Nooan arkki tuli maihin Suomessa eikä Araratilla

HienoaNooa

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Ei, koska radiohiili", sanoivat haastattelemamme kreationistit, jotka ymmärrettävistä syistä huolimatta evät halua tunnistautua Rekka-Peinikaiseksi ja Letti-Maisolaksi.

      Eikös se suunnilleen näin Kauhavan suunnalla mene? :-) Iltis taas kertoo, että:

      "Löydöksille on tehty radiohiiliajoituksia Uppsalan yliopistossa ja tulosten mukaan ne saattavat olla jopa 2 471 vuotta vanhoja."

      "– Ongelma on siinä, että ajoituksia on tehty kaksi, ja ne ovat hyvin ristiriitaisia. Varmaksi ikää ei voi siis vielä julistaa, mutta mahdollista se on."

      • > Eikös se suunnilleen näin Kauhavan suunnalla mene? <

        Kutakuinkin. Jaakobilaisen metodin mukaan lankkua ei tietenkään voi todistaa arkin kappaleeksi ellei ole itse ollut näkemässä arkin rantautumista. Kauhavalaisen metodin mukaan kannattaa kuitenkin etsiä fossiileja ainakin tuhatkunnan kilometrin säteellä. Yksikin pohjoisen Euroopan alueelta löytyvä leijonan tai sarvikuonon tai norsun tai hedelmälepakon tms. fossiloitunut jalanjälki riittää todistamaan sitovasti että lankut ovat peräisin Ukko Nooan venosesta.

        Radiohiilimenetelmään vetoavien on lisäksi syytä muistaa että Nooan aikoihin ei ollut radiota.


    • PadreMia

      No sitähän minäkin! Totta ihan varmasti on!
      Kukas se ny ois jaksanu jostain vinku-intiasta asti soutaa ja tuoda suomen pystykorvia Suomeen saakka?! Ei Nooa ainakaan! Ja lyhyt matka Suomesta oli hullun lehmän tautiakin, vai perätikö vesikauhua sairastaneilla venäjän kellar.... eikun vinttikoirillakin naapuriin, suuruuden hullun Kim Jong-il Puttinin maahan! Dinosaurukset ensin poskiinsa pistettyään. Makean veden kalat räpiköivät jokainen lajiensa mukaan suolaisessa meressä omiin järviinsä ymbäri ballon! Samoin tekivät muutkin elukat!
      Mutta siinä teki Nooakki suuren virheen kun sekotti pohjois- ja etelänavat keskenään!
      Onhan jo pyhäkoulunopettajatkin sitä mieltä (tieteellisesti siis VAHVASTI TODISTELTUA!!!) että jääkarhut ja pinkviinit Nooakki soudellen vei ne ihan sitte väärille alkuperäisille navoilleen!!!
      Ja jänikset säikähtivät tuosta vesien paisumuksesta ja Arkissa saamastaan huonosta sapuksesta peräti niin paljon, että lopettivat murehtelunsa ja märehtemisensä ihan tyystin! (3. Moos. 11:6 jänistä, joka kyllä märehtii, mutta jolla ei ole sorkkia: se olkoon teille saastainen)! Ja siksi jänistä saa ihan vapaasti syödä, vaikka onkin sorkkaeläin, vaikkei ole enään Nooakin laivavierailun jälkeen! Ja norsut ja lehmät ja kaikki muut isot elukat senkun vain ahmivat heinää ja rehua tonnikaupoittain päivittäin! Kun siihen lisätään vielä kaikki rotat, hiiret, koit, täit, kirput ja ja ja satiaiset, niin jopahan siinä Nooakilla oli kärsimistä, kun ei voinut raapia itteään, ettei olisi vahingoittanut niitä! Kun oli vain 1 tai 7 pariskuntaa, mitäkin lajia, eikä aina ollut varmaan ihan niin varma, että puriko joku pyhä vai epäpyhä syöpäläinen, mikä milloinkin. Nooakin rouva varmaan myös kärsi niistä satiaisista, vaikka ei se ihan niin varmaa ole! Ainakin Nooakin poika tuli niistä kärsimään! Raamattu ei avaudu lukijoilleen noin vain! Sieltä löytyy tapauksia, joita ei maallikko noin vain ymmärrä, kuin vain raamatuntutkijoiden avustuksella ja selityksin! Esimerkkinä, vaikkei mikään mieltä ylentävä esimerkki olekaan, ja epäselväkin se KÄÄNNÖKSENÄ on:
      - 1. Mooseksen kirja 9 24 Kun Nooa heräsi päihtymyksestänsä ja sai tietää, mitä hänen nuorin poikansa oli hänelle tehnyt, (insesti; homous).
      - (Nämä ovat nyt täysin toisistaan irrallaan olevia asioita, sieltä sun täältä, mutta Jeesuksen "ristinkuolema" on jo asia erikseen, jota käsittelen tässä vain kuin pientä jääkidettä, suuren jäävuoren huipulla. Jeesus ei kuollut ristillä, eikä Juudas pettänyt häntä! Juudas teki mitä Jeesus käski, ollen hänelle uskollinen loppuun asti! Juudas oli Jeesuksen uskollisin opetuslapsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))
      - Uudessa Testamentissa kerrotaan miehestä, joka kantaa vettä, naisten tavoin, jota Jeesus käski opetuslastensa seurata! (Viittaus astrologiseen vesimiehen aikaan).
      "Vesimiehen aikaa edelsi Kalojen aika, ja sitä seuraa Kauriin aika. Jokainen ajanjakso kestää noin 2150 vuotta, joka vastaa eläinradalla 30 astetta."
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Vesimiehen_aika
      - Jeesus käski opetuslapsiaan hakemaan itselleen varatun aasin ( Jeesuksella oli "salajärjestö", josta hänen opetuslapsensakaan eivät tienneet mitään!)
      - Eräs korkea-arvoinen fariseus (?) (Lue itsekin Raamattua!) vei Jeesuksen omaan hautaansa miljardiomaisuuksineen! JEESUS EI KUOLLUT RISTILLÄ!!!!!!!!!!!!!!
      - Kolminaisuusoppi on:
      2. Tessalonikalaiskirje 2
      11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
      13 Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.
      - PALJON OLISI MUUTAKIN SANOTTAVAA! Tämä oli vain kuin lumihiutanen jäävuoren laella!

    • Niiettänäinmeillä

      Muistui mieleen että Kauhavan Lummukan soramontulta, sieltä puron suulta löydettiin hiekan alta ikivanha hyvin kulunut hirrenpätkä joka oli selvästi kuitenkin veistetty ja pian se ajoitettiin pätevien evoateisti- iänmäärittäjien toimesta n. 10.000 v. vanhaksi kunnes joku valopää tunki itsensä museoon panemaan paikkoja säpäleiksi ja huitaisi myös tuota 10 .000 v. vanhaa pölkkyä kirveellä jolloin sen sisus paljastui painekyllästetyksi puuksi. Hehhehehehe.

      • hmmmmmmm

        Lähde?


      • hehhh

        Hahhah Ei sinun mytomaani- paskahousun juttuihin usko kukaan:D


    • Kirjakääröt

      1Moos.6:14. Biblia. Tee sinulles arkki hongasta....... Siis yhdestä puusta, ja yhdelle.

    • pärttyli

      Kysykää asiaa Summan Veneveistämöltä Haminasta,siellä asiasta on faktaa.

    • Ukko.Nooa

      Kesti vähän ennenkuin tajusin miten se voi olla Nooan arkki. Mutta kyllä se on todiste nimenomaan Nooan arkista Suomessa. Se mitä Tohmajärveltä löydettiin oli tietenkin Nooan arkin pelastusvene. Tai siis pelastusruuhi muuta joka tapauksessa. Suomi on siis nyt noussut kristillisen historian ihan avainpaikalle. Tunnen ylpeyttä suomalaisuudestani. Jumala on siunannut meitä ja osoittanut suopeutensa nimenomaan meille tänne peräpohjolaan.

      Evankelis-luterilaisen kirkon pitää vaan ottaa tuo pyhäinjäännös huostaansa ennenkuin katoliset tai ortodoksiset pyhäinjäännösvarkaat ehtivät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      97
      1757
    2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      231
      1405
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      253
      1011
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      78
      895
    5. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      755
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      10
      735
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      37
      687
    8. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      55
      674
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      26
      665
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      30
      664
    Aihe