Seuraavissa vaaleissa IPU!

rauhan.aikaa

Kansainvälinen muuttoliike, talouslama ja Venäjä pakotteet, joihin IPU ja muut vasemmiston nationalistiset pienryhmät pyrkivät iskemään likaiset näppinsä, antamatta kuitenkaan tarjolle parempia vaihtoehtoja, jotka kestäisivät kriittistä tarkastelua, tulevat ennen vaaleja osoittautumaan entistä enemmän oikein hoidetuiksi ja perustelluiksi ratkaisuiksi.

Suurin osa kansasta, yli 90% on koko ajan tyytyväisiä tilanteeseen ja syystä. Seuraavien vaalien aikaan IPU tuleekin olemaan menneen talven lumia ja kokonaan unohdettua historiaa. Vain jossain alamaailman dekkareissa ja osin tositapahtumia sivuavissa rikoskertomuksissa vilahtaa aina joskus joku nimi joka liittyy joidenkin vaalien ja muiden edesottamusten kautta IPU nimisen järjestöpahaseen.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahneet-tyytyväisiä

      Mistähän johtuu että suomalaiset ovat ylivelkaantuneet parikymmentä vuotta? Ei taatusti IPUn takia joka on aina pyrkinyt puhumaan talouden tasapainosta . 20 vuotta sitten perustettiin järjestö Suomen yrittäjät. Kymmenen vuotta sitten Yrittäjät solmi Keskustapuolueen kanssa korruptiosopimuksen,KMSn. Siitä alkoi suomalaisten lopullinen kuppaus jonka tarkoitus oli ryöstää valtion ja kuntien verorahat sekä lopettaa niiden käyttämisen välttämättömiin palveluihin. Nyt samat verorahat työnnetään kaikki yrityksille tukiaisina ja otetaan velkaa palveluihin.
      Ennen kiinakauppaa yritykset maksoivat veroja nyt ne saavat saman verran tukia. Ja aina vaan lisää vaativat . Tämä johtuu vapaakaupasta joka on yksi keino pummata kansa kuiviin.
      EK teki samaa pitkän aikaa ja hoiti devalvaatioilla rahastuksen ja velkojensa maksut. Siksi Suomi pysyi Kekkosen aikana köyhänä. Nyt on kaksi järjestöä tekemässä työnteon täysin kannattamattomaksi. Mikään ei niille riitä. Ja kaikki eduskuntapuolueet ovat täysillä mukana rahastuksessa ja velan teossa. Säälittää Suomen kansan kohtalo. Ahneet tuhosivat meidät.

      • ipuli.valehtelee.aina

        IPU ei ole velkaantunut koska kukaan sille rahaansa antanut ei kehtaa tunnusta typeryyttään ja vaadi perusteettomin lupauksin kerjättyjä rahojaan takaisin.

        Suomen velka ei ole todellisuudessa sen suurempi kansantalouteen ja rahan arvoon rinnastettuna kuin koskaan ennenkään, myös sotakorvaukset olivat bkt:hen nähden paljon suuremmat suhteutettuna väestömäärään kuin nykyinen valtion velka ja niistäkin selvittiin reilusti alle parin kymmenen vuoden.

        Se etu meillä myös nyt on, että voimme käydä kauppaa koko maailman kanssa toisin kuin silloin. Joten paremmissa asetelmissa ollaan, eikä pelkällä vanikalla tarvitse elää edes kaatopaikka spuken kuten vielä 70 luvulla eli pakosta kokonaisia perheitä.

        Kommenttisi on yleensäkin täyttä paskaa, joka ei kriittistä tarkastelua kestäisi.


    • vika.näky.päälle

      Itse olen valtionvelka osuuskin mukaan laskien vähemmän velkaa kuin Kekkosaikana ja korkokin on nykyään velalliselle kohtuullinen. Ehkäpä IPU:laisten suurentunut velka on vääjäämätön seuraus heidän elämän tavastaan, oli valuutta ja valtiomuoto mikä tahansa. Ainakin syiden hakeminen erilaisiin epäonnistumisiin omassa elämässä löytyy aina itsen ulkopuolelta IPulaisilla kun myös erilaisissa katko yms laitoksissa asiakkailla.

    • pesulle.antti

      IPU on historiaa, hatunnosto pokalle jolla teatteria on viety näinkin pitkälle, saavutus sekin, mutta politiikkamme historiassa ei niitä puhtaimpia.

    • säälisäälisääli

      IPUssa olisi voinut olla ainesta elleivät olisi menneet täysillä Venäjän puolelle. Vähintään ns. "hyväksikäytettäviä hölmöjä", joista edes Bäckman ei osannut aikaisemmin unelmoidakaan. Putinmielisyyden takia puolueen nimestä tuli lähinnä vitsi. Toiminta oli sen verran tökeröä Suomen vaarantamista ettei nyt saada enää edes 5 000 kannattajaa, jotta saisi puoluestatuksen taas voimaan.

      EU-vastustus ihan ok, mutta idän hyväntahtoisuuteen ihan turha luottaa eli NATO-jäsenyyttä pitäisi puolueen kannattaa ja eroa EU:sta ja eurosta. Koska ideologiset syyt, niin ilmeisen mahdotonta ipulaisille. Ilman järkevää puolustusratkaisua on IPU huono vitsi (järkevää ei ole luottaa kilttiin itänaapuriin kunhan käyttäydytään nätisti, niin nekin toki toki). Sääli sinänsä että puolueesta tuli uusstalinistien leikkikenttä. Vaikea sanoa voiko puoluetta enää pelastaa.. tuskin ilman johdon vaihtoa tai sitä että alkavat tajutakin jotain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe