Huomio Kihniöläiset Huomio Kihniöläiset.

kaverikuppi

Pysähtykää Kihniöläiset ja poiketkaa kirjastossa kirjoittamassa nimenne
atressiin että nämä meidän ystävät saa jäädä kihniöön taina hollo on nyt oikealla asialla. Hyvä taina.

146

2290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuppikaveri

      Kotio ne veteraanit kuntoutus on ohi

    • Kihnu

      Ei kannata kirjoittaa!! Kihniössä on tapahtunut jo kaksi lasten seksuaalista hyväksikäyttöä tänä vuonna.

      • Lisätietoa

        En tiennytkään. Kerro lisää...


      • Kommonistiasialla

        Taitaa taina olla ketjun aloittaja!


    • Kihuna

      Ei tule nimeä siihen papruun!!

    • Kihniönousuun

      Tämmöset nimien keräykset ja lehtijutut aiheuttavat kihniölle paljon vahinkoa! Kunnan aivan fiksu tulevaisuuden suunnitelma vesittyy tälläisillä ulostuloilla! Kuka haluaa muuttaa paikkakunnalle jonka julkisuuskuva on nykyisen kaltainen! Eikö muuta kirjoiteltavaa ole lehtiin kuin pakolais- tai uskontojuttuja! Täällä on paljon hyvää ja toki paljon tekemistäkin monissa asioissa. Ei kihniön tarvitse olla maailman pelastaja! Pelastetaan ensin itsemme ja rakas kuntamme ja vasta sitten keskitytään muuhun. Kihniön on mennyt alaspäin valtavasti vokin tulon jälkeen. Laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen ja annetaan valtion hoitaa pakolaisasiat! Älkää laittako nimeänne paperiin jos haluatte kihniölle hyvää!

    • Antaavokinloppua

      Täällä on tapahtunut kaikenlaista pakolaisten toimesta, mutta suvakit ovat ne tehokkaasti peitelleet. Totuus on paljon luultua karumpi.

    • kismiitä

      Kihniönousuun näkee suurta unta kihniön julkisuus kuvasta. Keskellä kylää
      on vanha homekoulu missä telmii partiopojat. Katot vuotaa talot mätänee.
      Nythän on parisataa muuttanut tänne ja pidetään heistä hyvää huolta.
      Tulee tervetullutta vaihtelua kyläkuvaan

      • Kuplapuhkeaa

        kukahan tässä unta näkee. Haloo!!!!Herätys!!! Vokki suljetaan!!!! Vasurien unelma tuhoutuu😂


    • Kihnu

      Hollo taitaa kalastella ääniä kunnallisvaaleihin. Yhtäkään suvakkia ja nimensä listaan laittanutta en äänestä seuraavissa vaaleissa.

      • rasvaus.puuttuu

        Mikä sen Hollon henkilökohtainen ongelma on?


    • Lyhyt_kommentti

      Kerrankin adressi johon voi nimensä kirjoittaa.

      • Kannattaamiettiä

        Ei voi ymmärtää tätä matukiimaa mikä joidenkin päässä on. Jos haluatte niin kovasti heidän kanssaan olla tekemisissä niin muuttakaa vaikka itäkeskukseen. Siellä niitä riittää! Nimet listalla ovat julkisia joten kannattaa miettiä haluaako nolata itsensä ja osoittaa kuuluvansa kommariporukkaan.


      • siisiisii
        Kannattaamiettiä kirjoitti:

        Ei voi ymmärtää tätä matukiimaa mikä joidenkin päässä on. Jos haluatte niin kovasti heidän kanssaan olla tekemisissä niin muuttakaa vaikka itäkeskukseen. Siellä niitä riittää! Nimet listalla ovat julkisia joten kannattaa miettiä haluaako nolata itsensä ja osoittaa kuuluvansa kommariporukkaan.

        Sinä saat kuulua ihan vapaasti vaikka Kammari porukkaan. Kyllä täällä muutkin saa olla sinunlaisia kammari Aukustia täällä on ollut kauan.
        Vaihtelu on tervetullutta.


      • Samakuntuuleenhuutaisi
        siisiisii kirjoitti:

        Sinä saat kuulua ihan vapaasti vaikka Kammari porukkaan. Kyllä täällä muutkin saa olla sinunlaisia kammari Aukustia täällä on ollut kauan.
        Vaihtelu on tervetullutta.

        Kannattais tutkia kihniön talouslukuja ja vapaita työpaikkoja ennenkuin suvakoi tänne yhtäkään elättiä! KIHNIÖLLÄ EI OLE SIIHEN VARAA!!!!!!


    • hiisiii

      On jotkut kihniöläist sydämmettömiä. Heilä on suhteita tällä ja on kauheaa jos kaveri joutuu lähtemään.Tehkäämme kaikkemme että saavat jäädä.

      • Jeppejei

        Jotku naiset on vaan niin sinisilmäisiä! Mamut käyttää niitä hyväksi, että sais turvapaikan ja sais elää ilmaiseksi naisen siivellä.


      • Samakuntuuleenhuutaisi

        Ehkä nämä "sydämettömät" vaan ymmärtävät pikkasen paremmin kokonaistilanteen! Teidän miehenne tahtovat teidät takaisin normaaliin elämään! He haluavat kuulla muutakin kuin teidän pakolaishegemointia! Pysähtykää välillä miettimään omaa perhettännekin! Hävetkää!!!


      • Hahahahaha

        Juuri niin. Keräilijät voivat hommata avioeropapereitakin jota voivat jakaa nimen kirjoittajille, sille saattaa olla käyttöä😂


    • kyytäkää

      Toivottavasti miehet saa jäädä meidän kuntaan. Emme halua palata takaisin entiseen jolloin vastaan vaan tuli paikalliset kyvyt vanhoine juttuineen ja ahdasmielisyytensä kanssa kyttääviä ämmiä.

    • Reppanat

      Mistä luulee Hollo taikovansa työpaikat mamuille.Ei työssäkäyvä jaksa kauan kattella nuoria miehiä jotka kävelevät laumoissa mölisten niin ettei enään uskalla iltalenkille lähteä.Olivat olleet tutustumassa paikallisessa yriyksessä työelämään kevättalvella.Vietiin autolla ja haettin niinkuin herroja.Tykkäsivät kattella vierestä kun miehet tekivät töitä.Kun olis pitänyt jotain tehdä niin ei ollutkaan enään niin mukavaa. Työolotkin olivat huonot.Viime äitienpäivänä oli useampi mamumies vapaakirkon pihassa niskoksella.Kuvasivat siinä toistensa MULKKUJA.Voi että niillä oli hauskaa,eivätkä hävenneet yhtään.Ei oo siitäkään paljon huikittu.Lähettivät varmaan kalukuviansa naisille kun ovat niin ihania niiden mielestä.Menkää hollot ja kumppanit auttaan niitä heikompiosaisia niihin maihin joista nämä parempiosaiset ovat pystyneet lähtemään,niillä se todelinen hätä on.Ei nämä sotiemme veteraanitkaan saaneet lähteä lipettiin vaan oli mentävä sotiin kun käsky kävi.Heitä pitää arvostaa,sillä iman heidän rohkeuttaan ei olisi teitäkään noita paskahousuja paapomassa.

      • Sairastatouhua

        Täyttä asiaa kirjoitat! Voin itsekkin vahvistaa nuo niskoksen tapahtumat. Kuultuna suoraan seurakunnan jäseneltä. Täällä saa tapahtua pakolaisten toimesta mitä vaan ja kaikki painetaan villaisella! Mainittu paljastelu on täysin rangaistava teko ja poliisiasia! Erittäin raskauttavana asiana tässä vielä se että paikalla on ollut alaikäisiä lapsia!!!! Mitä helvettiä näiden vapaaseurakuntalaisten päässä oikein on liikkunut kun tätä asiaa ei ole viety eteenpäin!!!! Todella sairasta!!! Olisiko aika paljastaa kaikki mitä täällä on tapahtunut! Kihniöläisillä on oikeus tietää! Sen jälkeen kun kaikki paljastetaan täytyy olla päästään laho joka nimensä hollon listaan laittaa!!!!


    • naanjaa

      Ovat huomaavaista porukkaa ihana seurata heitä ja jos saisivat jäädä meille kihniöön toisivat erilaisuutta meille ei nyt eletä enään vanhaa aikaa.

    • Tuletakaisin

      Asiolla on hyviä ja huonoja puolia, enemmän on noita huonoja. Paikallisten lapset kärsii, kun äidit ovat monena iltana vokissa "hoivaamassa" ja erojakin on tullut ja tulee lisää, koska "työpaikkaromansseja" tuppaa yleensä syntyä, vaikka kuinka aluksi vannotaan, ettei sellaisia tule.

    • järkeä

      Mitähän hommia meinaavat ruveta tekeen nuo korkeasti koulutetut.Holloko luo niille työpaikat.Ei me paskahommia tekevät pystytä niitä kauan elättään.Vapaaseurakunnan olis aika astua esiin ja kertoa avoimesti kuntalaisille siitä äitienpäivän kalujen kuvauksesta.Totta on.Sitä on useampi seurannut ihmetellen,kuinka tällaista sallitaan tapahtuvan ja vielä tuollaisessa paikassa.Eivätkä olleet missään nurkan takana pissalla.

    • Törkeää

      Onpa hieno asia että se niskoksen kalukuvaus on tuotu esille.Mullakin on monta hyvää kuvaa otettuna kuruntieltä siitä esityksestä.

    • hiljaisuudenkuuleminen

      En ole enää aikoihin käynyt niskoksen rukoushuoneella . Meno ja sanan sanan kuuleminen on menettänyt merkityksen. Sanassa kehoitetaan rakastamaan lähimmäistä. Ei esiaviolliset suhteet ole rakkautta. Äidit jotka vastustivat vokin tuloa, saavat nyt nauttia rakkauden hedelmistä. Kirkko joka menettää kasvonsa, menettää myös seurakuntalaisensa.

    • syniä

      Tämä on nyt sitä isien pahojen tekojen maksua näille uskoville. Ihan oikein
      näille uskoville. Sitä se synti teettää.

    • Rikosilmoitus

      Hyvä juttu että asia tuodaan julkisuuteen! Teen tänään asiasta ilmoituksen poliisille.

    • Rikosilmoitus

      Ilmoitus poliisille tehty. Tietävät tarkkailla tätä keskustelupalstaa joten kannattaa laittaa tietoa asiasta tänne tai mieluummin [email protected]

      • vitunpimeetäporukkaa

        NI VARMAAN. ihan kun niillä ei olis muuta puuhaa ku katella suvakki akkojen juttuja.


    • Uhkailu

      Tässä se nyt nähdään näiden suvaitsevien toiminta. Yritetään vaientaa avoin keskustelu uhkailemalla poliiseilla ja rasismisyytöksillä. Onneksi suomessa on vielä tahoja jotka antavat keskustella suht.koht. avoimesti. Kiitos suomi24!

    • Tätätasoa

      Voi hyvää päivää. Kuka tätä viestiketjua voi keskusteluksi sanoa. Kuvia otettu poikien vehkeistä ja niitä puoli vuotta haudottu ja nyt esiin tuodaan. Mitä mielihyvää niistä saatu lienee, koko kesä ihailtu.

    • kulliaa

      Kuvia otettu koko kesä vehkeitä katseltu ja samalla kuumeisesti mietitty
      kuinka sais syylliseksi jonkun paikallisen syntisen että me olemme opettaneet heidät näyttämään mulkkunsa. Ihan tosi näin kieroa voi uskonto
      teettää.

    • Hävetkää

      Varmasti suurin syy tuoda asia esille juuri nyt on se että joidenkin vapaaseurakuntalaisten omatunto on alkanut kolkuttamaan ja ennenkaikkea se että nämä samaiset seurakuntalaiset haluaisivat että vokki tosiaan täältä loppuisi. Haluaisivat että seurakunnan toiminta palaisi normaaliksi. Nyt kun hollo aloitti kamppanjansa ja heille tuli pelko että vokki säilytetäänkin oli toimittava. Tämä tapaus ei varmaankaan ole ainut josta on vaiettu. Ottaako poliisi tämän tutkintaan se jää nähtäväksi mutta se on varmaa että tämä tekee vokin jäämisen tänne aivan mahdottomaksi. Vapaaseurakuntakaan ei tule olemaan entisensä. Nyt pallo on sen johdolla! Tämä on asia joka on niin häpeällinen seurakunnalle että jäsenkato tulee olemaan varma. Jos seurakunta tuo viimeistään nyt esille kaikki mitä on tapahtunut sillä voi olla jotakin mahdollisuutta vielä nousta jaloilleen. Ehdottomasti julkinen esiintulo kihniöläisille ja nyt ilman valehtelua ja pimitystä. Johto koolle ja sovitte marssijärjestyksen. Heti alkuviikosta sitten selitystä julkisesti kaikille kihniöläisille!

    • Eienäävalheita

      Hienoa että asia on paljastunut! Vokin tulon jälkeen kihniön ilmapiiri on järkyttävästi huonontunut. Se ei ole ihme kun miettii mitä kaikkea on tapahtunut. Avioeroja, rietastelua, valehtelua. Paljon sellaista mistä te tavalliset kihniöläiset ette tiedä. Nyt on tosiaan aika paljastaa kaikki!!!!

      • Paljastajalle

        Ja mikäs erikoinen ihminen sinä olet, jos me muut ollaan tavallisia?


      • Eienäävalheita
        Paljastajalle kirjoitti:

        Ja mikäs erikoinen ihminen sinä olet, jos me muut ollaan tavallisia?

        Huolestunut seurakunnan jäsen joka toivoisi että seurakunnan johto ottaisi tapahtuneesta vastuun. En sen erikoisempi ihminen.


    • työntöö

      Kyllä täällä on rietasteltu ennenkin ja eroja tullut. Silloin vaan uskovaiset teki
      syntipukin paikallisista. Tämä touhu voi olla nyt että on tullut vastuun aika. Kyllä rehellisyys kannattaa ottaa huomioon.

      • Päättäjäthoi

        Onko tietoa mikä on kunnan päättäjien mielipide tähän hollon vouhotukseen? Onko oikein että kunnan tiloissa kerätään nimiä valtion päätöksiä vastustavaan adressiin!!
        Maurintorin edestä hollo sai häädön kun oli niin tuohtuneita asiakkaita!


    • Tätätasoako

      Uskotteko todella että kaikki paha Kihniössä alkanut viime marraskuun jälkeen? Ei avioeroja, huorausta, juopottelua, valehtelua sitä ennen, ei koskaan? Pelkkää sisä- siittoisuutta ja tuttujen kanssa seurustelua. Avioeroonkin tarvitaan aina kaksi osapuolta.... eli siis ne jotka liitostansa eroavat. Kunnan talous ollut kuralla pitkään, laitetaanko kriisikunnaksikin joutuminen nyt turvapaikanhakijoiden syyksi, joiden koulutus ja muista kuluista kunta saa täyden korvauksen ja kun otetaan vielä huomioon verotulot, plussalle jäädään euroissa. Nyt kun saadaan vokki loppumaan, niin voidaan siis olla taas ylen onnellisia ja tyytyväisiä, täytyy taas vain alkaa kyttäämään ja parjaamaan ihan sitä kantasuomalaista naapurin äijää/muijaa ja kakaroita. Kohta loppuun Kihniö, ei mene montaakaan vuotta niin ollaan todella takahikiän peräkylän perimmäisin loukko kun asukasluku putoaa tuhannen pintaan.
      Ja se usko, se on sydämessä ei ainakaan toisten haukkumisessa ja pahan puhumisessa.

      • Kihnu

        Mitäs tämä sun teksti sitten on muutakuin pahan puhumista ja haukkumista? Ai niin vain pakolaisten mollaaminen on kiellettyä. Meitä taviksia saa aivan vapaasti haukkua.


      • valistus

        Ekkö sää tomppeli ymmärrä ettei valtio niitä korvauksia maksa loputtomiin .Ja kyllä me veronmaksajat ne kustannetaan.


      • mukaviako

        Ei maksa kuin3 vuotta.Sen jälkeen mennään sossun luukulle ja osataan vaatia.Ei taida ne korkeasti koulutetut mamumiehet muuta osata kuin pistää ämmät paksuksi.


      • Islamkihniö

        Voihan olla tulevaisuudessa niinkin, että Kihniöstä tulee Suomen ensimmäinen islamilainen paikkakunta, jossa on voimassa sharia laki ja naisilla huntupakko. Ainakin kun tätä naisten antautumisintoa kuuntelee, ovat äkkiä enemmistö, koska ainakin muualla Suomessa saavat pitää epävirallisesti muutamaa muijaa synnytyskoneina, kun itse siittäjät lorvivat sossu- ja lapsilisärahoilla hakemassa uusia valloituksia.


    • kiikuu

      Onko tässä asiassa todella nyt pelko että he vievät paikallisten ressukoiden vaimot ja uskovien ja muiden naiset???? Olen edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä että täällä sisäsiittoiset pelkää jos serkku ottaa kauempaa olevan kaverin.

      • Viekööt

        Sais kyllä vidäkkin kaikki hoitsut mukanansa sinne lähtömaahan.


      • Hahaaaaa

        Juuri niin! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!!!


    • Eimuhamad

      Miten voi Hollo keräillä nimiä ku ei mitää tiedä Mamuista,kerran kuus pyöräilee kylällä kattelemas ihmisä ja muut ajat peräkylillä! Tulee ensin tänne kylälle vuodeksi naapuriin katteleen ja kuunteleen mamujen jatkuvaa kovaäänistä mölinää yötä päivää,sanon ku ei hetken rauhaa niin rupee kyllä mieli muuttuun.
      Mamut vain äkkiä POIS .

      • Huutelija

        Juuri niin! Hyvähän sen on sieltä huudella. Siihen voiskin tehdä telttamajoituksen kankarin kalusteen ja hollon talon väliin😂


      • kääpiäinen

        Kyllä sinäkin määräilisit kuka saa olla ja kuka ei. Pojat nyt ovat ja sillä
        siisti katsele mökkihöperö nyt vaan itseäs peilistä.


    • Äonolla

      Kiteytettynä syy siihen että suvakit haluavat pitää pakolaisensa kihniöllä on se että kun paikalliset ihmiset on niin paskoja heidän mielestään! Miksi nämä ihmiset asuu täällä? Jos teidän omat suhteenne on niin huonossa kunnossa niin on se nyt aivan helvetin väärin että meidän paskojen pitäisi kustantaa teille mamut teitä viihdyttämään! Lyllertäkää mamujenne perässä mahdollisimman kauas täältä! Äo nousisi kihniöllä huomattavasti!

      • Kohtakaupunkilainen

        Näinhän se menee...kaikki minun kanssani erimieltä olevat pois näkyvistä, ovat sitten suomalaisia tai muuta kansallisuutta, niin ollaan täällä peräkylässä ihan keskenämme vaan yksimielisenä aina vain pienenevänä porukkana. Kukaan aikuinen nainen ei lähde vokkilaisen kelkkaan jos oma suhde on kunnossa, kuten ei lähde ihan vain kantasuomalaisenkaan kelkkaa...


    • Kommenttitäältäkin

      Puumilan yhdistysten kokouksessa puhuttiin tällaisen listan laittamisesta liikkeelle. Nyt kaikkii kaatuu Taina Hollon niskaan ikävillä henkilökohtaisilla kommenteilla, vaikka porukkaa oli asian takana paljon. Miksi muut samaa mieltä olleet vaikenevat? Ylärin kuvasta näkyy, että paikalla oli kunnan päättäviä tahoja ja ottihan Sillanpää myöhemminkin kantaa asiaan. Tärkeintä olis saada koulussa olevien lasten perheet jäämään paikkakunnalle, jos ei tule kielteisiä päätöksiä. Ovat saaneet kavereita ja kuuluu suomikin heiltä sujuvan jo jollain lailla.
      Jos jonkun muija lähtee mamun kyytiin, vika on joko miehen kohtelusta naistaan kohtaan tai muijan luontaisesta taipumuksesta vieraisiin miehiin. Jos pariskunnan asiat on kunnos, ei kukaan nainen lähde näiden kloppien kelkkaan. Huolestuttavinta on näiden pikkulikkojen mielenkiinto mamuja kohtaan. Tyrkyttävät itteään. Vanhemmat eivät nähtävösti välitä, koska plikat saavat vapaasti jäädä kylille koulun jälkeen mamuilemaan.
      Vapaakirkon juttuja liikkuu kylillä ja täällä. Olisi hyvä saada oikeata tietoa, ettei väärien ihmisten mainetta pilata.

      • Yksintaikaksin

        "Kommenttitäältäkin" kirjoittaa täyttä asiaa. Juorut ja pahansuovat puheet ovat usein täysin perättömiä tai ainakin suuresti liioiteltuja. Helppo on nimettömänä haukkua.


    • HaettuMallia
      • Hyvähyvä

        Täällä on jäänyt kertomatta muutenkin tosi paljon, joten hyvä että homma loppuu👍


    • tuutua

      Kyllä se tiedossa on ollut että pojat ja miehet sijoitetaan rivtaloihin.
      Paras ratkaisu se on pääsevät meidän kanssa asumaan, voidaan tutustua
      kaikessa rauhassa.

      • Rakrak

        Kuntahan vois rakentaa uuden rivarin noille, kun noi vanhat tupaa oleen niin huonokuntoisia, ainakin se tyhjällään oleva vuokratorppa?? Työllistäis sekin pikkuusen.


    • Tarttuva

      En voi allekirjoittaa vokin säilymisen puolesta. Perheet saavat puolestani jäädä siihen asti että saavat tp-päätöksensä.
      Me emme voi kuntalaisina vaikuttaa siihen ketä vokkiin otetaan. Yksin tulevat 2-3kymppiset miehet ovat turvallisuusriski. Se on jo nähty.
      Tuo vehkeitten kuvaaminen on hälyttävää.
      Samoin rikostilastoissa 2 seksuaalirikosta jo tänä vuonna.
      Miehet hakee yhteyttä nuoriin tyttöihin. On myös epäasiallista käytöstä ollut eri tilaisuuksissa.
      Toivon että Kihniö pysyy turvallisena, tämä ei voi jatkua näin...naiset pelkää.
      Tänne on viime aikoina tullut vain pelkkiä miehiä. Perheitä vastaan ei liene kellään mitään pahaa sanottavaa.
      Toivon todella että Suomen poliisilla riittää resursseja suojella oman maan kansalaisia. Emme halua Ruotsin mallia.

      • Erittäin hyvä kirjoitus! Olen täysin samaa mieltä! Nimenomaan vain täällä jo olevat perheet jäisivät jos haluavat ja heille on sopiva asunto tarjolla. Missään tapauksessa tänne ei saa tuoda enää yhtäkään uutta pakolaista eikä saa jättää mitään tilaa odottamaan uusia tulijoita. Juuri tänään on uutisoitu eurooppaan pakenevista irakin mosulista lähtevistä vaarallisista jihadisteista! Kaikki kai ovat sitä mieltä että kihniöläisten turvallisuutta ei saa vaarantaa! Vokki kiinni mahdollisimman nopeasti. Yksinäiset miehet täältä pois. Perheille majoitus odotusajaksi. Sitten unohdetaan maailman pelastaminen kihniön osalta. Halukkaat voivat auttaa sitten oman tahtonsa mukaan mutta mitään vokkia tänne ei enää koskaan! Ei sovi tänne, se on nyt tullut selväksi!
        Hollon nimien kerääminen vokin puolesta ei todellakaan ollut yllätys, mutta se että meidän kirkkoherramme pihlajamaa ilmoittautui hollon tukijoukkoihin julkisesti oli!!


      • Tarttuva
        Kihniönkipakka kirjoitti:

        Erittäin hyvä kirjoitus! Olen täysin samaa mieltä! Nimenomaan vain täällä jo olevat perheet jäisivät jos haluavat ja heille on sopiva asunto tarjolla. Missään tapauksessa tänne ei saa tuoda enää yhtäkään uutta pakolaista eikä saa jättää mitään tilaa odottamaan uusia tulijoita. Juuri tänään on uutisoitu eurooppaan pakenevista irakin mosulista lähtevistä vaarallisista jihadisteista! Kaikki kai ovat sitä mieltä että kihniöläisten turvallisuutta ei saa vaarantaa! Vokki kiinni mahdollisimman nopeasti. Yksinäiset miehet täältä pois. Perheille majoitus odotusajaksi. Sitten unohdetaan maailman pelastaminen kihniön osalta. Halukkaat voivat auttaa sitten oman tahtonsa mukaan mutta mitään vokkia tänne ei enää koskaan! Ei sovi tänne, se on nyt tullut selväksi!
        Hollon nimien kerääminen vokin puolesta ei todellakaan ollut yllätys, mutta se että meidän kirkkoherramme pihlajamaa ilmoittautui hollon tukijoukkoihin julkisesti oli!!

        Kyllä oli yllätys kirkkoherran mielipide. Olen pettynyt.


    • Järjetöntä

      Eix toi helkutin pihljalinna anna käyttörahaa noille turvapaikanhakijoille! Tänään yksi tph laittoi taskuunsa ruokaa salaa ja kun huomasi minut, niin meni nii vaikeex. Teki mieli antaa sille vähän rahaa, mut en si kehannu. Järjetöntä touhuu, että joku pihlis saa noist isot massit, mut eipä anna noil mittää.

      • Siismitä

        Siis varasti?


    • Leamäkipäää
      • Vastustajatesiin

        Tätä kuntaa hallitsee pieni mutta äänekäs kiihkouskovaisten joukko ja vielä pienempi kommarijoukko! Valtaosa kuntalaisista on hiljaa julkisesti koska pelkäävät leimautumista. Kunnan johto persuineen on myös hiljaa ilmeisesti samasta syystä. Ei kuitenkaan tarvitse olla hyvä ennustaja tietääkseen että tilanne muuttuu hyvin pian, sillä ihmiset ovat kiehumispisteessä tämän pakolaiskiiman takia. Viimeistään kuntavaalit muuttavat tilanteen! Äänivyöry niille jotka uskaltavat nyt nousta tätä sairasta nykymenoa vastaan!


    • hiihaako

      Itsehän olette porukkanne valtuustoon ja lautakuntiin valinnut. Ei meidän muiden asia ole rientää apuun auttaan teidän umpimielisyyttä.
      Hyvä että tuli kyläkuvaan muutosta. Ja jos teidän kullannuppu lähtee heidän mukaan niin ei se ole meidän asia.

      • Höökiikö

        No tuolla adressilla nimenomaan vaikutetaan suoraan kihniöläisten turvallisuuteen. Jos vokki jää ja tapahtuu jokin vakava rikos kuntalaista kohtaan, niin eipä taida teillä kannattajilla olla kovin mukavat olot sen jälkeen kun syyllisyys painaa mieltä loppuelämän.


      • kamelikuskille.tarvetta

        Yli puolet Syyrian ja Irakin pinta-alasta on rauhallista aluetta,
        menkööt sinne takaisin.


      • eiii
        Höökiikö kirjoitti:

        No tuolla adressilla nimenomaan vaikutetaan suoraan kihniöläisten turvallisuuteen. Jos vokki jää ja tapahtuu jokin vakava rikos kuntalaista kohtaan, niin eipä taida teillä kannattajilla olla kovin mukavat olot sen jälkeen kun syyllisyys painaa mieltä loppuelämän.

        Kuuleppas höökijä. Emme ole vastuussa toisten tekemisistä. Oletkos sinä
        vastuussa sukulaistes tekemisistä ja sanomisista?? Ei kuule tää asia mene nyt näin.


      • Hohhoijaaaa
        eiii kirjoitti:

        Kuuleppas höökijä. Emme ole vastuussa toisten tekemisistä. Oletkos sinä
        vastuussa sukulaistes tekemisistä ja sanomisista?? Ei kuule tää asia mene nyt näin.

        Teoilla on syyt ja seuraukset! Edesauttamalla sitä että vokki kenties jääkin tänne olette kuitenkin osallisia ongelmiin joita jatkossa syntyy. Toki tuskin kukaan uskoo että nimienkeräys mitään vaikuttaa migriin koska heillä on painavemmat syyt lopettaa vokki kihniöltä. Teidän listoilla pyyhitään sanonko mitä. Poliisitutkimukset rikosten salailuista yms aiheuttavat sen että vokki ei varmasti saa jatkoaikaa. Pelko heillä myös siitä että kielteisen päätöksen saaneita piilotellaan tälläisessä yhteisössä on suuri.


      • Kirdxvkpppijhgg

        Moni on saanut kielteisen päätöksen mutta heitä ei ole vielä vaadittu lähtemään maasta.


    • FreeLikeABird

      Kävin kirjoittamassa nimeni addressiin. Kiitos kun välitätte <3

    • kontrolli

      Kai tiedätte että allekirjoittajien nimet pitää julkaista KIHNÖN KUNNAN NETTISIVULLA.OVAT JULKISIA.Näin varmistetaan ettei ole sellaisia nimiä joita ei ole itse kirjoittanut.Ja MAMUJEN nimiä ei hyväksytä,eivät ole kihniöläisiä.

      • VoiSinuaRessukkaa

        Pelottaako? Olisit joskus poistunut Parkanoa pidemmälle niin ei tarttis peljätä. Mamut ovat täällä jäädäkseen ja hyvä niin!


      • Pelottaa
        VoiSinuaRessukkaa kirjoitti:

        Pelottaako? Olisit joskus poistunut Parkanoa pidemmälle niin ei tarttis peljätä. Mamut ovat täällä jäädäkseen ja hyvä niin!

        Taitaa olla asiat päinvastoin. Suvakit niin innoissaan kun ekaa kertaa pääsevät kosketuksiin ulkomaalaisten kanssa. Jos joku pelottaa niin se että miten suvakkien käy kun hoivattavat saavat kenkää. Taitaa kaljanmyynti lisääntyä kun ottavat suruunsa😂


    • koleh

      Ei noilla kihniön vapaakirkkosilla mitään omaatuntoa ole.Annetaan tollasta eläimellistä tapahtua ja silti hyysätään.Kattokaa netistä mitä RAUMALLA tapahtui ja keitä oli tekijät.Luullaan että kun tyhjentää rahapussin kolehtihaaviin niin kaikki on anteeksiannettu.

    • pahaa

      Meille kihniöläisille luvattiin että tänne sijoitetaan lapsiperheitä.Nyt kuitenkin on vaikka kuinka paljon nuoria miehenroikaleita. Hyväksyykö pappikin valehtelun ja tuollaisen eläimellisen kuvaamisen ja vielä äitienpäivänä?

      • Exvapaaseurakuntalainen

        Ei ole mitään anteeksipyyntöä salailusta/valehtelusta kuulunut vapaaseurakunnan johdolta. Eli halutaan ilmeisesti että asiaa käsitellään iltapäivälehdissä. Mitä esitystä ovat muuten mahtaneet keksiä isänpäiväjuhlaan?


      • pipel

        Jos siä vaikka oma pappi näyttää kikulinsa.


    • Skenaario

      Viime vuosina kihniöläiset on tehnyt huonoja päätöksiä. Ei liitytty parkanoon, nyt parkano porskuttaa. Liityttiin etappiin, nyt maksut nousee ja päätäntävalta on etapilla. Tehtiin kallis paskaputki, josta tulee vielä isoja kuluja, jos olis liitytty parkanoon, niin olisi kulut ollut pienemmät. Nyt halutaan kihniöön jäämään pakolaisia, tulevaisuudessa niistä koituu isot kulut. Kunnallisvero nousee, tulee muuttokato, yritykset ei saa työvoimaa. Lopulta kihniö ajautuu maksuvaikeutuksiin.

    • mamut.kotiinsa

      Halvin tapa on kun kuntalaiset maksavat Hollon ja muutaman
      muun suvakin pari kertaa vuodessa Gambiaan pariksi viikoksi.

    • Hyvätveljetjasisaret

      "Näin sanoo Herra: Katso, minä nostatan sinulle onnettomuuden sinun omasta perheestäsi, ja silmiesiedessä minä otan sinun vaimosi ja annan heidät toiselle, ja hän on makaava sinun vaimojesi kanssa tämän auringonnähden."

      • aida.lapsi

        Olipa hyvä että velisisartaan toi esiin tuon seemiläisten
        kansojen opetuksen tuhansien vuosien takaa ja jota
        oppia maahamme tulleet edelleen noudattavat.


    • uhka

      Rauman raiskaustapauksessa oli mukana 3 ulkomaalaistaustaista miestä.Syntyneet vuosina 1972 1983 ja 2000.Kuinka voitte puolustaa tuollaisia eläimiä.Onko teidän päässänne yhtään mitään.Puolustamme kuntaamme kynsin hampain.Emme tule hyväksymään mitään joka uhkaa turvallisuuttamme.Eikö olisi parempi että lähtisitte niiden mukaan,saisitte ihanan ruusuisen elämän.

      • OotkoPuuPää

        Eli kaikki suomalaisetkin on murhaajia ja raiskareita koska joku suomalainen on sellaiseen myös syyllistynyt?

        Ota pää pois perseestä niin ajatuskin kulkea. Jos tuo on sinun argumenttisi miksi vastaanottokeskuksen väki pitäisi poistaa kunnasta niin kyllä heikoilla jäillä kuljet...


      • OMAT.RIITTÄÄ

        EIVÄTKÖ OMAT PAHANTEKIJÄT RIITÄ SINULLE ??!! HÄ ?? PITÄÄKÖ HEITÄ RAIJATA ULKOMAILTA ASTI LISÄÄ ??!


      • Joukollaraiskataan
        OotkoPuuPää kirjoitti:

        Eli kaikki suomalaisetkin on murhaajia ja raiskareita koska joku suomalainen on sellaiseen myös syyllistynyt?

        Ota pää pois perseestä niin ajatuskin kulkea. Jos tuo on sinun argumenttisi miksi vastaanottokeskuksen väki pitäisi poistaa kunnasta niin kyllä heikoilla jäillä kuljet...

        Onkos kantasuomalaiset tehny joukkoraiskauksia? Vuoden sisällä ulkomaalaiset ovat tehneet VIISI joukkoraiskausta suomessa. Laittaa vähän mietityttään😕


    • yhäkö

      Taitaa sillä teidän papillanne olla kuntanne nykyinen tila vähän hukassa.Lukoo varmaan vaan raamattua.Siellä tuppaa se teksti olla jo vanhentunutta tähän nykyaikaan.

    • tuemme

      Olen seurannut tätä keskustelu palstaa.Sitä seurataan tosi paljon.Luulisi jo Pihlajalinnankin ymmärtävän mitä on teille aiheuttanut ahneudellaan.Keräisi tavaransa ja hoidokkinsa ja lähtisi pois mahdollisimman pian.Lehdistä saa lukea päivittäin raiskauksista eikä kaikkia edes ilmoiteta.Samaa porukkaa on siellä teilläkin.En kyllä ymmärrä kuinka tuollaisia voi suojella ja haukkua oman kuntanne miehiä.Ei ihminen joka tienaa kunnalle rahaa jaksa aina olla ystävällinen ja haista hyvälle.Toista se on niillä ihanilla miehillä.Saa käydä suihkussa vaikka tunnin välein,ei ole työt esteenä.Meidän kaikkien veroeuroilla tämä lysti rahoiteaan.Siltikään ei olla tyytyväisiä.Tehdään tuollaisa raakoja tekoja.Maassa maan tavalla.Kyllä teillä siellä varmaan on miitta täysi.Meidän kunnassa ei hyväksyttäisi myöskään tuollaista.Älkää antako periksi .

      • Hulluutta

        Asiaa puhut! Tämä kunta on aivan sekaisin! Jos täällä vokkilainen ei saa turvapaikkaa hänet piilotetaan! Pihlajalinna aloitti tämän hulluuden ja vapaaseurakunta vie sen hulluuden seuraavalle tasolle!


    • kyyrä

      Puhele sinä kammari Aukusti mitä tykkäät. Ole sinä vaan siellä työmaalla
      käräytä sinä kaveri ja kyttää niin kuin tähänkin asti.

      • olevinas

        Kyllä sulla taitaa olla yläkerrassa matot sekaisin.


    • nuo

      Emmää ainakaan viitti töitä teherä.Oon niiinku nuo mamutkin.Mää vaan pyöräälen ja naiskentelen.Ja yhteiskunta maksaa.Nykki mää meen vielä ämmän vierehen ja voin vaikka kokeilla.Mulla on kyllä aikaa.Muut valmistelee töihinlähtöä.Mun ei tartte sellaista murehtia.Kyllä elämä on ihanaa ,kun sen oikein oivaltaa.

    • hykys

      Kyllähn sinä postia laittelet.Katsoppas omat ja sukulaistes nurkat jos niistä löytyis jotain.

    • puutteet.pois

      Ennen vanhaan Kekkosen aikana maassamme päättäjillä
      oli omat kotiryssät mutta nykyisin sotanorsun näköisillä
      vanhemmilla rouvilla on omat kotimamut sängyssä.

    • Korvatauki

      Skenaariolle ja muillekin, ei väestökato ja työpaikkojen väheneminen ole mitään tulevaisuutta, se on ollut jo vuosia sitten alkanut alamäki joka jatkuu ja jatkuu.
      Kaupat laittavat ovensa kiinni, kohta ollaan yhden ruokakaupan varassa. Mikä puolue onkaan Kihniötä hallinnut ja vaalivoittojaan tuuletellut? Mutta eikös taas seuraavissa vaaleilla taas joukolla samaa kannateta yhdessä yksimielisyyden linjassa, me Kihniöläiset? Kihniö muuttuu hiljalleen eläkeläisyhteisöksi.

      • Hahahahaaaa

        Teidän mamuillako kihniö pelastetaan? Anna mun nauraa😂😂😂


      • Korvataukiko

        Kirjoitinko jotain sellaista? Anteeksi kun eksyin aiheesta ja otin kantaa skenaarion kirjoitukseen Kihniö kunnan talous- ja asukastilanteeseen. Ihan kantaväestöä ajattelin ja niitä jotka saavat äänestäkin....


    • Hämmentynyt69

      Ovatko nämä teidän "kohteliaat" sotaa paenneet lapsukaiset käyneet maksamassa pyhäniemen laitureiden hajoittamisesta aiheutuneet kustannukset????

      • sinne.takaisin

        Eikö olis aika palautta nuo sotilaskarkurit jälleenrakentamaan
        maataan kun antoivat vieraiden maiden sotilaiden tuhota
        sitä ja kait se oma sinne jätetty perhekin olisi huollettavana
        sen suomalaisen suvakkitädin sijaan?


    • ohohh

      Kyllä tolle HOLLOLLE tarttis oikein kukkia viedä.Ilman TAINAN avausta olisi moni asia ja salailu jäänyt paljastumatta. On annettu ymmärtää että kaikki on hyvin.Uskovaiset salailevat ja samalla auttavat tuollaisia maansapettureita.Rupee pikkuhiljaa selviämään mitä on oikein tapahtunut.Hyvä niin. Kyllä me kihniöläiset seuraamme kuntamme raitteja.Ei meitä kuseteta.TAINA on nyt oikealla asialla. HYVÄ TAINA!

    • ries

      Onkohan ne teidän kuntanne mamujen puolustajat lomalla mielisairaalasta.Taitaa olla hoito vielä pahasti kesken.Eihän teillä ole edes poliisia lähellä.Kyllä ne on turvallisuusriski kaikkialla.Ne pitäis siirtää kiiruusti kaupunkeihin joissa poliisi on nopeasti paikalla.Eikä niitä kukaan jaksa pienissä kunnissa kattella.

    • Kihniölleparasta

      Ehtiskö joku kihniön parasta ajatteleva mennä maailmanpelastajien, eli vapaaseurakunnan tämäniltaiseen niskoksen klo 19 alkavaan tilaisuuteen. Saatais vähän tietoa mitä siellä oikein touhutaan ja puhutaan. Kun tuntuu siltä että ovat ottaneet lain omiin käsiinsä.

    • sepi008

      Mamut pois VOK:sta ja tilalle 130 kantaväestöön kuuluvaa asunnotonta Helsinkistä,
      niin nähdään löytyykö sitä paljon puhuttua lähimmäisenrakkautta.

    • tuohon

      Ei ei niin saa tehdä. Kihiössä on kyllä kammari Aukustia omasta takaa.
      Kunnon miehillä on kysyntää.

      • järki.hoi.äly.älä.jätä

        Miksi muutama kihniöläinen, jopa uskovaisena esiintyvä
        haluaa pitää nuo miehet perheistään erossa?
        Eikö miehillä ole minkäänlaisia tunteita perheitään
        kohtaan jotta palaisivat huolehtimaan heistä
        Irakissa on runsaasti turvallista tilaa kaikkien
        oleskella sillä etelä Irakin alueella on rakennusbuumi
        meneillään ja jo nyt sinne on tuotu Indonesiasta
        ja Filippiineiltä yli 100 000 miestä rakennustöihin.
        Siihen porukkaan mahtuisivat meidänkin Muhammetit
        töihin.


      • Laiskojavalittajia

        Eivät nämä meidän mamut töitä halua tehdä eivätkä perheistään välitä.


    • Taasyksittäistapaus
    • ÄÄNESTYS

      KIHNIÖN PÄÄTTÄJILLE TIEDOKSI. JÄRJESTÄKÄÄ KUNNASSA ÄÄNESTYS. SILLOIN SELVIÄÄ MIKÄ ON KUNTALAISTEN MIELIPIDE.

    • luojan

      Kuntalaiset on vahvasti sitä mieltä, että tarvitaan uutta tulokasta tähän sisä
      siittoiseen porukkaan. Luojahan näitä asioita säätelee ja hän on näin haluava.

      • Voiluojaaa

        Et oo tainnu näitä tekstejä lukea kun noin päättelet. Vain pieni osa kannattaa ja hyvä niin!


      • Mietivähän

        Jos luoja säätelis näitä asioita, niin pohjois-euroopassa ei olisi yhtäkään matua😁 vai olisko ne tullut uimalla ja kävelle tänne?


    • menette

      Niille tulee kiirus sen siittämisen suhteen. HERRA SANOO, JOKA PERHEENSÄ JÄTTÄÄ MINÄ OLEN PALAUTTAVA HÄNET PERHEENSÄ TYKÖ.

      • kertokaa.tuo.mamuille

        Mahtaako ne perheet enää huolia takaisin tuollaisia
        pelkurimiehiä?
        Neuvostoliiton hyökättyä maahamme perheitä vietiin
        kaupungeista maaseudulle ja miehet menivät rintamalle
        joten nyt täälläkin puhutaan edelleen omaa kieltämme
        emmekä molota ryyssää Siperiassa.


    • vihat

      Joudutteko te veronmaksajat tulemaan omalla-autolla ostoksille tänne Parkanoon.Niitä teidän nakupellejänne tuodaan oikein Linja-autolla.Vituttaa oikein kun tuollaaset ruipelot ovat vielä niin olevinansa.Kyllä sen huomaa että te viisaammat olette niskanpäällä.Rupeevat varmaan ymmärtään kuinka tyhmiä ovat olleet.Ei ole mukava saada kuntalaisten vihoja niskaansa

    • jusopoika

      Kyllä sinä nyt jottaa maalainen saat vetää sitä nyrkki kyllikkiä siellä vällyn alla ison mahasi kanssa Eiks niin juuso.

      • raamatussa.kielletty

        Onko Kihniön uskovaiset huolissan siitä että nuo
        miehet oppivat homoiksi kun noin pitkään ovat
        yhdessä ilman ?


    • pökkijät

      En minä ainakaan vaihtaisi omaa Aukustiani tuollaisiin vempuloihin.Mitä tuollaisilla on virkaa.Täytyy sen miehen muutakin tehdä kuin vain pökkiä ja näytellä ystävällistä.

      • tuholaiset

      • rikkautta.kaikille
        tuholaiset kirjoitti:

        Jep ,totta, onko kohta täällä tätä ihanuutta
        https://paavotajukangas.com/2016/09/22/goteborgissa-iso-mellakka-ruotsi-on-nyt-yhta-suurta-mellakkaa/

        Kulttuuri rikastuu, sanoi päämamuttaja Tarja Halonen.


    • kuokas

      Moni liitto pysyy pystys että kumpikin haukkuu ja juoruaa muita ihmisiä ja sen he osaavat. Ovat oikein kasvaneet toisiinsa ja tullut saman näköisiksi.

    • muhah

      Majoittaako se teidän pappi niitä ystäviään sinne pappilaan.Siellähan on ruhtinaalliset tilat.Näyttäisivät sitten rouvalle,mitä on muhamettlainen lähimmäisenrakkaus.

    • Saatanantunarit
    • ei-mamuille

      Meitä vapislaisia on pari sataa ja ikävä kyllä ne muutama kymmenen jotka mamuja hyysäävät ovat saaneet enemmän palstatilaa kuin me joiden mielestä he tulevat vain kahville kokouksiin ja kyttäämään srk:n tyttöjä.

      • Mamutus

        Teillä olisi sitten määräenemmistö. Vai kysytäänkö siellä seurakuntalaisten mielipidettä? Johtoko se on joka näitä mamuja sinne haluaa? Ikävä vaan että koko yhteisönne leimautuu vähemmistön toimien takia.


      • TottaViserrät

        Elämänsä jeesukselle antaneet eivät hyysää näitä onnenonkijoita


      • PahoillaanOleva

        Tämä ilmiö näkyy joka seurakunnassa. Järki päässä olevat jäävät jalkoihin.


      • Ikävääää

        Ikävä kuulla että on näin. Meillä on sitten varmaan yhteinen toive että pakolaiset saataisiin lähtemään täältä mahdollisimman pian. Palautuisi kihniöön rauha. Onko kellään tietoa montako nimeä hollo sai listaansa?


    • Uskokaany

      Kyllä se vokki ihan varmasti sulkeutuu viimeistään vuoden vaihteen jälkeen, ihan Migrin ja Pihlajalinnan päätösten perusteella. Ei tarvi listoja pelätä. Saadaan rauha tosiaan Kihniöön, talviuni aikaiseksi.

    • Eremenkos

      Elämänsä Jeesukselle antaneet osaavat erotella tosi tarpeessa olevat ja elintasopakolaiset sydämen uskonsa perusteella? Niin teki Jeesuskin, armahti ristillä katuvan murhamiehen. Jos teidän uskonnollisen yhteisönne jäsenet ovat noin eri linjoilla ja riitaisia, ehkä parempi vaihtaa johtoa tai erota omaksi yksimieliseksi yhteisöksi. Toisinajattelijat rautoihin kuten itänaapurissakin.

      • kristillinen.tyhmyys

        Helppoa sen murhamiehen armahtaminen oli kun armahtaja
        ja rikolliset tekivät varmaa kuolemaa.
        Nyt nämä rikolliset saavat jatkaa rikollista elämäänsä
        ja etsiä uusia uhreja, onko tuollainen lähimmäisenrakkautta
        ja oikeaa toimintaa yhteiskuntaa kohtaan kun uusia uhreja
        tekevät muutaman vuoden välein.


    • Vokkipois
    • mammamiaa

      Mitä se teille tekee jos pojat jäävät meidän sulhasiksi. Pitäkää te vaan mammoistanne hyvää huolta.

    • Eremenkos2

      Armahtaja nousi kuolleista. Ja vokki loppuu ilman noita listojanne, puolesta-vastaan. Tekevät vain ikävän särön tähän yhteisöömme.

      • Vapaahaihattelija

        Kiitos Hollon😡


    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      888
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe