hieno ihminen kertakaikkiaan.

    • Hesarista

      Tuomas myöntää, luovuus on kadonnut, ei ole pystynyt tekemään uusia biisejä pitkään aikaan, uutta levyä ei ehkä enää tule. Sitä se katumus teettää. Viimeisetkin levyt olleet vain vanhojen melodioiden toistoa.

    • Jurrin_Ykä

      Endless Forms Most Beautiful https://fi.wikipedia.org/wiki/Endless_Forms_Most_Beautiful
      Kaikkien aikojen metallilevy. Jos joku väittää Holopaisen luovuuden loppuneen Angels Fall First lättyyn ja Turusen pillusta unelmointiin....olisi syytä hakeutua hoitoon tai ottaa ne määrätyt lääkkeet.

    • jtyjyty

      Nightwishilla on vain yksi oikeasti hyvä albumi ja se on Oceanborn. Muut ovat saman toistoa ja Anette nolo poppari.

      • keitetyt_munat

        Oceanborn on power metallia, yök. Nightwishin huonoin levy. Muuten jokainen Nightwish albumi on ollut parempi kuin edelliset.


    • fani_vuodesta_2003

      Aloittaja on oikeassa, Tarja ei ollut koskaan Nightwishin jäsen lakiteknisesti. Tarja ei alusta alkaen halunnut sitoutua bändiin eikä allekirjoittanut mitään sitovia sopimuksia, tämä antoi Marcelo Cabulille täysin vapaat kädet kiristää bändiä. Tämä olisi hyvä muistaa kun puhutaan Tarjan "erottamisesta".

    • taas_sattuu

      Vähän kaiketi pitäisi antaa respektiä Hra Cabulille, kun olisi halunnut jäädä Suomeen kaiken kohun keskellä. Tykkää niin talvesta ja kauniista luonnostamme.
      Tarjan oli pakko päästä pois, joka onkin taasen ihan ymmärrettävää. Parempi sitten niin.
      Mutta...on tämä Cabuli oikeasti helvetin tyhmä ja härski kuvitellessaan voivansa oikeasti jäädä tänne. Ennemmin tai myöhemmin olisi törmännyt tosi vittuuntuneeseen "faniin", joka juurikaan ei kunnioita monikulttuurisia arvoja.

    • Viski_R-kioskiin

      Jos nyt joku muistaa niin kyllähän Tarja kaikissa haastatteluissa Nightwishin alkuaikoina painotti sitä että hän on vierailija bändissä ja tavoitteena on oma soolo-ura. Osa noista haastatteluista löytyy youtubesta. Jos mielenkiintoa löytyy niin kaivakaa.
      Itse olen sitä mieltä että koko hässäkkä on toiminut bändin hyväksi, ongelmat laulusolistien kanssa on pantu merkille ja kiinnittäneet kansainvälistä huomiota bändiin. Muuten kaikkien genrejen ulkopuolelta tulevana uudenlaisen musiikin sanansaattajana Nightwish on joutunut taistelemaan joka fanin suosiosta ilman kansainvälisen median apua poislukien tietysti Suomi ja saksankielinen keski-eurooppa. Toki helpotusta on viimeaikoina tapahtunut onhan brittien "classic-rock" -media viimein hyväksynyt Nightwishin mutta etenkin pohjois-amerikka on manner jossa viesti menee edelleen suusta suuhun tai youtuben avustama.
      Tarjan oman uran paikallaanpolkeminen on hyvä muistutus siitä että ei rock/metalli musiikki kaipaa mitenkään erityisesti klassisesti koulutettua laulajaa. Kysymys on pikemminkin materiaalista ja siksi Nightwish on pärjännyt paremmin jopa ruotsalaisen pop-laulajan kanssa kuin Tarja yksinään sinänsä hyvien albumien kanssa, niin olen sitä mieltä että Tarjan kaksi viimeisintä albumia ovat hyviä.
      Niin tai näin taistelu fanien kesken ei lopu ja nämä samat väittelyt käydään 10 v kuluttua eikä siinä ole mitään pahaa, harva bändi pystyy antamaan samalla kunnon musiikkia ja kunnon saippuaoopperaa.

    • vanhempi_fani

      Pakko sen verran on keskusteluun todettava, että Kabulin touhut varmasti pitävät paikkansa ja Turusen motivaation pysyä bändissä voi kyllä kyseenlaistaa ainakin siinä loppuaikoina, mutta minusta tämä kirjoittelu on melko vääristelevää, kun ajattelee miten paljon Tarja antoi bändille ja mikä merkitys hänellä oli bändin menestykselle.

      Kaikki kunnia Holopaiselle, joka tietenkin tekee biisit ja on bändin kivijalusta, mutta Tarjan kaltaisia solisteja ei ihan tuosta vaan aloitteleva neverhöörd metallibändi Kiteeltä saa. Nightwishista tuli juuri "ilmiö" opperan / klassisen laulun sekä metallin yhdistämisellä. Biisit itsessään olivat tietenkin huikean hyviä ja keskimääräistä metallibiisiä kunnianhimoisempia, mutta klassisesti suuntautunut solisti nosti ne uudelle tasolle. Ja NW oli alussa ihan yhtä paljon tarjan projekti Tuomaksen kanssa, eikä hänen motivaatiotaan voi kyllä siinä kyseenalaistaa. Jos muuta väittää, ei tunne bändin alkuaikoja eikä ole käynyt bändin keikoilla niiden alkuaikana.

      Toki hän alkoi jossain vaiheessa miettiä omia prioriteettejaan, ja voi olla, että Turunen oli vaan "käymässä", mutta c'mon kuinka pitkä keskimääräisen bändin elinkaari on? Vähän epäilen, että kukaan ajatteli alunperin sen olevan mikään monen vuosikymmenen homma. Suosio yllätti kaikki.

      Itse muistan elävästi sen hetken kun kuulin ensi kertaa nightwishia kaverini stereoista joskus 90 luvun loppupuolella. Kylmät väreet vain menivät ja musa vangitsi täydellisesti. Se oli kai täydellinen musiikkiorgasmi korvassa :)

      Minusta juuri Angels fall first ja oceanborn ovat iskevimpiä bändin levyjä niiden pienen rosoiduuden ja sellaisen lämminhenkisyyden ja power metallimaisuuden / fantasiamaisuuden takia. Oceanborn on itsellenikin se kaikkein rakkain bändin levytys ja minusta Tarja laulaa siinä upeasti niinkuin about kaikilla bändin levyillä.

      Varmasti solistin erotus oli sitten tämän marcelo-draaman takia pakko tehdä, mutta ei se silti minusta vähennä Tarjan arvoa ja merkitystä. Varmaan nykyisin pärjäävät vallan mainiosti uudellakin solistilla, mutta itselleni tuo alkuaikojen kokoonpano oli se kaikista paras ja niihin keikkoihin liittyy niin paljon hyviä muistoja.

      • JebaJep

        Eikös ihan alkuperäisen alkuperäinen idea ollut, että tehdään pari kappaletta demolle ja lähetetään huvikseen levy-yhtiöön ilman mitään odotuksia? Ikinä ei keikkailla ja ohops 20 vuotta myöhemmin... Siihenhän Tarja suostui ja sitten kun homma ns. lähti käsistä, niin Tarja vain alistui kohtalolle ja sille mitä jätkät halusi.


      • näin_tää_menee
        JebaJep kirjoitti:

        Eikös ihan alkuperäisen alkuperäinen idea ollut, että tehdään pari kappaletta demolle ja lähetetään huvikseen levy-yhtiöön ilman mitään odotuksia? Ikinä ei keikkailla ja ohops 20 vuotta myöhemmin... Siihenhän Tarja suostui ja sitten kun homma ns. lähti käsistä, niin Tarja vain alistui kohtalolle ja sille mitä jätkät halusi.

        Tarja alistui Cabulille ja sille mitä Cabuli halusi LOL


    • DayDayDreamer

      Tämä Manageri huomasi sen että mitä on " elää kahden kulttuurin " välillä !

      Hän huomasi että BÄNDI ei ollut kaikeltaosin valmis maailmalle - kun koulutus ei riittänyt näkemään " että Manageri hoiteli asioita omalla tavallaan " jne jne

      - jonkun aina pitäiis huolehtia rahavirroista niin että sen saisi tietää hyvissäajoin myös Artistit itse !

      • Enpuljaavastaan

        Turhan laiha ja stressaantuneen näköinen. Parhaimmillaan oli Century Childin aikaan :) Kaunis kuitenkin.


    • sallinappanahka

      Tutustukaa menneiden haikailijat ihmeessä Nightwishiin! Pari vuotta sitten huomasin aivan sattumalta tällaisen olevan olemassa. Whoooo-hooouu-JEEEE-EEE-EEEEh!:)
      NIGHTWISH - Ghost Love Score (OFFICIAL LIVE)
      https://www.youtube.com/watch?v=4V_eoR6r1Tw

    • Anna_Ylen

      Oisko vähän seko aloitus?

      "Tarjaa ei koskaan erotettu, koska hän ei kuulunut bändin jäsenistöön."
      .
      .
      "Kun Marcelon rahasampo ja nyrkki-kyllikki, sai potkut siitä tuli paha parku"
      .
      .
      "Summa summarum, Tarjan erottamisen syynä oli Pampan pojan soolo, jonka onneksi bändi sai katkaistua - se olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin."

      Siis ei erotettu, mutta sai kuitenkin potkut ja erottamiselle löytyi syykin.

      Hei Ykä, yritä nyt edes vähäsen.

      • Jurrin_Ykä

        Selkokielellä, Tarjan laulutilaukset peruutettiin. Freelanceria ei voi erottaa tai antaa potkuja, häneltä ei vaan enää osteta palveluksia.
        Ilman Pampan poikaa, Tarja olisi jokatapauksessa hakeutunut soolouralle kuten niin monissa haastatteluissa ilmoitti.
        Menestys sokaisi Cabulit, he luulivat Tarjan lumo valloittaa yksin maailman. Siinä kävi niin että Nightwish kasvoi Tarjaa suuremmaksi ja valloittaa nyt maailmaa.


      • tiedanjutut
        Jurrin_Ykä kirjoitti:

        Selkokielellä, Tarjan laulutilaukset peruutettiin. Freelanceria ei voi erottaa tai antaa potkuja, häneltä ei vaan enää osteta palveluksia.
        Ilman Pampan poikaa, Tarja olisi jokatapauksessa hakeutunut soolouralle kuten niin monissa haastatteluissa ilmoitti.
        Menestys sokaisi Cabulit, he luulivat Tarjan lumo valloittaa yksin maailman. Siinä kävi niin että Nightwish kasvoi Tarjaa suuremmaksi ja valloittaa nyt maailmaa.

        Tarja oli luvannut olla vielä yhdessä levyssä mukana keikat. Olisi sitten lähtenyt ehkä vuonna 2007 tai 2008. Tuomas tiesi tämän ja halusi kostonhimossaan antaa ennenaikaiset potkut ja samalla mustamaalata Tarja vaikeuttaakseen hänen soolouraansa.


      • et_tiedä_mitään
        tiedanjutut kirjoitti:

        Tarja oli luvannut olla vielä yhdessä levyssä mukana keikat. Olisi sitten lähtenyt ehkä vuonna 2007 tai 2008. Tuomas tiesi tämän ja halusi kostonhimossaan antaa ennenaikaiset potkut ja samalla mustamaalata Tarja vaikeuttaakseen hänen soolouraansa.

        Päätöksen takana oli koko bändi ja manageriporras. Ei kukaan halua tehdä yhteistyötä henkilön kanssa jolle elokuvailta kaverien kanssa on tärkeämpi kuin sovitun keikan pitäminen.


      • Jurrin_Ykä
        tiedanjutut kirjoitti:

        Tarja oli luvannut olla vielä yhdessä levyssä mukana keikat. Olisi sitten lähtenyt ehkä vuonna 2007 tai 2008. Tuomas tiesi tämän ja halusi kostonhimossaan antaa ennenaikaiset potkut ja samalla mustamaalata Tarja vaikeuttaakseen hänen soolouraansa.

        "Tuomas tiesi tämän ja halusi kostonhimossaan antaa ennenaikaiset potkut"
        Kyllä siinä oli koko bändin tulevaisuus vaakalaudalla, kyse oli taloudesta, Cabulit tulivat kalliiksi. Jos manageriporras olisi voinut/saanut päättää kyllä Cabulien soolo olisi loppunut jo aikaisemmin.
        Marcelo Cabulin tietäen mitään loivaa laskua ei voinut ajatella, koska oikeuprosessit ja paskanviskominen olisi rikkonut bändin tulevaisuuden pitkäksi aikaa - tai koko show olisi loppunut siihen.
        Oikeastaan jos tarkemmin asiaa tarkastelee Tarjalle ei itse bändi - Nightwish merkinnut muuta kun rahaa ja mainetta. Hänen ei olisi pitänyt antaa Pampan pojan sählätä Nightwishin asioissa. Toisaalta Tarja oli itsekin tälle limanuljaskalle saalis, kun rahaa ja mainetta rouvalle tuli, Marcelon ahneus kasvoi samassa mitassa. - onkohan Tarja-timantteja viellä myymättä?


      • masterpassioncreed
        Jurrin_Ykä kirjoitti:

        Selkokielellä, Tarjan laulutilaukset peruutettiin. Freelanceria ei voi erottaa tai antaa potkuja, häneltä ei vaan enää osteta palveluksia.
        Ilman Pampan poikaa, Tarja olisi jokatapauksessa hakeutunut soolouralle kuten niin monissa haastatteluissa ilmoitti.
        Menestys sokaisi Cabulit, he luulivat Tarjan lumo valloittaa yksin maailman. Siinä kävi niin että Nightwish kasvoi Tarjaa suuremmaksi ja valloittaa nyt maailmaa.

        "Freelanceria ei voi erottaa tai antaa"
        Palvelut siis voidaan lopettaa julkisella kirjeellä, jaaha
        Hra Cabuli oli vain onneton sattuma koko bändin kannalta. Tarja oli bändin jäsen, piste. Bändi kohteli jäsenenä ja samoin fanit. Typerää saivarella asiasta.


      • Jurrin_Ykä
        masterpassioncreed kirjoitti:

        "Freelanceria ei voi erottaa tai antaa"
        Palvelut siis voidaan lopettaa julkisella kirjeellä, jaaha
        Hra Cabuli oli vain onneton sattuma koko bändin kannalta. Tarja oli bändin jäsen, piste. Bändi kohteli jäsenenä ja samoin fanit. Typerää saivarella asiasta.

        Höpö höpö!
        Herra Cebulin paikka olisi ollut häkki, tämä juippi oli ilmi selvä rosmo. Ei Tarja ole ensimmäien eikä edes viimeinen suomi-tyttö joka retkahtaa latino-rosmoon.
        Bändi toimi varsin korrektisti Cabulin suhteen, jos kysessä olisi ollut jo ulkolainen hevi/metalli-ryhmä Marsu ei olisi selvinnyt "Master Passion Greedillä"


      • niintotta
        Jurrin_Ykä kirjoitti:

        Höpö höpö!
        Herra Cebulin paikka olisi ollut häkki, tämä juippi oli ilmi selvä rosmo. Ei Tarja ole ensimmäien eikä edes viimeinen suomi-tyttö joka retkahtaa latino-rosmoon.
        Bändi toimi varsin korrektisti Cabulin suhteen, jos kysessä olisi ollut jo ulkolainen hevi/metalli-ryhmä Marsu ei olisi selvinnyt "Master Passion Greedillä"

        Joo, ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun suomityttöä höynäytetään - valitettavasti - se on ikiliikkuja se niiden tyhmyys...


      • tiedanjutut
        Jurrin_Ykä kirjoitti:

        Höpö höpö!
        Herra Cebulin paikka olisi ollut häkki, tämä juippi oli ilmi selvä rosmo. Ei Tarja ole ensimmäien eikä edes viimeinen suomi-tyttö joka retkahtaa latino-rosmoon.
        Bändi toimi varsin korrektisti Cabulin suhteen, jos kysessä olisi ollut jo ulkolainen hevi/metalli-ryhmä Marsu ei olisi selvinnyt "Master Passion Greedillä"

        Ei tietääkseni ole mitään tuomioita, koita jo selvitä siitä Jurrista.Olet ilkeä.

        Onkohan tämäkin Capulin vika ?

        "Nightwish jää pitkälle tauolle: ”Uutta musiikkia ei ole syntynyt pitkään aikaan”
        Tuomas Holopainen on tehnyt musiikkia puolet elämästään. Nyt luovuus on kadonnut. Hän ei kuuntele enää edes suosikkilevyjään." Katosi jo 10 vuotta sitten, sattuneesta syystä, heh.


      • et_tiedä_mitään
        tiedanjutut kirjoitti:

        Ei tietääkseni ole mitään tuomioita, koita jo selvitä siitä Jurrista.Olet ilkeä.

        Onkohan tämäkin Capulin vika ?

        "Nightwish jää pitkälle tauolle: ”Uutta musiikkia ei ole syntynyt pitkään aikaan”
        Tuomas Holopainen on tehnyt musiikkia puolet elämästään. Nyt luovuus on kadonnut. Hän ei kuuntele enää edes suosikkilevyjään." Katosi jo 10 vuotta sitten, sattuneesta syystä, heh.

        Outo väite kun bändin kolme viimeistä albumia ovat ne parhaat.


      • mastepassiongreed
        Jurrin_Ykä kirjoitti:

        Höpö höpö!
        Herra Cebulin paikka olisi ollut häkki, tämä juippi oli ilmi selvä rosmo. Ei Tarja ole ensimmäien eikä edes viimeinen suomi-tyttö joka retkahtaa latino-rosmoon.
        Bändi toimi varsin korrektisti Cabulin suhteen, jos kysessä olisi ollut jo ulkolainen hevi/metalli-ryhmä Marsu ei olisi selvinnyt "Master Passion Greedillä"

        No juurikin näin. Miten ihmeessä vähintäänkin loton päävoittokertoimilla voi joku Cabuli osua bändin kohdalle. Vähintäänkin onneton yhteesattuma...
        Mutta siltikin Tarja on ollut bändin jäsen. Freelancerit yleensä ovat itsenäisiä yrittäjiä, joilla jatkuva huoli huomisesta leivästä. Tarjalla ei sitä ollut. Olihan hän bändin jäsen ja palkka juoksi ihan kuten muillakin jäsenillä. Tässä pointti.
        Tämä ei Tarjaa huononna mitenkään. Kepulit on taas toinen juttu.


      • Jurrin_Ykä

        "Olihan hän bändin jäsen ja palkka juoksi ihan kuten muillakin jäsenillä"
        Cabulin perustama yhtiö laskutti taiteilijan esiintymisestä, josta Nightwishin taustayhtiö sai kuitin. Tietysti fanien mielestä Tarja kuului miehistöön, mutta käytännössä ja juridisesti hän pysyi/halusi pysyä ulkopuolisena.
        Tarjalla ei ollut huolta leivästä koska Nightwish tarvitsi hänen lauluaan. Huoli tuli sen jälkeen kun tilaukset Kiteen suunnalta loppuivat.
        En ole puuttunut siihen oliko Tarja hyvä vai huono, kyse oli busineksesta. 1997-2005 oli Tarjan kulta-aikaa hän oli tuon ajan paras solisti tuossa genressä, eihän sitä himmennä Cabulin toimet keikka-bisneksessä.
        Tuomas ei ole talousihminen, häntä ei niin satuttanut perutut keikat ja kiertueet, vaan kiittämättömyys ja ahneus jonka hän näki Cabulien toimissa.(Master Passion Greed)
        Manageriporras ja taloutta hoitavat henkilöt saivat Tarjan managerin toimista tarpeekseen. Roima levymyynti ja Tuomas pelasti Nightwishin vararikolta. Cabulit tulivat Nightwishille kalliiksi. Jos homma olisi jatkunut samaan tahtiin viellä vuoden, siinä ei olisi auttanut enää Tuomaksen rahat eikä hyvä levymyynti.
        Ulkomaan keikoista jäi vähän käteen koska maksettiin oppirahoja ja suhteessa konserttien tuottoon ylisuuria menoja jne.


      • sallinappanahka
        Jurrin_Ykä kirjoitti:

        "Olihan hän bändin jäsen ja palkka juoksi ihan kuten muillakin jäsenillä"
        Cabulin perustama yhtiö laskutti taiteilijan esiintymisestä, josta Nightwishin taustayhtiö sai kuitin. Tietysti fanien mielestä Tarja kuului miehistöön, mutta käytännössä ja juridisesti hän pysyi/halusi pysyä ulkopuolisena.
        Tarjalla ei ollut huolta leivästä koska Nightwish tarvitsi hänen lauluaan. Huoli tuli sen jälkeen kun tilaukset Kiteen suunnalta loppuivat.
        En ole puuttunut siihen oliko Tarja hyvä vai huono, kyse oli busineksesta. 1997-2005 oli Tarjan kulta-aikaa hän oli tuon ajan paras solisti tuossa genressä, eihän sitä himmennä Cabulin toimet keikka-bisneksessä.
        Tuomas ei ole talousihminen, häntä ei niin satuttanut perutut keikat ja kiertueet, vaan kiittämättömyys ja ahneus jonka hän näki Cabulien toimissa.(Master Passion Greed)
        Manageriporras ja taloutta hoitavat henkilöt saivat Tarjan managerin toimista tarpeekseen. Roima levymyynti ja Tuomas pelasti Nightwishin vararikolta. Cabulit tulivat Nightwishille kalliiksi. Jos homma olisi jatkunut samaan tahtiin viellä vuoden, siinä ei olisi auttanut enää Tuomaksen rahat eikä hyvä levymyynti.
        Ulkomaan keikoista jäi vähän käteen koska maksettiin oppirahoja ja suhteessa konserttien tuottoon ylisuuria menoja jne.

        "1997-2005 oli Tarjan kulta-aikaa hän oli tuon ajan paras solisti tuossa genressä"
        Oletko aivan varma? Wishmasterin kuittasin joskus ankarimman Tarja-huuman aikaan toteamuksella, Tarja ei istu hajanaiseen kokonaisuuteen. En ole muuttanut mieltäni vieläkään.
        Nightwishin musiikki yllätti minut täysin, kun kuulin pari vuotta sitten Subilta pätkän Wackenista. Muistan ihmetelleeni, jyrääkö tuossa todella Nightwish. Ohjelmisto oli tuntematon kuin myös solisti, mutta vaikutus oli unohtumaton.


      • kyllävaantotta
        sallinappanahka kirjoitti:

        "1997-2005 oli Tarjan kulta-aikaa hän oli tuon ajan paras solisti tuossa genressä"
        Oletko aivan varma? Wishmasterin kuittasin joskus ankarimman Tarja-huuman aikaan toteamuksella, Tarja ei istu hajanaiseen kokonaisuuteen. En ole muuttanut mieltäni vieläkään.
        Nightwishin musiikki yllätti minut täysin, kun kuulin pari vuotta sitten Subilta pätkän Wackenista. Muistan ihmetelleeni, jyrääkö tuossa todella Nightwish. Ohjelmisto oli tuntematon kuin myös solisti, mutta vaikutus oli unohtumaton.

        Vaikka olin nähnyt monet pätkät Nightwishia Floorin kanssa aikaisemminkin, kyllä Wacken 2013 on eeppinen konsertti, ehkä paras kautta aikain.


    • Yöpöllöh

      Anettella oli ihan sama kuvio. Hänellä oli oma yhtiö joka laskutti palkat ja oma manageri, joka neuvotteli Anettelle kaikenlaisia ylimääräisiä etuja. Kuten oma bussi ja perhe mukaan. Itse asiassa bändi maksoi palkkaa Anetten miehelle siitä, että hän tuli kiertueelle lapsenhoitajaksi. Siis bändi maksoi, ei Anette. Aika ennenkuulumattoman höveleitä oltiin tällekin laulajataiteilijalle.

      Siitä oli sitten se etu, että oli helppo vaihtaa laulupalvelujen tuottaja jopa kesken kiertueen. Toimitettu työ ei enää vastannut hintaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe