mitä tapahtui?

puolisuomea

Kun eräästä c junnujen joukkueesta kirjoittelu loppui kuin seinään? Joko asiat on kunnossa vai selvisikö jossain pää sen verran että enää ei viinan höyryissä kirjoitella mitä sattuu. Miten tää nyt meni?

12

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kärpätc1japersutrules

      ehkä persu-vanhemmat tarkisti "lepakot räjähtää"-putkoselta että onko se nyt oikeasti niin että netissä ei voikaan kirjoitella mitä sylki suuhun tuo.

    • parruperässä

      tr on hienomies ja osaava tasapuolinen valmentaja.ja sen lakeijat kanssa

      • vaihäh

        Ei se varmaan ihan huonoimmastakaan päästä valmentajana ole, kun Leijonat Inside -dokumenttisarjassa näytti vetävän oheisharjoittelua World Cup -joukkueeseen valituille Oulussa kesätreenaaville pelaajille?


      • Pullamössööö

        Ja kuinkas sitten kävikään??heh heh


    • hohhoijaavuodestatoiseen

      No, nää nyt on aina näitä suoli24-avautumisia. Niitä tulee vuosittain eri ikäluokista ja eri seuroista ja aina se sama aihe on, että se oma pienokainen on niin paljon parempi kuin ne mitä valmennus valkkaa ykkösjoukkueeseen tai ykkösketjuun.

      Melko pitkään kiekossa mukana olleena niin voin sanoa, että se on oikeasti uskomatonta, kuinka huonosti osa vanhemmista näkee oman mussukkansa tason suhteessa ikäluokan muihin pelaajiin.

      En edes jaksa mennä noihin toimihenkilöiden poikiin, se vaan on niin väsynyttä... Menkää itse sinne toimihenkilöksi niin ei tarvitse vinkua, idiootit, ei niihin hommiin mitään jonoa ole.

      Rädyn pojat mielestäni mahtuvat kahteen kärkiketjuun ja se nyt on makuasia että onko ykkönen ykkönen vai kakkonen. Räty tunnetusti peluuttaa, mutta niin peluuttavat kaikki muutkin valmentajat tällä tasolla silloin kun pitää voittaa, siitä on aivan turha itkeä.

      Oulussa tilanne on tietenkin siinä mielessä hankala, että kilpailevaa seuraa mihin siirtyä ei oikein ole, mutta voi siellä kuitenkin C1- ja B2-ikäluokissa pelata yhteistyöseuroissa, ja sitten jos se herranterttu on niin kauhean hyvä kuin isä ja äiti näkee, niin kyllä se Kärppien B1-vastuuvalmentaja sen sinne B1:een ottaa.

      Mutta summa summarum, käytännössä kaikki näistä iänikuisista vinkumisista, on ne sitten suoli24:ssä tai soittamalla seuran toimistolle, on vanhempien sokeutta verrata omaa erkkipetteriään muihin, ja se ei tule koskaan loppumaan. Tai että kellotetaan peliaikoja, tai että missä kentässä pelaa.

      Samaa paskaa eri paketissa vuodesta toiseen.

      • exkoutsi

        Asia on juuri noin. En onneksi enää ole kiekossa mukana muuten kuin katsomossa, mutta pitkään tuli mukana oltua ja hyvin samansuuntaiset ajatukset on itsellänikin. Viimeisinä vuosinani toimin joukkueessa jossa ei ollut mitään isävalmentajia vaan kaikki valmennusryhmässä olivat ulkopuolisia ja aika moni isä vielä B junnuissakin tuli vaatimaan rangin listoja pelaajista sekä moni myös tuli haukkumaan muita pelaajia ja ihmetteli kuinka me annamme jollekkin toiselle peliaikaa ja jätämme valittajan pojan vähemmälle peliajalle.


    • onhyvävalmennus

      Ilveksessä eräs junnuvalmentaja tietää jo paitsionkin

    • suursuomi88

      Nyt alkoi alamäki. Jopa Ilves kurittaa suurta ja mahtavaa kärppädynastiaa.... Koko suomi NAURAA teille!!!!! :D

      • fnslqnsk

        No samaa katselin minäkin. Kyllä on naurettavan huono valmennus kun eivät voita puhtaasti kaikkia matseja!


      • Vige777
        fnslqnsk kirjoitti:

        No samaa katselin minäkin. Kyllä on naurettavan huono valmennus kun eivät voita puhtaasti kaikkia matseja!

        Huippujätkä toi stadin poika!! 😉😉😉😉 parempi kun kumpikaan omista....


    • exvalkkunen

      En mä tiedä mitä tarkalleen tarkoitat mut meidän Vantaan porukassa ainakin pelaa häiriköt ja on jopa maalivahteina. Viereisen pientaloalueen asukkaita on törkeesti häiritty. Mutta minkäs teet, kun jannut pilaa kaikkien maineen ! Vanhemmat ei paljon välittäneet. Kyyditetään kyllä mersuilla ja audeilla tai sitten ne tulee omilla mopoautoilla, mutta ei osata edes käyttäytyä tai kai nyt on pakko kun ne on jo oikeustoimikelpoisia. Että mua hävetti niiden seura ja sellaiset pitää erottaa heti .

      • äidinkielenopettaja

        Kaikenlaista suoli24:ssä näkee, usein vaikeaselkoistakin tekstiä, mutta nyt täytyy sanoa että en tajunnut hevonvittua että mitä tällä yritettiin sanoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe