equi ratsastuskoulu oulussa

equioulu

hei! tietääkö kukaan että onki tämä equi Oulu hyvä ratsastuskoulu? esim onko hyvät ja siistit tilat, hyvät hevoset, millaista opetus on yms ja onko ilmapiiri hyvä?

3

2102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Telkkari

      Moi! Itse en ole käynyt kyseisellä tallilla, mutta voin kertoa opetuksesta, kun Ulla on ollut ennen opettajana Ylirannalla, jossa käyn.
      Eli Ulla osaa todellakin hommansa ja hänellä on myös hyvin kokemusta muiden opettamisesta. Hän on itse kouluratsastaja, ja todella hyvä semmoinen. Osaa pitää myös estetunteja, ja varmasti niilläkin oppii jokainen uutta.
      Hyvää Ullan opetuksessa on se, että hän osaa opettaa kaikkia heidän omien tasojen mukaan. Ulla on todella tarkka ja vaatii jokaiselta heidän osaamisensa mukaan. Ulla on paljon äänessä, eikä vain istu maneesin reunalla puhelin kädessä. Hän näkee kaiken, eikä keskity liian kauaa vain yhteen ihmiseen, paitsi tietenkin jos yksi ihminen tarvitsee kokoaikaista huomiota ja tukea.
      Huonoja puolia Ullan opetuksessa voi olla, se riippuu ihan ihmisestä. Itse pidin opetuksesta todella paljon, ja niin piti suurin osa Ylirannan väestäkin. Paljon aikuisratsastajista siirtyikin Ullan opetuksen perässä Equi Ouluun. Mutta joidenkin mielestä Ulla oli liian tiukka ja "ilkeä." Jotkut myös halusivat, että Ulla liikkuisi itse maneesissa, jota hän ei kyllä ennen paljoa tehnyt.
      Paljon on voinut muuttua, ja toivottavasti Ullan uusi talli on miellyttävä. Ainakin maneesi siellä on ja kuulemani mukaan todella hyviä hevosia, eikä laiskimuksia juuri ollenkaan.
      Oho tulipa romaani tästäkin.. Toivottavasti auttoi vaikka tulikin vähän myöhässä.

    • Ex-oppilas

      Valitettavasti Equin omistaja ja opettaja Ulla Seurasen pedagoginen osaaminen ja innostava opettaminen ei näkynyt hänen opetuksessaan aiemmissa paikoissaan. Tehtävät olivat samoja ravi-voltti-ympyrä -tehtäviä päivästä ja vuodesta toiseen, tunneilla ei harjoiteltu laukkatyöskentelyä ja estetunneilla ei menty rataa. Hän myös keräsi ympärilleen ihailijaryhmää ja puolestaan osalle oppilaista hän ilkeili - niin lapsille kuin varttuneille ratsastajille. Lapset jopa pelkäsivät häntä ja osa aikuisratsastajista vaihtoi tallia hänen käytöksensä vuoksi. Hän ei tervehtinyt oppilaitaan tallissa eikä vapaa-ajalla kohdatessa. Toivottavasti oman tallinsa ja yrittäjyyden myötä hän on oppinut arvostamaan maksavia asiakkaita ja kohtelemaan heitä tasapuolisesti. Uudessa tallissaan on hyvät hevoset ja maneesitilat, tarhat ovat todella pienet.

      • Anonyymi

        Minulla on taas Täysin päinvastaiset kokemukset Ullasta! Ulla on kaikille tasapuolinen ja ihana opettaja.
        T. Parivuotta Equi Oulussa ratsastanut


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe