Älkää maksako !

...Mitään finnlainalle tai trinity perintäosastolle tai servipron tilille. Täyttä kusetusta. Sain esim samana päivänä 2 erilaista laskua heiltä:

Toinen lasku :
Finnlaina
Eräpäivä: 16.10.2016
Summa: €78.59
Erittely:
Takaus, Finnlaina 14vrk 50 € €15.00
Korko €2.59
Huomautuskulut €10.00
Takauksen uusiminen €15.00
Takauksen uusiminen €15.00
Perintäkulut €21.00

Ja toinen lasku:
Finnlaina
Eräpäivä: 27.09.2016
Summa: €97.74
Erittely:
Finnlaina 14vrk 50 € €50.00
Käsittelymaksu €0.79
Korko €3.45
Huomautuskulut €10.00
Perintäkulut €21.00
Selvityskulu (15 min) €12.50

Nämä laskut lähetetty siis samana päivänä. Taitaa poliisi olla perässä kun laskuttavat niin ahkeraan. Ei kannata edes soitella sinne.
Ilmianna
Jaa

46 Vastausta


Sain itseasiassa kolmannenkin laskun samana päivänä mutta se oli samanlainen kuin toinen noista.
Ilmianna
Jaa
Laskusta löytyy pienellä präntillä saajan yläpuolelta teksti "Trinity Solutions Europe LLP, 3rd Floor 120 Baker Street, W1U 6TU.London - Y-tunnus: OC395414. ."

Eiköhän tilailla vaan Lontoon matkaa. Aiemmin he noudattivat Seychellien lakia mikä oli aika hauska vitsi. :D
Ilmianna
Jaa
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on peruuttanut Requisita Oy:n toimiluvan harjoittaa perintätoimintaa. Yhtiö on menetellyt lain ja hyvän perintätavan vastaisesti perimällä toimeksiantajiensa lukuun toistuvasti sopimussakkoja, jotka ovat ylittäneet korkolain mukaisen viivästyskoron määrän ja olleet ilmeisen lainvastaisia. Perintäyhtiö on jatkanut lainvastaista menettelyä aluehallintoviraston antaman varoituksen jälkeen. Yhtiön toiminnassa on ilmennyt toistuvasti myös muita vakavia puutteita, ja se on osoittanut ilmeistä piittaamattomuutta lakia ja viranomaisen päätöksiä kohtaan.

http://www.avi.fi/web/avi/-/perintayhtio-requisita-oy-n-toimilupa-peruutettu-etela-suomi-#.V-T-JvmLSUk
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
REQUISITA VAIHTO VAIN NIMENSÄ TRINITY PERINTÄOSASTOKSI. SAMAA SERVIPRO TOUHUA,NIMET VAAN VAIHTUU.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
http://www.trinityeurope.fi

Yllätys yllätys sivulla ei lue muuta kuin trinity perintäosasto :D vekkulipoikia. Laskussa siis sähköpostiosoitteena asiakaspalvelu@trinityeurope.fi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyl joo jaksaavat häiritä...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minulla ei ihmeellistä kyllä ole ollut näiden kanssa ongelmia. Maksoin aina ajoissa pois. Ne on auttaneet vippikierteestäni pois mikä johtui alun alkaen pitkälle vain väärän tyyppisestä uhka pelaamisesta. Mafiahan toimii myös samalla tavalla, suora viivaista kiskontaa puristus otteella jos vastustelee. Jos tallaisen takan on joku Nragheta ni onko mahdollista et Suomen viranomaisilla on piparit housuissa ? :P
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ilmeisesti oot maksellu takuusummia heille.
Itseäni lähinnä vituttsa se kun heiltä ei saa kuin 20e lainaan (tosi pieniä summia) verrattuna muihin vippifirmoihin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hölmö. Annoit rahaa huijareille
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hoitaa ajoissa viimeistään eräpäivän aamuna muuten kummallisien kulujen sarja alkaa. Kiitä luojaa ettet saanut yli kaksikymppisillä ottavat jo rohkeampia siivuja. Tulevat jostain Suomen ulkopuolelta. En erityisemmin suosittele mitään pikaluottoja. En edes Zimpler tyyppisiä. Hyötyä haetaan reilusti kun viimeiset muistutus eräpäivät ylitetty. Perinnän jälkeen siirtyvät käräjille. Kannattaa hoitaa ajoissa.

Mielestäni kaikki lainahuijausta, todellinen soveltuvuus tilapäiseen rahan tarpeeseen ja kyllä vain jos selvästi rahan tarpeessa jäädään alle lainan määrän ajassa tai rahassa 7 pvä tai 500 eur (todellinen asiakkaan hyötysuhde on noin 100eur/ 10 litraa bensaa tai pari askia tupakkaa). Onko tää mitä ? vaikutelma voi olla mitä tahansa, vaikka näin et nyt on rahaa. Todellisuudessa vain hallitsematon mätäpaise.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Takaus pikavipeissä suomessa on LAITONTA joten eivät he voi haastetta käräjille laittaa koska kärähtäisivät siinä itse!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pikavipit luotot mainos = tyhmä, osta lisäkuluja itsellesi. Yksi yhteen verrattavissa et joku tulee tekemään tarjousta, anna sata euroa ja saat vastineeksi 10 litraa bensaa ja tähän useampi ei suostu mutta sini silmin toteuttaa samaa netin pikalainoilla /kulutusluotoilla. Valitettavasti.
Ilmianna
Jaa
Hain vippiä finnlainalta 2015, en saanut koska minulla maksuhäiriö. Laskuttivat minulta kuitenkin 5€ virheellisen hakemuksen täyttämisestä. Nyt trinity europe perii minulta 60€. Olen ollut heihin sähköpostilla yhteydessä ja saanut vastauksia. Vetoavat siihen että olen lainaa hakiessani vahvistanut ettei minulla ole maksuhäiriö merkintää ja olen velvollinen korvaamaan tarkistuksesta aiheutuneen kulut. Pyysin heitä toimittamaan sopimusehdot ja todisteen että olen niihin suostunut. Sain vain kaksi lukusarjaa sopimuksen kohdista missä kuluista mainitaan. Vaikuttaa että trinityn ja lainoja myöntävien takan ovat samat tahot....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
EI noihin kannata edes ottaa yhteyttä milläänlailla. Mulla on jo yli 1000eurossa kokonaisuudessaan menossa servipron, trinity, requisita, suomen rahoitusyhtiö maksut. Eivät ole eteenpäin vieneet edelleenkään koko asiaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Summa: €111.56

Erittely:
Takaus, Orkia 7vrk 30 € (16.07.2015) €9.00
Korko €5.56
Huomautuskulut €10.00
Takauksen uusiminen (14.08.2015) €18.00
Takauksen uusiminen (02.09.2015) €18.00
Perintäkulut €51.00

Itsellä kaksi tuollaista lainan identtistä takausmaksua toinen finnlainalta jota vaativat siis alkuperäinen 9 euroa noussut tuohon 111.56€ En tosiaan ole maksamassa. Alkuperäiset lainasummat maksanut siis tyyliin vuosi sitten ja maksoin joku 10 euroa molempiin lisää,mikä minusta hyvinkin reilua. Koska maksoin kuitenkin pari viikkoa myöhässä. Mutta noita laittomia takausmaksuja en tule maksamaan. Lisäksi olen lähettänyt noin vuosi sitten heille s-postia, että perinnän saatte noista keskeyttää ja lähettää käräjäoikeuteen,että ei tule tuollaisett kulut siellä menemään läpi. Vastasivat että laittavat mutta perivät ensin, vastasin että pyysin juuri perinnän keskeytystä että voitteko siis lopettaa perinnän. No aina ehkä kerran pari kuukauteen lähettävät nuo kaksi laskua ja summat aina kasvaneet. Eli eivät tosiaan tule käräjille viemään yhtään mitään. Tuollaisessa alkuperäisessä 9 euron laskussa tuskin nyt ihan 51 euroa voi vaatia perintäkuluja :D ja kun muutenkin nuo takausket laittomia ja eivät lopeta perintää edes keskeyttämistä pyysdettäessä niin siinäpä sitten lähettelevät spostia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Juuri sama tilanne kun minulla ja samanlaisia laskuja,vein asian eteenpäin ja voitin.Ota yhteys kuluttajaneuvojaan,he tuntevat jo yrityksen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo sama asia mullaki, ei ees puhelin nro oo käytössä ku koitin soittaa niille ja lähes joka pãivä tulee uusia laskuja ja näin koko vuoden. Ei kannatta maksaa. Huijausta se o.
Ilmianna
Jaa
Mitä jos vaan maksaisitte ne psykoosissa ottamanne lainat ja laittaisitte elämänne kuntoon? Ai niin, eihän teistä mielenterveyskunnottomista siihen ole.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Olet ilmeisesti tyhmyyksissä mennyt maksamaan servipron maksut ja nyt alkanut kaduttaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Taidat olla Trinity perintätoimistolla töissä kun noin kehoitat maksamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mahtaa olla vaikee niellä kun en oo maksamassa mitään vaikka huolella velkaa :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen itsekin finnlainalta ottanut. Eikö siinä toisessa ole kyseessä jonkinlainen takaus? Mulle tuli serviprolta eri lasku ja lainan maksoin erikseen. Mulla ei ollut muuta takaajaa, niin mä otin sitt sen servipron.
Ilmianna
Jaa
Lyhytaikaiset kuten 7 päiväksi otettut lainat, kannattaisi heidän kanssa varmasti sopia. Jos on mennyt jo vuosi, onhan se myöhään
Ilmianna
Jaa
Pieni kysymys jos niitä ei maksa niin laittavatko maksuhäiriömerkintää vaikka eivät ulosottoon veisivätkään?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eivät ole laittaneet varmaankaan kellekkään maksuhäiriömerkintää. Näiden perintälaskuissakin aina vaan eräpäivä siirtyy.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mulle tuli orkia lainalta viesti et oon velkaa 399e.Ikinä en oo ees kuullu koko virmasta enkä ottanut lainaa.Tilinumero oli mukana minne maksaa ja uhkaus maksuhäiriö merkinnästä.Toimitin heti seuraavana päivänä poliisille,nyt ei oo kuulunu mitään.
Ilmianna
Jaa
En nyt ymmärä. Jos olet ottanut laina, et maksa sitä takaisin ja nyt huuat vaan täällä, etten maksa! He ovat pohjasakkia ja kusettajia. Tiettyhän he haluaa rahat takaisin... dooh!
Ilmianna
Jaa
Juu itekki tajusin että noissa laskuissa mitä trinity lähettäävon eräpäivä ollut 12.5.2014... Kyllä se käräjillä olisi jo jos sinne joskus olisi aikomus mennä. Joten kompoaan kaikkia, älä missään nimessämaksa näitä laskuja! (2015 maksoin 400€ mut silti näitä tulee, lopetin näiden maksamisen mutta ei oo luottotiedot mennyt )
Ilmianna
Jaa
"Luotonantaja ilmoittaa kaikista maksamattomista luotoista Suomen Asiakastieto Oy:n tai Soliditet Finlandin ylläpitämään luottorekisteriin, mikäli luoton takaisinmaksu on viivästynyt yli 60 päivää maksumuistutksessa mainitusta alkuperäisestä eräpäivästä ja yli kolme viikkoa on kulunut siitä, kun asiakkaalle on lähetetty maksumuistutus, jossa on muistutettu mahdollisuudesta rekisteröidä maksuhäiriö luottotietorekisteriin."

Jep jep, täällä siis kaikki vastanneet ovat jollain tavalla osallistuneet pikavippi-kierteisiin. Veikkaan että joku pikavippiyhtiö "myy" tietoja henkilöistä joilla on asiakkuus tämän tietyn firman listoilla. Ja näiltä asiakkailta sitten ajan myötä koitetaan rikastua. Muijan muka alkuperäinen eräpäivä, 28.10.2013, nyt eräpäivä 27.09.2016. että juu, laittavat tietoa etiäpäin :DD
Kannattaa tosissaan LAITTAA YLÖS paperille että jos vippejä ottaa, kuin paljon, mikä firma ja pvm, vaikka ne maksais poiskin, tuleepahan varmuus että ei kuseteta.
Ilmianna
Jaa
Olen saanut myös ko.firmasta lakuja pitkin syksyä, juuri samanlaisia, kaksi laskua lokakuulta vuodelta 2014. Olitteko yhteydessä poliisiin tai muihin paikkoihin,mm. ulosottoon, siellähän pitäisi näkyä jos jäänyt maksamatta ?
Ilmianna
Jaa
Itselläni on sama tilanne ja ko lainat on alkuperäisesti 2014 vuodelta ja 2015 pyysin että laittakaa ulosottoon.
Nyt on taas viime aikoina pommittanut laskuillaan,tällä hetkellä vinkuvat pelkästään 96e perintäkuluja mikä on laitoin,alle 100e pääoman perintäkulut saa olla maksimissaan 60e.
Sopimussakkoa pyytävät,se on laiton,siitä on virallista ilmoitusta kuluttaja asiamieheltä.
Pyysivät mua kuluttaja ja kilpailuvirastosta että et maksa vaan pyydät käräjäoikeuteen asian mutta nämä ei uskalla viedä kun ovat väärässä.
Ja siitä päivästä alkaen kun olen pyytänyt perinnän keskeytystä,kulujen nousu lain mukaan loppuu.
Ilmianna
Jaa
Mulle kävi niin että ne muutti perintäkulut huomautuskuluihin?
Onko se laillista?
Ilmianna
Jaa
Ei ole, pidä vanhat laskut tallessa niin on todisteet petokselle.
Ilmianna
Jaa
Siis mitenhän tähän firmaan saa yhteyden? Haen velkajärjestelyä ja kaikki lainat pitäis saada nyt saman viivan alle. Mulle tulee vaan jatkuvasti sähköpostiin näiltä näitä maksumuistutuksia.
Ilmianna
Jaa
Saaja: Finnlaina

Saajan tilinumero(t):
OP: FI93 5780 3820 1041 55

Viitenumero: 52605 XXXX

Eräpäivä: 16.03.2017

Summa: €159.08

Erittely:
Virheellisen hakemuksen käsittelykulut €5.00
Paperilasku €3.90
Korko €1.68
Huomautuskulut €100.00
Perintäkulut €36.00
Selvityskulu (15 min) €12.50

Hmm, ja mää maksan :D
Älkää vaan maksako kukaan tohon huijaripuljuun.
Ilmianna
Jaa
Juuri sain tiedon kuluttaja-riitalautakunnan käsittelystä kyseisistä firmoista.Ei tarvinnut maksaa,olivat laittomia kuluja
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Nyt ei ole kuulunut kk mitään... onko mahdollista että ne on siirtänyt eteenpäin.. mitä tekee jos näin käy?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Siis et joutunut maksamaan edes alkuperäistä pääomaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Sain teksiviestin kyseiseltä firmalta pitääkö jotenki reakoida tähän!

”Tomi Maksukehotus! Maksuhäiriömerkintä. Maksakaa heti velkanne (vippi)
Summa 140.73 Viite 5258912000 Tili FI0757803820095130

Velkanne on julkistettu: osoite poisetu

Luottohäiriömerkintä hankaloittaa merkittävästi luottokortin, puhelinliittymän ja muiden luottojen saamista.”

Olis hauska tietää mitä pitää tehdä :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tänne tuli myös, mutta summa on 1980euroa :D.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tänään tuli taas peruslasku.. Edellinen oli se uhkailu maksuhäiriö merkinnästä. 8€---> nyt145€ maksuaikaa 16.3.2018 LoL
Ilmianna
Jaa
Mulla oli 3 lainaa tuolta 2014 maksoin pois kun olivat yhteensä 140e.. 2017 alko tulee uudestaan samat laskut + olivat keksineet 4 muutakin "velkaa" ..😁 mut sama se ulosotossa on vielä tilaa jos sen keksivät.
Ilmianna
Jaa
Pakko oli tulla kommentoimaan, kun älysin googlettaa vihdoin. Tilanne se että ottanu joskus 2014 , 20e vipin - joka rehellisesti vaan unohtui maksaa. (ota 20 maksa 25 - oman vippikierteen loppuvaiheissa) Noh jossain vaiheessa tuli s.postiin 3 laskua päivässä, joista pienellä tulkinnalla päätin että maksan vaan pääoman ja kattelen sit mitä nää muut on.
maksoin 20 vipistä loppukädessä joku 59euroa muistaakseni. Nyt menin kattomaan mailin roskapostia niin jatkuvaan syöttöön tulee kaksi laskua Trinity perintäosastolta, Toinen tuon kyseisen 20e vipin takausmaksu (6e) johon on pläsähtänyt mailin mukaan:

Korko €14.52
Huomautuskulut €10.00
Takauksen uusiminen (17.09.2014) €12.00
Takauksen uusiminen (06.10.2014) €12.00
Perintäkulut €21.00

Miten ne tuon takauksen ovat vaan uusineet vuonna 2014 - kaksi kertaa syksyllä, mutta eivät esim sitten joka kuukausi ja vuosi sen jälkeen ?

Toinen lasku on vastaanotettua / lähetettyä tekstiviesti perintää

Tilatut mobiilipalvelut aikavälillä 01.08.2014 - 31.08.2014 €4.50
Korko €8.46
Huomautuskulut €10.00
Perintäkulut €21.00

Pitäskö näistä nyt
a)olla yhtedessä jonnekkin?
b)antaa niiden vaan olla tuolla roskapostissa ja olla huomiomatta?
c) maksaa pois ja olla hiljaa?

Nää on siis Servipro/requisita/trinity settiä ja alkuperäinen Pääoma + korot on maksettu jo ajat sitten.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Yritystä ei ole enää olemassa joten ei tarvitse maksaa.
Googleta "Trinity solutions europe LLP" sieltä näät että on mennyt konkurssiin.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Älkää maksako !

...Mitään finnlainalle tai trinity perintäosastolle tai servipron tilille. Täyttä kusetusta. Sain esim samana päivänä 2 erilaista laskua heiltä:

Toinen lasku :
Finnlaina
Eräpäivä: 16.10.2016
Summa: €78.59
Erittely:
Takaus, Finnlaina 14vrk 50 € €15.00
Korko €2.59
Huomautuskulut €10.00
Takauksen uusiminen €15.00
Takauksen uusiminen €15.00
Perintäkulut €21.00

Ja toinen lasku:
Finnlaina
Eräpäivä: 27.09.2016
Summa: €97.74
Erittely:
Finnlaina 14vrk 50 € €50.00
Käsittelymaksu €0.79
Korko €3.45
Huomautuskulut €10.00
Perintäkulut €21.00
Selvityskulu (15 min) €12.50

Nämä laskut lähetetty siis samana päivänä. Taitaa poliisi olla perässä kun laskuttavat niin ahkeraan. Ei kannata edes soitella sinne.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta