SaPKo nousee liigaan kaudelle 2017-2018!!!

Liiga-SaPKo

Pitkä odotus palkitaan! SaPKo nousee liigaan ensi kaudeksi. Kaikki ovat luulleet, että nousija on Espoo United, mutta hah hah! Väärässä olivat, niin väärässä!

143

1336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiekkotietäjä

      SaPKo putoaa Suomi-sarjaan! Pääsevät pelaamaan köyhän Itä-Suomen hegemoniaotteluita Imatran Ketterän ja Joensuun Kiekkokoplan kanssa.

    • oiujkm98

      Höpö- hopö, vai liigaan

      • jereonmeidän

        Saatte nähä, kun se oikea karalahti karrauttaa hevoisellaan talvisalon pihhaa


    • LiigaONLiikaa

      Muuten näin vois käydäkin, mutta kun se liigajoukkue tarvitsee tuekseen sen liike-elämän. Ja kun sitä liike-elämää ei Savonlinnassa ole, niin eipä ole niin muodoin koskaan liigajoukkuettakaan .

      • pienikinponnistaa

        Paskaa. Vaasa on liigassa kärkisijoilla eikä ole paljoa Savonlinnaa isompi liekö liike-elämää sen enempi.


      • Ölmölmölmplmp
        pienikinponnistaa kirjoitti:

        Paskaa. Vaasa on liigassa kärkisijoilla eikä ole paljoa Savonlinnaa isompi liekö liike-elämää sen enempi.

        Pohjalaiset ovatkin eri jengiä kuin luuserit.


    • eewewer

      Ei SaPKo tule liigaan nousemaan mutta kun nyt voittaisi edes sen Mestiksen niin olisi kova juttu, koska seura ei ole ikinä voittanut Mestistä/Ykkösdivaria. Olisi vissiin ensimmäinen joukkueurheilulajin mestaruus Savonlinnassa ikinä.

    • kiekkoopelloommaa

      Eeköhän se kuitennii noose vielä Liikkaannii! Johan tuo on hyvällä alulla ku eellessäiltana voettivat ne Turun Toverit:D Meekäpoekakkii seoras otteluva iha lujalla intensiteetillä vaekkee mikkää jiäkiekkovani varsinaesesti ookkaa:D:D

    • Uskoto

      Tätä on odotettu! Mestaruus tulee! Ja ei se liiga niin etäinen haave ole. Onhan jukuritkin liigassa ja kookoo. Samankokoisia kyliä kuin savonlinna.

    • Savonjunnu

      Pitäs aika paljon tapahtua että tänne suatas semmonen halli ja ei taija talousalue täyttää kriteereitä! Mutta voittas nyt mestiksen, ois huippu juttu!

    • tennispallo43

      Kyyllä, jos liigan joukkuemäärää kasvatetaan ja kasvatetaan. Jos 30 joukkuetta, niin kyllä siellä ketterät ja sapkot pelaa. Ketä se vaan siinä vaihees enää kiinnostaa koko liiga? Nojoo, todellisuudessa Suomessa on max 10 liigatasoista joukkuetta, siitä alaspäin taso on puulaakitasoa.

    • pavlikovski

      Taloussanomien yritystietojen Sapko on kyllä ihan omassa sarjassaan. Omavaraisuusaste -268,10%. SIIS MIINUS 268,10%!!!!!!!!! Siinä rupee Konkkapojatkin näyttään talousneroilta Sapkon rinnalla.

      • sääminki

      • Jorma.Kalevi

        Vedäppä mikkeliläinen jukurtti päähän ja pakene vuorille. Mennessäs voit lukea jukurttien asteita.


      • omavaraisuusaste

        Vaikka en mikkeliläinen olekaan niin Jorma Kaleville tiedoksi: Jukurien omavaraisuusaste on -17,50%, eli melko tarkkaan 250 pinnaa parempi kuin SaPKon. Minkälainen oli muuten Kiekko-Laserin omavaraisuusaste viisi vuotta sitten...


      • Yrittäjävuodesta97

        SaPKo ry:n omavaraisuusaste on jo nyt niin heikko (-268%!!!), että sponsoreiden/tukijoiden haaliminen taitaa olla vaikeaa. Kuka uskaltaa sijoittaa varoja toimijaan, joka voi kaatua milloin tahansa. Siinä kärsii oman yrityksenkin imago.


    • bwe

      Aloittajalle; Ja

    • Liiigaalinnankupeelta

      SaPko liigaan? No voi Jumal....ta! 500 hlöä peleissä ja Itä-Savon talousalue... miettikää nyt! Pellejä koko SLN.

    • Jorma.Kalevi

      Katsokaapa sarjataulukkoa!!! SaPKo vie Mestiksen ylivoimaisesti. Täältä tullaan Liiga!!! Sinnehän tarvitaan 16 joukkue. Ei epäilystäkään, mikä se tulee olemaan!!!

    • Greedywer

      Hallia voi parantaa aika helposti liigakelpoiseksi. Miettikää nyt, rakennetaan vaan toisellekin puolelle katsomo. Pari vessaa lisää. Siinä se. Ei se paljon kummempi Mikkelissäkään ole.

    • rehellinenvastaus

      Jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin ei nouse. Ketteränkin nousu on paljon todennäköisempää.

    • Jorma.Kalevi

      Ihan totta!!! Kouvola ja Kuopiokin jätettäisiin hallin uudistamisella helposti kakkoseksi. Kattoa voisi myös vähän nostaa, niin saataisiin katsomoihin lisää kapasiteettia. Ketterä ei taida tälläkään kaudella nousta edes Mestikseen, vaikka rahaa kylvääkin nimimiesten hankintaan. Muistakaa, että meillä on Suomen paras juniorituotanto!!!

    • Hokimiäs

      Voi vittu! Miten sä sitä kattoa nostat? Lisää vessoja? Peltihalliin katsomo toiselle puolelle? Voi hyvää päivää, no tehkääpä se.. Siinnähän teillä sitten on se liigahalli. Muistakaa laittaa myös nakinmyyjä ovenpieleen, niin sitten palvelut kohillaan. Suosittelen opintomatkaa johonkin ihan oikeeseen liigahalliin.

      • SaPKoforever

        Hallissa on joksus ollut vajaa 4000 katsojaa. Sama halli.


      • Gtynnewaag

        niin jossain messuilla ehkä, kun jäällekkin on päässyt heilumaan. Mutta lätkäpelissä, eppäillä tuota soppii..


      • Hämeenlinnan halli oli täysin samanlainen halli kuin Savonlinnassa. Siihenkin tehtiin katsomo toiselle puolella ja vielä sivuille. Plus toiseen kerrokseen VIP-katsomot. On vähän hienompi kuin Mikkelin halli.


      • puskutraktori
        Kovopol kirjoitti:

        Hämeenlinnan halli oli täysin samanlainen halli kuin Savonlinnassa. Siihenkin tehtiin katsomo toiselle puolella ja vielä sivuille. Plus toiseen kerrokseen VIP-katsomot. On vähän hienompi kuin Mikkelin halli.

        Taas joku alemmuuskompleksinen vetää Mikkelikortin esille. Mitä se Mikkelin halli tähän kuuluu? Taikka Hämeenlinnan? Hallitonttu tuossa alempana vertailee että Talvisalon lato kuuluu mestiksessä alempaan keskiryhmään eikä se siitä muutu on Mikkelin halli huonompi tai parempi kuin Hämeenlinnan halli. Ja jos Talvisalosta halutaan liigahalli niin ensimmäinen työkone jota tarvitaan on puskutraktori.


      • puskutraktori kirjoitti:

        Taas joku alemmuuskompleksinen vetää Mikkelikortin esille. Mitä se Mikkelin halli tähän kuuluu? Taikka Hämeenlinnan? Hallitonttu tuossa alempana vertailee että Talvisalon lato kuuluu mestiksessä alempaan keskiryhmään eikä se siitä muutu on Mikkelin halli huonompi tai parempi kuin Hämeenlinnan halli. Ja jos Talvisalosta halutaan liigahalli niin ensimmäinen työkone jota tarvitaan on puskutraktori.

        En minä sitä ensin täällä vetänyt. Halusin vain eräälle kommentoijalla sanoa, että Talvisalon halli on saneerattavissa täysin samalla tavalla kuin pohjaltaan identtinen Rinkelinmäen halli Hämeenlinnassakin. Todistettavasti. Mikkelin vain oli vertailun vuoksi, kun sitä kehuttiin. Ja ihan hyvähän se onkin, ei siinä mitään.


    • hallitonttu

      Kaikissa nykyisissä Liiga- ja Mestishalleissa, paitsi Iisalmessa, sekä useassa Suomi-Sarjan hallissa käyneenä rankkaan hallit seuraavasti.

      Kaikki Liigahallit ovat joko paljon tai hyvin paljon parempia kuin Talvisalo. Onko mitään mieltä verrata sadan tonnin Mersua ja tonnin Daciaa? Vaasa ja Kuopio ehkä huonoimmat mutta silti ihan eri sarjan halleja.

      Mestishallit paremmuusjärjestyksessä voi jakaa neljään ketjuun

      1. ketju
      Espoo United - Liigatasoa
      JYP-Akatemia - Liigatasoa

      2. ketju
      K-Vantaa - loistavaa mestistasoa, joka paikalta näkee hyvin ja hyvät penkit ja muut palvelut, kohteliaat järkkärit, baarista näkee paremmin kuin Talvisalossa
      TUTO - häviää Vantaalle vain turvanmitalla, lisäplussat paikallisista (Laitilan) siidereistä ja kohteliaista tytöistä jotka niitä myyvät
      RoKi - lähes samaa sarjaa kahden edellisen kanssa, paitsi aivan helvetin kaukana
      Hermes - lähes samaa sarjaa kolmen edellisen kanssa, paikalliset ihan hyvää porukkaa, onko siellä muuten koko Sammalmaan suku töissä?
      Jokipojat - ikä alkaa näkymään, silti kuuluu Mestiksessä ykkösketjuun, neljä edellistä ovat vain jotenkin valoisampia tai muuten miellyttävämpiä

      3. ketju
      SaPKo & Peliitat - aikas vastaavia, Heinola on kylmempi ja makkarat on ulkona, mutta vessaan ei tarvitse mennä ulkokautta
      Hokki - joutuu katsomaan aikas alhaalta, ahdas ja pieni, paikalliset fanit oikein hyvää porukkaa

      4.ketju
      LeKi - kylmä ja pieni, ei näe läheskään joka paikalta kunnolla, kahvila päädyssä eikä niin kylmä ja ikkunapaikalta näkee jotenkin
      KeuPa HT - helvetin kylmä ja pieni, makkarasta saa kuitin

      Suomi-Sarjasta Ketterän hallin laitan kakkosketjun viimeiseksi, vähän pieni, vähän kylmä, mutta silti moderni ja Talvisaloa edellä.

      Talvisalo on jo Mestiksessäkin huonomman pään halleja. Jos se aiotaan Liigatasolle
      nostaa niin niin siinä tarvitaan miljoonia, ja niitä ei SaPKolla eikä Savonlinnalla ole. Mikkelin halliremontti maksoi 6-7 miljoonaa ja Kouvolassa pelkät aitiot miljoonan, molemmissa oli paljon paremmat aihiot verrattuna Talvisaloon. 10 miljoonaa voisi olla hyvä arvio Talvisalon päivityksen hinnaksi. Aikas monta vuotta pitää jättää Uuden vuoden iltotulitus väliin että saadaan halli maksettua. Jotain sille on kyllä pakko tehdä ja aikas pian kun Suomi-Sarjastakin löytyy parempia halleja. Hallin perusteella Mestis on korkein mahdollinen sarjataso, ja suunta on alaspain päin jos ei jotain tehdä. Tämä uusi screeni on hyvä alku. Mutta vain alku.

    • Sapko88

      Onko nykyisen katsomon alla mitään? Sinne saisi rakennettua kioskeja ja uudet vessat?

      • Fakta2017

        Mistä ne 3000-4000 katsojaa?


      • ostoporukka

        Ja mistä pelaajat? Eilen ei ollut yhtään omaa kasvattia kokoonpanossa. SaPKon rahapussilla ei ostomiehillä pitkälle pötkitä.


      • RealistiSln

        Eiköhän unohdeta. Yritetään pysyä edes mestiksessä. Taso riittää meille varsin hyvin. Jos liigaa halutaan nähdä, niin mennään Kuopioon tai Mikkeliin. Näin se valitettavasti on!


      • SaPKoforever

        MIteen niin pysyä Mestiksessä, kun sarjaa johdetaan suvereenisti? Taso se, mikä pelaamalla saavutetaan.


      • ostoporukka kirjoitti:

        Ja mistä pelaajat? Eilen ei ollut yhtään omaa kasvattia kokoonpanossa. SaPKon rahapussilla ei ostomiehillä pitkälle pötkitä.

        ureilla kokoonoanossaan? Silti ovat liigassa.


    • sairasta.menoa

      Jukurit näkyy mainostavan Mikkelin sairaalaa pelipaidoissaan. Pelaako SaPKo seuraavan pelinsä KYSsin väreissä?

      • Kookoo_

        Ei. Seuraavassa pelissä kaupunki sponsoroi ja paidassa lukee: Kiehtova Kouvola


      • Makobide

        Jos Savonlinnan kaupunki ne paidat sponsoroi niin niissä voi lukea vaikka :

        LAKKAUTTAA MIKKELIN SAIRAALA


    • Uushallisln

      Tarvitaan kokonaan uus halli, OKL: n mäellä ois kohta tilaa ja mitkä maisemat!

      • itäpuolelta

        Millä rahalla?


      • mukulakivet

        Kiitos Kouvola Artusta, saatte Laineen (jos ei kelpaa, niin lähettäkää vaikka Honkajoelle tai Viipuriin, tai ihan mihin vaan). Ja pelipaidoissa vois ihan hyvin lukea Kouvola


      • uusihalli
        itäpuolelta kirjoitti:

        Millä rahalla?

        Eikös se Sipilä luvannut kunnon kompensaatiot OKL:n siirrosta? Jos pääministeri on sanansa mittainen mies niin tässä on tilaisuus näyttää se.


      • Gdghjjgfhnlgfdvngfcbdjk

        Yes 10 milj. uusi halli ja ostojoukkue. yleisö vaikka Maarianhaminasta, lentäen.


      • Loistoidea

        Loistoidea! Saataisiin samalla lentokentällekin jotain käyttöä. Esittelepä tuo idea Laineelle niin asia ns. Pässinlihaa.


    • Pellimies29

      Kyllä sitä yleisöä riittää jos on kovia pelejä. Helposti itä-savosta tuollaiset 2000-3000 per peli ja ei ne sen kummempia katsojaluvut ole liigassa muuallakaan. Hyvin on käyny väkeä tänäkin vuonna vaikka vasta mestiksessä. Ja kyllä omiakin junnuja tulee joukkueeseen koko ajan.

      • lehtereiltä

        Ei riitä. Nyt peleissä 500-800. Ja näkiskin ne omat juniorit


      • vaituhat

        Ei ole tällä kaudella vielä kertaakaan ollu tuhatta katsojaa paikan päällä. Kerran oli joku 800 ja sillonkin loppu kaljat. Että ei ole pienintäkään pelkoa 2000-3000 katsojasta.


      • Pellimies2

        Niin siis nyt mestiksessä näin, mutta minä puhunkin liigaa katsomaan tulevista katsojamääristä. Siis jos noustais ja ois infra ja halli kunnossa. Niin ja JOUKKUE tietty!


      • Vellimies3

        Mistä katsojat? OKL lähtee (nuoret) väki vanhenee! Aivan sama mitä sarjaa pelataan, katsojia korkeintaan 1000


      • Markatko

        Nyt kun SaPko nousee liigaan? Niin miksi ne meni häviämään Tutolle? Tutolle!!!!
        Ja Jukurit voitti Hifkin, voi perse!


    • Stuartlittle

      Savonlinnassa 40 000 asukasta, ympäröivässä maakunnassa 60000. Yhteensä 100 000 potentiaalista katsojaa. Noistakun saadaan 4-5 prossaa halliin, niin katsojat on siinnä!

      • SaPKoforever

        Kyllä täyttyy, jos siellä on katsomista ja tasoa. On se ennenkin täyttynyt.


    • Slnstaitään

      Savonlinnassa asukkaita 35 000. Savonlinnan talousalueella 46 000 (lukuun kuuluu myös Savonlinnan kaupunki). Eläkeläisiä liki 35 %. Tästä on helppo laskea täyttyykö halli!

      • Vin-tturi

        Kuka viittii mennä katsomaan sitä, kun nuoret miehet ravaa kuminpalan perässä ja yrittävät läpsiä sitä ? Välillä sitten läpsivät toisiaan ja katsojat ovat siitä riemuissaan. Jos joku kuitenkin onnistuu huitaisemaan kuminpalan kehikon sisälle, tulee huitaisijasta sankari. Ja katsojat pitävät älämölöä. Huutokuoroon pääsemisestä pitää vielä maksaa. Katsojat tuovat tuohon läpsimistilaisuuteen jälkikasvunsa käyttäytymis- ja kielikoulutukseen. Saatua oppia sitten sovelletetaan kaduilla.

        ?? !


      • eioorahaa

      • Juuri_näin
        Vin-tturi kirjoitti:

        Kuka viittii mennä katsomaan sitä, kun nuoret miehet ravaa kuminpalan perässä ja yrittävät läpsiä sitä ? Välillä sitten läpsivät toisiaan ja katsojat ovat siitä riemuissaan. Jos joku kuitenkin onnistuu huitaisemaan kuminpalan kehikon sisälle, tulee huitaisijasta sankari. Ja katsojat pitävät älämölöä. Huutokuoroon pääsemisestä pitää vielä maksaa. Katsojat tuovat tuohon läpsimistilaisuuteen jälkikasvunsa käyttäytymis- ja kielikoulutukseen. Saatua oppia sitten sovelletetaan kaduilla.

        ?? !

        Lätkä ja urheilu yleensäkin on suunnattu heikompilahjaisille, jotka mölisevät innoissaan moista typeryyttä nähdessään.


      • eioorahaa kirjoitti:

        Tässä visio tulevasta: http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-2000001923888.html

        Espoota ei missään tapauksessa pidä nostaa liigaan. Mestisken häntäpään joukkueita! Eihän näillä sarjoilla ole mitään merkitystä kohta. Ihan perseestä alkaa olla tämä kabinettitouhu. Joukkuemäärää pitää päinvastoin vähentää liigassa. Paras ratkaisu mielestäni olisi Mestiksen ja liigan välille perustettaisiin ns. välisarja, jossa olisi kaksi liigaporukkaa ja neljä parasta mestisporukkaa ja, jossa kauden loputtua pelattaisiin karsintasarja, josta kaksi liigaan. Runkosarjan jälkeen Mestiksen neljä parasta siis tähän välisarjaan ja liigan kaksi heikointa. Ja näin pelattaisiin joka kausi. Joka tapauksessa suljettu liiga on tullut täysin jo tiensä päähän, se on häpeäksi maamme jääkiekkoilulle,


      • Oooso
        Vin-tturi kirjoitti:

        Kuka viittii mennä katsomaan sitä, kun nuoret miehet ravaa kuminpalan perässä ja yrittävät läpsiä sitä ? Välillä sitten läpsivät toisiaan ja katsojat ovat siitä riemuissaan. Jos joku kuitenkin onnistuu huitaisemaan kuminpalan kehikon sisälle, tulee huitaisijasta sankari. Ja katsojat pitävät älämölöä. Huutokuoroon pääsemisestä pitää vielä maksaa. Katsojat tuovat tuohon läpsimistilaisuuteen jälkikasvunsa käyttäytymis- ja kielikoulutukseen. Saatua oppia sitten sovelletetaan kaduilla.

        ?? !

        Ja sinä hakkaat vaimoasi sillä välin


    • SaPkoforever

      Liigakarsinnat takaisin ja kylmästi paras pelaa sitten liigassa ja karsinnoista voi pudota liigajoukkuekin. Ruotsin mallin mukaan. Ei ole mitän merkitystä, minkälainen halli on, kunhan katsoja mahtuu 3000-4000- Liiga on itse keksinyt älyttömät liigalisenssit ja säännöt, ettei herrakerhoon vaan kukaan muu pääse tai sieltä ei voisi pudota. Nykyinen suljettu liiga on Suomen jääkiekkoilun tuho numero 1. Liike-elämä saadaan varmasti mukaan Savonlinnassakin, jos SaPKo pelaamalla karsintojen kautta liigaan nousisi. Ei mitenkään mahdotonta. Näin sarjat lähentyisivät toisiaan. Liigan taso on muutenkin pudonnut kilpailun puuttumisen myötä ja moni liigaseura tuottaa isoja tappiota.

      • ulkovessa

        "moni liigaseura tuottaa isoja tappiota." Ei kaikilla ole varaa palkata semmoisia talousneroja kuin SaPKolla.
        Tilikauden tulos viimeiseltä viideltä vuodelta:
        -63 000€
        -112 000€
        -5 000€
        -43 000€
        -58 000€


      • ulkovessa kirjoitti:

        "moni liigaseura tuottaa isoja tappiota." Ei kaikilla ole varaa palkata semmoisia talousneroja kuin SaPKolla.
        Tilikauden tulos viimeiseltä viideltä vuodelta:
        -63 000€
        -112 000€
        -5 000€
        -43 000€
        -58 000€

        Älä nyt vedä aina SaPKo:a tähän asiaan. Puhuin yleisellä tasolla. Tappoiden suurin aiheuttaja on idioottimainen suljettu sarja. Mestisyleisöä ei kiinnosta, kun ei ole panosta ja pleijareiden ulkopuolelle jääneet liigajoukkueet vetävät lonkkaa ja myyvät parhaansa pois ja kausikorttilaiset kiittävät.


      • sisävessa

        Kai täällä nyt voi SaPKosta puhua kun se on koko viestiketjun aihe!

        Minä ymmärsin kyllä niin että ulkovessa oikoi savolaisella huumorilla SaPkoforeverin kuittaulua liigajoukkueiden tappioista. Kun oma suosikkijoukkue tekee joka vuosi kymmeniä tuhansia tappiota vailla minkäänlaista menestystä. Johan sen ulkovessan nimimerkkikin on savolaista huumoria!

        Parissa asiassa olen kanssasi samaa mieltä:

        "Espoota ei missään tapauksessa pidä nostaa liigaan." Ei olisi pitänyt nostaa edes Mestikseen. Miksi nostettiin, sitä kannattaa kysyä kabinettipäätösten ystävältä, SaPKopomo Kutvoselta.

        Suljettu sarja on idioottien keksintö.

        Siinä olen eri mieltä että ketkä tai mitkä ovat tappioiden suurimmat aiheuttajat. Ne ovat huonot ja heikot seurajohtajat.


      • SaPKo
        Kovopol kirjoitti:

        Älä nyt vedä aina SaPKo:a tähän asiaan. Puhuin yleisellä tasolla. Tappoiden suurin aiheuttaja on idioottimainen suljettu sarja. Mestisyleisöä ei kiinnosta, kun ei ole panosta ja pleijareiden ulkopuolelle jääneet liigajoukkueet vetävät lonkkaa ja myyvät parhaansa pois ja kausikorttilaiset kiittävät.

        Kappas, markapla ite. Mikset rekisteröidy tänne?


      • Olaviskfhhfh

        Ai se?


      • SaPKo-mies

        No, sepä se justiinsa.


      • SaPKo kirjoitti:

        Kappas, markapla ite. Mikset rekisteröidy tänne?

        Koska en ole mikään Markapla. Luuletko, että suljettu liiga ei olisi muidenkin kritiikin kohteena?


      • jjfhjhgjsgfjghjhgj
        ulkovessa kirjoitti:

        "moni liigaseura tuottaa isoja tappiota." Ei kaikilla ole varaa palkata semmoisia talousneroja kuin SaPKolla.
        Tilikauden tulos viimeiseltä viideltä vuodelta:
        -63 000€
        -112 000€
        -5 000€
        -43 000€
        -58 000€

        Täkäläinen "kiekkovaikuttaja" markapla itukassa v. 2013:" Pelkkä taloudenpidon asiantuntija ei riitä, täytyy olla ns. "kiekkomies", jolla on suhteet muihin seuroihin ja kiekkopäättäjiin kunnossa. Heiita ei Nyky-SaPKo:ssa taida olla yhtään." Ei auta "kiekkomies". Alaspäin mennään talouden suhteen ja rajusti.


    • KarPakla

      Yksinkertainen tosiasia! SaPKo ei tule pelaamaan liigassa. Ei riitä raha, pelaajat, yleisö, puitteet. Aivan turha vetää puolenvuosisadan takaista loistoa esille. Nyt eletään vuotta 2017 ja se siitä. Maailma on muuttunut.

      • älkääuntanähkö

        Kreikka oli valtiona parhaasta päästä joskus 2500 vuotta sitten. Oliko SaPKo huipulla ennen vai jälkeen Kreikan huippuaikojen? Nykyäänhän ne on molemmat enempi pohjalla.


      • kerimäenjäähalli

        hohhoijaa vai sapko liigaan?


      • Surrealistic

        On se mahdollista, jopa realistista.


      • sisävesilaiva

        Ei todella! Kerro yksi, yksi iso rahoittaja? Liiga on tänään tuote/brändi. Sinne ei vaan mennä, vaikka miten hyvin mestiksessä menestyttäisi, tarvitaan muutakin. Liigalisenssi maksaa jo yksistään 1,8 milj. € ! Puitteisiin pitää satsata, uskottavaan joukkueeseen (ei SaPKon pelaajilla, ostettava ulkoa). Ei tule mitään, valitettavasti. Jos haluaa kokea liigatunnelmaa on suunnattava Kuopioon, Lappeenrantaan tai Mikkeliin. Kiva olisi kuulla mihin realismi perustuu? Hallilla sitä ei huomaa..


      • sisävesilaiva kirjoitti:

        Ei todella! Kerro yksi, yksi iso rahoittaja? Liiga on tänään tuote/brändi. Sinne ei vaan mennä, vaikka miten hyvin mestiksessä menestyttäisi, tarvitaan muutakin. Liigalisenssi maksaa jo yksistään 1,8 milj. € ! Puitteisiin pitää satsata, uskottavaan joukkueeseen (ei SaPKon pelaajilla, ostettava ulkoa). Ei tule mitään, valitettavasti. Jos haluaa kokea liigatunnelmaa on suunnattava Kuopioon, Lappeenrantaan tai Mikkeliin. Kiva olisi kuulla mihin realismi perustuu? Hallilla sitä ei huomaa..

        Liigalisenssi on liigan herraseurojen keksimä keino pitää omista eduistaan kiinni. Eikä kukaan halua joutua hermoja repivään liigakarsintaan, jossa pitöisi osoittaa se oma taso, millä säilytään liigassa...


      • pässinpotkima

        Vaikka Kalpa maksais SaPKon lisenssin, niin mistä muut rahat?Joukkue pitäis rakentaa ja puitteet.Ei taida täällä oolla sponsoreita? Tai sitten ne pysyy piilossa


      • Kdkida

        Teollisuutta on paljon. Opperajuhlatkin vois profiloitua lätkän kautta. Kauppaa, firmaa ja palvelua koko maakunta täynnä. Andritz, upm, osuuskauppa, sähköfirmat, autokaupat


      • Oopperastapässinkivekset
        Kdkida kirjoitti:

        Teollisuutta on paljon. Opperajuhlatkin vois profiloitua lätkän kautta. Kauppaa, firmaa ja palvelua koko maakunta täynnä. Andritz, upm, osuuskauppa, sähköfirmat, autokaupat

        Vai oopperajuhlat? Ko. tapahtuma elää pelkästään valtion tuella. Siirrettäiskö SaPKokin suoraan budjettivaroista rahoitettavaksi? OKL kompensaatiota?


      • Oopperajuhlat
        Kdkida kirjoitti:

        Teollisuutta on paljon. Opperajuhlatkin vois profiloitua lätkän kautta. Kauppaa, firmaa ja palvelua koko maakunta täynnä. Andritz, upm, osuuskauppa, sähköfirmat, autokaupat

        Ht Savonlinnan oopperajuhlat, tää vois olla nimi.


    • oppikaa_jo

      Sapko romahtaa muutaman matsin jälkeen.....vissi on.

    • Tiedotustilaisuutta pukkaa!

      SaPKo tiedottaa tiistaina 17.1.2017. Oma arvaus että jotain Juhlakauteen liittyvää sieltä on tulossa? Valmennukselle useampivuotinen jatko? Joustokaukalo? Molemmat? Myös Teemu Suhosen nimi on ollut esillä pakkihuhuissa.

    • kusiputka
      • Liiga-SaPKo-vielä-tulee

        Kutvone kerpele. No ehkä sitten sitä seuraavalla kaudella, jolloin pudotamme jugurtit mutasarjaan.


      • 666_
        Liiga-SaPKo-vielä-tulee kirjoitti:

        Kutvone kerpele. No ehkä sitten sitä seuraavalla kaudella, jolloin pudotamme jugurtit mutasarjaan.

        Ei nouse. Ikinä.


      • mutasarja

        Kevät alkoi! SaPKo trallal-lal-laa


      • Räsänen on hyvä valmentaja. Senhän näkee jo suvereenista Mestiksen kärkipaikasta.


    • Kysympähänvaan

      Muuten, minkä juniorikoulun kasvatti nykyisin Jukureissa pelaava, valtakunnallista huomiota saanut törkyturpa on?

    • Sapkoykköseksi

      Sapkohan oli liiga karsinnoissa 95 keväällä ilvestä vastaan voittikin jonkun pelin, mutta taisivat sitä lystiä maksella seuraavat 10 vuotta, eihän täällä käy väki nytkään kattomassa tarpeeks, Sapko on ykkösenä kevät alkaa ja tunnelma on kun Kasperin hautajaisissa, tärkein asia on talous-alue joka ei liiga herroille riitä!

    • Patu_kyselöö

      Mikä se sapko o ? Onko se sakki keskenkasvusija poikia, jotka ravvoovat kuminpalasen peräs ja yrittää huitoo sitä verkkoon. Välillä huitoovat toisijaan ja yleisö huutaa hurraata. Pojan klopit o kattomossa saamassa käyttäytymisoppija. Jos joku onnistuu huitasemmaa kuminpalan verkkoon, nii siitä tulloo sankarj ja yleisö mylvii. Jos tuas läpsiminen ei onnistu nii se on raitapaitasen miehen vika ja sille huutaa läpsijät ja yleisö. Ja pojan klopit suavat lissee käyttäytymisoppija. Jotta piäsöö tuohon hullutukseen mukkaan, niin siitä pittää maksoo.

      Tommonenko o sapko-touhu ? Nuorisokasvatustako ?

      • markaplo

        Joo, telkkarista joskus katselin samaa touhua. Oli minusta minustakin lapsellisen näköstä. 10 miestä tappelee yhdestä pienestä kuminpalasta! Antasivat jokaiselle oman niin ei tulis riitaa. Sairasta että ihan yhteiskunnan tuella saa harjoittaa moista kakaramaista tappelua.


    • Pisteosujauppos

      Ja kaikille epäilijöille: SapKo on ollut mestaruussarjassa. Ja samassa hallissa pelattin. Piste.

      • PietariSuuri

        Ja vuosi oli tai paremmin vuosisata oli?


      • JampeL

        Taisi olla samalla vuosituhannella kun Pietari Suuri vaikutti.


    • Rszrszrszrszrd

      Onko Savonlinnasta tullut muita pelaajia kuin Tirkkoset.

      • lehdestä_luin

        Joku Piitulainen ainakin.


      • kustipolkeee

        Vieläkö postimies Linnamurto on SaPKon hallituksessa?


      • seiska-7

        Arka aihe. Kertoo jotain Savonlinnalaisuudesta.


      • erikoistasensuuria

        Vai kertooko jotain SaPKosta? Postimies kun on kumminkin nimeltä mainittu muuallakin ja niitä viestejä ei ole poistettu.


      • En_ole_robotti
        kustipolkeee kirjoitti:

        Vieläkö postimies Linnamurto on SaPKon hallituksessa?

        Sapkon kotisivujen mukaan on, mutta jostain syystä se lista hallituksen jäsenistä ja linkki aina poistetaan täältä. Häpeekö joku jotain vai minkä säännön vastaisia ne viestit on?


      • näkyyolevan
        kustipolkeee kirjoitti:

        Vieläkö postimies Linnamurto on SaPKon hallituksessa?

        Savonlinnan Pallokerho Oy
        HALLITUS

        PUHEENJOHTAJA
        Vesa Kutvonen

        JÄSENET
        Jarmo Linnanmurto
        Paavo Luukkanen
        Jari Suomalainen


    • sapko1929

      Alkaa olla viittä vaille valmis 40.000€. Sitten Playoffit näytöstyylin ja kassa kiittää taas. Täältä tullaan liiga!

    • LiigaSaPKo

      Olikos tänä vuonna karsinnat? Saattaa Lappeenrannassa hiukan jo mietityttää...

      • Aikanäyttää

        Saipa voitti eilen Sportin mutta en usko että SaPKo on yhtä helposti lyötävissä.


    • markaplako

      Tuus ny markapla taas selvittään kuinka Jukurit vei maaotteluun Mikkeliin vaikka se oli jo luvattu Savonlinnaan.

      • Markatplaani

        Mut kun meillä on uudet vessatkin? Ja makkaranmyynti heti ulkoovilla.


    • jokopelottaa

      Vapise SaiPa! Täältä tullaan!!!!!!

      • Liiga-SaPKo

        Karsinnat SaiPaa vastaan olisi tehnyt nannaa. Joukkueemme on sellaisessa iskussa, että SaiPa olisi lyöty ja pahasti. Nykypäivänä se vain toimii näin. SaPKo kabinetin kautta Liigaan!


    • larinpappa

      Ei me taideta ihan vielä ensi kaudeksi nousta. Mutta yhteistyöjoukkueemme tulee olemaan ennätyksellisen kova! Atu Selin kun siirtyy HIFK:n päävalmentajaksi! Saas nähdä kuinka monta pelaajaa saadaan HIFK:sta rinkiimme.

      • Mievuantiältä

        Mii laik. Isoja karvaisia miehiä näiden junnujen tilalle. Ois hienoo olla stadin kingien farmi.


    • alkup.Liiga-SaPKo

      No niin. Mitäs minä sanoin. Poika tuli kotiin ja nyt Liiga-hakemusta vetämään. Täältä tullaan Liiga!

      • markaplako

        Se on siinä Sipilän lupaamassa kompensaatiopaketissa se SaPKon Liigapaikka. Ja jos jos se samallalailla menee kuin muut kompensaatiot niin eiköhän me Suomi-Sarjassa ensi kaudella olla.


    • t-ilme

      Jokohan on liigalisenssirahat keräyksessä? Meillä kävivät ainakin sponssaamista pyytelemässä.

    • RaikkiHesimus

      Ehkä sittenkin ennen sitä kannattaa
      vetää se vittu päähän!
      - saat ikuisen jakauksen!

    • kennedi

      Jokohan on hakemus valmiina? Täältä tullaan, liiga!

    • markalpa

      eikö ne lekentaarista liikajoukkuvetta kuhtu joukkoon iha ite?

    • Jone29

      HTT kertoo että savolaisjoukkueet on tehneet viime kaudella voittoa oikein urakalla

      KalPa pitkälti yli 500 000€ (ei vielä julkistettu)
      Jukurit 160 000€
      SaPKo reilut 100 000 (ei vielä julkistettu)

      Tällä perusteella SaPKo on kyllä täysin Liigakelpoinen, Mestiksen suvereeni mestari ja talous kunnossa!

      • kovopolko

        Kuuostaa aikas suurelta voitolta. Bonukset runkkarin ja pleijarien voitosta varmaan selittää asian.


    • SaPKo-nousee

      SaPKo nostetaan ihan perinteiden johdosta. EU oli muissa asioissa edellä, mutta tyrivät sen homman ihan totaalisesti. Tämä kausi vielä, vain tämä kausi vielä! Tästä on sitten sisäpiiritietoa, joten trollit voipi olla hiljaa.

    • SaPKofani

      Koska tilinpäätökset julkistetaan? Liigaan vois mennä sitten seuraavalla kaudella.

    • alkup.Liiga-SaPKo

      Tavallaanhan lliga-karsinta järjestetään parin viikon päästä. Silloin SaPKo rökittää lappeenrantalaiset pahemman kerran ja osoittaa olevansa liiga-paikan arvoinen. Täältä tullaan!

      • essulu

        Onko ketä menossa katsomaan, itsellä harkinnassa.


      • alkup.Liiga-SaPKo
        essulu kirjoitti:

        Onko ketä menossa katsomaan, itsellä harkinnassa.

        Minä ainakin menen.


    • Nousemme-pian

      Tänään SaiPa ottaa niin pahasti, niin pahasti pataan! 1-6 on valistunut arvio lopputuloksesta. Tuon jälkeen liigapellet voisivat tulla hattu kourassa tuomaan liigalisenssiä Talvisalo Gardeniin.

    • Portti_auki

      Marginaaleissa oli tämän päivän paremmuus saipaa vastaan. Liigakelpoinen olemme.

    • kovopolko

      Eipä tullut täällä huhuttua reilua 100 000 euroa voittoa vaan eilisen ilmoituksen mukaan lopullinen tilikauden tulos oli 14 600 euroa. Siis 14 600 euroa?

      Ihmettelen nimittäin noin vaatimatonta tilikauden tulosta, koska tulopuolella oli edelliseen kauteen verrattuna merkittävää lisäystä: runkosarjan katsojakeskiarvo nousi 150-200 katsojalla, rahakkaita finaalipelejä ja Jääkiekkoliiton palkintorahoja 80000€.

      Missä rahat?

      • Junttura45

        Et sitten ottanut huomioon, että edellinen kausi tuotti tappiota 50 000?


      • kukavetivälistä
        Junttura45 kirjoitti:

        Et sitten ottanut huomioon, että edellinen kausi tuotti tappiota 50 000?

        Niinpä. Tulot kasvoivat kymmeniä prosentteja. Lisäksi tuli satunnainen 80 000 € tulo. Ja tulos parani 65 000 €. Mihin ne kasvaneet tulot hävisivät?


      • tulivaanmieleen
        kukavetivälistä kirjoitti:

        Niinpä. Tulot kasvoivat kymmeniä prosentteja. Lisäksi tuli satunnainen 80 000 € tulo. Ja tulos parani 65 000 €. Mihin ne kasvaneet tulot hävisivät?

        Vieläkös siellä on se yksi postimies hallituksessa?


    • Olvi17

      Ei oo totta! SaPKo hävis... taas!

      • KarateMauri

        Miten niin taas? Eilenhän se edellinen häviö tuli.


    • rpeli

      Nytkin tulossa turpaa Vantaalla että tuntuu!

      • pelimakkara

        Olipa vähän katsojia?


      • 500katsojaa

        500. Sapko ilmoitti 809 ja siitä kun otetaan pois liiton määräämät 300 ja ne muutamat kausarilaiset niin paikalla oli melko lailla tasan 500 ihmistä.


    • PaSKo_rulettaa

      PaSKo Suomi-sarjaan, JEEEEEE!!!

    • Jofa

      Jos tänään ei tule voittoa, niin en enää ikinä mene hallille!

    • alkup.Liiga-SaPKo

      SaPKon toimistoon on kuulemma murtauduttu viime yönä. Kuka vei fyffet? Jääkö nyt aiempien kausien velat maksamatta, kun kahvikassa pöllittiin?

      • kovopolonmarkapla

        Hävisikö kirjanpito ja viime kauden voitot? Edellisten kausien tappiot varmaan jäivät...


      • tuntomerkit

        Onko epäillyllä takatukka?


    • Täältätullaanliiga

      Kohta on velat kuitattu, uusi liigakelpoinen halli rakennettu ja uljas ostojoukkue hommattu, kun Kerimäen tuore miljonääri ryhtyy sponsoroimaan riuskalla kädellä.

      • eieijaei

        Äläpä unta nää


    • Täältätullaanliiga

      Täältä tullaan, hitaasti mutta VARMASTI! Kutvoselta kuultu, valmiina olemme!

    • Anonyymi

      Mihin tää nousu lopuksi kaatui? Olosuhteisiin eli huonoon halliin?

      • Anonyymi

        Varmaan ne olosuhteetkin on yksi syy mutta on niitä ehkä pari muutakin:
        Kaiken maailman ketteröille ei saa hävitä 10-1
        Palkat pitää maksaa ajallaan


    • Anonyymi

      Odottavan aika on pitkä. Nyt on kuitenkin aika. Tämän kauden jälkeen liigassa on 16 joukkuetta. Arvaatteko uuden joukkueen?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe