Uusi Leon ollut positiivinen yllätys.

Leoni

Hankin kesällä uuden Leonin kun siinä oli niin halpa hinta ja pitkä takuu. Nyt jokunen kk kruisailtu ja täytyy sanoa, että tyytyväinen olen ollut. Ensimmäinen uusi auto jota ei ole tarvinnut viedä takuukorjauksiin. Autosta ei kuulu edes minkäänlaisia nitinöitä eikä natinoita joita esim. kaikista Toyotoista on pitänyt aina takuina korjauttaa ja eivät siltikään ole aina poistuneet.

Leonimme siis 1,0 turbo ja on myös käsittämättömän hyväkulkuinen ja taloudellinen. Keskikulutus tankilta mitattuna ollut 5,1 l/100km. Suosittelen Leonia, jos on hakemassa hyvää autoa kohtuullisilla kustannuksilla.

19

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemustaonnn

      On ihan hyvä varmaan perusautona. Itse olin hilkulla ostaa vuosi sitten cupra280 farmarin mutta päädyin lopulta kalliimpaan V40 T5 polestar carbon edition volvoon. Leon oli hyvä kyllä ajoltaan mutta hieman häiritsi se sisustan laatutaso cuprassa. Sisällä oli esim ovet vuorattu jollain valko/mustalla uimapatja kankaalla. Musiikkisoitin oli lisävarusteinen seat sound system joka on todella surkea. Samoin esim navigaattorin grafiikka oli todella surkeaa. Mutta ajoltaan tosi hyvä ja fiilistä sai lisää cupra napista. Tuo auto todella kiihtyi hurjasti ja siinä oli suoralla semmosta kilpa-automaista fiilistä kun nopeus vaan kasvo ja kasvo. Mutkassa tosin cupra oli yllättävän kiikkerä eikä ollenkaan niin rata-automaisen kova mitä luulin. Tainnu olla nurburgringillä hieman eri alusta kuin vakio autossa? Varmaan parhaan vastineen saa rahoille ostamalla juuri tuommosen peruskoneisen muutenkin. Cuprassa on kamala arvonlasku ja nytkun katsoo nettiauton valikoimaa niin hinnat on tippun äkkiä neljänneksen vaikkei ole edes paljoa ajettu. Miettikää mitä liikkeet on hyvittäny sitte noista vaihtoautona?:) ei kivaa kuultavaa varmaan.

    • jollainPitääSaadaMyyntiä

      Lidlinkin tuotteissa on pitkä takuu.

    • Lidlonhalpa

      Lidlin takuu on vain kolme vuotta. Tosin ilman kilometrirajaa :)

    • aapee1958

      Itse myös harkitsen. Ainoastaan mietityttää se, että tarkeneeko talvella. Webasto tietenkin auttaisi...

    • Mies-57

      Juuri tänään olen menossa hakemaan uutta Leonia. Minäkin tein kaupat kesällä, mutta saan auton vasta nyt. Mielenkiinnolla odottelen millaiseksi auto osoittautuu.

      • Hupiukko83

        No ootko ollut tyytyväinen? Meille tulee tammikuussa oma, saatiin vielä halvalla ennen faceliftiä :)


    • Onkotietoo

      Onko Leonin halvan hinnan syy, että kohta tulee facelift? Tosin aika erikoista jos se tulisi näin pian sillä farkkumalli ainakaan ei ole vielä ollut kolmea vuottakaan markkinoilla. Tiedossa kyllä on, että Golfista tulee keväällä facelift ja Octaviasta vuoden päästä, mutta mistään en ole kuullut, että koska Leonista se tulee. Oletko jostain saanut asiasta oikeaa ja varmaa tietoa?

      • Onkotietoo

        Huomasinkin nyt TM:n sivuilta, että sinne on tänään tullut tieto, että ensi vuoden alkupuolella tosiaan ilmestyisi Leon facelift. Sinänsä kyllä aika yllättävä tieto sillä auto erittäin onnistuneen ja tuoreen näköinen muutenkin eikä olisi mielestäni todellakaan vielä tarvinnut mitään muutosta. Toisaalta mikäli TM:n kuvassa ollut Leon on tosiaan tuo facelift malli, niin eipä sitä näköä ole onneksi käytännössä muutettu ollenkaan. Ja se on kyllä pelkästään hyvä asia, sillä mitä sitä hyvää muuttamaan pahemmin ettei mee pilalle :)

        Itse meinasin juuri tilata tämän litraisen tarjousfarkku Leonin, mutta kun ei nyt sitten tiedä, että kannattaisiko odottaa faceliftattua mallia. Tosin pelkään pahoin, että faceliftin hinta on sitten ihan eri luokkaa kuin tämä nykymallin tarjoushinta ja kun ei autoissa käytännössä ole huomattavaa eroa, niin tuskin kannattaa uutta odottaa ja maksaa 3000-4000 euroa enemmän.


      • Hupiukko83

        Myyjä sanoi 2 viikkoa sitten että facelifti tulee, ja hinnat nousee reilusti. Toivotaan niin, ettei sitten kaduta "vanhan" mallin ostaminen :)
        Lähinnä tulee uusia ja parempia lisävarusteita, perusmallin ostajalle tuskin mitään ihmeellistä uutta.. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli adaptiivinen vakkari (ei saanut ekomalliin), ei sitä tosin ole missään aikaisemmassakaan autossa ollut.


      • 1365843
        Hupiukko83 kirjoitti:

        Myyjä sanoi 2 viikkoa sitten että facelifti tulee, ja hinnat nousee reilusti. Toivotaan niin, ettei sitten kaduta "vanhan" mallin ostaminen :)
        Lähinnä tulee uusia ja parempia lisävarusteita, perusmallin ostajalle tuskin mitään ihmeellistä uutta.. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli adaptiivinen vakkari (ei saanut ekomalliin), ei sitä tosin ole missään aikaisemmassakaan autossa ollut.

        Tuo facelift on aika "mieto", eli Leonia tuntematon tuskin osaa muutaman vuoden päästä sanoa onko kyseessä facelift vai pre-facelift, siten jälleenmyyntiarvossakaan tuskin on mitään olennaista eroa. Enemmän riskinä pitäisin sitä että erityisesti tuon edullisen perusfarkun hinta tulee nousemaan selvästi, joten itse pistäisin tuosta tilauksen sisään nyt jos malli on harkinnassa. Muissa malleissa taas ei kilpailijoiden hinnoittelun vuoksi ole kovin suurta nostovaraa.


    • leoniidas

      Atecassa taas hinta on pitkä ja takuu halpa. Kuka ostaa??????????????????????

    • Seat_Fani

      Seuraava autoni tulee olemaan myös Seat, koska nykyinen Alhambrani on toiminut erittäin hyvin; Ei kerta kaikkiaan mitään vikoja, päinvastoin kuin aiemmissa omistamissani (premium) merkeissä.

    • 1.8tsidsg

      vaihdoin puolivuotta sitten toyota auriksen leoniin ei ole tarvinnut katua ja kulkupuoli ihan eri tasolla.

    • Surkeattt

      Seat ja jälleenmyyntiarvo ei sitten kuulu samaan lauseeseen. 3 vuoden päästä seatti ei ole minkään arvoinen tai 100 tonnia ajettuna. Niit ei kukaan halua silloin kun ei halua uutenakaan.

    • Näinsevaanmenee

      Kyllä Seat tulee pitämään hyvin arvonsa nyt ostettuna kun siinä on 3 vuoden päästä vielä 2 vuotta takuuta jäljellä. Etenkin tämä 1 litranen kampanjamalli pudottaa arvoaan kolmessa vuodessa vähillä kilometrimäärillä max. 6000 euroa. Aivan varmasti Golf pudottaa euromääräistä arvoa paljon enemmän sillä se maksaa uutena samoilla varusteilla yli 7000 euroa enemmän ja siinä on vain 2 v takuu.

    • maitopurkki

      heh oikein Litranen Tykki

    • Näinsevaanmenee

      Heh heh juu. Käyppä piruuttas kokeilemassa, niin olet yhtä ihmeissäsi kuin minä olin koeajon jälkeen. Ei ihan tykistä voi puhua, mutta kulku on verrattavissa takavuosien kaksilitraisiin vapareihin paitsi kulutukseltaan, joka tässä litrasessa on 3-4 litraa vähemmän. Muutaman vuoden ikäiset 1,6 litraiset vaparit ovat aivan lussuja tähän verrattuna. Ihmeellistä on tekniikan kehitys. Kestävyydestä ei sitten tiedä Törnin Laurikaan, mutta sen kolme vuotta uskaltaa pitää ja sitten on vielä kaksi vuotta takuuta jäljellä, niin on helppo myydä eteenpäin.

      • kyänäinon

        Tosiaan, tuo 1.0TSi on arkiajossa todella vaivattoman oloinen, edellinen bensa-autoni oli kaksilitrainen 145hv vapari, sitä sai käskyttää huomattavasti enemmän, Leon on tosi kevytkulkuinen ja pirtsakka tarvittaessa. Huippukone!


    • Näinsevaanmenee

      Jep. Itsellänikin oli muistaakseni juuri 145 heppanen 2,0 Mondeo Farkku ja ihan mukavastihan sekin kulki, mutta tosiaan tämä litranen Leon tuntuu jopa pirtsakammalta ja juurikin tietysti jouheasti toimivan turbon ansiosta. Ainoastaan alle 1700 kierroksen kun kierrokset putoo, niin tulee väännön selkeä lasku. Toisaalta auto ei kovin herkästi vahingossa sammu paikalta lähdettäessä, Olen koittanut lähtöä ilman kaasun painamista ja auto ei silloinkaan sammu kunhan nostaa kytkimen rauhallisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe