Sanomakauppa - tilausten peruminen mahdotonta!

Entilaaenää

Puljulla ei ole yhtään sähköpostia jonne voisi kirjoittaa. Tai eivät vastaa tae lue niitä mihin olen yrittänyt. Olen postittanut perinteisen kirjeen johon ei ole reakoitu. Pakosta lähettävät laskua tilauksesta jonka olen puhelimessa perunut (tilaus josta ehti tulla yksi numero). Rikollista mafiamaista toimintaa! Poliisit asialle! Kuluttajaviranomaiset valvomaan toimintaa ja pakottamaan toimiva chtti-yhteys verkkoon ja sähköposti julkisuuteen jolla voi lehdet perua milloin haluaa, eikä esim. tarvi maksaa tilauskauden loppuun, kun ovat jatkuvan tilauksen uuden jakson aloittaneet huomaamatta.

11

3106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entilaaenää

      Puljun lehtiä syytä varoa... ME NAISET, Kodin Kuvalehti, ET Terveys, ET matkaopas, Hyvä Terveys, Aku Ankka, Roope Setä, Meidän perhe, Rakennuslehti jne...

    • AikaAikamoista

      https://www.sanomakauppa.fi/Irtisano-tilaus

      Irtisanoin tuossa osoitteessa Aku Ankan tilauksen. Aikaa siihen meni noin 20 sekuntia ja homma toimi moitteettommasti.

      Aloittaja valehtelee. Hänellä on jotkin muut henkilökohtaiset syyt taustalla. Muistelisin nähneeni samantapaisia mustamaalausviestejä jo pari vuotta sitten palstalla.

    • entilaaenää

      Voi perua vain tilauskauden loppuun. Ei esim jos on jo tullut vahingossa yksi numero uutta tilausjaksoa. Yritetty soittaa, mutta "pakottivat" maksamaan tilauskauden loppuun. Yrityksellä ei ole asiakaspalvelussa sähköpostia tai chattia. En enää uskalla tilata heidän julkaisemiaan lehtiä. Törkeää pakkomyyntiä.

    • nopy

      kyllästynyt ainaiseen peruutteluun vaikka kaupassa luvataan vain muutama numero.

    • lueohjeet

      Kokeile tätä https://www.sanomakauppa.fi/Irtisano-tilaus

      Vaihtoehtona tämä

      Onko Sanomakaupasta tilaamillani tuotteilla palautusoikeus?
      Tilaajalla on kuluttajasuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen tai ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta.
      Palautettavien tuotteiden on oltava samassa kunnossa kuin ne olivat lähetyshetkellä. Jos tuotteessa on suojakelmu, sen on oltava ehjä. Peruutusoikeutta ei ole, jos tilaaja on avannut sinetöitynä toimitetun ääni- tai kuvatallenteen tai tietokoneohjelman. Peruutusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita (esimerkiksi nimikoidut tuotteet).
      Peruutuksen voi tehdä palauttamalla tuotteen ja sen mukana lähetetyn laskun (tai lähetyslistan) postiin asiakaspalautuksena. Erillistä ilmoitusta ei tarvita. Peruuttamisen voi tehdä myös ilmoittamalla siitä Sanoma Media Finlandille. Peruuttamisilmoitus on vapaamuotoinen. Lisätietoa peruuttamisoikeudesta löydät täältä: www.sanomakauppa.fi/peruuttamislomake. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
      Riitatilanteissa kuluttajalla on mahdollisuus saattaa asia kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
      Tein tilauksen, mutta haluaisin palauttaa osan tuotteista. Mitä teen?
      Valitut tuotteet voi palauttaa meille postitse. Muista liittää mukaan asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi sekä palautettavien tuotteiden tuotenumerot. Löydät tuotenumerot paketin laskusta tai lähetyslistasta.
      Palautusosoitteemme on
      Sanoma Media Finland
      Lähettämö
      Teollisuustie 4
      06100 Porvoo
      Ota talteen postitoimipaikan kuitti sekä mahdollinen lähetystunnus palautuksesta. Paketin lähetys on aina lähettäjän vastuulla, ja katoamistapauksissa asiakas on korvausvelvollinen, mikäli palautus on lähetetty ilman kuittia tai lähetystunnusta. Posti veloittaa sinulta palautuksista kulloisenkin hinnaston mukaisen postimaksun. Jos haluat vaihtaa viallisen tuotteen uuteen vastaavaan, niin ota yhteys asiakaspalveluumme ohjeiden saamiseksi.

      Älä liitä palautukseen muita tiedonantoja (esimerkiksi osoitteenmuutoksia). Ne eivät ohjaudu oikeaan osoitteeseen ja asiasi käsittely viivästyy. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

      Jos olet jo maksanut tuotteet, niin ole yhteydessä Asiakaspalveluun ja kerro tilinumerosi, tilausnumero ja tuotteen numero. Maksu palautetaan pankkitilillesi.

    • Anonyymi

      Moi Just asia on näin .Olen juuri kamppaillut sama asian kanssa.Voisi yksinkertaisemmin järjestää tilaajille ton lehtien peruutuksen.Puhelimessa aina sama liitin lääry joka päivä ja eikä pääse.Soita vaan kuluttaja suojaan olen kerran ite soittanut ja sieltä hoitivat homman ei menny kun hetki kun hoidettiin peruutus taisin jopa saada jotain hyvitystä kun.Kyllähän me nuoremmat tästä jotenkin selvitään mutta vanhukset kukaan ei peruuta kaikilla lehtiä.Tää on suoraan sanottuna huijausta.Olen joskus päässyt langoilla ja hattu ollut oikeen kunnolla aiheesta mutta tulee ympäripyreitä vastauksia kun kysyn et miten lehti yhtiöillä on oikeus toimia näin.Mut ottakaa yhteyttä aina kun ongelma on kuluttajansuojaa.👍

      • Anonyymi

        Tilauksen saa peruutettua Sanoman nettisivujen kautta muutamalla hiiren painalluksella. Jos ei tuohon pysty niin vahvasti epäilen että osaako lehteä myöskään tilata...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilauksen saa peruutettua Sanoman nettisivujen kautta muutamalla hiiren painalluksella. Jos ei tuohon pysty niin vahvasti epäilen että osaako lehteä myöskään tilata...

        Ongelma on se ettei kaikilla se tilaus näy tuossa jostain syystä


    • Anonyymi

      En mistään löydä yhtä huonoa tilauksen perumisjärjestelmää. Hallitus on tässäkin asiassa yritysten puolella.

      Helsingin Sanomat kertoi aikoinaan Neuvostoliitosta, jossa saadaksesi luvan johonkin sinun on ensin mentävä toiselle tiskille, jossa ilmoitettiin, että ensin on mentävä ensimmäiselle tiskille. Onko meistä tullut ryssiä ? On, ja se koskee myös tiedonvälitystä.

    • Anonyymi

      2016 on ollut oma sanoma palvelu jossa luotiin käyttäjätunnus asiakasnumerolla joka löytyy tilatun lehden takaa.

      Tilauksen perumisessa on kotikaupan kuluttajansuojalain mukaan 14vrk peruutusoikeus.


      Ja tottakai lehti tulee maksukauden loppuun. Ne tarjoaa myös tuotteen vaihtoa.

    • Anonyymi

      Sama kokemus et-lehden tilaamisesta. Peruin tilaukseni lehdessä olevalla palvelukortilla heti tilauksen alettua. Eli halusin tilauksen loppuvan maksetun kauden loppuun.
      Eikö mitä lehden tulo jatkui ja tuli myös lasku uudesta tilausjaksosta. Soitin numeroon ja jonotin 10-15 minuuttia, sitten elämäänsä kyllästynyt naisääni vastasi.
      Kerroin tilanteen ja tämä asiakaspalvelija vastasi, ettei et-lehteä ole vuosiin voinut perua palvelukortilla. Hän valehteli päin naamaa, että lehdessä ei palvelukorttia olekaan. No, minullahan paloi pinna, kirosin ja sanoin, että tilaus päättyy tässä ja nyt. Veloittakaa uuden jakson tulleet lehdet, mutta älkää enää koskaan olko lehtifirmastanne minuun yhteydessä. Laskua en lehdistä saanut, mutta asiakaspalvelijan esimiehelle laitoin viestiä saamastani epäasiallisesta toiminnasta ja valehtelusta. Tämän jälkeen en ole yhtäkään aikakauslehteä tilannut, enkä tule tilaamaan. Soittoja tulee silloin tällöin, mutta mitään en enää tilaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe