Kuinka paljon Suomessa on näitä haistapaska-

SAUNAN_TAAKSE

virkaperkeleloisia verorahoilla LOISIMASSA????


"Hetemäki: Työttömyysturvaa ei tarkoitus leikata

Hetemäki sanoi, että työttömyysturva voisi laskea vajaat viisi prosenttia, jos aktiivisuusehto ei täyty. Näin voisi käydä heille, jotka eivät halua tai pysty tekemään osa-aikatyötä karenssipäivien välttämiseksi."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100422414400_uu.shtml

Siis ei leikata ja leikataan??????
Apukoululainen sepparikin voisi tehdä tuon loisen työt osa-aikaisesti!

36

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viratonturhia

      Sanopa muuta kun asiata. Jos jostain tulisi leikata niin leikataan viroista ensialkuun puolet pois. Ei vaikuta mihinkään koska eivät tee tuottavaa työtä vaan erupäässä kiusaavat kansalaisia

      • retryx

        Ensiksi laitetaan kaikki trollit orjatyöhön, siitä Suomi vaurastuu.


    • VirkamiehetJumalia

      Tuo mies on vähintään miljoona kertaa arvokkaampi - niin henkisiltä ominaisuuksiltaan kuin yhteiskunnalliselta statukseltaan - kuin sinunlainen LOINEN.

      • Kumileimoja.vain.ovat

        Jaa,miten?Voisitko tarkentaa,melkein kuka vaan pystyy käppyröiden lukemiseen,mutta koskaan virkamiehiltä ei ole tullut ehdotuksia millä kansantalous nousee suosta,ilman että 80% kansasta nääntyy nälkään,jos kansantaloudelle käy tosi huonosti.


      • Ääökiopöjkl
        Kumileimoja.vain.ovat kirjoitti:

        Jaa,miten?Voisitko tarkentaa,melkein kuka vaan pystyy käppyröiden lukemiseen,mutta koskaan virkamiehiltä ei ole tullut ehdotuksia millä kansantalous nousee suosta,ilman että 80% kansasta nääntyy nälkään,jos kansantaloudelle käy tosi huonosti.

        No sehän tarkoitti, että niiden kustannus valtiolle on kymmenen kertaa suurempi, kuin työttömän. Riittääkö edes.


    • Kansakunnat vaurastuu,vain lisä arvoa tuottavasta työstä.Tietokoneen ruudun tuijottelu ja papereiden siirtely pinosta toiseen ei ole lisäarvoa tuottavaa työtä.
      Liikaa pyrokratiaa ja hallinto henkilökuntaa on ,sekä julkisessa taloudessa,että yksityisillä yrityksillä.
      Leikkausten ainoa oikea kohde olisi virka koneiston turhissa työn tekijöissä.

    • Töihin.heti

      Tuet veks ja työttömät töihin.

      • tjyrjrjw

        Ja sinä ensi viikolla työttömäksi.


      • MuttaEiSeYmmärrä
        tjyrjrjw kirjoitti:

        Ja sinä ensi viikolla työttömäksi.

        Kun se pitää itseään niin helvetin ylivertaisena, ettei vain olisi narsisti.


    • 167-176

      http://yle.fi/uutiset/3-9209140
      Hetemäki:
      "Aina on kannustin päästä takaisin täydelle työttömyysetuudelle. Riittää kun osallistuu työllisyyspalveluihin, ei tarvitse välttämättä olla töissä."

      Mitä ihmettä sitten nuo työllisyyspalvelut tarkoittavatkin niin niitä pitäisi olla tarjolla kaikille halukkaille, muuten on kyseessä syyttömän työttömän rankaisu. Niille on varmaan yllättävän paljon kysyntää.

      Onkohan noilla päättäjillä aavistustakaan kuinka paljon nuo työllisyyspalvelut kaikille halukkaille maksaa? Mitään hyötyä noista työllistämispalveluista ei ole muille kun noiden työllistämispalvelujen järjestäjille jotka varmaan ovat yksityisiä firmoja jotka vaan kuppaavat veroeuroja. Mutta ainahan työttömien kyykyttämiseen riittää rahaa varsinkin kun samalla se tuo lisää työtä ja rahaa hyvävelifirmoille.

      Mielenkiintoista tulee olemaan millaisen kannan esim. Euroopan Ihimisoikeustuomioistuin tuollaiseen syyttömien rankaisuun ottaa.

      • muualla

        Työkkärit on laukkautettu suurimalta osin ja muutettu harvoissa kunnissa sijaitseviksi TE-keskuksiksi. Miten työtön ,rahaton, autoton pääsee palvelujen piiriin? Vai perustetaanko joka paikkakunnalle om yksityinen haistattelutoimisto? Sinne sitten pomoksi joku pikkuhitleri.


    • saako.kysyä
    • Paperiseinien_läpäisijä

      Suomalaiset nyt vain ovat sen verran henkisellä väkivallalla, vm-mielivallalla jne. lannistettua väkeä, että niiltä voi kerätä kolmea - neljääkin veroa tai veroluonteista loiselättimaksua samasta asiasta.

      • ethwj

        Ja Sinäkin muutut loiseksi ensi viikolla.


    • muualla

      Voiko Hetemäki myös kertoa missä ne työpaikat on. Varsinkin sellaiset josta saa kohtuullisen toimeentulon. Miksi ei koskaan kysytä sitä. Aina vain korostetaan ettei työttömät halua töihin. Terve ihminen haluaa tehdä töitä eikä olla joutilaana. Suomalaiset ovat ahkeria joten turhat lorinat pois ja niitä työpaikkoja etsimään Hetemäet ym. Piilotellaanko avoimia työpaikkoja tahallaan että saadaan köyhiä kyykyttää mielin määrin. Nyt keppiä firmoille välillä. Ovat saaneet kaikenlaiset kevennykset , hyvitykset ja porsaanreiät sitä varten että voisivat työllistää. Hukkaan menee niinkuin kehitysapurahat. Työpaikat vähenee tuhannella päivässä ja bonukset nousee.

    • työmarkkinaremontti

      Osa-aikatyön tekeminen pitäisi kieltää lailla. Se tuo häiriöitä työmarkkinoille ja lisää byrokratiaa, koska tarvitaan edelleen yhteiskunnan tukea.

      Ainoastaan kokopäivätyö riittävällä palkalla tulee sallia.

      Vähäiset lisätyöt on yrittäjien tehtävä itse omaa selkänahkaa venyttäen. Siitähän heille maksetaan.

    • perustavaalaatua

      Miksi kukaan ei kyseenalaista sijoittajien elämistä toisten työllä? Miksi meille vakuutellaan yhden työn olevan arvokkaampaa kuin toisen? Millä oikeudella osa kansasta ajaa osan kansasta kortistoon? Miksi meillä on perustuslaki, vaikka sen henkeä ei haluta kunnioittaa?

      • gehrjtky

        Se perustuu ponzi-huijaukseen jota taloujärjestelmäksi kutsutaan. Toiseksi , kun kansalaiset saadaan kiistelemään keskenään, kukaan ei kiinnitä huomiota tuohon ponzi-huijaukseen.


      • perustavaalaatua
        gehrjtky kirjoitti:

        Se perustuu ponzi-huijaukseen jota taloujärjestelmäksi kutsutaan. Toiseksi , kun kansalaiset saadaan kiistelemään keskenään, kukaan ei kiinnitä huomiota tuohon ponzi-huijaukseen.

        Eriarvoistuminen jatkaa kasvuaan korkoa korolle, ellei talousjärjestelmää muuteta. Kansa on aivopesty rahaan ja kaiken kannattavuuteen, vaikka raha ei sovellu kannattavuuden mittariksi.


      • Mammoni

        Se on kierre, mikä syrjäyttää paljon tehokkaamin kuin automaatio, koska tuotannosta tulee kustannuksia, niin rahoitetaan vain sijoitustoimintaa.


    • ehyetj
    • hämmästynythämeestä

      Se on yhä sitä yhtä ja samaa: Ylivaltiosihteeri Hötönökkönen sai eteensä ongelman: Ei ole rittävästi avoimia työpaikkoja, koska työnantajat jostain syystä eivät niitä avaa, mikä neuvoksi?:

      Hötönökkösen keksimä ratkaisu tuohon ongelaan: Kyykytetään työttömiä lisää leikkamalla niitten työttömyysturvaa, sillä vain syvenevä köyhyys ajaa työttömän siihen tilaan että hän ei mentaalisin voimin estä ketään työnantajaa olemaan uusia työpaikkoja avaamasta.

    • perustavaalaatua

      Milloin pörssimaailman uutisoidaan olevan vain amerikkalaista unelmaa?

    • 18-tapahtumat

      Vauraampi väki, heidän asioitaan ajavat nykypolitiikot ja virkamiehet elävät rinnakkaistodellisuudessa, josta eivät näe asioiden oikeaa laitaa. Heillä on oma kuplansa. Se kun puhkeaa, niin kyyti tulee olemaan heillekin kylmää. Reaalimaailman lait ulottuvat lopulta kaikkiin, oli heidän asemansa mikä tahansa.

    • wkejrhwkjerh

      Suus kiinni loinen.

      • wkejrhwkjerh

        Turpa kiinni persläpi!!


    • ghjgfjfk

      Tuo jätemäki saattaa väittää, että 'ei leikata', jos hän on siinä uskossa (tai teeskentelee olevansa), että on työnhakijan oma valinta, löytääkö työpaikan vai ei.

      Ehdotus teille muillekin työtä etsiville kuulusteltaville: Ehdottakaa, että teette omaehtoista vapaaehtoistyötä, esimerkiksi autatte jotain lähiseudun vanhusta ostoksille kerran viikossa, mutta että alatte tehdä sitä vasta, kun saatte kirjallisen vakuutuksen työkkäristä, että teitä ei sillä leimata yrittäjäksi, eikä tukeanne katkaista. Minäkään en halua, että köyhyyttäni ja voimatonta asemaani käytettäisiin yksityisten firmojen taloudellisten voittojen kasvattamiseen. Omalla naamallani voin kyllä (taloudellisesti pakotettuna) ilmaistyötä tehdäkin. Ties vaikka siitä poikisi tulojakin sitten joskus, kun saamme Suomemme korjattua niin, että jokaisella on (lainkin mukaan) oikeus tehdä työtä ja palkata ihmisiä satunnaisiin töihin ilman verotoimiston ja työkkärin ja muiden verenimijöiden puuttumista asiaan. Ainakin ilmaistyö parantaa lähiyhteisön viihtymistä, mahdollistaa vanhusten asumisen kotonaan kauemmin, hidastaa maaseudun tyhjenemistä, levittää yhteishenkeä. Tuota yhteishenkeä poliitikkomme ovat (omia käskyttäjiään totellen) vuosikymmenet yrittäneet romuttaa. Ei sallita sitä enää. People, united, can never be defeated. (Miten tuon kääntäisi yhtä nasevasti suomeksi?)

    • HyysäriVirkoja

      Yksin jotain sairaita "maahanmuuttopäällikkö-nimityksellä" on jo tuhansia loisimassa matu-loisissa. JA erilaisten nimikkeiden hyysäreitä on jo yli 100.000

      Sipilä, KEPU, aikoo laskea vanhusten hoitosuhteen 0,5 ------> 0,4 ,
      ja nostaa pakoloisten ja turhisten hoitosuhdetta !!!


      .

    • gfjhgkhjl

      'Töitä täytyy tehdä vähintään 18 tuntia kolmen kuukauden tarkastelujaksolla. Tunnit voivat kertyä joko yhden viikon aikana tai pätkissä neljän viikon aikana.'

      Jahas, olisivatkohan hyväkkäät päättäneet, ettei saa tehdä vaikkapa yhtä päivää viikossa kolmen kuukauden ajan, eli 12 päivää? Pitää sitten tehdä sitä vapaaehtoistyötään vain joka kolmas kuukausi. Miten sen nyt vaan voi mahdollisimman hankalaksi tehdä, ja miten nyt vaan voi parhaiten varmistaa, että karenssiloukkuja syntyy.

      • pientälaittoavielä

        Lasketaanko aktiiviseksi työttömyydeksi oman auton sepittäminen 18 tuntia kolmen kuukauden tarkastelujaksolla?

        Auto pitäisi saada kuntoon, jotta pystyy ottamaan sitten jossain vaiheessa vastaan kokoaikatöitä ja ryhtymään kunnialliseksi veronmaksajaksi.


    • Juoksupoika

      Muistaakseni Sipilä vakuutteli ennen vaaleja käyvänsä vain asiosidonnaisen kimppuun, koska perusturvaa maksetaan myös suurelle osalle junteistakin.

      • Kikylläkinvoipyyhkiä

        Hallitus aikoo tiukentaa työttömyysturvaa omavastuupäivillä – vastoin työmarkkinajärjestöjen kantaa


    • eimahuei

      Avaajalle: Kaikki LOISET eivät mahdu kokoomusta johtamaan, on siis jaettava vakansseja, virkanimityksinä

    • SUKSIKOON-VIRKAPRKLOINEN

      Tässä seuraavan "pitkä-aikaisen" virkamiesperkeleloisen aivopieru:

      "Kokonaisratkaisuun olisi voitu yhdistää matalapalkka-alojen työllisyyttä ja investointeja kohentavia lääkkeitä, kannustinloukkujen raivausta ja muita ratkaisuja, joilla tuetaan työllisyyttä sekä yritys- ja tutkimustoimintaa."

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/sailas-kevaalla-voi-olla-edessa-hallituskriisi---osaamisen-ja-kokemuksen-puute-ongelma/Q2ejpqAa?ref=iltalehti:53b4?utm_source&utm_medium=boksi&utm_campaign=AlmaInternal&_ga=1.207171923.1311158058.1475656860

      MITEN JUMALAUTA OLISI JOS KOKONAISRATKAISUUN YHDISTETTÄISIIN NÄIDEN "PITKÄ-AIKAISTEN" VIRKAPERKELELOISTEN PERSEESEESEEN KALOSSINKUVA SUDANIIN!!!!

    • EmmaKaritsa

      Emma-tyttönen se keuhkoaa kuinka Venäjälle tulisi laittaa kovasti ukaasia syyrian tilanteesta, pieni vihreä pää on tainnut hukata suhteellisuudentajunsa jonnekin.

    • VIRKAPERKELELOISE-HIRTEE

      VIISINKERTAINEN MÄÄRÄ, MITÄ ASUKASLUKU TARVITSISI!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      175
      3860
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      183
      1828
    3. 128
      1548
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1253
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      71
      921
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      902
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      46
      901
    8. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      874
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      75
      855
    10. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      149
      845
    Aihe