Niinistö on moraalisesti nyrjähtänyt ihminen!

This_Is_Not_The_End

Kun kansainvälinen yhteisö tutkii 298 ihmisen murhaa, presidentti puhuu "asekauppakulttuurista." Hävettää ihan oikeasti meidän kaikkien suomalaisten puolesta.

Nyt tutkitaan murha asetta eikä kauppasopimuksella voi olla mitään etuoikeutta tässä asiassa. Ei siihen voi vedota tai sen taakse piiloutua. Puhdasta vaikeuksien hakemista ja tekosyiden esittelyä. Tämän Niinistö osaa.

Kauppasopimuksen salassapitopylälään vetoaminen silloin kun tutkitaan 298 murhaa, on naurettavaa. Etenkin kun jo YK edellyttää velvollisuutta auttaa kaikin tavoin.

9

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Venäjän_Pihtiotteessa

      Kekkoslovakian presidenttiys vaatii tiettyä kyynisyyttä ja DDR:läistä ajattelua.

      Sen huomaa kaikki presidentiksi nimitetyt henkilöt melko pian virkaan astuttuaan.

    • perus--mies

      Sellaisen joka Niinistöä jos vertaa Kekkoseen sietäisi saada tukkapöllyn. Niinistö ja Urho eivät ole vertauskelpoisia ikinä eikä missään olosuhteissa

      Niinistön meriittejä täältä

      ""Niinistön omakampanjointi perustuu täyteen huijaukseen. Niinistö väärentää avustajiensa kanssa kannatuslukunsa, maksa lehdet kirjoittamaan itsestään ylistäviä korulauseita ja yrittää näin peitellä raakaa todellisuutta, sitä että hän on presidenttinä täydellinen epäonnistuja. Hän kuuluu jo eläkkeelle.
      Sauli Niinistö on sairastunut valtaan. Niin käy tyhmille. Niin kävi Stubbille ja Kataisellekin."

      "Sauli Niinistö on niin yksinkertainen että luulee olevansa nero kun kikkailee politiikassa kuin pikkunäppärä juristi. Sauli Niinistö ei osannut esitellä edes Kultarannassakaan Suomen poliittista selontekoa. Hän ei osannut poimia siitä logiikkaa eikä keskeisiä pointtejakaan vaan lausui jotain epäselvää, missä ei ollut järjen hiventäkään. Sekavalla esityksellä hän yritti pestä omia käsiään ja paeta vastuutaan siitä eikä se kehdannut esitellä uhopaperia Ruotsille. Kuin paraskin kesäteatterilainen Ruissalon kesäteatterissa"

      Ei ole vaikea nähdä jo nyt, että Sauli Niinistön sota- ja puolustushommissa käy kuten Suomi-eurossa, Jalkapalloliitossa sotkuissa, Eduskunnan remonttisotkuissa, vaalirahoitussotkuissa, kaikki lysähtää ja muut joutuvat paikkaajiksi, korjaajiksi ja maksajiksi"

      "Mutta niin tuttua Sauli Niinistöä taas kun kun puolustuspoliittinen selonteko julkaistiin. Sauli pysytteli piilossa Mäntyniemessä eikä kommentoinut selontekoa mitenkään yrittäen esittää, että hänellä ei ole mitään tekemistä selonteon kanssa, vaikka on koko paperin pääjehu."

      "Sauli Niinistö ei ymmärrä eikä tajua turvallisuuspolitiikkaa, geopolitiikkaa, ulkopolitiikkaa saati kansainvälistä politiikkaa se tuli selväksi kun Niinistö antoi lausunnon Suomen turvallisuusselvityksen yhteydessä Suomen tämänhetkisestä Nato-selvityksestä

      Lue mahtavaa faktaa tästä
      http://niinistonsauli.blogspot.fi/2016/01/ei-enaa-niinistoa.html

    • Darjus-ka

      Presidenttinä Sauli Niinistön tyhmyys ja töppäilyt on päässyt vasta vauhtiinsa. Hän on epäonnistunut täydellisesti presidentin tehtävässä. Tätä epäonnistumista hän yrittää peittää maksamalla lehdet kirjoittamaan itsestään ylitsepursuavia korulauseita.

      Esimerkiksi Niinistö tehtaili varsinaisen 2016 kesähuijauksen esittämällä lehtiin ja televisioon törkeän valheen, valhe oli siinä että "hän nauttisi huippusuosiosta ja häntä vastaan olisi ainoastaan prosentti". Mikä on totuus? Kysymyksessä oli Kokoomuksen tilaama HS- kyselyksi naamioitu huijaus mihin TNS gallubikin osallistui mutta petkutus kärähti kuitenkin hetkessä.

      Todellisuudessa Niinistön kannatus on presidenttien historia heikoimpia.

      "Niinistö päätti vuoden 2015 normilinjansa huijaukseen mutta oopps naruttaminen ei mennytkään enää läpi !!!!

      Karhunpalveluksen teki Kokoomus-YLE, joka oli pantu teettämään Sauli Niinistön "tilaama" gallup, jossa ei ollut rehellisyyden häivääkään ja varsin selkeästi osoitti Niinistön tyhmyyden tilata tuollaisia "tutkimuksia!

      Kysely oli rakennettu niin, että istuva presidentti voittaa ja näyttää ylivoimaiselta ehdokkaalta kun muut "äänet" jakautuivat 49 muun "ehdokkaan" kesken.
      Oikeassa presidentinvaalissa ei koskaan ole 50 ehdokasta eikä 49 presidentin "vastustajaa", mutta Kokoomus-YLEn manipuloidussa gallupissa oli, jotta Niinistön kilpailijoiden äänimäärät hajosivat mahdollisimman monen ehdokkaan kesken niin että Sauli Niinistö näyttäisi ylivoimaiselta.

      Kyselyllä Kokoomus, YLE, Niinistö eivät edes halunneet selvittää vaaliasetelmaa niin härskisti gallup oli rakennettu. Tarkoitus oli vain johtaa Suomen kansaa harhaan, luulemaan, että kaikki haluavat Sauli Niinistön presidentiksi. Vaan ei halua ja piste.

      Kokoomus YLEn ja Sauli Niinistön suureksi pettymykseksi Niinistöä kannatti vain 45 % Suomen kansasta, eli Suomen kansan vähemmistö. Tulos on yksi heikompia istuvan presidentin kannatusmittauksia toiselle kaudelle. Presidenttiehdokas tullakseen valituksi tarvitsee enemmistön minim. 50,1 % äänistä!"

    • käyvväävalkosentalossa

      Jeah

    • salli-katsoa

      Sauli Niinistö on morkannut niin rajusti USA:n uutta presidenttiä että
      USA ei halua liata vaatteita Niinistön kanssa

      Aiheesta lisää sosiaalisessa mediassa katso tästä

      http://www.facebook.com/todellisuus

    • Helinä-keiju3

      Onko missään muussa maassa ministeri myynyt velalliseksi tuomitut yrittäjät ja kansalaiset ikivelkavangiksi ulkomaiselle perintäyhtiölle pilkkahinnalla salaisella sopimuksella, sitonut seuraavatkin hallitukset olemaan parantamatta uhrien asemaa ja noussut siitä sen jälkeen sitten vielä presidentiksi kuten Sauli Niinistö tekaisi ?

    • meikun_puheenvuoro

      Sauli Niinistö on psyykkisesti sairas ihminen. Katsokaa hänen psykopaatin ilmeitä, impulsiivista käytöstä ja puheen kakoilua. Jo kotipsykologikin voi vetää johtopäätökset että hullu mikä hullu on valittu presidentiksi, ja ikävä kyllä tuhoamaan Suomen.

      Tästä lääketieteen asiantuntijan lausunto Niinistön diagnoosista

      Niinistön toimista on havaittavissa voimakkaasti jo NYT vakavia deluusioita ja muun muassa seuraavia diagnooseja aivan ammattikielellä:
      hypomania F32
      narsismi F 60.8
      harhaluuloisuushäiriö F22
      rajatilapersoonallisuus F 60.3 (persoonan epävakaus)

      Edellämainittujen diagnoosit lähentelevät aina skitsofreniaa, ja taudinkuvan kehittyessä (ja vain kehittyessä sillä Niinistöltähän puuttuu se presidentin perusominaisuus eli paineensietokyky) hän olisi valmista kauraa mielisairaalaan ja eläkkeelle viimeistään 2020.

      Taustat täältä http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/12/10-syyta-olla-aanestamatta-sauli.html

    • hihihihihihihi

      "Voisiko MV tehdä jutun englanniksi siitä, miten meillä Suomessa on kaikkien aikojen seniili-idiootti presidenttinä ja jakaa linkin Trumpin hallinnolle joka on avannut sivuillaan sähköisen lomakkeen kansalaisten suorille yhteydenotoille. Niinistön elämässä NWO-Matrixissa Trump tutkii rikokset ja jakaa tuomiot, ei poliisi, syyttäjä ja tuomioistuin. Ja tällaisesta aneemisesta hourailusta pidetään lehdistötilaisuus Naton päämajassa. Voiko mytähäpeään kuolla "

      http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=36307.0

      • Anonyymi

        Ei vitutukseen voi kuolla, sen todistaa änkyrä väyrynen, ikä 78 vuotta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe